29
okt
Seneste opdatering: 29/10-11 kl. 1632
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

De lavede også en tju-bang reportage i 2006, der ikke var helt sand, men heller ikke hel løgn og som TV skal være, tungen ud af vinduet i et coitus interrumpereret inden forspillet. “There is serious debate about immigration going on,” – undskyld, hvilken seriøs debat ? Debatten om debatten? “Sverige har 1.4 mio immigranter” står der i den medfølgende artikel. Med efterkommere er det 26.8 %, som er snarere 2.5 millioner. Artiklen antyder at det var “racister” der satte ild på Malmøs Moske flere gange i “et islamofobisk backlash.” Enhver der var ved bevidsthed i årene omkring 2003 ved, at det nærmeste man kan komme sandheden er, at det var uopklarede insider-jobs. Ligesom med skudepisoden nytårsaften 2009. – Da jeg flyttede for nylig, fandt jeg et lille 15 tommer TV på bunden af den sidste flyttekasse. Jeg plejede at bruge det på landet i Småland, hvor der kan blive så stille de lange vinteraftener, at selv tre svenske TV kanaler er at foretrække, hvoraf den ene endda var trash-kanalen TV 4. Jeg gav det til Blå Kors butikken nede om hjørnet. Man kan tids nok blive dement af ganske naturlige årsager, måske endda på to minutter og 36 sekunder.

Fort Malmø Sygehus lærer defensiv krigsførsel
Man må sige, at for nogen der er i færd med at miste deres by, og i løbet af en generations tid deres land, tager sydsvenske journalister det forbløffende pænt. Pilotprojektet Malmø er noget foran resten af landet. Jeg kunne dog godt tænke mig et helsidesinterview med en sygeplejerske fra barnakuten, hvor Malmøs kommende herskere plejes i disse år af de tidligere. Tydeligvis under deres håndfaste fædres kyndige opsyn:

I den nya handlingsplanen finns de allra flesta hotsituationerna beskrivna och vad som ska göras. Grundinställningen till hot och våld är nolltolerans men handlingsplanen ska öka beredskapen för att hantera våldsamma situationer för en trygg arbetsmiljö och en trygg miljö även för patienter, anhöriga och besökare. All personal på barnakuten i Malmö bär nu överfallslarm och utbildas i bemötande och attityder.

Personalen kan förebygga eller minska risken för vålds- och hotsituationer genom att bland annat tänka på kroppsspråk och tonfall och samtidigt, om man kan misstänka att en person kan bli våldsam, aldrig vända ryggen till. Det är bättre att den personen tas om hand i ett speciellt rum där det finns reträttväg.Personalen ombeds även att avlägsna lösa föremål som kan användas som tillhygge och att inte arbeta ensam. Viktigt är att aldrig låta någon ”tappa ansiktet” eller bli till åtlöje inför andra.Personalen bör inte heller bära halsband eller stora örhängen för att minska skade- och stryprisken. Handlingsplan ska skydda akutpersonal från våld,(Dödshot på barnakuten i Malmö, Personalbrist hotar säkerheten på barnakuten i Malmö.)

Natten mot söndagen överfölls en jourläkare i lasarettets kulvert. Samtidigt krossades tolv rutor på sjukhusområdet. Nu stängs dörrarna tidigare om kvällarna och väktare sätts in för att öka tryggheten.[..]

Tommy Nilsson är sjukhuschef. Enligt honom kommer det att finnas väktare på plats kvällstid i fortsättningen, så att de 11 personer som jobbar vardagsnätter och de 8 som jobbar helgnätter ska känna sig trygga.Han har också sett till att dörrarnas automatiska lås aktiveras tidigare på kvällen, direkt efter att verksamheten stänger, och att besökare i stället får ringa på en klocka för att bli insläppta. Väktare ska säkra trygghet på Landskrona Lasarett.

Mange danskere kan simpelthen ikke forstå, at svenskerne finder sig i de tilstande, de er nu bliver påtvunget. Der er mange brikker i puslespillet af forståelsen, men min ven historikeren nævnte yderligere to. Man siger jo, at Sverige ikke har været i krig siden 1814, i næsten 200 år. Men svensk jord har ikke været indvaderet siden den korte, danske invasion over grænsen mellem Blekinge og Småland i 1611-13, hvor Kalmar erobres. Det er altså 400 hundrede år siden, og det gør, at den svenske psyke nærmest leder tankerne hen på aztekernes kejser Moctezumas.

I 1519 går spanierne i land, anført af Hernán Cortés. Moctezuma havde erobret nye områder og var handlekraftig, men overfor den europæiske invasion optrådte han rådvild og eftergivende. Cortés og hans mænd fik lov til at rykke ind i det kejserlige palads i hovedstaden Tenochtitlán. Flere måneder forløb uden modstand fra aztekisk side. Konsekvensen bliver voldsomme kampe. Moctezuma dræbes 1520 – sandsynligvis stenet ihjel af aztekerne. Cortés erobrer hovedstaden og hele imperiet. Kejserens passivitet er ikke udtømmende belyst, men efterfølgende beretter spanske kilder, at han frygtede Cortés som en gud – måske som Quetzalcoatl. Dokumentation fra aztekisk side mangler, men det står fast, at Moctezuma inviterede spanierne i en situation, hvor han kunne have benyttet sin militære overmagt mod dem. Her er lidt at tygge på, for en psyko-swedolog: Den ahistoriske Kejser Reinfeldt versus den store, arabiske globaliserings-gud.

Som kontrast: Mine forældre var 25 i 1940. De hadede tyskerne af et sandt hjerte til helt op i 1960′ erne. Der er et memento mori, som endnu lever i Danmark og Norge, selvom tiden også blegner minder her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


TK

Posted: 29 oktober 2011 - 06:20 - Svar

Vi har kartlagt 31 års massinvandring

Vi har över 150 argument mot integrationsmisslyckande 1980-2011

http://misslyckande.wordpress.com

Våra argument kommer av någon anledning aldrig erkännas med mot och om SD?

Vill ni ha en bild av det “Perfekta Sverige”?

Ni behöver inte gissa längre! Vi har kartlagt!

Victor

Posted: 29 oktober 2011 - 09:24 - Svar

Faldt over dette læserbrev i Jyllandsposten

En læser er fløjet til tasterne fordi avisen har brugt ordet “ghetto”.

“Der er bred enighed blandt embedsmænd, eksperter og beboere om, at ”ghetto-ordet” ikke fører noget godt med sig. Hvorfor bruge et ord, der er med til forstærke de problemer, man forsøger at bekæmpe? Vi arbejder for, at de udsatte boligområder ikke isolerer sig – hvorfor så bruge ord, som isolerer dem? Og hvorfor bruge et ord, som får de stærke borgere til at flytte og holde sig væk, men som giver områdets kriminelle fælles identitet? ”

Det ville til at grine af, hvis det ikke lige var for HMEM der skrev det:

http://jp.dk/opinion/breve/article2590940.ece

Lige siden jeg mødt ham første gang, har jeg synes han var et skvat…..sådan efter Scherfigs og Carl Madsens groveste bemærkninger om dem, der vælger at blive jurister.

  steen

  Posted: 29 oktober 2011 - 13:14 - Svar

  hehe, jeg hørte ham tale live til et dialogfætterarrangement i marts. Han er kommet så langt på sit smidige mundlæder, tør jeg godt påstå. Jeg gik inden han havde ævlet færdig.

Svenskasvensson

Posted: 29 oktober 2011 - 13:56 - Svar

Vad tror Amerikanerna om Sverige, i deras ögon ser Sverige ut som en stor flyktinganläggning :p

  Arne

  Posted: 29 oktober 2011 - 19:30 - Svar

  Som amerikansk medborgare skulle jag villja säga att Sverige ser mer ut som ett dårhus.

   Robin Shadowes

   Posted: 29 oktober 2011 - 23:54 - Svar

   Amen to that. Bara en skillnad. Detta dårhus styrs av patienterna, inte läkarna.

Tim

Posted: 29 oktober 2011 - 14:05 - Svar

Jeg læste lige denne post på uriasposten. Jeg synes det er værd at læse den, da det viser hvad vi er oppe imod her i Danmark.

Bünyamin Simsek, Fatma Øktem, Naser Khader… og Sosun Sendi
http://www.uriasposten.net/archives/5189

PK

Posted: 29 oktober 2011 - 15:52 - Svar

jeg undrer mig.
Verdenshistoriens største gave nogensinde. Socialister og humanister giver Skandinavien til islam, og milliader af kr.oveni
for at modtage gaven.
Og alligevel er giverne så beskedne, at de ikke vil lægge navn til.
SÅ beskedne behøver de ikke være.
Vi er mange , som gerne vil vide hvem, der giver skandinavien væk.

Bjovulf

Posted: 29 oktober 2011 - 16:12 - Svar

Dagens griner 😀 – ikke helt ved siden af …

http://jp.dk/opinion/tegning/article2590947.ece

Peter Buch

Posted: 30 oktober 2011 - 06:33 - Svar

…svensk jord har ikke været indvaderet siden den korte, danske invasion over grænsen mellem Blekinge og Småland i 1611-13, hvor Kalmar erobres.- citat slut.

Hvad med Marstrand?
Bohus len dengang ganske vist, men som de skriver:
Da Sverige havde erobret området i 1658 blev Carlstens fæstning bygget ved Marstrand. Fæstningen ligger på Marstrandsøens højeste top hvor den troner over byen. To gange er fæstningen blevet erobret af henholdsvis den norsk/danske statholder Gyldenløve og admiral Tordenskjold. Men fæstningen blev givet tilbage til Sverige begge gange som følge af forhandlinger.

Efter at Marstrand blev svensk mistede byen sin betydning til fordel for Gøteborg.
http://da.wikipedia.org/wiki/Marstrand

Og Strömstad?
Byen blev grundlagt da Bohuslän gik fra at være en del af Danmark-Norge til en del af Sverige i 1658. I 1675 brændte byen. Den var besat af Danmark-Norge i fire år.
http://da.wikipedia.org/wiki/Str%C3%B6mstad

Små begivenheder der bryder det kategoriske.

  Peter Buch

  Posted: 30 oktober 2011 - 17:25 - Svar

  Lidt mere om senere invasioner på svensk jord ud over Kalmar 1611-13, i Jæmtland, Bohuslen og Gotland, ikke langvarigt besat eller fravristet Sverige, ikke for alvorlige for kernelandet, men dog indvasioner i svenske grænseområder , her fortalt med kilder fra:
  http://www.algonet.se/%7Ehogman/militaria.htm
  Älvsborgs fästning faller den 24 maj 1612.
  Sverige tvingas lösa tillbaka Älvsborg för 1.000.000 riksdaler. Vidare får Sverige avstå sina anspråk på områdena vid Norra Ishavet, från Titisfjord till Varangerfjord. Sverige återlämnar de erövrade landskapen Jämtland och Härjedalen till Danmark.
  Fred i Knäred den 19 januari 1613.
  …oktober 1675 anfaller danskarna Bohuslän från Norge, ett anfall som Sverige slår tillbaka. Gotland ockuperas av danskarna i maj 1676.

  Dansk kilde:
  http://www.navalhistory.dk/danish/historien/flaadenfoer1801.htm
  Da freden endelig blev sluttet 3. juli 1720, efter engelsk-fransk mægling, måtte Danmark-Norge konstatere, at man havde fået meget lidt ud af krigen, til trods for at man stod som sejrherren.

  Atter engang stod stormagtsinteresser i vejen, og Danmark måtte tilbage-levere de erobrede områder i bl.a. Bohus-len med Marstrand, men fik til gengæld garanti for Slesvig, ligesom Sverige måtte opgive sin toldfrihed i Øresund og betale Danmark et vederlag på 600.000 rdl.

  Tilbage til første link:

  …I augusti 1788 förklarar därför Danmark krig med Sverige.
  Gustav III uppfattade danskarnas krigsförklaring som något positivt. När han den 21 augusti mottar meddelandet i Finland utbrister han ”Jag är räddad”. Nu kan han ena det svenska folket mot ett gemensamt mål. Danskhatet var fortfarande i högsta grad levande. Nu kan dessutom de upproriska officerarna och övrig opposition framställas som förrädare. Gustav III lämnar nu Finland för att ta hand om det nya hotet.
  Den 24 september går en dansk styrka på 8.000 man in i Bohuslän från det danska Norge. Styrkan står under befäl av prins Karl av Hessen. I Kvistum, norr om Uddevalla finns en svensk enhet på 700 man. Den 29 september blir de kringrända av den betydligt större danska styrkan och tvingas kapitulera.
  Den 6 oktober är danskarna framme i Göteborg. Gustav III var personligen på plats i Göteborg för att se till att stadens fästningsverk sattes i så gott skick som möjligt. Fästningsverken var i gott skick och besättningen omfattande när danskarna anlände och krävde att staden skulle kapitulera. Danskarna får ett bestämt nej till svar.
  Vid denna tidpunkt fanns även det engelska sändebudet sir Huges Elliot på plats i Göteborg. Elliot var en stor vän av Sverige och uppmanar den danske befälhavaren att ingå i en vapenvila. Ett stillestånd på 8 dagar sluts den 9 oktober 1788. Stilleståndet förlängs med ytterligare 4 veckor på initiativ av det preussiska sändebudet greve Adriam Heinrich von Borcke, som också anlänt till Göteborg. Senare förlängs stilleståndet till den 1 maj 1789.
  Under oktober finner danskarna sin position hotad på grund av de svenska rustningarna. Den 12 november 1788 drar de sig därför tillbaka över den norska gränsen.

  Jæmtland kortvarigt 1809:
  …Gustav IV Adolf avsätts:
  Den 13 mars 1809 avsätts Gustav IV Adolf från tronen genom en statskupp. Formellt, i väntan på ny tronföljare, tar hertig Karl makten som Karl XIII.
  Christian August får en förfrågan om han är intresserad att bli svensk tronföljare. Han ställer sig positiv till detta och striderna längs gränsen elimineras.
  Under sommaren 1809 trycker den danske kungen på och vill att Christian August skall gå till motoffensiv. Christian motsätter sig detta men tvingas ge efter då Frederik VI vill ha landförvärv innan freden. Christian låter dock enbart anfalla i norr där en norskt anfall sätts in mot Jämtland den 2 juli. I slutet av juli tvingar dock en svensk styrka ledd av general Georg Carl von Döbeln de norska styrkorna tillbaka till Norge.
  I Norge är situationen nu så svar att man överväger att upplösa armén i brist på livsmedel. Man befarar dessutom ett gemensamt anfall svenska och engelska trupper.

  I detta läge beslutar Frederik VI att söka fred med Sverige. Den 10 december 1809 undertecknas fredsfördraget i Jönköping. Danmarks planer att ta tillbaka Skåne gick i stöpet men de behöver och andra sidan inte avträda något land till Sverige i fredsförhandlingarna.

  Sverige fick hjälp från oväntat håll under inledningen av kriget. De spanska soldaterna i Bernadottes armé gör myteri strax efter att den franska styrkan anlänt till Danmark. Med hjälp av den brittiska flottan skeppas de bort från Danmark. Bernadotte beordras därefter tillbaka till sin guvernörspost i Hamburg. Med sig tar han de kvarvarande franska trupperna.
  Under hela konflikten med Danmark var den brittiska flottan en hjälp för Sverige och utgjorde ett hot mot eventuella danska landstigningar.

Eskild Madsen

Posted: 1 november 2011 - 05:41 - Svar

Download gratis Eduardo Farahs banebrydende bog “Økologisk Ideologi” — http://bit.ly/syvx9O
Bogen udkom oprindeligt i 1987 og anses af mange som profetisk mesterværk der båede spåede murens fald og europas islamisering

Leave a Comment