19
okt
Seneste opdatering: 20/10-11 kl. 0638
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når lille Sverige numerisk kommer ind på en 4 plads over asylmål også i første halvår 2011, med samme antal som Storbritannien og flere end Canada, betyder det selvfølgelig, at Sverige pr. capita stadig modtager langt flere asylansøgninger end noget andet industrialiseret land, så ser man umiddelbart vigtigheden af at have et såkaldt godt rygte ude i verden. Det er vel sådan et rygte RAF regeringen vil skaffe Danmark, efter at alle ordentlige mennesker nu har hadet os i ti år, mens nogle uordentlige dog har elsket os. Det er i al fald, hvad man ser svenske journalister ønske for Danmark, og skam få den, der tror de har uanstændige bagtanker som “vi har lidt og betalt, vores velfærd er blanket af, det er kun rimeligt, at Danmark stiller solidarisk op på den dagsorden.” Skulle nogen blive afvist, bliver de bare i evig tid i Sverige under betegnelsen “papirløse.”

Sweden ranked fourth among the 44 industrialized countries with12,600 new applications received during the first six months of 2011. This corresponded to a 10 and a 29 per cent decrease respectively, compared to the first and second semesters of 2010. A 53 per cent drop in Somali asylum claims, from 3,400 in the first half of 2010 to 1,600 during the first half of 2011, partly accounted for this downward trend. A similar trend was observed for asylum-seekers from Serbia (and Kosovo: SC Res. 1244) where numbers dropped from 2,500 and 5,400 applications respectively during the first and second semesters of 2010, to below 1,500 in the first half of 2011. On average, one third of all applications registered in Sweden in 2011 by persons originating from Serbia (and Kosovo: SC Res. 1244) were lodged by Kosovars. UNHCR: Statistical overview of asylum applications lodged in Europe and selected non-European countries pdf. (Asylum claims up by 17% in early 2011, says UNHCR.)

UK madrassas: Børnemisbrug i islams navn

Britain’s madrassas have faced more than 400 allegations of physical abuse in the past three years, a BBC investigation has discovered.But only a tiny number have led to successful prosecutions.The revelation has led to calls for formal regulation of the schools, attended by more than 250,000 Muslim children every day for Koran lessons.[..]

The councils also disclosed 30 allegations of sexual abuse in the Islamic supplementary schools over the past three years, which led to four prosecutions but only one conviction.The offender in that case was Mohammed Hanif Khan, an imam from Stoke-on-Trent who was imprisoned for 16 years in March this year for raping a 12-year-old boy and sexually assaulting a 15-year-old.BBC Radio 4: Child abuse claims at UK madrassas ‘tip of iceberg’

‘Itavshedsættelse’ af terror og intifada

Jeg mener at huske at den meget velkendte mediefrase “ikke er banderelateret” kom ind i bestemte nyhedshistorier i kølvandet på de danske Muhammedoptøjer i starten af 2008. Et hurtigt kig på Infomedia synes at bekræfte dette: De første forekomster i dansk sammenhæng er i januar dette år. Optøjerne skete i februar, og d. 6.4. har Berlingske så den første brug i den kendte sammenhæng i omtalen af skyderier mellem indvandrergrupper: »Der er forskellige grupperinger i Ringsted, og jeg vil ikke afvise, opgøret kan være banderelateret , men jeg har ikke belæg for det,« siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen fra Midt- og Vestsjællands politi”.

Ordet kommer først ind på Infomedia i 2002, og forekommer i alt 3919 gange – omkring 3860 gange er efter historien fra Ringsted. Man kan derfor nok konkludere at denne kraftige øgning enten skyldes journalistisk efterplapren (ikke utænkeligt), eller at det helt bevidst er et led i en overordnet strategi med udspring i justitsministeriet at prøve at tale konflikter ned ved brug af effektive signalord fra de politifolk der udtaler sig til medierne.

Så vidt så godt – ingen grund til at kaste benzin på bålet ved at lade rygterne løbe frit. Problemet opstår så når begrebet ‘banderelateret’ får en eufemiserende klang, og den mere ustrukturerede, spontane tredjeverdensadfærd i de ghettoer der ikke kan defineres væk, implicit bliver noget harmløst. Er mit gæt om ordets oprindelse i en strategisk dagsorden korrekt, røber det i øvrigt en bevidsthed i højtstående kredse om voldspotentialer af den slags bloggere som os ellers får på puklen for at gøre opmærksom på (“undergangshypotese”, opvigling osv.).

Der hvor det nu bliver rigtig interessant er at se de slående paralleller når USA rammes af lavintensiv islamisk terror og kriminalitet – FBI og politi står også derovre på hovedet for at bedyre at det ikke er “terror related”. Så er det at man begynder at tænke på trends og paradigmer i den globale ordenshåndhævelse (LFPC). (Begge historier via Jihad Watch)

Somewhere in the heavens above Amarillo, angry shouts rang out from the back of Southwest Airlines Flight 3683.

“You’re all going to die,” a man dressed in black screamed at passengers Tuesday afternoon. “You’re all going to hell. Allahu Akbar,” translated as God is great in Arabic. […]

FBI Special Agent Mark White, based in Dallas, said the event did not appear to be an act of terrorism. He described Shahsavari as a U.S. citizen who might have experienced an episode of mental illness.

“It sounded like he sort of lost control of himself,” White said…. […] Passenger: ‘You’re all going to die”

The FBI and local police said Wednesday they were trying to figure out why five French-Moroccan nationals tried to break into a Texas courthouse in the middle of the night. […]

Documents found inside the van showed the men, all in their 20s, had traveled extensively to high-level security facilities around the country, according to local media reports. […]

Sheriff’s department spokesman Louis Antu told the Associated Press that there’s no information to indicate that the incident might be affiliated with terrorism. He said the case is being investigated as burglary of a building. […] 5 Foreign Nationals In Custody After Attempted Break-In at Texas Courthouse, Authorities Say

Danmark for præcis tyve år siden: “Vi er ikke anderledes end dyr”

En kronik fra BT den 23.10.1991, fra dengang tabloiden stadig var stor, havde andet end “livsstilsstof” og var en faktor i samfundsdebatten. Dette er fire år inde Ekstra Bladet og Svend Ove Gade sætter indvandringen i fokus med artikelserien fra 1995. Birthe Rønn Hornbech sagde i 1983, da den nye udlændingelov blev vedtaget: “Hov, hov, tænk nu lige tyve år ud i fremtiden.” Det var der ikke flertal for, men der var andre, der kunne tænke ud  i fremtiden. Dyrlægen Lene Kattrup, der har givet os lov til at genoptrykke denne kronik:

»Som dyrlæge har jeg den erfaring, at stridigheder opstår, hvis man i en dyrebestand lukker for mange individer sammen med forskellig baggrund. Det er en naturlov. På det punkt er mennesker ikke anderl”

Af Lene Kattrup, dyrlæge.

RACISMEN og fremmedhadet stikker sit grimme ansigt frem. I de sidste dage har vi nok været rystede over at høre om detaljerne i de voldsomme sammenstød, der har været i Tyskland. I sommer havde vi albanerne i Italien. Som mange siger, kan vi risikere dette breder sig til Danmark. DET mener jeg ikke, er en helt korrekt udlægning af fakta.

DET vil faktisk helt sikkert brede sig til Danmark. Sidste Weekend blev der i Hillerød spredt nazistiske løbesedler.

MON ikke de fleste af os kan blive enige om at fordømme racisme og fremmedhad som noget usselt, primitivt og uundskyldeligt noget.

SOM dyrlæge har jeg erfaret, at stridigheder opstår, hvis man i en dyrebestand for hurtigt og ukoordineret lukker for mange andre individer med en lidt fremmed baggrund ind. Det er en naturlov. Det er selvfølgelig lidt ukultiveret og primitivt af dyrene. Men det er en uomtvistelig kendsgerning, man ikke kan lave om på. Faktisk mener jeg ikke, mennesker er så anderledes end dyr, hvad dette angår. Det er pinligt, og det burde ikke være sådan. Men sådan er det.

DERFOR må og bør debatten (og naturligvis også vores handlinger) snart drejes henimod, at vi i stedet for dæmmer op for årsagerne til problemerne mellem de fremmede og danskerne. Det er nødvendigt – simpelt hen.

SELFØLGELIG skal vi overholde FN’s flygtninge-kvoter. Men lad os dog snarest stoppe for familiesammenføringerne. For det første har vi ikke råd mere.

Der bliver efterhånden brugt alt for mange penge her, og det er og bliver en provokation for den danske befolkning, når f.eks. ældre af økonomiske grunde behandles uværdigt, og når f.eks. landsbyskoler, i et omfang ud over hvad der er rimeligt, må nedlægges. Kulturelt begynder vi også at mærke det mange steder i landet. Som eksempel kan nævnes Københavns Kommune, hvor 20 pct. af skoleeleverne nu er fremmede. Befolkningstilvæksten blandt de udenlandske statsborgere er fem til syv pct., mens den blandt danskerne er status quo (iflg. bl.a. professor Poul Mathiesen Tv-avisen 10.10.1991). Jeg vil gerne i den forbindelse og som et eksempel nævne, at jeg finder, at vi piger/kvinder her i Danmark har kæmpet for ligeværd og ligeberettigelse af kønnene igennem mange år. Man kan ikke udelukke, at hvad vi møjsommeligt har opnået i de senere årtier (efter min mening til glæde for begge køn), det vil vi kunne miste igen engang i fremtiden. I det mindste kommer det nok i fare.

DET er klart, vi som danskere går rundt med en kronisk dårlig samvittighed over for de mange ulykkelige mennesker over hele kloden, der lever under dårlige vilkår uden nogen sinde at få alle de chancer, vi faktisk har hver eneste dag i vores liv. Imidlertid hjælper vi dem meget dårligt på den måde, vi gør i dag. Vi forsøger blot at dulme vores dårlige samvittighed ved at tage imod nogle få heldige (på verdensplan er det jo uhyre få; i Danmark er det mange) og hæve deres levestandard til for dem astronomiske højder. Så kan vi gå og føle os lidt gode, mens vi prøver at holde billedet af de tomme øjne og svulmende Biafra- maver væk fra nethinden.

VI kan ikke have skyld i al verdens sult og problemer. Og spørgsmålet er, om ikke vi hjælper de lande i verden, hvor befolkningen lider nød meget bedre ved at sørge for, at Vesteuropa fortsat er det økonomiske lokomotiv, ved at opretholde vores økonomiske vækst, og så derudover fjerne alle de handelshindringer, som bl.a. EF har skabt, således at vi kan købe deres varer, og give dem en ordentlig pris. Passiv hjælp, bortset fra katastrofehjælp, er ofte ingen rigtig hjælp. I stedet for at dulme vores dårlige samvittighed og dermed stimulere vores følelse af at være gode (»godfølere«), skal og må vi indse, at vi har været dumme.

I stedet for i Danmark at tage imod/indføre mange tusinde mennesker, hvis levestandard vi som nævnt forbedrer helt kolossalt i forhold til hvad, de var vant til, inden de kom hertil, er sandheden jo, at vore penge ville have hjulpet et langt – langt større antal mennesker i de respektive hjemlande/flygtningelejre osv.

DER er i virkeligheden tale om en slags dobbeltmoral eller hykleri, som befolkningen efterhånden protesterer voldsomt imod bl.a. gennem en massiv og voldsom storm af læserbreve i landets aviser.

HER taler jeg ikke om racisterne, for dem kan vi ikke tage alvorligt endsige undskylde eller forstå. Men vi bør høre den massive saglige protest, som godfølerne i øvrigt i vrede og ophidselse ofte kalder racisme.

DETTE ødelægger ofte enhver saglig debat om dette alvorlige problem. Og det er min opfattelse, at godfølerne ikke ønsker at opnå dette, fordi en saglig debat netop vil kunne trække tæppet væk under dem. Debatten vil nemlig afdække den ubehagelige kendsgerning, at den hidtidigt førte politik på flygtninge-, indvandre- og familiesammenføringsområdet herhjemme, har været totalt fejlslagen og lidt af en katastrofe for både landet og de stakkels fremmede mennesker, der faktisk slet ikke bliver så godt modtaget heroppe på grund af, at befolkningen finder, vi modtager alt for mange alt for hurtigt og uden, at integrationen i langt de fleste tilfælde blot tilnærmelsesvis lykkes.

DET er ikke underligt, »godfølerne« bliver aggressive over denne kritik, for det er som at vælte folks nydelige små sandslotte. Sandslotte, som man sidder der og bygger i vandkanten uden at høre bølgeslagene og ænse tidevandet, der kan komme.

I en lang periode virkede godfølernes taktik faktisk.

MODERATE, saglige mennesker, der følte Danmarks udlændingepolitik var helt forkert, turde ikke sige dette af frygt for at blive kaldt racist, hvilket faktisk er meget, meget ubehageligt, når man ikke er det. Som Anders Fogh Rasmussen for nyligt udtrykte det i B.T.: »Den aktuelt største fare for de politiske partier består i den kollektive undertrykkelse af den debat, som længe har raset under overfladen: flygtningedebatten.«

POLITIKERNE bliver faktisk nødt til at drage konsekvenserne. Gør de det ikke snart, er det lige meget, for så er det for sent alligevel.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK

Posted: 19 oktober 2011 - 08:01 - Svar

Villy Søvndal sagde for nogle år siden, at mørkemændene kunne skride ad
helvedet til.
I dag siger karen Hækkerup, at hun ikke forstår, hvorfor islamister bor i Dk .Hvorfor rejser
de ikke til lande, som de ville trives i?
Der er andre med samme form for udsagn.
Det forfærdelige er, AT de ikke siger noget.
Der er ingen form for aktiv politisk handling i de udsagn.
Muslimske forbrydere og salafisterne skal smides ud.
Ellers overlever Dk ikke, men det er måske heller ikke meningen?

  Peter Andersen

  Posted: 19 oktober 2011 - 11:46 - Svar

  Det mest åndsvage er, at disse islamister ret ud står og siger de vil gøre Danmark til en islamisk stat. Det er sådan set hele deres formål med at komme her og te sig sådan. Men det forholder hverken Karen, Villy eller alle de andre sig til.

   Stirner

   Posted: 19 oktober 2011 - 17:04 - Svar

   At svare på hvorfor de ikke forholder sig til islamisternes udmeldinger er nemt: De tror at de stakkels islamister lider under en ‘falsk bevidsthed’, der skyldes socio-økonomiske faktorer, hvorfor vi blot skal inkludere og forgylde dem (Såkaldt anerkendelse), så løser problemerne sig selv. Ha!

Limewoody

Posted: 19 oktober 2011 - 09:27 - Svar

Hele den samlede presse har gennem mange år været i total selvsving over misbrug af børn i den katolske kirke – navngivne præster og institutioner er blevet hængt ud i pressen, ledende katolske klerikale embedsmænd er blevet grillet i TV og radio, erstatningssager proklameret og ofres lidelser dokumenteret.

At overgreb bliver afdækket og stoppet og at ofrene får oprejsning er naturligvis på sin plads. Det manglede bare.

Man har dog også det intryk, at kampagnen mod overgreb mere er et led i en overordnet kamp mod den katolske kirke i almindelighed og kristendommen i særdeleshed: Naturligt nok styret af en selvhadende og nihilistisk venstrefløj.

Hvis jeg har ret vil det vise sig, at sagerne om misbrug af børn i madrassaerne ikke får nogen som helst substitatiel omtale i medierne.

Såfremt jeg har ret vil det afsløre venstrefløjen som en hyklerisk og infam forsamling, der gerne (mis-)bruger børn i en ideologisk kamp.

  Peter Andersen

  Posted: 19 oktober 2011 - 11:49 - Svar

  Egentligt er der intet forkert i, at et civiliseret samfund som vores ønsker at gøre op med religion. Det mærkelige er jo bare, at der ligesom er en ret stor elefant, som bliver overset.

Tim

Posted: 19 oktober 2011 - 11:28 - Svar

Hvornår er den artikel skrevet af Lene Kattrup, dyrlæge?
Er det den der er skrevet for 20 år siden?
Det lyder helt vildt a man ikke gjorde bedre, og at den ramte plet allerede dengang

23.10.1991 *S

Allan Hansen

Posted: 19 oktober 2011 - 14:24 - Svar

Lidt fra arkivet:

Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29

Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater
– Yahya Kemal (Beyatli).

”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner!

Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger,

Belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug

Hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt

Dem. Igen ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige fjæs frem.

“Kommunismen var ingenting i forhold til islam. Nu bliver jeg opsøgt i mit hjem og udsat for dødstrusler. Jeg blev aldrig truet på den måde tidligere,,.

79årig frikirkepræst og islamkritiker, der gentagne gange er blevet overfaldet i sit hjem, i Kristeligt Dagblad.

“Muslimerne i Danmark er meget vrede på ham. Han forsvarede og støttede Mohammed-tegninger. Han siger at han først er demokrat så muslim. Han bekæmper islam og har erklæret krig mod islamisk Sharia.

Anonym muslim om Naser Khader i BT

” En nat kom min mand hjem og sagde, padisha´en havde beordret, at vi skulle dræbe alle kristne i vor landsby… Jeg blev meget vred, vore naboer havde altid været hjælpsomme og flinke overfor os … Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne for at standse ham, men han dræbte dem med sine hænder” ( beretning aflagt til Sir Ewin Pears og cit. i Turkey and its people, London 1911).

ISLAM=dominanas, formering og erobring!

” Jeg har svært ved at forstå danskernes liberale holdning til muslimerne. De er ikke som europæiske mennesker. De udnytter den bare til det yderste. Og jeg er alvorligt bange for, at dette dejlige land i løbet af fem-ti år vil ende som et nyt Beirut” Natalie X ( muslim fra Centralasien) B:T: 18 april 1996.

” En af misbrugerne siger selv til en af sine danske hjælper – Den historie jeg fortalte dig den gang ( til brug for asyl myndighederne) , var løgn. Men den fungerede jo” Weekendavisen 27 Januar 1989.

” Dræb og slagt de vantro hvor I end finder dem. Sura 2 vers 192.

” At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden”
Ayatollah Khomein i en tale 12. 12. 1984.

” At dræbe en hykler der nægter at omvende sig er mere værd end 1000 bønner”
Ayatollah Muhammed Muhammedi Tehran 20. 6. 1983.

” De der er imod drab hører ikke hjemme i islam”
Aytollah Sadeq Khalkal, islamisk dommer, cit. i Holy Terror, 1986.

” Dolken, gift, revolutionen: det er islams våben mod sine fjender”
Sheikh Hassan al-Banna, det muslimske broderskabs grundlægger, cit. i Holy Terror London 1986.

ISLAM betyder sejlivet erobrings-fanatisme – ved krig op nådedes Marokko-Indonesien-bæltet og siden har man søgt mod Europas rigdomme!

” Allah vil lade jer arve et land, som I endnu ikke har betrådt”
Sura 33 vers 28.

” Det er islams natur at dominere. Ikke at blive domineret. At påtvinge alle nationer islams regler
og at udstrække sin magt til hele jorden” Hassan al-Banna. Sura 4.

” Det strider imod loven at opgive Jihad (dvs. had, vold, blod og terror ) , og at vælge fred er svaghed, medmindre hensigten er en senere Jihad – krig er hele grundlaget i forholdet mellem muslimer og deres modstander dvs. dem , der ikke vil underkaste sig islam. Shiekh Abdullah Goshah Cairo 1970.

” I 1683 trængte islamisk hære frem til Wien, men måtte vende om med uforret sag.
For mig står det fast: Allah sender arbejderne til Vesten for at føre isllam til sejr. Derfor ville en tilbagevende af de islamiske arbejdere betyde et nyt tilbagetog for Vesten”. Islam – arkivet i Tyskland, Mohammed Salim Abdullah.

” Allahs sendebud har lovet muslimerne, at de vil befri Palæstina og slagte jøderne… Dette løfte som Allah sendebud har givet den islamiske Ummah (folk) vil helt sikkert gå i opfyldelse ligesåvel som løftet om erobring af Konstantinopel ( Istanbul) gik i opfyldelse” .
Det dansksprogede Khilafa, København april/juni 1996.

” Hvis en mand – hvilket Gud forbyder – skulle have samleje med et dyr, hvorunder han får udløsning, er rituel afvaskning nødvendig”

” Hvis en mand har analsex med sin kones søn, fader eller broder efter indgåelse af ægteskab, er ægteskabet stadig gyldigt”

” Hvis under samleje mandens penis trænger ind i kvindens skede eller mandens anus, hvad enten det er helt eller delvis ( op til omskærelseringen) , er rituel afvaskning nødvendig for begge partnere, selvom de er seksuelt umoden”

” Hvis man begår sodomi med en ko, et får eller en kamel, bliver deres urin og fæces urene, og deres mælk bliver udrikkelig for den troende.
Man skal dræbe dyret snarest muligt og brænde det. Manden der begik sodomi med det, skal betale herfor”

Citat: Ayatollah Khomeine, Principes, Paris 1979.

1000 år med snik snak for tåber!

” De gudfrygtige (muslimer) kan ikke leve side om side med de gudløse (dvs. hinduer, buddhister, jøder og kristne) Islam siger: dræb alle de vantro (ikke-muslimer). Hug dem ned og dræb dem” Ayatollah Khomeini, Kashfol al-Ashrar, Qom 1986.

” Hvis I bliver dræbt, kommer I i Paradiset. Og hvis I dræber kommer I også i Paradiset, det er islams logik ” ( Ayatollah Khomeini).

” Med råbet – Tyrkiet for muslimerne bliver kvinder og børn myrdet og mænd kastreret, før man dræber dem. ( Et indgreb, som soldaterne i den hellige krig fortager, for at deres ofre ikke skal have nogen kønsdrift i det hinsidige). Efter udsagn fra præsident Bulent Eccevit drejer det sig om regelret massemord. Kilde: Marius Baar. Vesten må vælge 1980.

” Den pædofile røverhøvding og stamme kriger Muhammed stod selv i spidsen for 77 bloddige terror angreb, mod jøder, kristen og andet godtfolk. Kilde: The truth about Muhammad – founder of the world´s most intolerant religion. Robert Spencer 2006.

” Slå til og dræb Allahs fjender overalt for at få fjernet efterkommere af aber og svin fodret ved zionismens, kommunismens og imperialismens bord ” Omar Abdel Rahman ( den blinde sheik) , citeret i Erik Ettrups islamiske ekstremister, København 1996.

” Tag derfor ikke nogen af de vantro som venner, førend at de overgiver sig til Allahs sag, men hvis de vender sig bort, så grib dem og dræb dem” Sura 4, vers 90.

” Hvis nu en muslim dræber en ikke-muslim, så må han ikke idømmes dødsstraf, for hans udviklingsstade er højere end den dræbtes”
cir. Gerhard Konzelmanns – Den islamiske udfordring 1980.

Historikere dokumenterer, hvordan muslimske-despoter gennem århundrederne igen og igen og igen afbrænder store antal kvinder og børn for forlystelesens skyld, eller afskærer kvindernes bryster, eller hvad opfindsomheden formår. kilde http://www.glistrup.com

” Det er klart hvad de bør gøre ( de kristne libanesere), de eller deres efterkommere må korrigere den historiske fejltagelse deres forfædre har begået ved at nægte at konvertere til islam… eftersom islam er arabernes religion, skulle alle araber være muslimer. Religion kan ikke skilles fra nationalitet” Muamar Gahddafi, cit. i Holy terror, London 1987.

” Enhver mand eller kvinde, der benægter Allahs eksistens og ikke tror på hans profet Muhammed er uren på samme måde som ekskrementer, urin, hunde og svin. Det er de også hvis de betvivler et eneste af disse principper”. Ayatollah Khomeini, Paris1979.

” Gud være være lovet, vi har vundet og kan gøre som islam forskriver” – Jussuf Badir, islamisk gejstlig efter dommer Abdelaziz Hamadas kendelse om at kvindelig omskæring kan forsætte i Egypten. ( Jyllandsposten 25.6.97),

” Hamas anser de utilslørede for at være en slags kollaboratører. Det er vores religiøse pligt at henrette kollaboratører”.
Hamas grafitti i Gaza, cit. i Jan Goodwins – Price of Honor, 1994.

” Drop alt hvad du ejer i en bilbombe. Dræb alle dem, der børe en politiuniform”.
Teksten på en plakat, der blev hængt op i Århus moskeer (cit. i B. T. 22. febr. 1996.

” Dræb de vantro, hvor I overhovedet får fat i dem – Koranen.

” Krig mellem jøder og muslimer er uundgåelig. Muslimerne vil vinde, det vil være deres hævn”. Ahmed Soliman, London 1985.

Grundsætningerne for jihad – den “hellige krig,, mod de vantro, blev fastlagt på akademiets Fjerde Kongres i 1968.
Da den “hellige krig,, lige siden Muhammeds tid har stået som et vigtig element for udbredelsen af troen, må dens definition
tages til efterretning. Ordfører på den nævnte Fjerde Kongres var det hasjemitiske kongerige Jordans øverste islamiske lærde. Han udtalte
” Den hellige krig er forskrevet til udbredelse af troen. Den, der ikke er muslim, har kun valget mellem at antage islam frivilligt eller
at lade sig tvinge dertil gennem den “hellige krig,,. At afstå fra den “hellige krig,, er en krænkelses af “allahs love,,.

Fredsslutninger er kun tilladelige for i svaghedsperioder atter at samle kræfter for forholdet mellem muslimer og ikke-muslimer. Muslimerne står det frit for at bryde en hvilken som helst indgået aftale med ikke-muslimer”. Citeret fra Konzelmann ” Den islamiske Udfordring, Gad 1990.
Hensigten helleger midlet. Kampiveren detaljedokumenteres i skildringer af svig, snigmord, massakrer osv. i Buhls ” Muhameds liv” For eksempel på siderne 231, 242-245, 271 og 287.

” Folk siger “lyv ikke,,. Men det gælder ikke, når vi tjener Allahs vilje. Han lærte mennesket at lyve, så vi kan redde os i vanskeligheder og forvirre vore fjender” ( Muhammed Navab-Safavi)

” En muslim føler skam når han bliver afsløret i at gøre noget forkert. Bliver han ikke afsløret gør det knap så meget”
– Journalist Hussein Shehadeh i Politiken, 7. 1. 1996.

” Efter at have passeret en vist grænse vil islamisk fundamentalisme ikke mere kunne standses.
Det har Vesten og medierne endnu ikke fået forståelse for”
palæstinensisk akademiker Hisham Sharabi (Georgetown University), cit. i Jan Goodwins Price of Honor, 1994.

Siden den 11 September har der været 18.450 islamiske terror angreb rundt omkring i verden – det siger jo, alt!

Islam er svinets vantro!!!!

P.S. Kristendommen er en meget naiv tro, der får små børn til at tro, at alle mennesker er ens og lige gode. Det er da en meget smuk tanke – men er der noget mennesket ikke er, så er ens og ej heller lige gode.

” De menneskelige fortagender er ganske vist ikke megen alvor værd, men det er nu engang nødvendigt at være alvorlig; nogen lykke er det derimod ikke” Platon.

Tja, hvad skal man sige – sov godt Europa!

Bjovulf

Posted: 19 oktober 2011 - 15:12 - Svar

En “hyggelig” fætter – hvad f. i h. laver han egentlig i DK?
Har nogen mon ligefrem været så idiotisk og komplet uansvarlig at give ham og hans venner danske statsborgerskaber?

Burde man ikke snart begynde at opstille nogle endog meget skrappe krav til vore gæster om at gå ind for demokrati,
danske / vestlige værdier, love og normer samt lige rettigheder for kvinder etc. og om allerede fra starten at give helt afkald
på sharia og andet religiøst og kulturelt barbari – fx. tvangsægteskaber, flerkoneri, æresdrab, halal, særlige svømmetider,
kvindelig omskæring – fra den allermørkeste middelalder – , og så ellers – hvis det er nødvendigt for at opnå ovenstående – i en vis fart se at få genforhandlet eller “udvidet” de totalt utidsvarende flygtningekonventioner med en langt række krav til vore uinviterede “gæster” / asylsøgere og indvandrere om integration, assimilation og skarpe grænser for deres opførsel og klanmentalitet – altså: hvad gider vi bare overhovedet ikke at se på fra dem heroppe – i stedet for lutter tildeling af alle mulige vanvittige rettigheder, som det jo nærmest foregår nu – på de ufrivillige værtsbefolkningers dyrekøbte bekostning.

Var det ikke snart på tide, at nogle af vore mange naive, uvidende og uansvarlige politikere, “eksperter” og alle de
virkelighedsfjerne og pseudointellektuelle Carsten Jensen- og Morten Kjærum-typer begyndte at vågne op til virkeligheden
og at tage noget seriøst ansvar for udviklingen i stedet for konstant bare at løbe fra eller endog benægte de meget alvorlige konsekvenser af deres svigt gennem de sidste 30-40 år imod det danske folks vitale interesser?

http://www.bt.dk/krimi/sharia-forkaemper-var-terrortiltalt

Sad fængslet i 16 måneder
Sharia-forkæmper var terrortiltalt

Adnan Avdic, talsmanden for den stærkt troende muslimske gruppe af salafister, der patruljerer Nørrebro og Tingbjerg i såkaldte ‘sharia-zoner’, var for fire år siden tiltalt i den historiske terrorsag fra Glostrup.

I 16 måneder sad Avdic fængslet for bl.a. medvirken til forsøg på terror. Han blev frikendt i februar 2007.

Tim

Posted: 19 oktober 2011 - 15:31 - Svar

Jeg snakkede med en pige fra Helsingborg om hvorfor hun var flyttet til København istedet for Malmø
Hun svarede; Er du gal, jeg vil da ikke slåes ihjel!

Sverige hvad er det der sker for jer! STOP SÅ JERES VANVITTIGE REGERING!

Thomas Bolding Hansen

Posted: 19 oktober 2011 - 19:53 - Svar

Mit svar til Danmark, muslimer, Indvandring set på 20 års horisonter:

http://logisksnit.blogspot.com/2011/10/at-tnke-tilstrkkeligt-med-ar-ud -i.html

  Kimpo

  Posted: 19 oktober 2011 - 22:01 - Svar

  Jeps. Det er variationerne indenfor de højfertile grupper man må se på. Den muslimske distribution som vi kender idag ville få færre børn og formentlig tilstrækkeligt færre til at katastrofen undgås. Men den fordeling ændrer sig jo i og med der er store variationer indenfor gruppen muslimer. Nogle, formentlig de mest tossede, får flest børn, og får de lov at beholde deres identitet, vil den superhøje fertilitet reproducere sig selv ad nauseam – og så er vi busted. (Fordelingen som vi kender idag forsvinder, og vi får en ny, med flere af de højfertile). En heterogen befolkning kræver noget nær diktatur for at være stabil. Og det er hvad vi får om nogle år.

Fritz

Posted: 19 oktober 2011 - 20:08 - Svar

Er der nogen som har mere info ang. den 4 årige som er blevet slået ihjel.

Allan Hansen

Posted: 19 oktober 2011 - 20:30 - Svar

Som bekendt var Søren Kierkegaard ikke særlig begejstret for den demokratiske idé
for som han sagde ” det ender jo med, at de dumme får ret – ikke fordi de har ret
men fordi de er flest!,,

Og efter det seneste valg må man jo give manden ret – danskerne er meget naive.
Nu har vi afskaffet demokratiet og indført dhimmikrati med sharia lov.

En hilsen skal gå til Mogens Glistrup, som så det komme for 25 år siden.

Tim

Posted: 19 oktober 2011 - 22:06 - Svar

Hvorfor får muslimer og islam så lang snor? Det er jo helt vildt!
Er det udelukkende pga. den asymmetriske information der er mellem danskerne og deres kendskab til Islam?

Tim

Posted: 19 oktober 2011 - 23:53 - Svar

Svensk par myrdet på vej til kor
http://jp.dk/udland/article2582102.ece

Jeg skal ikke sige noget, men der er altså noget der lugter råddent i Sverige

Bjovulf

Posted: 20 oktober 2011 - 03:10 - Svar

Glimrende kronik af Geoffrey Cain: “Klemperer misbrugt mod islamkritikere”

http://politiken.dk/debat/kroniker/ECE1426194/klemperer-misbrugt-mod-i slamkritikere/

Midt i rædslerne i tredivernes Tyskland skrev han [Victor Klemperer] en bog om de sprogmanipulationer, der gjorde Holocaust mulig. Den hed ’LTI. Lingua Tertii Imperii. Det Tredje Riges sprog’, og dens budskab var i al korthed denne: At verbaldæmonisering meget nemt fører til vold. Det er også denne kronikørs holdning. Men vold mod hvem? [!!!]

For forfatter og foredragsholder Knud Lindholm Laus er der ingen tvivl: Det er vold mod muslimer. De er vor tids jøder, mener han, og de bliver dæmoniseret på samme måde – eller næsten på samme måde – som jøder i Hitlers tredje rige. Dæmoniseret af hvem?

Ifølge KLL er det the usual suspects, det vil sige først og fremmest Dansk Folkeparti, Trykkefrihedsselskabet og alle bloggere med en kritisk holdning til muslimsk indvandring. Og derfor har KLL iværksat et storstilet korstog mod alle de nævnte, der – måske uden at vide det – løfter arven efter den gale Adolf, der endte sine dage under Berlins ruiner i 1945.

….

Tim

Posted: 20 oktober 2011 - 04:30 - Svar

Savage The West is Dying part 1
http://www.youtube.com/watch?v=AyutM3r8GKU

Hvad siger i? har han ret?

Allan Hansen

Posted: 20 oktober 2011 - 16:07 - Svar

Nå, så fik de endelig nakket den gale hund Gak da fy.

  Jonny

  Posted: 20 oktober 2011 - 16:53 - Svar

  Ja, visst blir man glad när en “galen hund” slås ihjäl av andra “galna hundar”? Riktigt inspirerande att se “NATO-rebellerna” stå och sparka på den döda kroppen under de glada ropen Allahu akhbar! Vilket jävla skjutande i luften det lär bli nu… Incoming!

   Endnu en vantro

   Posted: 20 oktober 2011 - 17:32 - Svar

   Ja jonny, jeg har det præcist på samme måde. Er lige så skeptisk, og nervøs for at de såkaldte rebeller er intet andet end stærke islamister, der vil kæmpe for en islamisk republik på den ene eller anden måde. Barbarer, og glade for krig og død og Allah.

Tobbe

Posted: 21 oktober 2011 - 10:30 - Svar

Ja, herregud….Men motståndet växer även här – Sverigedemokraterna kan mycket väl bli åtminstone tredje största parti 2014!
http://tobbesmedieblogg.blogspot.com/

gren

Posted: 23 oktober 2011 - 20:43 - Svar

Der mangler en smule tekst i indledningen til Kattrups kronik.

Hans Erling Jensen

Posted: 23 oktober 2011 - 21:40 - Svar

Et er, at Sverige er nummer et på asyltoppen! Men hvad gør de med det? De lader muslimer slippe ind, fordi disse har en god historie, som deres hjemme “asyl-konsulenter” har forsynet dem med. Mennesker, der virkelig har behovet bliver der i mod hældt ud!

Læs denne web og se, hvordan tingene virkelig hænger sammen: http://eticha.com/wearekhalid/

Mv

Hans Erling

Leave a Comment