26
aug
Seneste opdatering: 27/1-12 kl. 0027
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Med bla. Rudy Giuliani, Ayaan Hirsi Ali, Rachel Ehrenfeld, Melanie Phillips, Bernard Lewis og Mark Steyn. Om kavalkaden se her.

Valgkamp?

Jeg spurgte en ven for en uge siden: “Hvordan kan man være dødtræt af en valgkamp, i et valg der ikke engang er udskrevet”. Han sagde: “Du er for gammel, du har været med til for mange”. Der er for meget déjà vu, eller rettere écoute over det. Det kan godt være, at der er læsere i valget, men hvis vi ikke falder over noget særligt, vil vi i det store hele ignorere det. Mit valg er let: Jeg kan ikke stemme på de partier, der var med til udlændingeloven af 1983, hvilket også inkluderer det såkaldte Konservative Folkeparti. Det efterlader jo kun to + vor tids Liberalt Centrum, som jeg ikke hælder til.

På JP-blogger Jarl Cordua om valgets mindste bevægelser, og det gør han da udmærket, men det minder mig om en fjern fortid. Jeg havde en romantisk forbindelse med en Christiansborg-rapporter fra et større dagblad engang, og når hun bredte sig ud om, hvem der intrigerede mod hvem på Borgen, faldt jeg i søvn, og det skal en ung mand jo ikke gøre i seng med en ung kvinde. Jeg har det stadig sådan. Jeg falder i søvn når jeg hører flosklerne ramle ud af radioen, for TV har jeg heldigvis ikke. Det er juleaften for journalistikken, men ikke for mig. Lad bare de røde komme til fadet, det kan ikke ophidse mig. Det varer maksimalt to år, men selvfølgelig ville der være en vis underholdningsværdi i, at S og SF skulle skille sig af med deres ledere, hvis de taber. Jeg har aldrig været sofavælger, og det er jeg heller ikke i år.

Condell: Europe needs a revolution

Nice: Katolsk optog må have politieskorte – visse andre ikke

On 14 August in Nice a traditional Catholic procession took place around the Our Lady of the Assumption basilica. This year, however, things were a bit different. The authorities decided that the event required police protection and officers were duly dispatched to line the entire route across its 300m length. Of course, this need for protection is the result of the Mohammedan colonisation of the city.

The Mohammedans, on the other hand, apparently do not need any police protection as they perform their street prayers in Nice every Friday. These prayers are illegal but the police refuse to intervene to stop them. Traditional Catholic Procession in France Now Requires Police Protection 

Shepard Fairey stedes til hvile på tomten på Jagtvej 69

Fairey tale. Hvad kan man lære af den amerikanske street artist Shepard Faireys gavlmalerier og nylige ophold i København? At selv de bedste intentioner ikke er nok! Shepard Fairey kom til Danmark med et budskab om fred. Han endte med at få korporlige tæsk og sin kunst vandaliseret.Som udgang på historien rejser Faireys danske kollega, konceptkunstneren Uwe Max Jensen, et underjordisk monument over Shepard Fairey på Jagtvej 69. På tomten, hvor Ungdomshuset lå, begraver Uwe Max Jensen et portræt af Shepard Fairey. Portrættet er, som en hyldest til Faireys virke, holdt i kunstnerens signaturfarver (rød, hvid og blå), som de kendes fra Faireys herostratisk berømte portræt af Barack Obama. Som en yderligere kommentar til Obama-portrættet og en karsk bemærkning til Faireys oplevelser i København er Uwe Max Jensens portræt af Fairey tilføjet ordet NOPE.

Fortællingen om Shepard Fairey i København kan læses på flere måder.Med kommunal blåstempling og massiv økonomisk støtte til gavlmalerierne og et efterfølgende millionsalg i V1 Gallery forekommer det umuligt ikke at se kontroversen omkring Fairey som kunstnerens endelige udskillelse fra en undergrund, han ikke har tilhørt i årevis.I et bredere perspektiv kan man opfatte kontroversen som en allegori over street arts svanesang som en genre med kritisk potentiale. Den symbolske begravelse af portrættet af Fairey (som er en af de fremmeste aktører indenfor street art) er allegoriens slutbillede.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Allan Hansen

Posted: 26 august 2011 - 15:28 - Svar

20 års snik snak:

” Terror og kampen er en obligatorisk religiøs pligt i alle lande , hvor muslimer udgøre ti procent af hele befolkningen. Når den den muslimske hær invadere et nyt land, må muslimerne kun give det ikke-muslimske folk tre muligheder: 1) De kan konvertere til den islamiske (tro) og opgive deres egen religion. 2) De kan acceptere at være indbyggere under islamisk styre. I dette tilfælde kan de beholde deres gamle tro, men de skal betale en stor årlig skat og vil blive betragtet som tredjerangsborgere, som ikke har menneskerettigheder overhovedet”
Den tilbageværende mulighed er, at alle mænd i den kampdygtige alder bliver halshugget, og alle kvinder og piger og unge drenge bliver solgt som slaver” Jyllandsposten, 15 September 1991.

Svenssonsfunderingar

Posted: 26 august 2011 - 17:59 - Svar

Tänk om vi åkte till dom muslimska länderna och försökte tvinga på dom kristendomen :p

Limewoody

Posted: 26 august 2011 - 18:10 - Svar

Nu da PET skal overvåge “højreekstreme” blogs og debatfora (i tidens politiske klima må man formode at nærværende oplyste kommentarer til samfundets opløsning hører til denne kategori), må det være på sin plads at undervise PETs ansatte og til dette formål er denne og andre film jo fortrinlige.

  Santor

  Posted: 26 august 2011 - 18:42 - Svar

  Jeg tvivler på at der kan pumpes viden ind i hovederne på vore nye PET`s, de er grundigt skolet hjemmefra 🙂

Allan Hansen

Posted: 26 august 2011 - 19:39 - Svar

30 år med sink snak.

” Med råbet – Tyrkiet for muslimerne bliver kvinder og børn myrdet og mænd kastreret, før man dræber dem. ( Et indgreb, som soldaterne i den hellige krig fortager, for at deres ofre ikke skal have nogen kønsdrift i det hinsidige). Efter udsagn fra præsident Bulent Eccevit drejer det sig om regelret massemord. Kilde: Marius Baar. Vesten må vælge 1980.

Allan Hansen

Posted: 26 august 2011 - 19:42 - Svar

100 år med snik snak:

” En nat kom min mand hjem og sagde, padisha´en havde beordret, at vi skulle dræbe alle kristne i vor landsby… Jeg blev meget vred, vore naboer havde altid været hjælpsomme og flinke overfor os … Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne for at standse ham, men han dræbte dem med sine hænder” ( beretning aflagt til Sir Ewin Pears og cit. i Turkey and its people, London 1911).

Allan Hansen

Posted: 26 august 2011 - 20:40 - Svar

Nyt fra Spanien.

Der er opstået en stor opstandelse i Barcelona.

Muslimerne vil nu bygge en moské med det vil den spanske befolkning ikke finde sig i.
De hævder med rette, at disse terror celler prædiker had mod den spanske befolkning (og andre)
og de truer med at sprænge disse moskéer i luften.

I aftes kunne man på spansk TV se hvordan den spanske befolkning jager rundt efter en syg imam.
Der er lagt op til en ny spansk borger krig.

Mvh. Allan Hansen.

steen

Posted: 26 august 2011 - 20:58 - Svar

@ Allan: Vi har lidt om den som link: Emir of Dubai Wants to Build World’s Third-Largest Mosque in Barcelona. Desværre er vores spansk kyndige på ferie.

  Allan Hansen

  Posted: 26 august 2011 - 21:51 - Svar

  Kære Steen tak for link.

  Jeg bor i Spanien og taler spansk – men tak hermed også til de andre på blogen.

  Mvh. Allan Hansen.

Allan Hansen

Posted: 26 august 2011 - 22:57 - Svar

Idéhistorisk set er Koranen symbolet på 1400 års had, vold og terror! Intet sted i verden har islam kunne leve sammen med almindelige og normale mennesker.

Man hører ofte den romantiske myte om den fredelige sameksistens mellem muslimer, krisene og jøder på den Iberiske Halvø, men det er ukorrekt. Historieforfalskning og intellektuel uhæderlighed, når den er værst. Så lad os derfor kaste et kort blik i de spanske historiebøger!

Plyndringstogter.

Det er farligt, at lade mennesket for tydeligt mærke, hvor meget

De er lig dyrene uden samtidig at understrege deres storhed.

Blaise Pascal. (1623-62)

På sporet af Adam. Af Herbert Wendt. 1958.

I 710 var der knap gået 80 år siden røverhøvdingen Muhammeds død, og hans arvinger havde allerede spredt (udvidet)det islamiske imperium fra Kinas grænse til Atlanterhavetskysten i Nordafrika. Krigen i Mellemøsten begyndte med Muhammeds røvere og banditter, og den krig slutter aldrig. Muslimerne erobrede Irak i (637), Syrien (640), Ægypten (641), og Persien (641) – de var alle fortrinsvis jødiske og kristne samfund. Springet over Gilbraltarstrædet lå nu lige for, hvis ekspansionen skulle forsætte. I den situation dummede spaniere sig slemt, da de henvendte sig på den anden side af strædet og bad om hjælp i den interne spanske borgerkrig.

Det skulle senere vise sig at være den største fejltagelse i den spanske historie.

For bagefter rykkede de muslimsk hjælpetropper ikke ud af gæsteværelset. De overtog simpelthen hele boligen. Erobringen var et plyndringstogt af den type, som afspejlede de arabiske nomadestammers livsform. Før Muhammed lå de arabiske stammer i evig krig med hinanden om ørkenens sparsomme ressourcer.

Muhammed ønskede at forene araberne, men han forstod også, at uden disse plyndringstogter ville befolkningen vokse hurtigere end fødevare-produktionen.

Det problem løste han med jihad, den hellige krig, som tilhængerne af hans nye religion gav sig til at føre mod hedningene. Muslimerne havde ikke lov til at slås indbyrdes, så lige så snart naboerne var omvendt med sværdet, blev det nødvendigt med nye plyndringstogter på jagt efter nyt bytte. På den måde

skabtes en vældig krigsmaskine, og det borgerkrigsramte Spanien lå lige for som et hurtigt og nemt bytte. Ifølge historie professor Bernard Lewis med speciale i Mellemøstenstudier varede disse plyndringstogter i næsten tusind år.

Nogle mener ligefrem, at de ikke er slut endnu med henvisning til Kosovo, Bosnien, Tjetjenien, Kashmir og Sudan osv.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, – o – ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

På Tarifa havde det kristne Europa for 1300 år siden sit første møde med den nye trussel fra islam.

I 710 gik en maurisk kriger ved navn Tarif i land på Tarifa med ca.7000 krigere for at sondere terrænet. Således blev Tarifa den første af talløse andalusiske lokaliteter, som fik et nyt arabisk navn. Tarif og hans kriger vendte tilbage med et bytte, der fik tænderne til at løbe i vand på de arabiske terrorister. Det følgende år sendte de feltherren Tariq over strædet ved romernes Calpe, der ved den lejlighed også tog navneforandring til Tariqs klippe, det vi i dag kalder Gibraltar.

Fem år senere var det hele overstået, bortset fra et lille hjørne i Nordspanien, hvor de sidste kristne stadig holdt stand.
Allerede i 718 gik en adelsmand ved navn Pelayo i gang med at organisere modstandskampen i Asturien, men der skulle gå op til 800 år, før hans efterkommere kunne gøre skaden god igen. For Andalusiens første første kalif, Abd al-Rahmán var det et spørgsmål om at sikre grænserne imod de kristne generobrere, men sydpå følte Abd al-Rahmán sig lige så truet af sine muslimske trosfæller på den anden side af strædet, hvor de stod på spring for at få del i Andalusiens sagnomspunden – og noget overdrevne rigdomme.
Desuden var der store indre spændinger i landet, hvor de kristne stadig var i flertal, mens muslimerne var delt i mindst tre grupper: den lille arabiske overklasse, det store mauriske tjenerskab, og den endnu meget lille gruppe af omvendte kristne. Allerede i 1082 nåede de første kristne generobrere til Tarifa, hvor Kastilliens krigerkonge Alfonso V1 drev sin hest ud i vandet og triumferende råbte” Dette er enden på landet al-Andalus. Efter at have erobret Toledo følte Alfonso sig i stand til det hele, men muslimerne hentede forstrækninger fra deres trosfæller på den anden side af strædet, og fire år senere blev de kristne atter drevet ud af Sydspanien. Det er sandt, at Andalusiens muslimske herskere også betalte en dyr pris, fordi de måtte aflevere magten til disse invasionsstyrker. Det har aldrig været gratis at hente hjælp i Nordafrika.

Først 200 år senere var tiden moden til den kristne generobring af Tarifa, som på dette tidspunkt var en grænse by i Spaniens sidste muslimske kongedømme Granada. Igennem hele 1292 forsvarede Tarifas kristne kommandant Alonso Pérez de Guzmán den isolerede by mod de genforenede muslimer. I løbet af belejringen kaldte muslimerne Guzmán frem på brystværnet, for at han kunne se sin lille søn Pedro, som muslimerne havde taget til fange. Kommandanten

fik valget mellem Pedro Alonso død eller Tarifa overgivelse. Som svar trak Guzmán sin dolk og kastede den ned til belejrerne, som skar struben over på barnet. Bagefter lagde de hovedet i en kastemaskine og sendte det over bymuren, så farmand kunne nyde synet på nært hold. Hvordan var muslimerne kommet i besiddelse af sønnen? Han blev taget til fange af en kristen prins, der konspirerede om Kastilliens trone og håbede på hjælp fra muslimerne.

Disse opslidelseskrige var lige så vigtige som de store slag, hvis en af parterne ville hævde sin ret til landet. Derfor gjaldt om at skaffe nybyggere for enhver pris, og i 1334 gik Alfonso X1 et skridt videre. Han tilbød amnesti til fanger og fredløse, der tog ophold på Tarifa i minimum et år og en dag.

Kampen mod islam.

Død før livet – eller livet før døden?

Efter Granadas fald i 1492 skulle man måske tro, at Tarifas indbyggere kunne ånde lettet op, men det var langt fra tilfældet. Spanien gik samme år ind i stormagtstiden efter opdagelsen af søvejen til Amerika, men landet var samtidig ude af stand til at sikre sin egne kyster mod mauriske og tyrkiske pirater, hvis vigtigste bytte var mennesker – menneskevarer, som efter voldtægt blev solgt til Nordafrikas enorme slavemarked. Denne trussel var ikke drevet helt over, da en ny fjende viste sig i horisonten. Efter den engelske besættelse af Gibraltar i 1740 blev Tarifa atter grænseland og en vigtig brik i det strategiske spil om kontrollen med indsejlingen til Middelhavet.

Det er nok kun de færreste, der ved, at Andalusiens otte provinshovedstæder skylder danskerne deres eksistens. Efter forskrækkelsen i 844, hvor kong Horiks vikinger plyndrede Sevilla, inviterede emiren Abd al-Rahman 11 to yemenitiske stammer til at tage ophold i det østlige Andalusien for at forsvare denne del af kysten mod los vikingos eller ”machus”, som de blev kaldt på arabisk. Yemenitterne slog sig ned i Pechina, men nede ved kysten og her

byggede de et tårn, som de kaldte vagttårnet: al-Mariya. Almeria! Så havde man et navn. Nu manglede man blot en by. Den voksede snart op under tårnets beskyttede mure. Knap var byen blevet hovedstad i 995, før en nordafrikansk flåde trængte ind i havnen brændte skibene og plyndrede byen.
Dette med vikingerne er måske en anekdote, men også en passende start på byens historie, for Almeria har i mere end tusind år lidt under pirateriet som intet andet sted i Europa.” Havet koger af pirater” skrev den spanske vicekonge af Napoli hjem. Vor tids jihad er ikke en form for ny opfundet islamisk terrorisme. Den er blevet brugt til at udvide den islamiske verden, siden araberne i 700-tallet begyndte at rage det meste af Nordafrika til sig, og allerede i år 830 gik muslimske krigere, de såkaldte saracenere i land nord for Rom, hvor de hærgede og plyndrede den første Peterskirke. I 1200-tallet erobrede tyrkerne Anatolien, der var en del af det Byzantinske rige. Senere indtog de Konstantinopel og omdøbtes byen til Istanbul, hvorfra det ottomanske rige ekspanderede til det meste af middelhavsområdet.
Fra Perignan i Frankrig til Portugal ligger jorden uopdyrket, fordi folk ikke turde bo tættere ved vandet end fire, fem mil”, klagede prokuratoren ved det spanske hof i 1538. Situationen ved de spanske kyster skal ses i en større sammenhæng. I 1529. stødte Karl V og Tyrkiets sultan Suleiman el Magnifico sammen foran Wiens port. Knap havde Spanien sluttet sin 800 års kamp for at generobre deres land fra muslimerne, før disse rettede et nyt stød mod selve Europas hjerte. Europæerne stod langt fra sammen mod den islamiske trussel. Kaperstaterne støttedes indirekte eller endda direkte af England, Holland og Frankrig, der alle var begærlige efter en del af det spanske imperium. Det passede dem udmærket, at Spanien havde hænderne fulde på hjemmefronten.

PIRATKYSTEN.

Krigen mellem Spanien og Tyrkiet førtes lige så meget til søs som til lands. Hele Nordafrikas kyst fyldtes med kaperstater og tyrkiske vasalstater, hvis vigtigste erhverv var sørøveriet. Det ved ethvert spansk skolebarn. Desværre kunne piraterne tit mønstre større styrker end forsvarerne. Kampen mod kaperstaterne var den spanske histories længste krig. Men det er også en mærkelig overset krig, selv om den næsten førte til Almeria provinsens affolkning. Efter Granadas fald i1492 blev denne opslidelseskrig meget mere brutal fra muslimernes side. Togterne havde tidligere været et rent forretningsanliggende, men derefter forekom hævnmotivet ofte at være lige så vigtigt.
Det var slaver, som var piraternes mest eftertragtede bytte. Nogle historikere skønner, at alene i Algier passerede en million mennesker slavemarkedet i løbet af tre århundreder. Endnu i 1700-tallet fortæller en engelsk rejsende, hvordan han har set 3000 lænkede kristne fanger i Tetuans fangehuller, hvor de ventede på at blive at blive drevet til markedet. Hvis den spanske og portugisiske slavehandel var grusom – og det var den, det skal der ikke herske nogen tvivl om! Så var det dog for intet at regne i forhold til muslimernes transatlantisk slavehandel, som stod på i mange århundreder, og slavehandlen foregår stadig i den muslimske verden – man kalder den bare noget andet.

Det var hovedsagligt Spanien, Portugal, Italien, Holland og England, der var offer for disse slavejæger men strakte sig så langt, som til Island.

Det anslås, at slavejægere fra Nordafrika indfangede over en million europæere i perioden 1530-1780.( 250. år). Nogle af disse var den danske konges undersåtter

Den 21. august 1635 afsendes et brev fra Algier adresseret til “Øvrigheden i København”. “Findes der da ingen barmhjertighed, ingen næstekærlighed, ingen samvittighed, som kan vækkes? Findes der da ingen gudfrygtige mennesker, eller har vi ingen nådig konge? Har vi ingen retfærdige herrer og øvrigheder eller ingen gudfrygtige præster, ingen forældre, venner eller brødre, som lader vor dødbringende nød og angst og vore veklager gå til hjertet?” spørger brevskriverne, der gennem årene har sendt adskillige breve til deres kære, men aldrig har fået svar.

Brevskriverne er to gange blevet narret af udsendinge fra Danmark. Udsendingene købte huder og sukker for løsesummen, der skulle have købt dem fri. Nu er en tredje udsending fra Danmark dukket op med løsepenge, men de er ikke sikre på ham.

De afslutter brevet med i Guds, Jesu og næstekærlighedens navn at bønfalde myndighederne i Danmark om ikke at glemme dem, men at der bliver bedt for dem foran alle Guds hellige altre og fra alle prædikestole i alle lande regeret af deres nådige herre kongelige majestæt, så at Guds krafts nådige vilje kan skænke dem friheden og lede dem ind i et kristent land.

Af brevet fremgår, hvorfor de befinder sig i Algier, eller Barbarien som brevskriverne kalder deres opholdssted: “Vi er bortført til slaveri og trælbundne i bortførernes land”, bortførere som de beder Gud nedkalde sin straf over.

Hvem var disse danske undersåtter, der levede som slaver i Algier i 1635? For at få svaret herpå skruer vi tiden tilbage til højsommeren 1627. Da hjemsøgtes Island af sørøvere. De jagtede ikke gods og guld, som Island heller ikke er rig på, men mennesker.

Specielt Vestmannaøerne blev hårdt ramt. Af øernes 400 indbyggere blev små 250 taget til fange. Over 30 øboere blev dræbt, mens det lykkedes godt 100 at skjule sig i klippehuler eller ro over til fastlandet.

De til fangetagne blev roet ud til piraternes skibe. Først da skibene satte sejl og lagde kursen sydover, blev islændingene klar over, hvem deres overfaldsmænd var. De troede en overgang, de var englændere, for englændere havde tidligere overfaldet og plyndret øerne, og nogle af sørøverne og mandskabet ombord talte engelsk og så engelske ud.

Men af de fleste bortføreres sprog og udseende regnede islændingene ud, at piraterne måtte være tyrkere. Da de også fandt ud af, at sørøvernes anfører hed Murad Reis, gik det op for dem, hvorfor de var blevet indfanget. De skulle sælges som slaver i Nordafrika, for Murad Reis var tyrkernes dygtigste slavejæger.

De 250 øboere og andre 150 fra fastlandet var langt fra de eneste europæere, som Murad Reis og andre nordafrikanske korsarer bortførte og solgte som slaver. Det anslås, at slavejægere fra Nordafrika 1530-1780 indfangede over 1 million europæere for at sælge dem på slavemarkeder i Tripoli, Tunis, Algier og Rabat-Salé eller udveksle dem mod løsepenge.

Nordafrikanernes jagt på slaver var et led i den flere århundreder lange strid mellem kristne og muslimer. Konflikten skærpedes i 1400-tallet, da muslimske osmanner i 1453 erobrede det kristne Byzans’ hovedby, Konstantinopel, mens kristne spanske konger gen-erobrede dele af Spanien fra muslimerne.

Halvdelen af de slavetogter, der udgik fra Nordafrika, var anført af renegater, altså kristne europæere, der var konverteret til islam. Murad Reis var hollænder og hed Jan Janszoon, før han fik sit tyrkiske navn. Hans og andre renegaters omvendelse kan have flere forklaringer. Den muslimske tro kan have tiltalt nogle, men for de fleste var det et liv i pomp og pragt i Nordafrika, der gjorde dem til muslimer.

Andre igen – som korsaren Ali Basha Fartas med fødenavnet Ochali – ville have hævn, fordi de var blevet dårligt behandlet på deres hjemegn eller af deres redere i Europa. I spidsen for en flåde vendte renegaten tilbage til sin fødeby i Calabrien og ødelagde nogle adelsfolks ejendom. Han belønnede slægtninge, der valgte at konvertere og følge ham til Algier.

Slaveriet i Algier kulminerede 1550-1650. Anslået en fjerdedel af byens indbyggere var da slaver. I virkeligheden var antallet af indbyggere med europæisk baggrund langt højere, da mange slaver havde omvendt sig til islam. Det gjorde de af enten overbevisning, tvang eller nød.

Da de fleste mandlige slaver var beskæftiget med udmarvende arbejde i stenbrud, på moler eller ved vejanlæg eller værre endnu var roere på korsarernes galejer, var dødeligheden blandt slaverne høj.

Mange slaver forsøgte at konvertere til islam, da de fandt ud af, at muslimer ikke måtte holdes som slaver. Men ofte afviste slaveherrerne slavernes ønske om omvendelse, da de i så fald mistede værdifuld arbejdskraft.

Øernes præst, Ólafur Egilsson, var blandt de tilfangetagne, men han og hans kone blev ikke sat til salg, da tyrkerne ville have løsepenge for dem. Egilsson blev derfor en måned efter ankomsten til Algier sendt til Danmark efter løsepenge. Det gik trægt, da Christian IV’s Danmark var besat og fattigt. Efter hjemkomsten til Island nedskrev han en beretning om tyrkernes overfald på øen.

Cirka 35 islændinge døde kort efter ankomsten til Algier. Andre 20 købte sig fri i de første år, og andre 35 blev købt fri otte år senere blandt andet for penge, der var indsamlet i kirker i Island, Norge og Danmark. Blandt de frikøbte i 1635 var Egilssons kone. Parrets to små børn måtte blive i Algier, og man ved ikke, hvad der blev af dem. Resten, omkring 300, blev dernede, og dem ved man lige så lidt om. Hovedparten endte sikkert deres dage som slaver, men det vides, at mange unge konverterede til islam.

En enkelt islænding, Gudridur Símonardóttir, ved vi meget om. Hun og sønnen Sölmund bortførtes sammen med de andre øboere i 1627, mens hendes mand Eyjólf Sölmundarson undslap. Hun og sønnen havde været slaver for den samme tyrker i otte år, inden det i 1635 lykkedes hende at sende et brev til Eyjólf. Hun var blandt de frikøbte i 1635, men hun måtte lade sønnen Sölmund blive tilbage i Algier.

Brevet til ægtemanden nåede ham imidlertid aldrig, da han nogle måneder forinden var omkommet under en heftig storm på havet. Senere erfarede hun, at Eyjólf, som de fleste andre mænd, hvis koner var blevet fanget i 1627, havde taget sig en husholderske, og da han regnede med, at Gudridur var død, giftede han sig med hende og fik fire børn.

Havde han stadig været i live, da Gudridur 10 år senere dukkede op på Island, var han formentlig blevet halshugget, da halshugning på den lutherske ortodoksis tid var straffen for ægteskabsbrud.

Da Gudridur Símonardóttir og de godt 30 andre frikøbte ankom til København i 1636, blev Hallgrímur Pétursson, en ung teologistuderende, sat til at genopfriske den rette lutherske lære for dem. Hallgrímur og den 17 år ældre Gudridur forelskede sig, og hun blev gravid. Som straf blev de sendt hjem til Island.

De kunne imødese hårde straffe for hor, da de regnede med, at hendes mand var i live. Hvis ikke hendes mand Eyjólf var død, ville Gudridur være blevet straffet med druknedøden og Hallgrímur med øksen.

I Island blev de efter en længere retssag gift. Først i 1651 fik Hallgrímur Pétursson en præstestilling. De fik mange børn, men alle undtagen én døde før voksenalderen. En af døtrenes død gjorde Pétursson til salmedigter, og han regnes for Islands betydeligste salmedigter. Han er repræsenteret med to salmer i den danske salmebog.

Gudridur Símonardóttir har fået et skidt eftermæle. Hun kendes under øgenavnet Tyrker-Gudda, da hun på grund af sine otte-ni år i Algier som slave for en muslimsk mand – helt uretfærdigt – blev mistænkt for kætteri og for usømmelig omgang med kristendommens fjender, muslimerne.

– Jørgen J. Grimstrup er lektor og cand.mag. Slaveriet i det tyrkiske Nordafrika, og de islandske slavers skæbne danner baggrund for Jørgen Grimstrups roman “Laurids”, der netop er udkommet.

Hvis man skal forstå kampen mod islam og udvisningen af muslimerne, er der lige en vigtig detalje, vi skal have med. Datidens kristne højborg Byzans, som nu hedder Istanbul, blev stormet og indtaget af muslimerne i 1453. De kristne forsvarere, der var tilbage, fik alle halsen skåret over. I Byzans lå verdens største kirke, Hagia Sofia kirken. Det er i dag en moské, som nu hedder Hagia Sofia Moskéen. Muslimerne trængte helt op til Ungarn. Her blev de endelig standset og slået tilbage. Historien er herodotisk dvs. fortløbende og konfiktuel.

I løbet af det 16.årh. erobrede de ottemanniske sultaner Bagdad, Ungarn, Ægypten og største delen af Nordafrika, og takket være deres flåde fik de magten over Middelhavet. I 1492 indtog Ferdinand af Aragonien og hans Dronning Isabella af Castilien Granada, som var den sidste islamistiske by på Halvøen. Men det var først i søslaget ved Lepanto, at ottomanernes magt blev knækket, og de kristne genvandt overherredømmet i Middelhavet. I søslaget ved Lepanto 1571deltog den berømte spanske forfatter Cervantes Saaveda(1547-1616), som nok mest er kendt for sin berømte roman Don Quijote her mistede han sin venstre hånd. Han blev sener taget til fange af nogle sørøvere, og de følgende fem år holdt, som slave i Algier. Syg og nedbrudt kom han i 1580 fri ved familiens økonomiske hjælp og kunne vende hjem til Spanien. Men det skulle senere vise sig ikke at være den sidste gang, Europa var truet af udslettelse af den islamiske krigsmaskine. I 1683 stod tyrkerne i det sydlige Europa foran Wien port med ca. 30.000 mand (nogle historikere mener, at tallet var meget større; men det er en anden sag). Europa, der var svækket gennem religionskrige, var nær kommet under islams herredømme. Så havde der ikke eksisteret noget kristent Vesten.

”Den kristne tro er to fingerbredder fra udslettelse, hvis I bliver herre, ” sagdeTerkeli til den tyrkiske vesir, som det næsten var lykkes at lægge Europa ind under islam i 1683. Wien gjaldt dengang som kristendommens bolværk ”. ( Histoire de L´Empri Othoman, 1713.)

Som bekendt lykkes det Nordeuropæerne at samle sig i en fælles front mod islam, og tyrkerne blev fordrevet. Og fra da af var Europa blevet så stærkt militært, at Muhammeds røverbander ikke længere kunne løbe europæerne over ende. Muslimerne har altid ført kujonkrig. Hver gang de har mødt en veludrustet hær, løber de hjem og gemmer sig blandt kvinder og børn – ” vi har aldrig gjort noget”.

”At dræbe en hykler, der nægter at omvende sig, er mere værd end 1.000 bønner” Ayatollah Muhammed Guilavi, 1983.

De nordafrikanske kaperstater er et mærkeligt overset kapitel i slavehandelens historie. Historikerne har ofte meget større opmærksomhed på de forbrydelser, som europæerne på samme tid gjorde sig skyldig i andetsteds. Efter de spanske muslimers udvisning sidst i 1500-tallet drev faren for hjemlandets ” femte kolonne” over, men Almeria lå næsten ubefolket. Efter hvert større piratoverfald var mange overlevende kristne nybyggere så demoraliserede, at de vendte tilbage til Kastillien. Intet andet sted kostede det så mange tårer og så meget blod at vinde freden, efter at man med meget besvær havde vundet krigen.

JØDERNE DER FORSVANDT.

Lad os indledningsvis starte med at fastslå, at jøderne altid har været gode til at integrere sig i det omkring liggende samfund – endda så gode, at det vakte misundelse blandt tyskerne – denne tragiske historie kender vi alle.

Jøderne har altid været dygtige håndværkere, handelsfolk, kunstnere og videnskabsfolk.

Lad mig blot nævne tre verdensberømte jøder, som alle om end på hver sin måde har fascineret verden.

Albert Einstein, Charlie Chaplin og Bob Dylan. Man kunne for så vidt nævne mange berømte filmskuespillere, filminstruktører og musikere med jødisk baggrund.(..)

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, O ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Det skal for en ordens skyld tilføjes, at også de spanske jøder var hårdt trængt under muslimernes brutale angreb. Man skønner, at der i middelalderen fandtes ca. 150.000 – 200.000 jøder i Spanien. Da udgjorde de ca. 15-25 pct. af befolkningen. Kun tre synagoger minder om, at de har eksisteret. I 1013 blev Códobas jøder ofre for de første jødeforfølgelser i det muslimske al-Andalus.

Jøderne havde som alle andre været agerdyrkere, indtil forfølgelserne tvang dem til at opgive deres jord og ejendomme. I 1013 blev Córdobas jøder massakreret af byens nordafrikanske lejetropper. De overlevende søgte tilflugt i Lucena (lille Jerusalem), som også tog imod flygtningene efter en anden stor jødemassakre i Granada. 1066 blev hele den jødiske menighed i Granada slagtet af muslimerne. Da almohaderne (marokkanerne) erobrede landet, blev de stillet over for valget mellem islam eller døden. Der var næsten ingen jøder tilbage, da de kristne generobrere fra Nordspanien i 1212 trængte ind i Andalusien og blev modtaget af de overlevende jøder som befriere. Der er ingen spor af Córdobas store synagoge, som Fernando111 gav tilladelse til at bygge i de lykkelige år efter tilbagekomsten i 1236. Ingen aner, hvor den lå. I dag bor der omkring 40.000 jøder i Spanien. Kun de færreste ved, at igennem et halvt århundrede var Ronda et selvstændigt kongerige. Episoden hører hjemme i en forvirret periode af Spaniens historie, og Rondas tre mauriske småkonger er i virkeligheden mere kendt for deres død end for deres liv. På trods af de fine titler var der reelt tale om tre røverhøvdinger. Såvel de tysktalende som de fransktalende – blev kristendommens tapreste forsvarere. Under Karl Martel blev den store muhamedanske invasion i 732 standset ved Tours i Sydfrankrig. Og Martels sønnesøn, Karl den Store, blev en af den europæiske histories store kristne herskere. Han blev frankernes konge i 768, og ved sin død i 814 havde han udstrakt sit rige til at omfatte næsten hele Vesteuropa.

Det var så myten om den fredelige sameksistens mellem muslimer, kristne og jøder på den Iberiske halvø – og som vi har set det ovenfor, så har den teori ikke meget tøj på. (Se også the myth of islamis tolerance. – How Islamic law treats non-Muslims. Af Robert Spencer. 2005. Det er ganske hårrejsende læsning.

Se også, http://www.Gatesofvirna.com

Måske skulle vi lige stifte bekendtskab med en af myternes jordmødre. Det var den Amerikanske forfatter Washington Irving, som besøgte Spanien i 1829. Han var en naiv romantiker og havde ingen grundlæggende indblik i den spanske historie. Irving er langtfra den eneste og ikke engang den første. Men han er en af de hovedansvarlige for romantikernes uholdbare teori. Hans største fadæse var hans grusomme konklusion,” at det var spanierne, som ødelagde paradisets have”. Det skriger jo til himmelen! Mange romantiske myter har forvandlet sig til” historiske” sandheder simpelthen ved at blive gentaget til bevidstløshed indtil vore dage. Normalt skrives historien af sejrherrerne, men i Spanien skete det mærkelige, at den blev skrevet ud fra de besejredes synspunkt.

Straks efter invasionen i 711 indførte de nye herskere et apartheidsamfund, hvor de kristne både økonomisk og socialt havde status som andenrangsborgere. Som altid indførtes den forhadte skat jizya, som alle ikke muslimer var tvunget til at betale til muslimerne.
Det var en skat, som kan sammenlignes med det, man i mafiaen kalder for beskyttelsespenge.
Det var muslimerne selv, som på intet tidspunkt i deres historie ønskede at lade sig integrere, ikke engang da de var blevet besejret i Granada og i starten fik alle faciliteter. Med hensyn til de ud skældte korstog blev de til som et selvforsvar. De var simpelthen en kopi (modsvar) på den islamiske djihad, som skyllede hen over den kristne kultur i store områder af middelhavszonen. Den Iberiske Halvø var blot et af de få steder, hvor det lykkedes at vende udviklingen. De første korstog var for øvrigt en temmelig mislykket affære, idet korsridderne rejste om dagen med fuld oppakning i den bagende sol, hvorimod muslimerne sov om dage og angreb om natten. Kendsgerningerne sorteres nu efter deres politiske korrekthed. Det erfarede José Maria Aznar for nylig, hvor den muslimske verden på ny kræver undskyldninger for vestens formodede overgreb. Aznar mindede om, at muslimerne aldrig har undskyldt invasionen af Spanien. Muslimerne og den samlede venstrefløj med regeringspartiet i spidsen stemplede Aznars kommentar som tåbelig og endda som historisk ukorrekt, for så vidt at Spanien aldrig var blevet invaderet!

Den offentlige debat føres mellem en kultur, der med tiden udviklede evnen til selvkritik, og en anden, som aldrig gjorde det. Spaniens stadige mere aggressive islamiske organisationer presser voldsomt på for en anerkendelse af det, de betragter som deres historiske rettigheder til landet. Og de vil også afskaffe de traditionelle byfester”Moros y Cristiano”, hvormed mange byer mindes de gamle grænsekrige. Flere steder har man allerede censureret eller helt aflyst festerne. Man kan jo nok tilgive Irving hans araberromantik, idet den alene hviler på et ringe kendskab til den spanske historie, men han skabte det klima, der tillod folk som ham selv at skrive alt det sludder og vrøvl, de lystede, hvor myter er vigtigere end kendsgerningerne, også vor egen H. C. Andersen har bidraget til myten om det romantiske Al-Andalus.
Også Portugal var under muslimsk belejring igennem mange hundrede år.
Og den portugisiske historie ligner den spanske til forveksling. Lande som Syrien, Libanon, Jordan, Ægypten, Palæstina var alle kristne lande, længe før verden så den første muslim. De blev alle løbet over ende af Muhammeds røvere og banditter i det 7. århundrede. Om muslimernes plyndringstogter på Balkan se Ingmar Karlsson for yderlige oplysninger og historiske kendsgerninger se (5.
som er noget af det bedste (danske) materiale, der findes på området, værket skal især roses for sin bredde, dybde og nuancerede perspektivering.
Islam trækker det dybeste og længste blodspor ned gennem historien, denne verden endnu har set. Ingen forbryderorganisation har slået så mange mennesker ihjel som netop islam. I 1100-tallet var man i Sevilla gået så vidt, at man indførte et dekret om dødsstraf til alle personer, der ikke bad fem gange om dagen – til allah- vel og mærke.

Ekspansionsmønstret i Nordafrika, Spanien, Portugal og på Balkan er altid det samme. Plyndringstogter, massemassakrer og massevoldtægter, som er en gammel islamisk ”tradition”, som går helt tilbage til Muhammeds klanmentalitet og ørkenkultur. Allahs had og vold vil ingen ende tage.

Nye undersøgelser har for nylig uafhængig af hinanden fastslået, at det had og vold herunder selvmordsbomber, som man praktiserer i den muslimske verden, kan føres tilbage til den syge mands bog. Måske vi lige skulle høre

allahs mening om denne sag og smage på et satanisk vers fra Koranen.

”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner!

Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger,

Belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug

Hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt

Dem.

Igen ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige fjæs frem.

Svinet

Posted: 27 august 2011 - 16:39 - Svar

Ja der ER ingen tvivl om at vi stadigvæk er i krig med iSLAM.
“Og fra da af var Europa blevet så stærkt militært, at Muhammeds røverbander ikke længere kunne løbe europæerne over ende.”
Det er derfor de nu prøver at bosætte/føde, os ud af Europa.

Vivi Andersen

Posted: 27 august 2011 - 22:30 - Svar

Svinet

Og tilsyneladende har de gevaldig succes med denne den 3. Jihad mod Europa – og den 1. mod delstaterne i USA.

Det er op til bl.a. OS om det skal lykkes for dem!

Vi må lægge pres på vores politikere for at få sat et 100% stop for al yderligere indvandring til Europa fra de arabisk-islamiske lande.

Og dernæst må vi presse dem til at få gang i repatrieringer af i første omgang de muslimer der ikke vil hverken integration eller assimillation i deres valgte, europæiske bosted.

De har selv valgt at komme her og det er primært op til dem selv at få sig gjort til borgere i landet, der trækker på samme hammel som de øvrige borgere.

Vil de ikke det skal de ikke være her – længere er den ikke !

Dette SKAL gøres og det primært af hensyn til vores egne børn, børnebørn og deres efterkommere.

For vi kan ikke være bekendte at efterlade et Danmark til dem, hvor de vil være som fremmede i deres eget land FORDI de egentlige fremmede har erobret/krævet sig vej frem til, at Danmark ikke længere er et Danmark for danskere med danske regler, love og levemåder.

Denne trafik skal stoppes – og der skal ikke gå alt for lang tid med at overveje for og imod – for det er der IKKE tid til !

Vi står snart ved en skillevej som alt efter hvilken vej vi vælger at gå vil afgøre om vi ender med et EURABIA eller vi fortsætter som Europa bestående af de enkelte kendte statsdannelser som f.eks. Danmark, Tyskland, Italien osv.osv..

Allan Hansen

Posted: 28 august 2011 - 14:17 - Svar

DEN TREDJE JIHAD.

VERDEN TILHØRER ALLAHS KORANSOLDATER.

Det begynder med tørklædet og ender i Auschwitz.

”krig er en velsignelse for verden og for ethvert land,,,

At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini. 1984. Grundlæggeren af den tredje jihad.

.

Den tredje jihad er omhyggeligt orkestreret af den islamiske verden ned til den mindste detalje. Europas vanvittige asylpolitik (masseindvandring) og totalt mislykkede integrationsproces har vist sig, at være det mest effektive masseudslettelsesvåben siden atombomben. Dette våben har en atomisk dimension, som på sigt vil udslette den europæiske kultur, fuldstændigt og for altid! Hver dag trænger i hundredvis af allahs koransoldater ind over de europæiske grænser for at nedbryde og udslette den europæiske kultur og overtage kontrollen over det europæiske kontinent indefra. Politikere og myndigheder står fuldstændig magtesløse – for når de først er kommet ind, er det umuligt at få dem ud igen. Selv afviste asylansøger nægter at tage hjem og hvad gør man så? Ja, man tvinger de europæiske skatteborgere til at forsørge dem resten af livet. Således undergraver man den europæiske økonomi. Alle de muslimske lande nægter konsekvent at tage imod deres egne borgere, idet de ser sig selv som en del af allahs plyndringstogter og udvandring. Den europæiske lovgivning på området har vist sig at være fuldstændig ineffektiv og dermed til grin over for den islamiske invasion, en lovgivning, hvis virkning kan sammenlignes med et varmt omslag på et træben. Således har man tvunget Europa til at give opholdstilladelse til røvere, voldtægtsforbrydere og terrorister.

En tragisk og utilgivelig dumhed.

Islam er ikke en religion. Islam er en krig, iført religiøs forklædning, dvs. allahs krig mod menneskeheden, idet islam bygger på jordisk magt. Begrebet er kendt som Dar-al- Harb, dvs. lande og nationer, som alle skal udslettes fra allahs jord. Denne gang kommer muslimerne med kniven gemt på ryggen for med list at lokke Europas børn i baghold.

Nu hærger, plyndrer og voldtager Muhammeds røvere og banditter igen overalt i Europa. “Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro …Sura. 3.151.

Der går ikke én dag uden, at vi ser vold, terror og voldtægt overalt i Europa – Sky News, B.B.C. News, CNN, Channel 4 News, ITV News, CBS News, Tele Espana osv.

I maj 2001 udkom en chokerende og alarmerende rapport om de faktuelle kendsgerninger om udlændingesituationen i Danmark. DANMARKS FREMTID – dit land, dit valg… bogen om landets udlændingesituation, redigeret af journalist og forfatter Ulla Dahlerup og politisk medarbejder Anders Skjødt. Det største problem, det danske folk slås med i forbindelse med udlændingepolitikken, er misinformation. Det rådes der bod på med denne bog. Den giver den historiske gennemgang og oplyser, hvad der sker i disse år. Tal, statistikker og regelsæt – for første gang i en samlet fremstilling.

Den er der vist ikke mange, som har læst – desværre. Antropologiske og sociologiske erfaringer samt historiske kendsgerninger har vist, at multikultur altid skaber spændinger, uoverensstemmelser, stridigheder og krig. (se Balkan, Indien, Indonesien og Spanien).

Jeg læste et sted, at Danmark er et af de mest islamkritiske lande i verden – og det skal vi blive ved med at være og tillige være stolte af, idet Danmark er et af de få steder i verden, hvor friheden stadig tages dybt alvorligt.

I det første kvartal af 2008. har det spanske politi sprængt tre islamiske terrorceller, som havde planlagt at myrde i hundredvis af mennesker.

De troende (muslimer) skal ikke tage de vantro til venner. Den, der gør det, hører slet ikke Allah til.. Sura. 3.28.

* I Storbritannien har politiet kendskab til 30 forskellige terrorgrupper, som er under konstant overvågning (ca. 2000 personer) eksperterne mener, at om blot 10 år vil dette tal være steget til ca. 300 terrorgrupper. En undersøgelse i Storbritannien har fastslået, at 54 % af den britiske befolkning ser islam som en trussel mod demokratiet og den britiske befolkning som sådan.
Lignende forhold afspejler sig i andre europæiske nationer fx Holland, Danmark og Tyskland osv.
(Man er gået så langt, at man ad bagdøren har indført flerkoneri, og det på trods af, at det er forbudt ifølge loven – tillige har man fundet ud af, at ca. 6000 piger
hvert år forsvinder ud af Storbritannien for at blive gift eller myrdet i Mellemøsten). På det seneste er man gået så langt, at man på grund af pladsmangel er begyndt at lukke voldtægtsforbrydere, voldsmænd og røvere ud af fængslerne før tiden for at give plads til nogle andre voldtægtsforbrydere, voldsmænd og røvere. Volden er eksploderet overalt i Europa. Nu ser vi børn og unge myrde hinanden. Hver uge myrdes en teenager i London. Kilde: (Sky News). Rationaliteten er brudt sammen! Verden er blevet syg – sindssyg.

*Disse terrorceller findes og i andre Europæiske lande, såsom Tyskland, Holland, Frankrig, Sverige og Danmark. For nyligt er det da også kommet frem, at indvandrerkriminaliteten udgør den største trussel mod det danske samfund. En trussel, som man i første omgang forsøgte at holde hemmelig. En af disse grupper er kendt under navnet Black Cobra, hvis leder er en palæstinensisk forbryder. Endvidere er der Blågårds Plads-gruppen, som betegnes som Danmarks mest kriminelle gruppering. Disse grupper er så hårdkogte, brutale og afstumpede, at selv rockerne løber skrigende hjem til mor. (må Glistrup hvile i fred). For bare ti år siden var indbrud juleaften et næsten ukendt fænomen. Nu er tallet støt stigende. Da jeg var barn, låste man aldrig døren om natten. Den anden store trussel er totalt stupide, enfoldige og uvidende politikere! ( Socialdemokratiet, De Radikale Venstre og SF.)

Som bekendt var Søren Kirkegaard ikke begejstret for den demokratiske tanke for, som han sagde ” det ender jo med, at de dumme for ret – ikke fordi de nødvendigvis har ret – men fordi de er flest”.

Disse politiske partier og de såkaldte kulturblinde naivister udgør en kæmpe trussel mod det danske demokrati og den danske kultur og på længere sigt den danske befolkning! Islam vil være det fremtidige riges stærke kraft: Al uma el Arabia. Verden vil undre sig. Den, der i dag ikke ser det, driver strudsepolitik. I Holland er etniske hollændere nu begyndt at udvandre for, som man siger:” Vores børn har ingen fremtid i dette land” Kilde: Sky News.

”Antikrist lagde allerede for 1300 år siden gøgeægget i den moderne teologis rede, og se, ægget er udruget, og gøgen bliver madet. Dette er gøgeægget i reden, hvoraf islam udruges. Den kaster de rigtige børn ud af reden, bliver ernæret af plejemoderen og begynder at gøre sig selvstændig og flyver ud”.

Det skrev Marius Baar i slutningen af 70erne. Men der var ingen, der forstod, hvad han talte om! I dag har man reelt indført – jizya – dvs. den skat, som Europæiske dhimmier (beskidte undermennesker) skal betale til muslimerne, idet millioner af muslimer i dag bliver forsørget af europæerne.

Den demografiske bombe tikker hvert minut overalt i Europa, som man siger i de muslimske kredse:” Hver dag arbejder vores kvinders underliv for jeres udslettelse”. Mens Hr. og Fru. Olsen kun har ”råd” til to børn, så får Mustafa og Fatima seks børnechecks hver måned. Samtidig med at Mustafa er på bistands hjælp, så nægter Fatima konsekvent at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, for hun er jo altid gravid. Et eksempel på forskelle i tankegang om ret og rimeligt kommer til udtryk hos ganske mange voksne kvinder fra Somalia, Palæstina og Pakistan. De anser det for et overgreb at skulle ud på arbejdsmarkedet for at forsørge sig selv og sin familie. (se: kultur psykolog Kirsten Damgaard).
Man skal ikke have gået mange timer på planteskole for at regne ud, at Europa er på vej ud i et kulturelt selvmord! Vi lever kun på lånt tid.
Med andre ord: vi forsørger selv vores børns bødler – et sådan vanvid har man aldrig tidligere set i verdenshistorien. I de sidste årtier har vi set en voldsom stigning af voldtægter, røverier og vold, især mod jøder og homoseksuelle (Muhammeds håndværk) over alt i Europa.

Hvis I bliver dræbt, kommer I i Paradiset. Og hvis I dræber kommer I også i Paradiset, det er islams logik! (Ayatollah Khomeini).

”Det er vores pligt at myrde allahs fjender – vi slår ihjel for allah og vi dør for allah, for så kommer vi i paradis”. Age off terror. B.B. C 2. 6.5. 2008.

Bag sværdet og halvmånen står satan! Hate speech!!!

I en tale holdt i Qatar den 10.april 2006, som blev vist på TV kanalen Al-Jazeera, sagde Moammar Gaddafi følgende: ”Islam vil overtage Europa. Europa vil blive islamisk inde for få årtier. Alle mennesker skal være muslimer.” Muhammed er profet for alle folk I Skandinavien”. Klippet findes på www. Youtube.com. Den 18/12 2004 sagde den selv samme Gaddfi i et interview på Sky News følgende:” Tyrkiet vil blive den trojanske hest i den europæiske familie og bygge bro for den islamiske terror i Europa”.

Hos DR. Peter Hammond finder man en nærmere redegørelse for islams strategi og ekspansionsmønster. ”Islam er ikke nogen religion og ej heller en kult. Islam er et komplet system. Islam har religiøse, juridiske, økonomiske, og militære komponenter. Den religiøse komponent er et dække over alle de andre komponenter”. Siger man først ja til den ene del, så” køber” man reelt hele parken. Allahs det levende helvede begynder med tørklædet og halalslagtning! Har man først accepteret disse grusomme forbrydelser; så har man åbnet porten til helvede – hadets og voldens verden, og den dermed følgende vold, kriminalitet, rovmord, røverier, massevoldtægt, etnisk udrensning og undertrykkelse, narkohandel, vold mod kvinder, afhugning af arme og ben, omskæring af små pigebørn, stening til døde, halshugning og hængning af kvinder, børn, homoseksuelle samt mange, mange andre grusomheder, som alle er komponenter af de islamiske dårligdomme; når der ikke findes rationelle love og myndigheder – men kun allah, så ender vi alle i Allahs det levende helvede. Konklusionen bliver: når man først siger ja til halalslagtning, så lister man alle de andre komponenter ind af bagdøren. Islam er ikke nogen religion, det er blot noget, man bilder folk ind, indtil muslimerne bliver mange nok til magtovertagelse.

Islam er ikke nogen religion. Islam er et totalitært system (det ville svare til, at man kaldte kommunismen og nazismen for en slags religion). Man kan sige, at islam er 1 procent kristendom 2 procent jødedom og 97 procent had, vold, blod og terror! Hvor ved jeg det fra?

Det ved jeg, fordi det afslører 1400 års historiske kendsgerninger med klar tydelighed lige fra røverhøvdingen Muhammed tid til vor tids ”Hitler” den sindssyge præsident Mahmoud Ahmadinejad i Iran, som ikke skammer sig for offentligt at agitere for udryddelsen af Israel.

”Hvor mange en by har vi ikke tilintetgjort, der var mere magtfulde end din by… (Sura, 47.23)

Peter Buch

Posted: 31 august 2011 - 07:31 - Svar

Tolkninger af meningsmålinger kunne nok være en postering værd.

I en af de i anledning af valgte udførte meningsmålinger er 20 politikere spurgt om deres holdninger til forskellige spørgsmål. Derpå kan man se om ens egen opfattelse ligger nær eller fjernt fra politikernes svar.

Men tolkningen af resultaterne er alligevel overraskende. I mit eget tilfælde var politikere jeg havde mindst overensstemmelse med i svar fra Enhedslisten. Trods der ikke var et enkelt sammenfald af svar på 20 spørgsmål endte det alligevel med jeg kunne se jeg var omkring 24 % enig med enhedslisterepræsentanten.
Fup og fidus, uhæderligt i den grad, herfra tolket, at benytte politikeres manglende stillingtagen til en konklusion om jeg skulle være ening med vedkommende. Vedkommende oplyste simpelthen ikke sin stillingtagen og når det ikke er det jeg gjorde, er der ikke tale om enighed eller sammenfald af opfattelser. Elendighed i logik og sprog.
Det er nytteløst, som reklamen siger.

Leave a Comment