27
okt
Seneste opdatering: 28/10-11 kl. 1620
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Peder Jensen/Fjordman: Multikulturelle ekstremister

I Norge kan man, mirabile dictu, tage til genmæle i pressen, når man bliver angrebet. Det kan man kun i Sverige, hvis man er medlem af de anstændiges klub, og dertil betaler man entré:

Det er ikke noe høyreekstremt ved å være kritisk til islam eller multikulturalisme, skriver Peder Jensen. Også kjent som Fjordman.

Dagbladets Marie Simonsen har flere ganger angrepet meg i avisas spalter, seinest den 25. oktober. Hun skriver blant annet at undertegnede «virker ute av stand til å delta i en offentlig debatt, hvor han møter motstand». Greit.

JEG UTFORDRER henne herved til å vise hvor mange steder i verden større muslimske befolkningsgrupper over et lengre tidsrom har vist evne til å leve fredelig sammen med sine ikke-muslimske naboer. Jeg skal svare med en kronikk.

DET ER IKKE noe høyreekstremt ved å være kritisk til islam eller multikulturalisme. Folkelig motstand mot islamisering er nå i ferd med å bre seg langt inn i den tradisjonelle venstresiden. Thilo Sarrazin kommer for eksempel fra SPD, det sosialdemokratiske partiet i Tyskland og dermed søsterpartiet til det norske Arbeiderpartiet og faktisk også til de som var på Utøya.

Men la oss endelig ikke snakke om slikt, det vil gjøre det mye vanskeligere for blant annet Dagbladet å demonisere folk de ikke liker, og det ville jo være trist. Det er etter min mening tilhengerne av ikke-europeisk masseinnvandring som er ekstremister, ikke motstanderne av dette. Er det ikke ekstremt å fortrenge den innfødte befolkningen i store deler av i Europa, slik som nå skjer? En ideologi kan knapt bli mer radikal enn å frata den innfødte befolkningen på et helt kontinent sine land, og undertrykke opposisjon til dette.

MARIE SIMONSEN skrev våren 2007 at det skal betraktes som en universell menneskerettighet for alle mennesker i hele verden å flytte akkurat dit de måtte ønske seg.

Tatt i betraktning av at verdens befolkning er forventet å øke med milliarder av mennesker på noen tiår og at befolkningsveksten i ett eneste land, Pakistan, er nok til å knuse et lite land som Norge i løpet av få år må man konkludere med at Simonsen ikke bryr seg om den fortsatte eksistensen av nordmenn som folk. Siden knapt noen i massemediene så vidt meg bekjent motsa henne den gangen, må man anta at dette synet er utbredt i pressekorpset. Det utgjør i så fall et problem. Multikultuelle ekstremister – gengivet med forfatterens tilladelse.

Østrigsk dommer: Europa bliver slagmark for nye religionskrige

Let us indulge in no illusions. Europe will be the battlefield for a major struggle between the order of Islam and its enemies. 40% of the population in Arab countries is under 14 years of age. 15 million Muslims are already living in Europe today and the ageing of Europe is unmissable. The Muslim threat was beaten back in Castile, Southern France and, finally, in front of Vienna. But today the border between Europe and the Islamic world is porous, and the threat to Europe is clear.

…If Europe does not very quickly abandon its utterly failed immigration policy, the vision of a “multicultural society” and a misguided tolerance in dealing with hate-filled Islamists, the constantly repeated calls for “dialogue” and “tolerance” will lead to undreamt-of problems and new politically-motivated wars of religion in our cities.Alfred Ellinger: Zwischen Dialog und Djihad via Austrian Judge: Europe Will Be the Battlefield for New Religious Wars

Oslo voldtaget af sine politikere

Det er den rubrik, vi finder mest passende. Man forstår så godt, at norske politikere og journalister prøver at lede fokus andetssteds hen, for når dette synker ind hos befolkningen i al almindelighed, så er de færdige som gårdsangere. Det er antagelig kun i Sverige, at noget lignende kan passere uden konsekvenser, og det kun fordi ingen fortier og lyver lodret som svenske journalister, og ingen nægter i samme udstækning oppositionelle stemmer adgang til pressen, som Sverige gør. I Norge er der en rest af skam og faglig hæder i livet. De katastrofale norske voldtægtstal fra foråret fortsætter.

Politioverbetjent Kari-Janne Lid sier ofrene i hovedsak beskriver gjerningsmennene som «mørkhudede». Bare tre beskrives som «hvite», én er med sikkerhet etnisk norsk.

I vår lanserte Oslopolitiet en rapport om voldtektssakene frem til og med 2010. Der ble gjerningsmennene bak overfallsvoldtekter beskrevet som “overveiende av utenlandsk opprinnelse”. Slik er det fortsatt. Bare syv overfallsvoldtekter er oppklart. Derfor må vi i stor grad basere oss på ofres og vitners beskrivelse av disse gjerningspersonene. Ett av unntakene er én nordmann, han har vi DNA-treff på, sier Lid. Men om gjerningsmenn med “fremmed landbakgrunn” (ingen foreldre født i Norge), dominerer i overfallsvoldtekter, voldtar også personer med norsk landbakgrunn. Politiet opererer med forskjellige kategorier av voldtekter. I voldtekter i forbindelse med festing og uteliv og i nære relasjoner dominerer etnisk norske.

I 2010 siktet eller tiltalte oslopolitiet 131 gjerningsmenn og en -kvinne for 152 tilfeller av voldtekt. 61 prosent av gjerningsmennene hadde norsk statsborgerskap, mens 35 prosent hadde norsk landbakgrunn, 20 hadde afrikansk og 15 prosent landbakgrunn fra Midt-Østen. Gjennomsnittsalderen var 29,8 år, men det var store forskjeller; mens gjennomsnittsalderen for voldtektsmenn med norsk landbakgrunn var 35 år, var den 26 år for menn med annen landbakgrunn. 45 av 48 voldtektsmistenkte av utenlandsk opprinnelse, Asylsøgere bag voldtægtsepedemi.

Var de invaderende maurere kristne kættere, og ikke muslimer?

Vi sætter os på gærdet og undlader at tage stilling til komplicerede historiske spørgsmål, men rasende interessant er det. Død historie er der jo ikke tale om: Uanset hvad den historiske sandhed måtte være, er levende muslimer i dagens verden overbevist om at der var tale om trosfæller, og at de derved har fået evig ret til nuværende spansk territorium. Nu er historiske kendsgerninger og muslimer yderst vanskeligt forenelige størrelser, så der er næppe nogen chance for at dekonstruere herrefolksmentaliteten ad denne vej. Tværtimod kunne man forvente en ny flanke i angrebet på kristendommen (LFPC).

If Pressburg is right, much of our traditional understanding of ‘Islamic’ history will have to be revised. In particular, the “Muslim conquests” that saw Arab rule extend over an empire stretching from Spain to China would have to be reclassified as “Arab conquests” instead because, in Pressburg’s view, Islam had not yet been invented at the time these military conquests occurred.

For those who have no idea what I am talking about, read the previous posts here and here.

It’s instructive to review Pressburg’s account of the “Muslim conquest” of Spain. In traditional histories, a Spanish nobleman is said to have betrayed Christendom by inviting the moors of North Africa over to Spain to help his side in a dynastic dispute. The Mohammedans then decided to stay and took over parts of the country. If Pressburg is right, the decision to invite the Muslims in becomes much easier to explain. Because they weren’t Muslims. They were Christians. And their Christian heresy, in its rejection of the doctrine of the Trinity, bore strong similarities to the form of Arian Christianity still practised by many Spaniards. […] Pressburg Hypothesis: the ‘Muslim’ Conquest of Spain 

Sareen: Nytolkning af Koranen ved “sociale viceværter”?

“Tilbud” og “skal lære” er rygmarvssprog i et pædagogforpestet samfund, men som altid når politikere lukker øjnene må man spørge sig selv om Manu Sareen lyver lodret og godt ved hvad det helt præcist er for en “kultur” der er så svær at få has på, og kun tænker på at skubbe det uløselige og unævnelige længere ud i fremtiden – eller om han befinder sig i en psykisk gråzone hvor man på en gang både ved og fastholder sig selv i en tilstand af fornægtelse. For man må trods alt udelukke at ligestillingsministeren virkelig tror at man kan løse et problem ved at fortie det. Og hvordan kan journalisten her stille sig tilfreds med ulden sprogbrug som “der findes en kultur” i “visse miljøer”? Står og falder artiklens kvalitet ikke med om man prøver at afdække hvad dette helt præcist hentyder til? Tidens svøbe i en nøddeskal: Politikere og medier der i fællesskab holder virkeligheden ude af fokus.

[Manu Sareen] mener, der skal gøres en ekstra indsats for at ændre den voldskultur, der trives i visse miljøer:

– Der findes en kultur, hvor det er blevet accepteret, at man kan tæske kvinder og holde dem nede. Man kan godt tage sådan en voldskultur med til Danmark, og vi ser desværre også en tendens til kulturel radikalisering hos folk, der lever isoleret i et boligområde, siger han.

– Der tales meget om religiøs radikalisering, men nu er vi også oppe imod en kulturel radikalisering , som vi skal gøre noget ved.

Der er allerede i dag gang i flere gode tiltag, mener ligestillingsministeren og nævner bl.a. rettighedskampagner og rollemodeller.

– Men når vi bliver ved med at se de her udfordringer, må vi spørge os selv, om vi kommer ud til de rigtige mennesker. Måske skal vi bruge nogle andre platforme, f.eks. tekniske skoler, sprogskoler og jobcentre, siger Manu Sareen, som også forestiller sig en alliance med de TV-kanaler, som mange voksne mænd i indvandrermiljøer sidder foran en stor del af dagen.

– Vi skal have lavet en diskursændring, som siger, at det ikke er OK at bruge vold mod kvinder. Og det tror jeg også kan lade sig gøre. Da jeg var barn, var det f.eks. helt accepteret at køre uden sikkerhedssele og med alkohol i blodet. Men op gennem 1980erne var der en massiv kampagne, og i dag er det jo totalt utjekket. […]

Manu Sareen er enig i, at der kunne være brug for flere tilbud til mænd med anden etnisk baggrund.

– Det er uden for mit område, men jeg ved, at der findes rigtig gode erfaringer med, hvordan man bryder isolationen, bl.a. med sociale viceværter, siger han. […] Ægtemænd skal lære ikke at slå 

Det er ren rutine, men nævnes skal det igen: Legitimeringen af vold mod hustruer i Koranen 4:34 er med til at fastholde dette problem. Og nej, det skyldes ikke forkert oversættelse at der står “slå”. Og nej, det er ikke et tilfældigt skriftsted der ingen relevans har i dag. Verset trækkes frem som legitimering af barbariet af imamer og lærde. Er der bare én folketingspolitiker uden for DF der ville vove overhovedet at nævne dette vers? (LFPC)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Svenskasvensson

Posted: 27 oktober 2011 - 17:41 - Svar

Blir Libyen bättre efter Khaddaffis död ? enligt rykten är Islamister på väg att ta över makten, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/27/blir-libyen-battr e-efter-khadsaffis-dod/

  Marit

  Posted: 30 oktober 2011 - 17:34 - Svar

  mønstermuslimer, må man kunne si.Angående “Oslo voldtaget av sine politikere”.
  En egyptisk mann fikk varig oppholdstillatelse i Norge da han hevdet å være forfulgt i sitt hjemland som homofil..Mannen viste seg å stå bak 8 svært brutale overfallsvoldtekter i Oslo. I tillegg hadde han skaffet seg 3 barn med 2 forskjellige kvinner.
  Homofile menn fra Egypt er særdeles aktive mønstermuslimer, må man kunne si. Å ta fra noen statsborgerskapet ?
  Nei, vi er da ikke inhumane,vel ?

Info

Posted: 27 oktober 2011 - 22:04 - Svar

PLÖTSLIGT BLEV NATIONALISM NÅGOT FINT I SVERIGE!

Plötsligt blev nationalism något fint i Sverige och Sveriges radio!

Inte = rasism. Inte = nazism. Inte = högerextremism. Inte = främlingsfientlighet.

Målningar av de mexikanska, marxistiska konstnärerna Diego Rivera och Frida Kahlo visas just nu på Göteborgs konstmuseum. Detta föranledde Sveriges radios Kulturnytt att avge bl.a. följande (rasistiska) kommentar 2011-10-25:

”– Ja hela tiden efter mexikanska revolutionen så var det viktigt – framför allt för både Diego Rivera och Frida Kahlo som var politiskt aktiva – att vara med och bygga upp en ny NATIONELL IDENTITET, som inte hade sina rötter i den spanska kolonialväldet, utan i stället BETONADE det mexikanska, DET INHEMSKA och det indianska.

Per Dahlström, intendent på Göteborgs konstmuseum, visar hur Frida Kahlo understryker sina mexikanska rötter genom att i sina självporträtt måla sin hud mörkare och låta ögonbrynen växa ihop på ett sätt som inte stämde helt med verkligheten, och det mexikanska går igen i hennes kläder.

Hennes sätt att klä sig var ett politiskt ställningstagande – HON KLÄDDE SIG I TRADITIONELLA KLÄDER när inte så många andra gjorde det.”

Någon minns kanske hur det lät, när ett svenskt, politiskt par också klädde sig i traditionella, inhemska kläder – blekingedräkten – vid riksdagens öppnande 2010? Ni minns kanske det svenska etablissemangets – också Sveriges radios – enstämmiga fördömande och förlöjligande den gången.

http://www.realtid.se/ArticlePages/201010/05/20101005134824_Realtid729  /20101005134824_Realtid729.dbp.asp

Ulla Lauridsen

Posted: 27 oktober 2011 - 22:28 - Svar

Jeg har faktisk tillid til Manu Sareens intentioner. Det kan godt være, han propper munden fuld af vat inden han siger noget, men han ved godt, hvad det drejer sig om, og han har hjertet på rette sted.

  PK

  Posted: 28 oktober 2011 - 09:29 - Svar

  kære Ulla.
  Jeg ser, desværre, ikke fornuften som drivkraft hos Manu Sareen.
  På TV, før valget , som paneldeltager, talte han mere end varmt om åbne grænser. Om DK.
  Hvilket ikke fylder mig med nogen form for tro på hverken fornuft eller fremtid.
  De radikales “Track record” udi indvandringens forfærdelige historie
  lægger jo heller op til nogen tro på radikale.

Tim

Posted: 27 oktober 2011 - 22:47 - Svar

@Østrig dommer

Det eneste vi har gjort er at importere problemer. Det skal vi erkende

Allan Hansen

Posted: 27 oktober 2011 - 23:57 - Svar

DEN TREDJE JIHAD.

VERDEN TILHØRER ALLAHS KORANSOLDATER.

Det begynder med tørklædet og ender i Auschwitz.

”krig er en velsignelse for verden og for ethvert land,,,

At dræbe de vantro er den højeste opgave Allah har givet menneskeheden” Ayatollah Khomeini. 1984. Grundlæggeren af den tredje jihad.

.

Den tredje jihad er omhyggeligt orkestreret af den islamiske verden ned til den mindste detalje. Europas vanvittige asylpolitik (masseindvandring) og totalt mislykkede integrationsproces har vist sig, at være det mest effektive masseudslettelsesvåben siden atombomben. Dette våben har en atomisk dimension, som på sigt vil udslette den europæiske kultur, fuldstændigt og for altid! Hver dag trænger i hundredvis af allahs koransoldater ind over de europæiske grænser for at nedbryde og udslette den europæiske kultur og overtage kontrollen over det europæiske kontinent indefra. Politikere og myndigheder står fuldstændig magtesløse – for når de først er kommet ind, er det umuligt at få dem ud igen. Selv afviste asylansøger nægter at tage hjem og hvad gør man så? Ja, man tvinger de europæiske skatteborgere til at forsørge dem resten af livet. Således undergraver man den europæiske økonomi. Alle de muslimske lande nægter konsekvent at tage imod deres egne borgere, idet de ser sig selv som en del af allahs plyndringstogter og udvandring. Den europæiske lovgivning på området har vist sig at være fuldstændig ineffektiv og dermed til grin over for den islamiske invasion, en lovgivning, hvis virkning kan sammenlignes med et varmt omslag på et træben. Således har man tvunget Europa til at give opholdstilladelse til røvere, voldtægtsforbrydere og terrorister.

En tragisk og utilgivelig dumhed.

Islam er ikke en religion. Islam er en krig, iført religiøs forklædning, dvs. allahs krig mod menneskeheden, idet islam bygger på jordisk magt. Begrebet er kendt som Dar-al- Harb, dvs. lande og nationer, som alle skal udslettes fra allahs jord. Denne gang kommer muslimerne med kniven gemt på ryggen for med list at lokke Europas børn i baghold.

Nu hærger, plyndrer og voldtager Muhammeds røvere og banditter igen overalt i Europa. “Vi vil vække rædsel i hjertet på dem, der er vantro …Sura. 3.151.

Der går ikke én dag uden, at vi ser vold, terror og voldtægt overalt i Europa – Sky News, B.B.C. News, CNN, Channel 4 News, ITV News, CBS News, Tele Espana osv.

I maj 2001 udkom en chokerende og alarmerende rapport om de faktuelle kendsgerninger om udlændingesituationen i Danmark. DANMARKS FREMTID – dit land, dit valg… bogen om landets udlændingesituation, redigeret af journalist og forfatter Ulla Dahlerup og politisk medarbejder Anders Skjødt. Det største problem, det danske folk slås med i forbindelse med udlændingepolitikken, er misinformation. Det rådes der bod på med denne bog. Den giver den historiske gennemgang og oplyser, hvad der sker i disse år. Tal, statistikker og regelsæt – for første gang i en samlet fremstilling.

Den, er der vist ikke mange, som har læst – desværre. Antropologiske og sociologiske erfaringer samt historiske kendsgerninger har vist, at multikultur altid skaber spændinger, uoverensstemmelser, stridigheder og krig. (se Balkan, Indien, Indonesien og Spanien).

Jeg læste et sted, at Danmark er et af de mest islamkritiske lande i verden – og det skal vi blive ved med at være og tillige være stolte af, idet Danmark er et af de få steder i verden, hvor friheden stadig tages dybt alvorligt.

I det første kvartal af 2008. har det spanske politi sprængt tre islamiske terrorceller, som havde planlagt at myrde i hundredvis af mennesker.

De troende (muslimer) skal ikke tage de vantro til venner. Den, der gør det, hører slet ikke Allah til.. Sura. 3.28.

* I Storbritannien har politiet kendskab til 30 forskellige terrorgrupper, som er under konstant overvågning (ca. 2000 personer) eksperterne mener, at om blot 10 år vil dette tal være steget til ca. 300 terrorgrupper. En undersøgelse i Storbritannien har fastslået, at 54 % af den britiske befolkning ser islam som en trussel mod demokratiet og den britiske befolkning som sådan.
Lignende forhold afspejler sig i andre europæiske nationer fx Holland, Danmark og Tyskland osv.
(Man er gået så langt, at man ad bagdøren har indført flerkoneri, og det på trods af, at det er forbudt ifølge loven – tillige har man fundet ud af, at ca. 6000 piger

hvert år forsvinder ud af Storbritannien for at blive gift eller myrdet i Mellemøsten). På det seneste er man gået så langt, at man på grund af pladsmangel er begyndt at lukke voldtægtsforbrydere, voldsmænd og røvere ud af fængslerne før tiden for at give plads til nogle andre voldtægtsforbrydere, voldsmænd og røvere. Volden er eksploderet overalt i Europa. Nu ser vi børn og unge myrde hinanden. Hver uge myrdes en teenager i London. Kilde: (Sky News). Rationaliteten er brudt sammen! Verden er blevet syg – sindssyg.

*Disse terrorceller findes og i andre Europæiske lande, såsom Tyskland, Holland, Frankrig, Sverige og Danmark. For nyligt er det da også kommet frem, at indvandrerkriminaliteten udgør den største trussel mod det danske samfund. En trussel, som man i første omgang forsøgte at holde hemmelig. En af disse grupper er kendt under navnet Black Cobra, hvis leder er en palæstinensisk forbryder. Endvidere er der Blågårds Plads-gruppen, som betegnes som Danmarks mest kriminelle gruppering. Disse grupper er så hårdkogte, brutale og afstumpede, at selv rockerne løber skrigende hjem til mor. (må Glistrup hvile i fred). For bare ti år siden var indbrud juleaften et næsten ukendt fænomen. Nu er tallet støt stigende. Da jeg var barn, låste man aldrig døren om natten. Den anden store trussel er totalt stupide, enfoldige og uvidende politikere! ( Socialdemokratiet, De Radikale Venstre og SF.)

Som bekendt var Søren Kirkegaard ikke begejstret for den demokratiske tanke for, som han sagde ” det ender jo med, at de dumme for ret – ikke fordi de nødvendigvis har ret – men fordi de er flest”.

Disse politiske partier og de såkaldte kulturblinde naivister udgør en kæmpe trussel mod det danske demokrati og den danske kultur og på længere sigt den danske befolkning! Islam vil være det fremtidige riges stærke kraft: Al uma el Arabia. Verden vil undre sig. Den, der i dag ikke ser det, driver strudsepolitik. I Holland er etniske hollændere nu begyndt at udvandre for, som man siger:” Vores børn har ingen fremtid i dette land” Kilde: Sky News.

”Antikrist lagde allerede for 1300 år siden gøgeægget i den moderne teologis rede, og se, ægget er udruget, og gøgen bliver madet. Dette er gøgeægget i reden, hvoraf islam udruges. Den kaster de rigtige børn ud af reden, bliver ernæret af plejemoderen og begynder at gøre sig selvstændig og flyver ud”.

Det skrev Marius Baar i slutningen af 70erne. Men der var ingen, der forstod, hvad han talte om! I dag har man reelt indført – jizya – dvs. den skat, som Europæiske dimmier (beskidte undermennesker) skal betale til muslimerne, idet millioner af muslimer i dag bliver forsørget af europæerne.

Den demografiske bombe tikker hvert minut overalt i Europa, som man siger i de muslimske kredse:” Hver dag arbejder vores kvinders underliv for jeres udslettelse”. Mens Hr. og Fru. Olsen kun har ”råd” til to børn, så får Mustafa og Fatima seks børnechecks hver måned. Samtidig med at Mustafa er på bistands hjælp, så nægter Fatima konsekvent at stå til rådighed for arbejdsmarkedet, for hun er jo altid gravid. Et eksempel på forskelle i tankegang om ret og rimeligt kommer til udtryk hos ganske mange voksne kvinder fra Somalia, Palæstina og Pakistan. De anser det for et overgreb at skulle ud på arbejdsmarkedet for at forsørge sig selv og sin familie. (se: kultur psykolog Kirsten Damgaard).
Man skal ikke have gået mange timer på planteskole for at regne ud, at Europa er på vej ud i et kulturelt selvmord! Vi lever kun på lånt tid.
Med andre ord: vi forsørger selv vores børns bødler – et sådan vanvid har man aldrig tidligere set i verdenshistorien. I de sidste årtier har vi set en voldsom stigning af voldtægter, røverier og vold, især mod jøder og homoseksuelle (Muhammeds håndværk) over alt i Europa. 6)

Hvis I bliver dræbt, kommer I i Paradiset. Og hvis I dræber kommer I også i Paradiset, det er islams logik! (Ayatollah Khomeini).

”Det er vores pligt at myrde allahs fjender – vi slår ihjel for allah og vi dør for allah, for så kommer vi i paradis”. Age off terror. B.B. C 2. 6.5. 2008.

Bag sværdet og halvmånen står satan! Hate speech!!!

I en tale holdt i Qatar den 10.april 2006, som blev vist på TV kanalen Al-Jazeera, sagde Moammar Gaddafi følgende: ”Islam vil overtage Europa. Europa vil blive islamisk inde for få årtier. Alle mennesker skal være muslimer.” Muhammed er profet for alle folk I Skandinavien”. Klippet findes på www. Youtube.com. Den 18/12 2004 sagde den selv samme Gaddfi i et interview på Sky News følgende:” Tyrkiet vil blive den trojanske hest i den europæiske familie og bygge bro for den islamiske terror i Europa”.

Hos DR. Peter Hammond finder man en nærmere redegørelse for islams strategi og ekspansionsmønster. ”Islam er ikke nogen religion og ej heller en kult. Islam er et komplet system. Islam har religiøse, juridiske, økonomiske, og militære komponenter. Den religiøse komponent er et dække over alle de andre komponenter”. Siger man først ja til den ene del, så” køber” man reelt hele parken. Allahs det levende helvede begynder med tørklædet og halalslagtning! Har man først accepteret disse grusomme forbrydelser; så har man åbnet porten til helvede – hadets og voldens verden, og den dermed følgende vold, kriminalitet, rovmord, røverier, massevoldtægt, etnisk udrensning og undertrykkelse, narkohandel, vold mod kvinder, afhugning af arme og ben, omskæring af små pigebørn, stening til døde, halshugning og hængning af kvinder, børn, homoseksuelle samt mange, mange andre grusomheder, som alle er komponenter af de islamiske dårligdomme; når der ikke findes rationelle love og myndigheder – men kun allah, så ender vi alle i Allahs det levende helvede. Konklusionen bliver: når man først siger ja til halalslagtning, så lister man alle de andre komponenter ind af bagdøren. Islam er ikke nogen religion, det er blot noget, man bilder folk ind, indtil muslimerne bliver mange nok til magtovertagelse.

Islam er ikke nogen religion. Islam er et totalitært system (det ville svare til, at man kaldte kommunismen og nazismen for en slags religion). Man kan sige, at islam er 1 procent kristendom 2 procent jødedom og 97 procent had, vold, blod og terror! Hvor ved jeg det fra?

Det ved jeg, fordi det afslører 1400 års historiske kendsgerninger med klar tydelighed lige fra røverhøvdingen Muhammed tid til vor tids ”Hitler” den sindssyge præsident Mahmoud Ahmadinejad i Iran, som ikke skammer sig for offentligt at agitere for udryddelsen af Israel.

”Hvor mange en by har vi ikke tilintetgjort, der var mere magtfulde end din by… (Sura, 47.23)

  PBr

  Posted: 28 oktober 2011 - 07:54 - Svar

  Klar fremstilling af skræmmende perspektiver.
  Hvad der også er skræmmende er hvis den europæiske befolkning & ledere, forbliver splittet i det lallende naive flertal & et efterhånden fuldstændig defaitistiske mindretal der har indset faren, så vil islams magt overtagelse gå rigtig hurtig, bistået af islams nyttige idioter.

Prudentius

Posted: 28 oktober 2011 - 00:57 - Svar

“…flere tilbud til mænd med anden etnisk baggrund.”

Hvad med et spark lige i menneskerettighederne? Så de svulmer op, bliver blå, dernæst sorte, og tilsidst falder af!

Sareen og den regering han er en del af er en lang vittighed.

Men jeg må indrømme jeg ikke finder den morsom.

  Bjovulf

  Posted: 28 oktober 2011 - 03:07 - Svar

  Hvad med et bare at give dem et tilbud om betalt hjemrejse på enkeltbillet for hele familien – et af den
  slags tilbud man ikke kan afslå 😉 -, hvis de gentagne gange viser, at de ikke vil eller kan acceptere
  danske / vestlige love, værdier, normer og omgangsformer – fx. gennem denne type opførsel eller insisteren på at kunne lave tvangsægteskaber, æresdrab eller kvindelig omskæring samt krav om særlige bede- og baderum, særlige svømmetimer for muslimer eller krav om halalmad (til alle) eller lignende særrettigheder?

  Så hjalp det nemlig med statsgaranti i en gevaldig fart – ja, faktisk burde sådanne krav være noget
  de helt naturligt skulle skrive under på at ville overholde på tro og love ved ankomsten til Danmark,
  samt, at de var indforstået med konsekvenserne, hvis dette senerehen viser sig ikke at være tilfældet.

Bjovulf

Posted: 28 oktober 2011 - 02:52 - Svar

Skræmmende tal – især angående alt for høje fødselstal og udvandring fra visse lande
samt alt for lave fødselstal og alt for høj indvandring til visse andre lande – bla. i Europa.

BBC: 7 billion people and you: What’s your number?

Nr. 2.884.085.973 – og ingen børn. Det er da altid noget, at det ikke er min skyld 😀

http://www.bbc.co.uk/news/world-15391515

The world’s population is expected to hit seven billion in the next few weeks. After growing very slowly for most of human history, the number of people on Earth has more than doubled in the last 50 years. Where do you fit into this story of human life? Fill in your date of birth below to find out.

ThorG

Posted: 28 oktober 2011 - 05:09 - Svar

På hvilket niveau af magt skifter udviklingen, vi ser, fra at være overraskende til at være forudsagt og intenderet?

Blairs kvarte milliard minder om et usselt lensløst grevskab tildelt bonden, som lykkedes at lokke sin egen kaste i baghold for kongen og lensadelen. Han har fået en et-længet herregård med et par stenede marker, men er adelig for evigt. Selvom det virkeligt gode selskab stadig blot ser hans slags som en nyttig idiot – så vil han altid være den store greve for de nye proprietærer (chefredaktører, EU-pampere osv. – selvom der pludselig ikke er så mange flere proprietærgårde tilbage at dele ud af).

Hvem er de virkelige konger og lensfolk, for hvem den for alvor fri bondekaste var for stor en trussel? Og en anarkistisk overgang med islam og kommunisme til et totalitært overvågningssamfund var at foretrække?

“Bønder og tømrer’, jyske knejte…..”

Torben Snarup Hansen

Posted: 28 oktober 2011 - 13:06 - Svar

Med hensyn til Pressburg’s tese – som præsenteret her på Snaphanen – ser henvisningen til arianismen ud til at være det svage punkt. Denne “kætterske” lære blev udbredt blandt germanske stammer før de folkevandringer, der væltede det vestromerske rige, herunder Spanien i det 5. årh. I flere generationer herskede visigoternes arianske konger og aristokrater således over et stort flertal af katolske undersåtter på den Iberiske Halvø, men dette ændredes formelt og reelt, og kongeslægten og adelen konverterede til katolicismen længe før den islamiske invasion i 711. Sandsynligvis var arianismen trængt kraftigt tilbage i Spanien i det skæbnesvangre år 711. Ganske vist er det også sandsynligt, at de indtrængende arabere og de oprindelige berbere i Maghreb endnu ikke havde fået den nye herrefolksreligion “på plads” med hensyn til dogmer og ritualer, men i det mindste i én afgørende betydning må erobringen af Spanien betegnes som et islamisk foretagende: året før berberen Tariqs overfart til nordsiden af det stræde, der senere fik hans navn, slog han i Tanger mønter med teksten “jihad”. Musa, der var den arabiske guvernør over Maghreb, sluttede sig hurtigt til sin underordnede hærfører, og hans – Musas – søn blev indsat som en selvstyrende fyrste, der aspirerede til at blive konge over både katolikker og muslimer i Spanien og bl.a. derfor giftede sig med en prinsesse fra det slagne visigotiske dynasti. Dette projekt blev dog snart standset, og Musas søn blev myrdet på khaliffens ordre. De følgende 40 år var al Andalus en del af islams imperium (styret fra først Damaskus og derpå fra Baghdad). Senere blev det et selvstændigt emirat og fra år 930 et khalifat – ganske som resten af de islamisk beherskede lande.

  Allan Hansen

  Posted: 28 oktober 2011 - 14:34 - Svar

  Idéhistorisk set er Koranen symbolet på 1400 års had, vold og terror! Intet sted i verden har islam kunne leve sammen med almindelige og normale mennesker.

  Man hører ofte den romantiske myte om den fredelige sameksistens mellem muslimer, krisene og jøder på den Iberiske Halvø, men det er ukorrekt. Historieforfalskning og intellektuel uhæderlighed, når den er værst. Så lad os derfor kaste et kort blik i de spanske historiebøger!

  Plyndringstogter.

  Det er farligt, at lade mennesket for tydeligt mærke, hvor meget

  De er lig dyrene uden samtidig at understrege deres storhed.

  Blaise Pascal. (1623-62)

  På sporet af Adam. Af Herbert Wendt. 1958.

  I 710 var der knap gået 80 år siden røverhøvdingen Muhammeds død, og hans arvinger havde allerede spredt (udvidet)det islamiske imperium fra Kinas grænse til Atlanterhavetskysten i Nordafrika. Krigen i Mellemøsten begyndte med Muhammeds røvere og banditter, og den krig slutter aldrig. Muslimerne erobrede Irak i (637), Syrien (640), Ægypten (641), og Persien (641) – de var alle fortrinsvis jødiske og kristne samfund. Springet over Gilbraltarstrædet lå nu lige for, hvis ekspansionen skulle forsætte. I den situation dummede spaniere sig slemt, da de henvendte sig på den anden side af strædet og bad om hjælp i den interne spanske borgerkrig.

  Det skulle senere vise sig at være den største fejltagelse i den spanske historie.

  For bagefter rykkede de muslimsk hjælpetropper ikke ud af gæsteværelset. De overtog simpelthen hele boligen. Erobringen var et plyndringstogt af den type, som afspejlede de arabiske nomadestammers livsform. Før Muhammed lå de arabiske stammer i evig krig med hinanden om ørkenens sparsomme ressourcer.

  Muhammed ønskede at forene araberne, men han forstod også, at uden disse plyndringstogter ville befolkningen vokse hurtigere end fødevare-produktionen.

  Det problem løste han med dihad, den hellige krig, som tilhængerne af hans nye religion gav sig til at føre mod hedningene. Muslimerne havde ikke lov til at slås indbyrdes, så lige så snart naboerne var omvendt med sværdet, blev det nødvendigt med nye plyndringstogter på jagt efter nyt bytte. På den måde

  skabtes en vældig krigsmaskine, og det borgerkrigsramte Spanien lå lige for som et hurtigt og nemt bytte. Ifølge historie professor Bernard Lewis med speciale i Mellemøstenstudier varede disse plyndringstogter i næsten tusind år.

  Nogle mener ligefrem, at de ikke er slut endnu med henvisning til Kosovo, Bosnien, Tjetjenien, Kashmir og Sudan osv.

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, – o – ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  På Tarifa havde det kristne Europa for 1300 år siden sit første møde med den nye trussel fra islam.

  I 710 gik en maurisk kriger ved navn Tarif i land på Tarifa med ca.7000 krigere for at sondere terrænet. Således blev Tarifa den første af talløse andalusiske lokaliteter, som fik et nyt arabisk navn. Tarif og hans kriger vendte tilbage med et bytte, der fik tænderne til at løbe i vand på de arabiske terrorister. Det følgende år sendte de feltherren Tariq over strædet ved romernes Calpe, der ved den lejlighed også tog navneforandring til Tariqs klippe, det vi i dag kalder Gibraltar.

  Fem år senere var det hele overstået, bortset fra et lille hjørne i Nordspanien, hvor de sidste kristne stadig holdt stand.
  Allerede i 718 gik en adelsmand ved navn Pelayo i gang med at organisere modstandskampen i Asturien, men der skulle gå op til 800 år, før hans efterkommere kunne gøre skaden god igen. For Andalusiens første første kalif, Abd al-Rahmán var det et spørgsmål om at sikre grænserne imod de kristne generobrere, men sydpå følte Abd al-Rahmán sig lige så truet af sine muslimske trosfæller på den anden side af strædet, hvor de stod på spring for at få del i Andalusiens sagnomspunden – og noget overdrevne rigdomme.
  Desuden var der store indre spændinger i landet, hvor de kristne stadig var i flertal, mens muslimerne var delt i mindst tre grupper: den lille arabiske overklasse, det store mauriske tjenerskab, og den endnu meget lille gruppe af omvendte kristne. Allerede i 1082 nåede de første kristne generobrere til Tarifa, hvor Kastilliens krigerkonge Alfonso V1 drev sin hest ud i vandet og triumferende råbte” Dette er enden på landet al-Andalus. Efter at have erobret Toledo følte Alfonso sig i stand til det hele, men muslimerne hentede forstrækninger fra deres trosfæller på den anden side af strædet, og fire år senere blev de kristne atter drevet ud af Sydspanien. Det er sandt, at Andalusiens muslimske herskere også betalte en dyr pris, fordi de måtte aflevere magten til disse invasionsstyrker. Det har aldrig været gratis at hente hjælp i Nordafrika.

  Først 200 år senere var tiden moden til den kristne generobring af Tarifa, som på dette tidspunkt var en grænse by i Spaniens sidste muslimske kongedømme Granada. Igennem hele 1292 forsvarede Tarifas kristne kommandant Alonso Pérez de Guzmán den isolerede by mod de genforenede muslimer. I løbet af belejringen kaldte muslimerne Guzmán frem på brystværnet, for at han kunne se sin lille søn Pedro, som muslimerne havde taget til fange. Kommandanten

  fik valget mellem Pedro Alonso død eller Tarifa overgivelse. Som svar trak Guzmán sin dolk og kastede den ned til belejrerne, som skar struben over på barnet. Bagefter lagde de hovedet i en kastemaskine og sendte det over bymuren, så farmand kunne nyde synet på nært hold. Hvordan var muslimerne kommet i besiddelse af sønnen? Han blev taget til fange af en kristen prins, der konspirerede om Kastilliens trone og håbede på hjælp fra muslimerne.

  Disse opslidelseskrige var lige så vigtige som de store slag, hvis en af parterne ville hævde sin ret til landet. Derfor gjaldt om at skaffe nybyggere for enhver pris, og i 1334 gik Alfonso X1 et skridt videre. Han tilbød amnesti til fanger og fredløse, der tog ophold på Tarifa i minimum et år og en dag.

  Kampen mod islam.

  Død før livet – eller livet før døden?

  Efter Granadas fald i 1492 skulle man måske tro, at Tarifas indbyggere kunne ånde lettet op, men det var langt fra tilfældet. Spanien gik samme år ind i stormagtstiden efter opdagelsen af søvejen til Amerika, men landet var samtidig ude af stand til at sikre sin egne kyster mod mauriske og tyrkiske pirater, hvis vigtigste bytte var mennesker – menneskevarer, som efter voldtægt blev solgt til Nordafrikas enorme slavemarked. Denne trussel var ikke drevet helt over, da en ny fjende viste sig i horisonten. Efter den engelske besættelse af Gibraltar i 1740 blev Tarifa atter grænseland og en vigtig brik i det strategiske spil om kontrollen med indsejlingen til Middelhavet.

  Det er nok kun de færreste, der ved, at Andalusiens otte provinshovedstæder skylder danskerne deres eksistens. Efter forskrækkelsen i 844, hvor kong Horiks vikinger plyndrede Sevilla, inviterede emiren Abd al-Rahman 11 to yemenitiske stammer til at tage ophold i det østlige Andalusien for at forsvare denne del af kysten mod los vikingos eller ”machus”, som de blev kaldt på arabisk. Yemenitterne slog sig ned i Pechina, men nede ved kysten og her

  byggede de et tårn, som de kaldte vagttårnet: al-Mariya. Almeria! Så havde man et navn. Nu manglede man blot en by. Den voksede snart op under tårnets beskyttede mure. Knap var byen blevet hovedstad i 995, før en nordafrikansk flåde trængte ind i havnen brændte skibene og plyndrede byen.

  Dette med vikingerne er måske en anekdote, men også en passende start på byens historie, for Almeria har i mere end tusind år lidt under pirateriet som intet andet sted i Europa.” Havet koger af pirater” skrev den spanske vicekonge af Napoli hjem. Vor tids jihad er ikke en form for ny opfundet islamisk terrorisme. Den er blevet brugt til at udvide den islamiske verden, siden araberne i 700-tallet begyndte at rage det meste af Nordafrika til sig, og allerede i år 830 gik muslimske krigere, de såkaldte saracenere i land nord for Rom, hvor de hærgede og plyndrede den første Peterskirke. I 1200-tallet erobrede tyrkerne Anatolien, der var en del af det Byzantinske rige. Senere indtog de Konstantinopel og omdøbtes byen til Istanbul, hvorfra det ottomanske rige ekspanderede til det meste af middelhavsområdet.
  Fra Perignan i Frankrig til Portugal ligger jorden uopdyrket, fordi folk ikke turde bo tættere ved vandet end fire, fem mil”, klagede prokuratoren ved det spanske hof i 1538. Situationen ved de spanske kyster skal ses i en større sammenhæng. I 1529. stødte Karl V og Tyrkiets sultan Suleiman el Magnifico sammen foran Wiens port. Knap havde Spanien sluttet sin 800 års kamp for at generobre deres land fra muslimerne, før disse rettede et nyt stød mod selve Europas hjerte. Europæerne stod langt fra sammen mod den islamiske trussel. Kaperstaterne støttedes indirekte eller endda direkte af England, Holland og Frankrig, der alle var begærlige efter en del af det spanske imperium. Det passede dem udmærket, at Spanien havde hænderne fulde på hjemmefronten.

  PIRATKYSTEN.

  Krigen mellem Spanien og Tyrkiet førtes lige så meget til søs som til lands. Hele Nordafrikas kyst fyldtes med kaperstater og tyrkiske vasalstater, hvis vigtigste erhverv var sørøveriet. Det ved ethvert spansk skolebarn. Desværre kunne piraterne tit mønstre større styrker end forsvarerne. Kampen mod kaperstaterne var den spanske histories længste krig. Men det er også en mærkelig overset krig, selv om den næsten førte til Almeria provinsens affolkning. Efter Granadas fald i1492 blev denne opslidelseskrig meget mere brutal fra muslimernes side. Togterne havde tidligere været et rent forretningsanliggende, men derefter forekom hævnmotivet ofte at være lige så vigtigt.
  Det var slaver, som var piraternes mest eftertragtede bytte. Nogle historikere skønner, at alene i Algier passerede en million mennesker slavemarkedet i løbet af tre århundreder. Endnu i 1700-tallet fortæller en engelsk rejsende, hvordan han har set 3000 lænkede kristne fanger i Tetuans fangehuller, hvor de ventede på at blive at blive drevet til markedet. Hvis den spanske og portugisiske slavehandel var grusom – og det var den, det skal der ikke herske nogen tvivl om! Så var det dog for intet at regne i forhold til muslimernes transatlantisk slavehandel, som stod på i mange århundreder, og slavehandlen foregår stadig i den muslimske verden – man kalder den bare noget andet.

  Det var hovedsagligt Spanien, Portugal, Italien, Holland og England, der var offer for disse slavejæger men strakte sig så langt, som til Island.

  Det anslås, at slavejægere fra Nordafrika indfangede over en million europæere i perioden 1530-1780.( 250. år).
  Nogle af disse var den danske konges undersåtter
  Den 21. august 1635 afsendes et brev fra Algier adresseret til “Øvrigheden i København”. “Findes der da ingen barmhjertighed, ingen næstekærlighed, ingen samvittighed, som kan vækkes? Findes der da ingen gudfrygtige mennesker, eller har vi ingen nådig konge? Har vi ingen retfærdige herrer og øvrigheder eller ingen gudfrygtige præster, ingen forældre, venner eller brødre, som lader vor dødbringende nød og angst og vore veklager gå til hjertet?” spørger brevskriverne, der gennem årene har sendt adskillige breve til deres kære, men aldrig har fået svar.

  Brevskriverne er to gange blevet narret af udsendinge fra Danmark. Udsendingene købte huder og sukker for løsesummen, der skulle have købt dem fri. Nu er en tredje udsending fra Danmark dukket op med løsepenge, men de er ikke sikre på ham.

  De afslutter brevet med i Guds, Jesu og næstekærlighedens navn at bønfalde myndighederne i Danmark om ikke at glemme dem, men at der bliver bedt for dem foran alle Guds hellige altre og fra alle prædikestole i alle lande regeret af deres nådige herre kongelige majestæt, så at Guds krafts nådige vilje kan skænke dem friheden og lede dem ind i et kristent land.

  Af brevet fremgår, hvorfor de befinder sig i Algier, eller Barbarien som brevskriverne kalder deres opholdssted: “Vi er bortført til slaveri og trælbundne i bortførernes land”, bortførere som de beder Gud nedkalde sin straf over.

  Hvem var disse danske undersåtter, der levede som slaver i Algier i 1635? For at få svaret herpå skruer vi tiden tilbage til højsommeren 1627. Da hjemsøgtes Island af sørøvere. De jagtede ikke gods og guld, som Island heller ikke er rig på, men mennesker.

  Specielt Vestmannaøerne blev hårdt ramt. Af øernes 400 indbyggere blev små 250 taget til fange. Over 30 øboere blev dræbt, mens det lykkedes godt 100 at skjule sig i klippehuler eller ro over til fastlandet.

  De til fangetagne blev roet ud til piraternes skibe. Først da skibene satte sejl og lagde kursen sydover, blev islændingene klar over, hvem deres overfaldsmænd var. De troede en overgang, de var englændere, for englændere havde tidligere overfaldet og plyndret øerne, og nogle af sørøverne og mandskabet ombord talte engelsk og så engelske ud.

  Men af de fleste bortføreres sprog og udseende regnede islændingene ud, at piraterne måtte være tyrkere. Da de også fandt ud af, at sørøvernes anfører hed Murad Reis, gik det op for dem, hvorfor de var blevet indfanget. De skulle sælges som slaver i Nordafrika, for Murad Reis var tyrkernes dygtigste slavejæger.

  De 250 øboere og andre 150 fra fastlandet var langt fra de eneste europæere, som Murad Reis og andre nordafrikanske korsarer bortførte og solgte som slaver. Det anslås, at slavejægere fra Nordafrika 1530-1780 indfangede over 1 million europæere for at sælge dem på slavemarkeder i Tripoli, Tunis, Algier og Rabat-Salé eller udveksle dem mod løsepenge.

  Nordafrikanernes jagt på slaver var et led i den flere århundreder lange strid mellem kristne og muslimer. Konflikten skærpedes i 1400-tallet, da muslimske osmanner i 1453 erobrede det kristne Byzans’ hovedby, Konstantinopel, mens kristne spanske konger gen-erobrede dele af Spanien fra muslimerne.

  Halvdelen af de slavetogter, der udgik fra Nordafrika, var anført af renegater, altså kristne europæere, der var konverteret til islam. Murad Reis var hollænder og hed Jan Janszoon, før han fik sit tyrkiske navn. Hans og andre renegaters omvendelse kan have flere forklaringer. Den muslimske tro kan have tiltalt nogle, men for de fleste var det et liv i pomp og pragt i Nordafrika, der gjorde dem til muslimer.

  Andre igen – som korsaren Ali Basha Fartas med fødenavnet Ochali – ville have hævn, fordi de var blevet dårligt behandlet på deres hjemegn eller af deres redere i Europa. I spidsen for en flåde vendte renegaten tilbage til sin fødeby i Calabrien og ødelagde nogle adelsfolks ejendom. Han belønnede slægtninge, der valgte at konvertere og følge ham til Algier.

  Slaveriet i Algier kulminerede 1550-1650. Anslået en fjerdedel af byens indbyggere var da slaver. I virkeligheden var antallet af indbyggere med europæisk baggrund langt højere, da mange slaver havde omvendt sig til islam. Det gjorde de af enten overbevisning, tvang eller nød.

  Da de fleste mandlige slaver var beskæftiget med udmarvende arbejde i stenbrud, på moler eller ved vejanlæg eller værre endnu var roere på korsarernes galejer, var dødeligheden blandt slaverne høj.

  Mange slaver forsøgte at konvertere til islam, da de fandt ud af, at muslimer ikke måtte holdes som slaver. Men ofte afviste slaveherrerne slavernes ønske om omvendelse, da de i så fald mistede værdifuld arbejdskraft.

  Øernes præst, Ólafur Egilsson, var blandt de tilfangetagne, men han og hans kone blev ikke sat til salg, da tyrkerne ville have løsepenge for dem. Egilsson blev derfor en måned efter ankomsten til Algier sendt til Danmark efter løsepenge. Det gik trægt, da Christian IV’s Danmark var besat og fattigt. Efter hjemkomsten til Island nedskrev han en beretning om tyrkernes overfald på øen.

  Cirka 35 islændinge døde kort efter ankomsten til Algier. Andre 20 købte sig fri i de første år, og andre 35 blev købt fri otte år senere blandt andet for penge, der var indsamlet i kirker i Island, Norge og Danmark. Blandt de frikøbte i 1635 var Egilssons kone. Parrets to små børn måtte blive i Algier, og man ved ikke, hvad der blev af dem. Resten, omkring 300, blev dernede, og dem ved man lige så lidt om. Hovedparten endte sikkert deres dage som slaver, men det vides, at mange unge konverterede til islam.

  En enkelt islænding, Gudridur Símonardóttir, ved vi meget om. Hun og sønnen Sölmund bortførtes sammen med de andre øboere i 1627, mens hendes mand Eyjólf Sölmundarson undslap. Hun og sønnen havde været slaver for den samme tyrker i otte år, inden det i 1635 lykkedes hende at sende et brev til Eyjólf. Hun var blandt de frikøbte i 1635, men hun måtte lade sønnen Sölmund blive tilbage i Algier.

  Brevet til ægtemanden nåede ham imidlertid aldrig, da han nogle måneder forinden var omkommet under en heftig storm på havet. Senere erfarede hun, at Eyjólf, som de fleste andre mænd, hvis koner var blevet fanget i 1627, havde taget sig en husholderske, og da han regnede med, at Gudridur var død, giftede han sig med hende og fik fire børn.

  Havde han stadig været i live, da Gudridur 10 år senere dukkede op på Island, var han formentlig blevet halshugget, da halshugning på den lutherske ortodoksis tid var straffen for ægteskabsbrud.

  Da Gudridur Símonardóttir og de godt 30 andre frikøbte ankom til København i 1636, blev Hallgrímur Pétursson, en ung teologistuderende, sat til at genopfriske den rette lutherske lære for dem. Hallgrímur og den 17 år ældre Gudridur forelskede sig, og hun blev gravid. Som straf blev de sendt hjem til Island.

  De kunne imødese hårde straffe for hor, da de regnede med, at hendes mand var i live. Hvis ikke hendes mand Eyjólf var død, ville Gudridur være blevet straffet med druknedøden og Hallgrímur med øksen.

  I Island blev de efter en længere retssag gift. Først i 1651 fik Hallgrímur Pétursson en præstestilling. De fik mange børn, men alle undtagen én døde før voksenalderen. En af døtrenes død gjorde Pétursson til salmedigter, og han regnes for Islands betydeligste salmedigter. Han er repræsenteret med to salmer i den danske salmebog.

  Gudridur Símonardóttir har fået et skidt eftermæle. Hun kendes under øgenavnet Tyrker-Gudda, da hun på grund af sine otte-ni år i Algier som slave for en muslimsk mand – helt uretfærdigt – blev mistænkt for kætteri og for usømmelig omgang med kristendommens fjender, muslimerne.

  – Jørgen J. Grimstrup er lektor og cand.mag. Slaveriet i det tyrkiske Nordafrika, og de islandske slavers skæbne danner baggrund for Jørgen Grimstrups roman “Laurids”, der netop er udkommet.

  Hvis man skal forstå kampen mod islam og udvisningen af muslimerne, er der lige en vigtig detalje, vi skal have med. Datidens kristne højborg Byzans, som nu hedder Istanbul, blev stormet og indtaget af muslimerne i 1453. De kristne forsvarere, der var tilbage, fik alle halsen skåret over. I Byzans lå verdens største kirke, Hagia Sofia kirken. Det er i dag en moské, som nu hedder Hagia Sofia Moskéen. Muslimerne trængte helt op til Ungarn. Her blev de endelig standset og slået tilbage. Historien er herodotisk dvs. fortløbende og konfiktuel.

  I løbet af det 16.årh. erobrede de ottemanniske sultaner Bagdad, Ungarn, Ægypten og største delen af Nordafrika, og takket være deres flåde fik de magten over Middelhavet. I 1492 indtog Ferdinand af Aragonien og hans Dronning Isabella af Castilien Granada, som var den sidste islamistiske by på Halvøen. Men det var først i søslaget ved Lepanto, at ottomanernes magt blev knækket, og de kristne genvandt overherredømmet i Middelhavet. I søslaget ved Lepanto 1571deltog den berømte spanske forfatter Cervantes Saaveda(1547-1616), som nok mest er kendt for sin berømte roman Don Quijote her mistede han sin venstre hånd. Han blev sener taget til fange af nogle sørøvere, og de følgende fem år holdt, som slave i Algier. Syg og nedbrudt kom han i 1580 fri ved familiens økonomiske hjælp og kunne vende hjem til Spanien. Men det skulle senere vise sig ikke at være den sidste gang, Europa var truet af udslettelse af den islamiske krigsmaskine. I 1683 stod tyrkerne i det sydlige Europa foran Wien port med ca. 30.000 mand (nogle historikere mener, at tallet var meget større; men det er en anden sag). Europa, der var svækket gennem religionskrige, var nær kommet under islams herredømme. Så havde der ikke eksisteret noget kristent Vesten.

  ”Den kristne tro er to fingerbredder fra udslettelse, hvis I bliver herre, ” sagdeTerkeli til den tyrkiske vesir, som det næsten var lykkes at lægge Europa ind under islam i 1683. Wien gjaldt dengang som kristendommens bolværk ”. ( Histoire de L´Empri Othoman, 1713.)

  Som bekendt lykkes det Nordeuropæerne at samle sig i en fælles front mod islam, og tyrkerne blev fordrevet. Og fra da af var Europa blevet så stærkt militært, at Muhammeds røverbander ikke længere kunne løbe europæerne over ende. Muslimerne har altid ført kujonkrig. Hver gang de har mødt en veludrustet hær, løber de hjem og gemmer sig blandt kvinder og børn – ” vi har aldrig gjort noget”.

  ”At dræbe en hykler, der nægter at omvende sig, er mere værd end 1.000 bønner” Ayatollah Muhammed Guilavi, 1983.

  De nordafrikanske kaperstater er et mærkeligt overset kapitel i slavehandelens historie. Historikerne har ofte meget større opmærksomhed på de forbrydelser, som europæerne på samme tid gjorde sig skyldig i andetsteds. Efter de spanske muslimers udvisning sidst i 1500-tallet drev faren for hjemlandets ” femte kolonne” over, men Almeria lå næsten ubefolket. Efter hvert større piratoverfald var mange overlevende kristne nybyggere så demoraliserede, at de vendte tilbage til Kastillien. Intet andet sted kostede det så mange tårer og så meget blod at vinde freden, efter at man med meget besvær havde vundet krigen.

  JØDERNE DER FORSVANDT.

  Lad os indledningsvis starte med at fastslå, at jøderne altid har været gode til at integrere sig i det omkring liggende samfund – endda så gode, at det vakte misundelse blandt tyskerne – denne tragiske historie kender vi alle.

  Jøderne har altid været dygtige håndværkere, handelsfolk, kunstnere og videnskabsfolk.

  Lad mig blot nævne tre verdensberømte jøder, som alle om end på hver sin måde har fascineret verden.

  Albert Einstein, Charlie Chaplin og Bob Dylan. Man kunne for så vidt nævne mange berømte filmskuespillere, filminstruktører og musikere med jødisk baggrund.(..)

  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, O ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  Det skal for en ordens skyld tilføjes, at også de spanske jøder var hårdt trængt under muslimernes brutale angreb. Man skønner, at der i middelalderen fandtes ca. 150.000 – 200.000 jøder i Spanien. Da udgjorde de ca. 15-25 pct. af befolkningen. Kun tre synagoger minder om, at de har eksisteret. I 1013 blev Códobas jøder ofre for de første jødeforfølgelser i det muslimske al-Andalus.

  Jøderne havde som alle andre været agerdyrkere, indtil forfølgelserne tvang dem til at opgive deres jord og ejendomme. I 1013 blev Córdobas jøder massakreret af byens nordafrikanske lejetropper. De overlevende søgte tilflugt i Lucena (lille Jerusalem), som også tog imod flygtningene efter en anden stor jødemassakre i Granada. 1066 blev hele den jødiske menighed i Granada slagtet af muslimerne. Da almohaderne (marokkanerne) erobrede landet, blev de stillet over for valget mellem islam eller døden. Der var næsten ingen jøder tilbage, da de kristne generobrere fra Nordspanien i 1212 trængte ind i Andalusien og blev modtaget af de overlevende jøder som befriere. Der er ingen spor af Córdobas store synagoge, som Fernando111 gav tilladelse til at bygge i de lykkelige år efter tilbagekomsten i 1236. Ingen aner, hvor den lå. I dag bor der omkring 40.000 jøder i Spanien. Kun de færreste ved, at igennem et halvt århundrede var Ronda et selvstændigt kongerige. Episoden hører hjemme i en forvirret periode af Spaniens historie, og Rondas tre mauriske småkonger er i virkeligheden mere kendt for deres død end for deres liv. På trods af de fine titler var der reelt tale om tre røverhøvdinger. Såvel de tysktalende som de fransktalende – blev kristendommens tapreste forsvarere. Under Karl Martel blev den store muhamedanske invasion i 732 standset ved Tours i Sydfrankrig. Og Martels sønnesøn, Karl den Store, blev en af den europæiske histories store kristne herskere. Han blev frankernes konge i 768, og ved sin død i 814 havde han udstrakt sit rige til at omfatte næsten hele Vesteuropa.

  Det var så myten om den fredelige sameksistens mellem muslimer, kristne og jøder på den Iberiske halvø – og som vi har set det ovenfor, så har den teori ikke meget tøj på. (Se også the myth of islamis tolerance. – How Islamic law treats non-Muslims. Af Robert Spencer. 2005. Det er ganske hårrejsende læsning.

  Se også, http://www.Gatesofvirna.com

  Måske skulle vi lige stifte bekendtskab med en af myternes jordmødre. Det var den Amerikanske forfatter Washington Irving, som besøgte Spanien i 1829. Han var en naiv romantiker og havde ingen grundlæggende indblik i den spanske historie. Irving er langtfra den eneste og ikke engang den første. Men han er en af de hovedansvarlige for romantikernes uholdbare teori. Hans største fadæse var hans grusomme konklusion,” at det var spanierne, som ødelagde paradisets have”. Det skriger jo til himmelen! Mange romantiske myter har forvandlet sig til” historiske” sandheder simpelthen ved at blive gentaget til bevidstløshed indtil vore dage. Normalt skrives historien af sejrherrerne, men i Spanien skete det mærkelige, at den blev skrevet ud fra de besejredes synspunkt.

  Straks efter invasionen i 711 indførte de nye herskere et apartheidsamfund, hvor de kristne både økonomisk og socialt havde status som andenrangsborgere. Som altid indførtes den forhadte skat jizya, som alle ikke muslimer var tvunget til at betale til muslimerne.
  Det var en skat, som kan sammenlignes med det, man i mafiaen kalder for beskyttelsespenge.
  Det var muslimerne selv, som på intet tidspunkt i deres historie ønskede at lade sig integrere, ikke engang da de var blevet besejret i Granada og i starten fik alle faciliteter. Med hensyn til de ud skældte korstog blev de til som et selvforsvar. De var simpelthen en kopi (modsvar) på den islamiske djihad, som skyllede hen over den kristne kultur i store områder af middelhavszonen. Den Iberiske Halvø var blot et af de få steder, hvor det lykkedes at vende udviklingen. De første korstog var for øvrigt en temmelig mislykket affære, idet korsridderne rejste om dagen med fuld oppakning i den bagende sol, hvorimod muslimerne sov om dage og angreb om natten. Kendsgerningerne sorteres nu efter deres politiske korrekthed. Det erfarede José Maria Aznar for nylig, hvor den muslimske verden på ny kræver undskyldninger for vestens formodede overgreb. Aznar mindede om, at muslimerne aldrig har undskyldt invasionen af Spanien. Muslimerne og den samlede venstrefløj med regeringspartiet i spidsen stemplede Aznars kommentar som tåbelig og endda som historisk ukorrekt, for så vidt at Spanien aldrig var blevet invaderet!

  Den offentlige debat føres mellem en kultur, der med tiden udviklede evnen til selvkritik, og en anden, som aldrig gjorde det. Spaniens stadige mere aggressive islamiske organisationer presser voldsomt på for en anerkendelse af det, de betragter som deres historiske rettigheder til landet. Og de vil også afskaffe de traditionelle byfester”Moros y Cristiano”, hvormed mange byer mindes de gamle grænsekrige. Flere steder har man allerede censureret eller helt aflyst festerne. Man kan jo nok tilgive Irving hans araberromantik, idet den alene hviler på et ringe kendskab til den spanske historie, men han skabte det klima, der tillod folk som ham selv at skrive alt det sludder og vrøvl, de lystede, hvor myter er vigtigere end kendsgerningerne, også vor egen H. C. Andersen har bidraget til myten om det romantiske Al-Andalus.
  Også Portugal var under muslimsk belejring igennem mange hundrede år. Og den portugisiske historie ligner den spanske til forveksling. Lande som Syrien, Libanon, Jordan, Ægypten, Palæstina var alle kristne lande, længe før verden så den første muslim. De blev alle løbet over ende af Muhammeds røvere og banditter i det 7. århundrede. Om muslimernes plyndringstogter på Balkan se Ingmar Karlsson for yderlige oplysninger og historiske kendsgerninger se
  som er noget af det bedste (danske) materiale, der findes på området, værket skal især roses for sin bredde, dybde og nuancerede perspektivering.
  Islam trækker det dybeste og længste blodspor ned gennem historien, denne verden endnu har set. Ingen forbryderorganisation har slået så mange mennesker ihjel som netop islam. I 1100-tallet var man i Sevilla gået så vidt, at man indførte et dekret om dødsstraf til alle personer, der ikke bad fem gange om dagen – til allah- vel og mærke.

  Ekspansionsmønstret i Nordafrika, Spanien, Portugal og på Balkan er altid det samme. Plyndringstogter, massemassakrer og massevoldtægter, som er en gammel islamisk ”tradition”, som går helt tilbage til Muhammeds klanmentalitet og ørkenkultur. Allahs had og vold vil ingen ende tage.

  Nye undersøgelser har for nylig uafhængig af hinanden fastslået, at det had og vold herunder selvmordsbomber, som man praktiserer i den muslimske verden, kan føres tilbage til den syge mands bog. Måske vi lige skulle høre

  allahs mening om denne sag og smage på et satanisk vers fra Koranen.

  ”O I troende gør ikke jøderne eller de kristne til jeres venner!

  Dræb afgudsdyrkerne, hvor I finder dem, gør dem til fanger,

  Belejr dem, angrib dem fra baghold. Træffer I vantro, så hug

  Hovedet af dem, indtil I har anrettet et stort blodbad blandt

  Dem.
  Igen ser vi koranens indre svinehund stikke sit hæslige fjæs frem.

   PBr

   Posted: 28 oktober 2011 - 15:20 - Svar

   Her er vi ved rødderne af den kulturkamp vi er midt i.
   Kogt helt ned til “islam er den “satan” både det gamle og det nye testamente advarer mod”, der vil trællebinde verden .
   Så kan nutidige “jeg er ikke religiøs” Sofister gå hjem og vugge, der er sat oldgamle beskrivelser på og det er kampen mod det/den onde der er igang.

   http://youtu.be/MLNvm8sEo9M

   Peter Buch

   Posted: 28 oktober 2011 - 22:06 - Svar

   Der mangler vist en henvisning, hvad er det for noget læseren kunne se:
   se …
   som er noget af det bedste (danske) materiale, der findes på området, værket skal især roses for sin bredde, dybde og nuancerede perspektivering.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 28 oktober 2011 - 13:47 - Svar

Betr Fjordman:

Tre huvudprocesser har pågått parallellt i hela västvärlden sedan 60-talet:

1. Den mest extrema “intellektuella” och “antiimperialistiska” vänstern har radikaliserats. Lenin, Mao, Sartre och Franz Fanon har blivit mainstream i den extrema vänstern. “Antiimperialismen” har utvecklats till ett hat mot västerlandet i alla dess former.

2. Den antidemokratiska vänstern har under många decennier infiltrerat demokratiska partier, framförallt de tidigare maktbärande socialdemokratiska partierna och de gröna. Det är ingen konspirationsteori, utan ett faktum. Det finns parlamentariska utredningar i alla nordiska länder som visar detta. Sök t.ex. på “hotet från vänster” för den svenska utredningen och på PET:s hemsida för den danska. Fram till åtminstone 80-talet finns många rapporter om att socialdemokratiska lokalavdelningar anmälde detta till säkerhetstjänsterna och om att infiltratörer sparkades ut ur partiet. Denna rapportering upphör sedan, kanske för att hotet från vänster inte bedöms som lika allvarligt efter Sovjetblockets upplösning, kanske för att infiltrationen blivit så framgångsrik att den tystat oppositionen inom partiet. Kanske vågar man inte ta en stor konflikt av rädsla för väljarflykt.

Breivik kan mycket väl ha varit en av dessa många infiltratörer, som sista tiden före sitt dåd fick väldigt bråttom att förstärka sin teatraliskt konservativa framtoning.

3 Vänstern har länge arbetat internationellt i sina olika internationaler men har också den globaliserats än mer sedan 60-talet. I ett globalt perspektiv handlar klasskampen inte längre om kampen inom varje samhälle, utan om “den fattiga världens kamp mot den rika” framförallt, tycks det, om den muslimska världens kamp mot Israel och västvärlden. För den globaliserade vänstern är det inte längre lika naturligt som förr att se arbetare på Volvo eller på Netto som arbetarklass. I det globala perspektivet tillhör de också den globala borgarklassen.

Och islam är extremvänsterns slutliga lösning på borgarfrågan.

Lavard

Posted: 29 oktober 2011 - 05:05 - Svar

Religionskrige i Europa? Hvilke religioner? Der findes da ikke flere kristne i Vesteuropa.. Med mindre alle de gamele søndags damer skal ud på nørrebro og bekæmpe muslimere… Nej det bliver en kamp for etniske europæeres fremtid! og ikke en eller anden dommedags krig mellem latterlige religionere.

Leave a Comment