21
jul
Seneste opdatering: 22/7-11 kl. 1307
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

”Giv magt til dem der ikke vil have den, for de der higer, vil ikke alle mennesker godt”, har én sagt (hvem?) Man må være Krarup og Langballe dybt taknemmelig, at de satte ti år af deres liv af til et Folketing, de aldrig havde drømt om at sidde i, og kun modstræbende lod sig lokke ind i. Nu er det snart slut. (klik. f. helskærm)

“Selvom jeg havde lyst, kunne jeg ikke tage en periode mere i Folketinget. Jeg er slidt ned og brugt op.” Ordene er Jesper Langballes. Ærlige og kontante – en stil, der i dén grad kendetegner det snart 72-årige folketingsmedlem, som træder tilbage efter det forestående valg. Dermed lever Jesper Langballe fuldt ud op til budskabet i en af sine sidste prædikener som sognepræst, hvor han ifølge portrætbogen ” Langballe – en biografi” i 2004 sagde: ” Så er vi sat til at bruge livet – uden guddommelige instrukser, uden nogen kristelig handlingsplan.

Bruge det op og slide det ned – i bevidstheden om, at Gud vil kræve sit tilbage med renter.” Men den skarpe og direkte stil, der giver både venner og fjender, er begyndt at halte, og det er en af grundene til, at Jesper Langballe har valgt at takke af som politiker efter 10 år på tinge.” I starten befandt jeg mig som en fisk i vandet under debatterne i folketingssalen, og jeg kunne bruge min humor. Nu er det blevet lidt mere gumpetungt. Indfaldene kommer ikke lige så hurtigt til mig,” forklarer Jesper Langballe, hvis helbred tydeligt bærer præg af slitagen.Krumrygget, gangbesværet og med nedsat hørelse.

Faktisk var det slet ikke meningen, at han nogensinde ville sætte sine ben på Christiansborg. Han var præst af hele sit hjerte og betragter stadig den dag i dag sig selv mere som præst end som politiker, selvom han snart er hverken det ene eller det andet.” Jeg er en atypisk politiker,” indleder Jesper Langballe sin anekdote om, hvordan han blev lokket til at stille op for Dansk Folkeparti af formand Pia Kjærsgaard via daværende pressechef Søren Espersen. Først sagde Jesper Langballe nej.Interview: Politikeren, der ikke ville være politiker

“Besatte områder”?

Israel’s Deputy Minister of Foreign Affairs Danny Ayalon explains the historical facts relating to the Israeli Palestinian conflict. The video explains where the terms “West Bank”, “occupied territories” and “67 Borders” originated and how they are incorrectly used and applied.

Prøv at sammenhold det med den tale “Gaza-aktivisten,” agitatoren professor Gardell holdt på Mynttorget i Stockholm forleden. Floptillen har fået maksimal, ensidig dækning i svenske medier, i modsætning til danske. Og de vil afsted igen: Ship to Gaza planerar nya aktioner. Ganske få røster i Sverige har ytret sig for Israels synspunkt, en af dem har været EU parlamentarikeren Gunnar Hökmark: Israels intervention en seger för alla palestinier som förtrycks av Hamas.

CNN lyver om Walid Shoebat
Og det obligatoriske spørgsmål er selvfølgelig hvorfor de gør det, og det er jo om noget denne og lignende blogs’ raîson d’être at prøve at indkredse et svar. For det er jo ikke kun dovenskab, ligegyldighed og mangel på talent, selv om dette formentlig også er en faktor – prøv f. eks. at emaile konkret kritik til den kulturradikale livsstilblog jp.dks journalister. Forsætligheden har flere gange været uomgængelig, se f. eks. dette veldokumenterede eksempel og bemærk kontrasten mellem hvad Robert Spencer siger på videoen, og hvad journalisten der står lige ved siden af ham gengiver det som (LFPC). CNN v. Walid Shoebat – and vice versa

“What have I done?”

Der er så mange ting man kunne ønske sig. Et Nürnberg II. En oprulning af bevægelsen af petrodollars gennem akademiske og politiske kredse. En grundig hvem-sagde-hvad-hvornår artikelserie om multikulturen, i stil med Weekendavisens afdækning af den Kolde Krigs aktører til venstre. Og man kunne i allerhøjeste grad tænke sig at se et pludseligt aha-øjeblik hos de nulevende multikulturalister hvor de rette sammenhænge med ét står lysende klart, som her i slutningen af David Leans The Bridge on the River Kwai fra 1957. Kig eller læs ikke videre hvis man ikke har set denne pragtfilm – Oberst Nicholson, spillet af Alec Guiness, er gradvist blevet mere og mere behagesyg og samarbejdsvillig over for sit regiments japanske vogtere i lejren for krigsfanger. Det er Stockholmsyndromet før dette ord var opfundet, lige indtil der gribes ind udefra. Dette er Hollywood, og fra egen erfaring ved jeg at den slags erkendelse i virkelighedens verden tager længere tid, desværre (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 21 juli 2011 - 10:43 - Svar

Netop som man troede, at nu kunne verden ikke bliver mere sindsyg, så kommer der en nyhed som denne:

“UN security council to consider climate change peacekeeping. Special meeting to discuss ‘green helmets’ force to
intervene in conflicts caused by rising seas levels and shrinking resources”

http://www.guardian.co.uk/environment/2011/jul/20/un-climate-change-pe acekeeping

Bjovulf

Posted: 21 juli 2011 - 12:40 - Svar

Hvorfor er man mon ikke overrasket? 😉

Radikale medlemmer støtter skokast-spil

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/426212:Danmark–Radikale-medle mmer-stoetter-skokast-spil

Ritzau | 21. juli 2011

Det Radikale Venstres opfinder af computerspillet “Kast sko efter Pia” får opbakning fra flere partifæller

De Radikales folketingskandidat i Sjællands Storkreds, Linda Kristiansen, har fået klap på skuldrene af flere partifæller for sit computerspil “Kast sko efter Pia (Kjærsgaard, red.)”.

– De synes, at det er positivt, at der er kommet gang i en debat om den danske udlændingepolitik [ øh, hvordan? ], tilføjer hun. [ Skal det forstå sådan, at R ligefrem forventer, at en masse af VKOS stramninger skal rulles tilbage i en regering sammen med S & Sf etc.? Husk lige at fortælle det til S-vælgerne, tak! 😀 ]

  steen

  Posted: 21 juli 2011 - 13:46 - Svar

  det er vel helt følgerigtigt, at R benytter sig af arabisk symbolik. Jeg så lige dette fra partiet – tak for kaffe ! Jeg skulle være blevet i Sverige. Jeg emigrerer indtil vælgerne udraderer det forbandede parti

   Elefanten

   Posted: 21 juli 2011 - 19:01 - Svar

   Tidligere var det det østtyske bondeparti, som de radikale havde venskabelige forbindelser med. (En del at det socialistiske enhedsparti.)
   Det kan ikke undre, at kærligheden nu er vendt imod en mellemøstlig skokaster-religion.

    PK

    Posted: 21 juli 2011 - 20:57 -

    Åh, jeg elsker den historie med de radikale og Østtyskland.
    De gale radikale var fast overbevidst om, at østtyskerne blev bedre mennesker, når de nu
    havde kontakt med de radikale.
    Se, intet har forandret sig , de er gale, og Danmark betaler en forfærdelig pris….

    Elefanten

    Posted: 22 juli 2011 - 14:06 -

    Tilsyneladende eksisterer der et segment af anstændige radikale. En kandidat Sjøberg synes ikke om skokastningsterror. Efter min ringe formening får hr. Sjøberg ikke meget at skulle havde sagt blandt de caffe latte-forgiftede.

  Kimpo

  Posted: 21 juli 2011 - 19:23 - Svar

  Ja, det radikale skift fra den traditionelle “tvivlende pragmatiske magtliderlighed” i midten til “puritansk smagsdommer og overbevist verdensfrelser” er vel cirka sket i takt med, at mændene blev udmanøvreret. I dag er det forbudsmadammer, der styrer showet (holder en pænere tone her på salonen). Khaders exit havde formentlig lidt med det at gøre: der var ikke længere plads til (klodsede) mænd i det parti. Morten Helveg var alt for sen til at fatte det.

Gunnar Biering

Posted: 21 juli 2011 - 15:32 - Svar

Ja, respekt for Jesper Langballe.

Citatet lyder som Kierkegaard, men jeg kendte det ikke. Derimod er denne version kendt – det må vist være den første, der har været inde på det:

“Der bliver ikke regeret godt, før de kommer til at regere, der ingen lyst har til det.”

Platon

Problemet er blot, at der altid vil være en overflod af Helle Thorning’er og Ritt’er, der meget gerne vil regere…

bowlaren

Posted: 21 juli 2011 - 19:32 - Svar

Många som är politiker vill mörka att dom är det, i sitt privata liv.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Anonym

Posted: 21 juli 2011 - 20:56 - Svar

Tino & Nima:

Gid vi have mange, mange flere af deres kaliber:

Tino, får snart sin PhD: http://super-economy.blogspot.com/

http://www.newgeographhttp://super-economy.blogspot.com/

Anonym

Posted: 21 juli 2011 - 21:02 - Svar

Tino & Nima:

Gid vi have mange, mange flere af deres kaliber:

Tino, får snart sin PhD: http://super-economy.blogspot.com/

Og dunker anerkendende og respektfuldt sin lillebror, Nima, på skulderen:

http://www.newgeography.com/content/002287-sweden-a-role-model-capital ist-reform

  LarsS

  Posted: 21 juli 2011 - 23:01 - Svar

  Ups, var ikke meningen at være “anonym”!

   Bjovulf

   Posted: 22 juli 2011 - 00:31 - Svar

   Det klæder dig ellers så godt med burka 😀

Bjovulf

Posted: 21 juli 2011 - 21:04 - Svar

En mulig kilde til udtrykket?

http://en.wikiquote.org/wiki/Gregory_Bateson

“What is true is that the idea of power corrupts. Power corrupts most rapidly those who believe in it, and it is they who will want it most. Obviously, our democratic system tends to ***** give power to those who hunger for it and gives every opportunity to those who don’t want power to avoid getting it. ***** Not a very satisfactory arrangement if power corrupts those who believe in it and want it.”

Peter Buch

Posted: 21 juli 2011 - 21:11 - Svar

Jeg tror også først det er Kierkegaard, derpå, da jeg ikke kan finde det på nettet, det er oversat fra engelsk, http://theothermccain.com/2011/06/04/draft-reynolds-2012/
People who conspicuously crave power over others do not usually exercise power for good ends.

Prudentius

Posted: 21 juli 2011 - 21:28 - Svar

Man lige siden sine barneår hørt om “Israel-Palæstina konflikten”, frem og tilbage, kaffe og Camp David, år ud og år ind!

Det har været talløse forhandlinger, selvmordsbomber, rygter om krig, mulighed for fred osv. der har præget mediernes dækning, men aldrig er islam blevet nævnt med et f-cking ord.

Man skulle tro at den islamiske teologi der har sit omdrejningspunkt i den hellige krig guden Allah kommanderer sine slaver til at føre mod de urene vantro, ville have interesse for den kvikke analyserende iagttager, ihvertfald bare som en af komponenterne i konflikten.

Brølende tavshed.

Islam er selve nøglen til at forstå den stinkende grøft af død (i kødet, såvel som i ånden) Mellemøsten i århundreder har rullet rundt i, men der skulle 9/11 og stadigt flere vrede-bekymrede borgere til, før “man” overhovedet ville røre ved stoffet og det endda i de fleste tilfælde kun for at lyve islam fredelig og civiliseret.

Hvilke aktier har små forkælede middelklasse-narrøve (stjålet fra Condell) i en rasende imperialisme der drikker blod i floder ad gangen, stamper kvinder til fars, erklærer slaveri for guddommeligt ordineret, lader børn voldtage med største selvfølgelighed og, som har hærget både Afrika og Indien i et omfang og i et tidsrum, der får de europæiske kolonieventyr til at ligne en lynforkølelse?

Svaret er: Ingen!

Selvom de virkeligt tror de ejer en masse.

  Prudentius

  Posted: 22 juli 2011 - 00:19 - Svar

  “Selvom de virkeligt tror de ejer en masse”

  Det blev lovligt kryptisk. 😉

  Min pointe er selvfølgelig den, at de islamofile i endeløs tåbelighed tror at de ved at beskytte islam, bekæmper det onde, som islam netop er så fuld af, nemlig: had, vold og undertrykkelse!

Peter Buch

Posted: 21 juli 2011 - 21:32 - Svar

Via Veritas Universalis http://www.hudson-ny.org/2278/britain-islamic-emirates-project om afspærrede overvågede områder, (var der nogen der nævnte grænse-problematik i den forbindelse?), uden nærheden af væbnede styrker er nævnt, hvilket jeg ofte selv benytter i disse sammenhænge.

Erling

Posted: 21 juli 2011 - 21:40 - Svar

”Giv magt til dem der ikke vil have den, for de der higer, vil ikke alle mennesker godt”, har én sagt (hvem?)

Gore Vidal har sagt noget i den stil.

Erling

Posted: 21 juli 2011 - 21:44 - Svar

Han sagde, frit efter hukommelsen og en del mere elegant, at hvis man er parat til at sælge ud af sin værdighed, sin selvrespekt og sin integritet, sådan som det kræves for at opnå vælgerkorpsets gunst, var man uværdig til valg.

Leave a Comment