27
maj
Seneste opdatering: 28/5-11 kl. 0303
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Rote SA stürmt Sarrazin-Lesung in Aachen

“Dansk menneskerettighedsaktivist fængslet”

…i Bahrain hedder det i medierne derhjemme. Man ser hver dag, at nogle danske journalister ikke kan stave, det var senest i indbakken i morges, men at de heller ikke kan Google noget på engelsk i ti minutter, var dog en slags nyhed. Uriasposten har krattet lidt i overfladen på den angivelige demokrat, den shiitiske fundamentalist Abdulhadi Al-Khawaja, og se hvad der dukker frem:

Den danske statsborger Abdulhadi Al-Khawaja er i disse dage for retten i Bahrain, hvor han er sigtet for terror i regimets betydning af ordet. De Konservative med Lene Espersen i front, følger sagen tæt i håb om at påvirke retsagens udfald, og når nu naive sjæle har givet manden dansk pas, så skal regeringen selvfølgelig arbejde for at få ham hjem, sådan må det nødvendigvis være.[…]

Man kan sagtens bekæmpe et diktatur uden at være demokrat, og fællesnævneren for al-Khawaja’s liv er hverken menneskerettigheder eller demokrati. Han var frem til 1989 aktiv i Islamic Front for the Liberation of Bahrain, hvorefter han stiftede Bahrain Center for Human Rights, der reelt er en underorganisation af førstnævnte. En rapport fra ‘European University Institute’ går tæt på det politiske miljø i Bahrain (Katja Niethammer, 2006; pdf, 32 sider). Her fremgår det, at al-Khawaja er tilhænger af marja Muhammad ash-Shirazi, og hermed radikal shii’tisk fundamentalist, med alt hvad deraf følger. Muhammad ash-Shirazi støttede Khomeini, og det oprør al-Khawaja var en del af, ville have skabt et Bahrain i Khomeinis skygge. Abdulhadi Al-Khawaja uden mediernes røgslør: Shiitisk fundamentalist der støttede Khomeini

videos: Abdulhadi al khawaja’s speech condoning violent revolt and promoting martyrdom, Abdulhadi Al-Khawaja Speech Muharram 1430,) der mere ligner et Hizb Ut Tahrir møde end et demokrati-rally. Man forstår rigtignok ikke sproget, men Lene Espersen har vel ansatte i ministeriet, der gør? Iranerne har i årtier forsøgt at destabilisere Bahrain, han får derfor ikke overraskende en meget velvillig behandling i Teherans propagandakanaler Teheran Times og Press TV, der kører en frenetisk kampagne for vores demokratiske landsmand: ‘Words not enough to stop Al Khalifa’ og ‘Bahrain ruled by tribal mentality’ (på engelsk) Her er hvordan myndighederne i Bahrain ser på Abdulhadi Al-Khawaja, der bla. mener at kong King Hamad bin Issa Al Khalifa er en “kafir” (vantro), der skal myrdes. Det hører vel med i billedet: Bahrain Center for Human Rights: “Front Line” Freedom Fighters or Simply a “Front”, Known Insurgent Abdulhadi Al-Khawaja Arrested.

Danmarks Radio-versionen via hans datter og Amnesty ser ud som nedenfor. Man kunne  kalde den “Abdulhadi Al-Khawaja-light.” Også datteren er der mere end én vinkel på udenfor Danmark, her en indisk journalist i Bahrain: Maryam Alkhawaja Spreads Lies in Disguise of Fighting for Rights Også hun har Teherans velvillige bevågenhed, her via Imam Ali moskéen på Vibevej og Press-TV, naturligvis. Hvorfor beder DR i det mindste ikke om en forklaring på Teherans helt åbenbare aktier i familien Al-Khawaja? Skurrer det ikke i deres ører, når Mullaherne ivrer for en “demokrat”, eller ved de det ikke?

Dagens Danmarksbask

Dansk Folkeparti tycker, som andra europeiska främlingsfientliga partier, illa om en värld där människor rör sig fritt. Särskilt människor som ser annorlunda ut, äter annan mat, och ber till Gud i en annan tradition än den egna. Att Dansk Folkeparti vill ha permanenta gränskontroller är alltså inte det minsta konstigt. Partiet lever upp till sin unkna människosyn och inskränkta nationalism. [..]

Konstigt, för att inte säga tragiskt, är det däremot att annars respektabla danska partier, som Venstre, De konservativa och Socialdemokraterna, låter sig utpressas av Dansk Folkeparti. Gränskontrollerna är priset för en uppgörelse om pensionerna.EU-kommissionen bör dra Danmark inför EU-domstolen. Öppenheten har varit svår att vinna. Den är värd att försvara. Danmark behöver politiker som inte kröker rygg för frihetens fiender. Åtala Danmark!

Penge regner ned over “det arabiske forår”

7 milliarder euro, det er 52.2 milliarder danske kroner vi smider ned i vores lysegrønne forhåbninger, og det er kun EU. Hvad der er at håbe på? Se bla. Tibi nedenfor. Det kunne ligne bestikkelse, men man må da håbe, at pengeregnen har en anden effekt, end bestikkelseforsøget overfor de såkaldte palæstinensere. Deres krigsindsats mod Israel følger helt nøje kurven for pengestrømmen til dem. Hvorfor ikke binde nogle kondomer og P-piller op på pengesedlerne, når nu den arabiske befolkningstilvækst har det med at æde ethvert mindre fremskridt? Hvorfor ikke stille håndfaste betingelser?

Extra funds are on the way for the EU’s new neighbourhood policy, which was launched in Brussels today by the High Representative for Foreign Policy, Lady Catherine Ashton and the Commissioner for Neighbourhood Policy, Stefan Fule. The EU Commission has allocated an extra 1.24 billion euros for the scheme on top of the 5.7 billion euros already agreed for the period between 2011 and 2013, in support for 16 partner countries south and east of EU borders.EU:BRUSSELS BEGINS NEW NEIGHBOURHOOD POLICY WITH EXTRA 1 BLN

Leading nations’ financial support for the so-called Arab Spring will reduce extremism and immigration, UK Prime Minister David Cameron has said. UK calls for G8 financial aid for ‘Arab Spring – (Relateret: “Arab Spring” making life tough for gays: “Sheikhs still emphasize that death penalty is the Islamic punishment for gay men.”)

Bassam Tibi: “So much for Euro-Islam”

Bassam Tibi, syrisk politolog, professor og gæsteprofessor ved bla. Göttingen, Yale, Harvard, Cornell og Berkeley, født i Damaskus 1944, ophavmand til begrebet “euroislam” og “Leitkultur”, fortaler for en reformeret islam der skulle forlade begreber som “dawa”, “sharia” og “jihad”. Har modtaget utallige dødstrusler. Er selv troende muslim. Interviewet oversat fra “Die Islamisten sind stärker als wir Reformer”, 13.5.2011.

Mr Tibi, when you look at the revolutions in North Africa, what predominates, concern or joy?

TIBI: In English they would say it’s a mixed bag: hope and concern. The hope lies in the fact that large parts of the Arab population are on the streets, articulating their unhappiness without fear. My concern, however, is that the islamists, for example in Egypt, are already preparing to take power in the name of democratisation. The islamist movements are the only ones that know what they want. During the time of repression, they were the only opposition, working in the background and with their power bases in Europe: in Germany, Britain and the Scandinavian countries.

In Austria too?

In Austria too. The Muslim Brotherhood have a massive presence and lots of power. They were protected by the constitution here.

Is it not possible to create a democratic state with the Muslim Brotherhood?

They are playing a double game: outwardly the talk is liberal and democratic; in their own circle they are intent on a Sharia state. But Sharia and democracy go together like oil and water. Although in a democracy undemocratic movements need to be integrated, one shouldn’t hand power over to them. We are seeing that now in Turkey.

In Turkey?

Turkey is formally a democratic country, where the government is democratically elected, but the governing party, the AKP, is not a democratic party, but rather an Islamist one that rules the country as in a one-party state. 163 Turkish journalists are in prison without due legal process. Whoever criticises the Prime Minister Recep Erdogan today will be arrested tomorrow. The AKP are implementing a creeping islamisation of the country using formally democratic means……. So Much for Euro-Islam. (Se også Brotherhood leader: Next govt to be Islamist.)

Tysktalende anbefales meget: “Enten bliver islam europæiseret, eller Europa bliver islamiseret.” Hvad er odds´et for det første? Hvilke er fortilfældene?Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 27 maj 2011 - 01:46 - Svar

Alle har vel set det muslimske brorskap, en norsk dokumentar omrking det muslimske broderskab. Det er en sand øjenåbner. Tariq ramadan er med og han vil ikke interviewes. Jeg mistænker Tariq helt klart for at være en islamist, og vil have en islamist stat.
Har alle herinde ser den?

  Mette

  Posted: 27 maj 2011 - 13:43 - Svar

  Jeg har set den norske dokumentar om Det muslimske Broderskab to gange, og da Sherin Khankan jo for nylig har udgivet en bog, der er beregnet til undervisning af bl.a. danske børn, poster jeg her et pletskud, der dels viser hende i samtale med Broderskabets første mand i Europa og dels fortæller om damens religiøse “dimension”.

  Set i forhold til de faktiske forhold falder Khankans hjemmelavede religionsskvalder sammen som et korthus. Jeg forstår simpelthen ikke, at folk, der burde vide bedre, bliver ved med at give hende spalteplads og en talerstol. For eksempel rektor for Folkeuniversitetet i Aarhus Sten Tiedemann.

  Kun i Kristeligt Dagblad har jeg set Khankans budskab pillet logisk og konsekvent fra hinanden. Det er der, man skal finde nytænkningen i denne tid.

  http://www.american-pictures.com/gallery/minority/Sherin.Ramadan4-dk.h tm

  ,

   Lotte

   Posted: 28 maj 2011 - 09:13 - Svar

   “Kun i Kristeligt Dagblad har jeg set Khankans budskab pillet logisk og konsekvent fra hinanden. Det er der, man skal finde nytænkningen i denne tid. ”

   Ja paradoksalt nok. Og så er der sat kommaer her:

   http://eksistens.wordpress.com/2011/03/27/kontekst-eller-con-text/

   og her:

   http://generalisering.wordpress.com/2011/02/25/muslimer-%E2%80%93-mode rne-muslimer-har-en-kreativitet-og-fleksibilitet-nar-de-fortolker-kora nen/

    Mette

    Posted: 29 maj 2011 - 20:37 -

    Lotte.

    Flot og fuldt fortjent. Ja da, hun må skrive mod bedrevidende, den lille fru Khankan. Problemet er, at hun når så langt omkring med sine manipulationer.

    Som du ganske givet har lagt mærke til, er etik ved at blive det helt store emne, og det var også på høje tid efter al den materialisme. Som det er i øjeblikket, er det jo ikke til at holde ud. Efter læsningen på din hjemmeside har jeg skrevet et langt indlæg, som nogen sikkert vil finde upassende, fordi det er traditionel venstrefløjs tænkning, at man holder “partikritikken” indendørs. Der, hvor jeg kommer fra, er kritik et bydende nødvendigt arbejdsredskab til at nå bedre resultater og i værste fald at overleve som virksomhed. Sådan er mit indlæg også ment i dette tilfælde. Det nytter ikke at lukke øjnene for de svagheder, som andre kan udnytte. Der er ikke alverdens tid at tage af.

    Indlægget tager sit udgangspunkt i tv-diskussionen mellem Søren Pind og de to gode damer, der ligesom Khankans spinderier er fulde af snarer og i virkeligheden meget uetiske i deres krav, fordi deres moralske fordømmelse af Pind ikke tager hensyn til, at de pålægger ham og samfundet som helhed en moralsk byrde, som dels er helt urimelig og dels umulig at løfte.

    Lotte

    Posted: 30 maj 2011 - 08:18 -

    Som du ganske givet har lagt mærke til, er etik ved at blive det helt store emne (..)

    Kritik bygger på logik.

    Og den den forbindelse fryder jeg mig over, at formel logik er en del af etikkens værktøjskasse. Mit indtryk er, bla fra mit arbejde, at mange af dem, der traditionelt har stemt rødt og købt præmissen: at muslimer er undertrykte, stigmatiserede, marginaliserede og ikke mindst dæmoniserede *suk*, de er trætte ind til benet af det følende udgangspunkt. På den baggrund står, fornemmer jeg, logikken overfor en renæssance. Og det lader sig ikke ‘fake’. Der er tale om en bundsolid værktøjskasse, hvor udsagns indre logik efterprøves og gennemgås med næsten matematisk præcision.

    Så det kan være, at den lille fru Khankan når langt omkring. Måske, men i et møde mellem ideen om kontekstuel tænkning, der for hendes vedkommende bare er et formentlig velment forsøg på at få to og fem til at blive otte, og det voksende krav om substantiel tænkning, står hun ikke distancen imod den del af filosofien, hvor logikken hersker.

    På en god dag takker jeg DR for deres massive dækning fremstød af nytteidioter på islams bagsmæk, jeg har aldrig tvivlet på, at typer som Margrethe Vestager, Seidenfaden, Rune Engelbreth m.fl, ikke står distancen. Sammenlign det med et lille barn, der vokser op og bliver hånet systematisk af sin far, før eller siden bliver sønnen voksen og slår tilbage. Metaforisk talt naturligvis. Margrethe Vestager og ligesindede har, om nogen, været medvirkende årsag til, at fokus flytter sig i disse år; fra emotionelt smagsdommeri til et krav om etik, etisk tænkning, stringens og logik.

    Det er meget sjældent nødvendigt at grave andres grav, det er i reglen nok at række dem skovlen:

    http://www.youtube.com/watch?v=LkbXua7t-7g

    Lotte

    Posted: 30 maj 2011 - 08:20 -

    “Efter læsningen på din hjemmeside har jeg skrevet et langt indlæg, som nogen sikkert vil finde upassende, fordi det er traditionel venstrefløjs tænkning, at man holder “partikritikken” indendørs.”

    Hvor?

Prudentius

Posted: 27 maj 2011 - 10:43 - Svar

“De har moskeerne, de har infrastruktur og de har penge”

Og Bassam Tibi og andre “europæiserede” muslimer har en bar røv at trutte i og en Koran der taler dem imod i hver eneste sætning.

Islamiseringen har tre faser: 1. Muslimerne modstår integration og redder sig ved at etablere enklaver, der kan forsvares åndeligt og fysisk. 2. Muslimerne folder islam fra enklaven og ud i samfundet, alle midler tages i brug, vold, voldtægt, propaganda, terror, taqiya, demografi, alt. 3. Muslimerne lukker det vantro samfund ned, de vantro lever nu som ikke-borgere under beskyttelse (dhimmier) eller optages som muslimer.

Om muslimerne kommer som flygtninge eller erobrere, modellen er den samme.

Vi er de sidste 15 år gået fra fase et til to.

Kopterne, verdenshistorien mest overlevelsesdygtige dhimmier, har i århundreder levet i fase tre. Om de overlever den moderne islamiske revival må tiden vise.

Og ligeså med os.

JensA

Posted: 27 maj 2011 - 10:54 - Svar

Islam kan ikke reformeres. Det ville forudsætte at man opgiver dogmet om Koranen som en guddommelig åbenbaring. Hvis det sker, er der ikke nogen selvstændig religion tilbage, og den højt elskede profet kommer til at ligne en forsmået jødisk farisæer.
Så jeg tror det tjener os bedst, at betragte det som taqiyya snak til de vantro, når folk, der siger de er troende muslimer, taler om “euroislam” og lignende.
PS. Hørte her i morges i TV2 News at EU (tror jeg det var) skulle drøfte økonomisk støtte til “de nye demokratier i Mellemøsten/Nordafrika”. De er nøjsomme, vores medier.

  JensA

  Posted: 27 maj 2011 - 16:45 - Svar

  Det var ikke EU, men G8-landene, men det gør nok ikke større forskel; EU vil følger trop.

En mand

Posted: 27 maj 2011 - 12:52 - Svar

En statistik jeg gerne ville se er antal indgåede ægteskaber mellem Danske (ikke muslimske) mænd og muslimske kvinder for henholdsvis første, anden og eventuelt tredje generations indvandrere, jeg vil antage det billede ville understrege din pointe Prudentus.

Tim

Posted: 27 maj 2011 - 14:44 - Svar

Jeg tror ingen af vores politikere har set det muslimske brorskap eller forstår den. Jo måske DF. Det er utroligt at de ikke er mere årvågen. I USA har de BRENARD LEWIS, de ved udemærket hvad det foregår, og de ved hvordan dette spil skal spilles. Det ved vi ikke endnu i europa. SKANDALE. Her er videon.
http://www.youtube.com/watch?v=8m2wjj_zJXY

Vi har ingen pålidelige statistikker på antal muslimer i Europa i øjeblikket 37:25
http://www.youtube.com/watch?v=7KePJz28_GY&playnext=1&list=PLF4B7EC9BB 872938A

Prudentius

Posted: 27 maj 2011 - 15:52 - Svar

“Hvorfor ikke stille håndfaste betingelser?”

Fordi det ville kræve en eller anden form for overblik og plan hos den politiske klasse.

Når det kommer til islam og Dar al islam er Vestens politik ene og alene dirigeret af spontan ønsketænkning.

Tænk hvis islam ikke var en totalitær stat! Tænk hvis flertallet af muslimerne var undertrykte demokrater og ikke savlende jødehadende kalifat tilhængere! Tænk hvis Osama bin Laden ikke var død populær i Pakistan! Tænk hvis vores penge kunne købe jihadisternes kærlighed! Tænk hvis de libyske væbnede oprørsbander ikke var Al Queda!

TÆNK, TÆnk, tænk hvis, HVis, HVIS! (profetens røv var spids)

Resultat er at man slet ikke tænker i Europas regeringer og parlamenter eller på de mange redaktioner, men blot døser i en sky af prut og parfume kaldet det arabiske “forår”.

Tim

Posted: 27 maj 2011 - 15:55 - Svar

Jeg kan KUN ANBEFALE folk at lytte til Bernard Lewis. Søg på ham på youtube, Han er den eneste der giver et klart billede af det vi er på vej til at få i europa, og han er nok den der ved mest om Islam og Islams historie i Europa.

Elefanten

Posted: 27 maj 2011 - 17:04 - Svar

Hvor mange diktatur-tilhængere har fået varigt ophold for forsørgelse i Danmark siden den ulykkelige lovgivning fra 1983?
Det er et fortræffeligt opklaringsarbejde, Kim Møller fra Uriasposten har udført.
Der var også stridende fraktioner i det tyske nazistparti, Men Ernst Röhm var vel også menneskerettighedsaktivitist?

  steen

  Posted: 27 maj 2011 - 17:53 - Svar

  ja, det er jo et godt spørgsmål. Jeg talte for ikke så længe siden med en forhenværende medarbejder i asylsystemet, han var tolk. Han lignede asylsøgerne med denne kurve.

  I den ene ende åbenlyst grundløse, fundamentalister og grove kriminelle, mordere og voldtægtsmænd, der jo har rigtig mange grund til ikke at kunne vende hjem. Dem snupper vi.

  I den anden ende – 5 % som virkelig fortjener vores beskyttelse. Resten er varianter af det hele. Der er al anledning til at analysere, hvem det er vi via dette håbløse system har hjulpet og støttet. Og pådraget os selv.

  I den aktuelle sag, er Danmark altså blevet part i en regional intrige mellem Iran og Bahrain. Jeg har været i Bahrain nogle gange for over 30 år siden, og man kan i det mindste sige, at det er et velstående, på overfladen civillieret land med en vigtig international lufthavn. Iran ? Tror det danske udenrigsministerium virkelig, at vi støtter demokrati i Bahrain gennem hr Al-Khawaja ? Så står det værre til i vores ledelse end jeg troede.

Mette

Posted: 27 maj 2011 - 18:28 - Svar

God weekend. Man er vel lokalpatriot, og så er det “gratis”. Vi har allerede betalt for det.

http://static.magtenssegl.dk/static/index.html

Tim

Posted: 27 maj 2011 - 18:30 - Svar

Der blev allerede lært Islamisme på KU i 1989…altså hvad er det KU har gang i?
http://www.youtube.com/watch?v=aFK7kNEmlws

Endnu en vantro

Posted: 27 maj 2011 - 19:00 - Svar

Forklar mig venligst, hvorfor Europa endnu engang skal involvere sig i regionale krige og konflikter i Nord-Afrika? Hvorfor kan deres arabiske brødre ikke etablere sikkerhedsstyrker der kan agere fredsvagter? Er det deres dirty work som Europa endnu engang skal klare? Og så skal Eu/G8 åbenbart også punge ud. Igen hvorfor er det vores pligt som europæiske borgere at intervenere og støtte visse partnere? Man må vel for helvede forvente at deres nærmeste nemlig de arabiske lande er de første til at bære det tunge læs?
Hvorfor ser man ALTID bort fra denne vinkel i de store medier? At når det kommer til stykket er de arabisk-muslimske lande ingen steder at finde når det kommer til opbakning til “demokrati” i mellemøsten og Nordafrika? Når ja det er stadig efterveerne af tidligere tiders kolonimagt-besættelse vi ser. Vi skal den dag idag stadig betale tilbage, for koloniseringen af Afrika og de muslimske lande, nu i en lidt mere skjult grad. Vi har åbenbart stadig et ansvar, på trods af at de for flere årtier siden har fået deres frihed. Som de ikke forstår at forvalte på en fornuftig og retfærdig måde i nogle af de muslimske lande der har fået selvstændighed.

Kan nogen forestille sig Bahrain intervenere og beskytte civilbefolkningen i Irland/Nordirland?

Det er en form for kulturimperialisme at blande sig deres interne konflikter, men samtidig heller ikke vores problem hvad de foretager sig i deres egne lande. De har deres sammenslutning af arabiske lande Den Arabiske Liga, ligesom vi har EU.
Det kan simpelthen ikke passe at de ikke selv magter opgaven. Hvornår er det NOGENSINDE blevet et Europæisk anliggende hvad der foregår i de arabiske lande siden de blev selvstændige?
Det er både forkert i bund og grund at blande sig i interne konflikter, og i allerhøjeste grad fordi de selv har en sammenslutning af lande der har langt større tilknytning og tilhørsforhold til de konflikt og krigsramte lande. Ligesom i Afghanistan og Irak.
Jeg kan godt købe præmissen om at det er forkert at udbedre “demokrati” i fremmede lande igennem vold og magt, men langt vigtigere er pointen at deres egne kulturelle og etniske fæller i de omkringliggende lande og unioner burde løfte opgaven i sidste ende.
Hvis de er SÅ forhippede på at undgå udenlandsk “besættelse” og militær intervention, hvorfor er der så ikke en Arabisk Liga der træder til? Irak og Afghanistan er 2 lande hvor befolkningen, selvom de teknisk set er blevet befriet, ønsker de udenlandske styrker væk så hurtigt som muligt. Havde deres “brødre” i de muslimske lande trådt til og interveneret og beskyttet civilbefolkningen og omstyrtet diktatorerne, så havde Europa og Usa sparet mandskab og penge, og befolkningen ville ikke se det som en besættelse.

Det må stå enhver klart at enhver konflikt bedst løses af dem der står én nærmest. Jeg ville heller ikke bryde mig om arabiske fredsstyrker i en eventuel borgerkrig i Danmark.

Vivi Andersen

Posted: 27 maj 2011 - 22:04 - Svar

Endnu en vantro.

Dette har jeg også undret mig gevaldigt over : hvorfor er det ikke de arabisk-islamiske lande der involvere sig i konflikter i Mellemøstens og Nordafrikas islamiske lande ?

Selv i rodebutikkerne af islamiske lande er det de vantro lande, der kommer og rydder op for dem !

Og betaler den pris det har at rydde op : unge kvinders og mænds liv spildes og desuden koster det enormt meget i euro.

Takken for dette er nye ubehageligheder, der væltes ned over ikke-muslimerne og ikke mindst, vi skal også modtage de muslimer der flygter fra deres egne lande, hvilket betyder endnu flere udgifter i masser af år fremover!

Enten er muslimerne skide smarte – de forstår at få de vantro til at komme og “gøre rent” for dem
eller de er vitterlig en samling uformående skrålhalse, der har alle deres trusler osv. i munden .

I hvert fald er flere og flere ikke-muslimer ved at være hamrende trætte af både de herboende som de i de arabisk-islamiske lande.

Fordi, der er ikke andet end bøvl og besvær med dem !

Tim

Posted: 27 maj 2011 - 23:11 - Svar

Fra Bernard Lewis nyeste bog, Kapitel 2, sidste side.
Perhaps more important than any of these, in the long run, is
the new, massive presence in Western Europe of practicing
Muslims, coming from North Africa and the Middle East, from
Turkey, and from as far away as the Indian subcontinent. For the
time being, the vast majority of these are immigrants or guest
workers, and their political impact, though growing, is limited.
But their children will be native-born and will be, and feel
themselves to be, Europeans. In Britain and France, they will be
citizens as of right, and even in Germany, where the laws of
nationality are somewhat different, it will not be possible, in the
long run, to deny them the citizenship to which they will feel
that they are entitled. The emergence of a population, many
millions strong, of Muslims born and educated in Western
Europe will have immense and unpredictable consequences for
Europe, for Islam, and for the relations between them.

Tim

Posted: 27 maj 2011 - 23:24 - Svar

BernardLewis, Fra kapitel 12, sidste sider:

Where does Europe stand now? Is it third time lucky? It is not
impossible. The Muslims have certain clear advantages. They
have fervor and conviction, which in most Western countries
are either weak or lacking. They are for the most part convinced
of the rightness of their cause, whereas Westerners spend much
of their time in self-denigration and self-abasement. They have
loyalty and discipline, and perhaps most important of all they
have demography—the combination of natural increase and
migration producing major population changes, which could
lead within the foreseeable future to signifi cant Muslim majori-
ties in at least some European cities or even countries.
The Syrian philosopher Sa-diq al-‘Az.m has remarked that
the remaining question about the future of Europe is this:
“Will it be an Islamized Europe, or a Europeanized Islam?”
The formulation is a persuasive one, and much will depend on
the answer.
But the West also has some advantages, the most important
of which are knowledge and freedom. The appeal of genuine
modern knowledge in a society that in the more distant past, had
a long record of scientifi c and scholarly achievement is obvious.
Present-day Muslims are keenly and painfully aware of their
relative backwardness compared with both their own past and
their rivals’ present, and many would welcome the opportunity
to rectify it.
Less obvious but also powerful is the appeal of freedom. In
the past, in the Islamic world the word freedom was not used in a
political sense. Freedom was a legal concept. One was free if one
was not a slave. Muslims did not use freedom and slavery as a
metaphor for good and bad government, as we have done for a
long time in the Western world. The terms they used to denote
good and bad government are justice and injustice. A good
government is a just government, one in which the holy law,
including its limitations on sovereign authority, is strictly
enforced. The Islamic tradition, in theory and, until the onset of
modernization, to a large degree in practice, emphatically rejects
despotic and arbitrary government. The modern style of dicta-
torship that fl ourishes in many Muslim countries is an innova-
tion and to a large extent an importation from Europe—fi rst,
without any ill intent through the process of modernization,
strengthening the central authority and weakening those
elements in society that had previously constrained it; second,
through the successive phases of Nazi and Soviet influence and
example.
Living under justice, in the traditional scale of values, is the
nearest approach to what the West would call freedom. But with
the spread of European-style dictatorship, the idea of freedom in
its Western interpretation is also making headway in the Islamic
world. It is becoming better understood, more widely appreci-
ated, and more ardently desired. It is perhaps in the long run
our best hope, perhaps even our only hope, of surviving this
latest stage—in some respects the most dangerous stage—of a
fourteen-century-old struggle.

Hvis nogle vil have bogen skriv da jeres email ned.

Emeritus

Posted: 28 maj 2011 - 10:56 - Svar

‘…Öppenheten har varit svår att vinna. Den är värd att försvara. Danmark behöver politiker som inte kröker rygg för frihetens fiender…’

Åbenhed og Frihed? Hvor ønskværdigt. – Men kultiveret til perversioner må man nødvendigvis forsvare sig imod begge dele.

Jeg betragter DF’s krav om en form for told- grænsekontrol for en naturlig konsekvens af det, vi alle – under venstrefløjens og kosmopoliternes radar kan se – nemlig EU’s selvpåførte hjælpeløshed. EU har indført grænseløshed, men uden at have redskaberne til at kunne forsvare denne grænseløshed til gavn for sine medlemmer, de enkelte medlemslande kan pg.a af EU ikke længere forsvare sig mod kriminelle netværk fra både øst-Europa, syd-Europa, Mellemøsten og Afrika. Eu kan ikke forsvare os mod inkompetente, uduelige, ubrugelige, understimulerede, sygdomsbefængte, kulturelt formørkede ofte hadefulde fattige, som vælter ind over Europas grænser. EU har haft mere travlt med at indlemme nye lande, end se på, hvad budgettet og befolkningerne kan holde til.

Det er indlysende for enhver, at grænsekontroller kan være effektive filtre, hvis man tillader kompetente toldere at udfolde deres kompetencer. Jo flere grænser, der kontrolleres, desto flere filtre, og desto færre transnationale forbrydelser. Så enkelt er det. Kun inkompetente kommentatorer vil benægte dette.
Men tilhængere af multikulturalisme (hvortil uvægerligt hører uhæmmet vækst i vold og kriminalitet) vil af al magt bagatellisere facts til fordel for enhver usund utopi. Væksten i forbrydelsens andel, intolerancens vækst i form af religion og ideologi inden for EU og økonomiens sammenbrud i visse randstater ender med et uantageligt facit, som fælder den endelige dom over utopien EU i sin nuværende form. Duer ikke. Simpelthen. EU rådner indefra, hvis ikke de enkelte lande frigør sig fra dogmatisk EU-tænkning.

Vi har kunnet rejse, hvorhen vi ville, siden halvtredserne. Brask-Thomsen gjorde det, Spies havde sin villa ‘Fjolle’, og fru Jensen fik gris på gaflen på Mallorca. Genindførelsen af grænsekontrol er derfor ikke som hævdet symbolpolitik. Fjernelsen af den – og indførelsen af Schengen derimod var utopisk symbolpolitik – symbolet på et forenet Europa fra Nordkap til Middelhavet. Men Europa kan ikke holde til al den laissez-faire, for det er, hvad der er tale om. Der er alt for meget snavs og uorden i verden til, at man kan lade fem og syv være lige. Det behøver man ikke DF for at indse. Men de dummeste er desværre de intellektuelle, for de kan ikke se det. Utopien skygger og fordummer – hver gang.

Med venlig hilsen

Bjovulf

Posted: 28 maj 2011 - 14:56 - Svar

Ha, har I set kommentarerne til GP-lederen “Åtala Danmark!”? 😀
Der er ikke én eneste kommentar, der giver den dybt naive og uvidende, oikofobe PK-klovn ret.

Många tack, Sverige 😉 – så bra att se, att så många har vaknat på andra sidan av sundet nu.
Men värför F. i H. köpar ni äns såna PK-tidninger, som bara kör multikulti-propaganda och
föragt för dom “egna” europäiska folk och deras kulturer.
Kanske skulla de vara tvungna att tänka helt om från grunden, om många läsare i Sverige startade
en boykot av såna tidninger, som aldrig lyssnar, inget fattar av verklighetens värld, och som faktiskt
tror, att det är deras helliga uppgift att uppfostra sina läsare ( = “okunniga barn” ) till bara att acceptera
al multikultur och “kulturberikning” från islamister och andra bråkmakare?

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.639235-atala-danmark-?articleRenderM ode=article_full_discussion

  Robin Shadowes

  Posted: 29 maj 2011 - 12:16 - Svar

  Det kanske är en klen tröst för er att dessa galningar bara är en liten klick. Tyvärr har denna lilla klick en oproportionellt stor makt sett till sin storlek. Hade jag fått bestämma så hade snarare hela Sveriges elit blivit åtalade för högförräderi.

EH

Posted: 23 juni 2011 - 14:07 - Svar

Dansk menneskerettighedsaktivist….

Jeg skal tilstå at DR´s og TV2´s næsten fuldstændige negligering af hvad denne mand egentlig var for en fyr, vakte ret hurtigt min mistænksomhed. At min “mavefornemmelse” viser sig at være korrekt kommer overhovedet ikke bag på mig. Hvem styrer egentlig det her medieshow. Hvem er dukkeførererne, som leger med dette meget medgørlige journalistkorps? Viger de bærende journalistiske søjler som dybdeboring, redelighed og objektivitet for politiske holdninger og frygt for næste fyringsrunde? Kun de protesterende blogs på nettet (og i en enkelt avis) forhindrer den fuldstændige mediemæssige DDR tilstand.

EH

Posted: 23 juni 2011 - 14:23 - Svar

Dagens Danmarksbask…

Suk ! Skal vi ikke bare vente på at de enten køre trætte eller får andre alvorlige ting at tænke på? F.eks. hvor længe de sidste rester af hr. og fru Svenssons demokrati får lov at fungere. Men en vis forståelse for deres situation er der dog plads til. Behovet for en meget stærk fortrængningsmekanisme må være altoverskyggende.

Leave a Comment