8
sep
Seneste opdatering: 9/9-11 kl. 1246
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Det er et ord, man sjældent hører. Når man hører om “ånd” det, er det i P 1 og hedder “spiritualitet”, P 1 som set over nogle årtier er et af de værste eksempler på den åndelig deroute, Sørine Gotfredsen taler om.

Politikerne får også med boksehandsken. Helle Thorning-Schmidt kan efter seks år som oppositionens leder ikke citeres for én eneste åndfuld sætning om kultur, religion eller dansk historie. Ingen tanke er dybere end dagens dagsorden. Bedre skudsmål får Lars Løkke ikke, der »åndeligt set flyver lavt«, og hvis dybeste vision for Danmark gøres op i tal og statistik.På positiv-siden fremhæves Svend Auken, Bertel Haarder, Per Stig Møller og Søren Krarup som politikere fra forskellige partier, der alle har (eller havde) et dybt personligt forhold til religion og kultur. Henrik Gade Jensen anmeldelse:Sørine Gotfredsen: Den åndløse dansker

Vælgerne flygter fra S

Der er ikke noget at sige til, at Helle Thorning -Schmidt smiler til folket på de mange valgplakater – for når hun sætter skatten op, rammer det ikke hendes mand. Når hun genåbner for indvandring via asylsystemet, rammer det heller ikke hendes datter, som går på hvid privatskole. Når Thorning ønsker mere mangfoldighed, får det ingen betydning for hende, for hun bor selv langt fra ghettoen. Og når de private arbejdspladser flytter til udlandet, holder Thorning jobfest for sine offentligt ansatte kernevælgere.

Hvis Thorning bliver statsminister, vil smilende Helle sende en venlig tanke til de mange ufaglærte, som både har stemt på hende, og som kommer til at betale regningen i form af ledighed og indvandrerproblemer i deres hverdag.Finn Rudaizky FT-kandidat ( DF), læserbrev i B.T. 08.09.2011 (se også: S kan få det dårligste valg siden 1903. Thorning styrer mod katastrofevalg. )

“Dramatisk eskalation” af overfald på tysk politi

Engelsk oversættelse fra Der Spiegel:

“The brutality with which colleages are now confronted on an almost daily basis,” says Erich Rettinghaus, regional chairman of the North Rhine-Westphalia branch of the German police trade union, “has dramatically escalated”.

…Studies by the Kriminologischen Forschungsinstituts Niedersachsen (KFN) [Criminological Research Institute of Lower Saxony], in which more than 20,000 officers participated, revealed that the number of seriously injured police officers increased by at least 60 per cent between 2005 and 2009. In major cities, according to the same source, every second perpetrator who attacked a law enforcement officer was of foreign origin. […]

In city districts like Berlin-Wedding or Duisburg-Marxloh it has almost become a popular sport to pick on the police. There it is mostly young immigrants who keep the law busy. Police cars are ambushed with stones and glass bottles. Simple deployments for parking infringements and disturbances of the peace can evolve into major incidents because the officers become surrounded. […] New Immigrant Sport in Germany: Attacking the Police (Rapport: Gewalt gegen Polizeibeamte, pdf 145 s.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Thomas Bolding Hansen

Posted: 9 september 2011 - 10:55 - Svar

Hvis i har National Geographic Channel, så husk at se programmet om “Liquid Bomb Plot”. Det afslørede forsøg på at sprænge ti fly i luften i morgen, lørdag, klokken 14.00.

Læs mere her:

http://logisksnit.blogspot.com/2011/09/dokumentar-om-det-fejlslagne.ht ml

JensH

Posted: 9 september 2011 - 17:56 - Svar

Nu er Snaphanen jo nærmest dagligt meget kritisk overfor det (officelle) sverige, så som ‘modvægt’ vil jeg gerne have lov til at bringe en lille hirstorie fra idag, hvor Sverige faktisk får stor international ros:

“Svensk asylprövning får bra betyg

Sverige har i ett globalt perspektiv mycket hög standard på sin
asylprövning, enligt en analys av FN:s flyktingorgan UNHCR.

Men UNHCR ser ändå behov av förbättring. Endast jurister som genomgått
särskild prövning och auktoriserats bör få åta sig asylärenden, enligt
UNHCR:s rekommendation.

Svenska Amnesty International välkomnar rapporten.
-Rekommendationerna är alldeles utmärkta, säger Madelaine Seidlitz,
jurist på Amnesty, till TT”

http://svt.se/svttext/web/pages/117.html

JensH

Posted: 9 september 2011 - 20:33 - Svar

@Steen

Det var så lidt 🙂 Jeg er sikker på, at både de Svenske politkere og mediefolk er ved at spænges af bare stolthed. Nu ville jeg peronligt blive en smule bekymret, hvis Danmark fik ros af en organisation som UNHCR, og Dansk Amnesty International udtrykte tilfredshed. Men sådan er vi jo så forskellige 🙂

  steen

  Posted: 9 september 2011 - 20:44 - Svar

  Du kan se Merit Wager kommentere UNHCR her.

  Hun har rigtig god forstand på asylsystemet. Den eneste forskel på hende og mig er, at hun stadig tror at asylsystemet vil være godt, hvis det bare bliver administreret ordentligt. Hun ved formentlig også, at der allerede blev udgivet bøger om den massive svindel, Sverige blev udsat for for tyve år siden, og som fortsætter hver dag indtil nu.

  Den illusion har jeg ikke efter at have set det massive misbrug, der har fundet sted, for ikke at tale om hele systemets samfundsødelæggende virkninger, ikke mindst på Sverige.

MetteD

Posted: 9 september 2011 - 20:52 - Svar

Det er nogle glimrende eksempler på åndløse personer, Sørine Gotfredsen har fundet frem.

Sexpræsten med alle hans platituder, brugtvognsælgeren med præstekraven og endelig fodboldbiskoppen med hans ulovlige udlejninger af statens ejendom til datteren, der dermed fik en af landets bedste adresser og havudsigter til ultraultra discountpris i en lejlighed i bispegården ved Aarhusbugten. Vel at mærke en lejlighed, der ikke var godkendt til beboelse, hvilket biskoppen udmærket var klar over. Han er berygtet for sin sammenblanding af politik og kirke og de håbløse sognetrakasserier, der under hans ledelse aldrig synes at få en ende. Det ved vi alt om her på egnen. Især har vi hørt om hans protegé, en præst der jager andre præster bort fra embedet og kordegn og kirketjenere med. Denne præst ynder fx at illustrere sine prædikener ved at slå rå æg ud på kirkegulvet, hvorefter hun vifter “personalet” til for at vaske gulvet efter sig. 🙂 Man kan jo næsten fristes til at spørge, om det har noget med spirituøsitet at gøre, men derom ved jeg intet og har heller ikke fantasi til at forestille mig noget seriøst i den retning.

Selv plejer jeg at sige, at det var en stor lettelse at blive fri for ikke mindst studievært Mette Walsted Vestergaards kompakte miniske cirkus, da jeg forærede mit tv-apparat bort for år tilbage. Udenrigsminister Lene Espersen er også et perfekt eksempel på moderne overfladiskhed. Jeg har netop set, at i Egypten, som hun venter sig så meget af og har fået doneret en masse danske skattekroner til, er pøblen i gang med at angribe den israelske ambassade, mens politiet ser passivt til. Jeg er sikker på, at det ikke rokker ministerens tro på Det Muslimske Broderskab og Hamas så meget som en millimeter.

  MetteD

  Posted: 9 september 2011 - 21:48 - Svar

  Vinånd, meget fri fortolkning af Biblen, misbrug af statens ejendom og pligt til sex. Apropos Sørine Gotfredsens omtale af pastorerne Pless og Stender samt vor stedlige biskop Kjeld Holm.

  ” Allerede i 2001 blev Vor Frelsers Kirke meldt til Arbejdstilsynet, fordi det psykiske arbejdsmiljø var elendigt.

  Det er det stadig. Efter års giftige uoverensstemmelser blev klokkenisten for nylig fyret fra kirken. En kirketjener står også til afskedigelse. Det samme gør en præst.

  Drikkevarer forsvinder
  I Christians Kirke har der ligeledes været problemer, og samarbejdet mellem de to kirker, der deler sognegård, har desuden i årevis lidt under, at sognepræsterne Flemming Pless fra Christians Kirke og den nu afgåede Mogens Hansen fra Vor Frelsers ikke kunne fordrage hinanden.

  For den fyringstruede og suspenderede sognepræst, Lene Matthies, har problemerne været dobbelt op. Hun er ansat i begge kirker, og har tillige sin bopæl i den fælles sognegård.

  I sognegården står et skab. Her opbevares blandt andet de to menighedsråds altervin samt øl og vand, der serveres ved møder.

  Gennem længere tid har det undret husets ansatte, at drikkevarer fra skabet forsvinder i ny og næ.

  Et hemmeligt kamera …”

  http://politiken.dk/indland/ECE152033/giftigt-klima-i-kirker-paa-chris tianshavn/

  Københavns biskop Erik Norman Svendsen kom til at spille en meget, meget mærkelig rolle i den sag. Denne mand, der ligesom biskop Kjeld Holm i Aarhus udviser endeløs ”humanisme” overfor muslimske indvandrere, og som ligesom Holms datter har benyttet den ulovlige lejlighed i bispegården, kastede sig ud i en bekæmpelse af den enlige mor Lene Matthies med en nidkærhed, som vist ikke har haft sin mage siden inkvisitionen.

  ”Præsten er på vej til tjenstligt forhør. Hendes biskop, Erik Norman Svendsen, har udarbejdet et 37-sider langt anklageskrift imod hende. Ifølge biskoppen har Lene Matthies opført sig sådan, at hun ikke længere har den agtelse og respekt, som hendes stilling kræver.
  De sidste seks måneder har hun været trukket i løn på grund af sagen, så kun 3.500 kroner står tilbage til hende og de tre børn.”

  http://www.information.dk/163780
  ….

  Pastor Stenders pligt-til-sex debat er blot en et af mange ”sex-initiativer” fra den kant.

  http://www.alive.dk/Nyheder/Parforhold/2011-21-Prast-Vi-har-pligt-til- sex.aspx

  Her er et andet: ”Gud har skabt mennesket til at dyrke sex. Sådan lyder sognepræst Poul Joachim Stenders frie fortolkning af Biblen.”, som han sælger som foredragsholder.

  http://www.aoa.dk/byliv/praest-hylder-sex

JensH

Posted: 9 september 2011 - 21:21 - Svar

@Steen

Fra daglig læsning af Snaphanen kender jeg skam godt Merit Wager og hendes blog. Jeg kan specielt huske hendes beskrivelse af dette ‘anker-børn fænomen’. Disse enomme asyl-søgende -børn’, (mange af dem har overskæg), som kommer til Sverige med en historie om, at hele deres familie er blevet udslettet. Når de så har fået PUT, så kommer hele den familie der angiveligt ikke eksisterede, og forlanger samkvem med ‘barnet’ – i Sverige forståes. I Danmark har vi også modtaget en del af disse ensomme asyl-børn. Har der været nogle historier om, at hele familen pludselig tropper op og forlanger ‘samkvem med barnet – i Danmark???

Leave a Comment