13
nov
Seneste opdatering: 14/11-11 kl. 0025
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

This Sunday Times video shows a man who speaks broken English with an African accent offering to get confidential British government documents and fix immigration problems in return for payment.

A Sunday Times investigation has exposed a racket in which asylum seekers can buy their confidential immigration files and are offered the chance to “fix” their applications so they can stay in Britain.An undercover reporter, posing as a friend of an asylum seeker, was provided with internal immigration service documents by middleman Nabi Haroun Sesay for just £250. Shocking Third-World Corruption at Heart of Britain’s Immigration Service

Princippet genkendes fra – gæt selv: Ännu ett fall av korruption hos Migrationsverket, Falska Asylsökande Och Korruption Vanligt I Migrationsverket Enligt Handläggare. Indvandringen kloner så at sige sig selv.

Frygter danske iranere Københavns Borgerrepræsentation ?

Nu den har givet Teheran-regimets forlængede arm byggeltilladelse på Vibevej i København. Måske de burde. Prøv at tælle her, hvor mange eksiliranere i Europa mullaherne har myrdet gennem de sidste tre årtier:

”Syrianska har apor på läktarna”

“Aber” gemt af vejen på sportsiderne. “Sportsmanship” er heller ikke en af de universelle værdier. Nu ber’ jeg dem, fru Svea, fodboldbanen er et mikrokosmos af det nye Sverige. Der må være en HMF på vej til FC Ängelholms chef for ikke at kunne styre sin tunge. Man fornemmer en ny “jävla apajäveln”-historie i farvandet, hvilket pricipielt blot er, at folkets begreber kolliderer med elitens:

”Förbjud allsvensk fotboll i Södertälje! ”Ängelholms ordförande Mats Karlsson är fullständigt rasande över hur det gick till på läktaren i kvalmatchen mot Syrianska.– Folk spottade mig i ansiktet, skrek könsord. Det är det värsta jag någonsin varit med om, säger han.[..]

Det är apor på läktaren – jag står för det. De här figurerna kastade grejer över oss hela matchen och tankarna började rulla i skallen: ”ska man komma levande härifrån?” Det är en sån skandal. Jag är inte rasist och det handlar inte om att vi stod näst på tur att nå allsvenskan, men så här får det bara inte gå till. Enligt Mats Karlsson påverkades även domaren av stämningen runt plan.

– Domaren är rädd att de ska slå sönder hans bil, rädd för sin familj. Han tar horribla beslut i matchen…….Man ska inte få spela allsvensk fotboll i Södertälje. Jag ljuger inte om jag säger sju-åtta allsvenska klubbar har hört av sig till mig och håller med. Vi har pratat med Sef och förbundet men det finns en flathet kring det här.”Syrianska har apor på läktarna” ( Syrianska er en fodboldklub af kristne syrer og irakere fra Södertälje, en by lidt sydvest for Stockholm.)

Faste læsere kender Södertälje gennem årene: Södertälje: Mord, våben, narkotika, afpresning. Byen som SR Stockholm i sommer berettede om var så infiltreret højt op i samfundet af kriminelle bander, at polikere gav op og flyttede, ofte efter trusler og grov chikane. Byen hvor kristne Syrianer chikanerer senere ankomne muslimske, såkaldte flygtninge ud, (oversat: den ene mellemøstlige klan smider den anden ud, og de er lige rædselsfulde,) byen hvor politistationen blev beskudt med automatvåben, byen med det berømte dobbeltmord på en fodboldspiller i Syrianska og hans bror, kort sagt Mellemsveriges Malmø, som man bare flygter fra eller som den lokale avis opsummerede i 2009: Tusentals flyr från Södertälje. Der er endda en Facebookgruppe, der hedder Vi som flyr Södertälje! Det lader sig altså lige akkurat sandsynliggøre, at deres fodboldsupporters også er et mareridt.

– Update: NU har Ekstra Bladet historien. Skandalevinklen er som forudset ikke Södertäljes opførsel, men Mats Karlssons racistiske raseri. Karlsson går en svær tid i møde, men Engelholm, som det hed i de gode, meget gamle dage, ligger tæt ved Danmark, og der går en færge over Sundet hvert 15 minut. Sverige vil have en fast forbindelse til nu, men lad nu vær med det. De holder i 80 år.

Allahs ‘Oprop’ til østrigske børn

Last week was Eid al-Adha, the Muslim Festival of Sacrifice (Butchery). At a school in Vienna, children, including blonde-haired European children, were forced to celebrate this disgusting occasion and sing the praises of Allah.

You can just about make out some of the words from the projector. It looks like the first two lines say:

“Allah, the One,

He created everything…”

According to the Copts Without Borders website (where you can see more photographs), the children were made to sing:

“La Ilah ela Allah – There is no god but Allah!” European Children Forced to Celebrate Muslim Butchery Festival and Sing Praises of Allah


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 13 november 2011 - 11:49 - Svar

SVERIGE VAR SÄMRE FÖRR

Film, visande föregångaren till Sveriges nationaldag (dvs. mångkulturens dag med uppvisning av kurdiska folkdanser i Gävle och nigeriansk trumorkester på Skansen):

SVENSKA FLAGGANS DAG 1953

http://www.youtube.com/watch?v=qt5cfYIq70I&feature=related

• VARNING 1: Svenska flaggor förekommer

• VARNING 2: Svenska folkdräkter förekommer (7.30 och framåt)

• VARNING 3: Kvinnor niger för kungen (förklaring: nigning = gammal hälsning, utförd av kvinnor, kännetecknande för könsmaktordningen och gamla, patriarkala strukturer)

• VARNING 4: Det utbringas ett leve för LANDET SOM INTE FINNS (kallas i filmen ”fäderneslandet Sverige”)

Som tur är, är nästan alla på denna film förekommande rasister och nationalister nu döda. Titta på de hemska människorna på filmen.

  Josefina Bergfast

  Posted: 13 november 2011 - 15:48 - Svar

  Det var verkligen en bra film, som verkligen bevisar vilket ondsint och elakt folk svenskarna är.

  Sådär “rasistiska och främlingsfientliga” finns det ju inga andra folk på jorden som är, eller som ens har det minsta lust att vara.

  Har andra länder över huvud taget flaggor som de vill hylla?

  Nej, det är nog endast de ondsinta och elaka, insnöade och begränsade, för att inte nämna, hatiska, rasistiska och främlingsfientliga svenskarna som har.

  De måste ju vara rasister, det syns ju på dem. De är ju alla mer eller mindre blonda, och förmodligen också blåögda.

  Nej, fy och usch för sådant hemskt och barbariskt folk.

  De är ju livsfarliga för andra, mer kultiverade, mer högtstående och mer civiliserade människor, som har riktiga kulturer och traditioner som verkligen är värda att beskydda och bevara.

  Sådana töntiga figurer som svenskar,som t.o.m. inbillar sig att de finns, kan nog den övriga, kultiverade, rika och begåvade världen klara sig förutan utan större saknad.

  Ju förr de försvinner, desto bättre.

  Så tack för en verkligt bra film. Den bevisar tydlig och klart hur hemska svenskarna är.

Bjovulf

Posted: 13 november 2011 - 14:48 - Svar

Jalving: “Disney Sjov for voksne”

Om masseindvandringen til Sverige, som “ikke” eksisterer 😀

http://blogs.jp.dk/frontalt/2011/11/11/disney-sjov-for-voksne/

….

Brown og jeg var vist enige om det meste, og salen proppet med et tålmodigt publikum, som lod til at sætte pris på vores fælles forsøg på at se Sverige udefra. Alligevel kunne jeg ikke undgå at bemærke, hvordan salen frøs til is, da jeg i mit oplæg uforvarende anvendte det forbudte ord: masseindvandring. For en sikkerheds skyld sagde jeg det en gang mere under diskussionen, så budskabet gik rent ind.

Nu vil jeg skynde mig at sige, at salen tog det overraskende pænt, måske fordi der var en del udenlandske tilhører iblandt publikum. Svenskerne er ellers pædagogisk oplært i, hvilke ord, der går an og hvilke, der ikke går an.

Ordet masseindvandring går ikke an. Det skal man ikke bruge, i hvert fald ikke offentligt.

Svenskasvensson

Posted: 13 november 2011 - 17:34 - Svar

Södertälje är en stad som har sagt upp sitt kontrakt med Sverige.

Invadrare1957

Posted: 13 november 2011 - 19:39 - Svar

Vacker film om när Sverige var Sverige och man var stolt. Svärmor i Malmö hon har slutat med att sätta upp svenska flaggan på balkongen. Rädslan för att få rasiststämpeln är det inte snuskigt.

Syrianska vad säger man om detta stolta folk. Som vägrar att försvenskas som ser svensken som en svag person. Det kommer den dag dom försöker ta över Sverige som sitt land som dom inte har. Mycket av deras sätt går ut på hot. Hustrun jobbade i Fornbackaskolan i Södertälje för 10 år sedan. Lärarna dom fick order av rektorn att dom skulle anmäla elever som misskötte sig eller säga till dom. På den tiden hade högstadielever tjocka guldkedjor såg ut som maffia. Sa lärarna åt eleverna eller anmälde dom. På kvällen när dom skulle ta bilen åka hem då var sidan sönderrepad eller punktering. Pratade dom med föräldrarna deras son hade inte gjort något värdens snällaste kille. Dom har vi fått för våra synder.

Skåning

Posted: 14 november 2011 - 00:42 - Svar

Exemplet med Södertälje och Syrianska/Assyriska, är ett praktexempel på att det inte bara handlar om islam. Det är en lika stor portion kultur. En kultur som inte funkar i Europa, och som saknar respekt och folkvett .

  steen

  Posted: 14 november 2011 - 00:55 - Svar

  Nemlig, bør fremhæves fordi så mange i dag mener, at ALT drejer sig om religion – altså islam. Hvis det bare var så enkelt.

   Bjovulf

   Posted: 14 november 2011 - 01:51 - Svar

   Ja, dybest set er islam & koranen vel bare et produkt af disse kulturer – en udkrystalisering.

   Guden / profeten / religionen er simpelthen spejlbilleder eller projektioner af kulturen og disse
   folkeslags normer og “værdier” for mange århundreder siden – skabt i deres selvbilleder og
   deres klannormer, IKKE omvendt!

   Og ikke ret meget har ændret sig fundamentalt siden.

   De kristne i Mellemøsten har i vid udstrækning nøjagtigt de samme ældgamle klannormer,
   så de opfører sig naturligvis på helt samme vis – fx. når de bosætter sig i andre lande. Så
   gælder det om konstant at kræve respekt, at hævde sig, råbe højt samt om at udnytte det
   omgivende og helt uforstående samfund til det yderste til gavn for ens klan og familie. Tanken
   om at have den mindste smule dårlig samvittighed over den type uforskammet og provokerende
   opførsel over for deres ufrivillige værter strejfer dem ikke engang ( se. fx på den seneste
   omgang somalierballade ved Århus ).

   Hvis dog bare vore naive og uvidende politikere, “eksperter” og åh-så-selvgode “intellektuelle”
   dog i det mindste ville nå frem til den indsigt, så ville vi være nået langt. Men så skulle de jo
   ligefrem begynde at færdes og bo ude i virkelighedens verden og lytte til den danske befolknings
   negative oplevelser og bekymringer med disse stærkt kulturfremmede folkeslag og deres
   aggressive og provokerende mentalitet, og det går jo virkelig ikke, vel? 😉

Leave a Comment