18
jul
Seneste opdatering: 19/7-11 kl. 1718
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

England står i et vadested. Aldrig har kritikken af Blairs og Browns masseindvandring været hårdere – Labourrådgiveren Lord Glasman vil i dag have indvandringen stoppet øjeblikkeligt og fuldstændigt, og i går sagde den gamle arbejderdreng, The Who-millionæren Roger Daltrey: “They have slaughtered the working class here, it’s always the litlle man who has to pay the prize. David Cameron does not have “the balls” to tackle mass immigration”. Hidtil har Cameron ikke sagt andet end kønne ord, og med den liberale, euro-coole Nick Clegg på slæb, er det et godt gæt, at England sejler uforstyrret videre imod en fremtid af blod, sved og tårer, og desuden har Cameron andet at tænke på lige nu. Af og til tænker jeg på, om England eller Sverige er det mest politisk korrekte land i Europa, men så kommer jeg i tanker om, at England dog har en broget, utæmmelig presse og frie intellektuelle, og det afgør så den sag: Sverige vinder på presse- og akademikerkonformitet. Lars Vilks har rigtignok beundrere, men jeg kan ikke komme på nogen i de dannede klasser. – Klippet omhandler det, engelske medier skrev om den 6 juli: Dewsbury, Bradford and Tower Hamlets … where Islamic extremists want to establish independent states with sharia law.

Væmmelse i et delt Danmark

Dette er til en afveksling en post uden eksterne kilder og konkret dokumentation. Fra et utal af ophidsede debatter online ved man godt hvad anstændighedsfløjens (dvs. hele det politiske post-spektrum, minus DF) pointer handler om. Man ved også til ulidelighed hvad de undlader at forholde sig til, og hvad de absolut intet ved om.

Alligevel oplevede jeg i dag den yderligere understregning af kulturkløften som man får gennem verbal diskussion: At Dansk Folkeparti hos de anstændige har antaget nærmest overnaturlige proportioner, og at de er genstand for et had der ikke er af denne verden. Partiet hævdes uden nærmere præcisering at have usurperet den politiske magt på Tinge; der er noget galt med deres uretmæssige indflydelse, og det ligger tydeligt i luften at der burde gøres et eller andet ved det. Min diskussionspartners afsky var så udtalt at hun næsten var nødt til at slukke for tv’et når Pia Kjærsgaard var på skærmen.

Så er det selvfølgelig at man må prøve at reflektere og perspektivere sig selv (mig bekendt i øvrigt et ukendt fænomen hos de anstændige): Er ‘vi’ udstyret med en tilsvarende væmmelse, og giver den sig udtryk på samme måde? Her må man så være ærlig og sige at især de Radikale nok er genstand for noget der må betegnes som væmmelse. Ingen tvivl om det. ‘Vi’ bruger ganske karske ord om dette segments særegne psyke og verdensbillede. Men – og det er så den pointe jeg vil lade være anledningen til denne post – jeg tror ikke nogen overhovedet på vores side af kulturkløften vil drømme om at tillægge deres evt. status som tungen på vægtskålen nogen konspiratorisk, usurpatorisk rænkesmeden. Vi ved godt at X antal stemmer giver Y antal mandater, og at der i øvrigt i Danmark ikke foregår valgsvindel eller subversive rænker i mandatfordelingen. Man kan gå et skridt videre: Vi ved godt at Y antal radikale mandater udspringer af ønskerne hos et antal vælgere. Sammenhold med de anstændige: Hos dem er Dansk Folkeparti en gestalt der lever sit eget (onde) liv.

Så pointen her kan også udtrykkes på den måde, at Dansk Folkeparti i vor tids parlamentarisme er langt mere end et politisk parti. De er selve inkarnationen af det onde, så meget at man må spørge sig selv hvad de anstændige ville gøre hvis de ikke havde dem (LFPC).

Alene hjemme

eller “den eneste københavner i københavn”. Turisterne kigger på ting, jeg ikke skænker et blik. Man prøver at se det hele med deres øjne, men det går ikke rigtigt. De brosten man har slidt tynde siden drengeårene, fremkalder kun billeder af fortrolighed og fortid. Dér boede den og dén, og dér på hjørnet af Østerbrogade min gymnasiekæreste. Så ser jeg på turisterne i stedet for, de ser så på mig. (klik fotos f. helskærm)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 18 juli 2011 - 22:12 - Svar

Kudos til Daltrey!

Det er sjovt at se vestlige medier (CBN gør det godt, bør det lige tilføjes) samt diverse talsmænd, igen og igen sætte sharia sammen med betegnelser som “ekstremister”, “fanatikere”, “middelalderlige mørkemænd”, “islamister”, osv.

Det afslører en dyb og tåbelig uvilje, selv blandt kritikere af sharia, mod at indrømme at dette totalitære lovkompleks simpelthen ER islam.

Muslimen er ikke på nogen som helst måde garanteret paradiset i islam (Alt er op til Allahs utilregnelige vilje) og kan når han/hun lider strådøden, hvilket langt de fleste muslimer gør, kun bygge sine forhåbninger om det himmelske liv på sin efterlevelse af shariaens bestemmelser. Martyrdøden for Allahs sag er alene den sikre vej, men kun relativt få slipper igennem dette nåleøje.

Muslimen må derfor hoppe og danse efter sharia-piben, der er bygget på Muhammeds eksempel og hans mange udtalelser.

Dette er islams kerne, uden den intet islam.

Vi skal således ikke skelne imellem moderate og ekstremister, men traditionelle og utraditionelle muslimer, med andre ord muslimer der står på ortodoksiens faste tekstbaserede grund og muslimer der har lavet deres egen religion baseret på ønsketænkning og hel eller delvis fornægtelse af troens kernebegreber. Dernæst skal vi anerkende at de traditionelle muslimer udgør langt størstedelen af ummahen og de utraditionelle er et svagt og ubetydeligt mindretal, der er afskåret fra enhver teologisk autoritet.

Det er og bliver en ordenlig kamel at sluge.

Men en nødvendig en!

LarsS

Posted: 18 juli 2011 - 22:38 - Svar

Verden mangler lederskab. Store ledere som tør gå imod populisme og konsensus.

Modige ledere som tør sige sandheden.

De var der engang!

Her er to ud af få siden WW2:

“Vi svenskar lever ju i en så oändligt mycket lyckligare lottad situation. Vårt lands befolkning är homogen, inte bara i fråga om rasen utan också i många andra avseenden.”
Tage Erlander

“Criticism may not be agreeable, but it is necessary. It fulfils the same function as pain in the human body. It calls attention to an unhealthy state of things.”
Winston Churchill

Bjovulf

Posted: 18 juli 2011 - 23:28 - Svar

BT vågner op til virkeligheden efter knapt en uges forsinkelse –
dette var nok aldrig sket i en svensk avis 😉

Men naturligvis skal man da lige nævne, at danskerne kommer med “racistiske”
bemærkninger på YT, og at kvinden muligvis selv (!!!) var ude om det – det virker
nu ikke ligefrem sådan.

Mon ikke snarere de grove bemærkninger skyldes afmagt og akkumuleret vrede over
tåbelige, naive, uansvarlige og selvgode politikere og en selvbestaltet “elite” af
“eksperter”, pseudointellektuelle og åh-så-frelste “kunstnere”, der så letsindigt og
helt uden mandat nogensinde (!) har på ført os alle disse enorme, uløselige og kraftigt
accelerende problemer med konfliktende kultursyn og mentaliteter?

http://www.bt.dk/danmark/kender-du-denne-mand

Går amok på ældre dame i S-tog
Kender du denne mand?

– Mandag den 18. juli 2011, 11:40 | Opdateret: 13:26
1569Del

I en video, der er lagt ud på Youtube, kan man se en mand i starten af 40’erne gå amok på en ældre kvinde i S-toget, fordi hun – ifølge ham – ødelægger hans cykel.

– Du har ikke ret til at stå der, din fede ko.

….

  steen

  Posted: 19 juli 2011 - 00:10 - Svar

  Selv Jihad Watch kom før – med en undertekstet version 🙂

   Bjovulf

   Posted: 19 juli 2011 - 00:18 - Svar

   😀 😀 😀

  16830911

  Posted: 19 juli 2011 - 10:16 - Svar

  Tveksamt om tyrkeren hade rätt att ta med TVÅ cyklar på tåget.

Peter Buch

Posted: 19 juli 2011 - 06:58 - Svar

LFPC

Vi ved godt at X antal stemmer giver Y antal mandater, og at der i øvrigt i Danmark ikke foregår valgsvindel eller subversive rænker i mandatfordelingen.
Skriver du.

Hvorfor der ikke er et valgsystem hvor et vist antal stemmer på nationalt plan er nok til et mandat og lige mange stemmer hos de sidste medfører afgørelse af hvem der får pladserne eller pladsen ved lodtrækning er mig stadig en gåde.
Jeg tænker ikke der ligger svindel eller rænker bag systemet med tillægsmandater, vil foretrække at tillægsmandatsystemets eksistens, skyldes ulogisk tankegang og vanens magt uden noget som helst andet er indblandet.
At systemet det ikke let ændres, eller er gjort sådan for længe siden tolker jeg som endnu et beklageligt eksempel på de folkevalgtes mentale sammenbrud..

  Gunnar Biering

  Posted: 19 juli 2011 - 10:33 - Svar

  Ak ja, der er mange, der hader Dansk Folkeparti – ikke blot radikale og socialister, også venstrefolk og især en del konservative. Hvorfor? Måske jalousi, måske dårlig samvittighed, fordi vi forsvarer de folkelige og nationale positioner, de selv har svigtet.

  Iøvrigt har jeg og andre jo en teori om, hvorfor især godhedssegmentet hader DF så brændende: Fordi de selv er drevet netop af godhed, at alle i hele Verden skal have, hvad de har behov for, incl. vores land. Mens vi er drevet af retfærdighed: Alle skal have, hvad de har gjort sig fortjent til, og udlændinge har ikke fortjent at få vores land.

  Vi finder så, at vores modstandere er ikke-retfærdige og ufornuftige, og det er ikke grund til at hade dem. Mens de mener, at vi er det modsatte af gode, og derfor hader de os. (Mere udførligt på min hjemmeside, hvis en lille reklame er tilladt.)

   Poul Højlund

   Posted: 19 juli 2011 - 11:46 - Svar

   Hadet til DF og i øvrigt også til Fogh Rasmussen har ganske rigtigt antaget abnome former. Psykologien må tages i brug for at forklare det, almindelig logik rækker slet ikke.

   For at hade så meget og så uargumenteret skal der være en “skyggefunktion”, altså at DF (og Fogh i sin tid) repræsenterer noget i den hadende selv, som vedkommende af al magt undertrykker til et niveau, hvor det kun kan findes hos andre, som så bliver “fjenden”. Ikke en politisk modstander med samme ret som dig selv, men et dybt psykologiseret fjendebillede, der er indbegrebet af al uspecificeret ondskab. Altså en afsky for noget i dig selv, som du projicerer over på andre.

   Med den enorme fokus, der er på DF’erne som dårligere uddannede, smagløse, af folket, for dårlige til at formulere sig, osv. osv. er det måske nemt at forstå, at så mange (førstegangs-) akademikere fører an. De hader det, de selv er undsluppet, og som de gennem hele deres uddannelse har lært er forkert, dumt, uoplyst, men som de sandt for dyden selv bærer med sig – eller bar.

   Forklaringen om den psykologiske projektion gælder også for mekanikken i racisme (altså den “ægte”), bag etniske udrensninger, lynchninger, borgerkrige, osv. Og den er ekstra uhyggelig, fordi den er så vanskelig at imødegå med rationelle argumenter.

    LFPC

    Posted: 19 juli 2011 - 13:04 -

    Det der også skal med i en forklaringsmodel er situationen i andre lande, både dem der har en slags pendant til DF, og dem der ikke har. Så vidt jeg kan se er situationen nøjagtig den samme i alle vestlige lande. Sverige har SD, og med the Tea Party i USA er der helt tydeligt også kommet et nemt hadeobjekt i debatten der repræsenterer alt det dumme, grimme og beskidte. I UK kan man nok ikke sætte hverken BNP eller EDL i en tilsvarende rolle som projiceringsobjekt, dertil er de for små, marginale og uden politisk indflydelse. I fraværet af et markant parti eller folkebevægelse bliver islamkritik, f. eks. i avisdebatter, alligevel forsøgt sværtet med association til disse organisationer, og landet har en lang tradition for venstremilitans der garanterer at “right wing” popper op i enhver debat som rutinemæssig shaming.

    Men for de pæne i Danmark må DF være sendt fra himlen, fordi de så nemt og kompakt forener det afskyelige i kendte ansigter, og den kendsgerning at de nu i 10 år har været tungen på vægtskålen for regeringen har kørt dem op i eksalteret raseri, som jeg efterhånden flere gange har set fremstillet som en usurpering af magten.

    Hvordan ville landskabet herhjemme have set ud hvis Fremskridtspartiet bare var fislet ud i glemslen? Jeg tør slet ikke gætte på noget. Og hvis nu den næste regering bliver rød, hvordan vil de nuværende følelser så kanaliseres ud fremover? Det er nok uden for diskussion at der bliver jubelscener i gaderne med bål og musik, men hvad så når den grå virkelighed indfinder sig? Vil DF blive tilskrevet en slags blivende arvesynd og fortsat undergravende virksomhed når det viser sig at ‘tonen’ forbliver den samme, og den glade multikultur stadig glimrer ved sit fravær?

    Umulige spørgsmål at svare på, men for mig er det tydeligt at der foregår noget fælles i disse segmenter verden over. En dynamik med kulturrelativisme og selvgodhed som markante træk. Og en mangel på refleksion over disse forhold. Jeg var ret så chokeret over min bekendte i går, der som en selvfølge erklærede at hun altid havde været SF’er, og det ville hun altid være – ureflekteret forstokkelse som et bevis på de “grundværdier” hun definerede sig ud fra. Jeg nævnte den episode jeg også har omtalt her, hvor vi var nogle stykker ude og hænge plakater op for DF en lørdag aften, og nogle ganske almindelige unge gik amok og rev en plakat ned. Hun begyndte en forklaring med at “de (DF) må jo have gjort noget ….”, men stoppede så fordi det alligevel lød lidt uheldigt.

Elefanten

Posted: 19 juli 2011 - 11:07 - Svar

Det er lidt af hvert, som DF-støtter skal udsættes for. Vores fremskredne alder, ringe uddannelse, dårlige tænkeevne og beskedne plads i samfundet kritiseres. Næste skridt bliver vel, at der ansættes vagter og etableres interneringslejre til os.
Måske er der grundlag for en statslig kampagne: En DF-er er en ven, du ikke har mødt.

Peer Pedersen

Posted: 19 juli 2011 - 12:57 - Svar

Styr man inte upp Islam inom Europa, vill det visa sig en “strong-man” på den politiska scenen där får goda gamla Adolf att framstå som en human pacifist.
Det kommer bli borgarkrig i EU och detta vill utvecklas till ett religionskrig där lär bli rätt ensidigt då inga Islamiska länder har industri eller är kapabla att på egen hand framställa de till eget försvar nödvändiga vapen.

bowlaren

Posted: 19 juli 2011 - 13:49 - Svar

Frågan är hur England ska komma åt det här problemet, det finns ju så många Muslimer i England.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Notarien

Posted: 19 juli 2011 - 15:53 - Svar

@Peer Pedersen
Pakistan har atombomber. Iran är på väg att få! Det oroar mig. Speciellt som islam hyllar livet efter detta…

PK

Posted: 19 juli 2011 - 17:36 - Svar

Jeg er DF,er og det sker, at efter en udlandsrejse lægger jeg en bestemt tune på med
Miles Davis.
Elsker stykker No Blues… Som tegn på at turen gik godt, og jeg kom hel hjem igen.
Dog har een ofte tænkt på, om jeg som lavstatus menneske må spille Miles.
Bryder jeg mon nogle uskrevne sociale bånd?
Ja, det er svært at elske sit land og være demokrat….
Mærkelig er der ( sgu).

Peter Andersen

Posted: 20 juli 2011 - 15:57 - Svar

Hadet til DF symboliserer vel bare hadet til ens modstander. Før 2001 var venstrefløjens skrækscenarie Uffe Ellemann og hans VK-alternativ. Men han havde trods alt lidt underholdningsværdi. Så kom Anders Fogh og gjorde situationen meget værre. Selv Socialdemokratiet havde gjort indvandringen til et tema, så havde Nyrup taget en tørn mere, ville der alligevel være kommet stramninger hér. Nu vandt Fogh så og Socialdemokraterne var rasende. Da han så fik støtte af DF var “hovedfjenden” ligesom fundet. Men de kunne jo ikke rigtigt beskyldes for sociale stramninger, hvilket gjorde VK’s vælger irriterede, så stramningerne på indvandrerområdet måtte jo ende med, at blive slagmarken. Hvis Socialdemokraterne vinder det næste valg vil de, som det første, forsøge at flytte fokus væk fra denne slagmark. For hér læner de sig mere op ad DF end både SF og de Radikale. Men da magten er en så indgroet del af Socialdemokratiets selvforståelse, vil de gå langt for at forkaste alt DF står for, så længe de er i opposition. I virkeligheden er det VK de ikke kan lide. Simpelthen fordi de har magten. Men da de radikales hovedfjende er netop DF, må socialdemokraterne spille med på den melodi. Når valget så er vundet, bliver problemet at holde DF’s synspunkter fra fadet. Det kan de ikke, da deres vælger, for en stor del, er enige i mange af deres synspunkter. Hér vil DF få det lettere. De vil konstant kunne splitte socialdemokraterne, der jo skal manøvrerer mellem SF og de Radikale. Og VK vil kunne stå på sidelinien og more sig, mens de kan drille i både indvandrings og økonomiske spørgsmål. Det véd de allesammen godt og derfor “hader” de allesammen DF. Det er både let og stuerent. Og man behøver ikke engang at kunne argumenterer for det. Og personligt tror jeg DF har det fint med den balance.

Leave a Comment