14
okt
Seneste opdatering: 15/10-11 kl. 0301
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, det kan man ikke, selvom den er det egentlige problem. Man kan forbyde dens symboler. Vi har ikke lov at gå rundt på gaden iført gasmaske eller hagekorsarmbind, og derfor er der selvfølgelig en vis ræson i, at forbyde burkaen. Jeg gik som ti-årig rundt med en gasmaske fra krigens tid, men en patruljevogn satte en stopper for det. Siden da har jeg tøjlet min åbenbart latente gasmaske-tilbøjelighed. Men vi tillader så mange andre symboler på en autoritær, politisk bevægelse. Sharia banking, sharia courts, halal-kød. Islam er stridbar og giver os kamp til stregen. Hvilken kamp giver vi dem ? I Frankrig trodses burka forbudet i vidt omfang i de områder, hvor staten har mistet jurisdiktionen, der kan den ikke forbyde noget som helst mere. Vil det samme vise sig i Holland, nemlig at den hollandske stat ikke er helt det, den var engang ? The Netherlands to pass burka ban.

Når fredens religion søger asyl, er freden forbi

Der forestår et større exodus af kristne fra Mellemøsten, fra Syrien og Egypten, og det er svært lige at se idéen med at give begge parter asyl, så de kan genoptage deres borgerkrig på dansk grund, ligesom kristne og muslimer har gjort på svensk i Södertälje, hvor de først ankomne kristne fornyer deres konflikt med de sidst ankomne muslimer: Motsättningar i Hovsjö skapar rädsla, Rasistdåd mot nya minoriteter i Hovsjö. Hele asylbranchens absurditet udstillet i ét eksempel.

På tre ud af fire asylcentre oplever kristne beboere hetz, mobning og i enkelte tilfælde vold. Flere kristne asylbeboere tør ikke stå frem med deres tro, siger ledere af asylcentrene.

”Flere kristne beboere har igennem årene bedt os om ikke at sige til de andre beboere, at de er kristne. De holder deres tro skjult, fordi de er bange for, hvad der kan ske med dem,” fortæller kontaktperson Lene Rauff fra Asylcenter Brovst i Tranum. ”Vi har haft konvertitter, der blev chikaneret, men også homoseksuelle, ateister og kommunister har været udsatte. Det er ikke et stort problem, men det handler om at være anderledes end sine landsmænd, og ofte kan problemerne klares ved, at en af parterne skifter værelse.” Kristne flygtninge chikaneres på asylcentre

Amnesty – terroristernes bedste ven

Lars Norman Jøgensens senste bulletiner om Danmark – puha, Danmark. Skam jer. Mon RAF regeringen nu vil være rød- og enøjet nok for Lars Normann Jørgensens smag ? Det ville da være rart med en watchdog, hvis ikke den vi har, holdt med de forkerte diktatorer hvergang. Den tror, ligesom vores politikere, at vi i Mellemøsten og i verdens i det hele taget, kan vælge mellem the good og the bad guys, hvor sandheden er, at vi kan vælge mellem de onde og de værre. Lur mig om ikke Mubarak får ret, da han sagde USA var idioter, da de skrottede ham. Ja, selv Saddam og Gaddafi kan være de mindre onder i historiens lys, ikke i fagakademikernes, naturligvis, de lever i forestillingernes verden. Lars Norman Jørgens mente, at Danmark burde deltage i Duban II konferencen, der ville kriminalisere religions (islam) kritik, blandt andre gode venstrefløjsmærkesager. Vi totalitarister bør stå sammen, men det gør de jo allerede. Så længe det varer – Switch! – Teheran 1979.

Når man har skrevet længe, og det har jeg gjort længe inden denne blog, og mest om alt muligt andet, så tænker man, hvad gør det egentlig godt for. Jeg har diskuteret det med andre, der mere eller mindre lever for at skrive. Og jeg er kommet til den overbevisning, at det bare tjener to små formål. 1) At få luft og få fred, først og fremmest med sig selv, dernæst at komme lidt overens med verden og 2) at dokumentere for eftertiden, noget der ikke mindst kalder på fotografen i mig. Man kan ikke påvirke noget som helst, man kan slet ikke forebygge noget som helst. Vi er ikke fatalister, vi er bare fatale fordi det er det man er, når man lader stå til, fordi ti eller tyve år ud i fremtiden, overgår de flestes fatteevne. Alle og enhver, kan vågne op med en flue i øjet, og bede verden vente til i morgen. Men vi er ombord på det samme skib, også når vi sover.

Jeg tror nok jeg i 2004 troede, at jeg kunne skræmme nogen ved at holde Sverige op foran deres øjne. Det gør jeg ikke mere. At skrive i det offentlige rum, forbliver en meget privat ting, man skal ikke nære nogen illusioner om det. De “undgåelige onder” vi skal opleve, dem kommer vi til at opleve og det er det, man skal finde sig tilrette med. Jeg tror mine skrivende venner vil være enige med mig i det. At klynge sig til at tjatte på bloggen, “loggen” som det hedder til søs, er værdiløst, hvis det ikke er hver dag. Mangler der én, er det kriminelt. Det ville det have været ombord på ØK´s m/s Arosia. Godt eller skidt, spor skal afsættes. Nogle dage bliver det rigtig godt, navnlig når der kommer hjælp udefra. Men at tro man flytter nogen……nej.

Jeg mødte som meget ung gymnasiast Arthur Koestler til en middag, da han fik Sonningprisen i 1968. Han siger et sted i en trods, jeg prøver at skrive af mig, men som ikke desto mindre klæber til tasterne:

“You want to stifle the Republic in blood. How long must the footsteps of freedom be gravestones? Tyranny is afoot; she has torn her veil, she carries her head high, she treads over our dead bodies.”— Arthur Koestler, Darkness at Noon

Annoncer fra Danske Partner-Ads:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

 • Santor

  Var det ikke AI der lod en terrorist optræde som sandhedsvidne her i Danmark for et par år siden ?

 • Tim

  Det er bare synd at muslimer har en horisont på 50-200 år, og de ved med tid at de fpr mere magt. Jo mere vi diskuterer, jo mere tid der går, jo mere indflydelse får de.
  Derfor bliver vi nød til at indgå en kontrakt med muslimer på vores betingelser, og hvad vi vil tolerere fra dem.

 • Endnu en vantro

  Ezra Levant er alt for emotionel og ustabil for mit vedkommende. Skipper ham helst, men har nogle gode synspunkter. Michael Coren er langt mere i min boldgade.
  Sådanne debat-ledere kunne vi godt bruge i dansk tv. En modpol til den altdominerende og yderst venstrefløjs-politiserende DR. Vi trænger til en stor landsdækkende blå kanal, der kan give modvægt til propaganden monopolet spyer ud dagligt.
  Jeg er 100% for objektiv journalistik, men så længe DR eksisterer så skal de også bekæmpes med alle midler.

  Amnesty er biased, ligesom en lang række andre “menneskerettigheds”organisationer er. Desværre.
  De har standpunkter og holdninger, der modsiger objektive kriterier, og gør dem til politiske parter. Andre af disse organisationer er bare venstrefløjens og Islams forlængede arm slet og ret. Det plejer ikke at være svært at skille bukkene fra fårene dog :).

  • Kan se hvad du mener, men for mig virker han bare meget livlig og vibrerende. Engageret. Tænk at sådan noget TV skulle opstå i Canada, of all places.

   • Endnu en vantro

    Ja livlig og vibrerende :). Problemet er når han bliver presset. Så virker han mildest talt temmeligt ustabil :).
    Normalt er det en stor ulempe hvis journalisten bliver følelsesmæssigt engageret og involveret. Man går fra at være én, der skal belyse et problem på en kritisk og objektiv måde, til at være en part. Fint at man har holdninger, men Coren viser klart hvordan den slags skal håndteres. Men fed kanal/programmer, den slags som jeg også sagde før ville jeg i den grad hilse velkommen herhjemme. Vi mangler bare pengemændene til at finansiere det.

    En højreorienteret kanal/er, med kritiske vinkler, msm ikke tør bringe. Debatter de ikke tør tage, og religionsopgør de ALDRIG tager. Religionskritik er en by i Rusland pt.
    Indtil da må vi nøjes med udenlandske kanaler på youtube.

 • “Ja, selv Saddam og Gaddafi kan være de mindre onder i historiens lys…”

  Jeg tror ikke der er noget “kan være” her, men allerede et “er” istedet.

  Den gamle baath-orden var selvfølgelig rådden indtil benet, (Syrien måske undtaget, men der hænger den fast på en etno-religiøs gruppe der intet andet valg har end at kæmpe imod og som har Iran, shia-Irak og shia-Libanon i ryggen) men Vesten, der åbenbart ikke kan andet for tiden, har igen-igen skudt sig selv i fødderne. Med en bazooka.

  Det muslimske broderskab og dets mange, mere eller mindre uafhængige, franchises (al-Qaeda og Hamas iblandt dem) har taget den socialistiske pan-arabisme´s plads for good og Vesten har været en velvillig hjælper. Med drømme om et verdensomspændende kalifat, Israels udslettelse og en dag måske bevæbnet med pakistanske atomare-sprænghoveder, ja så er det intet mindre end det værste vi kunne ende op med.

 • Muslimer har 10 barn per familj , dom är fattiga men ändå skaffar dom så många barn ?

 • Tim

  Efter at have set den video med burka kvinderne får jeg lyst til at smide samtlige burka/tørklæde kvinder hjem til Mellemøsten. De vil bare ikke integrere sig.

  Er der ikke nogle der kan sige til dem at de plejede at være ligesom os?

  Muslimske kvinder plejede at være ligesom vestlige kvinder.
  http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/04/25/once_upon_a_time_in_e gypt

  Hvorfor skal de stå og skabe sig?

  • @ Tim: Det er en meget interessant fotoserie i Foreign Policy. Tak. Ligesom One upon a time in Afghanistan, som vi havde for et års tid siden. Historien er ikke fremadskridende – den kagler rundt i cirkler. Virkelig reaktion og tilbageskridt er en realitet, selvokm vi er vant til at forbinde nyheder med fremskridt.

   • Tim

    @Steen. Jeg ved det. Det er simpelthen bare så barnagtigt dum at kigge på de burkaer, når man ved hvordan kvinderne plejede at være ligesom os.

    Hassan Al Bannas søster gik ikke med noget, og selv Osama Bin Ladens familie brugte det ikke. Men islamisterne er jo nød til at sætte en væg op mod vesten, og det er derfor de er MEGA bange for vores forbrugersamfund (som vil smadre alt deres kultur), og tage kvinderne væk fra deres mænd. Alt vil da være tabt for dem. Derfor ser du at alle dem der kæmper imod siger nej til forbrugersamfundet, samt siger at det er kvindens eget valg mht burka/tørklæde (yeahhh right). Der bliver gjort utroligt meget for at kunne adskille muslimer mellem kuffars. Se bare på Tariq Ramadan. Det er hans hensigt at der skal være en adskillelse her.

    Men det man skal ligge mærke til hos ham er hvad han IKKE snakker om, og der er meget han udelader, og ellers “framer” han alt det han siger på en sukkersød måde

   • Tim

    Her er en længere liste af videor der viser at kvinder ikke brugte det i MANGE muslimske lande. Det er nok kun i Saudi Arabien man har brugt det i længere tid. Da de kom til England i 1960erne drak mange øl og spiste gris. Jeg tror at mange først gik op for at den var grueligt galt i slutningen af 1980erne med Salman Rushdie.
    Her er et udklip omkring hvordan kvinder behandles under Islam

    Muslimske kvinder plejede ikke at bruge tørklæde…det er rent FUP og LØGN

    Beviser på at muslimske kvinder ikke plejede at bruge tørklædet, og derfor er det blevet et politisk instrument Islamisterne bruger. Se med her:
    Muslimske Kvinder plejede ikke at bruge tørklæde, niqab, burka (1920-2000), 39:40-46:54 (se klippet). Det er ekstremt dårligt signal at sende. Jeg ser det som om at det er den muslimske kvinde, der bliver mishandlet, og det er altså mig der er ofret. Næste skridt er Sharia lovgivning.
    http://www.youtube.com/watch?v=rwT3rNFfuTs

    Prøv at se 07:10-13:00. Ingen kvinder bruger tørklæde fra 1920 til ca. 2000 (Vesten).
    http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA

    Muslimske Kvinder plejede ikke at bruge tørklæde/burka (1920-2000), 7:00
    http://www.youtube.com/watch?v=tZ-JWW1-_HQ&feature=related

    Udviklingen for muslimske kvinder i billeder. Lig mærke til at nu sker det også i vores egne lande. Det er FRYGTELIGT
    http://eticha.dk/news/flere-funderinger/

    Muslimske kvinder bliver tvunget ned i klæder, så mændene kan kontrollere dem, hjernevaske dem og holde dem fast i fængslet ISLAM.
    http://www.youtube.com/watch?v=sKT63IxK_4c

    I pakistan har der også været en bagvendt udvikling, 14:00. Lyt til Hege Storhaug
    http://www.youtube.com/watch?v=pTv5oI9FPE4&feature=player_embedded

    I Egypten, Cairo, i 1970erne var der ingen tørklæder. Det lignende næsten en europæisk by. 9:50
    http://www.youtube.com/watch?v=CADDfiwdNpc

    Tørklædet bliver pålagt af samfundet af pres, tvang ellers kan der være konsekvenser. 0:35.
    De første der tog tørklæder på var den islamiske ungdom og muslims brødrene efter Nasser’s død. Det er dem vi nu har i Danmark, og hvem er det der vil have en moske nu i Danmark? Ja det er skam rigtigt, det er de unge islamister der skriger højest efter en moske. Stop dem!
    http://www.youtube.com/watch?v=5CYX29yJD6k&feature=related

    Kønsomskærelse af unge piger sker i stor grad i Mellemøsten. I Egypten er det 97% af pigebørn det sker for. 5:35.
    Derefter får i at se hvordan islamister ser på vestlige kvinder og sex. Det gælder om at være så ren som muligt når man er muslim.
    http://www.youtube.com/watch?v=d3bQAhYWnLs&feature=related

    I FN må man ikke tale om kønsomskærelse af kvinder. Det sørger Egypten, Pakistan, Iran og andre muslimske lande for.
    97 procent af kvinder bliver kønsomskøret
http://bankoran.com/?s=United+nation

    England has fallen to Islam
    http://www.youtube.com/watch?v=C0CKt1R5MsE&feature=related

    En fri kvinde taler ud i Egypten. Hør hvad hun siger om tørklædet og islamisterne
    http://www.youtube.com/watch?v=XpGdRP2qmTg&feature=player_embedded

    Æresdrab…only in Islam
    http://www.youtube.com/watch?v=Vhskp1kFYps&feature=player_embedded#at= 16

    Lara Logan, 60 minutes reporter voldtaget i Egypten
    http://www.youtube.com/watch?v=BesZaq5xVgY&feature=player_embedded#at= 62

    Sådan har kvinderne det i muslimske lande. De er opdraget til at tro at de ikke kan klare demselv, men altid skal have en mandlig værge. De er trænet til at skulle sprede islam blandt befolkninger i Europa, om så de skal vente 200 år indtil de kommer i flertal. Lyt til Wafa Sultan
    http://www.youtube.com/watch?v=7um0GpyAjww

    Ayaan Hirsi Ali — Women in Islam
    http://www.youtube.com/watch?v=SUYqXR0_53M

    Ayaan Hirsi Ali takes audience questions
    http://www.youtube.com/watch?v=i-eD5lLMj08&feature=related

    Her er begrundelsen for hvorfor muslimer i Europa bruger tørklæde og hijab.
    Selv søsteren til Hassan Al-Banna fra det muslimske broderskab brugte ikke tørklæde, 05:50
    http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA

    Kvindelige studenter fra Kairo universitet. Ingen af kvinderne bærer tørklæde/hijab indtil 1995. 7:20
    http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA

 • JensH

  Apropos Snaphanens rapport om anti-semitismen ved disse ‘Occupy’ demonatrationer i USA, (“Peace, love and ….. anti-Semitism”), så lagde ‘OccupyChicago” ikke fingrene imellem:

  Protesters’ Message At OccupyChicago Rally: ‘Destroy Israel’:

  http://www.breitbart.tv/protesters-message-at-occupychicago-rally-dest roy-israel/

 • Victor

  Nå – den her havde jeg ikke lige set komme:

  Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg har lige sagt OK til, at Tyskland udviser en kriminel tuneser tilbage til nordafrika. Selv om han er født i Tyskland osv osv.

  http://www.n-tv.de/ratgeber/Deutschland-darf-abschieben-article4521026 .html

  Hele hans familie bor i Forbundsrepublikken, han taler ikke arabisk – men domstolens kommentar var vist i kategorien: “Bare ærgerligt, Mourad”.

 • Allan Hansen

  “Slavery, Terrorism, and Islam” is now in its second edition.
  Although written from a Christian Missionary perspective, the text is useful for secular analysts researching a civilizational force on the march.

  Unlike the academics who debate whether a clash of civilizations is even in progress, Hammond, writes from the perspective of one decisively engaged in that civilizational fight.

  His area of emphasis is Africa, Nigeria and the Sudan. He starts with the strategic perspective (Islam as a doctrine) and drills down to specifics: Islam’s hostilities with the non-Islamic world in general and Christianity in particular. He specifically addresses jihad, women’s issues, slavery, and the strategies and techniques of modern day Islamic expansion. Significantly, although this text is written from a religious (Christian) perspective, there is abundant material for secular researchers dissecting an aggressive ideology.

  Hammond, who is located in Africa, brings a remarkably fresh perspective on the issue of Slavery. At a time when Slavery is assessed as an American birth defect with the finger of political correctness pointing at Washington as a slave owner, Hammond reminds us that Muhammad, the founding father of Islam, was a slave owner, and that under Islamic stewardship, slavery became a highly developed, civilizational-level, industry that, over 14 centuries, drained Africa of an estimated 140 million people. Islam was the procurement and trafficking institution for 15th Century Spain, 16th Century Portugal, 17th Century England, and 18th Century American slavery and was a self-producing consumer of slavery throughout the Islamic world into the 21st century. Hammond reminds us that slavery was formally abolished in Saudi Arabia only in 1962 and yet continues in the 21st century (See “Slave: My True Story”, by Mende Nazer describing her 1992 capture and 2002 escape).

  Slavery, Terrorism and Islam is a slim volume that is an invaluable desk reference and primer for analysts addressing Islam as an ideological force. The contents of Hammond’s second edition is described below.

  “Slavery, Terrorism, and Islam” by Peter Hammond

  Contents

  1. The Scourge of Slavery
  Contrasts in Captivity
  The Absence of Arabic Abolitionists
  The pagan Origins of Slavery
  The Christian Roots of Liberty
  The Islamic slave Trade
  An eyewitness Account
  Christian Slaves- Muslin Masters
  The European Slave Trade
  The American Slave Trade
  The African Slave Trade
  Wilberforce’s War
  Set Free to Serve Christ
  Livingstone’s Travels
  A Trade in Human Misery
  Sharia Law and Slavery
  Slavery Today
  The Law of Liberty
  2. Uprooting Terrorism.
  Terrorism’s Missionary Vision
  A Global Agenda
  “Africa for Islam”
  Understanding Jihad
  Ouranic Roots of Jihad
  The Benefits of Jihad
  Sharia and the House of War
  The Many Faces of Jihad
  Jihad and “The Crusades”
  Jihad and Colonialism
  Jihad and Slavery
  The Sudan Connection
  Jihad Against Christians
  A Christian Response
  Preparing for Eternity
  3. Resisting Sharia in Nigeria
  Christians Persecuted
  The Islamic Agenda
  “All the Christians Must be Shot”
  Churches Burned, Christians Murdered
  Africa’s Largest Nation
  Missionary Heritage
  Turbulent Times
  Spectacular Church Growth
  Great Needs, Great Opportunities
  The Free Market in Nigeria
  Driving on the Other Side
  Market Place Airports
  Contrasts and Queues in an Oil Rich Country
  Dynamic Churches
  Supporting Tyrants
  Slaughter Under Shari’a
  Resistance in Jos
  Christian Courage in Gboko
  Between Cross and Crescent
  4. Jihad- Islamic Holy War
  5. Islam According to the Reformers
  6. The Sources of Islam
  The Authority of Islam
  Arabian Sources of the Quran
  Jewish Sources of the Quran
  Christian Sources of Islam
  Zoroastrian Sources of the Quran
  Egyptian Sources of the Quran
  How the Quran was Revealed
  Evaluating the Quran
  Conclusion
  7. Muhammad, the Caliphas and Jihad
  Muhammad
  The Miraj
  The Hijrah
  Jihad
  Assassinations
  Mass Murders and Mass Rapes
  The Polygamous Prophet
  The Caliphas
  Muslim Massacres
  “The Bloodiest Story in History”
  “Unfinished Business”
  Spain Under the Moors
  The Pact of Umar
  The House of War
  Churches Demolished, Pilgrims Persecuted
  The Crusades are launched
  Antioch Liberated
  To Jerusalem
  The Crusaders Take Jerusalem
  Saladin and Richard the Lionhearted
  The End of the Crusades
  Dynasties, Decadence and Decline
  The Fall of Constantinople
  “The Blood Levy”
  The Tide Turns
  Corruption and Cruelty
  A New Wave of Muslim Massacres
  The Scandalous Alliance
  The Forgotten Holocaust
  Slaughter in Smyrna
  The Curse of Neutrality
  “An Unmitigated Cultural Disaster”
  Intellectual Dishonesty
  Sharia in Saudi
  Jihad Seeks to Conquer Our Souls
  8. Women in Islam
  Polygamy Degrades Women
  The Example of the Caliphass
  “Temporary Marriages”
  “Deficient in Intelligence”
  “Capricious” and “Corrupting”
  Physical Abuse of Women
  Selling Children
  Female Mutilation
  Discrimination Under Saudi’s Sharia
  Stoning to Death a Victim of Rape
  Death of a Princess
  Judicial Gang Rape
  Raped in the Name of Allah
  Murder in the Family
  Burned Alive in Afghanistan
  Battered in Saudi Arabia
  Forced Back Into a Burning building
  Abuse, Assault and Blaming the Victim
  Serial Polygamy
  A Taboo Subject
  9. The Challenge of Islam
  Points of Agreement and Contradiction
  Historical Errors in the Quran
  Faith and Practice of Islam
  10. Comparing the Bible With the Quran
  11. Challenging Muslims
  12. Guidelines for Muslim Evangelism
  General Guidelines for Muslim Evangelism
  The Gospel and Abraham
  13. Slavery today and the Battle over History
  14. Muslim Evangelism in Universities
  Ministering to Muslims
  Terrorism Defended
  Suicide Bombing Justified
  Firsthand From Sudan
  A Testimony of Salvation in Christ
  Only a Muslim Can Quote from the Quran
  The Atheist Holocaust
  Evangelizing Muslims
  15. The Crusades and Jihad
  What Preceded the Crusades?
  Myths and Misconceptions
  The Merciful Saladin
  What did the Crusades Achieve?
  A Reaction to Jihad
  Defensive Wars
  Thinking the Unthinkable
  Christian Love and Self Sacrifice
  Against All Odds
  A Judgment of God
  Learn to Discern
  Who Cares About Geography?
  This is a True Story- Only the Facts Have Been Changed
  Twisted Theology
  Insults to Intelligence
  Crusade Against Christianity
  Entertainment or Exploitation?
  The Facts of History
  Logistics and Economics
  There’s More to Life Than Money
  The Missing Jihad
  Muhammad vs. Christ
  Jihad vs. The Gospel
  16. The End of Islam
  Muslim Myths
  Just the Facts
  A Trail of Destruction
  “The Bloodiest Story in History”
  Spain Under the Moors
  Carnage in Constantinople
  The Forgotten Holocausts
  Intolerant and Inconsistent
  Intellectual Dishonesty
  Double Talk
  Divisions and Dissension
  Changes in the Quran
  Destroying Qurans
  Many Versions
  Islamic Racism
  The Islamic Slave Trade
  Christian Roots in Africa
  Africa’s Agony
  Cultural Disaster
  Plundering Progress
  Tyrants Overthrown
  More Defeats for Islam
  Shaking Foundations
  The Threat of Freedom
  A1. (A1= Appendix 1) Glossary of Islamic Terms
  A2. Who’s Who In Islam
  A3. Proselytizing To Peace- Jihad In Action
  A4. The Spread of Islam According to Islamic Sources
  A5. Percentage of Muslims by Country
  A6. Population Density of Muslim
  A7. Muslim Population by Country
  A8. Muslim Growth Rate
  A9. Military Spending vs. National Prosperity
  A10. Churchill on Islam
  A11. Death Threats From Muslim Extremists
  Muslim Mob at Missions Week
  Hostile Phone Calls
  Death Threat Fatwa By Fax
  Expect to be Shot on Sight
  Freedom of Speech Under Fire
  Freedom of Religion Threatened
  Who is Being Intolerant?
  Too Controversial
  Telling the Truth in Love
  Where is This Going to End?
  Blame the Victim
  Tolerating Intolerance
  The Great Commission is our Priority
  Reaching the Unreached
  A12. Islamic Attacks on Christ and the Bible
  Regarding the Bible
  Concerning Jesus
  Mocking the Deity of Christ
  Regarding Christians, Their Faith, and Teachers,
  an Absurd Picture is Presented
  Muslim’s duty
  And How we Can React
  A13. Reformation or Islamisation
  Europe is in Danger of Falling to Islam
  The Blessings of the Gospel
  Another Generation
  Aborting Europe
  The Turkish Connection
  Eurabia
  Europe is Being Targeted by Islam
  Rejecting God’s Law
  Aborting Her Future
  What is the Solution?