10
nov
Seneste opdatering: 11/11-11 kl. 0507
27 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Could the Greek state collapse because of immigration? The immigrants are almost entirely Muslim and enter Greece through Muslim Turkey, which is deliberately using the flood of immigrants as a tool to islamify and destabilise Europe.
As Greece slides towards the abyss of political and economic chaos, the country’s enormous undocumented immigrant community is being blamed for adding to its woes.Illegal immigrants who have swamped Greece’s borders are accused of exacerbating the financial crisis that now threatens to infect other eurozone nations.The annual cost of sustaining this immigrant population – in terms of healthcare, crime and impact on legitimate businesses – is estimated at 6 billion euros, says the president of the Athens Chamber of Commerce, Constantine Michalos. In 2010, 90 per cent of all undocumented immigrants detained in the EU had entered through Greece. With an official population of just 11 million, half that of Australia, Greece now hosts a staggering 1 million illegal immigrants and asylum seekers. Almost 1 out of Every 10 Inhabitants of Greece is an Illegal Immigrant

“Norge er allerede Europas største sosialkontor. Snart ønsker vel hele Sør-Europa seg hit,” siger en nordmand. Åh, ja, hun har ingen begreb om, hvor mange der venter på at gøre nordmænd til mindretal i deres eget land, sådan som det allerede er besluttet, det vil overgå svenskerne om få årtier. Men man kan ikke skåne nogen for noget. SD er al ære værd, men det er for lidt og for sent. Det holder hårdt, at mobilisere nogen begejstring over dem.

Er Stockholm stadig en svensk by?

Man skal kende lidt til dens meget stærkt segregerede geografi. De rene hvide områder Östermalm, Södermalm, Vasastaden, Danderyd, Lidingö, Vaxholm – og så resten. Det kan man gøre uden at have været der, Stockholm er europæisk udkantsområde og jeg har aldrig været der, men jeg var været i Beirut, Tanger, Algier og Tripoli, så jeg har et begreb om Hässelby, Kista, Rinkeby, Botkyrka, Bagarmossen osv. osv. Les territoires perdus de la Royaume Suédois.

Under åren 2005 – 2010 ökade Sveriges befolkning med knappt 400 000 personer, senast sådana siffror kunde uppvisas var efter andra världskriget då Sverige gick på högvarv. Stockholms Handelskammare släppte i dag en prognos över hur utvecklingen i huvudstaden väntas se ut fram till 2020. Samtidigt ges en del intressanta fakta om vår nutid och stöd för att massinvandringen är just en massinvandring.

Tack vare rekordinvandringen under 2006 – 2009 är Sverige i dag ett av få europeiska länder som befolkningsmässigt växer. Samma undersökning visar att nettoinvandringen står för hela 70 procent av den årliga ökningen. Se videre på Massinvandringen göder Stockholm

I Norge siger freelancejournalisten Øyvind Strømmen “At Fjordman forfægter en livsfarlig ideologi.” Nu er Fjordman historiker, ikke ideolog forstået som tilhænger af nogen -isme, og hvad der slutteligt viser sig at være mest “livsfarligt”, det kommer enhver der er ung nok, beklageligvis til at få at se med egne øjne. Hvem er mest livsfarlig, forårsageren eller diagnostikeren? Politikeren eller historikeren? Det foregår allerede nu en forhåndsfordeling af skyld, som om multikulturalisterne i deres underbevidsthed udmærket er klar over, hvilken vej vinden blæser. “Better safe than sorry,” de er ikke dummere end så mange andre og de er ude i god tid. Det drejer sig ikke kun om deres egen røv, det drejer sig om ejerskabet over historiens dom. Man forstår, de er ude allerede nu. De risikerer, ikke at være døde til den tid, hvor boet skal gøres op. Uden nåde, hvem ved, jeg håber jeg ikke selv er tilstede den dag. Jeg afskyr vold, men jeg anser den for uundgåelig som gensvar, så meget desto mere, som den allerede er introduceret med multikulturen imod os, udover hvad vi nogensinde var vant til. Før eller senere svarer vi tilbage med proportional vold, der ikke alene bliver voldsmændenes ansvar, men også 30 års politikere og lobbyisters ansvar. De skal ikke undslippe, de skal holdes fast på deres ansvar. Demokratiet er værktøjet, hvis EU har efterladt os noget af det. Hvis ikke, bliver det gadens stemme, som vi allerede har set en hel del eksempler på i Norden. Vover anstændighenden tvinge os videre ad den vej ?

Det nye Egypten: Kvinder holdes i tøjret

This picture, taken at a recent protest in Egypt, has been making the rounds on various Arabic websites. Note the rope around the women, herding them like camels; note the man to the right holding the leash, walking them. I am told this is a common “precautionary measure” to keep women from mixing with men during protests. […] Raymond Ibrahim: Egypt: Women Herded and Tied Like Camels

EU: Et overflødighedshorn af globale mareridtsscenarier

Vi ved ikke mere end andre om hvordan fremtiden for EU ser ud på længere sigt, eller bare i næste uge. Vi tør dog godt vove den spådom at den ikke kommer til at stå i dialogbænkenes eller de spændende nye krydderiers tegn. Det er ret enestående, på en skræmmende måde, at opleve mainstreamaviser formidle profetier om økonomisk Harmageddon for vores hensygnende kontinent. Enestående, fordi det jo i andre sammenhænge er absolut tabu at diskutere dystopiske scenarier da disse for islams vedkommende antages at blive selvopfyldende profetier og opvigling til folkedrab. Mainstreammedierne opererer med en de facto-fortælling der har det præmis at fremtiden i vores del af verden ikke vil indeholde ødelæggende katastrofer og sammenbrud.

Manglende fokus på dette handler selvfølgelig også både om optimisme og en grundlæggende tro på det godes sejr, eller i den anden ende om fortrængning af det ubehagelige. Det var således en temmelig bizar oplevelse for mig i dag da jeg var tvangsindlagt til at høre en virksomhedskonsulent udbrede sig om Steen Hildebrandts visioner om et “paradigmeskifte” mod en lys og strålende fremtid hvor magt og ledelse er uddelegeret i alle ender og kanter af den tidligere pyramidestruktur. OK, måske vil dette blive tilfældet internt i Frelsens Hær når de skal opruste deres suppekøkkener på pladser og torve rundt omkring i landet.

Richard Fernandez bringer starten på en dystopisk fortælling hvor det store brud med det kendte sker i det øjeblik at kontantautomater pludselig ikke længere fungerer. Variationen i læserkommentarerne under hans post viser om noget uforudsigeligheden mht. hvad der derefter sker. Ingen har selvfølgelig ret, men ganske mange har måske fat i vigtige elementer. Først Fernandez, herefter en af kommentarerne (LFPC):

[…] From this fictional beginning we can imagine a series of events unfolding across five continents. There is China without any real food or real energy resources coping with the problem of growing fast enough to keep down internal unrest. We have the North Korea’s population moving with Biblical implacability across the border to the North and pushing, despite fearful losses to landmines, in desperate hungry numbers across the DMZ toward the lights of Seoul. There is a Europe, facing hunger for the first time in 60 years, convulsed with civil unrest as its political fabric, so long divided between the left and the not-so-left is torn, driven by desperation to rally around the banners of creeds which had been forgotten for decades. […]

Dr. Frank Lippenheimer

If the EU implodes? Western European civilization will end in a whimper. There is not enough manhood left over there for them to seize upon such an event as an opportunity to take back their freedoms and their traditional cultures. The best they will be able to come up with will be a massive Occupy Brussels mob action that will get them nothing. Then the islam jihadis will rise up, pour in, and finish them off. Western Europe will become the northern arm of the Eurasian caliphate. Eastern Europe and parts of Old Russia, however, will dig in and hold on, with help from America, Canada, Japan, and Australia. China will grab Taiwan and as much surrounding territory as possible, but then it will turn its focus inwards (in the age-old way) and will not seek war with America and her allies. All of this will eventually come down to a world war between fascist Islam and what is left of the free West. Other nations throughout the world will get sucked in as well, but it will be the outcome of the Great Final Crusade (as it were, and as God wishes) that will determine mankind’s destiny on Earth. Richard Fernandez: If


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 10 november 2011 - 03:31 - Svar

Gad vide hvad de græske statistiker mon siger om mord, vold, røverier, voldtægter…

Europa bliver et forfærdeligt sted for ikke-muslimer. Alle forhåbninger om at europæerne inderst inde rummer et eller andet grumt, der skulle kunne mobiliseres, når det for alvor spidser til, at fløjlshandskerne kommer af en dag, at vi ikke står model til hvad som helst, ja alle disse forhåbninger er og forbliver naive…

Der bliver ikke nogen lykkelig udgang. Europa vågner aldrig op. Når vi ikke engang ser kristne nigerianere gå til modangreb mod muslimske communities efter at 200 er blevet myrdet af en muslimsk morderbande, ja så siger det et eller andet om fjenden. Islam er for stærk en kræft, alt for determineret. Og vi europæere har slet ikke fordums ildhu, styrke eller følelse af kulturel overlegenhed. Nej vi er over en bred kam blevet gjort til svæklinge.

Mens økonomierne styrter mere og mere i grus, så vil den multikulturelle dødsmarch bare forstærkes. Derfor kan skæringsdatoen rykkes frem, islamkritikere har fuldstændigt overset den økonomiske dimension, men denne bør også indgå i analysen. Islam har allerede fodfolk nok til at kunne overtage det aldrende Europa, lidt hjælp af den venstreorienterede treenighed burde kunne gøre det muligt. Dertil kommer, at flere hundrede millioner muslimske mænd kan være i Europa i morgen! Forestil jeg en fremtid med recession de næste 10 år, et politi og militær drænet for ressourcer pga. besparelser over hele linien, arbejdsløshed, social uro, opløsningstendenser, muslimske enklaver, muslimske morderbander…

Danske småbørnsforældre burde ryste i bukserne over den fremtid der venter, særligt dem med piger. Alle under de 50 har stor sandsynlighed for at komme til at lide en meget voldsom død.

  steen

  Posted: 10 november 2011 - 04:50 - Svar

  Jeg er ikke i spåmandsbranchen, men det glæder mig for alle de unge svenskere, der arbejder og bor i Danmark (og Norge), at de er sluppet væk i tide. På den anden side, har jeg ikke-unge danske venner, der efter et helt liv i Sverige, ikke tør blive gamle og syge der og er vendt hjem til Danmark. Journalisten Kurt Lundgren skrev i 2005 efter en blodprop i hjernen, han senere døde af:

  Jag drar en slutsats av det jag upplevt: den stat på vilken jag litat och som jag under ett 40-årigt oavbrutet yrkesliv betalt in skatt till, den svek mig när jag som mest behövde den, den kränkte mig, den förödmjukade mig, och jag vill varken se den eller höra av den efter detta. Min bitterhet är lika djup som den livskris jag just kravlat mig ur. Om jag varit i 20-årsåldern med livet framför mig hade jag lämnat Sverige i dag.

  Den gamle journalist og hædersmand, Ulf Nilson skriver i denne uge:

  Ulf Nilson: En svensk bör dö så snart som möjligt efter att han/hon blivit pensionär

  Et mørkt billede? Ikke nær så mørkt, som det bliver. Danmark og Norge holder længere end Sverige, men hvor meget længere?

  Borgerkrig. Man må jo ikke tænke tanke for de anstændige, de tror vist, at man så medvirker til ar fremkalde den, bare ved at udtale ordet. Ja, de pådutter én, at man ligefrem ønsker den (!) Den påstand har man kunnet fodre svin med i anstændighedspressen efter Breivik. Det er at gøre diagnostikerne til forårsagerne. Hvis jeg var dem, ville jeg også lave det trick.

  Jeg har en særdeles velorienteret ven, der i små ti år mente, at borgerigen ville ramme England før nogen andre. Han er lige kommet tilbage derfra bestyrket i sin formodning, men “min tidshorisont var for lang. Alt går hurtigere, end jeg havde troet” siger han. Nu er hans tidshorisont kun ti år. Passer hans analyse, vil de der endnu sover i Danmark, de der er uden viden og fantasi, måske endelig vågne af deres slummer ? Måske kan de til den tid stadig nå at gøre nogen nytte.

  Hvis nogle af disse spådomme bliver til virkelighed, vil det gå som Douglas Murray sagde i videoen forleden: “Om ti femten år, vil alle mene det samme som dem der advarer mod islam og indvandring i dag, og de vil altid have været på den rigtige side, og de der sagde der rigtige 20 år før dem, vil blive glemt og fortrængt.” Selvfølgelig vil det gå sådan, i maj 1945 havde vi jo pludselig flere hundredetusinde frihedskæmpere i Danmark, ikke? Sidste dages hellige er ikke bare de helligste, de er også de fleste.

   Frank P

   Posted: 10 november 2011 - 11:27 - Svar

   Det bliver ikke en borgerkrig, for det kræver 2 parter. Nej, det bliver derimod ren nedslagtning af hvide og kristne på må og få, etnisk udrensning rundt omkring i Europa afbrudt af forhandinger og våbenhviler. De færreste vil gøre modstand, dertil er vi alt for magelige, for forvente, konfliktsky, svage, gamle og ynkelige. Folk vil hytte deres skind, en del vil konvertere og andre vil håbe på at kunne komme til at leve som dhimmier. Pludselig vil vi se trendsettere bekende sig til islam og konvertere, etnisk danske familier i muslimske gevandter kan blive en realitet i gadebilledet. Det bliver de nødt til, hvis de vil være i fred.

   Om 10 år vil de fleste stadig tale om islam som fredens religion, at det blot er brodne kar, at fredelig sameksistens er mulig, men folk skal holde inde med deres kritik af andre befolkningsgrupper. Dem, der er og har været kritiske over for islam vil leve et langt farligere liv. Klapjagt på selv almindelige debattører/borgere/bloggere kan blive hverdag. Muslimer og venstreorienterede har alt for megen fritid til ikke at kunne nære sig for at chikanere de resterende højlydte islamkritikere, særligt nu hvor den økonomiske situation tyder på 10 år med recession og deraf mange mange arbejdsløse. Måske bliver det som i Sverige, hvor man tænker sit og holder det ved det.

   England på kort sigt: mere opsplitning, mere muslimsk dominans og selvbestemmelse i enklaverne, jagten på EDL-medlemmer intensiveres (både myndigheder og muslimer), nogle vil dø i politiets varetægt. EDL kan blive som IRA, måske en dag med bombemagere i tropperne, måske endda et par spektakulære aktioner. Men EDL vil blive nedkæmpet, langt hårdere og meget mere brutalt en IRA eller muslimske terrorgrupper, det er jo muslimer de er imod (worst crime ever)! EDL vil blive kørt op som den helt store fjende i mediebilledet, men vil reelt ikke udgøre nogen modstand.

   For muslimerne vil det aldrig være nok, de vil altid kræve mere og mere. De mest syge af dem vil gå på killing sprees og myrde løs. De mindre syge vil prøve at få deres hverdag til at hænge sammen hvilket blive sværere og sværere nu hvor Europa mere og mere ligner mellemøsten, dog vil de glæde sig over den stigende islamificering af Europa og ikke holde sig tilbage for at stille flere og flere krav.

   Europa bliver et sygt sted. Al tro på at vi skulle vågne af en eller anden slummer er der overhovedet ikke belæg for. Vi har det overhovedet ikke i os, blot fordi der er blevet spildt enormt meget blod på det europæiske kontinent, så har vi absolut intet tilfælles med vores forfædre på det område. Vi er demografisk, kulturelt og socialt på vej ned. Det minder om Romerriget, som også gik nedenom og hjem på blot 20-30 år, akvadukterne holdt op med at virke fra den ene dag til den anden, morderbander plyndrede løs, det væltede ind med barbarer og hele systemet brød sammen.

   Så nej, vi får ikke en ny 5. maj. Hadets ideologi vil triumfere, og kun alene fordi nogen har valgt det sådan. Det er dog et valg uden fortrydelsesret for os andre, valget er allerede taget for os og vi kan absolut intet stille op. Kun tilpasse os!

Vivi Andersen

Posted: 10 november 2011 - 06:47 - Svar

Uhhhh – det blive sågu ikke videre morsomt fremover iflg. Ulf Nilson – og jeg tror på ham!

Hvor er jeg træt af muslimerne.

SMID DEM UD- SEND DEM HJEM!!!

Bjovulf

Posted: 10 november 2011 - 08:14 - Svar

Den ny “danske” regering kan simpelthen bare ikke få “kulturberigelse” nok –
så skide være med alle de danskere, de har ofret gennem de sidste 3-4 årtier
og kommer til at ofre på deres salige multi-kulti-alter i fremtiden … vi har kun
lige set starten. Det bliver “muntert” …

Begynder man så småt at at ane konturerne af det største valgnederlag for S & co,
nogensinde tegne sig i horisonten? Man undrer sig over, at de tør – fatter de da
ingenting? Forstår de da slet ikke, hvor megen opsparet vrede, der generelt i den danske
befolkning som følge af de naive og uvidende poltikeres dybt uansvarlige og vanvittige
eksperimenter med det danske samfund? Er de virkelig så totalt ude af kontakt med
virkelighedens verden, at de slet ikke fatter de meget alvorlige konsekvenser, deres
sociale eksperimenter i fuld skala – helt uden sikkerhedsnet! – allerede har haft og vil få
fremover for Danmarks sammenhængskraft og den danske befolknings sikkerhed?

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1655208.ece

Slut med bonus for at hjemsende udlændinge
Regeringen vil sætter en stopper for belønning af kommuner for at sende udlændinge hjem

Regeringen vil nu fjerne den økonomiske bonus til de kommuner, der får indvandrere til at rejse hjem.

Det skriver flere morgenaviser torsdag.

Samtidig fjernes kommunernes pligt ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten til at fortælle dårligt integrerede [!!!!!]
indvandrere om muligheden for repatriering, som hjemflytnings-ordningen kaldes.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article1655208.ece

JensH

Posted: 10 november 2011 - 08:38 - Svar

Frank P & Steen

Nu må i sgu stoppe. I får bare Karen Hækkerup til at tude 🙂

  Bjovulf

  Posted: 10 november 2011 - 08:47 - Svar

  😀

  Gad vide, om man kan vædde på, om S for første gang i mands minde havner under 20 % ved det næste valg?
  Eller endog 15% 😉

  Eller. “Bliver DF større end S?” ( på længere sigt ).

  Om få år vil S mindes deres seneste katastrofale valgresultat som “de gode, gamle dage” –
  sådan går det nemlig, når man ikke er kontakt med virkeligheden og aldrig ønsker at lytte til
  sine egne vælgeres bekymringer og trængsler.

   PBr

   Posted: 10 november 2011 - 09:47 - Svar

   Ok nej, det kan åbenbart ikke gå hurtigt nok for S http://jp.dk/indland/article2602875.ece

   For første gang i mit voksenliv har jeg “følelsen” af at den siddende regering på ingen måder repræsenterer mig eller noget der er godt for danmark, tværtimod, det er en inkompetent katastrofe, valgt af mennesker der slet ikke har gjort sig klart hvad deres valg vil indebære.

    PK

    Posted: 10 november 2011 - 15:49 -

    PBR…I snart 25. år har Soc,SF,og de radikale kun interesseret sig for dem og ikke os.
    Nu er de bange for, at vi skaber et dem og os.
    Tilgiv dem ikke ;thi de ved, hvad de gør.

   Bjovulf

   Posted: 10 november 2011 - 17:37 - Svar

   Jelved kalder valgløfter for gammeldags …

   Tja, det går da ellers meget godt på FI-området – Radigal & Engangsliste-politik på alle felter 😉

   http://jp.dk/indland/indland_politik/article2603766.ece

   Af KAARE SØRENSEN

   Offentliggjort 10.11.11 kl. 17:05

   Marianne Jelved vil ikke høre tale om en løftebrudsregering. »Ubrugeligt,« siger hun.

   Løftebrud?

   Det ord vil Marianne Jelved ikke høre.

   Det erklærede den radikale gruppeformand – og formand for finansudvalget – torsdag i Folketinget under første behandling af finansloven.

JensH

Posted: 10 november 2011 - 10:04 - Svar

@PBr

Ganske logisk. Rød Blok ønsker vel ikke ligefrem at motivere deres fremtidige vælgerkorps til at forlade landet.

tavsen

Posted: 10 november 2011 - 13:03 - Svar

selvfølgelig skyldes Grækenland, Italien og Spaniens store problemer den store tilstrømning af emigranter. Hovedsageligt muslimer. Islam har jo intet at tilbyde mennesker

Morten - - -

Posted: 10 november 2011 - 14:12 - Svar

Den græske kultur er langt mere resistent, end de nordvesteuropæiske. Muslimerne tager sig ikke de samme friheder over for grækerne, som de gør over for os. Det er de ikke velkomne til.

Grækenland bryder ikke sammen med et par millioner muslimer. De er der jo også kun på gennemrejse. Da jeg sidst tog toget, sad jeg sammen med en hel del af dem, der skulle op til Hurup, hvor de boede. De havde været her i forskellige månedsantal. Det skyldtes bl. a., at de havde orienteret hinanden om, hvor godt det var at komme til Danmark. De havde tilsyneladende slet ikke hørt om “tonen i debatten” eller Pia Kjærsgaard (de havde kun hørt godt, fortalte de (det vidste jeg også godt)).

Når man kommer fra Grækenland til Danmark, har man Helle(!) Man kan blive, og bliver ikke sendt tilbage.

Jeg fik deres historie, og hele rejseruten. Det var ingen hemmelighed, hvorfra og hvordan. Vi danskere skal nok give dem ophold i vores generøse land. Det ved de.

– – –

JensH

Posted: 10 november 2011 - 14:37 - Svar

“Når man kommer fra Grækenland til Danmark, har man Helle(!) ”

præcis. Sidste år kom der en kendelse fra menneskerettigheds-domstolen, som satte Dublin-traktaen ud af kraft når det galdt Grækenland. Så vi kan -ifølge den gængse politiske diskurs- ikke sende dem tilbage til Grækenland.

anno

Posted: 10 november 2011 - 18:08 - Svar

Hamed Abdel-Samad DEADLINE TORSDAG D.10 November 22.30

DEADLINE TORSDAG D. 10 November 22.30
DEN MUSLIMSKE VERDENS UNDERGANG
Islam og demokrati ikke er en forenelige størrelser og den Islamiske verden er, ligesom Titanic, dømt til undergang. I bogen ‘Der Untergang der Islamischen Welt’ forudser den kendte politolog Hamed Abdel-Samad, de arabiske revolutioners komme – og det bestemt ikke det lykkelige Arabien der står tilbage efter autokraternes flugt.
Land efter land viser det sig imidlertid, ifølge Abdel-Samad, imidlertid ikke at være demokrater der kommer til magten. I Libyen skal forfatningen skabes med inspiration fra Sharia og i Tunesien har et islamistisk parti vundet stort.
Vi har forfatteren i studiet til en diskussion om Islam og revolutionerne i den arabiske verden.

ht tp://www.dr.dk/dr2/deadline2230#/22831

ht tp://www.dr.dk/DR2/deadline2230/2011/08/14/12092011ISRAELTYRKIET_1_1_1 _1_2_2_1_1_1_1_1_1_1_1_1_1_3_1_1_1_1_4_1_1_1_1_1.htm#/22831

  steen

  Posted: 10 november 2011 - 18:29 - Svar

  TAK – jeg var sgu lige ved at maile Deadline. Måske det endda er Adam Holm og på tysk ?

   anno

   Posted: 10 november 2011 - 18:51 - Svar

   Aftenens vært er Adam Holm ifølge hjemmesiden – de vil ik’ ud med om det er på tysk 🙂

   Villy er med i studiet:
   “Vi får Villy Søvndal i studiet til en diskussion om hvorvidt det er slut med den aktivistiske udenrigspolitik.”

   “Danmark skal ikke deltage i en krig mod Iran. Det slår udenrigsminister Villy Søvndal i dag fast.”

Allan Hansen

Posted: 10 november 2011 - 19:32 - Svar

Mohammed is God’s apostle. Those who follow him are ruthless
to the unbelievers but merciful to one another” Quran 48:29

Moskeerne er vores kaserner
Minaretter vores bajonetter
Kuplerne vores hjelme
De troende vores soldater
– Yahya Kemal (Beyatli)

Tillad mig at omtale Nørrebro fatwaen.
Tariqah Jihad, udsnit af dansk fatwa for oprettelse af autonome områder.
“Det er vigtigt, at vi får vores eget område i Danmark, hvor muslimerne kan leve, som den hellige Koran bestemmer.
Det er vores menneskeret at få vort eget område, hvor vi kan leve uden druk, narko, nøgne danske piger, pølsebod, dårlige bodegaer og alle mulige andre danske ting. Vi er mange muslimer på Nørrebro. Derfor skal vi gøre Nørrebro til en islamisk bydel kun for os muslimer, hvor vi kan have vores kvinder i fred, hvor kvinder kan gå tildækkede, som den hellige Koran bestemmer, hvor der er rent og hvor befolkningen er ren. Vi skal have mange islamiske skoler, hvor piger og drenge kan gå hver for sig. Gymnastik og lejerskole, billedkunst af mennesker, biologi og andet dårligt skal forbydes. Islam er stor og skal herske i verden, som den hellige Koran siger. Husk, selv Tyrkiet, som i dag er 99% muslimsk, var engang kristen og uren. Men de kristne og danskerne har ingen kraft, tro eller fait derfor er de svage og vi er stærke. Muhammed Gelle sagde for nogen tid siden, at vi muslimer gerne vil rejse hjem til vores egen kultur, hvis vi fik 100.000 kr.
Men han tager fejl. Det har taget os 1400 år at komme til Danmark, og vi rejser aldrig hjem, for vi må ikke svigte islams mål , khalifa.
Islam er den største og hurtigst voksende religion. Enhver, som ikke arbejder for khalifa, er vores fjender;,,,.

Oplysningerne stammer fra Rolf Slot-Henriksen´s bog: Erobring og besættelse 2005.
Rolf Slot-Henriksem er den dansker, som har skrevet flest fagbøger om islam.

Allan Hansen

Posted: 10 november 2011 - 20:24 - Svar

Det er nemt at blive muslim, men næsten umuligt at forlade islam, skriver migrantpræst Massoud Foourazandeh.

At skifte fra en religion til en anden betyder en ændring i livsmønster og prioritering og måske udstødelse fra tidligere omgangskredse.

Men hvad gør en præst, når folk henvender sig til ham for at konvertere fra islam til kristendom? Hvor ofte får han henvendelser? Og kan det være forbundet med fare at konvertere fra islam til kristendom?

Religion.dk har spurgt migrantpræst Massoud Fouroozandeh:
Islam er verdens næststørste religion efter kristendommen. Den har også en missionsbefaling ligesom, og endda stærkere end, kristendommen. Enhver kan blive muslim, hvis man blot kan sige islams trosbekendelse i to sætninger og helst på arabisk.

Vold ligger i islams DNA
Men at fortryde det eller at forlade islam er desværre ofte umuligt og forbundet med voldelige og kontante reaktioner. Dette er altså ikke et nyt fænomen, men noget der ligger i islams DNA, da grundlæggeren selv og hans tilhængere brugte denne metode helt fra begyndelsen til at kunne fastholde disciplene i folden.

Allerede for cirka 3 år siden fik jeg fra danske myndigheder ansvaret for at oversætte apostasi-loven (apostasi: frafald fra en tro, red.) som så småt var begyndt og vise sit sande ansigt i Iran, også på officielt plan. Den hang nøje sammen med, at undergrundskirken i Iran var begyndt at vokse hastigt.

Flere og flere ville forlade islam, enten officielt eller skjult, og tusindvis af muslimske iranere henvendte sig til den officielle kirke i Iran for at konvertere fra islam til kristendom.

I begyndelsen ville man blot fra regeringens side ignorere vækkelsen og tale udenom, men der gik ikke ret langt tid, før det gik op for systemet, at denne fredelige tro med det kærlige budskab: “Elsk din næste som dig selv” var ved at blive farligere for det islamiske regime i Iran end et eventuelt direkte militærangreb fra USA og Vestens side!

Derfor valgte man at hive de gamle religiøse ruller frem og eksekvere den klassiske apostasi-lov efter shariaen. Man talte meget om, at den jo har fungeret effektivt før, så hvorfor ikke også nu? Derfor skal vi med alvor se på de iranske myndighederes trusler om henrettelse af den iranske konvertit Yousef Nardakhabni.

LÆS OGSÅ:Iransk præst dødsdømt for at forlade islam

Mange vælger en kærlig Gud
I min kirke, Church of Love, har vi siden 1997 haft adskillige mennesker, som har bekendt sig til den kristne tro og også gået hele vejen og valgt at konvertere fra islam til den kristne tro og lade sig døbe i kirken.

Men netop af hensyn til risikoen for de voldsomme konsekvenser, der ofte er forbundet med at vælge islam fra, bruger vi meget tid før den endelige dåb til at undervise om kristendom, men også forklare og melde ærligt ud, hvad der kan vente en på den anden side af beslutningen.

Den interessante og mest opmuntrende nyhed er, at 9 ud af 10 vælger at leve harmløst og kalde Gud for deres himmelske far, der løber hen mod den fortabte søn og omfavner ham og tilgiver ham på trods af hans skrøbelighed, frem for en ukendt Gud, der sidder på afstand med en skål i hånden og konstant vil veje menneskets dårlige og gode gerninger med henblik på, hvem skal frelses og hvem, der skal fortabes!

Kærligheden sætter mennesket fri fra loven
Jeg håber meget, at vi, som lever i et demokratisk frisindet samfund med respekt for religionsfrihed og ytringsfrihed, nu står enstemmigt sammen og støtter den modige iranske konvertit Yousef Nardakhabni og hans familie, der har valgt at være trofaste og fredelige, velvidende at han er imod grusomme fundamentalistiske kræfter.

Dette er ikke alene en medmenneskelig pligt, men også en nødvendig gerning fra vores side. Vi skal ikke bøje os for frygtens grusomme trusler, men sige klart fra og holde fast i lyset og kærlighedens guddommelige kræfter, der er kommet for at sætte mennesket fri fra loven.

Massoud Fouroozandeh
Cand.theol. og migrantpræst

Kilde: Kristeligt Dagblad.

Jonny

Posted: 10 november 2011 - 21:16 - Svar

Här är lite bakgrundsinformation om Øyvind Strømmen – journalist, och politiker inom Miljøpartiet De Grønne:

Øyvind (f. 1980) er født i Bergen, oppvokst og bosatt i Samnanger. Han er gift og har to barn, og arbeider som oversetter og journalist.

Han er utdannet innen journalistikk, midtøstenhistorie, religionsvitenskap og bibelsk hebraisk.

Øyvind har tidligere vært landsstyremedlem i Natur og Ungdom og aktiv i det belgiske grønne partiet Groen! Han er spesielt opptatt av bygdeutvikling, økologisk landbruk, internasjonalt samarbeid og energispørsmål.
h t t p://www.mdg.no/tillitsvalgte/%C3%B8yvind-str%C3%B8mmen/

Øyvind Strømmen, Tysse, Norway – Born 1980, I am the international secretary of Miljøpartiet De Grønne, the Norwegian Green Party, and a member of the national committee as well.
h t t p://www.greenyourope.net/2011/01/24/%C3%B8yvind-str%C3%B8mmen/

Øyvind Strømmen har varit synnerligen aktiv i efterspelet till Behring-Breivik-händelsen. Hans insatser (i vad jag skulle kalla propagandakriget) har gett honom utmärkelsen “Årets frilanser” av Frilansjournalistene i Norsk journalistlag.

Øyvind Strømmen kåret til ”Årets frilanser”
(31.10.11)
Øyvind Strømmen ble på årsmøtemiddagen til FJ fredag 28. oktober kåret til ”Årets frilanser” av Frilansjournalistene/NJ. Han har i mange år fulgt høyreekstreme og islamfiendtlige blogger på internett. Juryen uttaler at Strømmen har utmerket seg med journalistisk gravearbeid innen et vesentlig, lenge ignorert og ofte kontroversielt samfunnsområde.

Det er sjelden frilansere har anledning til å fordype seg i temaer eller problemstillinger, denne disiplinen er ofte forbeholdt store redaksjoner med sterkere økonomiske muskler enn en enslig frilanser med hjemmekontor. Når en frilanser arbeider med gravende journalistikk over tid skyldes det gjerne en dyp interesse eller fascinasjon for et tema.

I tiden etter 22. juli-terroren skrev Strømmen artikler, innlegg, og kronikker og han ga en rekke intervjuer om temaet og var en synlig journalist og engasjert debattant med unik innsikt i et tema som kommer til å følge oss i lang tid. Det står stor respekt av hans innsats også fordi den understreker pressens samfunnsmessige rolle og ansvar.

Prisvinneren er utdannet innen journalistikk og religionsvitenskap, og skriver særlig om religion, religiøs ekstremisme og politisk ekstremisme.

h t t p://www.nj.no/%C3%98yvind+Str%C3%B8mmen+k%C3%A5ret+til+%E2%80%9D%C3%85 rets+frilanser%E2%80%9D.d25-SwdDUXT.ips

  Jonny

  Posted: 10 november 2011 - 21:44 - Svar

  Inlägg som följande illustrerar de “unika insikter” som gjorde Øyvind Strømmen till ”Årets frilanser”:

  Violent “Counter-Jihadism”
  What — and Who — Inspired Anders Behring Breivik’s Violence?

  Øyvind Strømmen
  July 27, 2011
  h t t p://www.foreignaffairs.com/articles/67999/oyvind-strommen/violent-coun ter-jihadism

  Internettet er ny kampplads for de højreradikales krig [Øyvind Strømmen, Tor Bach, m.fl. “antirasister” uttalar sig]
  h t t p://www.information.dk/274403?page=1

  The Fascist Ideology of ‘Fjordman’ – The extreme ideas that inspired Anders Behring Breivik

  – Basert på det vi har lest og sett, kan vi si at han springer ut fra en bevegelse som har utviklet seg på internett de siste ti årene og kalles «counterjihadists». De er overbevist om at Europa står overfor en stor trussel, og at Europa er i ferd med å bli arabisert eller islamisert, til å bli et Eurabia. Noe de hevder sentrale myndigheter og medier er med på å legge til rette for. De betegner derfor politikere som forrædere, sier journalist og forfatter av boken Eurofa[s]cism Øyvind Strømmen til VG Nett.

  h t t p://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10080720

  Jonny

  Posted: 10 november 2011 - 21:54 - Svar

  Øyvind Strømmen, vilken pärla… Unika insikter? Akkurat! 😉

  Young radical Muslims are not the most significant modern-day anti-modernist group in Europe today. Even if attracted to terrorist groups, their potential at destroying the democratic fabric of Europe is limited, and worst of it all: these youngsters do in no way represent the largest challenge that Europe will have to face as a result of a growing number of immigrants. In other words, the focus of both the media and of the authorities is very often very wrong. Instead of worrying about Islamofascism, European politicians should worry about not-so-good, old-fashioned European fascism, which increasingly makes it presence known in a number of European countries. Groups on the socalled far right use the onesidedness of the media to their advantage; and are gaining a momentum. The spokesmen of fascism are once again being listened to as wise and daring voices, voices who speak out against the «occupation» of Europe by «strangers».

  h t t p://oyvindstrommen.be/2006/12/18/islamofascism-its-time-to-worry-about -eurofascism/

Hilmar

Posted: 10 november 2011 - 21:31 - Svar

Frank P er som sædvanlig ihærdig i sin apokalyptiske defaitisme-promovering.
Det han glemmer er, at historien som regel afgøres af mindretal.

Ifølge Frank P er slaget tabt på forhånd, fordi han opererer med rigide, absolutte størrelser såsom “Europa” og “europæerne”. Altså hele Europa og alle europæerne – samlet i et uløseligt kollektivistisk skæbnefællesskab.

Muhamedanismen er kollektivistisk. Europæerens sjæl er individualistisk.
At være individualist betyder imidlertid ikke, at man ikke kan eller vil kæmpe for sin identitet når det gælder.
Det betyder derimod, at hver enkelt person indenfor den individualistiske kultur kan tænke selvstændigt, og at teknologi og kunst, herunder våbenkunst derfor her når højder som andre kulturer end ikke kan drømme om.
Det betyder formodentlig også, at der går væsentlig længere tid inden borgeren i den individualistiske kultur identificerer sig med sin oprindelse og sit etniske og/eller religiøst-kulturelle tilhørsforhold.
Til gengæld bliver identifikationen så, når den endelig, og efter lang tids akkumulering, “træder i kraft”, defineret ved helt andre, langt dybere fællestræk og egenskaber end ved den mere dagligdags, hyppigt påkaldte kollektivistiske identifikation – symboliseret ved overfladiske markører såsom klædedragt e.l.

Der findes officielt muslimske lande i Europa allerede nu (og har gjort det i århundreder). Albanien, Kosovo og Bosnien. Betyder det, at hele Europa derfor har tabt alt? Nej – selvfølgelig ikke.
Europæisk kultur har som bekendt knopskudt til alle kontinenter på kloden.
Derfor vil selv hypotetisk massive territoriale afståelser i selve det geografiske Europa ikke betyde et altafgørende eksistens-udslettende nederlag for europæisk kultur.

Frank P fortæller ivrigt, at

. . . vi europæere har slet ikke fordums ildhu, styrke eller følelse af kulturel overlegenhed. Nej vi er over en bred kam blevet gjort til svæklinge.

Igen; der generaliseres krampagtigt og i den grad fortvivlet.
Ja Frank, mange europæere er blevet gjort til svæklinge. Fint nok – så lad dog svæklingene konvertere til muhamedanismen eller lad dem/jer bede om at måtte leve som dhimmier.
Så meget desto stærkere og mere naturligt fritstillet vil det modstandsdygtige mindretal kunne manifestere sig uden alle disse forbandede defaitister og bistandsklienter til at trække os ned.

Indvandringen til Vesteuropa er en logisk udskillelsesproces blandt europæerne.
Der er for mange nassere og snyltere til, at et samlet Europa, eller en samlet gruppe af europæere på dens nuværende størrelse vil kunne overleve konfrontationen med muhamedanismen.
Så langt kan vi fint blive enige.

Men det afgørende er jo netop ikke, om alle svæklingene og snylterne og defaitisterne vil “overleve” kollektivt og komme til at definere europæisk identitet fremover. Gud forbyde dét!
Det afgørende er derimod, at et destilleret og kampberedt mindretal udskilles fra lemminge-hoben og kæmper for sine egne efterkommeres fremtid.

I alle typer konflikter vil hoben generelt altid følge med den side den til enhver tid anser for stærkest.
Godt, det betyder, at vi nu ser, og fremover vil se en masse stupide lemminge-kujoner konvertere til muhamedanismen eller på anden måde alliere sig med fjenden.
Men her skal man huske på, at styrke og brutalitet ikke nødvendigvis hænger sammen. Det som lemmingerne betragter som styrken ved muhamedanismen, er vel hovedsaglig dens voldelige fremfærd og dens aggressive selvhævdelse.
Godt. Hvis man kender en smule til psykologi, vil man vide, at den person eller gruppe som allerede fra starten af en given konflikt tyr til vold og aggression, ofte vil udgøre den egentligt svage part – fordi der så at sige ikke er mere at give af.
Muhamedanerne har ført sig frem ved vold og aggression siden 600-tallet.
De har stort set ikke stødt på modstand indtil de kom til Europa.
De vil blive tvunget til at lære at håndtere alvorlige nederlag når tingene spidser til i Europa.

Mht. til Danmark, og den særlige rolle vort stolte fædreland vil komme til at spille i kampen mod skægaberne i kjoler, så tegner der sig allerede nu konturerne af en organiseret modstand af en type som muhamedanerne ikke er vant til at støde på.

Men husk nu hvad jeg siger: Danmark er ikke de 50-75% lemminger og bistands-snyltere.
Danmark er et mindretal af hædersmænd og dydige kvinder.

Kvantitet kontra kvalitet.
Jeg ved godt hvad jeg foretrækker.

Til enhver tid.

  Viking

  Posted: 11 november 2011 - 17:53 - Svar

  Hilmar
  Godt skrevet!
  Jeg vil dog tilføje, at som Stalin vist nok sagde, kvantitet er også en slags kvalitet! Det bidrog (desværre, når man ser verden i dag) til Tysklands nederlag! Så vi skal ikke undervurdere de venstreorienteret og etniske!

Bjovulf

Posted: 11 november 2011 - 08:58 - Svar

Hizb-ut-Tahrir tordner mod Hækkerup

http://jp.dk/indland/indland_politik/article2604145.ece

Af ULLA NØRBY

Offentliggjort 11.11.11 kl. 07:10

Frækt at blande sig i og diktere muslimske familiers liv, mener den muslimske organisation.

Det er danske familier og ikke muslimske, der er i opbrud.

Sådan siger Chadi Freigeh, medierepræsentant for Hizb ut Tahrir i Skandinavien, i en kommentar til en forskningsrapport om social kontrol i muslimske familier, der blev offentliggjort for nogle dage siden.

“Trods adskillige statistikker og undersøgelser som bekræfter, at vestlige og danske familiemønstre præges af splittelse og opbrud, blandt mange andre problemer, så har politikerne frækheden til at blande sig i muslimske familieanliggender og at diktere forholdet mellem forældre og børn,” siger Chadi Freigeh i en pressemeddelelse.

Vivi Andersen

Posted: 11 november 2011 - 11:21 - Svar

HILMAR

“Et kampberedt mindretal”….og dette kan du regne med eksisterer !

Det er folk som disse jeg kender en del af og de hører ikke til de grupperinger der hverken snakker eller råber højt.

De har et godt kendskab til og indsigt i de islamiske tekster samt islams historie.

De lader sig derfor ikke forlede af hverken politikere eller meningsdannere hvoraf de fleste ikke har gidet anvende tid på at sætte sig ind i hvad ideologien islam står for.

PK

Posted: 11 november 2011 - 15:29 - Svar

Om stockholm stadig er en svensk by?
Næppe, og byen bør hedde SAHLINGRAD….

Ved godt, at jeg har brugt navnet før, men men een blev fristet med af dit spørgsmål…..

Gad vide hvad SAHLINGRAD er på muslimsk?

Leave a Comment