3
aug
Seneste opdatering: 4/8-11 kl. 1150
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Som man kunne se Europols nylig terrorrapport, findes der statistisk set tre terrortrusler i Europa: Venstrefløjen, separatister (i Frankrig og Spanien, hvor islam dog følger godt med) og islam. Højreekstremismen fylder promiller eller intet, selvom promillerne vil være noget større i næste års rapport. Se her, her og her.Jeg kendte ikke det journalistiske gidsel, Joanna Lemonnier, men jeg kan se at hun meget passende er udannet skuespiller og “Plays good tennis and volleyball, enjoys cycling and walking, whistles and does imitations.” Hvad hun ikke gør for penge. Jeg har derimod mødt et andet, ambulerende, feminint Stockholm Syndrom, Yvonne Ridley, da hun sammen med Politiken, Abu Laban og SF skulle shame Danmark ovenpå Muhammedkrisen. En behersket fornøjelse, men man kan komme til at vænne sig til dem, som vi går ind i den postamerikanske tidsalder, hvor udefra kommende kræfter som Teheran, Islamad og Ankara, kommer til at diktere mere og mere af vores indenlandske dagsorden.Press TV: Far right activities pose serious terror threat to Europe

Gates of Vienna for journalister og andre dummies

“Don’t show it, imply it” er mainstreammediernes tilgang når der skal stilles skarpt på de bloggere der dækker ubekvemme emner. Søgelyset er lige nu fokuseret på Gates of Vienna, en blog vi på Snaphanen selv følger og finder historier på. Norske BT giver her et eksempel på den ikke-dækning af GoV som tilsyneladende konsekvent går i stå i det deskriptive, og fortaber sig i luftig mistænkeliggørelse. Hvorfor? Tja, der er flere muligheder. At man kan sælge aviser der ikke går tæt på er en af markedets mere dunkle kendsgerninger. Dernæst må man overveje vilje og evner hos den fjerde statsmagt. Viljen kan både dreje sig om den rent ideologiske aversion, eller den kan udspringe af en gnavende erkendelse af at der ikke er fugls føde på stemplingen af GoV som frådende “højreekstremistisk” opvigler, og at det derfor er lettest at please redaktionschefen og måbende læsere ved at nøjes med at antyde noget skummelt.

Evnerne, tja, rigtig mange indlæg på Gates of Vienna ligger milevidt over det niveau en gennemsnitsjournalist stifter bekendtskab med i sit arbejde, det sproglige ufortalt. Længde og lixtal vil altid være en hurdle for en ansat i et erhverv med en chokerende lav gennemsnitslevealder grundet i alkoholisme og stress. GoV er især kendt for sine lange analyserende essays med interessante referencer og fodnoter, og for en inspirerende læserdebat, hvor der er adskillige kommentarskrivere (som Zenster) der i og for sig kunne være en del af bloggen selv. Og, der er vitterligt af og til mere suspekte typer der lige så vitterligt ofte ender med at blive verfet ud. Men hvad er Gates of Vienna så derudover, i ultrakompaktform?

“Baronen” og hans kone “Dymphna” definerer niveauet for det sprogligt acceptable som “PG-13”, altså svarende til en film der er forbudt for mindre børn. Ingen naughty words, ingen grov tale – og der røg så lige det billede som medierne prøver at fremmane af agiterende hate speech. Input på bloggen er ujævnt fordelt, da det er en mom and pop-virksomhed der skal passe ind i en hverdag med andre gøremål. Der er dagligt en stor samling links til historier vi ofte har trukket på, der er videoer lavet af bloggere eller fra tv, der er historier tilsendt fra f. eks. hollandske læsere, og poster som her hvor der kommenteres på historier fra mainstreammedierne eller andre kilder. Udgangspunktet er som her en tilslutning til demokratiet og de traditionelle frihedsværdier. Og så de lange og tankevækkende essays. De sidste par dage har overskrifterne været disse: No-Burqa Law Enforced in Paris ; Gates of Vienna News Feed 8/2/2011 ; The OIC Calls the Shots ; The Persecution of Palestinian Christians ; Was Anders Breivik a “Christianist” Terrorist? ;

Elementære oplysninger enhver selvfølgelig let kunne konstatere ved selvsyn, men almindelige selvfølgeligheder er haram på avisredaktionerne, så dette kunne være forbrugeroplysning til nye læsere der er kommet til Snaphanen via medierne, men ikke har taget springet over til de virkeligt ‘farlige’ endnu. Prøv, de bider faktisk ikke, og der er ikke en eneste opfordring til vold eller bombeopskrift der, men en masse intelligent dokumentation og debat man ikke finder i mainstreammedierne (LFPC).

Hvor kommer den onde stemning dog fra?

Det er surrealistisk at følge jammeren og skrigeriet i anstændighedens ekkokammer i disse dage. Det er noget med ‘hadefulde ytringer’ på nettet og retoriske spekulationer over hvor de væmmelige følelser kommer fra, og absolut intet om bloggeres perspektivering af virkelige fænomener som nedenstående rutineepisode i det 21. århundredes Europa. Nå, men dagen i dag blev så også dagen hvor de der ikke som os tager hysteriet oven fra og ned kan holde op med at bekymre sig: Minister: Vi må ikke blive for pæne. Ligesom virkeligheden fortsætter ufortrødent, således fortsætter blogdækningen og debatten også, selv uden dette norske carte blanche. Men replikken i Klassekampen vil altid kunne trækkes frem når en skinhellig rad melder sig og troller her (LFPC).

[…] Balladen begyndte, da en patrulje forsøgte at stoppe et par unge mænd i en stjålet bil. Biltyvene løb væk, og flere patruljevogne fulgte efter dem.

Ved Bazar Vest blev betjentene pludselig omringet af ca. 20 aggressive mænd og en af dem kastede stenen på politimanden. […]

“Der opstod en meget ond stemning,” siger han til P4 Østjylland.

Politihunde fik presset de unge ca. 25 m. væk fra betjentene. De måtte forlade stedet uden at have fået fat i biltyvene. Politiet omringet af aggressive unge 

Burka-busting

Hysterien sætter ind minut 0:24, lidt som jeg forestiller mig det lyder i Poltikens såkaldte lederkolletiv i disse dage, når medlemmerne læser deres nyeste værker højt for hinanden. “Hør lige denne om Sørine..” Mobilfotografen skriver i en længere klamamse på You Tube

:
Politiet anholdt en søster med jilbebe søndag den 31 juli, en muslimsk kvinde på 32 år. Det var afskyeligt. Min ven og jeg gik fredeligt mod Aulnay sous Bois banegård. Nær parkeringspladsen ved banegården stopper en politibil og en betjent og råber: “Burka er forbudt!”, hun svarede, “det er ​​min ret, jeg kan klæde som jeg ser vil, jeg har ret til at praktisere min religion som jeg forstår den, både i det offentlige og private rum.” (Snaphanens oversættelse)

Selvom jeg interesserer mig mere for, hvad der er inde i folks hoveder end udenpå, må man konstatere, at burka nu engang er forbudt i Frankrig og Belgien, og at den er på vej til at blive det i Italien også. I visse områder bliver det svært at håndhæve, i Marseille ser man stadig helt uforstyrrede burkaer, men der er islamprocenten også næsten på højde med Malmøs, dér skal en politibetjent lave en nøje cost-benefit analyse, inden han griber ind. Lidt derfra: Marseilles Sinking Rapidly into the Third World, Mohammedan Youths Steal Parking Centre in Marseilles. ER man blank på Frankrig, kan man starte her: Book Review of “The Lost Territories of the Republic.”

Der er mere.Hver dag sine fransk-muslimske kultursammenstød:

Police in Nice have opened an inquiry after roads close to a mosque were given names that could “incite discrimination and racial hatred.” Rue d’Angleterre, rue de la Suisse and rue d’Italie, had their original street signs covered with new plaques saying “Burqa street” (rue de la Burqa), “Muslim Brotherhood street” (rue des Frères musulmans) and “Stoning street” (rue de la Lapidation).Protestors rename Nice road ‘Burqa street’, « Quartier halal » : les rues ont changé de nom cette nuit


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 3 august 2011 - 20:06 - Svar

Hun kunne også have råbt: “islam er tro og stat i et (din wa dawla), jeg respekterer kun Allahs love!”

For det er jo så tydeligvis tilfældet.

bowlaren

Posted: 3 august 2011 - 20:50 - Svar

lätt att göra bankrån med såna där slöjor, dom kan inte vara välkomna in på bankerna klädda så där.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Tim

Posted: 3 august 2011 - 21:08 - Svar

Hvorfor tog Europa ikke asiatere ind i stedet for muslimer?
Kunne det ikke have været en god ide istedet for ALT DET HER BØVL i hver eneste land i verden.
Det er samme problemer som dukker om i samtlige lande. Uhørt at man kan sidde og kigge på nabolandet, og så tænke sådan bliver det også her, da vores ledere er nogle der ikke tager fat i problemerne.

Prudentius

Posted: 3 august 2011 - 21:41 - Svar

“De måtte forlade stedet uden at have fået fat i biltyvene.”

For nogen er multikulturen vitterligt en berigelse.

(På JPs hjemmeside kan man yderligere se en række kortfilm med titlen “Tre minutter i Gellerup”, her blandt andet om socialrådgiveren Medina (med hijab), der af sin bedstefar fik navnet efter en by hvor tolerancen herskede og det var ligemeget hvordan man så ud, eller klædte sig (gengivet efter hukommelsen). Er det Muhammeds Medina? Eller et andet, mindre kendt Medina? I Muhammeds Medina, det tidligere Yathrib, blev to af byens tre jødiske stammer fordrevet, mens de mandlige medlemmer af den tredje blev massemyrdet og deres kvinder og børn solgt som slaver. Det må være det mindre kendte og mindre islamiske Medina, hun er opkaldt efter.)

mette

Posted: 3 august 2011 - 23:25 - Svar

“Redaktør Nick Lowles i det anti-fascistiske magasinet Searchlight har fulgt den høyreekstreme bloggosfæren over mange år. Han sier til TV 2 at Breiviks hovedfokus var rettet mot Storbritannia, men at han også var aktiv på svenske, svært ekstreme, debattfora.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article4190752.ece

Det er da altid noget, hvis han ikke har fundet danske bloggere interessante. 🙂

  steen

  Posted: 3 august 2011 - 23:57 - Svar

  Nåehh- tænkte eller lige på, hvad dette kunne betyde:

  Politiet jakter ekstrem-bloggere

  Politiet er velkomne til enhver tid. Jeg er mindre tryg ved visse journalister.

   Santor

   Posted: 4 august 2011 - 01:29 - Svar

   lol Steen …..

   Nu skal du jo nok ikke vide dig for sikker. Jeg husker da en episode, i Holland, hvor en kunstner, husker ikke navnet, blev afhentet af politiet på en højst besynderlig måde. Dvs. han blev overfaldet af et fuldt udstyret SWAT-Team vistnok fordi han havde fornærmet de altid fornærmede.

   mette

   Posted: 4 august 2011 - 06:51 - Svar

   Ret beset skulle overskriften vel være “Regeringen har sat politiet til at jagte ekstrem-syndebukke”.

LN

Posted: 4 august 2011 - 00:43 - Svar

Minns någon den gamle bedragaren och miljonförskingraren Jesus Alkala? Han som snodde biståndspengar och satt på stillot något/några år. Han har dykt upp på nytt. Han tycker kanske att det är lite osharmigt att bo i Östelens utkant, i Tomelilla och längtar tillbaka till skuggan under Stureplanssvampen.

Han gör nu allt för att komma in i multikulti-PK-gängets gemytliga värme igen. För detta måste han efter bästa förmåga svartmåla SD och i synnerhet de båda gulliga tvillingbröderna Ekeroth.

Han har hakat på Breivik-affären och skall nu försöka avliva hela counterjihadrörelsen. Vi får väl se om han inte har skjutit sig uti plattfoten. Han går ut stort i SvD idag – fan vad snabbt han blev rumsren – med en stor artikel betitlad
Hatet känner inga gränser, Snask – snask!

http://www.svd.se/kultur/hatet-kanner-inga-granser_6364558.svd

Han missade tvillingarnas etnicitet. Dålig reserch!

  steen

  Posted: 4 august 2011 - 01:42 - Svar

  LN , jeg så den godt, men man kan fodre svin med den slags – også i Danmark – lige nu. Der er mere dårlig research i den , men jeg har ikke tænkt mig at hjælpe Alcala.

  Jeg kan godt lide den med, at Den Skikkelige Danske Kro og eks kommunisten Møller Hansens restaurant, er blevet til en “øl-hal.” (bierstube) – Hvad gør man ikke for associationernes skyld ?

Tim

Posted: 4 august 2011 - 03:05 - Svar

Og så skal værten lige have tørklæde på. Det er islamisme. De plejede jo ikke at gå med det før slutningen af 1990erne.
Det er en skandale, og der burde være burka, niqab, tørklæde forbud over HELE EUROPA

Tim

Posted: 4 august 2011 - 03:15 - Svar

Apropo skulle shame Danmark ovenpå Muhammedkrisen.
Har i set hvem der var med på listen?

11:25 11:35 Toger Seidenfaden-Chief Editor Politiken
11:35 11:45 Kamal Qureshi-MP Denmark
12:15 12:20 Omer Marzouk-Comedian
12:30 12:40 Mr Anders Borre Gadegaard-Dean of Copenhagen
14:55 15:10 Omer Marzouk-Comedian
15:10 15:20 Rune Engelbreth Larsen-Historic
15:40 15:55 Prof. Jorgen Baek Simonsen-University of Copenhagen
16:25 16:40 Sheikh Ahmed Abu Laban –Scholar

Jeg har lige mistet totalt alt respekt fra Omar. Har hørt at han gik i koran skole og har hørt ham blevet interviewet mod ham skuespilleren.
Hold op en klovn. Islamofobi eksisterer ikke efter min mening. Vi bliver husket om at Islam er ikke som alle andre hver dag og det er en trussel.

Leave a Comment