13
okt
Seneste opdatering: 13/10-11 kl. 2303
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Multikulturen R.I.P. – den blev 40 år gammel

Sweden’s big immigration idea: the ‘Canada model’

Ezra Levant & Robert Spencer On Tehran’s Terror Plot


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Josefina Bergfast

Posted: 14 oktober 2011 - 01:12 - Svar

Ezra Levant & Robert Spencer On Tehran’s Terror Plot.

Samma gamla ”galna manliga hjärnor”, med vilda spekulationer, paranoida fantasier och fanatiska, hatiska, längtansfulla drömmar om KRIG som i ALLA ÅRHUNDRADEN?

Männen på jorden LÄR SIG ALDRIG?

ALLT SOM ÖVER HUVUD TAGET BETYDER NÅGONTING ÄR KRIGET OCH KRIGANDET? Det är det viktigaste, det mest intressanta och det mest verkliga och det som de manliga hjärnorna hela tiden drömmer om, längtar efter och försöker MED ALLA MEDEL ATT FRAMMANA?

”De, (”fienderna”!), kommer att attackera OSS, om vi inte FÖRST slår ut DEM!”

”Vi TROR att de har atomvapen, (lika mycket atomvapen som vi har, MINST!), och DÄRFÖR måste vi SLÅ UT DERAS VAPEN FÖRST, INNAN, de kan slå ut VÅRA VAPEN!” (Även om DE endast har en BRÅKDEL vapen, av vad VI har!)

”De KANSKE kommer att ATTACKERA OSS, och DÄRFÖR, måste vi attackera dem FÖRST, INNAN de kan attackera oss!”

”IDIOTISKA PARANOIDA HJÄRNOR!”

De manliga hjärnorna på jorden KAN INTE TÄNKA PÅ NÅGONTING ANNAT ÄN KRIG? Det är DERAS LIVSLUFT?

Deras STÖRSTA NJUTNING ÄR ATT DÖDA? Att FULLKOMLIGT KROSSA, de INBILLADE fienderna, (”de andra”)?

(Det är då de kan känna FULLKOMLIG MAKT? Och därmed komma så långt BORT FRÅN MAKTLÖSHET som möjligt? MAKTLÖSHET som är det absolut VÄRSTA AV ALLT? Ja, värre än DÖDEN, för de manliga hjärnorna?)

Och DESSA ”maktgalna och krigsgalna” MANLIGA HJÄRNOR, som INTE KAN låta bli att komma fram till att LÖSNINGEN på PROBLEMEN som finns i världen ALLTID ÄR KRIGET, de hjärnorna tillåts att styra hela världen, generation efter generation efter generation. …..!

Om världens alla kvinnor aborterade världens alla pojkfoster, så KANSKE det till slut skulle kunna bli en fredlig värld, utan vapen? Istället skulle finnas kulturer som ODLAR, som sjunger, istället för krigar? (Och som fortplantar sig genom artificiella inseminationer från nedfrysta spermabanker?)

DÅ FÖRST, förmodligen, kan världens alla flickor, kvinnor och tanter slippa de EVINNERLIGA KRIGEN? (Men det tar ju lite tid förstås…..!) (Obs, ”fantasi”!)

  steen

  Posted: 14 oktober 2011 - 01:42 - Svar

  Lad kvinder komme til, det bliver værre eller lige så slemt. Mænd eller kvinder, det spiller overhovedet ingen rolle. Jeg hælder endda til, at det kan blive en tak værre med kvinder. Er Sverige ikke et udmærket eksempel på det? Moderligheden mod den de tilvandrede machoér = et samfund, er har opgivet at forsvare sig selv.

  Iøvrigt er du typisk svensk. Du tror at krig er undtagelsen. Krig er det normale, historisk set. Det kommer I også til at opdage i Sverige efter 200 års illusionen. Du er jo et pragteksemplar på en hjerne, der er formet af det svenske uddannnelsessystem og den svenske presse. Jeg vil overveje at løfte dig op i en hovedpost, så man kan studere dig i et mikroskops objektglas. Med forlov.

  Man må give dig et, at hvis mullaherne tænker ligesom dig, så bruger de ikke deres atombomber i en krig. Men kan vi nu stole på det. ?

   Josefina Bergfast

   Posted: 14 oktober 2011 - 09:46 - Svar

   Ja, så länge det finns kvinnor OCH män, så lär det förmodligen INTE göra så stor skillnad om det är kvinnor som ”tillåts komma fram”, och ta del av ”regeringsmakten”, därför att kvinnorna MÅSTE tillägna sig ”det manliga tänkandet”, för att över huvud taget ”anses förståndiga”?

   Den hemska sanningen är väl den, att FÖRUTSÄTTNINGEN, (för ”fredsfantasin”), faktiskt vore den att det INTE FANNS NÅGRA män på jorden?

   Steen sa: ” Iøvrigt er du typisk svensk. Du tror at krig er undtagelsen. Krig er det normale, historisk set.”

   Detta var PRECIS vad jag skrev, om Steen kanske missade det?……

    Josefina Bergfast

    Posted: 15 oktober 2011 - 14:44 -

    Ps.

    Det, att vilja frammana och uppmana och propagera för krig, skulle, OM VILJAN ÄR ATT MINSKA JORDENS BEFOLKNINGAR, och också att bryta ned alla nationalstatsformationer, för att kunna skapa en världsrepublik, med en världsregering, kanske då inte kunna betecknas som “paranoid idioti”?

    Då skulle det förmodligen verkligen istället kunna bli en ”önskedröm” som heter duga? Där skulle i princip alla världsdelar och i stort sett alla länder vara inblandade i krigandet, som också förmodligen skulle kunna skapa en massdöd utan like? Kanske så mycket som ¾-delar av jordens befolkning, eller ännu mer? 4/5-delar? Eller t.o.m. kanske, (önskescenariot?), 9/10-delar, av jordens befolkning som skulle duka under i dels direkta krig, men också svält, umbäranden, sjukdomar och självmord?

    DÅ, om viljorna faktiskt är dessa, SÅ SKULLE DET kanske inte kunna beskrivas som ”paranoid idioti”, utan TVÄRTOM, som FULLKOMLIG LOGIK, att förespråka krig?

    OM ALLTSÅ VILJAN ÄR ATT MINSKA JORDENS BEFOLKNING, och också kanske samtidigt införa en världsrepublik , vilket verkar finnas vissa viljor som vill, så framstår krigshetsandet nästan som LOGISKT…

    Frågan är då om det, t ex över en 10-års-period, verkligen skulle vara möjligt att avliva ca 6 miljarder människor?

    Svår fråga….

    Ds.

Anonym

Posted: 24 oktober 2011 - 12:07 - Svar

Also sprach Josefina: männen är vår olycka.

Ekon ur det förflutna.

Leave a Comment