25
okt
Seneste opdatering: 27/10-11 kl. 1451
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

FN: 15 milliarder på jorden i år 2100

Da jeg var 10 år gammel, var vi 3 mia. Ved årtusindeskiftet var vi 6 mia. For nylig rundede vi 7 mia. Det lyder ikke usandsynligt at det kan fordobles på de næste 89 år. Verden har ét altoverskyggende miljøproblem, og det er mennesker, men jeg har aldrig hørt “de grønne partier” omtale det. Ved miljøkonferencen i Stockholm i 1972, var verdens overbefolkning nr. 1 på dagsordenen, men dengang havde vi ingen “miljøpartier.” Tyve år efter var det overhovedet ikke blandt emnerne, men da var der også mange flere, man kunne fornærme ved at sige, de var for mange. Sig det til 80 mio egyptere på vej mod 100 mio., sult og sammenbrud. Der er heldigvis er der stadig massser af plads tilbage i Norge, Finland og Sverige, og der kan sagtens være 100 mio. egyptere på det svenske areal. “What’s in a name? That which we call Sweden, By any other name would smell as sweet.” – Grafikken her følger kun verden til 2050 !

The United Nations will warn this week that the world’s population could more than double to 15 billion by the end of this century, putting a catastrophic strain on the planet’s resources unless urgent action is taken to curb growth rates, the Observer can reveal.That figure is likely to shock many experts as it is far higher than many current estimates. A previous UN estimate had expected the world to have more than 10 billion people by 2100; currently, there are nearly 7 billion.

Some experts reacted with shock to the figure. Roger Martin, chairman of Population Matters, which campaigns on population control, said that the Earth was entering a dangerous new phase. “Our planet is approaching a perfect storm of population growth, climate change and peak oil,” he said. “The planet is not actually sustaining 7 billion people.” Population of world ‘could grow to 15bn by 2100’,World population will more than double to 15billion by 2100, says UN.

Tilvandret, voldelig kvindeforagt i Oslo og Stockholm

I fjor ble det registrert totalt 24 overfallsvoldtekter i Oslo, mot 48 hittil i år, ifølge en gjennomgang Aftenposten har gjort. For få uker siden kom det frem at bare syv av disse voldtektene er oppklart i år.Disse voldtektstallene vekker sterke reaksjoner. 2. nestleder i Stortingets justiskomité, André Oktay Dahl, betegner økningen, med få oppklarte saker, som en skandale. Han nevner at justisminister Knut Storberget har karakterisert overfallsvoldtekter som «nestendrap».

Det var i 03.40-tiden natt til i går det skjedde igjen i Oslo, denne gang på Nisseberget inne i Slottsparken. To menn overfalt og voldtok en 21 år gammel kvinne.Oktay Dahl betegner situasjonen i Oslo som kritisk. Han sier byen må vinnes tilbake med økt politiinnsats, og mener overfallsvoldtektene må debatteres som utslag av ren kvinneforakt.- Det kan ikke underslås at mange av gjerningsmennene har en annen etnisk bakgrunn, med et kritikkverdig kvinnesyn. Offer nummer 48

For at finde ud af, om et problem i denne afdeling er slemt eller ej, plejer jeg at sætte det i forhold til problemets størrelse i Sverige: I 2010 var der 1549 anmeldte voldtægter i Stockholms Län (bemærk, dette er tre gange så mange som i hele Danmark det år!) BRÅ´s tommelfingerregel er, at 12 % af alle voldtægter er overfaldsvoldtægter. Det er altså 170 anmeldte overfaldsvoldtægter i Stockholm mod 48 i Oslo.

Oslos problem er altså ikke så slemt, at det ikke kan blive værre, selv når man tager højde for, at Oslo er en mindre by end Stockholm. Forskellen på Norge og Sverige er derudover, at de svenske ofre har fuldstændig minimal opmærksomhed og opbakning fra presse og politikere i modsætning til de norske. Meddelelsen er fra de svenske statshyklere, at bliver du offer for en politisk uvelkommen forbrydelse, er du på egen hånd. Det er vilkårerne i feminismens elysium, og hvis nogen er utilfreds, kan de klage til deres lokale genus-professor, hvis de ikke er så traumatiserede eller hjernevaskede, at de bare privatparkerer deres smerte.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 25 oktober 2011 - 11:06 - Svar

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=x8TJTG4yUSQ

Her er hvad muslimerne vil gøre ved dig og dine nærmeste…

Frank P

Posted: 25 oktober 2011 - 11:14 - Svar

Bemærk ligheden, et andet sted i den islamiske verden:

http://www.youtube.com/watch?v=76M42nh6nJ0&feature=related

Tænk på alt det der ikke er videodokumenteret…

bente sørensen

Posted: 25 oktober 2011 - 17:05 - Svar

Jeg vil ud, jeg vil væk, jeg vil bort herfra !!!

BENTE

Frank P

Posted: 25 oktober 2011 - 17:25 - Svar

Jamen kære Bente, det må du ikke, du skal jo være solidarisk med os andre. Evt. flytte til Aalborg og lade dig overfalde, så har du gjort din del for at “adaptere” noget af kulturberigelsen.

Europæerne får aldrig nok! Når man kan acceptere så meget i Sverige, Frankrig og England, så er der stadig rum til mere “berigelse”. Selv den dag bomberne går af i Stockholms gader og stræder, så vågner man ikke op… nåja det har de sådan set allerede gjort….

Lige nu storhetzes kristne rundt omkring på asylcentrene af muslimerne. Men de skal jo ikke hjælpes kan man forstå, muslimen er åbenbart førsterangsborger kan man forstå: “muslimen først, kristen så.”

Som sagt er der et fænomen på spil, der går, at jo mere vi bankes, voldtages, røves og udnyttes af muslimerne, jo mere vil vi “knus-elske” dem. Det betragter muslimen jo som svagt og derfor bliver det en spiral der forstærkes.

Om 5-10 år så er lynchninger af hvide, kristne og jødiske europæere desværre blevet hverdag. Tag bare jøden Halimi, der blev tortureret til døde i over 3 uger i Frankrig af en muslimsk morderbande: http://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Halimi
Detaljerne om torturen er gruopvækkende… franske myndigheder var i vildrede, de anede ikke deres levende råd…
selv i andre lande opfører myndighederne sig “underligt”… Se bare hvor gennemført inkompetent politiet i Sverige er. Noget med at deres opklaringsrate kun er på 60 %, sammenlign det med Danmarks 95 %. Tag bare den lille dreng fra forleden, der er ugler i mosen! Mit gæt er, at politiet i Sverige er så politisk korrekte (husk politiet skal lære indvandringssprog som arabisk!), de bombarderes med multi-kulti forherligelse, se bare nogle af deres egne rapporter for det VIL aldrig forekomme i Danmark. Derfor når gerningsmanden er lidt brun i farven, så er politiet disponeret for et hav af “fejl”, der gør at man ikke kan få opklaret op imod hvert andet mord.

Rent hypotetiske: Hvis vestlige historikere en dag skulle læse om denne periode så vil de ryste på hovedet. Så vil de konkludere, at vi blev bekriget på alle tænkelige fronter. Og de vil ikke kun forstå, at vi virkelig bare fandt os i dette, at vi bare bed tænderne sammen og vendte kinden til.

Det skal lige siges, at jeg ikke tror, at der findes vesterlændinge om føje år. Jeg tror, at vesterlændinge vil være jaget vildt om lidt, når først de er nok, alt peger jo i den retningen, de skal bare lige have fornemmelse af, at de udgør nok til det, så vil lynchmobs blive hverdag!

  Hilmar

  Posted: 25 oktober 2011 - 19:32 - Svar

  Hej Frank P.
  Din analyse er bestemt berettiget i sin usentimentale nøgternhed, men måske lige lovlig pessimistisk.
  Når du erklærer at “der ikke findes vesterlændinge om føje år”, tror jeg nu alligevel, at du undervurderer den forsvarsvilje og livskraft vi dog ser manifestere sig hos viljestærke, historisk bevidste og oplyste mindretal blandt alle de vestlige folkeslag.

  Må jeg spørge om du har et bud på en strategi for de få af os som ikke ønsker at blive demografisk udslettet?
  Skal vi bare ligge os på ryggen og fatalistisk acceptere at alle vesterlændinge fordufter fra jordens overflade “om føje år”?

  Det ser selvfølgelig rimelig kritisk ud med de negative fødselsrater og den kulturelle selvødelæggelse, men jeg vil dog minde om, at der stadig findes millioner og atter millioner af vesterlændinge/europæere repræsenteret på samtlige kontinenter, og at de vesterlandske militærstyrker vel stadig er de mest slagkraftige på planeten.

  Måske er det ikke så ringe endda, at slippe af med alle forræderne og lemmingerne. De var vel alligevel, udtrykt lidt brutalt, en klods om benet på vestlig overlevelse. Du glemmer måske også lidt, at for hvert voldeligt overgreb fra invasionsstyrkerne der ikke ender med dødelig udgang, er der en rimelig god sandsynlighed for, at i hvert fald én lemming, vågner op – muligvis også den forhenværende lemmings nærmeste pårørende.

   Frank P

   Posted: 25 oktober 2011 - 21:23 - Svar

   Folk er jo netop ikke historisk bevidste længere. Kigger man på antal henvisninger til tidligere årstal i journalistikken, har man fundet den sammenhæng, at for hvert år der går jo “mindre” henvises der til tidligere årstal og gennemsnitshenvisningen bliver yngre og yngre. Altså bliver der mindre og mindre “kiggen” tilbage i historien, det kan man opfatte som et mindre historisk bevidst samfund. Husk dertil den totale udvanding, der er foregået i skolesystemet. Lige om lidt kan der kun henvises til hvad du fik til morgenmad. Det går hånd i hånd med den generelle relativisme, der præger alt, overfladiskheden, dvaskheden, uduligheden, elendigheden og åndsvagheden. Folk forstår intet som helst. Fx alle de nye der er kommet ind i Folketinget ved reelt intet, de forstår absolut intet af historien, det er det dummeste folketing til dato.

   Der vil ikke findes vesterlændinge i den forstand, at vesten som sådan vil være destrueret, kaput, fallit, gået over til muslimske forhold/tilstande, med jagt på vesterlændinge, omvendelser til islam, osv. Ligesom der heller ikke var romere efter romerrigets fald. Det er bare et spørgsmål om at opnå en kritisk masse af muslimer. Når dette sker, så ender det i ragnarok for dig og mig. Du kan som enkeltperson intet gøre, Hilmar. Der findes ingen strategi andet end at du kan slå fra dig, men der er reelt intet vi kan gøre. Når først store horder af indvandrere driver plyndrende, hærgende og myrdende ned i gaderne i din og min by, så kan folk reelt intet stille op. Politi, militær? Hah, hvor mange politibetjente er lige på vagt døgnet rundt i Kbh.? 1000-1500? Hvor mange voldsparate muslimer i alderen 15-45 findes der i Kbh lige nu? 60-70.000! De store linjer ligger fast, meget af det hvad indvandringskritikere har skrevet om i 30-40 år er jo blevet til virkelighed. Nu handler det om den kritiske masse, og det at man kopierer hvad der foregår rundt omkring i Europa, tænk bare optøjerne i Paris der spredte sig over landegrænserne. Marseille vil højst sandsynlig eksplodere inden længe og få noget der minder om borgerkrig, dette vil kopieres i Paris’ forstæder, andre franske byer og skylle henover resten af Europa: Ruhrområdet, Midlands, Malmø, Rotterdam, Berlin,…

   Der kommer ikke nogen “opvågen” blandt europæerne netop fordi de ikke er historisk bevidste, det magelige liv har gjort dem svage og til små kryb, der vil krybe for hvem som helst. Dertil kommer treenigheden bestående af medierne & mediefolk, politikere & embedsfolk og universiteterne. De vil gøre alt hvad der står i deres magt for at indvandrings- og islamkritikere ikke får noget at sige. Bare notér dig, at 60-70 % af europæerne fra land til land er skeptiske overfor indvandring (specifikt islam), men har det reelt betydet noget som helst? Se hvordan 2 store indvandringskritiske blogs er blevet LUKKET i Sverige! Se shamingen af indvandringskritikere i Norge! I Tyskland arbejder man aktivt for at lukke indvandringskritiske blogs og foreninger helt ned! Venstreorienterede driver klapjagt på indvandringskritikere, vi har set de første mord, mordforsøg og systematisk forfølgelse! England er et uland, der sidder flere fængslet for “islamofobi”, medlemmer af EDL får stormet deres hjem af indsatsstyrker og bliver udstillet i deres nabolag, der foregår en mobning som ingen dansker kan gøre sig begreb om.

   Dertil kommer selvfølgelig alle jihadisterne, der befinder sig i Europa. Se hvad Breivik gjorde på en ø! Er det bomben i Oslo man taler om? En AK-47 fås så nemt som ingenting i østblokken, der er allerede fundet automatvåben i København. Hvad afholder et par jihadister fra at tage ind på strøget midt i julehandlen? Vi så det jo allerede med stormløbet, der skulle være foregået på JP/Politikens Hus af de “svenske” terrorister. England har 2000 jihadister. Der vil ske noget et eller andet sted snart i Europa, og OL 2012 i London bliver et mareridt for den britiske efterretningstjeneste.

    Hilmar

    Posted: 25 oktober 2011 - 22:36 -

    Jeg kender ikke din tidligere kommentarhistorie her på siden, Frank. Og jeg kender dig ikke personligt.
    Men ud fra dine to sidste indlæg virker du som en fyr der helt tydeligt har fattet de store linier i den nuværende demografiske udvikling, men mangler en frugtbar langsigtet vinkling der kan inspirere dine fæller til modstand.
    Hvis du virkelig mener at “alt er tabt” og at al modstand er nyttesløs, vil det så ikke være bedre at tie med et sådant defaitistisk budskab?

    Jeg er for så vidt enig i din analyse om, at massemedierne, politikerne og universiteterne har fordummet og indoktrineret vesterlændingene generelt ned til et niveau af fladpandethed og kulturel dødsdrift som virker ret demoraliserende (og til tider lattervækkende).
    Min pointe er, at der altid vil være et mindretal som har den fornødne modstandsdygtighed og trodsighed til at modstå en sådan propaganda-krigsførelse fra MSM-POL-UNI “treenigheden”.
    Det er disse mindretal, som findes repræsenteret i alle vestlige lande, jeg kalder viljestærke, historisk bevidste, og oplyste. Ikke befolkningen generelt.

    Du svarer ikke på min teori om, at der vil komme et punkt hvor alvoren i multikulti-terroren bliver så uafviseligt selvindlysende, at større og større grupper af tidligere passive lemminger vil blive tvunget til at vælge side. Altså bl.a. det faktum, at overfald, rovmord og voldtægter på et tidspunkt vil sprede sig fra kun at gå ud over de laveste socialklasser til også at påvirke de priviligeredes børn i større og større omfang.

    Jeg noterer mig at du skriver følgende:

    Bare notér dig, at 60-70 % af europæerne fra land til land er skeptiske overfor indvandring (specifikt islam), men har det reelt betydet noget som helst?

    Ja, det har reelt betydet en hel masse. Det har selvfølgelig ikke stoppet al indvandring til Europa eller Vesten, hvilket også ville være en urealistisk målsætning, men det har f.eks betydet at nationalistiske partier af mere eller mindre konsekvent art har fået parlamentarisk indflydelse i alle vestlige lande. Rom blev ikke bygget på én dag.
    Det drejer sig måske her om ikke at opsætte urimelige succes-kriterier. Jeg er f.eks., som du, ganske overbevist om, at flere europæiske storbyer sandsynligvis i perioder vil være under islamisk kontrol, eller i hvert fald i lange perioder af undtagelsestilstand inden for de næste 100 år. Dette betragter jeg imidlertid ikke som et uigenkaldeligt nederlag for Vesten.

    Som sagt: vi har massiv tilstedeværelse på alle kontinenter. Der er millioner og atter millioner af vesterlændinge tilbage her på planeten som er udstyret med en højere IQ og en højere latent kulturbevidsthed end alle de andre milliarder af fellaheen-typer. Vi har stadig de mest slagkraftige militære styrker.
    Så, tør lige øjnene Frank P, og kom ind i kampen igen. Du er for intelligent til (og det er for let) at forfalde til depressiv fatalisme.

    Vestens kultur og civilisation er astronomisk overlegen på så mange områder (alle), at det kun er et spørgsmål om tid før også de kritisk tænkende blandt elitens børn som en naturlig trods-reaktion imod deres forældres laissez-faire kulturelle selvopgivelse, vil frisætte deres intellekt; gøre oprør og tilslutte sig forsvaret af deres dyrt skattede og uovertrufne kultur.

Frank P

Posted: 25 oktober 2011 - 17:56 - Svar

Her! Mord bliver ikke opklaret i Sverige: http://jp.dk/indland/krimi/article2586328.ece

Hele 5 mord umiddelbart!

  steen

  Posted: 25 oktober 2011 - 18:42 - Svar

  lad os nu se, der er for mange lokale, der er sovset ind i det. Polisen har ikke nok på dem endnu. De løsladte er ikke frie for mistanke, “afskrevet fra sagen”, som det hedder

Hilmar

Posted: 25 oktober 2011 - 20:29 - Svar

Angående bortførelsen af den 60-årige danske nødhjælpsarbejder og hans amerikanske kvindelige kollega, angiveligt fra organisationen “Danish Demining Group”:

Kan det globale vanvid skæres ud i mere letforståeligt pædagog-pap end her? Et naivt og tossegodt vestligt nødhjælpsarbejder-par bortføres igen i det land de er taget til for at hjælpe.
Hændelser med en så himmelråbende symbolik, indenlands såvel som udenlands, vil med al sandsynlighed kun fortsætte med at tiltage i hyppighed og voldsomhed i takt med multikulti-religionens eskalerende totalitarisme.

Jeg vil mene at vi således nærmer os et ganske afgørende vendepunkt i Vesten’s hidtidige selvmordskurs, nemlig det punkt hvor absurditeten i den kollektive dødsdans når højder af vanvid så selvindlysende groteske og uretfærdige, at større og større grupper af passive lemminger ikke mere vil kunne undgå at se galskaben.

Det drejer sig om et historisk vendepunkt hvor de katastrofale konsekvenser af masseindvandringen til Vesten bliver så omfattende, at ikke kun de socialt laveste klasser vil mærke brodden, men hvor elitens børn efterhånden også vil komme til at høste som deres bedsteforældre såede.

Med andre ord: vi står på tærsklen til et historisk prægnant og epokegørende mentalitetsskift i Vesten.
Indtil paradigmeskiftet indtræffer gælder desværre én skånselsløs regel: jo værre, jo bedre!

For mit eget vedkommende vil jeg tilgive de halleluja-humanistiske eliter alt, forudsat at de blot indser deres vildfarelse, og indtræder i det selvfølgelige forsvar af denne klodes ubetinget højeste civilisation: Vesten.

  Frank P

  Posted: 25 oktober 2011 - 21:40 - Svar

  Når englænderne ikke får lov (ja, de får ikke lov) til at reagere selv med 10 mio. indvandrere på kort tid! Når selv tyskerne bøjer nakken efter 4 mio. tyrkere og 1 mio. andre muslimers fortsatte påvirkning af samfundet! Når selv svenskerne stadig ikke vil begribe og forstå den omfattende lavintensitetskrig der foregår (vold, mord, voldtægter, skolebrand, røverier) dagligt.

  Nej du, Europa er tabt. Alting skal have ende og Europa får sin. Mentaliteten er højst ændret hos 5-10 % af befolkningen. For endnu færre slår det klik (Breivik). Medierne, politikerne og universiteterne har stadig et jerngreb om “virkelighedsopfattelsen” i Europa. Du vil altid have et medie, en politiker eller en universitetslektor, der træder til. Folk ser opad, de tager disse “sandheder” ind, flertallet vil diktere over mindretallet, og det vil altid være opportunt at mene det politisk korrekte. De allermest opportunistiske vil lade sig omvende til islam, bare vent og se. Vi andre kommer til at hænge fra byggekrane rundt omkring i landet. Muslimerne spiller nemlig ikke efter disse vestlige regler og derfor vil det gå helt galt for vesten. Det absurde er, at når det så endelig går galt, så er det folk som os, kritikerne og de skeptiske, der vil få skylden. Vi skabte et elendigt klima med vores hadske tale, vi spændte ben for udviklingen, fordi vi ikke var åbne nok!

   Hilmar

   Posted: 25 oktober 2011 - 22:54 - Svar

   Jeg er langt fra overbevist af dine “argumenter”, som mere og mere lyder som klynken end egentlig gennemtænkte analyser.

   Det er klart at der vil være tilbagefald og dramatiske udsving i en krig som drejer sig om det største krigsbytte nogensinde i den kendte Verdenshistorie: Vestens kulturelle, teknologiske, materielle og etniske rigdomme.

   Vesten er mere end Europa.
   Fremtiden er desuden svær at spå om og ganske aldeles uforudsigelig.
   Det forekommer mig, at du konsekvent tager de nuværende udviklingstendenser, fremskriver dem i lige linje, og postulerer fatalistisk, at resultatet er uafvendeligt.
   Sådan fungerer Historien ikke min ven. Den er langt mere labil.
   Måske Europa bliver islamisk. Jeg betragter det som en ret pessimistisk forudsigelse, men selv om vi skulle tabe oprindelses-kontinentet til barbarerne, vil selv dette ikke være en endegyldig afgørelse på noget som helst, blot en fase i Historien. Mulighederne for at fortsætte kampen fra Australien, Nordamerika eller et helt tredie vestligt koloniseret periferi-område er jo stort set ubegrænsede.

   Du har måske en lidt for stivnet virkelighedsopfattelse.

   Men du får stadig points for den nøgterne pessimisme . . .

Johansen

Posted: 25 oktober 2011 - 22:44 - Svar

Hatten af for Walid al-Kubaisi. Han gør et overordentligt vigtigt stykke arbejde.
Al-Kubaisi får med sin arabiske baggrund og beherskelse af arabisk diverse muslimske mørkemænd i tale, og lader alle os andre få et indblik i disse tvetungedes bestræbelser og intensioner.

Frank P

Posted: 25 oktober 2011 - 23:14 - Svar

Svar til Hilmar:

Jeg synes netop det burde være selvindlysende i fx Sverige, det mener mange svenskere også, men det er det åbenbart ikke. Sverigedemokraterne nærmer sig spærregrænsen igen. Treenigheden er stærk og minder hele tiden sin befolkning om selvhadet – samtidig med at udviklingen går imod mere velstand og mere oplysning forstærkes selvhadet og dermed en folkelig skyldfølelse: vi skal have det ad helvede til, fordi det går godt for os!

Hvad sker der så, når folk vågner? Økonomien er for længst stagneret, politiet er underbemandet, så folk må lave deres eget politi. Du har nu kimen til en borgerkrig mellem “folk der har fået nok” og “muslimer” som må vurderes til at udgøre den modsatte part. Ok, så borgerkrig. Vi er måske stadig i overtal, men vi bliver presset hårdt, vores den aldrende befolkning mod unge og virile muslimer. USA kan du glemme alt om. Under 50 % er hvide til den tid og de kæmper med deres egne problemer. Zoom ud og tænk på resten af den muslimske verden, hvad kan forene den muslimske verden og få den til at se helt bort fra interne spændinger (Sunni vs. Shia)? Det had, der er i Mellemøsten, Nordafrika og Asien, det had der er rettet mod vesten, vil få alverdens muslimer til at komme til Europa og udkæmpe “hellig krig”. 1 mia. muslimer står klar til at løbe Europa over ende til den tid, de skal kun bruge et par hundrede millioner…

Hvorfor skriver jeg her? Jamen fordi jeg tror, at historien er bestemt på forhånd, dvs., at vi som enkeltmennesker absolut intet kan ændre på historiens gang, så behøver jeg vel ikke ligge på den lade. Der er jo også en personlig tilfredsstillelse ved at kunne se klart, tænke klart og gøre andre opmærksom på dette.

Jeg tror at alt for mange af os gerne vil se en lykkelig udgang på det hele. Men helt ærligt, helt ærligt, hvad føler du så selv inderst inde? Efter sikkert at have brugt tusindvis af timer på dette emne, er der så virkelig håb? Connect the dots…

gren

Posted: 26 oktober 2011 - 14:09 - Svar

@ Hilmar

“Min pointe er, at der altid vil være et mindretal som har den fornødne modstandsdygtighed og trodsighed til at modstå en sådan propaganda-krigsførelse fra MSM-POL-UNI “treenigheden”.”

Hvor findes den? Folk tør jo ikke engang tegne Muhammed længere. Heller ikke hos det mindretal du lovpriser.

Jeg er bange for, at Frank har ret. Vi er på vej ned ad slisken, og der er ingen vej op.

gren

Posted: 26 oktober 2011 - 14:19 - Svar

@ Hilmar

Du skriver:

“”Bare notér dig, at 60-70 % af europæerne fra land til land er skeptiske overfor indvandring (specifikt islam), men har det reelt betydet noget som helst?”

Ja, det har reelt betydet en hel masse. Det har selvfølgelig ikke stoppet al indvandring til Europa eller Vesten, hvilket også ville være en urealistisk målsætning, men det har f.eks betydet at nationalistiske partier af mere eller mindre konsekvent art har fået parlamentarisk indflydelse i alle vestlige lande. Rom blev ikke bygget på én dag.”

Jeg ved ikke, hvor meget disse partier reelt har betydet. Indvandringen til Danmark var jo for eksempel rekordstor under DF. I praksis har de “nationale” partier ikke kunnet dæmme op for den massive indvandring til Europa. Det er blevet ved snakken og retorikken, og de udgør i sidste ende måske en del af problemet?

gren

Posted: 26 oktober 2011 - 14:28 - Svar

@ Frank P

Jeg tror heller ikke, at der er håb, men hvis de europæiske befolkninger rejser sig mod undertrykkerne udefra på vej ned, vil undertrykkernes sejr i det mindste blive dyrekøbt. Men det er selvfølgelig, hvad man kalder en ringe trøst.

Hilmar

Posted: 26 oktober 2011 - 20:05 - Svar

Til Frank P og gren.
Jeg værdsætter altid sardonisk ramsaltethed og at spader kaldes ved deres rette navn for den elementære folkeoplysnings skyld. Med andre ord, at virkeligheden iagttages nøgternt og uden eufemistiske filtre.
Det forekommer mig imidlertid generelt uproduktivt at svælge kontinuerligt i maleriske undergangs-scenarier.
I særdeleshed finder jeg det problematisk at I direkte argumenterer for en fatalistisk døds-accept på kulturelt og personligt niveau.

Vesten er ikke dømt til en teleologisk forudbestemt undergang. Der findes adskillige sundhedstegn på trodsig kulturel/etnisk opblomstring og selvbesindelse blandt mindretal i samtlige vestlige lande.

I synes at fokusere noget krampagtigt og fastlåst på dommedags-scenarierne.
I den forbindelse kan jeg vælge mellem 4 forskellige konklusioner.

1. Der kan være tale om, at I lever jeres daglige liv i trøstesløse omgivelser hvor dansk kultur virkelig er i defensiven. Dette kan have medført en alvorligt selvforstærkende malstrøm af desillusion hos jer.
Hvis dette er tilfældet har I min dybeste medfølelse og forståelse. Men jeg vil dog stadig appellere til jeres over-jeg om at tage fat i kraven på jer selv og ryste defaitismen af jer, for på ny at kunne indtræde i forsvaret af Danmark og Vesten med fattet mod og uanfægtet sjælsstyrke.

2. Der kan være tale om, at I personligt simpelthen mangler den fornødne kulturelle og moralske ballast til, i modgang, at kunne opretholde et produktivt og inspirerende livssyn for jer selv og jeres omgivelser.
Hvis dette er tilfældet vil jeg opfordre jer til at undlade at kommentere yderligere på blogs med overvejende flertal af vestlige/danske loyalister.

3. Der kan selvfølgelig være tale om trolling. At man simpelthen fra de hjernevaskede og folkemorderiske multi-kulturalister’s side ønsker at sprede så megen defaitisme som muligt på en af de mest velskrevne og mest politisk frugtbare anti-establishment blogs i Danmark.
Hvis dette er tilfældet er det en udmærket anledning til at give “troldene” intellektuelt tørt på igen.

4. Der kan være tale om, at I er oprigtigt velmenende danske og vestlige loyalister, men at I lige skal læse mine svar og kommentarer igennem én gang til, før det går op for jer at modstand aldrig er nyttesløs.
Se evt. også denne film som inspiration til erkendelse af hvorfor opfordringer til kulturel selvopgivelse blandt hvad der burde være ligesindede fæller, ganske enkelt ikke er acceptabelt.

Note: dette vil være min sidste kommentar direkte til apokalyptomanerne gren og Frank P, med mindre de i deres følgende kommentarer viser sig at falde ind under kategori 1 eller 4.

Leave a Comment