12
nov
Seneste opdatering: 13/11-11 kl. 0018
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Journalisten Ingrid Carlqvist fyret for sine synspunkter – igen

Så har då Barometern ännu en gång visat att den politiska korrektheten är den allena rådande sanningen på tidningsredaktionen och ett villkor för att få jobba för tidningen. Några andra uppfattningar tolereras inte av de ansvariga på tidningen. Som anställd eller arvoderad av tidningen får du inte ens uttrycka icke politiska uppfattningar på din blogg eller likande. Då åker du ut från tidningen med huvudet före. Detta har nämligen hänt Ingrid Carlqvist. Den 12 oktober presenterade tidningen henne som ny krönikör.
Läs blogginlägg. Hennes första krönika tog upp pappornas svåra situation vid skilsmässor. Ett ämne som knappast kan ha fått ledningen på Barometern att gå i taket. Det som däremot troligen fick dem att skaka ända in i märgen var det blogginlägg som Ingrid Carlqvist skrev den 17 oktober på sin egen blogg ”Gud bevare oss för antirasister” efter att hon bevittnat den motdemonstration i Malmö som krävde en insats på ca 700 poliser.[…]

Nu har Barometern med Gunilla Sax och redaktionschefen Anders Enström gett henne sparken. De fega uslingarna skickade bara ett mail till Ingrid Carlqvist där de meddelade att samarbetet avbröts omedelbart. Som plåster på såren skulle hon få fakturera en extra krönika till tidningen. Läs Ingrid Carlqvists egen kommentar till att hon fått sparken. BAROMETERN SPARKAR KRÖNIKÖR

Første gang Carlqvist blev fyret var i 2009: Ingrid Carlqvist: Jag fick sparken för mina åsikter. – Ytringsfrihed i Sverige har været et tilbagevendende tema på denne blog i snart otte år. Hvad der blandt andet åbnede min øjne var, at jeg efter at have kunnet skrive unhindret en enhver dansk avis i 30 år, ikke kunne få ét kvæk ind i en svensk omkring år 2001, og det er ikke fordi det svenske kvalitetskrav er højere, der er andre kriterier, der vejer tungere end kvalitet og relevans. Jeg begyndte at undersøge emnet, og også at torpedere det jeg kun kan kalde censur via denne blog. Diskret, men censur alligevel. En lang og grundigt indøvet svensk tradition med at udfase politiske “afvigere” og gøre dem usynlige, som stort set er ukendt i Danmark.

Det er ganske fantastisk, at Norge selv efter en katastrofe som Breivik, har et betydeligt friere ord end Sverige. Det vidner bla. Fjordmans to nylige kronikker om, de ville være utænkelige i Sverige selv uden en forudgående terrorhandling. Ikke et sekund for tidligt har Ingrid Carlqvist sat sig i spidsen for en svensk afdeling af Trykkefrihedsselskabet, meget glædeligt og svært behøvet. Man kommer ikke til at kunne lukke munden på Ingrid Carlqvist, det er ‘a losing battle’ at prøve. (Om at ytre sig i Sverige, se også Mikael Jalvings Disney Sjov for voksne fra i går.) Her er Ingrid Carlqvist i København med Hans Rustad fra Document.no sidste lørdag:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indvandreroptøjer i Liège efter juvelér dræber røver

Den en klassiske måde, indvandreroptøjer starter på. To røvere følger efter juveléren til hans hjem og overfalder ham, men uheldigvis var han bevæbnet. Det bliver en stadig dyrere affære, at forsvare sig mod tilvandrede forbrydere, både for politi og menige borgere. De overvejer givetvis, hvornår det overhovedet kan svare sig. Juveléren er formentlig  out of business for al fremtid, og kan slutte sig til de tusinder af andre småhandlende, der har måttet dreje nøglen om på grund af invandret kriminalitet. I Danmark husker vi bedst urmager Woolhead. Den dræbte røver var Jordy Abdel Malik Makono Kasavubu (foto).

A group of young Mohammedans went on the rampage in the Belgian city of Liège last night after staging a march to commemorate a would-be robber shot dead by a jewellery store owner in the afternoon. They smashed cars and attacked passers-by while shouting “Murderers, murderers”. Some wore T-shirts saying “Jordy murdered, rest in peace”. Cheradenine Zakalwe


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 12 november 2011 - 16:31 - Svar

DANMARK–SVERIGE OCH FOTBOLL

Nej, förvisso är Ingrid Carlqvist ingen favorit i journalistkåren. Desto större favorit är däremot bosniske Zlatan (dubbel medborgare), just aktuell både genom ny guldboll och landskamp mot Danmark. Zlatan – som nekar att sjunga svenska nationalsången – brukar i svenska medier kallas “Sveriges nationalsymbol”. Några typiska omdömen i tidningen Barometern 2011-11-07:

”Lika säkert som ett amen i kyrkan: Svensk fotboll har en herre. Zlatan Ibrahimovic. Vinnare av guldbollen igen – för femte året i följd.”

Utan Zlatan kan Sverige aldrig vinna en enda landskamp. (Sverige–Holland 3–2 nyligen UTAN Zlatan måste vara ett rasistiskt misstag.) Hur mycket Zlatan vann över Danmark i gårdagens träningslandskamp vet jag inte – däremot vet jag, att det politiska Sveriges och den svenska sportvärldens Zlatan-dyrkan inte är besvarad. Se här, hur Zlatan mosar sina svenska lagkamrater:

http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/fotboll/article13912265.ab

Se filmen två gånger (eller fler).

Frank P

Posted: 12 november 2011 - 17:57 - Svar

Racisme er jo også en forfærdelig forbrydelse. Det virker som om man har mere succes med at få folk til at forstå dette faktum i Sverige. Og dog, jeg husker en afslutningsopgave fra et af universiteterne for et par år siden, eller jeg har fået det fortalt, hvor en gruppe studerende havde sat sig for at undersøge kriminalitet og om hvordan gymnasiestuderende vurderede strafudmåling.

Nå, men for at få en “objektiv” fornemmelse for rangeringen af de forskellige forbrydelsestyper blandt gymnasiasterne (fra flere forskellige gymnasier), så blev disse bedt om at afgive point i spørgeskemaet alt efter hvor forfærdelig de syntes forbrydelsen var.

Resultatet af denne lille rangering som selvfølgelig ikke var opgavens primære ærinde, men alt andet lige meget interessant: Racisme kom lige ind under mord og voldtægt. Røveri, grov vold, almindelig vold, forsikringssnyd, tyveri, hærværk og andre former for kriminalitet vurderedes til at ligge under racisme. Således tænker gymnasiaster, og så er der vel også basis for fyringer a la Carlqvist om føje år, når disse har indtaget magtpositionerne i samfundet.

Frank P

Posted: 12 november 2011 - 18:17 - Svar

Og racisme er også en forbrydelse i DK: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1656706.ece

Jeg spår en farlig masse ballade!Mon ikke Zenia Stampe allerede har indgivet anmeldelsen?

  steen

  Posted: 12 november 2011 - 19:36 - Svar

  Det har ikke en sk….med “meneskesyn” at gøre, som der står i EB. Det skyldes dette:

  “Vores slikbord skal mandsopdækkes, så de ikke løber med det,” siger han.

  Et stort slagsmål i forbindelse med en Eid-fest, der markerer afslutningen på fastemåneden Ramadan, var dog dråben, som fik bægeret til at flyde over:”Jeg ved ikke præcis, hvordan det skete. Men en voksen slog et barn, og det fik nogle mødre til at tænde fuldstændig af.”

  Forbuddet er også et resultat af, hvad der skete i forbindelse med en Ramadan-fest sidste år.”Sidst vi afholdte et Ramadan-arrangement havde vi udgifter på mellem 20.000-40.000 kr. Tingene bliver ødelagt. Vi skal have skiftet gulvtæpper. Spejle var rykket ned fra væggene, og stort set alle toiletter var stoppet,” siger Jacob Vestergaard.Han fortæller, at der stort set kun var somaliere til arrangementet, da de danske familier, som var der, hurtigt forlod stedet.

  Man aner endnu en mand, der skal have sin forretning ødelagt.

Hilmar

Posted: 12 november 2011 - 20:48 - Svar

Ang. Liège:

Symptomer, symptomer, symptomer.

De hører aldrig op før en tilfredsstillende diagnose stilles.

Lad os diskutere anamnese og virus, frem for de altid overfladiske symptomer.

Det er selvfølgelig en fordel at kende til symptomerne fremfor overhovedet ikke at vide noget.
Men når man nu een gang har fattet tendensen i de karakteristiske sygdoms-udbrud her i det post-kulturelle Vesten, var det så ikke en idé, at overveje hvad der evt. kunne ligge bag disse symptomers så regelmæssige forekomst?

Leave a Comment