19
jul
Seneste opdatering: 20/7-11 kl. 0233
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Billederne viser, at hvis man tror man har fantasi til at forestille sig fremtiden, kan man godt tro om igen. Når samfundsingeniørerne først går i gang, kan man ende hvor det skal være. Der er en halv million muslimer i Sverige, og de bliver også til en million. Øverste fra en Vilgot Sjöman film, antagelig Jag är nyfiken – gul (1967), det er i al fald Lena Nyman og Börje Ahlstedt.Det nederste fra Gøteborg Posten via bloggen Politisk Inkorrekt. (Jesse Jackson på Gotland: “Sweden is destined to become a multuracial multicultural society.”)

Fra Machiavellis skrivebord, I

“Efter min mening vil det være umuligt at beskrive samtidens fænomener uden at fornærme en mængde mennesker”.

Niccolo Machiavelli

BILD0316.JPG

Floptillaen der bare ikke kunne

Via Elder of Ziyon:

[…] The Israel Navy commandeered and intercepted the Gaza-bound French ship Dignity – Al-Karama after negotiations to persuade pro-Palestinian activists aboard to divert their course away from the Strip’s closed naval blockade failed.

IDF soldiers did not encounter any resistance during the interception. […] Navy intercepts Gaza-bound French ship ‘Dignity’

Morgenavisen Jyllands-Posten – avisen hvor man kun kan læse om realiteterne i Mellemøsten i lederartiklerne – manipulerer og fortier. Bemærk anførselstegnene:

[…] Det franske skib er det tredje aktivistiske fartøj, der er blevet bordet “fredeligt” af den israelske flåde. Sidste år blev ni tyrkiske aktivister dræbt på et nødhjælpsskib, da israelske marinesoldater bordede skibet.

De ni dræbte vakte verdensomspændende harme, ligesom Israel blev presset til at slække på sin blokade af Gaza-striben. […] Israel satte stopper for Gaza-skib

“Harme” over at soldaterne blev angrebet med knive og jernstænger? Næh, ikke når man fortier dette konsekvent (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 19 juli 2011 - 16:52 - Svar

Er der nogle der kender svenskerne og hvad de snakker om og hvad de debatterer? Alle ved det vel godt?
Er der ikke nogle der er ved at skrige op over hvad der er ved at ske i landet?

16830911

Posted: 19 juli 2011 - 17:03 - Svar

Man blir ombedd av familj och vänner att inte prata om det som inte går att prata om.
Man får inte heller prata på jobbet. Då kan man förlora sitt arbete.
Många känner till denna växande varböld, men man stoppar likt strutsen huvudet i sanden.
Antingen tror dessa människor att den svenska kulturen är så stark att den
kommer att fixa framtida problem, dvs muslimerna magiskt förvandlas till Svenssons
eller har de resignerat och anpassar sig till den kommande katastrofen t ex genom att byta bostadsområde, så småningom land.

Kort sagt, i privatliv och arbetsliv förekommer sällan diskussion.

Officiellt anser 95% av svenska folket att Sverigedemokraterna är det största hotet mot Sverige.

bowlaren

Posted: 19 juli 2011 - 17:30 - Svar

Min röst går till bild ett 🙂
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

  Gunnar Biering

  Posted: 19 juli 2011 - 21:53 - Svar

  Ja, jeg kan godt huske de to Nyfiken-film. På bodegaen kaldte vi dem “Pigen og schæferhunden”.

Prudentius

Posted: 19 juli 2011 - 18:53 - Svar

Dybt ubehageligt at se en lille pige pakket ind på den måde!

Uendeligt trist at hun skal betale med sin barndom for sine forældres sindssyge.

At der er sørget for at træerne ikke gror ind i himlen, ved vi alle, men et sådan billede fortæller os at afgrunden er endeløs…

JensA

Posted: 19 juli 2011 - 18:59 - Svar

Att. Floptillaen …
“Bemærk anførselstegnene”. Ja, og de manglende anførselstegn.

frihetenärhär

Posted: 19 juli 2011 - 19:24 - Svar

Res er för Pär Ström!

http://www.youtube.com/watch?v=bixYDc_fNxk

AVE!

Josefina Bergfast

Posted: 20 juli 2011 - 13:52 - Svar

Förmodligen var dessa filmer endast medvetna ”delstrategier” i det övergripande ”projektet” att bryta ned familjesammanhållningen och barnalstringen i Sverige.

Också Bergmans filmer om Scener ur ett äktenskap var väl också starkt bidragande i detta ”projektet”, samt också den långt tidigare verksamma Elsie Ottosen Jensens bidrag till samma ”projekt”.

Dessa filmer och dessa föredragshållare, tillsammans med rfsu och deras kampanjer, har starkt bidragit till att många av de svenska familjerna både slutade att föda särskilt många barn och också att många familjer upplöstes i skilsmässor. Skilsmässor, som i sin tur ofta kunde påverka många barn negativt vad gäller deras förmågor att bilda hållbara, tillitsfulla och stabila familjer med många barn.

Så nog är det många aktörer, från många olika håll, och också uppenbarligen långvariga strategier, som varit aktiva och verksamma i detta ”goda, upplysande, frigörande, informativa och berikande projekt”, som gett de önskade resultaten, med många nedsupna, vilsna, knarkande och fullständigt kulturlösa människor, utan riktning, mål, innehåll och mening med sina liv förutom egna egoistiska och materialistiska njutningar. Detta som är nedbrytande ideal, som lätt bryter ner både enskilda individer och i förlängningen hela familjer och deras förmågor att bilda relationer som är präglade av kulturell tillit, respekt, ansvarsfullhet och allvar.

  Gunnar Biering

  Posted: 20 juli 2011 - 22:09 - Svar

  For en gangs skyld forstår jeg JBs indlæg (det har også denne gang en overkommelig længde). Og hvad mere er, jeg tror, at jeg et langt stykke er enig, selvom jeg afviser en konspirationsteori, også i dette tilfælde. Samfundsomvælterne arbejder ikke efter en fælles overordnet masterplan, de løber bare samme vej, ligesom lemminger – og så ser det ud, som om de har aftalt det.

   Josefina Bergfast

   Posted: 21 juli 2011 - 09:23 - Svar

   ATT människor vid olika tider gör olika tolkningar och olika planer för sina liv, som ju alla gör, både individer, familjer, partier och länder, utan att det för den sakens skull är att beteckna som “konspirationer”, det utesluter inte att det alltid, och med nödvändighet, görs planeringar och projekt av olika slag, på alla nivåer. De tänkanden, tyckanden och de åsikter som blir dominerande, för tillfället under vissa samhälleliga skeenden, med de tillfälliga omständigheter som för tillfället råder, och som blir som “moderörelser”, de anses väl ofta just som “kloka, rationella, vettiga och förståndiga” just när de uppstår?

   När dessa ”planer” så “planläggs” och ”projekteras”, eller förverkligas, inte sällan genom övertalningar, (av olika föredragshållare, filmare och författare), och övriga ”familjemedlemmar” (och medborgare), då anpassar sig till dessa, och också tycker att de verkar vettiga och förståndiga just för tillfället, så infaller just olika ”samhällsideal”, och det behöver ju inte vara något konspiratoriskt med det. Det är planer och projekt som man för tillfället tror på och vill förverkliga.

   Men dessa planeringar, tänkanden, åsikter och tyckanden, ja, ideal, som uppstår i olika sammanhang, är inte att beskriva som “konspiratoriska planer”, på så sätt att de nödvändigtvis skulle vara medvetet “onda”. De är oftast istället just de “planeringar” och ”projekt” som utförs, i överensstämmelse med de för tillfälligt rådande tankar och tyckanden och åsikter, som anses vara förnuftiga, goda och bra.

   Dessa kan ju vid senare tidpunkter uppfattas som att de nog kanske trots allt inte alls var så bra, vid närmare eftertanke, eller så goda, som man först trodde, så som det ju kan vara också i enskilda människors och familjers, (och alltså också i hela nationers) ”liv” och ”strategiska planeringar”.

   Alla behöver kanske ”tänka om”, med jämna mellanrum, vartefter förhållanden och omständigheter förändrar sig, och nya problem står för dörren….

Leave a Comment