22
okt
Seneste opdatering: 23/10-11 kl. 1147
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

.Två anhållna för brutalt dubbelmord på lantbrukarpar, Polisen: Paret har utsatts för grovt våld, Ett samhälle i chock.Døden har en årsag, hæmningsløs, barbarisk vold, men ingen navne. Her er navnene i free-lancepressens ikke-stuerene versioner: Zigenare gripen för dubbelmordet i Långared, Zigenare gripen för att ha torterat äldre svenskt par till döds. En mordmisstänkt är en 23-årig polsk medborgare Andrzej Piotr Bak.

Miroslav Dudic, den såkaldt “32-årige”, blev for kun fire et halvt år siden dømt for “den absolut värsta misshandel jag någonsin sett under alla mina år som polis”, siger en betjent Sven Alhbin. For mig er det som at være tilbage i mareridtet i Småland for otte år siden: Bondemordene 2003: Rolf Nilsson samt Yngve Kristensson och Arne Salomonsson är bönder som blivit mördade i trakterna runt Småland av invandrare 2003-2004. Fotoet er fra da jeg krydsede mine gamle spor i Småland i foråret 2011 og lod tankerne gå tilbage til tre rovmord på bønder i mit nabolag på kun 5 måneder. Hvornår lærer alle disse godtroende, forsvarsløse mennesker, at ingen forsvarer deres liv og helbred, hvis de ikke selv gør det? Hvornår lærer de, at deres “tillidsvalgte” er livsfarlige ? Hvordan skal gamle, dybt troende bønder bringes til at indse det ? – (Sammenfatning af mordene på Inger Antby 71 år og Torgny Antby 69år hidtil her.)

Storbritannien springer ud som rendyrket meningsdiktatur

Og mellem linjerne står en anden totalitær kendsgerning: Overvågningen og angiveriet i dette land har nået DDR’ske højder. Der er utallige historier som denne hvor ytringer i fora der umuligt kan have ret manges interesse har fået myndighederne i aktion. Hvorfor ikke benytte dette som anledning til at markere at Danmark er i en helt anden demokratisk vægtklasse: Jeg synes ikke at det er statsmagtens opgave at blande sig i teologiske spørgsmål som homoseksuelle kirkevielser – de skulle hellere blande sig i tilstedeværelsen i dette land af en politisk ideologi forklædt som religion der dekreterer at homoseksuelle skal piskes, stenes, knuses under væltende mure eller kastes ud fra et tag.

A housing manager has been demoted, and his salary slashed, after he criticised a controversial new gay rights law.

Adrian Smith, a Christian, was found guilty of gross misconduct by his publicly funded housing association for saying that allowing gay weddings in churches was ‘an equality too far’.

He posted the comment in his own time, on his personal page on the Facebook website, which could not be read by the general public.

But after a disciplinary hearing, he was downgraded from his £35,000-a-year managerial job to a much less senior £21,000 post – and avoided the sack only because of his long service. […]

Mr. Smith – måske en pårørende til Winston S.? – har tidligere været sendt til genopdragelse af den engelske inkvisition:

[…] Although Mr Smith was forced to undergo equality training in 2008 after a Muslim woman alleged he had not treated her fairly, his lawyers said this was irrelevant to the current case. […] Demoted for not backing gay marriage: housing manager’s pay slashed for criticising new law on Facebook

“Equality training” og “sensitivity training” er ord der får det til at løbe koldt ned af ryggen på en i deres eufemiserede totalitarisme. Findes der egentlig overhovedet nogle tilsvarende genopdragelseskurser her i Danmark, eller er dette uigennemførligt i vores internationalt berømte ytringsklima? (LFPC)

Firedobbelt æresdrab i Canada

Med fordi, det er noget af det værste jeg har hørt i den genre, og det siger ikke så lidt. The Shafia family murder . Diary of ‘honour killing’ victim reveals competitive, misogynist culture. Video: Tarek Fatah on mass murder honour killing in Canada, om hvorfor et æresdrab hedder et æresdrab og ikke alt muligt andet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 22 oktober 2011 - 03:15 - Svar

Tørklæde på politikvinder. Det har vi også set i England.
Så er det vel et spørgsmål om tid før vi får det i Danmark

Tim

Posted: 22 oktober 2011 - 05:25 - Svar

Jep nu er islamisterne begyndt at spinne og lave PR
Debattør: Salafister snød TV 2
http://politiken.dk/debat/ECE1427605/salafister-snoed-tv-2/
Af Tarek Hussein

Er der nogle der kan slå ham op? hvor kommer han fra?

Sikke en løgner og bedrager. Islamisterne er gået i offensiven i Danmark, og de lyver gerne for at forlede befolkningen.

JensH

Posted: 22 oktober 2011 - 12:21 - Svar

Nu vi er ved det Nord-Amerikanske kontinent: “White House Removing All References To Islam In Terror Training Manuals, ‘Form Of Thought Control’”:

http://www.breitbart.tv/john-bolton-wh-removing-all-references-to-isla m-in-terror-training-manuals-form-of-thought-control/

Allan Hansen

Posted: 22 oktober 2011 - 14:05 - Svar

Islam og nazisme er fuldstændig den samme tro.
Det vil sige total magt og kontrol over samfundet og dets borger – anti frihed
anti lighed og anti respekt.

Sharia love findes ikke underforstået: enhver gris kan sætte sig ned og lave sin egen sharia lov.

Her er et eksempel på en norsk sharia lov.

Alle borgere må be fem ganger hver dag. Hvis det er tid for bønn, og du blir tatt mens du gjør noe annet, vil du bli pisket.
Alle menn skal ha skjegg. Den riktige lengde er minst en knytteneve under haken. Hvis du ikke overholder dette, vil du bli pisket.
Alle gutter skal gå med turban. Gutter fra første til sjette klasse skal ha svarte turbaner, gutter over sjette klasse skal gå med hvite turbaner. Alle gutter skal være kledd i islamske klær. Skjortekrager skal kneppes.
Sang er forbudt.
Dans er forbudt.
Kortspill, sjakk, hasardspill og drageflyging er forbudt.
Å skrive bøker, se film og male bilder er forbudt.
Hvis du holder parakitter, vil du bli pisket. Fuglene dine vil bli drept.
Hvis du stjeler, vil hånden din bli hugget av ved håndleddet. Hvis du stjeler en gang til, vil foten din bli hugget av.
Hvis du ikke er muslim, gis følgende tillatelser i en overgangsfase: Du skal ikke utøve din religion der du kan sees av muslimer. Hvis du gjør det, vil du bli pisket og fengslet. Hvis du blir tatt i å forsøke å konvertere en muslim til din tro, vil du bli henrettet.
Om du ikke kan følge islam, må du flytte til et annet land.

Hvis du er kvinne:

Du skal alltid holde deg inne i ditt hjem. Det sømmer seg ikke for kvinner å gå formålsløst ute.

Hvis du går ut, skal du være i følge med en mahram, en mannlig slektning.
Hvis du blir tatt alene på gaten, vil du bli pisket og sendt hjem.
Du skal ikke under noen omstendigheter vise ansiktet ditt. Du skal dekke deg med burka når du går ute. Hvis du ikke gjør det, vil du bli alvorlig straffet.
Kosmetikk er forbudt.
Smykker er forbudt.
Du skal ikke kle deg i iøynefallende klær.
Du skal ikke snakke uten å være snakket til.
Du skal ikke ha øyekontakt med menn.
Du skal ikke le på offentlige steder. Hvis du gjør det, vil du bli pisket.

Du skal ikke lakkere neglene dine. Hvis du gjør det, vil du miste en finger.
Det er forbudt for piker å gå på skole. Alle skoler som underviser piker skal stenges umiddelbart [1].

Det er forbudt for kvinner å arbeide.
Hvis du blir funnet skyldig i ekteskapsbrudd, vil du bli drept ved steining [1] [2].
Lytt. Lytt nøye. Adlyd.
Allah-u-akbar.

Et mere sygelig samfund kan man ikke forstille sig.
Islam er en modbydelig sygdom.

Hilmar

Posted: 22 oktober 2011 - 15:37 - Svar

Hip-hip-Huraaahh for multi-kulti!! Dansk kvinde beriget, Kokkedal-style.
Danske kvinder med indvandrer-mænd = dyre lærepenge. Du betaler.

Allan Hansen

Posted: 22 oktober 2011 - 17:05 - Svar

All you need is love.

http://thereligionofpeace.com/

Allan Hansen

Posted: 22 oktober 2011 - 17:21 - Svar

Arkivfoto
Indvandrerbande står bag vold, overfald og røverier mod tilfældige
En gruppe unge indvandrerdrenge mistænkes for at stå bag mindst fire grove overfald på bare to dage
Carsten Pedersen , Martin Warming
Tip en ven Udskriv Del
En gruppe unge indvandredrenge bruger tilsyneladende deres efterårsferie på at overfalde, tæske og røve uskyldige og tilfældige ofre i Kokkedal og Hørsholm.

Onsdag aften gik det ud over en bare 16-årig dreng, der kom kørende ad Rypevænget i Kokkedal på sin knallert, da han pludselig blev overfaldet af otte til 12 unge indvandrerdrenge, der slog ham i hovedet med en hammer.

Den 16-årige dreng havde styrthjelm på og kom derfor ikke alvorligt til skade.

Indvandrerdrengene truede blandt andet den 16-årige med, at de ville slå ham ihjel, men det lykkedes heldigvis den unge knallertkører at flygte og gemme sig i et buskads.

Efterfølgende stak banden af med den 16-årige drengs knallert, der er hvid og har registreringsnummer XN 70 20.

Flere overfald
Det er det fjerde overfald i Kokkedal og Nivå på bare to dage, og politiet et ikke i tvivl om, at det er de samme gerningsmænd, der stå bag, fortæller vicepolitikommissær Lau Lauridsen fra Nordsjællands Politi.

“Det er den teori, vi arbejder ud fra lige nu. Vi er ved at sammenligne de fire sager og forhøre os rundt omkring, men sandheden er, at vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvem der stå bag,” fortæller vicepolitikommissæren, der tilføjer, at der er tale om meget grove overfald.

“Det er selvfølgelig noget, vi ser meget alvorligt på, og hvis der er nogle, der har set eller hørt noget, så vil vi meget gerne have besked,” siger Lau Lauridsen.

Angreb hundelufter med fliser
Politiet mener, at det er de samme drenge, der står bag et overfald på en 58-årig mandlig hundelufter i Kokkedal tirsdag aften, da en gruppe på cirka fem-seks drenge med indvandrerbaggrund begyndte at overdænge manden med sten.

De cirka 15-årige drenge ramte hundelufteren flere gange, selv da manden var faldet til jorden, efter at være blevet ramt på benet af et større flise-stykke.

Kort efter forsvandt drengene, og manden fik tilkaldt en politi-patrulje, der tog manden med på en resultatløs rundering i området, før de indbragte manden på skadestuen.

Overfaldt 33-årig kvinde
Blot en halv times tid efter at hundelufteren havde anmeldt de stenkastende indvandrerdrenge, modtog Nordsjællands Politi en ny anmeldelse – denne gang fra en 33-årig kvinde.

Kvinden ringede klokken 19.34 for at anmelde, at hun kort forinden var blevet overfaldet af cirka otte til ti indvandrerdrenge på Skovkanten i Hørsholm.

Drengene havde forsøgt at flå kvindens taske til sig, men hun havde forsvaret sig hårdnakket med både slag og spark, hvorefter drengene havde opgivet og var stukket af.
Både en hundepatrulje og en almindelig patruljevogn blev sendt til stedet, men det var ikke muligt at få opsnuset indvandrerbanden.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har set eller hørt noget i forbindelse med de grove overfald. Nordsjællands Politi kan kontaktes på teleonnnummer 49 27 14 48 eller 1-1-4.
Se også:

Læs mere: http://lokalavisen.dk/indvandrerbande-staar-bag-vold-overfald-og-roeve rier-mod-tilfaeldige-/20111021/artikler/310219998/1265#ixzz1bWMh4ENS

Leave a Comment