24
okt
Seneste opdatering: 24/10-11 kl. 2155
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Om de ultranationalitiske “Grå Ulve.” Den anden, kurdiske demonstration ses ikke på videoen, men ifølge lokalpressen måtte politiet skride ind med anholdelser og peberspray, for at holde de to grupper fra hinanden. Hold øje med, hvor mange der gør den tyrkiske fascisthilsen, den ser sådan her ud. Ved en lignende demonstration i Paris, blev en kurdisk butik smadret, politiet var for undertalligt til at gribe ind.

Kopterne kun undermennesker i moderat grad?

Der er en helt oplagt prøve man kunne anlægge på de groteske udsagn som JPs eksperter lægger navn til, men den pågældende politiske analogi er så fortærsket at det er kontraproduktivt. Det er svært at sige noget her der ikke involverer ringeagtsytringer og motivtilskrivninger i den grove ende, og den slags er kedsommeligt at læse. Man kan måske nøjes med at konstatere at vores ofte brugte begreb ‘selvpålagt blindhed/uvidenhed’ efterhånden virker utilstrækkeligt til at forklare hvordan antageligt intelligente mennesker kan få sig selv til at lukke disse uhyrligheder ud. Nu skal sharia mainstreames og relativeres, og Gaddafis afsjælede legeme har knapt begyndt at tillægge sig en klemt odeur før den akademiske verdens altid villige redskaber for bagatellisering af sære skikke i de varme lande springer til fadet. Her blot et destillat af dette orgie af apologi.

Det behøver ikke at være et stort problem, at Libyen vil bygge sin lovgivning på sharia.[…]

“I Tunesien og Egypten er hele familieretten baseret på sharia. Det er meget almindeligt, og det har ikke givet anledning til problemer,” lyder det fra Helle Lykke Nielsen, lektor ved Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet. […]

“Men når man ser på de facto-lovgivningen under Mubarak, er det ikke, fordi der er blevet kigget i Koranen, når der skulle lovgives,” konstaterer [Morten Valbjørn, ph.d. og adjunkt ved Institut for Statskundskab på Aarhus Universitet].

“Jeg er altid bekymret, når nogen bruger ordet sharia i forbindelse med lovgivning. Men lad os slå koldt vand i blodet. Vi skal ikke dømme dem på, hvad forskellige personer siger, men hvad der rent faktisk bliver gennemført,” siger Socialdemokraternes udenrigsordfører, Jeppe Kofod, til Ritzau. […]

“Det viser sig, at religion og politik for rigtig mange i Mellemøsten hænger sammen på en eller anden måde. Hvis vi ser mod nabolandet Tunesien, synes der at være udsigt til, at islamisterne er villige til at spille med i et demokratisk spil, og islamisterne kommer til at påvirke det nye Mellemøsten, men det nye Mellemøsten vil også påvirke den islamiske scene,” lyder analysen. Eksperter: Egypten har også sharialov

For at bruge en kliché fra JPs ledere kunne vi “stilfærdigt spørge” disse “eksperter” om hvordan monstro de anser kopternes situation i Egypten, hvor der altså ikke er implementeret fuld sharia. Har de lov til at bygge kirker, er ordensmagten dem nogen beskyttelse, kan deres døtre gå i fred på gaden uden risiko for bortførelse og tvangskonvertering? Hvordan kan en nok så moderat implementering af et retssystem der skelner skarpt mellem troende og vantro nogensinde “ikke … være et stort problem”? (LFPC)

Discount-menneskerettigheder i UK: Fritidsgymnastik opholdsgrund

A failed asylum seeker who has dodged deportation from Britain for nearly a decade has been told he can stay – because he goes to the gym.

Amir Beheshti, 40, has been trying to get refugee status for seven years, but was repeatedly turned down by the courts, who ruled he would not suffer if he returned to his home country Iran.

But he has now told judges he has a private life that involves going for work-outs with his friends – which means his human rights would be violated if he was deported.

The controversial legal ruling by Scotland’s Court of Session means he will be allowed to continue living rent-free in his publicly funded flat and claiming a weekly allowance. […] Failed asylum seeker who has dodged deportation for a decade told he can stay… because he goes to the GYM

Anders Fogh Rasmussen, shariaens nyttige idiot

[…] Efter 42 år er frygtens styre under oberst Gaddafi endelig slut. Det siger Natos generalsekretær, Anders Fogh Rasmussen, efter at landets mangeårige leder Muammar Gaddafi torsdag blev dræbt.

– Libyen kan nu sætte en streg under et langt mørkt kapitel i landets historie og vende en ny side. Nu kan Libyens folk helt selv bestemme deres egen fremtid, siger Anders Fogh Rasmussen i en udtalelse. […] Anders Fogh: Frygtens styre er forbi 

[…] Den islamiske sharialov skal være grundstenen i Libyens fremtidige lovgivning. Det slog den nuværende leder af Libyens overgangsråd, Mustafa Abdel Jalil, fast, da han søndag fejrede befrielsen af Libyen er Muammar Gaddafis 42 år lange regime.

”Som en muslimsk nation vil vi bruge den islamiske sharialov som kilde til vores lovning. Derfor vil enhver lov, der strider mod principperne for islam være juridisk ugyldig,” sagde Mustafa Abdel Jalil ifølge nyhedsbureauet Reuters. […] Libyen skal have sharialov.  (Tunisians Vote Amid International Scrutiny, Tunisian Women Fighting Emancipation’s Peril on Eve of Election.)

Anyone who believes that NATO’s overthrow of Muammar Gaddafi is a “success” for President Obama’s foreign policy should listen to the speech of Mustafa Abdul-Jalil, the chairman of the National Transitional Council, at the “liberation day” celebrations in Benghazi: “We are an Islamic country,” the de facto president of Libya proclaimed to the crowds shouting “Allahu Akbar.” “We take the Islamic religion as the core of our new government. The constitution will be based on our Islamic religion.” Obama’s Libyan Disaster

Djemila Benhabib: “Jeg holder ikke min mund”

Benhabib, algiersk journalist, født i Ukraine af græsk mor og algiersk far, fortæller på TV i Quebec om sin bog Les soldats d’Allah à l’assaut de l’Occident. (Allahs soldater angriber Vesten – Mit liv mod Koranen), der tog hende femten år at skrive. (engelske undertekster)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Tim

Posted: 24 oktober 2011 - 03:59 - Svar

Islamifiseringen er topstyret fra universiteterne, som har fået doneret MANGE arabiske penge
Tariq Ramadan…racist og fupmager? Han er den helt store misforståelse i vesten
Tariq Ramadan, 2:25, “You will always be more muslim than white. You are not white!”.
Man tog skiltene ned i Sydafrika med hvide her og sorte der. Nu er Tariq Ramadan ved at tage dem op igen i Europa, hvor der står hvide her og muslimer der.

http://www.youtube.com/watch?v=Rb6W9WIRZ58

Og hvorfor ville Tariq Ramadan ikke interviewes i denne dokumentar? 3:35
Han vil ikke snakke om hans forhold til muslimbrødrene.
http://www.youtube.com/watch?v=cvofRm-4nRs&feature=related
Desuden stiller han også op i sit debatprogram med Hizb Ut Tahrir, hvilket afslører om hans ståsted.

Og muslimske kvinder PLEJEDE ikke at bruge tørklæde. Det er bevist jeg ved ikke hvor mange gange.

Kan vi få en diskussion omkring dette her?

T. Snorrason

Posted: 24 oktober 2011 - 09:27 - Svar

“NATO’s overthrow of Muammar Gaddafi is a “success” for President Obama’s foreign policy”, ja så afgjort.
Obamas egentlige mål er tilsyneladende at få Nordafrika i hænderne på islamister, hvor disse ikke selv kan klare at tage magten.

  Marit

  Posted: 26 oktober 2011 - 16:06 - Svar

  Jeg er overbevist om at Barack Hussein Obama er muslim. Hvordan kunne han ellers bl.a. holde denne inderlige , underdanige skryte-tale i Kairo ?

JensH

Posted: 24 oktober 2011 - 13:43 - Svar

Det er nu ikke kun Fogh Rasmussen der er ‘nyttig idiot’, og det er ikke kun i Libyen islamisterne vinder frem. Også ved gårdagens valg i Tunesien tyder alt nu på, at det islamistiske parti “Ennahda” vinder stort. Den ‘Borgerlige’ avis Berlingske Tidende rapporterer således udner overskriften: “Tunesisk midterparti oplever stormvalg”:

“Som optællingen ser ud lige nu, står det midtersøgende Ennahda-parti til at blive det tunesiske valgs største stemmeslugere. Partiet henter sit værdisæt i islam, men har samtidig et midtersøgende partiprogram efter “skandinavisk forbillede”.

På den måde kan partiet, som var forbudt under det nu omstyrtede regime, sammenlignes med Kristendemokraterne i Danmark, vurderer en ekspert

“At der er så massiv opbakning til partiet hænger sammen med, hvor undertrykte de i virkeligheden har været under det tidligere regime, siger Rikke Hostrup Haugbølle, ph.d.-stipendiat og Tunesien-ekspert ved Københavns Universitet.”

http://www.b.dk/globalt/tunesisk-midterparti-oplever-stormvalg

  steen

  Posted: 24 oktober 2011 - 14:36 - Svar

  Næ, vi har jo også Per Stig Møller, det er måske denne dags mest dybsindige og indsigtsfulde replik:

  Libyen skal styres med sharialov
  Han opfordrer dog til at slå koldt vand i blodet og se, hvordan sharia-lovgivningen helt konkret udmønter sig.
  – Hvis det bliver et demokrati, som bare er baseret på koranen, ligesom det danske er baseret på kristendommen, så kan det sagtens fungere, siger han.

Tim

Posted: 24 oktober 2011 - 14:18 - Svar

Er det i Tyskland dette foregår?

Prøv lige at integrere jer dumme tyrkere

  Marit

  Posted: 26 oktober 2011 - 16:10 - Svar

  Erdogan har jo vært og besøkt sine flere millioner landsmenn i Tyskland, og gitt dem klar beskjed om ikke å integrere seg.

Lavard

Posted: 24 oktober 2011 - 14:25 - Svar

@Tim. Tyrkere hører ikke til i Europa, så hvorfor skal de integrere sig? Vil du det multietniske utopi i Europa? Er du så naiv?

  Hilmar

  Posted: 24 oktober 2011 - 17:00 - Svar

  Enig. De hører til på de centralasiatiske stepper.
  Tyrkerne var oprindeligt et mongolsk rytterfolk fra asien – lidt i stil med hunnerne.
  Deres nuværende “hjemland”, Anatolien var hellensk-indoeuropæisk beboet og civiliseret i årtusinder og senere kristent i mange århundreder inden de barbariske tyrk-mongoler invaderede og overtog alle kulturfremskridtene og voldtog de hellenske kvinder.
  Sådan har tyrkerne altid bidraget til verdenshistorien; plyndringer, invasioner og voldtægter. Det samme sker i dag.
  Navnet på deres traditionelle hovedstad “Istanbul”, er jo som de fleste ved en vulgær forvanskning af det hellenske Konstantinopel. Den blev taget med magt i 1453. Senere førte de sig frem på Balkan: flere krigeriske erobringstog og systematiske voldtægter. Den eneste grund til at visse tyrkere i dag ser semi-europæiske ud er, at deres forfædre igennem århundreder systematisk har voldtaget og bortført europæiske kvinder til deres harem og tvangs-ægteskaber.
  Paradoksalt nok kunne Tyrkiet være svundet ind til nærmest ingenting efter de folkelige oprør mod osmanner-tyrannerne i Bulgarien, Grækenland, Serbien og Rumænien omkring forrige århundredskifte. Den internationale magtbalance gjorde imidlertid at visse vestlige stormagter fandt det hensigtsmæssigt at forhindre Zar-Ruslands fremtrængen mod Sydvest til Middelhavet. Derfor understøttede man fra disse stormagters side Tyrkiets overlevelse i dets nuværende geografiske udstrækning, udelukkende for at forhindre en russisk tilstedeværelse ved Middelhavet. Resultatet kender vi: folkemord på Armenerne fra 1915-23, militær besættelse af Nordcypern fra 1974 og den massive demografiske invasion af Europa siden 1960’erne.

Emeritus

Posted: 24 oktober 2011 - 14:59 - Svar

Til T. Snorrason.

‘…“NATO’s overthrow of Muammar Gaddafi is a “success” for President Obama’s foreign policy”…’

Oberst Muammar Gaddafi alas Muhamed Gaddafi? Hvorfor var det så vigtigt for libyerne, at befri sig for ham? Levede han ikkke op til herskertraditionen? Jo, i høj grad. Adskilte han sig principielt set fra Saddam Hussein i Irak? Eller Khamenei i Iran? – Næh.

Som styre har de tre mænd blot på eksemplarisk vis videreført en ældgammel konstruktion, som muslimer traditionelt set er meget fortrolige med. Hvad adskiller da disse tre mænds styreform fra Koranens hovedperson, Muhameds måde at herske på? – Intet! Han var lige så despotisk som sine moderne arvtagere. Måske endda værre. Alligevel stikker 1,2 milliarder muslimer 1400 år efter røven andægtigt i vejret fem gange om dagen, mens de i næsegrus respekt (læs: frygt) hamrer panden ned i de snavsede bedetæpper. Muslimer har lært attituden og er fra fødslen vant til gennem religiøs prægning at underkaste sig herskerens luner. Størst af alle ydmygere er dog herskeren og despoten Muhamed – Allahu Akhbar. Men hvorfor tilbede ham, den døde og ikke de nye, nulevende herskere, som blot er tro kopier af Muhamed? – Muhamed – Muammar. Hva’beha’r. Meget konkret, men sådan ser muslimen det ikke, så

Den evige lære bliver i stedet: Herskere forgår, mens forbilledet består.

Problemet er såmænd det samme som vi havde med de gode, gamle spytbakker på Gullaschbaronernes tid. Med spytbakker forholdt det sig sådan, at der kunne man heller ikke vælge, hvilken snotklat, man foretrak og i givet fald helst ville slubre i sig. Sin egen givetvis – om det skulle være. Samtlige snotklatter var på en underlig måde ét, så valget var uoverstigeligt enkelt: alle eller ingen.

Derfor duer det heller ikke, at muslimer leger demokrati, så længe de har en spytbakke stående.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 24 oktober 2011 - 15:06 - Svar

Til T. Snorrason.

‘…“NATO’s overthrow of Muammar Gaddafi is a “success” for President Obama’s foreign policy”…’

Oberst Muammar Gaddafi alias Muhamed Gaddafi? Hvorfor var det så vigtigt for libyerne, at befri sig for ham? Levede han ikkke op til herskertraditionen? Jo, i høj grad. Adskilte han sig principielt set fra Saddam Hussein i Irak? Eller Khamenei i Iran? – Næh.

Som styre har de tre mænd blot på eksemplarisk vis videreført en ældgammel konstruktion, som muslimer traditionelt set er meget fortrolige med. Hvad adskiller da disse tre mænds styreform fra Koranens hovedperson, Muhameds måde at herske på? – Intet! Han var lige så despotisk som sine moderne arvtagere. Måske endda værre. Alligevel stikker 1,2 milliarder muslimer 1400 år efter røven andægtigt i vejret fem gange om dagen, mens de i næsegrus respekt (læs: frygt) hamrer panden ned i de snavsede bedetæpper. Muslimer har lært attituden og er fra fødslen vant til gennem religiøs prægning at underkaste sig herskerens luner. Størst af alle ydmygere er dog herskeren og despoten Muhamed – Allahu Akhbar. Men hvorfor tilbede ham, den døde og ikke de nye, nulevende herskere, som blot er tro kopier af Muhamed? – Muhamed – Muammar. Hva’beha’r. Meget konkret, men sådan ser muslimen det ikke, så:

Den evige lære bliver i stedet: Herskere forgår, mens herskerbilledet tilbedes – og består.

Problemet er såmænd det samme som vi havde med de gode, gamle spytbakker på Gullaschbaronernes tid. Med spytbakker forholdt det sig sådan, at dér kunne man heller ikke vælge, hvilken snotklat, man foretrak og i givet fald helst ville slubre i sig. Sin egen givetvis – om det skulle være. Men desværre, samtlige snotklatter var på en underlig måde ét, så valget var uoverstigeligt enkelt: alle eller ingen.

Derfor duer det heller ikke, at muslimer leger demokrati, så længe de har en spytbakke stående.

Med venlig hilsen

JensH

Posted: 24 oktober 2011 - 15:24 - Svar

@Steen

Den eneste trøst er at det ikke kun er de Danske politkere, som er himmelråbende naive når det kommer til det Arabisk ‘forår’ og islamisternes fremmarch. I fredags var Robert Spencer på ‘The Peter Boyle radio talk show’ (KHOW – Radio Denver), og han lagde ikke fingrene imellem de han skulle beskrive Obama-administrationens katastrofale naivitet, og den naivitet det Hvide Hus ligger for dagen har unægtelig noget større konsekvenser end den beflippede Per Stig Møllers har. Du kan høre Robert Spencer interviewet her,
(October 21 2011 7am -> Robert Spencer from jihadwatch.com joins Peter to talk about the killing of Gaddafi):

http://www.khow.com/cc-common/podcast/single_page.html?podcast=fullsho w_boyles&selected_podcast=102111pete7am_1319206250_3961.mp3

Johansen

Posted: 24 oktober 2011 - 18:26 - Svar

Sikke nogle sympatiske synspunkter denne Djemila Benhabib har. Sikke en kvinde.

Hammersmeden

Posted: 24 oktober 2011 - 18:38 - Svar

NATO har banet vejen for sharia i forporten til Europa.

Det var jo desuden NATO, der skabte den første muslimske stat i Europa, Kosovo, ved at bombe serberne, som var blevet frarøvet denne del af deres land af indvandrende albanere.

Det bliver mere og mere klart for mig, at NATO med dets krigsforbryder Anders Fogh i spidsen er en kriminel organisation, der aktivt modarbejder Europas og Vestens interesser. Det samme kan i øvrigt siges om flere andre “internationale” organisationer, som alle mere eller mindre direkte arbejder på at undergrave den vestlige civilisation.

Tim

Posted: 24 oktober 2011 - 19:08 - Svar

Stod oprørere bag massedrab i Sirte?
http://jp.dk/udland/article2586124.ece

Det dårligste bedste alternativ med Gadaffi var nok bedre

Hilmar

Posted: 24 oktober 2011 - 20:04 - Svar

Landskamp Tyrkiet-Tyskland tidligere på måneden. Hvem mon de “nye tyskere” holdt med?
Gæt 1 milliard gange inden du ser videoen . . .

dc

Posted: 31 oktober 2011 - 01:45 - Svar

Tyrkere er den reneste race og stammer helt tilbage til Muh-imperiet som er de første mennesker på jorden, siden hen har de spredt sig fra den forsvundne kontinent, belligende under stillehavet nu! Tyrker har domineret Centralasien, Europa, Asien, Nordamerika, Sydamerika, Nordvestlige Siberien og Nordpolarisk lande. Den dag idag ved vi at alle menneskene stammer fra Muh-Tyrkerne og dem der er tættest relaterede/efterkommere af disse idag er Tyrkere fra: Finland, Tyrkiet, Central Asien, Nordlige Kina, Syd Tyskland og Østrig-Ungarn.

Jeg er selv 100%, min familie kan med navngivelse af personer spores tilbage til 1450 tallet, familie/klan navngivet mere end 2000 år tilbage og stamme/oprindelse mere end 5000 år tilbage. Envidere er jeg caucasisk (hvid race), grønbrune øjne og lysebrunt hår (havde helt lyst hår som lille).

Den Tyrkiske Hær har ligesom alle andre hær deres grundlæggelses dato stående på emblemet, men forskellen mellem os og andre er, at på vores står grundlæggelsesdatoen som 2000 år f.kr. Div vi har den ældste hær i verden og vi er aldrig blevet erobret eller undedannet til slaver. Vi har altid erobret og ført viden samt intelligens udvikling til de erobrede steder! Vi har grundlagt europa, vi har skabt bro mellem flest kontigenter, vi har bredt den ultimative forståelse for eksistens og viden til alle verdensdele.

Så hvis der er nogen der tør stille sig op istedet for at bare skrive på blogger eller side bag fire døre og diskuttere er i velkommen, men husk at hvis vi er 100 af os og i er 10 tusinder af jer, er dette ikke nok (se tilbage i tiden).

Ellers synes jeg i skal provokere alle andre underdanige racer som jer selv og lade os den rene race beslutte hvad der er bedst for os!

De Tyrkere i videon er civile og ikke grå-hunde, det er ikke nok med at lave håndtegn desuden vil en person først vide om det er med grå-hunde at gøre, når vedkommende ser ind i løbet med en projektil som sidste syn, inden livet ender på denne jord!

Og til sidst, bland jer udenom vores politik med kurdere, for vi støtter ikke de terrorister som terrorisere jeres små lande! PKK er Tyrkernes sag og ikke danskernes eller andre uvedkommendes.

  Peter Buch

  Posted: 31 oktober 2011 - 11:39 - Svar

  At hævde tyrker er den reneste rene race er i modstrid med den konklusion videnskabeligt belæg kan begrunde:
  No national group is of a pure genetic Haplogroup with the exception of some Amerindian tribes of the Q group in South America (from the charts produced by Dr. J. D. McDonald).
  http://www.ccg.org/english/s/p265.html
  Alle andre er blandede med andre end disse få små indianerstammer. Jeg fandt ikke noget der modsagde det, men søgte heller ikke særligt længe eller spurgte eksperter, argumenter imod synspunktet er naturligvis velkomne.

  Bjovulf

  Posted: 1 november 2014 - 12:44 - Svar

  Hvis Tyrkiet og tyrkisk kultur er så fantastiske, hvorfor kommer I så egentlig væltende herop til Nordeuropa? ;o)

  Finner har absolut intet med Tyrkiet at gøre, men er beslægtet med folk fra Estland, Ungarn (!) og det nordlige Sibirien. De ligner da heller ikke tyrkere overhovedet.

  Tyrkerne har faktisk ikke været i Tyrkiet ret længe – kun omkring 1000-1500 år – og da kun i en del af området langt det mest af tiden ( indtil 1453 var det nuværende Tyrkiet det Byzantinske eller Østromerske rige – med hovedstaden Konstantinopel, nu kaldet Istanbul. Før det var de såmænd bare et blandt de mange krigeriske nomadefolk i Kaukasus og på de sibiriske stepper, som så satte sig for at presse kurderne – hittitternes formodede efterkommere – og armenerne ud af området og endda begå folkemord i stor stil på de sidstnævnte i 1915 ( 1.5 mio! ).

  For bare 100 år siden var der stadig 25-30 % kristne i Tyrkiet, men nu er der kun omkring
  1 % tilbage, som bliver forfulgt, truet og chikaneret på det groveste og som ikke kan få lov
  til bygge eller vedligeholde kirker. Hvor er efterkommerne af de øvrige mon blevet af?

  Hvad fanden har den danske kongefamilie med den alm. dansker at gøre?
  De har jo altid giftet sig på kryds og tværs af Europa.

  Og jo, vi har da fået masser af genetisk input fra vore naboer – nordmænd, svenskere, tyskere, englændere, irere, hollændere, polakker osv. – altså folk med nært beslægtede kulturer og sprog fra samme gruppe, hvilket gjorde integrationen meget lettere. Men de er dog
  ankommet i relativt begrænsede mængder over mange årtier eller århundreder og uden endeløse særkrav og en meget belastende opførsel og en total mangel på respekt – med få undtagelser –
  i modsætning til visse andre.

  Dit “ren race”-vås er et rent fatamorgana – noget du bare desperat ønsker at se, men som overhovedet ikke har bare skyggen af rod i realiteternes verden.

  Og når man ser på Tyrkiets nuværende situation, “fremskridt” og sociale “udvikling”, så er der vist ikke meget at bygge dine naive antagelser på, om at Tyrkere – eller visse grupper af tyrkere – skulle være noget helt særligt og ligefrem et rent og udvalgt folk – snarere tværtimod. Men dyrk du da bare alle dine romantiske / nazistiske ideer – og meget gerne nede i Tyrkiet 😉

Peter Buch

Posted: 31 oktober 2011 - 09:51 - Svar

Er der en speciel DNA haplogruppe der er speciel karakteristisk for tyrker?
Central Asia has always been the crossroads of contact between the West and the East. Lalueza-Fox et al. proved that Eastern lineages coexisted with Western lineages in Central Asia after 700 BC [41], whereas the
West had met the East in south Siberia in the Bronze Age [38], and even earlier at Lake Baikal [45]. Xinjiang
and the surrounding areas, especially south Siberia, were places at which the contact between western and
eastern populations occurred earlier than in Central Asia. Given the fact that the mtDNA haplogroup C was
distributed mainly in south Siberia, and that haplogroups H, K and R1a1a already had spread eastward
into south Siberia during the Bronze Age, it is possible that the initial admixture occurred somewhere in southern Siberia.
http://www.biomedcentral.com/content/pdf/1741-7007-8-15.pdf
Fra år 2010.

The data on the DNA of Turkish people suggests that a human demographic expansion occurred sequentially in the Middle East, through Anatolia, and finally to the rest of Europe. The estimated time of this expansion is roughly 50,000 years ago, which corresponds to the arrival of anatomically modern humans in Europe. Recent genetic research suggests a predominantly local, Anatolian origin of the Anatolian Turks and that genetic flow from Central Asian Turks may have been marginal.[5]

On the other hand, some researchers have found profound Central Asian contribution to the Turkish gene pool. According to one such study, the historical and cultural consequences of the Turkic invasion of Anatolia were profound, the genetic contribution of the Turkic people to the modern Turkish population seems less significant.[6] Various estimates exist of the proportion of gene flow associated with the arrival of Central Asian Turkic speaking people to Anatolia.

Materiale til en objektiv videnskabelig tilgang kan eksempelvis være:
The Central Asian and Uralic connection
Genetic affinities among Southeastern European and Central Asian populations[9]

The question to what extent a gene flow from Central Asia to Anatolia has contributed to the current gene pool of the Turkish people, and what the role is in this of the 11th century invasion by Oghuz Turks, has been the subject of several studies. A factor that makes it difficult to give reliable estimates, is the problem of distinguishing between the effects of different migratory episodes. Recent genetics researches indicates that the Turkic peoples originated from Central Asia and therefore are possibly related with Xiongnu.[10] A majority (89%) of the Xiongnu sequences can be classified as belonging to an Asian haplogroups and nearly 11% belong to European haplogroups. This finding indicates that the contacts between European and Asian populations were anterior to the Xiongnu culture, and it confirms results reported for two samples from an early 3rd century B.C. Scytho-Siberian population.[11] According to the study, Turkish Anatolian tribes may have some ancestors who originated in an area north of Mongolia at the end of the Xiongnu period (3rd century BCE to the 2nd century CE), since modern Anatolian Turks appear to have some common genetic markers with the remains found at the Xiongnu period graves in Mongolia.[12] Moreover, the mtDNA (female linkeage) sequence shared by four of these paternal relatives were also found in a Turkish individuals,[13] suggesting a possible Turkic origin of these ancient specimens.[10][14][15]
[edit] Haplogroup distributions in Turks

According to Cinnioglu et al., (2004)[16] there are many Y-DNA haplogroups present in Turkey. The majority haplogroups are primarily shared with European, Caucasian and Middle Eastern populations such as haplogroups E3b, G, J, I, R1a, R1b, K and T which form 78.5% from the Turkish Gene pool (without R1b, K, and which notably occur elsewhere, it is 59.3%) and contrast with a smaller share of haplogroups related to Central Asia (N and Q)- 5.7% (but it rises to 36% if K, R1a, R1b and L- which infrequently occur in Central Asia, but are notable in many other Western Turkic groups), India H, R2 – 1.5% and Africa A, E3*, E3a – 1%. Some of the percentages identified were:
Y chromosome Haplogroup distribution of Turkish people[16]

J1=9% – Typical amongst people from the Arabian Peninsula and Dagestan (ranging from 3% from Turks around Konya to 12% in Kurds).
J2=24% – J2 (M172) Typical of populations of the Near East, Southeast Europe, Southwest Asia and the Caucasus, with a moderate distribution through much of Central Asia, South Asia, and North Africa
R1a=6.9% – Typical of Central Asian,Caucasus,Eastern Europeans and Indo-Aryan people.
I=5.3% – Typical of Central Europeans, Western Caucasian and Balkan populations.
R1b=14.7% -Typical of Western Europeans and Eurasian People [17]
E1b1b1=10.7% – Typical of people from the Mediterranean
G=10.9% – Typical of people from the Caucasus and to a lesser extent the Middle East.
N=3.8% – Typical of Uralic, Siberian and Altaic populations.
T=2.5% – Typical of Mediterranean, Northeast African and South Asian populations
K=4.5% – Typical of Asian populations and Caucasian populations.
L=4.2% – Typical of Indian Subcontinent and Khorasan populations.
Q=1.9% – Typical of Northern Altaic populations.

[edit] Further Research on Turkish Y-DNA Groups

A study from Turkey by Gokcumen (2008)[18][19] took into account oral histories and historical records. They went to four settlements in Central Anatolia and did not do a random selection from a group of university students like many other studies. Accordingly here are the results:

1) At an Afshar village whose oral stories tell they come from Central Asia they found that 57% come from haplogroup L, 13% from haplogroup Q, 3% from haplogroup N thus indicating that the L haplogroups in Turkey are of Central Asian heritage rather than Indian, although these Central Asians would have gotten the L markers from the Indians from the beginning. These Asian groups add up to 73% in this village. Furthermore 10% of these Afshars were E3a and E3b. Only 13% were J2a, the most common haplogroup in Turkey.

2) An older Turkish village center that did not receive much migration was about 25% N and 25% J2a with 3% G and close to 30% of some sort of R1 but mostly R1b.
[edit] See also…
http://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_history_of_the_Turkish_people
Opdateret 22. oktober 2011.

Eskild Madsen

Posted: 1 november 2011 - 05:47 - Svar

Download gratis Eduardo Farahs banebrydende bog "Økologisk Ideologi" — http://bit.ly/syvx9O
Bogen udkom oprindeligt i 1987 og anses af mange som profetisk mesterværk der båede spåede murens fald og europas islamisering

dc

Posted: 2 november 2011 - 00:54 - Svar

Til Peter Buch’s kommentar!

Jeg synes det er fedt at du deler informationer med os her på tråden og som du nok også selv kan se er dagens Tyrkere nok det mest rene i forhold til andre mennesker hvad angår ren race mæssigt!

Men!!!!
De første mennesker (den intellektuelle race) stammer fra Muh-kontigentet og deres nærmeste er Tyrkere, Indianere (de oprindelige, mest fra sydamerika), centralaisater, soumi folket, siberie folket (dem der er fra samme folk som eskimoer og soumier).

Ikke alle der kommer fra Tyrkiet er Tyrkere, faktis så stammer selv mine forfædre fra central-asien og har vandret via rusland, bulgarien, istanbul til Cukurova og Yahyali i Tyrkiet. Dernæst har de spredt sig til Kirikkale, Kayseri, Ankara (Angora), Kapadokya, Alanya, Antalya, Kars. I 1450 tallet var vi 2500 telte, hvor hvert telt enten husede 25 eller 50 beboer. Vores klan hedder Varsak (også kendt som Farsak). Jeg er selv Varsak (Faderens side) og Avsar (Moderens side) som ligesom Varsak er en af de 5 klaner der udvandrede fra centralasien mod mellemøsten, rusland og europa – Så ergo er jeg nok iøjeblikket en af de mest rene i Danmark rent race og stammæssigt, Hvor lang tilbage går den danske kongefamilie måske,,,,? Derfor gør det ekstra ondt hos mig når andre gadekryds uden nogen former for racebestemmelse agere racisistiske mod Tyrkere… Husk at de fleste fra Tyrkiet er ligesom jer uden ren race, men ikke mig!!!!

En sidste ting er at Europæer ikke er så gamle igen og pakker historien ind som det lyster, ligesom grækerne, araberne, inderne og kinneserne har gjort det i fortiden……. Jeg tror sgu ikke det er tilfældigt at pyramiderne i sydamerika og pyramiderne i kina skriver om det samme for sjov, som er i kina “hilser det store moder imperie i øst der gik tabt under vand” og i sydamerika “hilser det store moder imperie i vest der gik tabt under vand”…

  Peter Buch

  Posted: 3 november 2011 - 21:11 - Svar

  dc

  Jeg er ikke specialist i DNA, men læser det jeg satte ind således- alle, bortset fra få små indianerstammer i Sydamerika, er blandede eller ikke virkelig afvigende fra den store DNA-.
  Blandede med noget også andre folk har. I hvor stor grad de forskellige folk er blandede, har jeg ikke fundet specifikt materiale om, undtaget det tidligere indsatte om scenarie A., tyrker har overvejende deres oprindelse i Centralasien eller scenarie B., tyrkers oprindelse er fortrinsvis sket som indvandrendes tilskud til en allerede i Tyrkiet eksisterende befolkningsgruppe. Der er givet forskelle inden for folk, nationer og hvor indgående forskning er kommet med hensyn til bestemmelse af hvor stor opblanding eller uberørthed folk har aktuelt og har haft gennem historien.

  Materiale der viser tyrker skulle være med dine ord- det mest rene i forhold til andre mennesker hvad angår ren race mæssigt- er ikke fundet. Det kunne være en fordel at fremlægge sådant materiale til støtte for påstanden om tyrker, som de mest rene race mæssigt. Nu er befolkningers antal og befolkningsvækst de sidste 100 år ikke noget der gør forskning i befolkningers oprindelse lettere, islændingene har til for nylig haft det lettere.

  Den danske kongefamilje er med skriftlige kilder knyttet til Gorm den Gamle der levede år 936.
  Sagnhistorie findes for tiden før Gorm.
  Link til Flemming Rickfors:
  http://verasir.dk/show.php?file=toc.html

dc

Posted: 2 november 2011 - 01:05 - Svar

TIL ALLE!

Jeg er på ingen måder zionisk, islamisk eller masonisk hvad angår race tænkning. Men mennesket har hele tiden lidt så længe racerne har krydset hinanden og svagheder hvor svagheder fødtes!

Religion mæssigt er jeg også ligeglad hvad andre tror og jeg tror selv på at 1 Gud også kaldet Allah på arabisk har skabt os, men jeg tror også på at mennesket hele tiden har vidst hvad der er rigtigt og hvad der forkert gennem naturlige instinker og ikke gennem religioner der alle skaber samme grundlag, nemlig totalitær styrelse af mennesket og netop dette er dobbeltmoralsk når alle religioner samtidig anerkender at kun Gud også kaldet Allah er enevælde, enestyre, skaber, osv.
Jeg er selv muslim, men stiller ligeså mange spørgsmål til Koranen som jeg gør til andre religioner og mine forfædre var netop ikke muslimer, kristne, jøder eller lign,,, de troede på en skaber men også at naturen var balanceret! Så hvor meget i vil tro på religiøse bøger skrevet flere årtier efter profeternes eksistens er op til jer, men husk en ting og det er ikke at ødelægge jeres race for at multinationalisere jer og dermed skaber blandede gener med mange flere fejl og gå mod Gud også kaldet Allahs vilje. Hvis dette var meningen havde vi nok alle været rundthovedet, med halvbleg og halvbrun hudfarve, skæve øjentrække, store næser og blå hår (ultimative blanding mellem racer)!

Leave a Comment