9
jun
Seneste opdatering: 11/6-11 kl. 0506
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Danmarks nationaldag er Grundslovsdagen 5 juni 1849, selvom man i en af verdens ældste nationalstater, kunne have valgt andre dage århundreder tidligere.

Fjordman: ‘Forræderi’ betyder i dag afvisning af idé-statens grundlag

Særdeles læsværdigt essay af Fjordman på Gates of Vienna.

[…] Nevertheless, as much as I loathe Islam it is merely a secondary infection. It would not be able to threaten us the way it does now had it not been for the aggressive cultural AIDS breaking down our immune system beforehand. The real mental virus that is killing the white West today is the post-Enlightenment construct we call the Idea Nation or Proposition Nation.

The two Western countries most historically responsible for developing and spreading this doctrine are the USA and France. It makes sense that these very same countries are also currently at the forefront of Western demographic decline. The Idea Nation concept stipulates that every single country, or at least every single Western country, is nothing but a random space on the map, an empty bowl just waiting to be filled with shopping and human rights. […]

Treason in a nation-state meant disloyalty to the heritage, freedom and continued existence of the distinct nation or ethnic group who traditionally inhabited that country’s territory. Treason in an ideological state or Idea Nation means disloyalty to the ideals upheld by the state. The practical consequences of these different outlooks are huge. Judged according to the former definition, it is no exaggeration to say that the governments of every single member-state of the European Union, and indeed all Western countries, commit treason every single day. […]

Our primary enemy is the Proposition Nation, not Islam. The only way to restore sanity to our countries is to restore the concept that a country is the homeland of a nation of closely related people with a shared heritage. Unfortunately, those who champion the Idea Nation concept have become so deeply entrenched in positions of power throughout the Western world that this struggle has the potential to trigger a pan-Western civil war, or a Multicultural world war. […] Fjordman: When Treason Becomes The Norm: Why The Proposition Nation, Not Islam, Is Our Primary Enemy

“Låt oss alla vara stolta svenskar i Sverige”

Hvad ville han dog ikke have tænkt, hvis han havde set den tv-udsendelse, der blev sendt i bedste sendetid i et andet lille EU-medlemsland, Sverige? I anledning af nationaldagen lagde selveste svt1 afstand til den kulturradikale svenske presses tabuisering af forestillingerne om et svensk folk og en svensk kultur.
På sensationel vis – i hvert fald for en observant dansker – blev der fortalt svensk historie, sunget nationale sange, danset folkedans, diskuteret svenske manerer og madkultur og i det hele taget snakket om, hvad der er »typisk svensk«. Efter en reportage fra 17. maj-fejringen i Norge blev deltagerne i samtalen enige om, at der er behov for at »erobre det svenske flag tilbage fra dem, der har misbrugt det«. Og udsendelsen sluttede da også med vajende svenske flag.
Jeg sad lidt måbende tilbage i min lænestol og glædede mig over, at også svenskerne er ved at blive et normalt europæisk folk, dvs. stolte over det samfund og den kultur, de har skabt. At der skulle gå så længe, skyldes naturligvis en anden form for krigstraume end i Tyskland. Men det vil jeg undlade at udpensle her. For det er vigtigere at glæde sig over, at vores kære broderfolk er ved at komme sig over sin selvforagt og overgearede internationalisme, og at man – i det mindste på statsligt tv – ikke sætter lighedstegn mellem at være patriot og nazist. Michael Böss: Svenske og tyske traumer, Berlingske (Nationaldag i SVT med bla. Tina Ahlin, Herman Lindqvist og Arja Saijonmaa. h/t Gunnar Biering.)

Der er rigtignok noget i luften i Sverige. Ikke så meget, men mærkbart på en følsom radar. Jeg kan ikke være enig med lektor Böss i, at en sund national bevidsthed og glæde er uforandret udskammet i Tyskland, de ligger tværtimod før Sverige. Main stream diskussionen om islam er også langt friere og mere kvalificeret i Tyskland, og det har bla.den enkle grund, at tyske medier er totalt decentraliserede, der er ingen der kan knæsætte en konsensus, der gælder alle. SR og SVT og 120 ens svenske aviser er helt utænkeligt i Tyskland. Som sagt så mange gange før, Sveriges mest konserverende, magtlydige og reaktionære kraft, er pressen og journalistikken. Jeg hører det hver dag for tiden i svensk P 1. Det er den samme politiske vinkling, de samme kæpheste der rides hver eneste dag. Det er et reservat af åndelig og intellektuel indavl og provinsialisme.
Jeg var selv i Tyskland, da alle følte at noget nyt brød igennem i 2006. Det er fem år siden, og siden da har man oplevet Kirsten Heisig, Thilo Sarrazin, René Stadtkewitz´Die Freiheit, Merkels tale og meget andet, der var utænkeligt før. Kan det ske i Tyskland nærmest “overnight”, kan det også ske i Sverige, men det haster virkelig nu.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


falkeøje

Posted: 9 juni 2011 - 14:39 - Svar

Det har taget sin tid, men det er da glædeligt, at broderfolket er ved at vågne.

falkeøje

Bjovulf

Posted: 9 juni 2011 - 15:27 - Svar

Bliver domstolene og politiet i DK virkelig aldrig klogere?

Nå, flugten skyldes vel bare, at man har ikke har haft interkulturel dialog
nok med denne “kulturberiger” …

http://www.filestube.com/148411c0eae77d5803ea/go.html

Sexgalning flygtede fra retten

En 21-årig voldtægtsmand, der netop er idømt forvaring, sprang ud gennem et lukket vindue og flygtede fra retten

14:13, 09. jun 2011 (Opdateret tid: 15:15, 09. jun 2011) | Jan Søgaard, Magnus Bjerg

21-årige Louai Mohammad Seria var kun lige netop blevet idømt forvaring på ubestemt tid for voldtægt, da han besluttede at lave et hovedspring gennem et lukket vindue i ved Københavns Byret.

Med glasskår dryssende ned over sig faldt den 21-årige flere meter ned og landede på en bil, der blev kraftigt bulet.

Derefter tog han flugten ud på Nytorv med to kvindelige [!!!] fængelsbetjente i hælene.

– Det må være en reaktion på dommen. Han nåede lige at sige ‘Jeg anker dommen’, siger forsvarer Rolf Gregersen til ekstrabladet.dk.

– Det er en reaktion på en meget vidtgående dom, som jeg mener skal prøves ved landsretten. Det er en ganske ung mand, der nu skal sidde bag tremme for ubestemt tid, så det psykiske pres er blevet overvældende for ham [ 😀 ] Jeg betragter ham ellers som en rolig og høflig ung mand [ !!!!!!!!! ] som jeg har talt fornuftigt med.

  Bjovulf

  Posted: 9 juni 2011 - 16:42 - Svar

  Man må da håbe, at Marianne Jelved og resten af de radigale PK-tosser er godt tilfredse med,
  hvad de har opnået at gøre ved Danmark på bare 2-3 årtier.

  http://ekstrabladet.dk/112/article1568730.ece

  Sex-gal bag tremmer på ubestemt tid

  En 21-årig voldtægtsmand er så farlig for kvinder, at han skal bag tremmer på ubestemt tid. Københavns Byret har netop idømt ham forvaring [ !!!!! – Og alligevel syntes man ikke han skulle have håndjern på
  eller være lænket til en betjent eller lign. sikkerhedsforanstaltning – Mageløst! ]

  14:07, 09. jun 2011 (Opdateret tid: 15:07, 09. jun 2011) | Jan Søgaard

  Som 17-årig fik han fem års fængsel for flere sex-overfald på kvinder i et solcenter i Roskilde. I dag idømte Københavns Byret den nu 21-årige libaneser Louai Mohammad Seria forvaring på ubestemt tid for nye, grove sexorbrydelser.

  Han kan først løslades, når en domstol til sin tid siger god for det.

  Retslægerådet mener, at den 21-årige er så farlig, at forvaring er nødvendig for ikke at flere kvinder bliver ofre for hans ukontrollerede sexlyster.

Bjovulf

Posted: 9 juni 2011 - 16:57 - Svar

Så nåede nyheden om den voldsomme ikke-vestlige overrepræsentation blandt gerningsmænd til
voldtægter i Oslo sidste år ( de seneste år endda ) også langt om længe til EkstraBladet – flere uger
efter at “alle andre” talte om den – dog med en noget overraskende “twist” i overskriften.

Nu er det altså i EBs / Thomas Harders samt Aftonbladets optik blevet til racisme, at man overhovedet
diskuterer og forholder sig til de barske og uomtvistelige kendsgerninger samt de meget alvorlige konsekvener for de indfødte norske (hvide!) kvinder af den norske “elites” samt EUs “spændende” sociale multikultur-eksperimenter i fuld skala.

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1568784.ece

Voldtægtstal: Juleaften hos racisterne [!!!!!]

Norske kvinder kræver handling efter rapport fra Oslo Polit viser, at alle såkaldte overfaldsvoldtægter i 2010 er begået af udlændinge

Mens rapporten således har skabt frustration i Norge, så mener den svenske avis Aftonbladets kommentator Oisín Cantwell, at tallene gir føde til rasister. [ Aha ?!?! ] Han skriver bl.a. at:

– Svenske racister har juleaften på nettet. [ !!!!! ]

bowlaren

Posted: 9 juni 2011 - 17:56 - Svar

Vi firar nationaldagen dåligt i Sverige. Många svenskar struntar helt i den. Norge 17 Maj, då är det Fest 🙂
Ingen vågar ha en Svensk flagga, risken är stor att man bli kallad rasist då, en invandrare med en Svensk flagga är mer okej enligt regering och Svensk massmedia.
En arg svensk skattebetalare :p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf

Posted: 9 juni 2011 - 18:22 - Svar

Pia K. giver den tyske ambassadør tørt på 😉

Netop de burde måske ikke tale så højt om nationalisme hos andre. Det er faktisk muligt
tro det eller ej – at være nationalsindet, UDEN at man af den grund nærer et dybfølt ønske om at invadere sine nabolande – endsige hader befolkningerne der – , men den slags kan åbenbart godt være lidt svært for en tysker at fatte …

http://politiken.dk/debat/ECE1303512/bland-dig-udenom-ambassadoer/

Debat 9. jun. 2011 KL. 11.26

Kjærsgaard: Bland dig udenom, ambassadør
Danmark har en national forpligtelse til at sikre grænsen, skriver Pia Kjærsgaard.

AF Pia Kjærsgaard

Grænserne omkring Danmark, kontrollen af grænserne og sikkerheden ved dem og i kongeriget er en national, dansk sag. En national forpligtelse.

Det er ikke en EU-sag eller en Schengen-sag. Det er ikke en regionalsag [!], som danskere eller tyskere i Sydslesvig skal afgøre som et rent regionalt anliggende, og det er da slet ikke noget, den tyske ambassadør i Danmark, Christoph Jessen, skal blande sig i! [ Sådan! – det virker nærmest, som om tyskerne har en ide om, at DK allerede nu er en tysk lydstat – som om de ikke rigtigt helt kan fatte, at vi ikke bare retter ind, når storebror Tyskland og Fader EU nu siger meget bestemt, at vi skal 😀 ].

….

Sagen er jo, at EU er skæppeangst for, at lille Danmarks nye toldkontrol vil rejse en dominoeffekt af lande i EU, der også alene ud fra en national pligt til at værne landet mod forbrydelser udefra af snart sagt enhver art vil kopiere vores kontrol.

Det håber jeg vil ske. For landenes skyld. Og for at sætte en grænse for EU.

[ Plus at de sandsynligvis er bange for, at det er endnu et søm i ligkisten på en totalt fejlslagen og dybt tåbelig union – bygget på lige dele storhedvanvid, tiltusken sig af mere og mere magt samt dyb foragt for de indfødte folkeslag og deres hang til egne kulturer og værdier – , der på det seneste er begyndt knage rigtigt godt i fugerne, og som måske endda vil falde helt sammen, når euroen formentlig om kort tid bryder sammen pga. de mange nationale økonomier, der nu står foran at gå bankerot på stribe. Der vil simpelthen ikke i længden være villig kapital nok til endnu flere hjælpepakker af de astronomiske størrelsesordner, som vil være nødvendige for at holde dem flydende bare lidt længere … og så kan alting jo ske … ]

Og ambassadøren messer så om følelsesladet nationalisme.

Ak ja, pudsige ord fra en tysk ambassadør, hvis lands historie ellers har budt på en del følelsesladet nationalisme med triste konsekvenser. [ 😀 ]

  Jonny

  Posted: 10 juni 2011 - 14:58 - Svar

  Äsch, tyskarna har sedan 1960-talet arbetat hårt med “Vergangenheitsbewältigung”, “Konstruktion der Erinnerung”, “kollektives Gedächtnis”, “Geschichtspolitik”, etc. Det är väl inte så märkligt att resultatet har blivit messiansk anti-nationalism, både inrikes och utrikes…

Emeritus

Posted: 9 juni 2011 - 18:28 - Svar

‘…Efter en reportage fra 17. maj-fejringen i Norge blev deltagerne i samtalen enige om, at der er behov for at »erobre det svenske flag tilbage fra dem, der har misbrugt det«. Og udsendelsen sluttede da også med vajende svenske flag…’

Rigtig godt nyt!

Hvor går Sveriges naturlige grænser? Er de symbolske i et grænseløst EU?

Hvad er i det hele taget symbolpolitik, og hvor går de symbolske grænser evt. ikke eller måske helt naturligt? – Tyskland er i hvert fald oppe at køre over Danmarks annoncerede grænsepolitik i et grænseløst Europa.

Hvordan mon reaktionen ville være, hvis de danske toldere fremfor Kruså fortrød valget og forlangte, at deres checkpoints af indlysende grunde skulle ligge langs med Ejderen af hensyn til effektiviteten i deres arbejde, når nu tyskerne i grænseløshedens navn er ligeglade med deres egne grænser? Ejderen er jo en naturlig streg i landskabet, og som sådan uden antydning af symbolpolitik.

Med venlig hilsen

Arvid Falk

Posted: 10 juni 2011 - 14:06 - Svar

Steen skriver:

Varje dag hör man i svensk P 1 “samme politiske vinkling [og] de samme kæpheste der rides hver eneste dag. Det er et reservat af åndelig og intellektuel indavl og provinsialisme”.

Jepp – precis så är det.

2005 hade programmet Obs en serie om de intellektuella och deras roll. Författaren Anders Ehnmark konstaterade mycket belåtet (närmast triumferande), att det ju bara finns en (1) sorts intellektuella i Sverige – vänsterintellektuella.

Endast vänsterintellektuella kommer till tals i SR/SVT.

Ehnmark och likasinnade är blinda för, att resultatet oundgängligen blir åndelig og intellektuel indavl og provinsialisme.

Mette

Posted: 10 juni 2011 - 15:05 - Svar

Der ser dejligt ud på Lykkesholm, og der er en mærkelig kontrast mellem denne video og alle de ondskabsfuldheder, som DF må døje med i det daglige. Gad vide, hvor mange af de inkarnerede DF-hadere, der kunne stå på den talerstol og gentage de sædvanlige floskler, mens de så ud over disse almindelige danskere?

Jeg hører ikke til dem, der forsvarer efterlønnen, for den har vi ikke råd til, og det vil vise sig. Men jeg under DF’erne deres hyggelige møde i de smukke omgivelser.

Leave a Comment