9
jul
Seneste opdatering: 9/9-14 kl. 0021
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I Plymouth, Halifax, Cambridge og Middlesborough. Når man ser videos som denne (log in på You Tube på grund af volden), stiller man sig spørgsmålet, hvor længe britisk politi kan holde parterne fra at slå hinanden ihjel. Dette er, hvad Blairs og Browns arv koster, og prisen for ikke at have et demokrati, der kunne samle modstanden mod masseindvandringen op. I England virker voldsparatheden på begge sider akut. Situationen er lig den svenske, men man ser ikke rigtig for sig tusindvis af unge, arbejdsløse svenske mænd gå på gaden, parate til konfrontationer, der kan koste nogen livet. De har det ikke rigtigt i sig. Sverige er underkastelsens apoteose.

Det er ganske utroligt at den danske presse ikke ser, hvad de er på vej her nedefra i det engelske samfund. Har Guardianisten, DR´s Jakob Illeborg overhovedet omtalt English Defence League på noget tidspunkt ? Bolden er sat i bevægelse, hvem overhovedet kan stoppe en eskalerende katastrofe? Den engelske forfatter El Ingles satte i sit nylige, uafrystelige essay Our Muslim Troubles: Lessons from Northern Ireland, det demografiske tippingpoint for borgerkrig i England, til om cirka 20 år. UKIP-medlemmet, forfatteren Paul Weston sagde i et interview sidste år:

Weston goes as far as actually predicting the war in the UK in the next twenty years. In his views white working class kids will go fight against immigrants.”You don’t understand this. You are a woman. Women don’t understand war. High-testosterone men always find the reason for the war,” he says

English Defence League march ends after failed bid to target mosque, Three Arrested As English Defence League and Anti-Fascists March In Cambridge, Hundreds march in rival protests in Plymouth,Two marches with 1200 people end relatively peacefully

Islam i detaljen

I mainstreammedierne eksisterer islam ikke. Der er kun muslimer, som hver især kan besidde moderate eller radikale træk. Når Abdul Wahid Pedersen insisterer på at islam er en “hel pakke” som der ikke kan vælges og fravælges i, tager journalister ikke bestik af denne påstand og prøver at perspektivere f. eks. Zubair Butt Hussains påstand om ikke at gå ind for stening. Det kræver ellers kun ganske lidt fodarbejde på nettet at konstatere hvordan muslimer indbyrdes dunker hinanden i hovedet med dogmatik og skriftsteder. Jeg ved ikke om Fatih Alev i dette hundeslagsmål på Facebook repræsenterer det moderate, men er dette tilfældet må man, i lyset af at han har udtalt at “muslimerne har en drøm om at leve i et islamisk samfund. Den drøm skal nok gå i opfyldelse i Danmark. Mange danskere konverterer til islam i disse dage og på et tidspunkt bliver vi et flertal” (Information, 15.3.2000) bare sige Herren hjælpe os.

At der er grundlæggende forskel på folk, og at muslimers liv er mere værd end de vantros, er måske det vigtigste og mest uerkendte faktum i mainstreammedierne. I den aktuelle Facebookdebat er det ikke til at komme udenom. Monir Azzouzi skriver således til imam Alev (mine fremhævelser):

”Jeg tror det bedste ville være hvis du bare kom videre med dit liv og lagde MID bag dig. Du skal huske at der kan være khair i alt: Whosoever covers (the sins of) a Muslim, Allah covers (his sins) on the Day of Judgment”. (Reported by Bukhari)”

Fatih Alev svarer bl. a.:

Morale: kære muslim, så længe du er en sympatisk person og er socialt anlagt, så går det nok at du en gang har ført en muslim bag lyset …” MID: Storvask for åbent bedetæppe

Uligeværdigheden pibler altså frem, og når det kan lade sig gøre at ignorere det, er det fordi det er underforstået muslimer indbyrdes selv om det ikke nævnes udtrykkeligt (LFPC).

Sura 48 (Sejren) vers 29: Muhammad er Guds udsending, og de, der er med ham, er strenge over for de vantro, men barmhjertige mod hinanden.

Sura 98 (Det klare bevis) vers 6: De, der er vantro, blandt Skriftens folk og dem, der sætter andre ved Guds side, er i Helvedes ild; dér skal de forblive til evig tid. De er det værste af skabningen.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 9 juli 2011 - 21:22 - Svar

Med den opførsel muslimer har haft i Europa er det ikke nogen overraskelse at de vil se modstand.
Mange er ved at være MEGET træt af dem.

Allan Hansen

Posted: 9 juli 2011 - 21:32 - Svar

Hvad er islam?

Marco Polo (verdensomrejsende): ”Den militante muslim er personen, der skærer hovedet af den vantro, mens den moderate muslim holder offerets fødder”

John Quincy Adams (amerikansk præsident): “Loven deres profet Muhammed har givet muslimerne, er at nogen form for skade påført nogen, der ikke accepterer deres lov og anerkendelse af hans goder, er overhovedet ingen synd”

Professor Bertrand Russel (filosof): ”Essensen af Muhammed´s doktrin var vold og begær: at løfte det brutale over den spirituelle del af den menneskelige natur”

Alexis De Tocqueville (fransk tænker og historiker): ”Over en milliard mennesker tror på Allah, uden virkeligt at vide hvad Allah angiveligt står for, eller hvad han kræver af dem. Og den minoritet der forstår, fortsætter med at være muslimer, da de har redefineret deres moral og etik til at passe Islam´s lære, som til overflod mangler moral. De redefinerer derfor hvad der er godt og ondt, for at tilpasse deres liv til det der prædikes af Islam, i stedet for at undersøge Islam for at se om den passer ind i det gode liv. Bagvendt tænkning af en bagvendt religion”

Winston Churchill (britisk præmierminister): ”Hvor skrækkelig er de forbandelser muhammedanismen pålægger sine tilhængere! Ud over det fanatiske raseri der i et menneske er lige så farligt som hundegalskab i en hund, findes der den fatalistiske apati. Effekten er synlig i mange lande, sløve skikke, sjuskede landbrugssystemer, træge handelsmetoder, og usikkerhed omkring ejendomsret findes hvor end tilhængerne af Profeten regerer, og lever. En degraderet sensualisme der fratager livet ynde og rafinnement, foruden værdighed og hellighed. Det faktum at i muhammedansk lov tilhører enhver kvinde én eller anden mand som dennes absolutte ejendom, enten som barn, kone eller konkubine, må udsætte den endelige udryddelse af slaveriet, indtil troen på Islam er ophørt at være en stor magt blandt mennesker.
Individuelle muslimer kan vise fortræffelige kvaliteter, men religionens indflydelse paralyserer den sociale udvikling, for de der følger den. Ingen større reaktionær kraft eksisterer i verden.
Langt fra værende uddøende er muhammedismen en militant og konverterende tro. Den har allerede spredt sig gennem Centralafrika, udviklende frygtløse krigere ved hvert et skridt; og var det ikke fordi kristendommen fandt ly i videnskabens stærke arme, videnskaben imod hvilken den havde kæmpet forgæves, kunne Europa´s moderne civilisation falde, som civilisationen i antikkens Rom faldt”.

Earnest Renan (fransk tænker): ”Jeg har i høj grad studeret Koranen…Jeg afsluttede dette studie med overbevisningen om, at i stort omfang har der ikke eksisteret religioner i verden så dødelige for mennesket som Muhammed´s religion”

Will Durant (amerikansk historiker): ”Muslimerne er Islam´s første ofre. Mange gange har jeg på mine rejser observeret, at fanatisme kommer fra et lille antal farlige mænd, der med terror fastholder andre i praktikken af denne religion. At befri muslimen fra hans religion er den største tjeneste, man kan gøre ham”

Konreraad Elst (belgisk historiker): ”Den muslimske erobring af Indien er sanfdsynligvis den blodigste i historien. Det er en forstemmende historie, for dens evidente moral er, at civilisation er et dyrbart gode, hvis delikate ordenskompleks og frihed, kultur og fred, når som helst kan omstyrtes af invaderende barbarere udefra, eller mangfoldiggørelse indefra”

Pave Benedict: ”Den muslimske erobring i 1600-tallet var for hinduerne en ren kamp om liv eller død. Hele byer blev brændt ned, og befolkninger maskrerede, med hundredtusindvis af dræbte ved hver kampagne, og et tilsvarende antal deporterede som slaver. Hver ny invaderende lavede bogstaveligt talt sit eget bjerg af hindukranier. Som bidrag til undersøgelsen af kvantiteten af islamiske kriminelle handlinger mod menneskeheden, kan vi nævne, at Indien´s befolkning svandt ind med 80 millioner mellem år 1000 og år 1525”

Dr. R. Brahamchari (fysiker): ”Den mest lystne mand der har brugt religion for sin egen personlige vindings skyld, er profeten Muhammed. Islam er en kult, med sin fuldstændigt irrationelle tro på Allah, skabt af Muhammed der var en løgner, tyv, morder og voldtægtsmand, til sit sidste åndedrag”

Dr. Khushwant Singh (professor): ”Islamiske samfund kvæles af lænker omkring ånden og hjernen. Islamisk teologi er drevet af masochisme, dominans, intolerance, underkastelse og vold mod alle der er uenige i lovprincipperne i Islam”

Dr. B. R. Ambedkar (fader til den indiske konstitution): ”Allah er en brutal tyran, en barbarisk morder og voldelig despot. Islamisk Umma er den største bande kriminelle på jorden, og Allah er deres leder og vejleder af denne kriminelle bande, og prøver at etablere sig selv som verdens gud, med hjælp fra mujahidinere gennem terror og blodsudgydelse”

sommer

Posted: 10 juli 2011 - 10:21 - Svar

Med så mange mennesker på gaden i England kommer der ikke nødvendigvis til at gå 20 år.

Englænderne har sandsynligvis set rigtigt, når de forbereder sig på et mere proaktivt forsvar af deres land og dets værdier.

    steen

    Posted: 10 juli 2011 - 12:27 - Svar

    @sommer: Det er cirkaberegnet ud fra demografien i tre, tæt indvandrerbefolkede områder i landet – eller antallet af unge (krigparate) mænd. Alle faktorer vejet omhyggeligt ind, samt de der kan fremskynde eller forsinke tragedien. Helt ned til muligheden for at skaffe våben og evnen til at skaffe materialer til og fabrikere sprængstoffer. Jeg vil anbefale dig at læse det, selvom det er temmelig langt. El Ingles er en blændende og omhyggelig, systematisk skribent..

    Prøv også at læse hans “The Danish Civil War”, i den mestrer han ikke bare den engelske fremtidsfabel, men også spækket med detaljeret viden om Danmark.

JensH

Posted: 10 juli 2011 - 13:57 - Svar

@Sommer

Det er skanm ikke kun EDL der ser islam som en trussel mod ‘the British way of life’. Allerede i 2006 advarede den Britiske hærchef, Sir Richard Dannatt, om at islam underminirer de Britiske værdier:

http://archbishop-cranmer.blogspot.com/2006/10/head-of-british-army-sa ys-islam.html

og i en hemmelig tale til højerestående Britiske officerer udtalte Sir Richard Dannatt, at den Britsike hær skulle indstille sig på, at kæmpe mod militante islamister både ude såvel som hjemme. Jeg har desværre ikke kunne finde et link til denne tale fra omkring 2005-2006, men talen blev kendt da et par Britiske journalister fik adgang til under påberåbelse af en ‘freedom of information’-act de har i UK.

Allan Hansen

Posted: 10 juli 2011 - 14:30 - Svar

Ingen vantro er så primitiv og lyldt med løgn, som islam.

Josefina Bergfast

Posted: 10 juli 2011 - 17:08 - Svar

Vilka fruktansvärt idiotiskt, och krigsuppviglande, manligt, tänkande, att ens vilja indirekt lägga grunden för och indirekt förespråka, inbördeskrig i Europa, för att därmed tro sig om att kunna bekämpa islam här.

Islam har naturligtvis med västerländska ögon liten attraktionskraft på flertalet medborgare här, och man kan se fel och brister i den muslimska tron, särskilt i förhållande till de moderna och demokratiska ideal som anses finnas i västvärlden, men att tro sig om att våldet är vägen att bekämpa islam, är mer än idiotiskt.

Om man vill mena att demokratin är överlägsen islam, så behöver man med just denna demokratis hjälp bekämpa muslimskt inflytande, och därmed bevisa denna demokratis överlägsenhet. Man bör absolut inte försöka både indirekt och direkt undergräva denna demokrati genom att förespråka och uppvigla hatet, som mycket lätt mobiliserar eventuella krigsviljor.

Glöm inte hur effektivt hatet mobiliserades i den ryska revolutionen (särskilt bland kriminella och bland de svagaste i samhället), att gå till attack och mörda sina egna (mer framstående) landsmän i ett fruktansvärt inbördeskrig, med mängder av döda. Alltsammans med hjälp av det uppviglade klasshatet och de hatiska beskrivningarna av de eliter som bar upp samhället vid tiden för revolutionen. Det var avundsjukan som man eldade under, och hatet och missnöjet, samt att man främst vände sig till de minst lyckade grupperna och proppade dem fulla med hat, och löften om frihet, jämlikhet och kamratskap.

Och vi vet ju vad som blev resultatet.

Därför är det betydligt bättre att överallt och i alla sammanhang, försvara och bygga upp demokratin och de demokratiska möjligheterna att politiskt påverka både invandringens omfång, inriktning och utformning, i en mer ansvarsfull, omdömesgill och balanserad riktning, samt att också alltid hålla kärleken till hela nationens väl och ve, inklusive alla dess medborgare, högst på dagordningen.

Att försöka att inte ge efter för hatet, trots att det finns många som verkligen vill försöka elda under det, är mycket viktigt om man vill försöka bygga upp (den överlägsna?) demokratin.

Allan Hansen

Posted: 10 juli 2011 - 18:52 - Svar

INTET AT VIDE OM HISTORIENS GANG ER SOM; AT DØ SOM ET BARN.

Lidt fra arkivet, siden islam satte landtropper (koransoldater) ind i Europa.

Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29

Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater
– Yahya Kemal (Beyatli).

”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner!

Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger,

Belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug

Hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt Dem.
Igen ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige fjæs frem.

“Kommunismen var ingenting i forhold til islam. Nu bliver jeg opsøgt i mit hjem og udsat for dødstrusler. Jeg blev aldrig truet på den måde tidligere,,.

79årig frikirkepræst og islamkritiker, der gentagne gange er blevet overfaldet i sit hjem, i Kristeligt Dagblad.

“Muslimerne i Danmark er meget vrede på ham. Han forsvarede og støttede Mohammed-tegninger. Han siger at han først er demokrat så muslim. Han bekæmper islam og har erklæret krig mod islamisk Sharia.

Anonym muslim om Naser Khader i BT.

” En nat kom min mand hjem og sagde, padisha´en havde beordret, at vi skulle dræbe alle kristne i vor landsby… Jeg blev meget vred, vore naboer havde altid været hjælpsomme og flinke overfor os … Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne for at standse ham, men han dræbte dem med sine hænder” ( beretning aflagt til Sir Ewin Pears og cit. i Turkey and its people, London 1911).

ISLAM=dominanas, formering og erobring!

” Jeg har svært ved at forstå danskernes liberale holdning til muslimerne. De er ikke som europæiske mennesker. De udnytter den bare til det yderste. Og jeg er alvorligt bange for, at dette dejlige land i løbet af fem-ti år vil ende som et nyt Beirut” Natalie X ( muslim fra Centralasien) B:T: 18 april 1996.

” En af misbrugerne siger selv til en af sine danske hjælper – Den historie jeg fortalte dig den gang ( til brug for asyl myndighederne) , var løgn. Men den fungerede jo” Weekendavisen 27 Januar 1989.

” Dræb og slagt de vantro hvor I end finder dem. Sura 2 vers 192.

” At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden”
Ayatollah Khomein i en tale 12. 12. 1984.

” At dræbe en hykler der nægter at omvende sig er mere værd end 1000 bønner”
Ayatollah Muhammed Muhammedi Tehran 20. 6. 1983.

” De der er imod drab hører ikke hjemme i islam”
Aytollah Sadeq Khalkal, islamisk dommer, cit. i Holy Terror, 1986.

” Dolken, gift, revolutionen: det er islams våben mod sine fjender”
Sheikh Hassan al-Banna, det muslimske broderskabs grundlægger, cit. i Holy Terror London 1986.

ISLAM betyder sejlivet erobrings-fanatisme – ved krig op nådedes Marokko-Indonesien-bæltet og siden har man søgt mod Europas rigdomme!

” Allah vil lade jer arve et land, som I endnu ikke har betrådt”
Sura 33 vers 28.

” Det er islams natur at dominere. Ikke at blive domineret. At påtvinge alle nationer islams regler
og at udstrække sin magt til hele jorden” Hassan al-Banna. Sura 4.

” Det strider imod loven at opgive Jihad (dvs. had, vold, blod og terror ) , og at vælge fred er svaghed, medmindre hensigten er en senere Jihad – krig er hele grundlaget i forholdet mellem muslimer og deres modstander dvs. dem , der ikke vil underkaste sig islam. Shiekh Abdullah Goshah Cairo 1970.

” I 1683 trængte islamisk hære frem til Wien, men måtte vende om med uforret sag.
For mig står det fast: Allah sender arbejderne til Vesten for at føre isllam til sejr. Derfor ville en tilbagevende af de islamiske arbejdere betyde et nyt tilbagetog for Vesten”. Islam – arkivet i Tyskland, Mohammed Salim Abdullah.

” Allahs sendebud har lovet muslimerne, at de vil befri Palæstina og slagte jøderne… Dette løfte som Allah sendebud har givet den islamiske Ummah (folk) vil helt sikkert gå i opfyldelse ligesåvel som løftet om erobring af Konstantinopel ( Istanbul) gik i opfyldelse” .
Det dansksprogede Khilafa, København april/juni 1996.

” Hvis en mand – hvilket Gud forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig”

” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt”

” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er seksuelt umoden”

” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og fæces urene, og deres mælk bliver udrikkelig for den troende.
Man skal dræbe dyret snarest muligt og brænde det. Manden der begik sodomi med det, skal betale herfor”

Citat: Ayatollah Khomeine, Principes, Paris 1979.

1000 år med snik snak for tåber!

” Terror og kampen er en obligatorisk religiøs pligt i alle lande , hvor muslimer udgøre ti procent af hele befolkningen. Når den den muslimske hær invadere et nyt land, må muslimerne kun give det ikke-muslimske folk tre muligheder: 1) De kan konvertere til den islamiske (tro) og opgive deres egen religion. 2) De kan acceptere at være indbyggere under islamisk styre. I dette tilfælde kan de beholde deres gamle tro, men de skal betale en stor årlig skat og vil blive betragtet som tredjerangsborgere, som ikke har menneskerettigheder overhovedet”
Den tilbageværende mulighed er, at alle mænd i den kampdygtige alder bliver halshugget, og alle kvinder og piger og unge drenge bliver solgt som slaver” Jyllandsposten, 15 September 1991.

” De gudfrygtige (muslimer) kan ikke leve side om side med de gudløse (dvs. hinduer, buddhister, jøder og kristne) Islam siger: dræb alle de vantro (ikke-muslimer). Hug dem ned og dræb dem” Ayatollah Khomeini, Kashfol al-Ashrar, Qom 1986.

” Hvis I bliver dræbt, kommer I i Paradiset. Og hvis I dræber kommer I også i Paradiset, det er islams logik ” ( Ayatollah Khomeini).

” Med råbet – Tyrkiet for muslimerne bliver kvinder og børn myrdet og mænd kastreret, før man dræber dem. ( Et indgreb, som soldaterne i den hellige krig fortager, for at deres ofre ikke skal have nogen kønsdrift i det hinsidige). Efter udsagn fra præsident Bulent Eccevit drejer det sig om regelret massemord. Kilde: Marius Baar. Vesten må vælge 1980.

” Den pædofile røverhøvding og stamme kriger Muhammed stod selv i spidsen for 77 bloddige terror angreb, mod jøder, kristen og andet godtfolk. Kilde: The truth about Muhammad – founder of the world´s most intolerant religion. Robert Spencer 2006.

” Slå til og dræb Allahs fjender overalt for at få fjernet efterkommere af aber og svin fodret ved zionismens, kommunismens og imperialismens bord ” Omar Abdel Rahman ( den blinde sheik) , citeret i Erik Ettrups islamiske ekstremister, København 1996.

” Tag derfor ikke nogen af de vantro som venner, førend at de overgiver sig til Allahs sag, men hvis de vender sig bort, så grib dem og dræb dem” Sura 4, vers 90.

” Hvis nu en muslim dræber en ikke-muslim, så må han ikke idømmes dødsstraf, for hans udviklingsstade er højere end den dræbtes”
cir. Gerhard Konzelmanns – Den islamiske udfordring 1980.

Historikere dokumenterer, hvordan muslimske-despoter igennem århundrederne igen og igen og igen afbrænder store antal kvinder og børn for forlystelesens skyld, eller afskærer kvindernes bryster, eller hvad opfindsomheden formår. kilde http://www.glistrup.com

” Det er klart hvad de bør gøre ( de kristne libanesere), de eller deres efterkommere må korrigere den historiske fejltagelse deres forfædre har begået ved at nægte at konvertere til islam… eftersom islam er arabernes religion, skulle alle araber være muslimer. Religion kan ikke skilles fra nationalitet” Muamar Gahddafi, cit. i Holy terror, London 1987.

” Enhver mand eller kvinde, der benægter Allahs eksistens og ikke tror på hans profet Muhammed er uren på samme måde som ekskrementer, urin, hunde og svin. Det er de også hvis de betvivler et eneste af disse principper”. Ayatollah Khomeini, Paris1979.

” Gud være være lovet, vi har vundet og kan gøre som islam forskriver” – Jussuf Badir, islamisk gejstlig efter dommer Abdelaziz Hamadas kendelse om at kvindelig omskæring kan forsætte i Egypten. ( Jyllandsposten 25.6.97),

” Hamas anser de utilslørede for at være en slags kollaboratører. Det er vores religiøse pligt at henrette kollaboratører”.
Hamas grafitti i Gaza, cit. i Jan Goodwins – Price of Honor, 1994.

” Drop alt hvad du ejer i en bilbombe. Dræb alle dem, der børe en politiuniform”.
Teksten på en plakat, der blev hængt op i Århus moskeer (cit. i B. T. 22. febr. 1996.

” Dræb de vantro, hvor I overhovedet får fat i dem – Koranen.

” Krig mellem jøder og muslimer er uundgåelig. Muslimerne vil vinde, det vil være deres hævn”. Ahmed Soliman, London 1985.

Grundsætningerne for jihad – den “hellige krig,, mod de vantro, blev fastlagt på akademiets Fjerde Kongres i 1968.
Da den “hellige krig,, lige siden Muhammeds tid har stået som et vigtig element for udbredelsen af troen, må dens definition
tages til efterretning. Ordfører på den nævnte Fjerde Kongres var det hasjemitiske kongerige Jordans øverste islamiske lærde. Han udtalte
” Den hellige krig er forskrevet til udbredelse af troen. Den, der ikke er muslim, har kun valget mellem at antage islam frivilligt eller
at lade sig tvinge dertil gennem den “hellige krig,,. At afstå fra den “hellige krig,, er en krænkelses af “allahs love,,.
Fredsslutninger er kun tilladelige for i svaghedsperioder atter at samle kræfter for forholdet mellem muslimer og ikke-muslimer. Muslimerne står det frit for at bryde en hvilken som helst indgået aftale med ikke-muslimer”. Citeret fra Konzelmann ” Den islamiske Udfordring, Gad 1990.
Hensigten helleger midlet. Kampiveren detaljedokumenteres i skildringer af svig, snigmord, massakrer osv. i Buhls ” Muhameds liv” For eksempel på siderne 231, 242-245, 271 og 287.

” Folk siger “lyv ikke,,. Men det gælder ikke, når vi tjener Allahs vilje. Han lærte mennesket at lyve, så vi kan redde os i vanskeligheder og forvirre vore fjender” ( Muhammed Navab-Safavi)

” En muslim føler skam når han bliver afsløret i at gøre noget forkert. Bliver han ikke afsløret gør det knap så meget”
– Journalist Hussein Shehadeh i Politiken, 7. 1. 1996.

” Efter at have passeret en vist grænse vil islamisk fundamentalisme ikke mere kunne standses.
Det har Vesten og medierne endnu ikke fået forståelse for”
palæstinensisk akademiker Hisham Sharabi (Georgetown University), cit. i Jan Goodwins Price of Honor, 1994.

Siden den 11 September har der været 13.335 islamiske terror angreb rundt omkring i verden – det siger jo, alt!

Islam er svinets vantro!!!!

P.S. Kristendommen er en meget naiv tro, der får små børn til at tro, at alle mennesker er ens og lige gode. Det er da en meget smuk tanke – men er der noget mennesket ikke er, så er ens og ej heller lige gode.

” De menneskelige fortagender er ganske vist ikke megen alvor værd, men det er nu engang nødvendigt at være alvorlig; nogen lykke er det derimod ikke” Platon.

Josefina Bergfast

Posted: 10 juli 2011 - 20:10 - Svar

Allan Hansen redovisar islams (mycket otrevliga och obehagliga texter), men till vilken nytta?

Situationen med den överdimensionerade invandringen av muslimer är ett faktum, som har pressats och stressats fram, uppenbarligen efter en agenda som har beslutats högt över majoriteten av medborgarnas huvuden, inklusive deras egentliga viljor? Denna agenda, som inte har kunnat medföra ett ställningstagande och en verklig valmöjlighet för medborgarna, därför att de helt enkelt inte har känt till den.

Dessa höga samhällsplanerare och rationella strateger, med sina medarbetare och lydiga slavar, både inom det politiska som massmediala området, har alltså visat ett stort förakt inte enbart för demokratin, utan också för medborgarna i respektive land i Europa. Inte minst i Norden, och allra minst i Sverige.

Den konsensus-politik som uppenbarligen tvingat, och fortfarande tvingar både politiker och massmedia, att, om de vill anses vara ”goda, ickerasistiska och ickefrämlingsfientliga”, (och inte kunna antas för att egentligen endast vilja sätta alla främlingar i koncentrationsläger och gasa ihjäl dem, samt stänga och bomma igen alla dörrar och fönster till Sverige, och kasta bort nycklarna, och enfaldigt sätta sig i en gammal gungstol och gunga sig själv till sömns?), vara tvingade att i alla situationer uttrycka stöd för en mycket stor och omfattande invandring. De som, mot all förmodan vill ge uttryck för en motsatt ståndpunkt och åsikt vad gäller invandringens storlek och utformning, får finna sig att bli både slagen och också ansedd som idiot, samt som någon som ”ingen god och anständig medborgare” ens vill ”ta i med tång”, osv.! Detta kallas effektiv, hjärntvättande, manipulativ propaganda, och kan vara svårt att stå emot.

När så invandringens omfattning når de gränser och grader, där medborgarna börjar märka av en hel del negativa sidor av densamma, och så sakta börja vakna inför olika problem, så finns en skader av personer som verkligen är mycket angelägna om att upplysa befolkningen om islams alla fel och brister, farligheter och otäckheter.

Det är som om dessa personer verkligen vill mobilisera ett hat, (som skall mynna ut i ett önskvärt inbördeskrig?), och få den stora allmänheten att verkligen fokusera sitt missnöje med bl.a. alltför många oroväckande kriminella händelser av olika slag, på just islam och ”muslimer”, trots att förmodligen inte alla som begår de många gånger avskyvärda brott som begås, kanske inte ens är muslimer, utan helt enkelt simpla kriminella människor, som kanske är både ”kristna” och ”muslimer”.

Det är den alltför stora och alltför omfattande och alltför hastiga invandringen som behöver rådas bot på, och det är där som alla fokus behöver läggas.

Invandrarna själva har inte beslutat om och tillåtit sig själva varken inresetillstånd, eller uppehållstillstånd, samt all annan service och bidrag som tilldelas dem. Det har Sverige och svenska politiker själva åstadkommit, tillsammans med massmedias opinionsbildande, manipulerande och hjärntvättande propaganda, som har medfört att det inte har kunnat bildas opinioner bland befolkningen som har kunnat säga ifrån. (När Ny Demokrati bildades så motarbetades de mycket effektivt, och de kunde inte stå emot det trycket.)

De ”agenter och förespråkare” för ”krig mot islam”, de finns ju och de agerar ute i den stora världen, med sina krig både mot Irak och Afghanistan. De som här i landet vill underbygga och försvara den krigföringen, vill naturligtvis propagera för hur oerhört farlig och otäck islam är. Kanske de har rätt i den saken, vem vet, men att avkräva, eller vilja uppmana till, eller underblåsa och steg för steg frammana, att de europeiska medborgarna i sina egna länder också skall ta till vapen mot islam, inom sina egna länder i fullskaliga inbördeskrig, det är fullkomlig idioti. Det är mer än idioti. Det är ondska. Sådana förespråkare måste helt enkelt hata både européer och muslimer, och vilja se både européer och muslimer mörda varandra i blodiga inbördeskrig.

Nej, förändringar i Europa, och i Sverige, skall ske genom politisk påverkan. Omfånget, storleken och hastigheten av invandringen skall förändras genom röster på det parti som har tagit tag i frågan. Med bibehållen kärlek till nationens sammanhållande, och också bibehållen kärlek till medborgarna själva. När t ex SD, som är det politiska parti som har kunnat samla anhängare för en politik som vill ta större ansvar, visa större klokskap och omdöme i invandringspolitiken, behöver en betydligt större andel av medborgarnas röster, så behöver varje person som vill se en förändring komma till stånd, verkligen förespråka att människor röstar på SD, som kärleksfulla, ansvarskännande och omtänksamma medborgare. De som röstar på SD skall kunna känna sig som ansvarsfulla, kloka, förståndiga, omdömesgilla och kärleksfulla medborgare, som vill Sveriges bästa, och inte som idioter och inbördeskrigsmobiliserare.

Allan Hansen

Posted: 10 juli 2011 - 20:21 - Svar

Kære Josefina.

Du har da ganske ret i at de største forbryder i denne sammen hæng, er alle de europæiske
politiker, som intet har gjort for at standse det islamiske galskab.

Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen

Posted: 10 juli 2011 - 23:15 - Svar

Naz i slam.

NAZ I SLAM.

Hassan al-Banna(1906-1949) blev født ind i en fattig urmagerfamilie i det sydlige Egypten.
Som barn blev han tiltrukket af ekstremistiske og fremmedfjendske aspekter af islam, de dele, der var fjendtlige overfor vestlig sekularisme og hele systemet af rettigheder – og specielt kvinders rettigheder.
Allerede som teenager mødtes den unge al-Banna og hans venner (der kaldte hinanden `brødre)
regelmæssigt for at diskutere situationen i Mellemøsten, det arabiske samfunds dårligdomme og islams sørgelige tilbagegang.

Deres angst var for en stor del reaktioner på det Osmanniskes Imperiums sammenbrud, afslutningen af det islamiske kalifat, den britiske besættelse af Egypten og de vestlige værdiers indflydelse i det arabiske samfund.
Det var som en reaktion ¨på denne ondskab, at al-Banna grundlagde Det Muslimske Broderskab i 1928. Al-Banna rekrutterede medlemmer fra et bredt udvalg af det egyptiske samfund ved at slå på så forskellige emner som kolonialisme, folkesundhed, uddannelsepolitik, retten til naturressourcer, social ulighed, arabisk nationalisme, den islamiske verdens svaghed og den gryende konflikt i Palæstina.

Ideologisk begrundede han sin stilling i antikapitalistisk ideologier som marxisme og specielt fascisme.
I løbet af 30`erne voksede gruppen og bredte sig over mange andre felter end den oprindelige religiøse vækkelse, og al-Banna begyndte at drømme en større islamisk drøm: kalifatets genoprettelse.

Og det var denne drøm, som han mente kun kunne gennemføres med sværdets magt, han for alvor begyndte at overbevise stadig flere tilhænger.
Al-Banna beskrev i sine flammende taler, hvordan helvedes pinsler ventede kætter og muslimernes behov for at vende tilbage til deres reneste religiøse rødder, genetablere kalifatet og starte den store og endelige hellige krig – Jihad – mod den ikke islamiske verden.

Det første store skridt i retning af al-Bannas vision om den globale Jihad var den tværnationale terrorisme i Den Store Arabiske Opstand fra 1936-39, da en af de mest berømte ledere fra Broderskabet, Stormufti Hajja Amin al-Husseini af Jerusalem, gav startskuddet til en treårig krig mod jøderne i Palæstina og de britiske mandatbestyrere.
I 1936 havde Broderskabet omkring 800 medlemmer, men blot to år senere, i 1938, havde det næsten 200.000 og 50 afdelinger alene i Egypten.
Alene i det britiske mandatområde i Palæstina var der 38 afdelinger under stormuftiens ledelse.
For at nå sit større mål om global Jihad etablerede Broderskabet et net af hemmelige celler, stjal våben, trænede soldater, oprettede singmordsgrupper og oprettede `sovende` celler af undergravende støtter i hæren og politiet, hvor de kunne afvente ordren til at træde i aktion med terror, snigmord og selvmordsmissioner.

På dette tidspunkt fandt Broderskabet, at de havde en naturlig kampfælle i Tyskland.
Det Tredje Rige gav bevægelsen magtfulde forbindelser, og der var mere at være fælles om end blot det praktiske. Længe før krigen havde al-Banna udviklet en islamisk, religiøs ideologi, der foregreb Hitlers nazisme.
Begge bevægelser havde som mål at erobrer og dominere hele verden. Begge ideologier var supremacitiske.

I nazismen stod den ariske race som verdens leder, i al-Bannas islam var denne rolle tildelt islam.
( ” Islam úber alles,, var jo Allahs slogan.

“Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater
– Yahya Kemal (Beyatli).

Begge ideologier fordrede individets underkastelse under en `folkelig`centralmagt. Begge var stærkt antinationalistiske i den forstand, at de gik ind for ophævelse af nationalstaten til fordel for et højere, overnationalt fælleskab. I islam kaldes dette fælleskab ´Umma`(de samlede troende), i nazismen `Herrenvolk`( overmenne-sket).
Begge tilbad den forenende fællesfigur, kaliffen eller føreren.
Begge ideologier nærede et intenst had til jøder og gjorde deres yderste for at udrydde dem.

Mens Broderskabets politiske og militære samarbejde med Nazityskland udviklede sig, førte disse parallelle holdninger til praktisk samarbejde og i sidste ende en veludviklet alliance med den pomp og pragt, der hører til officielle statsbesøg, de facto ambassadører, samt åbne såvel som hemmelige fælles projekter. Al-Bannas tilhænger indførte hurtigt nazificerede udgaver af det traditionelle islamiske jødehad, oversatte og udgav Mein Kamp på arabisk `Min Jihad.

De oversatte nazistisk, antisemitisk litteratur, deriblandt antijødisk karikaturer fra Der Sturmer, tilpasset til at vise jøderne som Allahs dæmoniske fjender.

Da anden verdenskrig brød ud, arbejdede al-Banna på at bygge en formel alliance med Hitler og Mussolini. Han sendte breve og repræsentanter og bad dem inderligt hjælpe ham i sin kamp mod briterne og kong Farouks vestlige orienterede regime.
Broderskabet efterretningstjeneste samlede på oplysninger om regimets støtter i Cairo, fulgte den britiske hærs bevægelse og tilbød denne viden til tyskerne til gengæld for en nærer forbindelse.

Den mest kendte og mest aktive nazisympatisør i Broderskabet var ikke al-Banna selv, men derimod Hajj Amin al-Husseini, stromufti af Jerusalem og tidligere præsident for Palæstinas Øverste Islamiske Råd. Som en kommentator bemærkede, er forståelsen af stormuftiens indflydelse i Mellemøsten en forudsætning for at forstå den nuværende folkemordiske holdning hos de organisationer, der bekriger Israel i dag.

Stor muftiens indsats som brobygger mellem det nazistiske folkemord og efterkrigstidens Mellemøsten gav en varig fascistisk arv til den palæstinensiske, nationalistiske bevægelse.

Amin al-Husseini havde en strygende karriere.
Han var født ind i den indflydelsesrige Husseini-familie i 1895, og allerede i en alder af godt 20 var han en kendt anti-jødisk agitator og ballademager. Pludselig, i mangel af alternativer, blev han valgt til stromufti af Jerusalem i 1927.
Da Jerusalems forgående mufti, Kamel al-Husseini, døde i marts 1921, var det meningen, at hans efterfølger skulle vælges efter den traditionelle, osmanniskes metode. Men personer i den britiske mandatregering var ivrige efter at stække den zionistiske bevægelse i området og indsatte i stedet den stærkt jødefjenske al-Husseini på posten på trods af, at han var idømt 10 års fængsel for sin rolle i de antijødiske optøjer i 1919 og 1920, hvor mange jøder i Jerusalem og Jaffa blev udsat for, voldtægt eller drab. Al-Husseini deltog aktivt i organiseringen af optøjerne i 1929, der ødelage det 3000 år gamle jødiske samfund i Hebron, og han så hurtigt Hitler og Nazityskland som en naturlig allieret i sit arbejde.

Først i 30`erne mente mange muslimer, at en alliance med Hitler ville være nyttig i deres kamp mod briterne, og al-Husseini gik foran i disse forsøg. Så tidligt som i foråret 1933 forsikrede han den tyske konsul i Jerusalem om, at muslimerne i og udenfor Palæstina byder det nye regime i Tyskland velkommen og håbede, at dette fascistiske og antidemokratiske system måtte blive udbredt til andre lande.

Efter sit møde med Hitler den 21. November1941 roste Husseini tyskerne, fordi de “ved, hvordan man skaffer sig af med jøderne, og det gør os allierede med tyskerne og sætter os på deres side,,.

Den 1. marts 1944 sendte muftien dette budskab fra Zeesen: Arabere! Rejs jer i enhed og kæmp for jeres hellige rettigheder. Dræb jøderne, hvor I end finder dem. Dræb dem med jeres tænder om nødvendigt. Det er til glæde for Allah.

I Den Store Arabiske Revolte fra 1936.39, der var organiseret af al-Husseini og finansieret af Tyskland, blev hagekorset brugt som identitsmærke på arabiske brochurer og i graffiti.
Arabiske børn hilste på hinanden med strakt højrearm, ligesom tyske flag og billeder af Hitler blev vist frem ved officielle begivenheder. Ingen andre “arabiske,, leder turde sætte sig op mod al-Husseini, som allerede i 1938 rådede over omkring 10.000 blodtørstige kriger og morderne våben – for en stor del takket være nazistiske penge og militær hjælp..

Stormuftien erklærede, at bestemte zoner i Palæstina var `befriet` fra jøder og briter, og erstattede loven med isalmisk Sharia-lov. Både muslimske og kristne kvinder blev tvunget til at gå med slør.
Al-Husseini spillede en væsentlig rolle bag kulisserne for det nazistiske-inspirerede kup i Irak i 1941, hvor han opforedede naziske og nazivenlige regeringer i Europa til at sende jøderne dødslejrene og deltog i træning af de nazivenlige, bosniske brigader.

Det frygtede og berygtede muslimske SS på Balkan udslettede i tusindvis af Serber og Kroater
på Balkan. Al-Husseini søgte at overbevise muslimer i Europa /specielt i Balkan og Albanien om, at muslimer og nazister var brøder, og at de to folkeslag måtte stå sammen imod deres fælles fjende, jøderne.
Al-Husseinis nazistiske indstilling blev – på trods af hans medvirken til Holocaust – fremhævet med stolthed af hans muslimske ” brødder,, også efter hans død i 1948 og i de følgende årtier.

Kilde: De nazistiske rødder til Palæstinensisk nationalisme. By David Meir-Levi.
Oversat af Henrik Ræder Clausen. Forlaget Rafael 2007.

En venlig hilsen til:
http://www.danskkultur.dk

På dette link kan man se dokumentation på artiklens indhold – et klip fra et møde mellem Hitler og stormuftien Amin al-Husseini. Skal ses!

http://www.youtube.com/watch?v=TLXZpOG4VCI&feature=related

PS: Der skal også være plads til lidt – Good News:

Det er endelig blevet forbudt, at bære burka i det offentligerum i Spanien.

Hurra til de mange muslimske kvinder, som endelig slipper ud af 1400 års fangedragter.

Mvh. Allan Hansen.

Josefina Bergfast

Posted: 11 juli 2011 - 13:20 - Svar

Det man skulle kunna summera, som ”summa summarum”, utifrån alla dessa muslimska uttalanden, (som också finns liknande bland Talmudiska skrifter), är att de MANLIGA HJÄRNORNA är FULLKOMLIGT GALNA, och fullkomligt krigiska, hatiska, storhetsvansinniga och paranoida, och att DE ALDRIG LÄR SIG AV HISTORIEN, samt att de också ÄLSKAR ATT HATA?

Leave a Comment