14
nov
Seneste opdatering: 14/11-11 kl. 2145
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Katrine Winkel-Holm i Oslo lørdag aften på debatmødet “Ord der dreper” med blandt andre Bruce Bawer og Walid al-Kubaisi. På video foreligger endnu kun den første halvdel af talen, men den hele er her på tryk: Norske tilstande. Vi publicerer resten som de uploades.

Iøvrigt bliver idag omdannet til det store Breivik Today-Show. 170 journalister og fotografer fra hele verden kommer til det åbne fængslingmøde, og selvom man behjertet udtaler at Fengslingsmøtet ikke skal være et propagandasirkus, så kan jeg godt forstå det Utøya offfer, der hverken vil se eller høre ham. Er det nu den rigtige service at give en mand, der er svært narcissistisk og psykopatisk, higer efter mere opmærksomhed, end omverdenen nogensinde kan give ham og har begået en så monstrøs forbrydelse? Hvordan vil han udnytte det? Vi er alle klogere i aften, når verdenspressen har stået som sardiner i en tønde i Oslo. Man ser, at han forventer at blive myrdet i dag, men der har han desværre for os, der mener at det netop er hvad han fortjener (bare ikke lige i dag), desværre nok skruet forventningerne for højt op. Live TV fra Oslo her og her fra kl 11.

Efter Breivik en “Braune Armée Fraktion”?

Hvis tyskerne med de døde og den anholdte fra Jena i det fhv. DDR står med en højreekstrem terrorsag på hænderne, skal det blive interessant at se, hvordan de post Sarazzin vil tackle den politisk. På norsk, svensk eller dansk? Selvom man ved, at langt merparten af terrorfaren i Europa er muslimsk og venstreekstremistisk, kan billedet være i færd med at vende sig så småt. Hvilke konklusioner vil de drage af det? Mere overvågning, højere straffe, mere antiracistisk pædagogik, eller vil de konkludere, at når masseindvandringen ikke bare fører fremmed terror med sig, men også vækker en oppositionel modterror, så må man heller begrænse tilstrømningen af fremmede, da den ellers vil provokere endnu mere vold? Der har været anden modterror i disse dage. En moske i det østlige Frankrig blev forleden stukket i brand efter Charlie Hebdo attentatet. Der er al mulig grund til eftertanke og selvransagelse i den politiske elite på dette ret sene tidspunkt, hvor man endnu kan håbe på, at damage control har en chance.

Når man hører til dem, der har advaret mod en voldspiral og en politisk radikalisering, må man inderligt håbe at indvandringen til Europa nedbringes yderst drastisk. Parallellen til Norge virker tydelig på dette tidlige stadium. Morderne er mordernes skyld, men er de motiveret af indvandringen eller af dens kritikere? Svarer man ja til det første, kan man spore voldens ophav tilbage til politikerne, som man kan være forvisset om, aldrig ville kunne drømme om at vedkende sig deres medskyld i den. Det er også ligegyldigt, bare de forstår den dybere alvor og handler derefter.

Investigators believe a suspected far right terror cell allegedly involved in a German policewoman’s killing may be linked to other unsolved crimes with anti-Semitic or racist motives. Investigation widens into neo-Nazi terror trio

Søren Krarup: Tidehverv

Foredrag i sakristiet i Sankt Pauls Kirke d. 10.11.2011. Videofilen har været en tur hos en tekniker i udlandet, og er vendt tilbage med forbedret lydside. (Tidehverv)

Vi kender Oslo – her er Norge

Voldtektsnorge utenfor hovedstaden: 63 anmeldte overfallsvoldtekter – to tatt Det er 116 i alt i år i hele landet inkl. Oslo. Vi har ingen tal for overfaldsvoldtægter i Danmark i 2011, men det er næppe troligt at de udgør 116 ud af de normalt små 500 anmeldte.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

5
Deltag i debatten...

avatar
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
VikingBjovulfsteen Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Bjovulf
Guest
Bjovulf

Søren Krarup’s greatest hits – digitally remastered 😀

Den havde jeg sgu ikke lige set komme.