11
aug
Seneste opdatering: 12/8-11 kl. 1728
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Et lille ophold i den evindelige regn. H.C.Andersen: “Der sidder en Amme ved Rosenborg Slot; To Jægere er der i Haven indtraadt; Ak Gud, hvor det Grønne gjør Øjnene godt!” Men også den noget mindre kyske skjaldesang: “I fjor gik jeg i Rosenborg Have, Åh ja, i Rosenborg Have, ja i Rosenborg Have. I år er der noget, der sparker i min mave.” Der bliver ikke meget sparkeri ud af dette vejr. (klik foto f. helskærm)

Jihadister lugter britisk forår

Der er åbenlyse paralleller mellem denne tankegang og Anders Breiviks fantasier om at iværksætte et forløb henimod et utopisk mål. Til forskel fra den ensomme ulv Breivik har jihadisterne rent faktisk et stående beredskab af voldsparate gadesoldater der kan kæmpe for sagens fremme, men på lokalt og kortvarigt sigt er planerne ligeså prægede af fantasterier som de var for enmandshæren Breivik. Det etniske mix og gadeberedskabet der også indbefatter broken Brits og anarkister med andre dagsordener vil med den nuværende muslimske befolkningsandel ikke kunne garantere en sejr for ummaen. Læs El Inglés, Paul Weston og Fjordman på Gates of Vienna for mere kvalificerede vurderinger her (LFPC).

Islamist extremists are trying to capitalize on the riots engulfing Britain, calling on their followers to help incite further violence so that a terror attack can be launched amid the chaos.

Via “jihadist” websites, the extremists say English-fluent Muslims should infiltrate social media with messages that encourage the rioters so that the police remain “preoccupied” by the disturbances, according to the Washington-based monitoring group SITE.

The extremists are characterizing the violence as “useful” for London-based terror cells, saying the rioters are young and impressionable, and can be easily manipulated if the messages appear to be the sort of things they would write.

The extremists reason that by extending the violence, the police will drop their guard against jihadist terror planning.

The increased chaos could also force the British government to withdraw troops from Afghanistan, some of the sites say.

“The events in London are an opportunity for the mujahedeen to make a move in London and attack,” says one prominent entry, adding that continued violence “may weaken the position of (the British) staying in Afghanistan, because the soldiers will be needed in London.” […] Would-be terrorists looking to capitalize on U.K. riots 

“A government that … dithers over whether to employ water cannons”

Watching London burn, one cannot help but sense something has gone awry in the west. London, the cradle of our law, spins toward lawlessness.

The law, the steady framework of our civilization, seems incapable of response. Americans don’t have the luxury anymore of watching the anarchy on television, assuming distance insulates us from the Mob-prowling neighborhoods like Camberwell and Tottenham. […]

We now sense that the British government is hopeless. A government that as recently as 1970 made “arson in a royal dockyard” a hanging offense dithers over whether to employ water cannons against the Mob. […]

Perhaps the civilized will outnumber the uncivilized. Or, perhaps the burning and looting provides instead a preview of our future.

Sir Winston Churchill understood this. “Civilization will not last,” he said at the University of Bristol in 1938, “freedom will not survive, peace will not be kept, unless a very large majority of mankind unite together to defend them and show themselves possessed of a constabulary power before which barbaric and atavistic forces will stand in awe.” […] J. Christian Adams: The Mob Tears at the Foundations of Civilization in London and America (Contributing Editor J. Christian Adams is an election lawyer who served in the Voting Rights Section at the U.S. Department of Justice.)

Empiriens endimensionelle elefant

Man får bekræftet at man har fat i den lange ende når blogverdenen affærdiges med 1) kritik af ensidigt fokus på det negative vedrørende islam, 2) uden at det så meget som antydes om disse negative oplysninger er sande eller falske, endsige uden at oplysningerne debunkes, og 3) det impliceres, men siges ikke direkte, at ikke konkretiserede positive oplysninger vedrørende islam på en eller anden ikke fremlagt måde kan bortrelativisere de negative. Eller kort sagt: Der peges fingre. Mere vagt bliver det ikke.

Vi gentager ganske rigtigt en masse sandheder, og disse er så enkle, veldokumenterede og endimensionelle at ikke nok så mange flinke grønthandlere eller historier om tørklædeklædte karrierekvinder kan opveje dem: Den fatalt håbløse situation for Egyptens koptere og Pakistans kristne og hinduer; udvandringen af jøder fra Malmø; overfaldsvoldtægtsmænds etnicitet i Oslo – den slags (LFPC).

[…] – [Fjordman] blir forsøkt gjort til en martyr av andre høgreekstreme bloggere. De sammenligner dagens myndigheter med nazistene, og kritiserer behandlingen Peder Nøstvold Jensen har fått, sier frilansjournalist Øyvind Strømmen, som har fulgt de høgreekstreme miljøene på nett tett i flere år. […]

Tidligere har Øyvind Strømmen påpekt at både Anders Behring Breivik og muslimske ekstremister er utsatt for internettradikalisering. Deres virkelighetsoppfatninger blir forsterket på nettsider der alternative røster ikke blir hørt.

– Nettaviser tråles for alt som kan tolkes negativt om islam. Denne infoen blir gjentatt og gjentatt. Alle på nettsida er enige, og dette får en forsterkende effekt. Brukerne av nettsidene blir mer og mer radikale, sier Strømmen. – Fjordman gis martyr-status 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 11 august 2011 - 23:54 - Svar

Den där sången måste ju vara samma melodi som den svenska “Herrarna i hagen”. Det är samma versmått i alla fall.

  steen

  Posted: 12 august 2011 - 00:07 - Svar

  Nemlig. Jeg ved ikke hvor den oprindelig stammer fra.

barfbag

Posted: 12 august 2011 - 10:46 - Svar

Off topic
Så er befolkningsstatistikken for andet (2.) kvartal 2011 kommet (man kan bruge meta-URL-adressen: http://www.dst.dk/befolkning): (NB!Kvartalstallene er foreløbige) ‘Størst indvandring til Københavnsområdet’: http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR374.pdf
og ‘Færre døde’ http://www.dst.dk/pukora/epub/Nyt/2011/NR373.pdf

Bjovulf

Posted: 12 august 2011 - 16:03 - Svar

Pat Condell: “Britain is a riot”

http://www.youtube.com/watch?v=9pAC0YSmK0g

EH

Posted: 12 august 2011 - 16:49 - Svar

“A government that … dithers over whether to employ water cannons”

Den hvide race er verdens svøbe. Den har kun bragt ulykker med sig, uanset hvor den har sat sin fod. Ordet ”rascist” kan kun anvendes i forbindelse med en beskrivelse af denne forsumpede races karakteregenskaber. Det er derfor kun rimeligt at vi ydmygt erkender vor skyld og har forståelse for det had, som rettes mod os fra alle områder af kloden. Vi er blevet lovløse. Frit jagtbytte. Stribevis af vore egne uforstandige politikere og mediefolk er helt enige i dette synspunkt. Det forventes at vi uden tøven vil stikke vort hoved ud gennem hullet i muren og modtage et sandt bombardement af lagkager, rådne æg, sten og i øvrigt alt hvad der kan anvendes som kasteskyts. Det er velfortjent.
Hvad angår tonen og holdninger til andre, var det måske ikke så irrelevant at andre end tilhængere af de nationale lande tog disse spørgsmål op til en nærmere gennemgang. At sætte kursen mod en marginalisering af de oprindelige etniske befolkninger i Europa (og i USA de hvide) kan vise sig at føre ud i nye storme. Elitens tro på at de kan bevare kontrollen over folks tanker og handlinger må i disse uger have lidt et betydeligt knæk. Disse overfladisk omprogramerede repræsentanter for menneskeheden vil aldrig have skyggen af en chance for i sidste ende at sidde som sejrherrer. Det er et rent fatamorgana de skuer langt ude i horisonten.

EH

Posted: 12 august 2011 - 16:51 - Svar

Rettelse
omprogrammerede

Yngvar

Posted: 12 august 2011 - 17:03 - Svar

“frilansjournalist Øyvind Strømmen”
De sier så, media. Det de ikke tar med er at han er landstyremedlem i det anarkososialistiske Miljøpartiet de Grønne. Det er vel han som har fått oppdraget med å kartlegge meningskonkurrentene. En slags en-manns Redox.

http://www.mdg.no/tillitsvalgte/øyvind-strømmen/

steen

Posted: 12 august 2011 - 17:45 - Svar

Jo, tak. Jeg følger Norge og hr Strømmen, der skal have solgt nogle bøger og smede mens jernet er varmt. Jeg kan godt lide opfindelsen, Wiener skolen. Den er altså en Breivik-fantasi. Ingen af os, der siges at tilhøre den, har nogensinde hørt om den. For mig er Wienerskolen stadigvæk Arnold Schönberg, Alban Berg og Anton Webern og deres musik. Beklager meget.

Ny bok om høyreekstremisme. Øyvind Strømmen har i en årrekke fulgt med på høyreekstremistiske nettdebattanter, nå blir det bok.

Siden 22. juli har frilansjournalisten Øyvind Strømmen vært mye i media, der han har forsøkt å forklare og plassere hvem terroristen er.Strømmen har i en årrekke fulgt med på det høyreekstreme miljøet i Norge og Europa, og nå blir det bok.

Bloggere og partier
– Gjennom bruk av en rekke konkrete eksempler, tegner Strømmen et sammensatt, men tydelig bilde av det anti-islamske Europa – fra konspirasjonsteoretikerne til demografipanikerne, fra forfatteren Oriana Fallaci til høyreekstreme partier som Vlaams Belang og Front National, via bloggerne i miljøet rundt Vienna-skolen, med norske Fjordman som en av de mest markante stemmene, står det i en pressemelding fra forlaget Cappelen Damm.

  LFPC

  Posted: 12 august 2011 - 23:05 - Svar

  Jeg overvejede at blogge denne artikel af Strømmen:

  Problemet med å rose Fjordman er ikke at Breivik gjør det. Problemet er at man roser Fjordman

  Men gider man? Som jeg har skrevet nogle gange på det sidste er det en faldgrube at bruge for meget opmærksomhed på kritikerne af kritikerne, dvs. hvad Strømmen og andre mener om sådan nogle som os. Det bliver alt for let indspist og kommer i selvsving. Strømmens påtaget overlegne afvisning af berettiget bekymring vil ikke overbevise nogen der ikke i forvejen er enige med ham. Vores fokus bør i videst mulige udstrækning være på virkeligheden, ikke på dem der tilsyneladende mener at kende fremtiden godt nok til at sige at vi ikke er på en glidebane mod noget hvis slutresultat kan ses i fallerede og krigshærgede lande, nu med ganske få procent ikkemuslimer.

  Og med Dagbladets overskrift kunne man jo også sige at problemet med Strømmen ikke kun er Strømmen selv. Problemet er at Strømmen skriver i Dagbladet, hvis antisemitiske tendenser bl. a. ses i hentydningen til Schindlers Liste i denne karikatur af Ehud Olmert:

   Peter Buch

   Posted: 13 august 2011 - 00:56 - Svar

   http://www.dr.dk/nu/player/#/deadline/15207 omkring 9:20 ligger det, set herfra, hos Politikens medieredaktør Elkjær i mellem linjerne, at envejskommunikation foretrækkes, de to andre i studiet er ikke meget for at agere modstand til sådan en påstand.
   Jeg tillader mig at betragte misæren, indslaget og bogens problematik, som dels endnu et udtryk for samvittighedsnag over at have fjernet muligheden for kommentarer, der en stund var til stede, en del steder, i en del store medier til kronikker, ledere og andre artikler, der brat blev fjernet, fra en del af de større medier. Pludseligt. Uden varsel.
   Dels som manglende modenhed med hensyn hvorledes problematikken i moderne tider kan give andre end de sædvanlige – ordet og dermed midler til relativ omkostningsfri meningsdannelse for rigtig mange.

   Omend en del skribenter sikkert før kommenteringsmulighedenes fjernelse, var bitre og ærgelige over at få artikuleret modstand til fremsatte ytringer er det, set herfra, generelt bedre med muligheder for andres given deres umiddelbare mening til kende til oplæg end iscenesatte rene envejs forestillinger.

   Virkeligheden er givet svær at blive enig om.

   steen

   Posted: 13 august 2011 - 01:04 - Svar

   Meget spidsfindigt, eller ?

   “Problemet med å rose Fjordman er ikke at Breivik gjør det. Problemet er at man roser Fjordman”

   Og Storhaug har sagt noget pænt om Fjordman, og det er et problem. Der er hysterisk klapjagt i Norge.

Robin Shadowes

Posted: 12 august 2011 - 22:11 - Svar

Jag har besökt Rosenborg några gånger i den virtuella versionen i nån dansk simulation på Second Life. Gjorde en googling och tydligen kan man köpa sig sitt eget Rosenborg om man bara har några parcel land att smälla upp slottet på och $76.90. LOL!

https://marketplace.secondlife.com/p/Rosenborg-Castle/429299?id=429299 &slug=Rosenborg-Castle

  Bjovulf

  Posted: 13 august 2011 - 00:06 - Svar

  Ahaa, så var det måske dig som stjal kronjuvelerne ?!?! 😀

   Robin Shadowes

   Posted: 13 august 2011 - 04:10 - Svar

   Kanske bara dom virtuella juvelerna. 😉

    Bjovulf

    Posted: 13 august 2011 - 07:20 -

    Ah, ok – blev du så skudt af de virtuelle gardere? 😉

    Robin Shadowes

    Posted: 13 august 2011 - 10:53 -

    Nope, tror aldrig där var nån alls när jag besökte stället. Ska kolla om den sim:en finns kvar. Var rätt längesedan jag var där och ibland försvinner dom om den som äger sim:en slutar betala eller av någon annan anledning inte vill ha den kvar.

hilmar

Posted: 13 august 2011 - 03:51 - Svar

Smukt billede med den lilla horisont . . .
Ganske inspirerende.

Leave a Comment