24
jun
Seneste opdatering: 25/6-11 kl. 0156
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Russiske RT, der ellers er sunket ned i anti-vestlig propaganda på grund af Libyen, laver her et brag af et interview. Bortset fra at de kalder Kurt Westergaard “hollænder.”

Klæg båltale af Lars Løkke mens Askerød brænder

Vi ved i skrivende stund ikke om branden var skæbnens dårlige timing af noget der havde helt naturlige årsager, eller om den skyldtes lavintensiv jihad. Men statsministeren gør ingen en tjeneste ved at lukke øjnene for virkeligheden i Danmark og gøre reelle problemer til et spørgsmål om “fordomme” og “postnummer”. Det går begge veje (LFPC).

“Jeg har haft noget kontakt frem og tilbage med en gruppe drenge i Askerød. Et af de boligområder, man kan kalde en ghetto. De har været her, og jeg har været der.

Sidst jeg var derude, talte jeg med en af drengene, Ali Mohammad Mahmoud. Ali har topkarakterer fra gymnasiet og er på alle måder en dreng, der tager ansvar og bruger sine muligheder. Alligevel har han haft svært ved at få et job. Fordi han er blevet puttet ned i en kasse, der har stemplet hans postnummer med store typer på alle sider.

Nu er det så lykkedes Ali at få et fritidsjob i Bilka. Og flere af hans kammerater har også fået fritidsjob. Det er resultatet af nogle møder, der er blevet holdt med drengene og lokale virksomheder, blandt andet her på Marienborg.

For når mennesker mødes, så opdager man, at man ikke kan bruge kasserne til noget. Væk med dem.

Flere ting er lykkedes i Askerød: Bebyggelsens faste glarmester ringede for noget tid siden til administrationen. Han bliver ikke længere kaldt ud for at skifte knuste ruder i området. ”Har I skiftet leverandør?” spurgte han bekymret. Nej, drengene i Askerød er bare holdt op med at knuse ruder. De knuser fordomme i stedet for.

Se, det giver håb i hverdagen og tro på fremtiden.” Statsministerens velkomsttale ved sankthansaften på Marienborg den 23. juni 2011

Boligbebyggelsen Askerøds institution gennem mange år, Grøften, brændte i går ned til grunden ved en voldsom brand. Bygningerne, der er ramt af svamp og derfor under renovering, gik i brand lidt efter kl. 18 torsdag aften. […]

Grøftens fremtid har været til heftig diskussion i kommunen i de seneste måneder, idet kommunens byråd har besluttet at fordele institutionens børn i andre børnehaver og vuggestuer. For beboerne i Askerød har Grøften stået som et symbol på bydelens positive kræfter og evne til at håndtere integrationsproblemer og sociale problemer. […] Her brænder Askerøds sidste institution ned

“Prislam”: Fra Riyadh til amerikanske fængsler

Los Angeles police have several active investigations involving radicalized prison converts, a commanding officer with the LAPD told a House committee hearing Wednesday. […]

Wednesday’s hearing focused on the threat from “Prislam,” which Downing described as an extremist “cut and paste” version of Islam practiced by inmates. The resulting ideology is what former Assistant U.S. Attorney Kevin Smith said he saw in some New Folsom prison inmates whom he prosecuted for plotting to attack Jewish targets in Los Angeles and the LAX airport. […]

“I would not be surprised to find a copy of al-Qaida’s Inspire magazine in any prison,” said Patrick Dunleavy, who retired after 25 years working in the New York State prison system as its deputy inspector. Dunleavy, author of the forthcoming book, The Fertile Soil of Jihad: Terrorism’s Prison Connection, also said that literature has been sent directly from Riyadh, Saudi Arabia to New York State prisons. […]

Joe Molyneux, who retired last year from the FBI New Orleans office’s intelligence program, agrees. Molyneux responded directly to a statement Thompson released last week, which claimed that “the facts have proven that prison radicalization is an unfounded fear in America.”

“I am not sure where Congressman Bennie Thompson is coming from,” he told Investigative Project on Terrorism. “It is real and is happening,” Molyneux said. At least one agent in all FBI field offices serves as a liaison with area prison wardens to collect information on Islamic radicalization in the prisons. […] Steve Emerson: Hearing Addresses Inmate Conversions to “Prislam”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


bowlaren

Posted: 24 juni 2011 - 08:37 - Svar

Önskar er i Danmark en trevlig Midsommar Mvh Svensson 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Bjovulf

Posted: 24 juni 2011 - 08:55 - Svar

Sæson for tvangsægteskaber

Hvorfor kræves man ikke bare en underskrevet kontrakt ved ankomsten til DK, hvor man lover
at give afkald på denne og andre former for middelalderligt barbari, primitive klannormer og
umenneskelig tvang ved valg af livsledsager?

Burde kannibaler og hovedjægere ikke også – iflg. de hellige menneskerrettigheder –
have lov til at udleve deres “ædle” kulturer for fuld damp i DK? Eller hvad med folk,
der kommer fra lande med venstrekørsel? Er det ikke grov diskrimination imod dem, at tvinge dem til at lægge deres kulturelle vaner af sig og gå over til at køre i højre side i Danmark? 😀 Hvor vover vi at kræve noget som helst af visse af vore gæster, og hvor vover vi at tro at vores kultur og vaner er bedre end indvandrernes? Er alting måske ikke lige godt? 😉

http://www.b.dk/nationalt/saeson-for-tvangsaegteskaber

Etniske unge frygter ferien i hjemlandet.

Af Eva Jung og Morten Frich

24. juni 2011, 06:00

Mens mange unge forbereder sig til en sommer med festival eller en tur i sommerhuset, sidder der rundt omkring i Danmark etniske unge, der har ondt i maven over at skulle på ferie med deres forældre til lande som Pakistan og Tyrkiet. De frygter, at forældrene planlægger tvangsægteskaber bag deres ryg. I maj, juni og juli modtager Integrationsministeriets krisehotline etniskung.dk derfor en masse opkald .

….

Hamed er på flugt fra sin familie

http://www.b.dk/nationalt/hamed-er-paa-flugt-fra-sin-familie

»Min far har sagt, at hvis det går helt galt, så vil han finde mig og min kæreste og slå os ihjel,« [ !!!!! ] siger Hamed.

Skiftevis tryglen og trusler har været en fast del af Hameds liv de sidste to år, fordi han har nægtet at gifte sig med sin kusine fra hjemlandet.

Af Eva Jung og Morten Frich

24. juni 2011, 06:00

Flybilletterne til Mellemøsten er købt. Kontanterne er fundet frem til at købe guld. Kusinens far, som også er Hameds onkel, venter på at få kysset sin hånd. Allerede for to år siden bestemte slægten, hvordan fremtiden skulle se ud for den dengang 20-årige Hamed og hans kusine i hjemlandet. Brylluppet skal stå om en måned, men der er et problem. Hamed er ingen steder at finde.

….

Bjovulf

Posted: 24 juni 2011 - 10:17 - Svar

Svensk P3 om Danmark: ‘Det 4. rige’ ( via Hodja )

Radioværterne på svensk radios P3 kaldte Danmark for et pisseland i går.
Kritikken hagler ned over værten

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1576248.ece#

Danmark har lige fået ros på CNN, men i går eftermiddag kl. lidt over 17, kunne man i programmet Tankesmedjan høre hvordan radioværten Mona Masri [ !!! – Hvilket land mon hun er fra eller har forbindelse til? ] ser på Danmark i almindelighed, og regeringens forslag om at udvise kriminelle udlændinge i særdeleshed:

‘Danmark er det fjerde rige’ [!!!!!]

‘Pissland’ og ‘Det fjerde rige’ sagde hun bl.a andet for ørerne af hundredetusindvis af lyttere, og mange har svaret igen med en bølge af kritiske kommentarer på nettet.

  Bjovulf

  Posted: 24 juni 2011 - 10:48 - Svar

  Ja, Danmark er faktisk EUS sämsta / værste land iflg. svensk P3 😀

  http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3718&grupp=14273

  Ak, ja – mon ikke hele ideen med konkurrencen fra starten var, at DK skulle vinde
  suverænt, således at de svenske lyttere på “magisk” vis blev guidet til det korrekte
  svar i afstemingen?

Bjovulf

Posted: 24 juni 2011 - 16:13 - Svar

Forleden var det de radigale, der var ude med kritik af S & SF angående stramningerne mht. udvisning af kriminelle indvandrere – nu er det så SF, der for alvor begynder at knirke i sammenføjningerne. 😉

Er oppositionen ved at knække midt over i intern splid og manglende taktisk forståelse, koldblodighed
og erkendelse af den “kulturberigede” virkelighed for mange af dens vælgere?
For i så fald kan de 4-5 % forspring i de seneste 2-3 målinger hurtigt blive sat over styr hen over sommeren –
især hvis VKO kender deres besøgelsestid og forstår at spillle oppositionen ud imod hinanden – både
partierne imellem og internt. Og så er intet afgjort, selv om man skulle tro det lige i øjeblikket.

http://politiken.dk/politik/ECE1316038/sfer-frustreret-over-partilinje n-vi-har-sagt-ja-til-lorteaftaler/

Politik 24. jun. 2011 KL. 15.10
SF’er frustreret over partilinjen: Vi har sagt ja til lorteaftaler

Fremtrædende SF’ere leverer digitale stikpiller til SF’s ja til ny lov om udvisning af kriminelle udlændinge.

AF Laurids B. Simonsen

Dagens afstemning om skærpede udvisningsregler blev ikke frekventeret af fire fremtrædende SF’ere, der tidligere på ugen frabad sig at deltage i afstemningen om skærpede udvisningsregler.

Aftalen er blevet vedtaget med et bredt flertal i Folketinget – heriblandt med stemmer fra SF.

Tidligere på ugen påbegyndte de fire SF’ere Özlem Sara Cekic, Kamal Qureshi, Anne Grete Holmsgaard og Pernille Frahm deres protest mod partiets linje, da de bad Folketinget om at blive clearet til fredagens afstemning om L201 – lovforslaget om skærpede udvisningsregler, der betyder, at alle kriminelle udlændinge, der potentielt kan udvises, skal udvises. [!!!!!]

[ Cekic er altså åbenbart langt fra den eneste SF’er, der mener dette … det skal blive meget interessant at følge. Vi må vist til at heppe på Cekic & co. samt R – de “kulturberigende” kriminelles bedste venner 😀 ]

….

  PBr

  Posted: 25 juni 2011 - 03:34 - Svar

  “især hvis VKO kender deres besøgelsestid og forstår at spillle oppositionen ud imod hinanden”

  Tja , her vil jeg blot nævne nogle af de elementer der internt vil gøre dette svært , Eyvind Vesselbo , Britta Schall Holberg , Birthe Rønn Hornbech og de “Konservative” generelt , men ellers kunne det godt være en fin plan.

   Bjovulf

   Posted: 25 juni 2011 - 10:41 - Svar

   Ja, det er jo lige det – Eyvind Vesselbo & Birthe Rønn Hornbech må da vist have uofficielle danmarksrekorder i at skifte mening 180 grader på stribe 😀

   Omkring 2001 og i de første år under VKO-perioden tordnede BRH således imod den ukontrollerede masseindvandring af muslimske “kulturberigere”. Og EV har da om nogen været med til at gøre opmærksom på den foruroligende demografi-udvikling op gennem 90’erne og fået rigtigt mange til at forstå hvilke katastrofale konsekvenser en manglende regulering af indvandringen fra disse lande kunne få for DK i fremtiden.

   Og Britta Schall Holberg forsøger vel bare at reparere på sit ramponerede image efter blødersagen dengang hun var minister i 80’erne, hvor hun vist nok måtte gå af (?). Den “kulturberigede” virkelighed ser nok også noget mere lyserød og tiltalende ud, når man betragter gennem et godt glas rødvin fra vinduet på sin herregård 😉 Nogen burde virkelig overveje at slæbe den uvidende BSH med en tur ud i virkelighedens verden i DK anno 2011.

   Så når folk synes, at VKO har gjort det dårligt – og på mange punkter med rette! ( bla. fordi visse lalleliberale og pseudokonservative slet ikke helt ønsker at fatte kendsgerningerne og forholde sig til dem og de alvorlige konsekvenser for DKs sammenhængskraft i fremtiden af hvad der ALLEREDE er importeret, helt uden at man nogensinde satte sig ned og analyserede og diskuterede det for alvor! ) – så skal man bare betænke, at havde vi stadig haft en SR-regering med socialistiske støttepartier samt de forhv. små midterpartier CD og KrF, så havde vi sandsynligvis haft i størrelsesordenen 150-250.000 flere svært integrerbare og voldelige, agressive eller hypersensitive indvandrere og asylsøgere fra disse lande, og vi havde sandsynligvis stadig haft en ret tillukket og ofte censureret debat i medierne om disse forhold, hvor man ikke kunne sige tingene lige ud – som før 2001 – uden at blive svinet til på det groveste med sprogets værste skældsord af frelste meningspaver, “intellektuelle” kunstnere, diverse PK-eksperter samt uvidende, naive og dybt uansvarlige politikere, der går /gik mere op i tåbelige og forældede konventioner og EUs reaktioner end deres eget folks ve og vel, som var det hellige og uforanderlige naturlove, man havde med at gøre.

   Alt det glemmer folk ofte lige, når de nu har så travlt med at skose VKO for ikke at have løst problemerne
   med ikke-vestlige indvandrere ordentligt efter 10 år ved magten – de kan nemlig slet ikke løses, når man ikke vil erkende omfanget og ikke må gøre det, der er påtrængende nødvendigt. Det havde altså bare været 3-4 gange værre med S& R ved magten i de sidste 10 år, og så kunne man endda end ikke have diskuteret problemernes omfang seriøst.

Prudentius

Posted: 24 juni 2011 - 16:44 - Svar

“De knuser fordomme i stedet for”

Stærk poesi! 😉

Måske de en dag kan hjælpe statsministeren med at “sanke brænde”. 🙂

Hele Løkkes tale er et langt vidnesbyrd om de problemer man har importeret.

Et fritidsjob i Bilka er en bragende succes osv.

Man kravler fra vraget.

Et vrag, som danskernes “fordomme” kun har en uendeligt ringe anpart i.

  Prudentius

  Posted: 24 juni 2011 - 17:00 - Svar

  Et fritidsjob rekvireret af statsministeriet, er det værd at tilføje.

Bjovulf

Posted: 24 juni 2011 - 17:07 - Svar

http://politiken.dk/indland/ECE1316771/19-aarig-anholdt-for-brutalt-ov ergreb-ved-helligaandskirken/

Danmark 24. jun. 2011 KL. 16.07
19-årig anholdt for brutalt overgreb ved Helligåndskirken

Politiet sammenligner i øjeblikket dna fra et groft voldtægtsforsøg og banalt jakketyveri.

….

Den anholdte er en 19-årig asylansøger fra Marokko. [!!!!!] Han er ud over voldtægsforsøg og mordforsøg også sigtet for røveri mod kvinden.

bowlaren

Posted: 24 juni 2011 - 19:50 - Svar

Lyssna inte på P3 dom pratar strunt, ni är mycket bättre än Sverige , snart får man väl flytta till Danmark, en Svensk skattebetalare som snart inte orkar mer .p
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Bjovulf

  Posted: 24 juni 2011 - 22:32 - Svar

  Vanliga, trevliga svenskar med båda benen på jorden är altid välkomna i DK, men låt vänligst Mona Sahlin & co. få stanna hemma och njuta ut av “kulturberikningen” på full kraft på deras egna kroppar för ett gångs skuld 😉

  Alternativt kan hon ju få bli svensk ambassadör i Somalia eller Afghanistan … 😀

  Steen – vidste du dette?

  “Den 8 mars 2011 meddelades att Sahlin tillträder som styrelseledamot för Expo.” [!!!]

  http://sv.metapedia.org/wiki/Mona_Sahlin

  Sikke dog en enorm mængde af tåbelige, svenskerforagtende citater hun (MS) står registreret for
  på denne leksikon-side. Man får mere og mere fornemmelsen af en megaloman person helt uden kontakt med virkelighedens verden – hvad F. er egentlig ideen med at udtale sig så tåbeligt og taktisk forkert den
  ene gang efter den anden, hvis man har så store ambitioner? Var hun da slet ikke klar over, at langt det overvejende flertal af de naturlige S-vælgere befandt sig meget langt fra den slags politisk korrekte og virkelighedsfjerne synspunkter og derfor naturligvis måtte opfatte dem som hånlige, bedrevidende og endog fjendske?

  MS får jo nærmest vore egne lallenaive, hjemlige koryfæer som Marianne Jelved, Mette Frederiksen, Sven Auken, Ole Espersen, Elisabeth Arnold, Elsebeth Gerner Nielsen, Henrik Svane, Zenia Stampe (Mortensen), Margrethe Vestager … – med mange, mange flere – til at fremstå som de helt store oratoriske og valgtaktiske genier 😉

   Robin Shadowes

   Posted: 25 juni 2011 - 06:02 - Svar

   Hon ska stanna här och knytas ihop med nybyggarna och deras kultur och traditioner som binder dem samman. Så slipper hon vara avundsjuk längre på dem. Hon ska leva återstoden av sitt liv inuti en niqab. Det blir inga fler cigaretter eller vin för henne. Måna Muslim får vara glad om hon får lite Toblerone ibland. Ej heller kommer hon få lämna hemmet utan sällskap av manlig släkting. Aldrig mera får hon uppleva att köra bil igen. Vem vet, kanske hon mot slutet av sin levnad då kommer längta efter dom töntiga midsommar-aftnarna?

    Bjovulf

    Posted: 25 juni 2011 - 10:51 -

    Ja, haha 😀 😀 😀

    Mona Shalin fik og får løn som fortjent 😉

    Rent statistisk må “kulturberigelsen” vel også på et tidspunkt komme
    til at ramme folk som hende for alvor – de kan ikke blive ved med
    flyde ovenpå og fortynde sig ud af de problemer, de selv har skabt.

  Robin Shadowes

  Posted: 25 juni 2011 - 06:18 - Svar

  Jag började lyssna på DR P4 en sommar för 2 år sedan. Orsaken var mest att jag inte orkade med deras tradiga musik-läggning längre men även att jag fick nog av det mestadels hjärndöda pladdret mellan låtarna. För det första tycker jag det är förbaskat trevliga program på morgnarna, förmiddagarna och eftermiddagarna. SR är fixerade vid alla usla nya hitlåtar. DR spelar mer blandad musik från 60-talet och framåt. Visserligen kände jag till en hel del artister sedan innan men det är knappast SR’s förtjänst. Har faktiskt sett Sneakers live en gång i tiden och det är jag faktiskt lite stolt över. Dessutom var Kim Larsen uppvärmning till Stones i Göteborg 1982 men ibland önskar jag att jag även hade sett honom med Gasolin’ på den gamla goda tiden. Vet inte hur det är med resten av Sverige men här i Skåne var dom väldigt populära när jag gick i högstadiet på stenåldern. Bor du långt från Skåne så kan du ju ända lyssna via webben. Det enda program jag fortfarande står ut med är Karlavagnen men jag har inte haft så mycket tid att lyssna på det som förr. Resten av deras utbud har antingen spårat ur eller blivit nerlagda som Dist. Så jag klarar mig alldeles utmärkt utan det numera.

Michael Laudahn

Posted: 25 juni 2011 - 15:40 - Svar

Bortset fra at de kalder Kurt Westergaard ‘hollænder’: og bortset fra at de kalder ham for ‘far-right poster boy’ [!] i undertitlerne. For ikke at glemme den mærkelige udtalelse af g’et i Geert, som lyder mere som et h.

Leave a Comment