14
okt
Seneste opdatering: 15/10-11 kl. 0301
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Nej, det kan man ikke, selvom den er det egentlige problem. Man kan forbyde dens symboler. Vi har ikke lov at gå rundt på gaden iført gasmaske eller hagekorsarmbind, og derfor er der selvfølgelig en vis ræson i, at forbyde burkaen. Jeg gik som ti-årig rundt med en gasmaske fra krigens tid, men en patruljevogn satte en stopper for det. Siden da har jeg tøjlet min åbenbart latente gasmaske-tilbøjelighed. Men vi tillader så mange andre symboler på en autoritær, politisk bevægelse. Sharia banking, sharia courts, halal-kød. Islam er stridbar og giver os kamp til stregen. Hvilken kamp giver vi dem ? I Frankrig trodses burka forbudet i vidt omfang i de områder, hvor staten har mistet jurisdiktionen, der kan den ikke forbyde noget som helst mere. Vil det samme vise sig i Holland, nemlig at den hollandske stat ikke er helt det, den var engang ? The Netherlands to pass burka ban.

Når fredens religion søger asyl, er freden forbi

Der forestår et større exodus af kristne fra Mellemøsten, fra Syrien og Egypten, og det er svært lige at se idéen med at give begge parter asyl, så de kan genoptage deres borgerkrig på dansk grund, ligesom kristne og muslimer har gjort på svensk i Södertälje, hvor de først ankomne kristne fornyer deres konflikt med de sidst ankomne muslimer: Motsättningar i Hovsjö skapar rädsla, Rasistdåd mot nya minoriteter i Hovsjö. Hele asylbranchens absurditet udstillet i ét eksempel.

På tre ud af fire asylcentre oplever kristne beboere hetz, mobning og i enkelte tilfælde vold. Flere kristne asylbeboere tør ikke stå frem med deres tro, siger ledere af asylcentrene.

”Flere kristne beboere har igennem årene bedt os om ikke at sige til de andre beboere, at de er kristne. De holder deres tro skjult, fordi de er bange for, hvad der kan ske med dem,” fortæller kontaktperson Lene Rauff fra Asylcenter Brovst i Tranum. ”Vi har haft konvertitter, der blev chikaneret, men også homoseksuelle, ateister og kommunister har været udsatte. Det er ikke et stort problem, men det handler om at være anderledes end sine landsmænd, og ofte kan problemerne klares ved, at en af parterne skifter værelse.” Kristne flygtninge chikaneres på asylcentre

Amnesty – terroristernes bedste ven

Lars Norman Jøgensens senste bulletiner om Danmark – puha, Danmark. Skam jer. Mon RAF regeringen nu vil være rød- og enøjet nok for Lars Normann Jørgensens smag ? Det ville da være rart med en watchdog, hvis ikke den vi har, holdt med de forkerte diktatorer hvergang. Den tror, ligesom vores politikere, at vi i Mellemøsten og i verdens i det hele taget, kan vælge mellem the good og the bad guys, hvor sandheden er, at vi kan vælge mellem de onde og de værre. Lur mig om ikke Mubarak får ret, da han sagde USA var idioter, da de skrottede ham. Ja, selv Saddam og Gaddafi kan være de mindre onder i historiens lys, ikke i fagakademikernes, naturligvis, de lever i forestillingernes verden. Lars Norman Jørgens mente, at Danmark burde deltage i Duban II konferencen, der ville kriminalisere religions (islam) kritik, blandt andre gode venstrefløjsmærkesager. Vi totalitarister bør stå sammen, men det gør de jo allerede. Så længe det varer – Switch! – Teheran 1979.

Når man har skrevet længe, og det har jeg gjort længe inden denne blog, og mest om alt muligt andet, så tænker man, hvad gør det egentlig godt for. Jeg har diskuteret det med andre, der mere eller mindre lever for at skrive. Og jeg er kommet til den overbevisning, at det bare tjener to små formål. 1) At få luft og få fred, først og fremmest med sig selv, dernæst at komme lidt overens med verden og 2) at dokumentere for eftertiden, noget der ikke mindst kalder på fotografen i mig. Man kan ikke påvirke noget som helst, man kan slet ikke forebygge noget som helst. Vi er ikke fatalister, vi er bare fatale fordi det er det man er, når man lader stå til, fordi ti eller tyve år ud i fremtiden, overgår de flestes fatteevne. Alle og enhver, kan vågne op med en flue i øjet, og bede verden vente til i morgen. Men vi er ombord på det samme skib, også når vi sover.

Jeg tror nok jeg i 2004 troede, at jeg kunne skræmme nogen ved at holde Sverige op foran deres øjne. Det gør jeg ikke mere. At skrive i det offentlige rum, forbliver en meget privat ting, man skal ikke nære nogen illusioner om det. De “undgåelige onder” vi skal opleve, dem kommer vi til at opleve og det er det, man skal finde sig tilrette med. Jeg tror mine skrivende venner vil være enige med mig i det. At klynge sig til at tjatte på bloggen, “loggen” som det hedder til søs, er værdiløst, hvis det ikke er hver dag. Mangler der én, er det kriminelt. Det ville det have været ombord på ØK´s m/s Arosia. Godt eller skidt, spor skal afsættes. Nogle dage bliver det rigtig godt, navnlig når der kommer hjælp udefra. Men at tro man flytter nogen……nej.

Jeg mødte som meget ung gymnasiast Arthur Koestler til en middag, da han fik Sonningprisen i 1968. Han siger et sted i en trods, jeg prøver at skrive af mig, men som ikke desto mindre klæber til tasterne:

“You want to stifle the Republic in blood. How long must the footsteps of freedom be gravestones? Tyranny is afoot; she has torn her veil, she carries her head high, she treads over our dead bodies.”— Arthur Koestler, Darkness at Noon


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Santor

Posted: 14 oktober 2011 - 03:42 - Svar

Var det ikke AI der lod en terrorist optræde som sandhedsvidne her i Danmark for et par år siden ?

Tim

Posted: 14 oktober 2011 - 04:12 - Svar

Det er bare synd at muslimer har en horisont på 50-200 år, og de ved med tid at de fpr mere magt. Jo mere vi diskuterer, jo mere tid der går, jo mere indflydelse får de.
Derfor bliver vi nød til at indgå en kontrakt med muslimer på vores betingelser, og hvad vi vil tolerere fra dem.

Endnu en vantro

Posted: 14 oktober 2011 - 05:26 - Svar

Ezra Levant er alt for emotionel og ustabil for mit vedkommende. Skipper ham helst, men har nogle gode synspunkter. Michael Coren er langt mere i min boldgade.
Sådanne debat-ledere kunne vi godt bruge i dansk tv. En modpol til den altdominerende og yderst venstrefløjs-politiserende DR. Vi trænger til en stor landsdækkende blå kanal, der kan give modvægt til propaganden monopolet spyer ud dagligt.
Jeg er 100% for objektiv journalistik, men så længe DR eksisterer så skal de også bekæmpes med alle midler.

Amnesty er biased, ligesom en lang række andre “menneskerettigheds”organisationer er. Desværre.
De har standpunkter og holdninger, der modsiger objektive kriterier, og gør dem til politiske parter. Andre af disse organisationer er bare venstrefløjens og Islams forlængede arm slet og ret. Det plejer ikke at være svært at skille bukkene fra fårene dog :).

  steen

  Posted: 14 oktober 2011 - 16:46 - Svar

  Kan se hvad du mener, men for mig virker han bare meget livlig og vibrerende. Engageret. Tænk at sådan noget TV skulle opstå i Canada, of all places.

   Endnu en vantro

   Posted: 14 oktober 2011 - 20:56 - Svar

   Ja livlig og vibrerende :). Problemet er når han bliver presset. Så virker han mildest talt temmeligt ustabil :).
   Normalt er det en stor ulempe hvis journalisten bliver følelsesmæssigt engageret og involveret. Man går fra at være én, der skal belyse et problem på en kritisk og objektiv måde, til at være en part. Fint at man har holdninger, men Coren viser klart hvordan den slags skal håndteres. Men fed kanal/programmer, den slags som jeg også sagde før ville jeg i den grad hilse velkommen herhjemme. Vi mangler bare pengemændene til at finansiere det.

   En højreorienteret kanal/er, med kritiske vinkler, msm ikke tør bringe. Debatter de ikke tør tage, og religionsopgør de ALDRIG tager. Religionskritik er en by i Rusland pt.
   Indtil da må vi nøjes med udenlandske kanaler på youtube.

Prudentius

Posted: 14 oktober 2011 - 16:17 - Svar

“Ja, selv Saddam og Gaddafi kan være de mindre onder i historiens lys…”

Jeg tror ikke der er noget “kan være” her, men allerede et “er” istedet.

Den gamle baath-orden var selvfølgelig rådden indtil benet, (Syrien måske undtaget, men der hænger den fast på en etno-religiøs gruppe der intet andet valg har end at kæmpe imod og som har Iran, shia-Irak og shia-Libanon i ryggen) men Vesten, der åbenbart ikke kan andet for tiden, har igen-igen skudt sig selv i fødderne. Med en bazooka.

Det muslimske broderskab og dets mange, mere eller mindre uafhængige, franchises (al-Qaeda og Hamas iblandt dem) har taget den socialistiske pan-arabisme´s plads for good og Vesten har været en velvillig hjælper. Med drømme om et verdensomspændende kalifat, Israels udslettelse og en dag måske bevæbnet med pakistanske atomare-sprænghoveder, ja så er det intet mindre end det værste vi kunne ende op med.

Svenskasvensson

Posted: 14 oktober 2011 - 16:56 - Svar

Muslimer har 10 barn per familj , dom är fattiga men ändå skaffar dom så många barn ?

Tim

Posted: 14 oktober 2011 - 17:48 - Svar

Efter at have set den video med burka kvinderne får jeg lyst til at smide samtlige burka/tørklæde kvinder hjem til Mellemøsten. De vil bare ikke integrere sig.

Er der ikke nogle der kan sige til dem at de plejede at være ligesom os?

Muslimske kvinder plejede at være ligesom vestlige kvinder.
http://www.foreignpolicy.com/articles/2011/04/25/once_upon_a_time_in_e gypt

Hvorfor skal de stå og skabe sig?

  steen

  Posted: 14 oktober 2011 - 18:40 - Svar

  @ Tim: Det er en meget interessant fotoserie i Foreign Policy. Tak. Ligesom One upon a time in Afghanistan, som vi havde for et års tid siden. Historien er ikke fremadskridende – den kagler rundt i cirkler. Virkelig reaktion og tilbageskridt er en realitet, selvokm vi er vant til at forbinde nyheder med fremskridt.

   Tim

   Posted: 14 oktober 2011 - 19:19 - Svar

   @Steen. Jeg ved det. Det er simpelthen bare så barnagtigt dum at kigge på de burkaer, når man ved hvordan kvinderne plejede at være ligesom os.

   Hassan Al Bannas søster gik ikke med noget, og selv Osama Bin Ladens familie brugte det ikke. Men islamisterne er jo nød til at sætte en væg op mod vesten, og det er derfor de er MEGA bange for vores forbrugersamfund (som vil smadre alt deres kultur), og tage kvinderne væk fra deres mænd. Alt vil da være tabt for dem. Derfor ser du at alle dem der kæmper imod siger nej til forbrugersamfundet, samt siger at det er kvindens eget valg mht burka/tørklæde (yeahhh right). Der bliver gjort utroligt meget for at kunne adskille muslimer mellem kuffars. Se bare på Tariq Ramadan. Det er hans hensigt at der skal være en adskillelse her.

   Men det man skal ligge mærke til hos ham er hvad han IKKE snakker om, og der er meget han udelader, og ellers “framer” han alt det han siger på en sukkersød måde

   Tim

   Posted: 14 oktober 2011 - 19:24 - Svar

   Her er en længere liste af videor der viser at kvinder ikke brugte det i MANGE muslimske lande. Det er nok kun i Saudi Arabien man har brugt det i længere tid. Da de kom til England i 1960erne drak mange øl og spiste gris. Jeg tror at mange først gik op for at den var grueligt galt i slutningen af 1980erne med Salman Rushdie.
   Her er et udklip omkring hvordan kvinder behandles under Islam

   Muslimske kvinder plejede ikke at bruge tørklæde…det er rent FUP og LØGN

   Beviser på at muslimske kvinder ikke plejede at bruge tørklædet, og derfor er det blevet et politisk instrument Islamisterne bruger. Se med her:
   Muslimske Kvinder plejede ikke at bruge tørklæde, niqab, burka (1920-2000), 39:40-46:54 (se klippet). Det er ekstremt dårligt signal at sende. Jeg ser det som om at det er den muslimske kvinde, der bliver mishandlet, og det er altså mig der er ofret. Næste skridt er Sharia lovgivning.
   http://www.youtube.com/watch?v=rwT3rNFfuTs

   Prøv at se 07:10-13:00. Ingen kvinder bruger tørklæde fra 1920 til ca. 2000 (Vesten).
   http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA

   Muslimske Kvinder plejede ikke at bruge tørklæde/burka (1920-2000), 7:00
   http://www.youtube.com/watch?v=tZ-JWW1-_HQ&feature=related

   Udviklingen for muslimske kvinder i billeder. Lig mærke til at nu sker det også i vores egne lande. Det er FRYGTELIGT
   http://eticha.dk/news/flere-funderinger/

   Muslimske kvinder bliver tvunget ned i klæder, så mændene kan kontrollere dem, hjernevaske dem og holde dem fast i fængslet ISLAM.
   http://www.youtube.com/watch?v=sKT63IxK_4c

   I pakistan har der også været en bagvendt udvikling, 14:00. Lyt til Hege Storhaug
   http://www.youtube.com/watch?v=pTv5oI9FPE4&feature=player_embedded

   I Egypten, Cairo, i 1970erne var der ingen tørklæder. Det lignende næsten en europæisk by. 9:50
   http://www.youtube.com/watch?v=CADDfiwdNpc

   Tørklædet bliver pålagt af samfundet af pres, tvang ellers kan der være konsekvenser. 0:35.
   De første der tog tørklæder på var den islamiske ungdom og muslims brødrene efter Nasser’s død. Det er dem vi nu har i Danmark, og hvem er det der vil have en moske nu i Danmark? Ja det er skam rigtigt, det er de unge islamister der skriger højest efter en moske. Stop dem!
   http://www.youtube.com/watch?v=5CYX29yJD6k&feature=related

   Kønsomskærelse af unge piger sker i stor grad i Mellemøsten. I Egypten er det 97% af pigebørn det sker for. 5:35.
   Derefter får i at se hvordan islamister ser på vestlige kvinder og sex. Det gælder om at være så ren som muligt når man er muslim.
   http://www.youtube.com/watch?v=d3bQAhYWnLs&feature=related

   I FN må man ikke tale om kønsomskærelse af kvinder. Det sørger Egypten, Pakistan, Iran og andre muslimske lande for.
   97 procent af kvinder bliver kønsomskøret
http://bankoran.com/?s=United+nation

   England has fallen to Islam
   http://www.youtube.com/watch?v=C0CKt1R5MsE&feature=related

   En fri kvinde taler ud i Egypten. Hør hvad hun siger om tørklædet og islamisterne
   http://www.youtube.com/watch?v=XpGdRP2qmTg&feature=player_embedded

   Æresdrab…only in Islam
   http://www.youtube.com/watch?v=Vhskp1kFYps&feature=player_embedded#at= 16

   Lara Logan, 60 minutes reporter voldtaget i Egypten
   http://www.youtube.com/watch?v=BesZaq5xVgY&feature=player_embedded#at= 62

   Sådan har kvinderne det i muslimske lande. De er opdraget til at tro at de ikke kan klare demselv, men altid skal have en mandlig værge. De er trænet til at skulle sprede islam blandt befolkninger i Europa, om så de skal vente 200 år indtil de kommer i flertal. Lyt til Wafa Sultan
   http://www.youtube.com/watch?v=7um0GpyAjww

   Ayaan Hirsi Ali — Women in Islam
   http://www.youtube.com/watch?v=SUYqXR0_53M

   Ayaan Hirsi Ali takes audience questions
   http://www.youtube.com/watch?v=i-eD5lLMj08&feature=related

   Her er begrundelsen for hvorfor muslimer i Europa bruger tørklæde og hijab.
   Selv søsteren til Hassan Al-Banna fra det muslimske broderskab brugte ikke tørklæde, 05:50
   http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA

   Kvindelige studenter fra Kairo universitet. Ingen af kvinderne bærer tørklæde/hijab indtil 1995. 7:20
   http://www.youtube.com/watch?v=gsDb1GnFnRA

JensH

Posted: 14 oktober 2011 - 18:50 - Svar

Apropos Snaphanens rapport om anti-semitismen ved disse ‘Occupy’ demonatrationer i USA, (“Peace, love and ….. anti-Semitism”), så lagde ‘OccupyChicago” ikke fingrene imellem:

Protesters’ Message At OccupyChicago Rally: ‘Destroy Israel’:

http://www.breitbart.tv/protesters-message-at-occupychicago-rally-dest roy-israel/

Victor

Posted: 14 oktober 2011 - 20:59 - Svar

Nå – den her havde jeg ikke lige set komme:

Menneskerettighedsdomstolen i Strassbourg har lige sagt OK til, at Tyskland udviser en kriminel tuneser tilbage til nordafrika. Selv om han er født i Tyskland osv osv.

http://www.n-tv.de/ratgeber/Deutschland-darf-abschieben-article4521026 .html

Hele hans familie bor i Forbundsrepublikken, han taler ikke arabisk – men domstolens kommentar var vist i kategorien: “Bare ærgerligt, Mourad”.

Allan Hansen

Posted: 14 oktober 2011 - 20:59 - Svar

“Slavery, Terrorism, and Islam” is now in its second edition.
Although written from a Christian Missionary perspective, the text is useful for secular analysts researching a civilizational force on the march.

Unlike the academics who debate whether a clash of civilizations is even in progress, Hammond, writes from the perspective of one decisively engaged in that civilizational fight.

His area of emphasis is Africa, Nigeria and the Sudan. He starts with the strategic perspective (Islam as a doctrine) and drills down to specifics: Islam’s hostilities with the non-Islamic world in general and Christianity in particular. He specifically addresses jihad, women’s issues, slavery, and the strategies and techniques of modern day Islamic expansion. Significantly, although this text is written from a religious (Christian) perspective, there is abundant material for secular researchers dissecting an aggressive ideology.

Hammond, who is located in Africa, brings a remarkably fresh perspective on the issue of Slavery. At a time when Slavery is assessed as an American birth defect with the finger of political correctness pointing at Washington as a slave owner, Hammond reminds us that Muhammad, the founding father of Islam, was a slave owner, and that under Islamic stewardship, slavery became a highly developed, civilizational-level, industry that, over 14 centuries, drained Africa of an estimated 140 million people. Islam was the procurement and trafficking institution for 15th Century Spain, 16th Century Portugal, 17th Century England, and 18th Century American slavery and was a self-producing consumer of slavery throughout the Islamic world into the 21st century. Hammond reminds us that slavery was formally abolished in Saudi Arabia only in 1962 and yet continues in the 21st century (See “Slave: My True Story”, by Mende Nazer describing her 1992 capture and 2002 escape).

Slavery, Terrorism and Islam is a slim volume that is an invaluable desk reference and primer for analysts addressing Islam as an ideological force. The contents of Hammond’s second edition is described below.

“Slavery, Terrorism, and Islam” by Peter Hammond

Contents

1. The Scourge of Slavery
Contrasts in Captivity
The Absence of Arabic Abolitionists
The pagan Origins of Slavery
The Christian Roots of Liberty
The Islamic slave Trade
An eyewitness Account
Christian Slaves- Muslin Masters
The European Slave Trade
The American Slave Trade
The African Slave Trade
Wilberforce’s War
Set Free to Serve Christ
Livingstone’s Travels
A Trade in Human Misery
Sharia Law and Slavery
Slavery Today
The Law of Liberty
2. Uprooting Terrorism.
Terrorism’s Missionary Vision
A Global Agenda
“Africa for Islam”
Understanding Jihad
Ouranic Roots of Jihad
The Benefits of Jihad
Sharia and the House of War
The Many Faces of Jihad
Jihad and “The Crusades”
Jihad and Colonialism
Jihad and Slavery
The Sudan Connection
Jihad Against Christians
A Christian Response
Preparing for Eternity
3. Resisting Sharia in Nigeria
Christians Persecuted
The Islamic Agenda
“All the Christians Must be Shot”
Churches Burned, Christians Murdered
Africa’s Largest Nation
Missionary Heritage
Turbulent Times
Spectacular Church Growth
Great Needs, Great Opportunities
The Free Market in Nigeria
Driving on the Other Side
Market Place Airports
Contrasts and Queues in an Oil Rich Country
Dynamic Churches
Supporting Tyrants
Slaughter Under Shari’a
Resistance in Jos
Christian Courage in Gboko
Between Cross and Crescent
4. Jihad- Islamic Holy War
5. Islam According to the Reformers
6. The Sources of Islam
The Authority of Islam
Arabian Sources of the Quran
Jewish Sources of the Quran
Christian Sources of Islam
Zoroastrian Sources of the Quran
Egyptian Sources of the Quran
How the Quran was Revealed
Evaluating the Quran
Conclusion
7. Muhammad, the Caliphas and Jihad
Muhammad
The Miraj
The Hijrah
Jihad
Assassinations
Mass Murders and Mass Rapes
The Polygamous Prophet
The Caliphas
Muslim Massacres
“The Bloodiest Story in History”
“Unfinished Business”
Spain Under the Moors
The Pact of Umar
The House of War
Churches Demolished, Pilgrims Persecuted
The Crusades are launched
Antioch Liberated
To Jerusalem
The Crusaders Take Jerusalem
Saladin and Richard the Lionhearted
The End of the Crusades
Dynasties, Decadence and Decline
The Fall of Constantinople
“The Blood Levy”
The Tide Turns
Corruption and Cruelty
A New Wave of Muslim Massacres
The Scandalous Alliance
The Forgotten Holocaust
Slaughter in Smyrna
The Curse of Neutrality
“An Unmitigated Cultural Disaster”
Intellectual Dishonesty
Sharia in Saudi
Jihad Seeks to Conquer Our Souls
8. Women in Islam
Polygamy Degrades Women
The Example of the Caliphass
“Temporary Marriages”
“Deficient in Intelligence”
“Capricious” and “Corrupting”
Physical Abuse of Women
Selling Children
Female Mutilation
Discrimination Under Saudi’s Sharia
Stoning to Death a Victim of Rape
Death of a Princess
Judicial Gang Rape
Raped in the Name of Allah
Murder in the Family
Burned Alive in Afghanistan
Battered in Saudi Arabia
Forced Back Into a Burning building
Abuse, Assault and Blaming the Victim
Serial Polygamy
A Taboo Subject
9. The Challenge of Islam
Points of Agreement and Contradiction
Historical Errors in the Quran
Faith and Practice of Islam
10. Comparing the Bible With the Quran
11. Challenging Muslims
12. Guidelines for Muslim Evangelism
General Guidelines for Muslim Evangelism
The Gospel and Abraham
13. Slavery today and the Battle over History
14. Muslim Evangelism in Universities
Ministering to Muslims
Terrorism Defended
Suicide Bombing Justified
Firsthand From Sudan
A Testimony of Salvation in Christ
Only a Muslim Can Quote from the Quran
The Atheist Holocaust
Evangelizing Muslims
15. The Crusades and Jihad
What Preceded the Crusades?
Myths and Misconceptions
The Merciful Saladin
What did the Crusades Achieve?
A Reaction to Jihad
Defensive Wars
Thinking the Unthinkable
Christian Love and Self Sacrifice
Against All Odds
A Judgment of God
Learn to Discern
Who Cares About Geography?
This is a True Story- Only the Facts Have Been Changed
Twisted Theology
Insults to Intelligence
Crusade Against Christianity
Entertainment or Exploitation?
The Facts of History
Logistics and Economics
There’s More to Life Than Money
The Missing Jihad
Muhammad vs. Christ
Jihad vs. The Gospel
16. The End of Islam
Muslim Myths
Just the Facts
A Trail of Destruction
“The Bloodiest Story in History”
Spain Under the Moors
Carnage in Constantinople
The Forgotten Holocausts
Intolerant and Inconsistent
Intellectual Dishonesty
Double Talk
Divisions and Dissension
Changes in the Quran
Destroying Qurans
Many Versions
Islamic Racism
The Islamic Slave Trade
Christian Roots in Africa
Africa’s Agony
Cultural Disaster
Plundering Progress
Tyrants Overthrown
More Defeats for Islam
Shaking Foundations
The Threat of Freedom
A1. (A1= Appendix 1) Glossary of Islamic Terms
A2. Who’s Who In Islam
A3. Proselytizing To Peace- Jihad In Action
A4. The Spread of Islam According to Islamic Sources
A5. Percentage of Muslims by Country
A6. Population Density of Muslim
A7. Muslim Population by Country
A8. Muslim Growth Rate
A9. Military Spending vs. National Prosperity
A10. Churchill on Islam
A11. Death Threats From Muslim Extremists
Muslim Mob at Missions Week
Hostile Phone Calls
Death Threat Fatwa By Fax
Expect to be Shot on Sight
Freedom of Speech Under Fire
Freedom of Religion Threatened
Who is Being Intolerant?
Too Controversial
Telling the Truth in Love
Where is This Going to End?
Blame the Victim
Tolerating Intolerance
The Great Commission is our Priority
Reaching the Unreached
A12. Islamic Attacks on Christ and the Bible
Regarding the Bible
Concerning Jesus
Mocking the Deity of Christ
Regarding Christians, Their Faith, and Teachers,
an Absurd Picture is Presented
Muslim’s duty
And How we Can React
A13. Reformation or Islamisation
Europe is in Danger of Falling to Islam
The Blessings of the Gospel
Another Generation
Aborting Europe
The Turkish Connection
Eurabia
Europe is Being Targeted by Islam
Rejecting God’s Law
Aborting Her Future
What is the Solution?

Leave a Comment