22
aug
Seneste opdatering: 22/8-11 kl. 2204
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Thilo Sarrazin sagde torsdag i sidste uge til ARD / ZDF tv torsdag i sidste uge, at der ikke findes nogle “hvis’er” eller men’er”, Tyskland må have et fuldstændigt stop for indvandring fra Afrika og fra landene i Mellemøsten. Han sagde det ikke eksplicit, men det betyder, at vi må have et fuldstændigt stop for muslimsk indvandring. Heri ligger han helt på samme linje, som Geert Wilders i Holland og Die Freiheit Tyskland.

Sarrazin fortalte, at han lige havde været i Australien, og at der findes der en langt bedre indvandringspolitik. De mennesker, der indvandrer dertil, kommer fra Østasien, er kvalificerede og øger det australske samfunds effektivitet. Hertil kommer, at Australierne føder 50 % flere børn end tyskerne. Derfor, hvis Tyskland skal overvinde sine problemer, skal fødselstallet stige. I modsat fald skal dette land  tilpasse sig en faldende befolkning. Vi vil få noget mindre velstand, men det går verden ikke under af. Sarrazin fordert Einwanderungsstopp aus Afrika (Snaphanens oversættelse) (video, tysk utekstet.)

Man hører at Sarrazin i det store hele foreslår det, Søren Pind foreslog i forsommeren, og fik vedtaget i maj måned.

“Den undre världen”

Jeg læser to svenske aviser om dagen. De andre lader jeg være, der står alligevel det samme, og hvis der en dag mod forventning ikke gør det, finder jeg ud af det på andre måder. Når jeg åbner Expressen tænker jeg som en refleks “hvem er blevet myrdet i Sverige i dag?” Jeg bevæger uafvidende læberne, men jeg tænker det. Der er kun 15 dage om året, der ikke er nogen der mister livet voldeligt for andres hænder. Normalt kontstaterer jeg det, og går videre uden at det miséren bliver omtalt her. I går var der endnu en stakkel der fik en hurtig død i Malmø med tre skud i hovedet plus nogle i maven. Det er et tilfælde, jeg stopper op ved ham for at tælle på kuglerammen. Ingen andre gør det, i morgen skal en anden dø en voldelig, svensk død.

I Malmø Kommune (290.000 indbg.) blev der sidste år myrdet 12 mennesker.
I Københavns Kommune (539.542 indbg.) blev der sidste år myrdet 5 mennesker.
I hele Sverige blev der sidste år myrdet 337 mennesker.
I hele Danmark 47.

Skal man illustrere det med noget aktuelt, er det et Utøya i Sverige hver syvende uge. År ud og år ind. Er de skyldige mere diffuse end psykopaten fra Norge? Alene tanken trodser anstændigheden og er ekstremistisk. Flere kunne måske dø af den, hvad ved jeg? Nu fik den staklen fra Västra Kattarpsvägens “underverden” ved et tilfælde sine 15 minutters berømmelse. Hvis der er kendere tilstede, siges dette: “BROTTSOFFRET heter Mauricio och kallas även för Marre, gängrelaterat. Det är K-falangen som ligger bakom dådet, 3 albaner är tydligen gripna.” Det er lige så trivielt, som at dø i Malmø. Jeg var der i oktober, det var sidste gang. Også det er trivielt. Man ser på fotoet fra mordstedet, at Malmøs politi i modsætning til det engelske, er militært bevæbnet. Man sköts till döds, Ung man skjuten till döds i Malmö. Misstänkta för Malmömord släppta.   Drabsforsøg i Sverige er øget med 342 % på en generation: Sverige – Försök till mord eller dråp 1975-2008.

Om tilvandret kriminalitet i Sverige og svenske politikeres uafhjælpelige veritofobi, skriver den forhenværende folkpartist Marijio Rojas, der nu er i eksil i Spanien, en yderst interessant artikel i dag. Drevet mot Gudmundson liknar utmobbningen av mig. At den overhovedet kan publiceres i Sverige, er vel et slags fremskridt, men der er meget langt til at vække politikerne op fra deres dekadence og søde drøm, og desværre synes kun 7 % af vælgerne at være villige til at hjælpe dem. “Udsigten til poltisk turbulens” over deres apati, synes stadig meget langt væk.

Arabisk forår for Hitler

[…] In an incident illustrative of the Egyptian military’s changed attitude toward Israel since the fall of Mubarak, a young man climbed to the roof of the Israeli embassy, tore down the Star of David flag and hoisted an Egyptian standard. The act electrified the crowd of demonstrators and, soon thereafter, the entire Arab world, as the news was spread via Twitter and other social media. The incident occurred despite hundreds of Egyptian soldiers and police watching the demonstrators and supposedly guarding the embassy.

As the crowd cheered the act and fireworks went off, the symbolism could not be ignored; the Egyptian people, having thrown off the despotic yoke of the Mubarak regime, felt free to give full voice to their anti-Semitic sentiments without fear of repercussions. The burning of Israeli flags, the protesting in front of the embassy, and outward shows of animosity to the Jewish state, were unheard of in Mubarak’s time. And the military government, cognizant of deep-seated Egyptian Jew-hatred and what was seen as the weakness of the Mubarak regime in not being more hostile to Israel or the United States, feels obliged to allow the outward manifestations of this sentiment. […] Rick Moran: Egypt’s Venom Toward Israel

Moderat muslim giver über-apologet tørt på

Man kan nok med en vis rimelighed oversætte “John” til “Jørgen”, og “Esposito” til “Bæk Simonsen”. Vi taler om personer på begge sider af Atlanten der aldrig har set noget ved islam de ikke har brudt sig om; så meget desto mere fordi islam slet ikke eksisterer, men skabes individuelt inde i hovedet på muslimer ved mødet med de tekster der, som Garbi Schmidt så mindeværdigt belærte de undrende tilhørere i forfatterforeningens lokaler i 2008, ikke siger noget. Kritikken her af Esposito – hvis “center” for Mellemøst-“studier” ved Georgetown University var de glade modtagere af 20 millioner petrodollars – er ikke ny, men interessant i sin illustration af hvordan vestlige islam-apologeter sejler oprigtigt moderate muslimer bagud (LFPC).

[…] I wish Esposito mentioned the hate-tsunami against Jews and the West that roars in the media and throughout the pulpits of the Muslim world, constantly in Himalayan magnitude. One cartoon against our Prophet (SA) caused chaos to break loose, but during my long years in the Middle East, I saw many dozens of worse cartoons in the media about Jews and their holy book. No government contained that, nor was there a sane Muslim voice against these cartoons.

Esposito also states that “all Muslims have been reduced to stereotypes of Islam against the West, Islam’s war with modernity, and Muslim rage, extremism, fanaticism, and terrorism” and “all leaders of that [American] society look at all Muslims with suspicion and prejudice.” These are hyperbolic overstatements. I am a Muslim; I live in Canada and often travel to the US – there is a general sense of concern, but in general, Muslims are doing well, living well and are treated well. The overwhelming support and protection of Muslims by common North Americans and churches after 9/11 is on record, but is sadly overlooked.

Yes, “We all [governments, policymakers, the media, educational institutions, religious and corporate leaders] have a critical role to play in countering the voices of hate, the exclusionary theologies and ideologies.” Esposito should give the same advice to the leaders of Muslims world. […] Hasan Mahmud: John Esposito’s Deceptions on “Islamophobia” 

Nicolai Sennels: Alt for mange vatnisser

Sennels kalder sig “en hippie”, en ret præcis selvbeskrivelse, kan jeg sige, der hørte den tid til. Mild og glad og ikke til at hyle ud af den. Et fuldstændigt kulturchock for mig at høre, efter fire måneder med svensk P 1. Der er ikke meget af en hippie over Krause Kjær….

Så længe man er ærlig og siger det, man tror på, så står man jo fast.Nicolai Sennels er psykolog og opstillet for Dansk Folkeparti. For nogle år siden skrev han en bog om kriminelle muslimer. En bog, der mildest talt vakte en del opsigt. Jeg var måske en af de første i Danmark, der var ude og sige, at den høje grad af kriminalitet blandt indvandrere med muslimsk baggrund ikke kun skyldtes fattigdom og dårlig uddannelse, men også har noget at gøre med deres kulturelle og religiøse baggrund, siger Nicolai Sennels.Med markante synspunkter om ligestilling og ytringsfrihed bevæger han sig ofte på kanten af samfundets diskurs.
– For mig er det ikke vigtigt, om jeg er ved kanten eller ej. For mig er det vigtigt, at det, som jeg mener, er rigtigt.Han efterlyser, at flere vil stå frem i lyset med markante holdninger. Ifølge Nicolai Sennels er der for mange vatnisser. P1 Krause på Tværs: Hør udsendelsen her (56:59)

Sennels: Forskning viser at 10 procent sharia-tilhængere kan ændre et land til khalifat

Hvor mange troende muslimer skal der til, førend der indføres sharia i et land. Ny forskning peger på, at 10 procent er den kritiske masse. Hvis alle andre diskutere klima, offentlige udgifter og udlændingepolitik, og en lille samfundsgruppe kan samarbejde om målrettet at sprede deres fasttømrede holdning, så kan halen logre med hunden:

“Scientists at Rensselaer Polytechnic Institute have found that when just 10 percent of the population holds an unshakable belief, their belief will always be adopted by the majority of the society. The scientists, who are members of the Social Cognitive Networks Academic Research Center (SCNARC) at Rensselaer, used computational and analytical methods to discover the tipping point where a minority belief becomes the majority opinion. The finding has implications for the study and influence of societal interactions ranging from the spread of innovations to the movement of political ideals.
“When the number of committed opinion holders is below 10 percent, there is no visible progress in the spread of ideas. It would literally take the amount of time comparable to the age of the universe for this size group to reach the majority,” said SCNARC Director Boleslaw Szymanski, the Claire and Roland Schmitt Distinguished Professor at Rensselaer. “Once that number grows above 10 percent, the idea spreads like flame.” …
To reach their conclusion, the scientists developed computer models of various types of social networks. One of the networks had each person connect to every other person in the network. The second model included certain individuals who were connected to a large number of people, making them opinion hubs or leaders. The final model gave every person in the model roughly the same number of connections. The initial state of each of the models was a sea of traditional-view holders. Each of these individuals held a view, but were also, importantly, open minded to other views.
Once the networks were built, the scientists then “sprinkled” in some true believers throughout each of the networks. These people were completely set in their views and unflappable in modifying those beliefs. As those true believers began to converse with those who held the traditional belief system, the tides gradually and then very abruptly began to shift.””

se grafik


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


barfbag

Posted: 22 august 2011 - 11:27 - Svar

Off topic
Jeg skrev for kort tid siden, at Kenya havde (havde) 94 ministerier (= ministre). Ien artikel af Louise Windfeld-Høeberg i Weekendavisen fredag den 12. august 2011 nævner hun, at Uganda, med den temmelig enevældige – og nylig genvalgte – præsident siden 1986, Yoweri Museveni, har ’70 ministre og 120 særlige rådgivere’. Det summerer sig! Og de skal selvfølgelig have chauffør og personbil samt en stab stillet til rådighed. Sådan forsørger man sin stamme/klan/slægt i Afrika. In Africa, politicians serve themselves, not the people. (= I Afrika er man politiker for at tjene penge, ikke for at tjene folket).

  Peer Pedersen

  Posted: 22 august 2011 - 15:42 - Svar

  Det kallas “Kleptokrati” och är vida utbredd i de områden var västen matar in miljarder i hjälp/bidrag.

JensA

Posted: 22 august 2011 - 11:55 - Svar

Krause Kjær kom til at afsløre sig selv (sikkert ufrivillig) som en af de vatnisser, Nicolai Sennels omtalte i udsendelsen. Sennels var dog for høflig (eller for klog) til at udpege manden, der sad overfor ham, som en vatnisse.
Det er følgende replikskifte (tidlig i udsendelsen) jeg hentyder til:
Krause Kjær: “Nicolai Sennels har skrevet en bog: Blandt kriminelle flygtninge/indvandrere …”, “muslimer” retter Sennels øjeblikkelig …”muslimer” gentager Krause Kjær.
Meget morsomt.

peter jensen

Posted: 22 august 2011 - 14:06 - Svar

lækkert udstyr svenskerne har
det mest overraskende ved de engelske uroligheder var faktisk politiets latterlige udrustning

  Peer Pedersen

  Posted: 22 august 2011 - 15:44 - Svar

  Hvad hjælper “lækkert udstyr” når man ikke må bruge det?

Ulla Lauridsen

Posted: 22 august 2011 - 14:58 - Svar

Hvis de resultater Sennels refererer er sande, så burde det være et spørgsmål om tid inden ALLE danskere mener at islam er en totalitær ideologi snarere end en fredelig religion.

  steen

  Posted: 22 august 2011 - 15:36 - Svar

  Det han refererer, stemmer med erfaringer fra nazi -Tyskland, KIna og Sovjet og dusinvis af andre steder. Prøv at genopfriske denne klassikker:

  History lessons are often incredibly simple.
  I used to know a man whose family were German aristocracy prior to World War II. They owned a number of large industries and estates. I asked him how many German people were true Nazis, and the answer he gave has stuck with me and guided my attitude toward fanaticism ever since.

  “Very few people were true Nazis,” he said, “but many enjoyed the return of German pride, and many more were too busy to care. I was one of those who just thought the Nazis were a bunch of fools. So, the majority just sat back and let it all happen. Then, before we knew it, they owned us, and we had lost control, and the end of the world had come. My family lost everything. I ended up in a concentration camp and the Allies destroyed my factories.”..

  We are told again and again by experts and talking heads that Islam is the religion of peace, and that the vast majority of Muslims just want to live in peace. Although this unquantified assertion may be true, it is entirely irrelevant. It is meaningless fluff, meant to make us feel better, and meant to somehow diminish the specter of fanatics rampaging across the globe in the name of Islam.The fact is that the fanatics rule Islam at this moment in history. It is the fanatics who march. It is the fanatics who wage any one of 50 shooting wars world wide………………….

  Peace-loving Muslims have been made irrelevant by the fanatics. Peace-loving Muslims have been made irrelevant by their silence. Peace-loving Muslims will become our enemy if they don’t speak up, because, like my friend from Germany, they will awaken one day and find that the fanatics own them, and the end of their world will have begun.
  Op-Ed: Why the Peaceful Majority is Irrelevant

Tim

Posted: 22 august 2011 - 15:11 - Svar

Sennels rocks! Også fordi han bare siger tingene på sådan en god human måde, hvor ingen kan klandre ham for noget som helst.
Men det forhindrer jo ikke venstre-ekstremisterne for at gå ud og gøre det.

Anonym

Posted: 22 august 2011 - 15:29 - Svar

Det er klogt af Sennels at skrive ‘…kan ændre et land til et khalifat…’ og ikke: ‘vil ændre…’

Med venlig hilsen

Svenssonsfunderingar

Posted: 22 august 2011 - 16:14 - Svar

Gängen i den undre världen i Sverige har ökat enormt dom senaste åren, och polisen verkar vara hjälplösa mot dom kriminella gängen.

Ther Jester

Posted: 22 august 2011 - 17:07 - Svar

Det måste väl vara ett Utøya var tionde vecka.

Emeritus

Posted: 22 august 2011 - 17:45 - Svar

Anonymous, det er også mig, men anonym kan enhver være – uanset alder At v-æ-r-e Emeritus fordrer i det mindste, at en sådan væren indebærer, at man i alt væsentligt har lagt sin fremtid bag sig. Min hilsen er et varemærke og næsten altid venlig – i modsætning til, hvad jeg kan finde på at skrive.

Med venlig hilsen

Arvid Falk

Posted: 22 august 2011 - 18:41 - Svar

Off topic

En fråga till danska läsare:

Finns det (i likhet med Norge och Sverige) politiska ungdomsläger i Danmark?

Sune

Posted: 22 august 2011 - 18:46 - Svar

I går søndag, var Søren Krarup i P1’s Europa Lige Nu. Han giver en udemærket gennemgang af hele forløbet
fra Folkeforbundet frem til EU. Og hvordan han mener Europa bør udvikle sig fremover. Alt i alt, et interessant indlæg i debatten.

P1’s synopsis:

Krarup ugens gæst
Søren Krarup fra Dansk Folkeparti køber ikke argumentet om, at EU er et fredens projekt, bygget op af tidligere fjender for at sikre at der ikke mere kom krig i Europa.

Hør Sørens Krarups forestilling om hvordan han gerne ser EU og det europæiske samarbejde om 25 år i ugens udsendelse.

http://www.dr.dk/design/www/AudioMiniPlayer/miniplayer_window.html?tes t=0&mediaQid=2291718&ErrorCode=true&title=H%C3%B8r%20udsendelsen

Lyt fra 22:00 min.

***

T. Snorrason

Posted: 22 august 2011 - 19:03 - Svar

Måske Snaphanen skulle beskæftige sig lidt med løgnen om den “nødvendige indvandirting på grund af faldende fødselstal”.
Store krigsårgange går på pension nu i Europa – og hvad så?
Måske der vil være behov for mere plejepersonale, men det er blot et spørgsmål om omrokering af ressourcer.
Det formindsker ikke indtjeningen i det private erhvervsliv, som er vant til omstuillinger af ressourcer.
Der vil mangler personale i det offentlige?
Og hvad så?
Der kan rationaliseres og nedlægges i tusindvis af offentlige stillinger, uden det går ud over den såkaldte service – skriv kontrol og overvågningssystemer uden værdi for samfundet.
Faktisk bliver samfundet rigere, hver gang offentlige stillinger forsvinder.
Hvad et vestligt samfund derimod ikke har brug for, er import af sociale klienter fra failed states.

Lars

Posted: 22 august 2011 - 20:19 - Svar

Enligt brottsförebyggande rådet är det ungefär 100 mord per år i Sverige. Varifrån kommer siffran 337 mördade människor?

  steen

  Posted: 23 august 2011 - 02:28 - Svar

  Lars, lav en søgning her:

  Gör din egen tabellHär kan du välja de brott, geografiska regioner och perioder som du är intresserad av.
  http://statistik.bra.se/solwebb/action/index

  Så får du:

  Anmälda brott
  År2010 Antal Hela landet Dödligt våld 333

  Jeg sætter her den svenske kategori “dødeligt vold” lig med den danske “drab”. ( I Danmarks Statistik)

  Pdf.Rapporten over 2010 har tallet 337. Jeg ved ikke, hvordan de kommer frem til fire flere.

   Lars

   Posted: 23 august 2011 - 23:51 - Svar

   Som jag svarade en bit nedanför uppger BRÅ att det verkliga antalet dödsfall på grund av våld är ca 100 och att det inte finns någon ökande trend:
   http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=5&module_instance=2

   boeufhjerte

   Posted: 24 august 2011 - 16:00 - Svar

   Steen, jeg kan godt se de 333 i statistikken du henviser til. Men så har jeg også prøvet at se på tallene pr. län og top-5 ser således ud:

   87 Kalmar län
   85 Stockholms län
   41 Västra Götalands län
   29 Skåne län
   15 Jönköpings län

   Kalmar län (med 2,5% af Sveriges indbyggere) ligger altså i top. Det kan næsten skyldes kun denne sag, hvor en læge er anklaget for 79 tilfælde af aktiv dødshjælp:

   http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=106&artikel=350137 5

   De 333 er så vidt jeg kan bedømme altså antal ofre for påståede drab, hvilket du vistnok sammenligner med antal faktiske drab i Danmark.

   Nu ville jeg så gerne give dig de rigtige, sammenlignelige tal, men jeg må ærligt indrømme, at det vist ikke er nogen enkelt sag at forfølge. I stedet vil jeg give ordet til en som helt tilbage i 2003 gjorde et ihærdigt forsøg på at trænge igennem den dansk-svenske statistikjungle på netop dette område. Kim Møller, såmænd:

   http://www.uriasposten.net/archives/120

Prudentius

Posted: 22 august 2011 - 21:10 - Svar

Spriiiiiing tiiiiiime for Hiiiiitler and Germa… Egypt!!!… (Plus Libyen, Tunis, snart Syrien?, Pakistan, Indonesien, osv.) tra la la la….

Jeg tror det muligt at den kørende islamiske revival vil få sin kulmination i et “full frontal assault” på Israel inden for en 5 til 10 år, måske endda hurtigere. Der er ingen tvivl om man i brede islamiske kredse anser Vesten og især Europa for “soon to be Dar al islam”, hvilket umuligt kan andet end at opildne følelsen af “Allah mit uns” og gøre længe og tålmodigt ventende jihadister pludseligt risikovillige!

Hellig krig er og bliver en religiøs pligt i islam, ingen paradis-garanti uden, mens verdens islamisering opfattes som “manifest destiny”. Hadet, jødehadet især, er ved at nå kogepunktet og må/skal finde sin udløsning.

Det kan blive en så blodig affære, at vi ikke drømmer om det.

  Prudentius

  Posted: 22 august 2011 - 21:36 - Svar

  Det skræmmende er at vi faktisk på godt 10-15 år har slået en kolbøtte tilbage til 1938-39.

  Et moralsk svagt og nedrustet Europa og legioner og atter legioner af dominanskåde jødehadere, der i kontrast til Hitler, ikke holder deres planer skjult, men skriger dem ud fra moskeernes tage.

  Flap, flap, flap, flap…

  Det er lyden af min rysten i bukserne!

Thomas Bolding Hansen

Posted: 22 august 2011 - 21:57 - Svar

Sverige har langt flere mord, end Danmark, og jeg ved ikke, hvor du har 100 fra?

En af forklaringerne er nok den lave opklaringsprocent, 278 uopklarede mord alene fra sidste år:

http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&module_instance=21&id=707 &statsType=170&statsCounty=La&Year=2010&type=1

Over de sidste ti år i Danmark er antallet uopklarede mord omkring 30 i alt – på ti år – over 90 procent bliver opklaret samme år, som de bliver begået.

Det samme med vold, “misshandel”, 90.000 anmeldte i 2010 i Sverige, 42.600 upopklarede.

I Danmark er langt under det antal anmeldt med nemlig 18.131 og cirka 4400 uopklarede.

Med andre ord 1/5 af den anmeldte vold i Sverige, men næsten kun 1/10 del af de uopklarede tilfælde.

Jo mere kriminalitet, der er i et land, jo sværere bliver det for politiet at opklare og håndtere, og som konsekvens stiger kriminaliteten endnu mere, end den tidligere har gjort. Det er derfor og netop derfor, man ikke bare skal lukke alverdens lykkeriddere ind i et land, og det er Sverige et glimrende eksempel på.

90.000 voldstilfælde om året er kun de anmeldte, det virkelige tal kan være tre gange så stort, da anmeldelsesprocenter typisk ligger mellem 30-40 procent og i Sverige måske mindre.

Hvis det er en tredjedel anmeldte, så er det faktisk 270.000 tilfælde om året, eller over 2.700.000 voldstilfælde til fordeling mellem Sveriges over 9 millioner borgere de næste ti år. Hvis man altså ser bort fra at i Sødertalje, Malmø, Landskrona, Stockholm osv, der de bærer det meste af byrden, mens mange små byer og områder fortsat er fredelige og er stort set, som de var for 30 år siden.

  Lars

  Posted: 23 august 2011 - 01:57 - Svar

  Enligt BRÅ stämmer inte siffrorna eftersom merparten av anmälningarna inte är mord även om de rapporteras som sådana. Exempelvis förekommer många dubbletter och självmord m.m. Antalet mord ska ligga på ca 100 och har legat stabilt under de senaste 30 åren.
  http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=5&module_instance=2

  Det verkar helt obegripligt att det skiljer så mycket mellan uppklarade mord enligt polisen och faktiska mord enligt BRÅ. Hur kan detta vara möjligt? Går det säga samma sak om övriga brott enligt BRÅ. Statistiken är bara inbillning, i själva verket har vi en tredjedel som många våldsbrott som syns i statistiken. Rapporterar danska polisen på ett mer korrekt sätt? Eftersom det är omöjligt att jämföra siffrorna med andra länder behöver inte politikerna stå till svars för siffrorna.

  Marit

  Posted: 24 august 2011 - 11:53 - Svar

  Her kan vi også ta med den astronomiske voldtektsstatistikken i vårt broderland, som ligger i verdenstoppen. Både i 2009 og 2010 ble det anmeldt ca. 6000 voldtekter i Sverige.
  Julia Cæsar har rett : Sverige- ett førlorat land.

Tim

Posted: 23 august 2011 - 00:04 - Svar

Det er sku lidt utroligt at INGEN danske medier rapporterer omkring muslimernes antisemitisme, og snakker om nazismen og islam. Eventuelt kunne de dække med lidt historie omkring det muslimske broderskab, som var tilhænger af Hitler og andre, etc.

Det er bare RYSTENDE at se hvordan de etablerede medier vrøvler og snøvler i vås og halve sandheder. Hvem er det der tør gå ind til benet på problemerne?

Arvid Falk

Posted: 23 august 2011 - 11:08 - Svar

Svar till Steen, Lars m.fl.

Det hävdas i Sverige från politiskt korrekt håll, att den svenska statistiken över dödligt våld är otillförlitlig.

Statistiken baseras på, hur en död kropp registreras av polisen, när fyndet påträffas (anmälningsstatistik). Då tar man det säkra för det osäkra och registrerar oklara dödsfall som mord/dråp.

De politiskt korrekta journalisterna påstår unisont, att detta leder till för höga siffror, då polisen inte senare nedjusterar dessa siffror och avskriver de dödsfall, som efter polisens utredning visar sig vara en naturlig död (t.ex självmord, en hjärtinfarkt el. dyl). Och det kan säkert stämma, att det finns ett visst fel.

Men de politiskt korrekta förklarar inte, varför detta fel isf ökar (!) varje år? Den frågan ställs aldrig.

Ej heller förklarar de politiskt korrekta, varför antalet personer som döms för mord också visar en stadig ökning –
i fjol dömdes 165 personer för mord/dråp.

Ganska underligt får man väl säga… att antalet mördade ligger konstant (på ca 100 personer per år) samtidigt som antalet personer som döms för mord ökar och i fjol uppgick till 165 personer.

——

PS Får jag påminna om min fråga till alla danskar:

Jag har undrat i vilka länder, som det finns politiska ungdomsläger.

För britter och amerikaner är politiska ungdomsläger något lika okänt som osunt – vilket ledde till jämförelser med Hitler Jugend, när häpna engelsmän och amerikaner skull försöka förstå, vad Utøya var för slags företeelse.

Finns det (i likhet med Norge och Sverige) politiska ungdomsläger i Danmark?

  steen

  Posted: 23 august 2011 - 12:54 - Svar

  ” underligt får man väl säga… att antalet mördade ligger konstant (på ca 100 personer per år) samtidigt som antalet personer som döms för mord ökar och i fjol uppgick till 165 personer.” 🙂

  Jeg kender godt diskussionen. Af og til, når man dykker ned i en BRÅ rapport, tænker man: “Dette kan kun være skrevet for at hægte enhver af, der har forstået rapporten indtil nu.” Noget af det stinker simpelthen af røgslør og vildledning, men jeg må indrømme, det er ret godt lavet.

  Ungdsomslejre. Jeg aner det ikke, men jeg mener ikke vi har en institution som Utøya. Iøvrigt mener jeg slet ikke at så unge mennesker skal være medlemmer af politiske partier, det er jo ren hasard. Jeg vil lade spørgsmålet passere til nogen, som ved bedre end jeg.

   Marit

   Posted: 24 august 2011 - 12:05 - Svar

   De politiske ungdomsforbund er ren hjernevask og indoktrinering av barn ned i 14-årsalderen. Jamfør det norske arbeiderpartis ungdomssamling på Utøya, med barn / ungdom fra hele landet. De produserer yrkespolitikere i stor skala.
   Fenomenet kan sammenlignes med religiøse sekter.

  Lars

  Posted: 24 august 2011 - 00:03 - Svar

  Tack för ett intressant inlägg Arvid. Något är helt klart lurt med statistiken. Det är svårt att slå hål på siffrorna för dödsorsaksstatistiken eftersom de redovisas som en sanning utan att problematiseras. Men i jämförelse med annan statistik blir det uppenbart att något inte stämmer. Synd att vi inte har en normal media som kritiskt kan granska BRÅ. Jag vet att Elisabeth Höglund gjorde ett försök att ifrågasätta BRÅ i Expressen i vintras men det ledde inte någon vart. Inte mer än att Höglund fick sparken vilket kan ha berott på andra orsaker.

   Arvid Falk

   Posted: 24 august 2011 - 12:33 - Svar

   Hej Lars!

   Att antalet personer, som dör av dödligt våld i Sverige, inte (enl. Brå) ska ha ökat över tiden, det används (av de politiskt korrekta) som ett argument för att våldsutvecklingen i Sverige inte skulle visa någon reell förändring.

   Att många människor torde ha en avvikande uppfattning om detta avfärdas med, att 1. anmälningsfrekvensen (för våldsbrott exkl. dödligt våld) påstås vara högre i Sverige och 2. media ger en falsk bild pga en påstått förändrad rapportering.

   Men om man vill bedöma våldsutvecklingen över tiden genom att jämföra antalet dödsoffer, som våldet skördar, så måste andra relevanta faktorer vara konstanta. Dvs sjukvårdens förmåga att rädda svårt skadade till livet måste ha varit oförändrad under samma tid… vilket ingalunda är fallet.

   Då sjukvårdens förmåga att rädda liv har förbättrats kolossalt (under samma tid), så avspeglar ett oförändrat antal människor som inte räddas till livet, att antalet svårt våldsskadade DRAMATISKT har ökat under tidsperioden.

Leave a Comment