10
sep
Seneste opdatering: 12/9-11 kl. 2033
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...


Sun News, The Arena, Toronto 9 september 2011.

Gymnasieelever i Malmø taler dårligt svensk

Når man tænker på, at oprindelige svenskere kommer i minoritet i byen i løbet af ganske få år, er det næppe nogen epokegørende nyhed. En Malmø-sosse vil forstærke modersmålsundervisningen – “hemspråket”. Det er at luge ukrudt med gødning, men kan det ikke være lige meget på hvilket sprog det foregår, når Sverige afskaffer sig selv?

I Malmö visade testet att minst 779 gymnasieelever – 32,2 procent av dem som gjorde testet – behöver extra stöd för att klara svenskan. Om man räknar in de elever som fick en trea på den niogradiga skalan är det lite drygt hälften av Malmös gymnasieelever som kan för dålig svenska.

Provresultaten visar inte bara att Malmö har ovanligt många elever som är mycket dåliga på att läsa och skriva. Det finns också väldigt få toppresterande elever. Som testet är utformat borde 23 procent av eleverna få betyget 7, 8 eller 9. Men i Malmö är det bara 7,5 – 11,2 procent av eleverna som når upp till den nivån. Var tredje Malmöelev klarar inte gymnasiets svensktest

Sydsvenskan er den eneste svenske avis jeg læser af egen drift, det er fordi det så at sige er en lokalavis. Det er hård kost hver dag. En smagsprøve på “seneste”: “Kaotiskt på Sibbarps camping (sigøjnere), Kvinna våldtagen i Kungsparken, två män hotade henne med kniv, Man beskjuten på cykel, Vittne bryter tystnad om gängmord, Tungskadad man häktad (“tungeskadet” = somalier der brød ind hos enlig kvinde, der bed ham i tungen, da han ville vise sin ømhed), Knivrån mot restaurang‎,” og ad libitum, dag ud og dag ind, år efter år. Jeg kender til yderligere to Malmøboer, der desperat søger sig til København, som dog med det rette røde sindelag, kan være kørt lige så meget i grøften om X-antal år. Hvis man tror Christiania er et socialt eksperiment…… Byen er Europas største sociale, politiske og religiøse bombe på socialhjælp, lige på Københavns dørtrin, men vis mig den københavnske lokalpolitiker, der har opdaget det. – Endelig skal vi ikke glemme dagens svenske mord. Noget så banalt som at blive dolket ihjel på gaden af “et gäng”, er ikke forsidestof længere. Det er kun noget, der stadig skræmmer “ekstremistiske, nationalistiske” bloggere. Selv det går vel over en dag.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Peter Buch

Posted: 10 september 2011 - 07:45 - Svar

Ud over vinklingen med perspektivet med samfunds styrende kræfter og deres handlinger, baggrund og mål kunne hr. Hedegaard ganske kort have nævnt den udbredte laden stå til holdning fra borgernes side, der da i samklang med suverænitetsafgivelse, eksisterende magt, konventioner ude af kontakt med virkeligheden og utopisk radikale af enhver arts indflydelse medfører det morads vi står i, på området specifikt eksempliciferet ved – terror, planer om terror, uintegrerbare indvandrere, ytringsfrihedens stilling, at mennesker overhovedet må gives beskyttelse.
At der ikke ofres mere opmærksomhed på området, Snaphanen og andre oplysende undtaget, med udsendelser og artikler der går i dybden med problematikkerne i stedet for massemedies masse af let fordøjelig underholdning er mediers brugere og medvirkende vel i sidste ende sammen ansvarlige for. Set herfra.

Ole Burde

Posted: 10 september 2011 - 08:57 - Svar

Peter Buch
Stort set rigtigt ,men vi kan heller ikke selv helt frigøre os fra ansvar , vi skulle have kaempet mere, hårdere,og startet tidligere..fordi vi er de ENESTE som var på det rigtige “sted” det det rigtige tidspunkt .
Life is a Bitch …set herfra.

  Peter Buch

  Posted: 10 september 2011 - 20:23 - Svar

  Ole Burde

  Såmænd. Laden stå holdningens alternativ med andre procedurer, anden organisering og en masse mere til er beklageligvis ikke betonet nok med henblik på vort eget ansvar.

Svenssonsfunderingar

Posted: 10 september 2011 - 13:24 - Svar

Vad hade massmedia sagt om det hade varit en islamist som hade gjort det, hade dom skyllt på att han hade haft en jobbig uppväxt osv ?

MetteD

Posted: 10 september 2011 - 13:35 - Svar

Dette interview kan vi ikke lade stå uden opfølgende kommentarer.

Jeg kan ikke huske i skrivende stund, hvad ved vi rent faktisk ved om de europæiske-arabiske aftaler indgået under og efter oliekrisen i 1973. Og jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig, at europæiske politikere har indgået en aftale om, at vi skal overtage den muslimske verdens befolkningsoverskud, og at det frit og ubegrænset skal have ret til at indføre shariaen i Europa.

Forhåbentlig tager jeg ikke fejl. Kan nogen forsyne mig med et seriøst, pålideligt link?

Det forekommer mig, at Hedegaards påstand for troværdighedens skyld må underbygges eller afvises, hvis det lader sig gøre. Desuden glemte han at nævne, hvordan jorden blev gødet for muslimsk indvandring af den kommunistiske og socialistiske bevægelse, som vi populært kalder 68’erne, og som han selv var et meget aktivt medlem af i mange år. Så sent som i en bog udgivet i 1984 er Hedegaard selv i marken for at forsvare de såkaldte palæstinensere, mens israelsk politik får med grovfilen, og en kendt israelsk politiker betegnes, så vidt jeg husker, som krigsforbryder .

Fremstillingen af den behandling, som Fjordman fik af det norske politi er næppe heller fyldestgørende. Kunne politiet handle anderledes i den situation, hvor det hele sejlede, fordi det var så uforståeligt? I det mindste var det forståeligt, at politiet optrådte, som det gjorde, og jeg går da ud fra, at Fjordman siden fik sine ting tilbage og kom på en rimelig talefod med myndighederne. I hvert fald kan jeg ikke se nogen grund til, at han ikke skulle være det, og han har åbenbart også frit kunnet forladet lande, hvilket formodentlig ikke ville have været tilfældet, hvis der stadig hvilede en mistanke på ham, eller man forudså, at man kunne få brug for hans hjælp. Ingen behøver nemlig at tvivle på, at man i Norge er opsat på at vende hver en sten for at komme til bunds i det, der er sket, og når Fjordman får lov til at rejse, kan jeg kun tolke det, som om hans person nu er udenfor enhver mistanke og ikke væsentlig i det videre opklaringsarbejde.

Jeg kender ingen, der i så høj grad som nordmænd har fremhævet deres ytringsfrihed. I mange år tænkte jeg, at det var noget mærkeligt noget at bringe på bane så tit, for ytringsfrihed er da noget man har, men også jeg er blevet klogere. I Norge er ytringsfriheden helt sikkert kommet under hårdt pres på den måde, at man kan blive udsat for verbale overfusninger og reelle udfrysninger, der mistænkeligt minder om et tiltagende forfølgelsesvanvid og kan true folk på brødet. Det skal nok blive meget værre, og modstanden vil sandsynligvis manifestere sig i det skjulte, hvilket især pressen og de røde politikere kun har sig selv at takke for. Denne udvikling kan kun standses, hvis de mange tavse åbner munden, hvilket intet pt. tyder på, at de vil gøre.

Det er trist at høre, at Fjordman har forladt Norge og ikke mener at kunne vende tilbage uden at være i livsfare. Det er også trist at se, hvordan pressen, politikerne og andre i Norge driver rovdrift på Utøya, en tendens der meget hurtigt manifesterede sig, da man mærkede, at man havde stor bevågenhed i udlandet. Det er forståeligt, at flere af ofrenes efterladte forsøger at stoppe denne usmagelige kynisme.

  Peter Andersen

  Posted: 10 september 2011 - 16:47 - Svar

  Ja, jeg véd sgu heller ikke om jeg er så vild med, at Hedegaard begynder at sværge blindt til Eurabia-tanken. Der går sikkert ikke røg af en brand uden der er ild og oliekrisen var selvfølgelig et faktum men, dagens politikere på både venstre og højrefløjen har jo formentligt ikke handlet på baggrund af dette. Og de vil derfor også nemt kunne forkaste dette som værende noget pjat. Derimod tror jeg selve inklusionstanken har været mere afgørende. Vi har været igennem en enormt positiv udvikling, med kæmpe økonomiske opsving og opbyggelse af velfærdsstater lige siden 2. verdenskrig. At muren faldt var ligesom kulminationen på denne positive historie. Skulle en religion fra det 6. århundrede så lige pludselig være et problem? Pjat!!! Vi skal naturligvis bare fortsætte inklusionen, det er da klart for enhver. Vi skal bare komme hinanden mere véd, spille noget arabisk musik, lave lidt gøjl og teater for børnene og tilsidst vil al denne positivitet, vi har haft så stort overskud af, sive ned igennem de kulturélle barrierer og ophæve alle forskelle. Der er bare lige det lille problem, at det overskud vi havde har vi snart ikke mere. Al den inklusion vi satser så hårdt, både menneskeligt og økonomisk, på skal lykkes, giver ikke de eftertragtede resultater. Og så nytter det altså ikke, at bringe konspirationsteorier på banen. Kun sund fornuft der påpeger, at inklusion er en tovejs-ting. Og hvis dem man så ønsker at leve sammen med selv har en ekskluderende agenda, nytter det hele altså ikke noget. Heller ikke selvom vi helt undertrykker vores egne værdier. De værdier som har skabt grobund for hele globaliseringstanken. Og som nu så småt bliver ofret fordi vi fandendylemig skal inkluderer alle.

  Vivian

  Posted: 10 september 2011 - 17:17 - Svar

  Ja, hvad blev der enligt aftalt, den gang i 1973, eller var det 1974. Barcelonaprojektet eller hed det Barcelonaprocessen?
  Mon der ikke er blevet redigeret og sorteret fra en hel del, før dokumenterne endelig blev lagt til offentlig beskuelse og omdøbt til Euromed?

   LN

   Posted: 12 september 2011 - 19:21 - Svar

   Till Vivi Andersen och andra som vet mer än jag!

   http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o
   – – – – –

   “Muslim/arab immigrants for oil?”

   Jag ställer mig själv två frågor:
   (1) Varför mördades Pim Fortuyn?
   Satt han inne med sanningen och var
   i färd med att offentliggöra den?
   (2) Om ‘Occhams rakniv’ tillämpas på
   begreppen Eurabia/Euro-Med, vad blr resultatet?
   Jag vågar gissa – men jag VET ännu inte.
   Var skall jag sätta nästa fotsteg för att inte
   sjunka i den bottelösa “konspirations”-dyngan?

Bjovulf

Posted: 10 september 2011 - 15:21 - Svar

Nogle muslimer prøver ikke engang at skjule islams sande ansigt:
“Muslims Against Crusades plan protest in 9/11 minute’s silence”

http://www.metro.co.uk/news/874435-muslims-against-crusades-plan-prote st-in-9-11-minute-s-silence

Islamic extremists are planning to disrupt the minute’s silence for the victims of the 9/11 terror attacks outside
the US Embassy in London.

Demonstrators from Muslims Against Crusades, whose website shows a graphic of a plane heading towards New York’s Twin Towers, say they will make as much noise as possible during the planned mark of respect for the dead. [!!!]

[ Interessant, at den slags respektløs optræden kommer fra netop dem, der altid selv har allermest travlt med at kræve respekt af alle andre – uden i øvrigt nogensinde at have gjort sig fortjent til den 😉 ]

  Bjovulf

  Posted: 10 september 2011 - 19:19 - Svar

  Mere af samme skuffe – denne gang fra Canada:

  Muslims hijack school cafeteria for their prayers

  http://www.youtube.com/watch?v=JeNeC5kOyMg&feature=related

  “Every Friday my daughter’s school cafeteria changes into a mosque as dozens of Muslim boys and their imams (Islamic preachers) lead Islamic ritual prayers and no one else can even walk through the cafeteria. [!!!]

  Some imams (Islamic preachers) come from the outside of the school [!!!!] and lead Muslim students in the Islamic prayer and this happens at the school Cafeteria after the lunch on Fridays. All other non-Muslims are in classes in the afternoon when they are using the cafeteria as mosque. There is a mosque nearby but the Muslim kids pray in the school.[!!!]

  School administration [!!!] take part preparing the Cafeteria and making it into mosque every Friday [!!!] and no one but Muslims can use the Cafeteria during the Islamic prayers on Friday.

  And there are a number of other incidents involving Islam and other anti-Christian issues that I complained about, including a white convert to Islam [!!!] who was a supply teacher and who openly promoted Islam and bashed Christianity last year!” [!!!]

Allan Hansen

Posted: 10 september 2011 - 17:19 - Svar

Den 36-årig marokkaner Abdellatif Chiba er blevet anholdt og sigtet for at forberede flere attentater mod campingpladser og andre turist-mæssige installationer i Spanien. Planen var at forgifte drikkevandet i vanddepoterne, fremgår det af kendelsen afsagt af undersøgelsesdommer Fernando Grand-Mariaska i den særlige landsret Audiencia Nacional. Den sigtede boede i Cádiz
hvor han fra en hjemmeside kaldte til kamp mod de vantro i sit værtsland. Han mistænkes for at forme del af terrorogganisationen Al Qaidas net i Magreb-lande.

P.S Eu-kommissionen har godkendt Spaniens ønske om at sætte en stopper for yderligere immigration fra Rumænien.
Der bor i øjeblikket godt ca. 800.000 rumænske statsborger i Spanien, hvoraf omkring 30 procent er arbejdsløse.
og med en samlet arbejdsløshed på 21 procent har myndighederne ønsket at genindføre reglen om, at rumænere skal have arbejdstilladelse for at kunne bo her.

Allan Hansen

Posted: 10 september 2011 - 19:47 - Svar

Hvor svært kan det være???

Kære venner før i stemmer
mød Vestager, Thornings og Villy´s
venner!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7I7LbG1rAq8

Naz i slam

http://www.youtube.com/watch?v=IBFBvceJvIU&feature=related

The shocking video muslim don´t want you to see.

http://www.youtube.com/watch?v=7Gzyeo1Z1I4&feature=related

Obsession – klip

http://www.youtube.com/watch?v=ZvpKQTjAb2U&feature=related

Om islams daglige forbrydelser over alt i verden!

http://www.thereligionofpeace.com/

  JensA

  Posted: 10 september 2011 - 22:36 - Svar

  – Og hvad betydning skulle det så have for, hvor krydset skal sættes (jeg har ikke studeret hvad de mange links indeholder – jeg tror jeg kender det)?
  Statsminister, Lars Løkke Rasmussen, praler jo med, at der aldrig er kommet så mange udlændinge til Danmark, som der gør i øjeblikket, og han fortæller os ikke hvor de kommer fra.

Vivi Andersen

Posted: 11 september 2011 - 12:10 - Svar

Jeg har det ikke opregnet i kronologisk orden, men d. 15.dec. 1973 holdt EF et topmøde i Kbh., hvortil 4 arabiske udenrigsministre deltog.

Her aftaltes at EF skulle købe olie til hvad der kaldtes rimelige priser. For dette krævede araberne, bl.a. på vegne af de islamiske Middelhavslande, at EF skulle åbne for det araberne kaldte vandrende arbejdstagere fra de islamiske lande, primært landene ved Middelhavet – arbejdstagere som i antal var mange, da de repræsenterede det fødselsoverskud der fandtes i samtlige de islamiske Middelhavslande.

Desuden krævede araberne at EF tillod familiesammenføringer for de muslimske arbejdstagere.

Sidste krav var, at EF medvirkede til at sørge for at europæerne skulle indføres i kendskab til arabisk kultur – og sprog.

Hvorfor i himlens navn skal der komme en udlænding og fortælle OS hvad vi forlængst skulle have fået kendskab til fra vores egne politikere ?

Kunne det være fordi det der foregik tilbage i 70´erne faktisk var et uanstændigt spil med europæernes fremtid og hverdag som de dengang, HELLER ikke dengang ejede civil courage nok til at fortælle om?

At kalde denne indsigt i dette rådne, politiske spil for konspirationsteori er lige præcist hvad mange sikkert ønsker vil lejre sig hos folk – og dermed blive de evt. undersøgelser og diskutioner kvalt inden de bliver til noget !

Faktum : i dag har vi så fået hvad EU benævner som “PARTNERLANDE” hvilke er :

Algeriet, Ægypten, Israel, Jordan, Libanon, Mauretanien, Marokko, Gaza, Vestbredden, Syrien, Tunesien og Tyrkiet.

Desuden ……måske folk skulle læse lidt om EUs Charter om EUs 4 FUNDAMENTALE FRIHEDSRETTIGHEDER som bl.a. umuliggør tilbagesendelse til de diktatoriske muslimske lande.

I samme Charter beskrives i Frihedsrettighedernes Søjle 4, hvorledes indbyggerne i de muslimske Partnerlande har samme rettigheder som EU-borgerne til at rejse på kryds og tværs, som arbejdskraft, i EU .

Vivi Andersen

Posted: 11 september 2011 - 12:17 - Svar

Glemte at fortælle, at den udlænding jeg havde i tankerne er Bat Yeór.

  LN

  Posted: 12 september 2011 - 22:50 - Svar

  Jag upprepar mig själv – lämpligare plats här.
  – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

  Posted: 12 September 2011 – 19:21 – Reply

  Till Vivi Andersen och andra som vet mer än jag!

  http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o
  – – – – –

  “Muslim/arab immigrants for oil?”

  Jag ställer mig själv två frågor:
  (1) Varför mördades Pim Fortuyn?
  Satt han inne med sanningen och var
  i färd med att offentliggöra den?
  (2) Om ‘Occhams rakniv’ tillämpas på
  begreppen Eurabia/Euro-Med, vad blr resultatet?
  Jag vågar gissa – men jag VET ännu inte.
  Var skall jag sätta nästa fotsteg för att inte
  sjunka i den bottelösa “konspirations”-dyngan?
  Andra primära källor än Ye’or sökes.

Leave a Comment