30
aug
Seneste opdatering: 31/8-11 kl. 0236
22 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Muslimsk juleaften i København med bevæbnede livvagter

Et mord og flere mordforsøg på Vesterbro. – Her blev 24-årig dræbt.

“Flere hundrede havde været inde til bøn i moskéen på Amerikavej, og uden for ventede et stort antal mennesker på at komme ind til den næste bøn klokken 10. Blandt dem var formentlig den unge muslim, der endte som skudoffer.Forinden var der et skænderi foran moskéen, hvor flere, de fleste iført kjortel, var oppe at toppes. Der blev også set en kniv under tumulten.“

Den dræbte var ikke en af Allahs bedste børn. Han havde siddet fem år i fængsel for et mordforsøg på en amerikansk turist på Kongens Nytorv, og var dømt i flere voldssager. Næsten samtidig blev SF’s folketingskandidat Kamal Qureshi overfaldet under Islamisk Trossamfunds store Eid-fest i Valbyhallen, efter han tidligere på dagen var blevet overfuset af radikale islamister. Fra Politiken – SF-ordfører overfaldet under Ramadan-fest.

»Vi var klædt i vores festtøj og i godt humør ligesom alle andre, fordi det er en festdag for muslimerne. Men samtidig var der nogle folk fra Hizb ‘ut Tahrir, der delte materiale ud, hvor der var billeder af mig på. Der stod, at jeg har fået en pris fra Landsforeningen af bøsser og lesbiske, og derfor skal man ikke stemme på mig ved valget«, siger Kamal Qureshi. …»…Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle«, siger Kamal Qureshi.“

Politiet har fundet det tredje skudoffer for dagens skyderi på Vesterbro i København på et hospital i Sverige. Han er muligvis gerningsmanden og bevogtes af svensk politi efter at han er blevet opereret Skudoffer fundet i Sverige – han er måske drabsmanden, Drabsoffer havde bevæbnede livvagter.

I gamle dage måtte nordiske krigskirurger rejse til Korea og Congo, det behøver de ikke længere. SF érne har det med at skyde skylden på Hitzb-ut -Tahrir. Det passer måske SF, men det er ikke nødvendigvis rigtigt. De sår nok frøene, men de er næppe så dumme at opføre sig så primitivt endnu. Det er lagt ud i entreprise, som hos enhver mafiøs bevægelse med respekt for sig selv. Der er nok af folk, der abonnerer på de antidemokratiske principper, SF har indført i Danmark, flere end det er politisk opportunt for SF, at minde vælgere om.

Nu er det ikke godt at vide, hvor meget mere ballade multikulturalisterne i rød blok kan tåle fra deres klienter, før valgresultatet kan tippe. Der foreligger en ny situation, hvis også folkesocialister skal til ledsages af øresnegle og bombehunde, der hidtil har været forbeholdt særlig onde politikere og bladtegnere. Selvom ingen kan ønske en sådan situation, ville den dog indeholde en vis portion poetisk retfærdighed. Når fromme muslimer i København bærer skydevåben i moskéen efter behag, er det på tide at spørge politiet og deres regering: Har I mistet magten og overblikket, skal vi andre bevæbne os også for at sikre magtbalancen, eller har I tænkt jer at gøre noget ved situationen? Spørgsmålet er berettiget, vi vil have et ærligt svar af den enkle grund, at ingen kan vide, hvem der skal af med livet næste gang. Er svaret, at vi skal have det som i Malmø, så kan enhver tage bestik af det og flytte mens de endnu er i live. Bliver alle involverede udvist, statsborgere eller ej, er der formentlig endnu tillid mellem byens borgere og myndighederne, selvom det holder hårdt. Status quo er ingen mulighed. Forsvinder bevæbnede udlændinge ikke fra landet uden videre snak, eskalerer bevæbningen blandt lovlydige borgere, og politiet kan lige så godt førtidspensionere sig. I Singapore er der dødsstraf for at eje ulovlige skydevåben. Tager man det ikke alvorligt nu, presses man henimod de tilstande. Malmø er allerede idag på grund af sit velerhvervede ry for alvorligt kriminalitet, en by fremmede investorer tøver med at slå sig ned i. Forstår Københavns bystyre end ikke det, er de inkompetente og uværdige til offentligt embede.

DR og Politiken har en uhyre alternativ situationsanalyse, efter at de har haft termometeret oppe, deres guder må vide hvor: Skudepisode kan bringe Pia K i problemer. (Eid ul-Fitr har intet andet til fælles med julen, end at kvinder og børn får gaver, muligvis for at have været så tapre, at de holdt resten af året ud.)

Det libyske forår: Far skærer halsen over på tre døtre efter voldtægt

Måske det lave blodsukker under ramadanen havde gjort ham lidt ekstra pirrelig og ærekær? (LFPC)

A Libyan father killed his three daughters after they were raped by Gaddafi’s troops to lift the shame on his family, a human rights group said today.

The girls, aged 15, 17 and 18 were allegedly assaulted by soldiers at a school in the town of Tomina, near the war-shattered city of Misrata, during a two-month siege.

When they returned home, their father slit their throats in a so-called honour killing, according to Physicians for Human Rights (PHR). […] Father slit throats of three daughters in ‘honour killing’ after they were raped by Gaddafi’s troops

De allermørkeste spekulationer om Anders Breivik

Det er indlysende at man ikke kan slutte fra konsekvenserne af et sammenfald af begivenheder, til forudgående planlægning fra aktørernes side med disse som mål. At postulere den slags uden dokumentation er selvfølgelig blot endnu en af de konspirationsteorier som nettet flyder over med. Når det er sagt, er det lige så indlysende rigtigt at prøve at opstille et detaljeret regnskab over hvad der vides om Anders Breivik, og hvad der vides om andre kræfters dispositioner i Oslo, Washington og andre steder med mulig sammenhæng hermed. Brikker i et spil er det altså ikke med den nuværende viden, men i og med at Breivik i så ekstrem grad er gefundenes Fressen for de kræfter han angiveligt bekæmpede, må detaljeregnskabet være på sin plads, så længe man holder sig konklusionerne på afstand.

Gates of Vienna opstiller her dette regnskab i seneste post i serien som vi her tidligere har bragt uddrag fra. Det er helt uomgængelig læsning hvis man vil gå dybere end medie-pludren om inspiration fra fredelige bloggere uden hang til nemme løsningsforslag.

[…] In the spring of 2011, her Muslim counterparts in the OIC engineer the passage of UN Human Rights Council Resolution 16/18. It calls for laws against “defamation of religions, including Islam” in all UN member states. Mrs. Clinton’s task is to help the OIC achieve its goals, which have been all but realized in Europe. In the USA, however, the full implementation of laws against the “defamation of religions” is stymied by the First Amendment of the United States Constitution.

Any laws implementing Resolution 16/18 must avoid public outcry until they are passed, and survive any subsequent scrutiny by the Supreme Court. The American people will have to be prepared ahead of time for the necessity of limitations on their freedom of speech. They must be convinced that “Islamophobia” is repugnant, intolerant, and anti-American. The “Islamophobes” must be thoroughly stigmatized and shunned.

Much as its immediate predecessors have done, the Obama administration repeatedly warns about the danger of “right-wing extremists”. The Department of Homeland Security issues directives to be on watch for militia members, former servicemen, Tea Party supporters, and Ron Paul voters. If a “right-wing terrorist” who opposes Islam were to stage a violent attack, it would help the administration soften up America for the necessary suppression of publicly-expressed opposition to Islamic law. Such an attack would be of immense value in silencing any objections to a crackdown on particular kinds of speech, especially “Islamophobia”. In the aftermath, anyone questioning sharia or Islamization would be suspect. […] The Breivik Portfolio, Part Four: The Dot-Connection 

Igen, dette er en opstilling af kendte forhold og påvisning af interesser, ikke konspirationsteori på nuværende tidspunkt. Imod et sådant scenarie kunne man vel også indvende at hvis disse kræfter – stormagter, EU, OIC og andre – vitterligt havde iværksat en “false flag” operation i denne størrelsesorden, ville de jo nok have fået deres marionet til at gå efter en anden og langt – langt – mere oplagt og politisk sensitiv gruppering i Europa, end norske socialdemokrater. Havde de faktisk tænkt og smedet rænker i denne episk forbryderiske størrelsesklasse, ville de jo nok have valgt det mål der gav mest afkast i den ønskede retning – og det var altså ikke det der skete (LFPC).


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 30 august 2011 - 17:58 - Svar

OT

Endnu en historie fra ‘Broken Britain’: Se billederne fra London, hvor en tilfældig handlende prøver at stoppe en flygtende knivstikker, mens politiet bare står og ser på:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2031549/Notting-Hill-Carnival- 2011-stabbing-Police-hunt-knife-wielding-thug-fled.html

Der er ikke noget at sige til, at respekten for politet er stort set ikke-eksisterende blandt de kriminelle derovre.

Elefanten

Posted: 30 august 2011 - 18:40 - Svar

Ifølge Politiken blev hr. Qureshi overfaldet, da han delte valgmateriale ud i Valby Hallen.
I folkekirkeligt regi ville det være aldeles upassende, hvis en folketingskandidat delte valgmateriale ud ved højmessen.
Men takt og tone kan være anderledes hos en religion, der går ind for stening og håndsafhugning.
I øvrigt er samme hr. Qureshi imod den traditionelle gudstjeneste før Folketingets åbning. »Jeg synes, det er underligt, at vi, samme dag som Folketinget træder frem, starter med at gå i kirke. Det sender mærkelige signaler ud, at man ikke adskiller politik og religion«, siger Kamal Qureshi.
I ramadan-måneden fejrer muslimer koranens tilblivelse. Jul er et gammelt nordisk ord, der hentyder til årets gang (vintersolhverv).

JensH

Posted: 30 august 2011 - 19:22 - Svar

Tillad mig et ikke-politisk indlæg, men den her er faktisk ret morsom:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2031559/Mac–Manchester-Uniteds -8-2-rout-Arsenal.html#comments

Allan Hansen

Posted: 30 august 2011 - 20:32 - Svar

“O ye who believe! Fight those of the disbelievers who
are near to you, and let them find harshness in you,
and know that Allah is with those who keep their duty”
Qur’an, Sura 9:123

Marco Polo (verdensomrejsende): ”Den militante muslim er personen, der skærer hovedet af den vantro, mens den moderate muslim holder offerets fødder”

John Quincy Adams (amerikansk præsident): “Loven deres profet Muhammed har givet muslimerne, er at nogen form for skade påført nogen, der ikke accepterer deres lov og anerkendelse af hans goder, er overhovedet ingen synd”

Professor Bertrand Russell (filosof): ”Essensen af Muhammed´s doktrin var vold og begær: at løfte det brutale over den spirituelle del af den menneskelige natur.

Professor Bertrand Russell (filosof) skriver:

” It was the duty of the faithful to conquer as much of the world as possible for islam ……

The Arabs, although they conquered a great part of the world in the name of a new religion, were not very religious race; the motive of their conquests was plunder and wealth rather than religion. It was only in virtue of their lack of fanaticime that a handful of warriors were able to govern, without much difficulty, vast populations of higher civillization and alien religion … There were immense numbers of slaves, largely as a result of successful wars,,.

Kilde: History of Western Philosophy By Bertran Russell 1945.

Alexis De Tocqueville (fransk tænker og historiker): ”Over en milliard mennesker tror på Allah, uden virkeligt at vide hvad Allah angiveligt står for, eller hvad han kræver af dem. Og den minoritet der forstår, fortsætter med at være muslimer, da de har redefineret deres moral og etik til at passe Islam´s lære, som til overflod mangler moral. De redefinerer derfor hvad der er godt og ondt, for at tilpasse deres liv til det der prædikes af Islam, i stedet for at undersøge Islam for at se om den passer ind i det gode liv. Bagvendt tænkning af en bagvendt religion”

Dante (1265-1321) italiensk forfatter.

“Muhammed vil brænde i helvede til evig tid,,.

Winston Churchill (britisk præmierminister): ”Hvor skrækkelig er de forbandelser muhammedanismen pålægger sine tilhængere! Ud over det fanatiske raseri der i et menneske er lige så farligt som hundegalskab i en hund, findes der den fatalistiske apati. Effekten er synlig i mange lande, sløve skikke, sjuskede landbrugssystemer, træge handelsmetoder, og usikkerhed omkring ejendomsret findes hvor end tilhængerne af Profeten regerer, og lever. En degraderet sensualisme der fratager livet ynde og rafinnement, foruden værdighed og hellighed. Det faktum at i muhammedansk lov tilhører enhver kvinde én eller anden mand som dennes absolutte ejendom, enten som barn, kone eller konkubine, må udsætte den endelige udryddelse af slaveriet, indtil troen på Islam er ophørt at være en stor magt blandt mennesker.
Individuelle muslimer kan vise fortræffelige kvaliteter, men religionens indflydelse paralyserer den sociale udvikling, for de der følger den. Ingen større reaktionær kraft eksisterer i verden.
Langt fra værende uddøende er muhammedismen en militant og konverterende tro. Den har allerede spredt sig gennem Centralafrika, udviklende frygtløse krigere ved hvert et skridt; og var det ikke fordi kristendommen fandt ly i videnskabens stærke arme, videnskaben imod hvilken den havde kæmpet forgæves, kunne Europa´s moderne civilisation falde, som civilisationen i antikkens Rom faldt”.

Den berømte Skotske filosof David Hume (1711-76) har denne skarpe kommentar:

”Koranen er en vild og absurd forestilling. Koncentrerer vi os om Muhammeds fortællinger, vil vi hurtig opdage, at han priser eksempler på forræderi, umenneskelighed, grusomhed, hævn og snæversyn, som er aldeles uforenelig med et civiliseret samfund”.

”Koranen lærer os at dræbe afgudsdyrkerne og de vantro, der afviser islam” Gholam-Reza Fada, 1980.

Earnest Renan (fransk tænker): ”Jeg har i høj grad studeret Koranen…Jeg afsluttede dette studie med overbevisningen om, at i stort omfang har der ikke eksisteret religioner i verden så dødelige for mennesket som Muhammed´s religion”

” Den pædofile røverhøvding og stamme kriger Muhammed stod selv i spidsen for 77 bloddige terror angreb, mod jøder, kristen og andet godtfolk. Kilde: The truth about Muhammad – founder of the world´s most intolerant religion. Robert Spencer 2006.

Hans Erling Jensen. Islamkritiker.

” Muhammeds horisont rakte længer end til spidsen af hans penis,,

Lars Hedegaard. Historiker og forfatter.

” Det vestlige paradigmeskift i omtale af islam har fået den konsekvens, at man i dag kun kan omtale islam som et identificerbart fænomen, når man ønsker at rose den for et eller andet. Vil nogen derimod kritisere islam, opløses den tåge. Så kan man overhovedet ikke tale om islam som en sammenhængende enhed.

Det er ganske vist svært at benægte, at næsten alle verdens nulevende terrorister og selvmordsbomber påberåber sig Muhammeds ideologi, når de skal retfærdiggøre deres handlinger, men det skyldes, siger fortalerne for den nye islam-diskurs, at de har misforstået ” profetens budskab.

Det er også svært at skjule, at demokratiet, friheden og fremskridtet har ringe kår i den muslimske verden, men det har intet med islam at gøre.

Islam er så mangfoldig og mangefacetteret fra land til land og fra person person ( for vi at vide), at man slet ikke kan kritisere den, men derimod nok berømme den.

Alle disse forklaringer og erklæringer om den muslimske indvandring som en kulturberigelse og et nyttigt tilskud til landenes økonomi har imidlertid ikke været nok til at bortvejre en begyndende frygt i de europæiske befolkninger.
Efterhånden som der næsten dagligt er indløbet beretninger fra store dele verden om terror og andre voldshandlinger begået i Allahs navn, er stadigt flere begyndt at tvivle på de offentligt fremførte påstande om islam som en fredens og tolerancens religion.

I 2004 spurgte Frankrigs rådgivende komite om menneskerettigheder, hvordan folk stiller sig til de vigtigste religioner.
Mere end halvdelen, 52 pct. havde et positivt syn på kristendommen, mens 13 pct. var negativ indstillet. 30 pct. forholdt sig positivt til jødedommen, mens 20 pct. var negative. De tilsvarende tal for islam var 23 pct. og 66 pct. negative.

Ved en meningsmåling gennemført i Tyskland i 2007 fik folk stillet følgende spørgsmål >> Når du høre ordet ´islam, hvad tænker du så på?
93 pct. svarede >> kvindeundertrykkelse, 83 pct. >> terrorisme,, og 82 pct. >> ´radikalisme,,.
Citat slut: 1400 års krigen. Lars Hedegaard og Mogens Camre. 2009. ( En bog som alle bør læse).

Dette eksempel illustrer blot med al tydelighed, at islam er et problem over alt i verden ikke mindst i den muslimske verden.

Siden den 11 September 2001 har der været 17.532 boldige islamiske terror angreb rundt omkring i verden.

Will Durant (amerikansk historiker): ”Muslimerne er Islam´s første ofre. Mange gange har jeg på mine rejser observeret, at fanatisme kommer fra et lille antal farlige mænd, der med terror fastholder andre i praktikken af denne religion. At befri muslimen fra hans religion er den største tjeneste, man kan gøre ham”

TROEN DER BLEV UDBREDT MED VOLD.
Islam eller døden.

Islam trækker det dybeste, bredeste og længste blodspor ned igennem mennesket historie.

Marius Baar. Teolog og forfatter.

“Guds kærlighed er ukendt for muhamedaneren. Koranen prædiker had og forbandelse mod og over alle, især jøder og kristne, der ikke vil bekende sig til islam. Da Muhammed så, at jøder og kristne ikke omvendte sig til islam, indpodede han hadets gift, der gennem mange hundrede år ikke har mistet virkning. Med Muhammed har islam degraderet den rigtige gammel testamentlige lære om guds enhed på en forkert og umenneskelige måde. Allah er for muhamedanerne en sjælløs, ubevægelig og ubarmhjertig gud.

En sådan gud tåler kun sit eget billede. Denne gud fordrer underkastelse og tilbedelse af alle skabninger. Han er den fuldkomne egoisme, en grusom kærlighedsløs tyran, der kun fordrer. Det lugter lidt af satan. Den sorte sten, allah, var længe før Muhammeds tid én af de 365 afguder i Kaabaen, islams hovedhelligdom. Denne ene afgud havde fortrængt de øvrige 364, men han blev ved med at være en afgud, der blev tilbedt i Kaabaen.

Muhammed forjagede de 364 gudebilleder. Hans sten gud”allah, var den eneste gud. Ved en hedensk offerfest i Mekka trådte Muhammed frem for folkemængden, pegede på Kaabaen og råbte: La alla illa allahu (Der er ingen allah, uden at allah er ham) Allah var den øverste af de dæmoner, der blev dyrket i Kaabaen. Denne udtalelse af Muhammed blev senere ændret til La illahilla Allah (der er ingen gud uden Allah), der er islams trosbekendelse.
Kaabaen var islams første helligdom. Den egentlige kerne i islam ligger i denne binding til allah, den øverste dæmon. De mennesker, der giver sig hen til denne ånd, bliver bundne af Satan.
Muhamedanerne må ikke have forbindelse med hverken jøder eller kristne.

”Hvis en muslim dræber en ikke muslim, kan han ikke idømmes dødsstraf, for hans udviklingsstadige er højere end den dræbtes”
Sultan Hussein Tabandeh. 1980.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, -o- ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Det skrev islam eksperten Marius Baar i slutningen af halvfjerdserne, men den var der vist ikke mange der fik læst? Og ikke mange forstod, hvad det egentlig var, manden talte om. Vesten må vælge – Marius Baar- på dansk 1980.

”O I troende, hav ingen forbindelse med jøden eller kristne, lad dem forene sig med hinanden. Den, der betragter dem som ven, bliver som de. Allah er ikke de vildfarnes føre”. ( Koran 4, 56)

”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner! Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger, belejr dem, angrib dem i baghold. Træffer I vantro, så hug hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt dem”.
Her ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige og sataniske fjæs frem.

Forfatteren har arbejdet som missionær blandt muhamedaner i Tchad i 25 år. Gennem sammenlignende studier af Koranen og de bibelske profetier i Det Gamle og Det Nye Testamente kommer han til forbløffende, men indlysende udsagn. Kendsgerning efter kendsgerning gør han det klart for læserne, at de bibelske profetier i dag er historie. Uhyggeligt og med en fart, der tager pusten fra os, udbreder islams magt sig for at lægge løkken om halsen på alle anderledestroende.

Marius Baar teolog og forfatter.

” Enhver, der kysser den sorte sten i Mekka står i ledtog med satan,,
“Ingen vantro er så primitiv og fyldt med løgn, som islam,, Citat: Ex muslim Mohammad Asghar. Læs hans bog – Muhammad and His Quran:Blood and lies at the root of islam. Her http://www.islam-watch.org

Ingen vantro er så primitiv og fyldt med løgn som islam.

Kort sagt: islam er verdens største løgnehistorie.

Der har aldrig været nogen “profet Muhammed” det er en gammel røverhistorie.

1), Den såkaldte “Muhammed hed ikke Muhammed.

2). Den såkaldte “Muhammed,, talte ikke arabisk.

3). Den såkaldte “Muhammed´s “gud,, hed ikke Allah.

Mark Durie. Forfatter

“The Qur´en has a Samaritan making the golden calf, which was worshipped by the Israelites in the wilderness ( Ta Ha 20:85) during the Exodus. In fact, it was Aaron (Exod. 34:1-6). The Samaritans did not exist until several centuries later. The were decendants of northern Israelites centuries after the Exodus.

Many Quranic stories can be traced to Jewish and Christtian folktales and other apocryphal literture. For example, a story of Abraham destroying idols ( As-Saffat 37) is found in a Jewish folktale, the Midrash Rabbah.
The Quranic story of Zachariah, father of John the Baptist, is based upon a second-century Christian fable.
The story of Jesus being born under a palm tree is also based on a late fable, as is the story of Jesus making clay birds come alive.
Everything the Qur´an says about the life of Jesus that is not found in the Bible can be traced to fables composed more than a hundred years after Jesus´ death.

Jesus´ titles of Messiah and Word of God, wich the Qur´an uses, find no explanation in the Qur´an. Yet in the Bible, from wich they are taken, these titles are well integrated in a whole theological system.
The Qur´an mentions the Holy Spirit in connection with Jesus, using phrases that come from the gospels. Ibn Ishaq ( life of Muhammad) reports Muhammad as saying that this “Spirit,, was the angel Gabriel (cf. also An-Nahl 16:102, Al-Baqarah 2:97). However, the biblical phrase ” Spirit og God” ( Ruach Elohim) or ” Holy Spirit,, can only be understood in light of the Hebrew scriptures. It certainly dose not refer to an angel.

Jesus´ alleged fortelling og Muhammad´s coming ( As-Saff 61:6) appears to be based on a garbled reading of John 14:26, a passage which in fact refers to the Spirit.

The Hebrew scriptures were Jesus´ Bible. He affirmed their authority and reliability and preached from them. From these scriptures he knew God as Adonai Elohim, the Lord God of Israel. He did not call God allah, which appears to have been the name or title of a pagan Arabian deity worshipped in Mecca befor Muhammad. Muhammad´s pagan father, who died befor Muhammad was born, already bore the name Abd Allah ” slav of Allah and his umcle was called Obeid Allah.
We read that An-Najm 53:19-23 seeks to refute the pagan Arab belief that Allah had to daughters named al-Uzza, al-Ilat, and Manat ( see also An-Nahl 16:57 and Al-Anam 6:100.)

The biblical narratives are rich with historical details, many confirmed by archaeology.
They cover more than than a thousand years and reveal a long process of technological and cultyral development. In contras, the Qur´an sacred history is devoid of arcaheological support. Its fragmentary and dis-jointed stories no authentic reflection of historical cultures. No place name from Israel is mentioned, not even Jerusalem. Many of the supposed historical events reported in the Qur´an have no independent verification. For example, we are told that Abraham and Ishmael built the Kaaba in Mecca ( Al-Baqarah 2:127), but this is totally without support.
The biblical account, more than a thousand years older, dos not place Abraham anywhere near Arabia.

The Qur´an is not a credible source for biblical history.

The Qur´an , written in the seventh century CE, cannot be regarded as having any authority wathsoever to inform us about Jesus of Nazareth. It offers no evidence for its claims about biblical history. Its numerous historical errors reflect a garbled understanding of the Bible.

Islam appropriates the history of Judaism and Christianity to itself.

When Muhammad linked the name of Allah to the religious histories of Judaism and Christianity, this was a way to claim them for islam. In the light of later events, the claim that islam was the original religion, and that all preceding prophets were muslims, can be regarded as an attempt to appropriate the histories of other religions for islam. The effect is to rob Christianity and Judaism of their own histories.

Consider that many biblical sites, such as the tombs of the Hebrew patriarchs and the Temple Mount, are claimed by islam as muslim sites, not Jewish or Christian ones. After all, the Qur´an tells us that Abraham ” was a muslim”. Under islamic rule all Jews and Christians were banned from such sites.

Conclusion.

´Isa (Jesus) of the Qur´an is a product of fable, imagination, and ignorance.
When muslims venerate this ´Isa, they have someone different in mind from the Yeshua or Jesus of the Bible and of history. The ´Isa of the Qur´an is based on no recognized from of historical evidence, but on fables current in seventh-century Arabia.

” Pigs are accociated with Christanity. Killing them is another way of speaking of the destruction of Christianity. Under islamic law the poll tax buys the protection of the lives and property conquered ” People of the book” (At-Taubah 9:29). The abolition of the poll tax means jihad is restarted against Christian ( and Jews) living under islam, who should convert to islam or else be killed or enslaved.
The abundance of wealth refers to booty flowing to the muslims from this conquest,,.

Citat: Mark Durie 2005.

Overalt i verden har islam kun bragt had, vold, blod, terror, fattigdom, sygdom, undertrykkelse, korruption ,analfabetisme vildfarelse, åndelig formørkelse, afmagtt og fortvivlelse til menneskeheden.

Som Samuel Huntington gør opmærksom på, er muslimer langt mere tilbøjelige til at lade sig inddrage voldelige, etniske konflikter end alle andre grupper. I sin berømte bog om civilisationernes sammenstød opregner han over 30 blodige konflikter, der inden for de seneste få årtier har været udkæmpet, eller stadig udkæmpes, overalt hvor muslimsk-domineret områder støder op til ikke-muslimskes – fra Bosnien og Kosovo og Cypern til Israel-Palæstina , Afghanistan-Sovjetunionen, Tjetjenien,Kashmir, Indonesien, Filippinerne og Xinjiang-provinsen i Kina, til Nigeria og Sudan, for blot at nævne nogle af de mest spektakulære. ,,Islams grænser er blodige; det samme er dens indvolde”, Bemærker Huntington og hentyder hermed til, at adskillige af de voldelige opgør teknisk set er borgerkrige, f.eks. mellem kristne maronitter og muslimer i Libanon og mellem muslimer fra Nigerias nordlige delstater og kristne mod syd.

Plyndringstogter, massevoldtægt, slavehandel og “jizja,, der er en skatteafgift, som alle dhimmier dvs. ikke-muslimer skal betale til muslimerne – har altid været den vigtigste drivkraft i islam. I dag anslås den “skat,, at koste danskerne ca. 50 Miliarder om året.

I følge politicalislam.com:

“These figures are a rough estimate of the death of non-Muslims by the political act of jihad.
Africa
Thomas Sowell [Thomas Sowell, Race and Culture, BasicBooks, 1994, p. 188] estimates that 11 million slaves were shipped across the Atlantic and 14 million were sent to the Islamic nations of North Africa and the Middle East. For every slave captured many others died. Estimates of this collateral damage vary. The renowned missionary David Livingstone estimated that for every slave who reached a plantation, five others were killed in the initial raid or died of illness and privation on the forced march.[Woman’s Presbyterian Board of Missions, David Livingstone, p. 62, 1888] Those who were left behind were the very young, the weak, the sick and the old. These soon died since the main providers had been killed or enslaved. So, for 25 million slaves delivered to the market, we have an estimated death of about 120 million people. Islam ran the wholesale slave trade in Africa.
120 million Africans
Christians.

The number of Christians martyred by Islam is 9 million [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-10] . A rough estimate by Raphael Moore in History of Asia Minor is that another 50 million died in wars by jihad. So counting the million African Christians killed in the 20th century we have:
60 million Christians
Hindus.

Koenard Elst in Negationism in India gives an estimate of 80 million Hindus killed in the total jihad against India. [Koenard Elst, Negationism in India, Voice of India, New Delhi, 2002, pg. 34.] The country of India today is only half the size of ancient India, due to jihad. The mountains near India are called the Hindu Kush, meaning the “funeral pyre of the Hindus.”
80 million Hindus
Buddhists.

Buddhists do not keep up with the history of war. Keep in mind that in jihad only Christians and Jews were allowed to survive as dhimmis (servants to Islam); everyone else had to convert or die. Jihad killed the Buddhists in Turkey, Afghanistan, along the Silk Route, and in India. The total is roughly 10 million. [David B. Barrett, Todd M. Johnson, World Christian Trends AD 30-AD 2200, William Carey Library, 2001, p. 230, table 4-1.]
10 million Buddhists
Jews.

Oddly enough there were not enough Jews killed in jihad to significantly affect the totals of the Great Annihilation. The jihad in Arabia was 100 percent effective, but the numbers were in the thousands, not millions. After that, the Jews submitted and became the dhimmis (servants and second class citizens) of Islam and did not have geographic political power.
This gives a rough estimate of 270 million killed by jihad.”
Islam indtager således en ubestridt førsteplads blandt historiens totalitære ideologier, der som mål havde eller har, at de ”rigtige” mennesker skal udrydde de ”forkerte” mennesker.

Kommunisme: Anslået 80 mio. døde
Nazisme: Anslået 50 mio. døde
Islam: Anslået 270 mio. døde.
Oveni de 270 mio. døde skal så lægges de uanet mange millioner levende ofre for islam – nemlig alle de mennesker, der følte sig tvunget til at blive ”muslimer” for at undgå at blive dræbt – eller for at slippe for at betale jizya, der alligevel ville have forårsaget, at de var døde af sult.

Ps .Rapporten tager ikke højde for de ca. 500.000 muslimer, som er blevet myrdet af andre muslimer inden for de sidste to årtier fx. i Algeriet, Irak, Libanon, Pakistan, Sudan og Afghanistan.

Og den med jøderne holder heller ikke stik.

I 1066 blev hele den jødiske menighed i Granada (ca. 5.000) ned slagtet af muslimerne:

” Vi erklærede krig mod jøderne (seks dags krigen 1967) og vi tabte nu udstiller vi os selv, som ofre,, Citat af Walid Shoebat. Why we want to KILL YOU. Bogen kan købes her. http://www.shoebat.com

INTET sted i verden har muslimerne kunne leve sammen med andre end sig selv og det går heler ikke uden vold; i dag er Gaza i krig mod Vestbredden – når der nu ikke lige er en jøde eller kristen man kan slå ihjel så æder man hinanden.

Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater
– Yahya Kemal (Beyatli).

( Muir bemærker” at så længe Koranen forblev rettesnor for troen, ville den vedblive med at give næring til dårligdomme, polygami skilsmisse og slaveri, underminere den offentlige moral, forgifter hjemmelivet og skabe kaos i samfundet, mens sløret fjerner kvindekønnet retmæssig plads og indflydelse i verden. Frihed til at tænke og bruge sin egen rationelle dømmekraft knuses og tilintet gøres. Tolerance er ukendt, og muligheden for frie og liberale institutioner er udelukket”.

Muirs endelige konklusion er da også: at Muhammeds sværd og Koranen er de stædigste fjender af civilisation, friheden og sandheden, denne verden endnu har set,,.

– Caetani, der skrev i begyndelsen af det 20.århundrede syntes at nå til samme konklusion, han skriver blandt andet” Hvis Muhammed skejede ud i sine unge år, burde det ikke fremkalde overraskelse. Han var lige så meget menneske, som sine samtidige; han var medlem af et stadig halvvildt stammesamfund blottet for enhver kultur og alene styret af instinkter….. Et samfund af rå, voldelige og blodtørstige mænd, der har let til vrede, er urokkelige i deres had og hævntørst, ligegyldige over blodsudgydelse og grådig efter plyndring. Forfaldet i Muhammeds karakter var et menneskeligt fænomen, som historien kan give ikke ét men i tusindvis af eksempler på. – Muhammed taber i skønhed men vinder i magt. Som det naturlige resultat kan vi fra Muhammeds ankomst til Medina spore en markant og hastig forfald i det system, han indskærpede. Intolerance erstattede hurtig frihed; vold trådte i stedet for overtagelse. Muhammed opmuntrer de vilde instinkter med al den umoralske brutalitet, der anstår sig for en tyrannisk og grusom semitisk ”gud. De åndelige våben, der først blev anvendt med højere mål for øje, blev snart benyttet til at fremme det timelige herredømme, og det timelige herredømme blev anvendt til at tilføre de åndelige våben vægt og temperament. Den almægtiges navn gav frygtelig styrke til satans sværd; og satans sværd gav rigeligt afkast ved at ødelægge allahs fjender og ofre dem ved den nye religions alter.” Dræb de vantro, hvor I end finder dem” blev nu islams motto.

Muirs Life of Mahomet udkom i fire bind mellem 1856 og 1861 og var baseret på de originale muslimske kilder. Den fremragende danske forsker Frants Buhl (semitisk filologi) (1850-1932) skal have det sidste ord i denne sammenhæng. Buhl mente, at Muhammed i sin medinensiske fase røbede den frastødende side af sin karakter: grusomhed, snuhed, uhæderlig, upålidelighed; at han viste sig som en person, hvis styrende princip var, at målet helliger midlerne. Som en despot, der forlangte absolut underkastelse.) H. G. Welles ( Verdens historie 1939) har beskrevet Muhammed således ”Han syntes at have været en meget forfængelig, begærlig, snu og i stand til, at føre sig selv bag lyset, samtidig med, at han var en i dybeste forstand religiøs mand. Han lod nedskrive en bog, Koranen, med forskrifter og udlæggelser og erklærede, at allah havde meddelt ham den. Betragtet som litteratur eller filosofi kan Koranen ikke siges at bære præg af sin påstående guddommelige oprindelse”.

Konreraad Elst (belgisk historiker): ”Den muslimske erobring af Indien er sanfdsynligvis den blodigste i historien. Det er en forstemmende historie, for dens evidente moral er, at civilisation er et dyrbart gode, hvis delikate ordenskompleks og frihed, kultur og fred, når som helst kan omstyrtes af invaderende barbarere udefra, eller mangfoldiggørelse indefra”

Pave Benedict: ”Den muslimske erobring i 1600-tallet var for hinduerne en ren kamp om liv eller død. Hele byer blev brændt ned, og befolkninger maskrerede, med hundredtusindvis af dræbte ved hver kampagne, og et tilsvarende antal deporterede som slaver. Hver ny invaderende lavede bogstaveligt talt sit eget bjerg af hindukranier. Som bidrag til undersøgelsen af kvantiteten af islamiske kriminelle handlinger mod menneskeheden, kan vi nævne, at Indien´s befolkning svandt ind med 80 millioner mellem år 1000 og år 1525”

Dr. R. Brahamchari (fysiker): ”Den mest lystne mand der har brugt religion for sin egen personlige vindings skyld, er profeten Muhammed. Islam er en kult, med sin fuldstændigt irrationelle tro på Allah, skabt af Muhammed der var en løgner, tyv, morder og voldtægtsmand, til sit sidste åndedrag”

Dr. Khushwant Singh (professor): ”Islamiske samfund kvæles af lænker omkring ånden og hjernen. Islamisk teologi er drevet af masochisme, dominans, intolerance, underkastelse og vold mod alle der er uenige i lovprincipperne i Islam”

Dr. B. R. Ambedkar (fader til den indiske konstitution): ”Allah er en brutal tyran, en barbarisk morder og voldelig despot. Islamisk Umma er den største bande kriminelle på jorden, og Allah er deres leder og vejleder af denne kriminelle bande, og prøver at etablere sig selv som verdens gud, med hjælp fra mujahidinere gennem terror og blodsudgydelse”

Ludvig Holberg (1668-1754) anså Muhammed for at være en bedrager, muslimerne som moralsk underlegen og beskrev islam som sværdets religion. Den danske teolog C. H. Scharling (1836-1920). Han var fra 1870-1916 professor i etik og religionsfilosofi ved Københavns Universitet.

Et af hans hovedværker er Menneskeheden og Christendom i deres historiske udvikling; hvori det blandt andet fremføres, at islam ” begyndte med løgn og måtte derfor efterhånden medføre alle løgnens forbandelser. Islam var for Scharling i modsætning til kristendommen en falsk religion: underforstået hvad der begyndte med løgne kan naturligvis ikke sener verificeres, som værende sandhed. Dansk islamforskning grand old man er uden tvivl Frants Peter William Buhl (1850-1932) hans arbejde blev anerkendt og respekteret også for Danmarks grænser. Buhl var fra 1898 professor i semitisk filologi ved Københavns Universitet.
Lad os derfor kaste et kort blik på Buhl, Johannes Østrup (1867-1938) og Johannes Pedersen (1883-1977), vurdering af islam.

”De lever her, som i mange andre tilfælde, af smuler der er faldne til dem fra jødernes og de kristne bord, idet væsentlig havde optaget disse overleveringer og kun forøget dem med enkelte ligeså fanatiske som idétomme tilsætninger.”

(Buhl:1890.)

Buhl betegner Muhammed fysiske sejer som ” uvidenhedens triumf. (Buhl:1903.)

”at Muhammeds åbenbaringer måske nok var et resultat af sygdom, men at det ikke var noget, der kunne bestemmes med sikkerhed. Et sådan hysterisk menneske sindstilstand er et alt for kompliceret fænomen til at man uden videre tør anlægge en simpel logisk målestok, som når man dømmer normale mennesker.”

(Buhl:1903.)
I 1894 tog det professor Johannes Østrup 60 dage på hesteryg at vende hjem fra et studieophold i blandt andet Syrien. Overordnet må man dog konstatere, at Østrup anså islamisk kultur for at være uciviliseret, skriver Kim Møller.
En konklusion han dannede sig ved selvsyn allerede i 1894 ved hjemrejsen fra Arabien: Ved ankomsten til Konstantinopel var jeg altså vendt tilbage til den civiliserede samtid, og barbariet lå definitivt bagved mig. (Østrup:1894.) Østrup forsatte denne betragtning med en kulturhistorisk analogi, der gentages gennem hele hans forfatterskab i forskellige varianter: Arabien lever i oldtiden, Tyrkiet i middelalderen og Europa i nutiden, skriver Kim Møller.
” Muhammed var en gadeprædikant, der mistede selvkontrollen, da han fik magten. (Østrup:1911)

I lighed med Buhl påtaler Østrup dog også Muhammed vilkårlighed valget af sine midler, og det pointeres, at Muhammeds magtbegær motiverede en formelig udryddelseskrig mod adskillige af de større jødiske stammer. Muhammed søgte konfrontation og iscenesatte krig.
Muhammed var ingen klog mand – tværtimod. En klog mand har altid flere venner ind fjender, men Muhammed gik fjendskabets vej.

Johannes Pedersen gik ikke i dybden med Muhammeds moralske udvikling, men nævnte, at Muhammed i sin magtstræben satte den gammel arabiske moral i anden række og i det hele udviste hensynsløshed.

Johannes Pedersen ville ikke godtage postulerede åbenbaringer for sandhed og er meget tæt på at betegne Muhammed som en bedrager” I realiteten er troen på gud og på hans profet det samme og efterhånden som Muhammed blev hersker, nærmede de guddommelig åbenbaringer sig hans personlige ønsker i en påfaldende grad” (Pedersen:1924)

I sin korantolkning modstiller Buhl adskillige gange kristendommens fokus på kærlighed og forsoning med islams strenghed og frygt.

”Guds faderlige kærlighed overskygges meget af tanken om Allahs vrede og iver for at hævne og straffe. (Buhl:1924)

Med andre ord, Muhammeds Allah er en vred, aggressiv og skinsyg ”gud” der kun tåler sig selv i modsætning til kristendommen, hvor gud er noget som alle små børn elsker. Muhammeds ”gud” kan sammenlignes med hvad man i kristendommen kalder en satan – altså en tyran. Det er nogle stygge tanker denne Allah har – man har vist ikke tænkt sig om – om igen Allah!

”Der var dog ingen tvivl om, at islam i etisk henseende stod langt, langt under både Buddhismen og Kristendom.(Østrup:1911).

”Muhammed bød sine tilhænger at føre en skånselsløs hellig krig mod afgudsdyrkerne, men jøderne og de kristne fik tilladelse til at udøve deres religion, når de ved at betale en årlig afgift og anerkendte muhamedanernes politiske overherredømme. (Buhl:1903)

”Islam var intolerant i forhold til ikke-muslimer, hvilket dhimma-ordningen systematisere. (Østrup).

” I islam har forkyndelsens vigtigste middel været sværdet. (Østrup:1911).

I sine erindringer fra 1938. kritiserer Østrup nazisternes dominerende stilling på de tyske universiteter med følgende sammenligning” det klinger helt muhamedansk: Der er kun én Hitler, og vi er alle sammen hans profeter. (Østrup:1938).

Den Schweiziske psykoanalytiker Carl Jung (1875-1961) når frem til samme konklusion da han i et interview i slutningen af 30´erne blev spurgt, hvilken religiøs retning Europa bevæger sig i? Han svarede: Vi ved ikke hvorvidt Hitler vil grundlægge et nyt islam, men han er da godt på vej; han ligner Muhammed.

Hvor langt han vil nå, må vi se i den historiske fremtid. Den Schweiziske teolog Karl Barth skrev i 1939: Hitler er Allahs nye profet. Heil Hitler.

Ein Volk, Ein Reich, Ein Fúhrer. Heil Allah. – God bless Hitler: se Fitna.

Islam über alles!

I Samlede Essays – skrevet under et ophold i Berlin i 1939 –
sammenligner Karen Blixen i kapitlet “Breve fra et land i krig”
nazismen med islam:

“Mon der vel nogensinde har været noget som dette Tredje Rige? Af de
foreteelser, som jeg i mit liv personligt har kendt til, er den, der
kommer det nærmest, Islam, den muhamedanske verden og
verdensanskuelse. – Ordet Islam betyder hengivelse, det er vel det
samme, som Det tredje Rige udtrykker i sin håndsoprækning: Din i liv
og død.
Islam er af de to det højeste ideal, fordi det er højere at tjene Gud
end at tjene et fædreland eller en race. Råbet fra minareten: “Der er
kun én Gud og Muhammed er hans profet,” er af evigere natur end noget
feltråb om det udvalgte folk. Halvmånen er et ædlere tegn end
hagekorset – (der for mig i hvert fald har noget uroligt og brudt,
spasmodisk i sin bevægelse, hvor ikke, som på tårnene ved indgangen
til stadion, hagerne er bøjede, så at de danner brudstykker af en
periferi, samler figuren og bringer den til ro.)
Alligevel har de to verdener mange ting tilfælles. Men man må da ikke
tænke på det ældede islam, som vi nu kender til, efter at det har
fundet sig en modus vivendi mellem verdensreligionerne. Man må gå
elleve eller tolv århundreder tilbage, til mødet med den unge
muhamedanske bevægelse, da den rejste sig og foldede sig ud som en
fane og drog frem for at underlægge sig verden. Da må det have lynet
og tordnet i skyerne, og de omkringliggende riger må have følt sig
ilde til mode. Hvorfra fik ørkenfolket denne kraft?
Den muhamedanske verdensanskuelse har som nazismen en uhyre
selvfølelse: Den rettroende står over alle vantro, én rettroende sjæl
er mere værd end hele verdens guld. Den er i sit væsen
klasseudslettende som Det tredje Rige, den ene muhamedaner er, om han
er vandbærer eller emir, ligeså god som den anden. Den har et vældigt
sammenhold og stor hjælpsomhed de troende imellem – 10% af din formue
skal du give til de trængende af Islam, og det er ikke almisse, men en
gæld du betaler. I sine ritualer har Islam lighed med Det tredje Rige:
de rettroende får ikke tid til at blive fremmede for hinanden. Nogle
ting i “Min kamp” ligner kapitler i koranen.
Islam blev udbredt med sværdet, det er en anklage, som bliver ført
imod den af andre religioner, der dog ikke på dette punkt alle selv
kan have den bedste samvittighed. Jeg vil citere så vidt jeg husker
det, for man kan jo ikke her i Berlin købe engelske bøger at slå op i
– hvad Carlyle har at sige derom i sin bog: “Heroes and
Hero-Workship”, som for resten i det hele taget har meget af Det
tredje Riges tankegang. “Med sværdet,” skriver han. “Javel, men
hvorfra fik profeten sværdene? Enhver ny religion begynder med en
minoritet på én eneste mand – på den ene side han, på den anden side
alle de andre. – Det ville ikke nytte ham at forsøge at udbrede sin
tro med sværdet. Lad ham skaffe sig sine sværd.”
Selve Islams forestilling om paradis er skabt af en krigerfantasi, det
er et ideal for en hær på march. – “Så længe I marcherer, må I
underkaste eder alle savn og bevare eder afholdende, prøvede, rede til
kamp. Men når staden er indtaget, og vi er gået i lejr, så bliver det
hele noget helt andet.” Det er en femårsplan i en overnaturlig
dimension.
Islam bærer præg af sin ørken-oprindelse, der er sandstorme i den og
store luftspejlinger. Til gengæld, synes jeg, har Det tredje Rige en
rent ekstatisk respektabilitet, honnet ambition på liv og død, i
himlen og på jorden. Hvilken af de to mentaliteter, der er den
farligste, er ikke godt at vide.”

“The human understanding is no less exposed to the impressions of
fancy than to those of vulgar notions.”
Sir Francis Bacon (Novum Organum, 1620)

Walid Shoebat. Ex muslim, islamkritiker og forfatter. ”
Historien om Palæstina, som et land er en myte citat af tidligere PLO terrorist Walid Shoebat.

” vi erklærede krig mod jøderne ( seks dages krigen 1967) og tabte – nu udstiller vi os selv, som offer,, citat Walid Shoebat.
læs: Why We want to KILL YOU. Bogen er skrevet den tidligere PLO terrorist Walid Shoebat, som i dag er konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i USA. Bogen kan købes her. http://www.shoebat.com When I finally realized the lies and myths I was taught, I knew it was my duty as arighteous person to speak,, Citat: Walid Shoebat. http://www.shoebat.com

Ayaan Hirsi Ali. Ex muslim, islamkritiker og forfatter. ” Det meste af koranskolen handler om helvedet,,.

Sam Solomon. Ex muslim, islamkritiker og forfatter.”Der har aldrig været mere end én muslim i denne verden
og det var Muhammed selv,,.

Resten er slaver, fanger, trælle, lakajer og kustoder”

– Citat: Sam Solomon.

“Islam er ikke nogen religion og da slet ikke målt med den vestelige terminologi,,.

Sam Solomon er tidligere Højesteretsdommer i sharia lov. I dag er Sam Solomon konverteret til kristendommen og bor på en hemmelig adresse i London.

Jeg vil opfordre ALLE til, at læse – Modern day Trojan horse. The islamic Doctrine of immigration. Accepting Freedom or Imposing islam? (Al-hijra) ordet er arabisk og betyder fjendtlig udvandring= fjendtlig indvandring.

Islamisk udvandring og fjentlig indvarndring har udlukkende det formål, at oprette en islamisk stat og overtage kontrollen over de vantro svin og aber, som der står i de forskelige koraner – altså ligesom terror pedofeten og slavehandler general Muhammed.

Sam Solomon & E Al Maqdisi 2009.

P.S Bogen er tilegnet den Egyptiske historiker og forfatter Bat Ye´or. EURABIA

Lyt til Sam Solomon på dette link.

http://www.youtube.com/watch?v=v7fH464RxWE

Om Sam Solomon´s bog skriver Geert Wilders.
” I hope that every person in the Western world reads it, including the sleeping political elite.
This book should bring about a much needed awakening,,.
Geert Wilders MP and Chairman party for Freedom.
M. A. Khan. Ex muslim, islamkritiker og forfatter. “det er på tide at smide islam ud på møddingen, der hvor den høre hjemme,,

Citat: Ex muslim M. A. Khan.

Wafa Sultan. Ex muslim, islamkritiker, psykolog og forfatter ” Allah er en “gud,, som er fyldt med had og vold,,
A God who hates. Wafa Sultan 2009. ( The courageous woman who inflamed the muslim world speaks out against the evils of islam).
“Brother, you can believe in stones, so long as you don’t throw them at me…”
Wafa Sultan on al-Jazeera

http://www.youtube.com/watch?v=vL1elA3RY7Q&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=g_3xKvyag54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VqvskXCz-kk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vL1elA3RY7Q&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=g_3xKvyag54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=VqvskXCz-kk&feature=related

Osama Bin Laden. Terrorist og giftblander. ” I elsker livet vi elsker døden,,

” Dræb og slagt de vantro hvor I end finder dem. Sura 2 vers 192.

” At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden”
Ayatollah Khomein i en tale 12. 12. 1984.

” At dræbe en hykler der nægter at omvende sig er mere værd end 1000 bønner”
Ayatollah Muhammed Muhammedi Tehran 20. 6. 1983.

” De der er imod drab hører ikke hjemme i islam”
Aytollah Sadeq Khalkal, islamisk dommer, cit. i Holy Terror, 1986.

” Dolken, gift, revolutionen: det er islams våben mod sine fjender”
Sheikh Hassan al-Banna, det muslimske broderskabs grundlægger, cit. i Holy Terror London 1986.

ISLAM betyder sejlivet erobrings-fanatisme – ved krig opnådedes Marokko-Indonesien-bæltet og siden har man søgt mod Europas rigdomme!

” Allah vil lade jer arve et land, som I endnu ikke har betrådt”
Sura 33 vers 28.

” Det er islams natur at dominere. Ikke at blive domineret. At påtvinge alle nationer islams regler
og at udstrække sin magt til hele jorden” Hassan al-Banna. Sura 4.

” Det strider imod loven at opgive Jihad (dvs. had, vold, blod og terror ) , og at vælge fred er svaghed, medmindre hensigten er en senere Jihad – krig er hele grundlaget i forholdet mellem muslimer og deres modstander dvs. dem , der ikke vil underkaste sig islam. Shiekh Abdullah Goshah Cairo 1970.

: ” O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner! dræb afgudsdyerkene, hvor I finder dem, gør dem til fanger, belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt dem” (sura 5, vers 56 og sura 48).

Cave ab homine unius libri
“Frygt dem som kun har læst én bog”
(Thomas Aquinas 1225 – 1274).

Ebbe Kløvedal Reich. Forfatter. ” islam er djævlens religion,,.

– Iøvrigt så en mand som al-Razi, en af de største videnskabsmænd nogensinde ( ikke historisk korrekt), allerede omkring år 900. han mente, at der naturligvis ikke findes profeter, de er bare mænd som ønsker magt og ære for sig selv, og han mener at Koranen er det mest utrolige makværk, en blanding af ammestuehistorier, af gamle kendte historier, af hvad Muhammed kunne huske af det man havde fortalt ham om Det Gamle Testamente (ofte huskede han helt forkert) – han mente det var den ringeste bog mennesker endnu har produceret, – og det giver ikke forblændede mennesker ham naturligvis ret i. Det er værd at bemærke at DENGANG blev man ikke henrettet for at mene sådan, som man er blevet i alle århundrederne siden. Hvis han spurgte sine medmuslimer hvor de havde deres “oplysninger” fra, så blev det rasende og ville dræbe ham, skriver han, så muslimer var også dengang letantændelige, for at sige det mildt.

Allan Dahl Hansen. Musiker, filosof og islamkritiker. ” Islam er den direkte vej til helvede .. . . Mennekset har altid søgt efter paradis – men med islam har man kun fundet helvedet!!!
Kun et svin kryber i støvet for islam,,.

It’s all about Iraq, isn’t it?

Yep, it’s all about Iraq, Afghanistan and…

India and the Sudan and Algeria and New York and Pakistan and Israel and Russia and Chechnya and the Philippines and Indonesia and Nigeria and England and Thailand and Spain and Egypt and Bangladesh and Saudi Arabia and Ingushetia and Dagestan and Turkey and Morocco and Yemen and Lebanon and France and Uzbekistan and Gaza and Tunisia and Kosovo and Bosnia and Mauritania and Kenya and Eritrea and Syria and Somalia and California and Kuwait and Virginia and Ethiopia and Iran and Jordan and United Arab Emirates and Louisiana and Texas and Tanzania and Germany and Australia and Pennsylvania and Belgium and Denmark and East Timor and Qatar and Maryland and Tajikistan and the Netherlands and Scotland and Chad and Canada and China and Nepal and the Maldives and Argentina and Mali and Angola and the Ukraine and Uganda and Sweden and…

…and pretty much wherever Islam is taken seriously:

“O ye who believe! Fight those of the disbelievers who
are near to you, and let them find harshness in you,
and know that Allah is with those who keep their duty”

  Endnu en vantro

  Posted: 30 august 2011 - 22:18 - Svar

  Jeg læste første linie, og skippede resten :).
  Måske du skulle begrænse dine indlæg bare en smule?

  Det er jo nærmest en novelle du fortæller med dit indlæg.

   Endnu en vantro

   Posted: 30 august 2011 - 22:39 - Svar

   PS Du skylder mig en ny scrollknap på musen 😛

    Peter Buch

    Posted: 31 august 2011 - 01:52 -

    Brug eventuelt page down på tastaturet. Klik inde i kommentarfeltet og ram ikke et link, derpå page down indtil næste levende billede…

  MIKE

  Posted: 30 august 2011 - 23:41 - Svar

  Fin samling links, citater mm. Dem gemmer jeg i arkivet ! – jeg vidste nu det meste på forhånd – men godt at have det på tryk, samlet 😉

  Peter Buch

  Posted: 31 august 2011 - 02:04 - Svar

  Wafa Sultan mener selv hun er muslim i følge wiki:
  Religious sentiment
  In the same Time interview, Sultan described herself as a Muslim who does not adhere to Islam, yet remains associated with the faith through her birth, rather than belief; “I even don’t believe in Islam, but I am a Muslim.”[17]

  17 ^ a b c Asra Nomani (2006-04-30). “Wafa Sultan” . Time. Retrieved 2008-02-24.
  Fra: en.wikipedia.org/wiki/Wafa_Sultan

  At hendes definition da er afvigende fra mange andres, lærde som lægfolk er dette nok noget der beklageligvis gør problematikken temmelig uforståelig og alt for abstrakt for alt for mange.

  Venlig hilsen

Ulla Lauridsen

Posted: 30 august 2011 - 21:24 - Svar

Det er da egentlig ret mærkeligt, at folks kriminelle sønner ikke bliver udsat for æresdrab. Dét var da ellers noget at føle skam over.

  LFPC

  Posted: 30 august 2011 - 21:29 - Svar

  Det er civilisation, men ikke som vi kender det. Så hvad laver folk med den slags begreber her i landet?

   Prudentius

   Posted: 31 august 2011 - 09:51 - Svar

   “Det er civilisation, men bare ikke som vi kender det.”

   Eller barbari fuldstændigt, som vi kender det!

    Prudentius

    Posted: 3 september 2011 - 09:17 -

    Minus “bare”.

Endnu en vantro

Posted: 30 august 2011 - 22:38 - Svar

Jeg er blevet immun overfor drabene og overfaldene og skyderierne. Det er jo uden ende, og åbenbart også umuligt at stoppe for myndighederne. Danskerne kan bare i vantro stå og se på fra sidelinien, imens disse fremmede plyndrer og skyder sig til magt og status og penge, alt imens politikerne enten råber stramning straks eller er tavs som graven.

Hvor er det sørgeligt at Danmark har “importeret” problemer og kriminalitet af den kaliber. Hvad bliver det næste? Selvmordsbomber ligesom i Pakistan? Angreb på statsministerens biler, ligesom Pakistans tidligere præsident har været forsøgt likvideret med panserværnsraketter?

Det er jo ren chokterapi. Politikerne og medierne er blevet temmeligt immune(ligesom mig for den sags skyld), overfor deres afskyelige voldshandlinger. Ja det er lige indtil det rammer dem selv, så bliver der reageret prompte.
Næste gang når de bliver forsøgt likvideret af diverse fanatikere, lad os se om de formår at tackle problemerne, og løse dem. Om de forstår at der skal fundamentale ændringer til, for det skal der. Det er bare et spørgsmål om tid, førend vi ser toppolitikere forsøgt myrdet, det er jeg ikke i tvivl om.
Der findes IKKE en stopklods hvis de først har udset sig nogle døde. Det faktum er uomtvisteligt.

Der er ingen af os der ved hvor mange muslimer i Danmark der er parate til at ofre deres eget liv med en selvmordsbombe, eller hvor mange der er villige til at slå politikere ihjel.
Breivik viste hvor let det er, hvis man vil. 80 stykker blev slagtet ned, og lad mig hilse at sige at ved et selvmordsangreb har du ingen chance for at begrænse tabstallet. En stor lastbil fyldt med et eller andet ekstremt sprængfarligt kan du ikke dæmme op for som sådan. Jeg kunne i morgen detonere én sådan, foran Christiansborg og der ville INTET være at gøre ved det.
Der skal bare én tosse til, som vi så i Norge, og vupti du kan have op til flere hundrede døde.

Eller som vi har set for nyligt i Mexico, med casino-branden. Det er så fandens nemt at slå mange ihjel. Og drabsparatheden blandt muslimer er skræmmende stor, når det kommer til stykket hos de volds og drabsparate. Hvem husker ikke episoden på Amager uden for en beværtning af en art? Der var så vidt jeg husker 2 bandemedlemmer af en art, der opsøgte beværtningen og var parat til at likvidere på må og få. I husker det sikkert godt. Der var en vidnesberetning der beskrev hvor kolde og kyniske de var. Menneskeliv betød INTET, det gjalt bare om at finde de “skyldige” og så tage deres liv. Breivik er 100% af samme støbning. Iskold henretter. MEN næste gang er sandsynligheden uendelig lille for at det bliver af samme etnicitet og herkomst i Danmark. Jeg vil give det under 1%.

Det var bare den tanke jeg fik efter at have læst om mordet idag. Hvor nemt de har med at likvidere, og kombinerer det med de dokumentarer jeg har set hvor pakistanske terrorister forsøger at likvidere Pakistans tidligere præsidenter med raketangreb og terroranslag. Hvem kan garantere os for at de ikke bringer den slags til Danmark? Der er så meget andet skidt de har bragt hertil, så tanken er vel ikke SÅ fjern vel?

  Nils

  Posted: 31 august 2011 - 12:32 - Svar

  Pas på over gaden, vantro. Der er masser af mennesker derude, der er parate til at slå ihjel. 400 døde om året hvabehar. Tilfældet Breivik viser, hvad der sker, hvis politiet først kommer dryssende efter en times tid, når en galning er gået amok. Også en slags trafikulykke mMn.

  “Ingen ejer livet, men alle der kan løfte en stegepande, ejer døden”, som Doris Lessing har udtrykt det indlysende, så det er jo i og for sig forbavsende, hvor mange mennesker, der trods alt kommer levende gennem dagen. Hæmningen imod at slå andre ihjel er fantastisk stærk i homo sapiens – selv blandt muslimer.

Wiseguy

Posted: 30 august 2011 - 23:44 - Svar

Skal vi nu ikke bare glæde os over, at de fik holdt “juleaften”, uden at nogen blev skåret i kønsdelene eller smidt ud fra altanen. Herregud, vis dog lidt tolerance.

Prudentius

Posted: 31 august 2011 - 09:48 - Svar

“og der er en af dem, der giver mig en skalle.”

Barske løjer!

En skalle til Oliver fordi han ikke synes at bøsser skal myrdes i koldt blod.

Mon Oliver kritisk overvejer islams dybt voldelige natur og sin egen rolle som allahslave, bagefter?

Næppe.

Ole Burde

Posted: 31 august 2011 - 18:47 - Svar

Naar man laeser “julehistorien” fra Kbh er der mere end een maade at prioritere indholdet paa . For mig er det den amerikanske udveklingsstudent som er hovedpersonen i hele det ellers utaalelige handlingsforloeb . Det var denne ukendte personlighed som med livet som indsats soergede for at sende vores kaere drabsoffer i spjaeldet , og dermed startede et handligsforloeb som nu langt om laenge har naaet sin naturlige afslutning … Happy End !
Saa hvem var han ? hvor er han idag ? Er der nogen maade at kontakte ham , og maaske fortaelle ham at den snigmorder som proevede at slaa ham ihjaeld (sandsynligvis efter at amerikanerne ,god bless them, havde sendt dem hjemad med halen mellem benene) . Lad os under alle omstaendigheder haabe at han er sund og rask og holder af sit liv .

  Allan Hansen

  Posted: 31 august 2011 - 19:22 - Svar

  Kære Ole Burde.

  Et hvert tastatur (keyboard) i verden kan skrive arabisk, kinesisk, urdu eller tyrkisk – men det kan også skrive dansk dvs. Æ Ø og Å.

  How to do?

  Tryk Alt +Ctrl – derefter indtast den talkode på det sprog, som du ønsker, at skrive på – det kunne fx være 228.

  Koderne kan du finde på nettet.

  Mvh. Allan Hansen

Ole Burde

Posted: 31 august 2011 - 22:05 - Svar

Allan Hansen
Tak for sparket …. åæø , nu har jeg langt omlænge fået taget mig sammen til at installere det , et par tidligere forsøg endte MEGET galt , men nu er den der !

  Bjovulf

  Posted: 31 august 2011 - 22:44 - Svar

  Hæ – ja, det kan jo faktisk også opsættes til det via Control-menuen i Windows 😀

  Problemet er så, at nogle af de øvrige taster (specialtegnene) bytter plads
  og flytter rundt, men man kan jo evt. markere dem med en tusch.

  Jeg har fx. hørt, at folk, der ønsker at skrive noget på “oldengelsk” med dets specielle
  tegn ( “eth”, “thorn” samt “æ” (!) ) foretrækker at indstille deres tastaturer til islandsk 😉

  Allan Hansen

  Posted: 1 september 2011 - 22:52 - Svar

  Kære Ole.

  Tillykke det er sgu meget gået!

  Keep smiling. Allan Hansen

Leave a Comment