23
nov
Seneste opdatering: 24/11-11 kl. 0334
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

HRS fikk redusert statsstøtten etter terroren 22. juli. Ungdommer fronter Hege Storhaug om dette har noe å gjøre med hatet og islamofobien hun skaper mot islam og muslimer. Storhaug legger skylden på Audun Lysbakken og mener det er pga. hans bakgrunn som tidligere marxist. HRS har fra begynnelsen av 2000-tallet mottatt rundt 2 millioner kroner i statsstøtte. Siden da har de brukt penger på å kritisere islam, og avle fordommer mot muslimer. Støtten ble i år redusert til 900.000 kr. Det er mye som tyder på at det har noe å gjøre med tragedien som skjedde 22. juli. Hvorfor Human Rights Services statsstøtte ble redusert 50 % etter terroren 22/7? (Grenser for åpenhet og debatt.) – Som det fremgår af videoen, er HRS´s statsstøtte ikke endeligt vedtaget endnu, det er endnu ønsketænkning fra Islam.nets side.

Kilden er Islam.net, som Storhaug skriver om her: En verden snudd på hodet. Stedet er Oslo Høyskole, hvor publikum nu skriger de nye fascisters kampråb “Allahu Akhbar,” som man kan høre. De har medvind. Der foregår et kapløb, publikum næppe er opmærksom på, måske har ikke engang ex-terroristen Lars Gule gjort sig det klart. De kapitaliserer Breivik til sidste dråbe, inden multikulturen yderligere står afklædt af om muligt endnu større katastrofer, som kan være mere forudsigelige. Breivik effekten kan fordufte overnight, Norge er i krise på fjerde måned, ingen ved hvornår den slutter eller hvornår en ny begynder. Hege Storhaugs modstandere her går fremad, baglæns, og det er ikke klart, hvor Norge går hen. Storhaug får ingen tak for at have advaret, og måske er det i vidt omfang hinsides den tid, hvor advarsler nyttede. Man får den tanke, når man betragter Oslo, ”denne forunderlige By, som ingen forlader, før han har faaet Mærker af den.” En kliché, men med en særlig betydning netop i disse måneder.

Samfunnskontrakten er brutt

Udåden som ble begått i Oslo for vel halvannen måned siden, må være en av de råeste som har vært begått de siste år i Oslo. Den råskap, besluttsomhet og brutalitet, som ble begått under overfallsranet, særmerker den nye kriminalitet, som vi før var forskånet fra i Norge. Angående råskapen, blir dette egentlig en formodning siden mange av disse overfallsran stort sett ikke omtales i media, unntatt som en liten notis. Men i likhet med overfallsvoldtektene, får de store personlige konsekvenser for offeret.Aftenposten nett forteller 21. nov. 11 om saken, en omtale som må ryste leserne: [..]

Felles politi og militærvesen er de viktigste elementer for hvorfor grupper av folk gir opp sin rett til selvforsvar, hvorved det store fellesskap sikres personlig og økonomisk sikkerhet. Disse to rettigheter ansees for å være den viktigste bestanddel i samfunnskontrakten. Begge elementer er så sentrale at de ikke kan være undergitt politisk diskusjon. Brytes samfunnskontrakten oppstår en misligholdssituasjon som gir borgerne rett til tiltak for å avbøte misligholdssituasjonen.AV ADVOKAT KNUT SKJÆRGÅRD ( Og igen i dag: Etterlyser afrikaner etter voldtekt ved garasjeanlegg i Oslo.)

Egypten: Al-Qaedas sorte fane vejrer over Tahrir Square

Stunning Vid: See Cleric’s Pro-Bin Laden, Anti-Semitic Rally in Egypt Surrounded by Al Qaeda Flags

Sohns tilbagetog fra Moskva: »Det har jeg aldrig lagt skjul på”

»Jeg har aldrig skrevet under på eller modtager kontanter fra Sovjet til støtte for DKPs arbejde” – Ekstra Bladet, 1991

»Det er ingen hemmelighed, at DKP fik økonomisk støtte fra Moskva. Nogen gange var det cirka 15 millioner om året… Men det var ikke mig, der modtog pengene.” – Ekstra Bladet, 1992

»I 1989 eller 1990 var jeg i en situation, hvor jeg i skarpe vendinger gjorde russerne opmærksom på, at de skulle betale pengene til Terpo Tryk som aftalt.” – Weekendavisen, 2001

»Da jeg fandt ud af, at vi modtog ordrer -eller penge i form af ordrer og andet -så sagde jeg: Det her går ikke, det er simpelthen ikke værdigt -og derfor satte jeg ind med at få lukket Terpo Tryk, Land og Folk og huset i Dronningens Tværgade.” – TV2, oktober 2010

Du vidste i hele din formandsperiode, at der var overfakturering, uden at du tog afstand fra det? »Jamen, ja… det har jeg aldrig lagt skjul på. Det var en del af det. Sådan fungerede det.” –  JP november 2011.  – fra Sohns slingrekurs, B.T. 23.11.2011, ikke online.

Der er flere slags danske kommunister. De der gik selv, de der blev smidt ud, og de der som Sohn og Aaen blev til det sidste, hvor pengestrømmen fra Moskva stoppede, men dog kvikt justerede sig til nye tider med et navne- eller partiskift. De ikke helt frivilligt reformerede. I Danmark er det ikke et problem, at man har tilhørt en totalitær, folkemorderisk bevægelse og har været financieret af udlandet, de facto fjenden under den kolde krig, som i al fald efterretningstjenesten betragtede som en femte kolonne. Vi er anstændige mennesker, det er et større problem at lyve og snyde skattevæsnet. Det er en udflugt i mine øjne, det er Sohns DKP fortid, der er det store problem. Sådan må enhver der har gjort den kolde krig med, se på det. Løgnen er det korte Christiansborgske tunnelsyn. Han skal ikke forfølges med bål og brand, men han skal heller ikke gøres til minister. Dér burde grænsen gå. Ovenfor er så minister Sohns stadier på løgnens vej.

Belgien: 13-årig jødisk pige gennembanket af muslimske piger

Med Stern-journalisten Hans-Ulrich Jörges’ ord længere nede kunne man her sige at “de betragter ikke den 13-årige pige som medborger”. Men ville Jörges selv overhovedet kunne tænkes at anlægge denne vinkel? (LFPC).

Five Muslim Moroccan girls in Belgium beat a 13-year-old classmate, called her a “dirty Jew” and told her to “return to your country.”

The girl, Oceane Sluijzer, has filed a complaint with police after the anti-Semitic attack at a sports training center. The attackers were identified and questioned by police.

Jewish legislator Viviane Teitelbaum of Brussels denounced the “silence” of political leaders and most of media after this attack. […] Belgian Jews in Shock over Beating of 13-Year-old Girl 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Jørgen Duus

Posted: 23 november 2011 - 17:27 - Svar

I filmfilen fra Norge er der i hvert fald én person, der har lovsunget en terrorhandling, hvor 25 børn og unge blev plaffet ned. Faktisk tilsluttede han sig kort efter terrorgruppen bag. Det er herren i midten med det kortklippede, grå skæg, Lars Gule.
Hvordan kan det gå til, at netop han får lov til at agere overdommer over Hege Storhaug? Hvordan kan nogen overhovet tage ham alvorligt i debatten om Breivik?

  Th. Mortensen

  Posted: 23 november 2011 - 18:00 - Svar

  Stakkels Hege Storhaug. Jeg har læst, hvad hun bagefter skrev om det møde. Hun der i forvejen må leve i en slags eksil i eget land.

Svenskasvensson

Posted: 23 november 2011 - 18:02 - Svar

Invandringen kommer bli dom Nordiska ländernas undergång.

JensH

Posted: 23 november 2011 - 18:57 - Svar

Det var dog det mest gyselige møde jeg har oplevet. Det er jo helt grotesk at en tidligere terrorist som Lars Huge kan få lov til at sidde og moralisere over Hege Storhauge. Jeg kan forstå hun skred, men undrer mig over hun holdt det ud så længe.

Prudentius

Posted: 23 november 2011 - 19:54 - Svar

En ren had-fest.

Storhauge er selvfølgelig “to blame” for alt det onde i denne verden og i Norge. Muslimer er selvsagt sagesløse ofre, klart nok.

Det hele er en stor had-konspiration imod islam og de stakkels muslimer. (den norske stat ses nikke enigt i baggrunden)

Imens udkæmper Hege Storhaug et umuligt slag for en tåbelig menneskerettighedsreligion der er igang med at knuse hendes land og hele vores kontinent.

Multikulturalisten i midten svælger i sit eget forræderi.

Per

Posted: 23 november 2011 - 20:20 - Svar

Hege Storhaug er meget modig som deltar i et møte arrangert av islam-net. Dette er fanatikere av verste sort. Hun snakket fornuftig til mennesker som hater henne og alt hun står for. Hun ble utsatt for mange usselheter. Jeg så det satt kvinner i salen også. Selv om de var godt innpakket håper jeg de fikk med seg det hun sa. Trolig gikk hun dit for deres skyld. All ære til Hege Storhaug.

Frank P

Posted: 23 november 2011 - 22:50 - Svar

Det er vildt provokerende at den hellige treenighed bestående af politikere, medier og universitetsfolk stadig benægter alt.

Frank P

Posted: 23 november 2011 - 22:57 - Svar

Hør lige på galningen 7:30 i øvrigt…

Tim Pallis

Posted: 24 november 2011 - 09:08 - Svar

Sikke et stof den pige er lavet af. Vivi Andersen sagde forleden, at det største problem er vore egen venstrefløj, det næste er islam selv. Jeg ved godt, at det ikke er helt ordret, men ja disse kulturmarxister, ny-marxister, eller hvad man nu vil kalde denne multikulturelle venstrefløj, er jo de nyttige idioter i vort samfund. De må kunne omvendes, fordi de ikke er muslimer, men troende kommunister. Muslimerne selv kan vi ikke overbevise om noget andet end Koranen, men den dybt uvidende venstrefløj og kulturradikalisterne må kunne vækkes. Det interessante er, at nogle af de stærkeste islam-kritikere i dag var tidligere trotskister.

Peter Buch

Posted: 24 november 2011 - 11:10 - Svar

Man kan mene samfundskontrakten er brudt, men man kan vel også udover at ytre den opfattelse, tolkning eller konstatering, foretage sig noget derud over.

Eksisterende forhold og tilstande kan tolkes som udgangspunktet, selve det grundlag, hvorfra en opgaves løsning findes. Det er et helvede derude, herfra tolket.

Der er i dagens jobannonce https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details.aspx/3025785 nævnt: fast udstationering hos en af kunderne. At man indgår i kundens daglige rutiner, blandt arbejdsopgaverne nævnes udover at udføre sikkerhedsrelaterede opgaver, monitering af CCTV, AIA, ABA anlæg, assistance med daglige gøremål som afhentning af børn, sikre at kundens køretøjer bliver vedligeholdt, supervisere håndværkere & underleverandører hos kunden samt uden nærmere beskrivelse – øvrige logistik opgaver. Nogle års erhvervserfaring, en uddannelse inden for personbeskyttelse, samt kendskab til førstehjælp på højt niveau forventes.-jobomtale slut.

Da jeg formoder få er i stand til at ansætte folk i den slags tjenester, skulle det være oplagt, at der er flere opgaver for logistisk, sikringsmæssigt og mandskabsmæssigt at sammensætte de ramme og forhold, der gør hverdagen bedre for de mange både i Norge som andre steder. Personer og gods skal til og fra overvågede afspærrede områder, det oplagte minimum er ikke antallet men mere sikringens art og afstand fra sikringsrum til perimeter, hvor afstanden fra perimeteren til sikringsrum, for personer der ikke er på vej ud eller ind, som minimum dækker tiden det tager til myndigheder når frem, eller personer der kan foretage indgriben til myndighederne når frem er på stedet. Det skulle være oplagt at personantal og nærhed med hensyn til lokalisering i det afspærrede område såvel som grej til rådighed spiller ind i dette. Trafik ud til andre afspærrede områder foregår i overvåget kortege.

Bortset fra disse ord kunne brug af teknik, udover grundig identificering og undersøgelse før adgang og ophold forekom på terrritorier, medvirke til flere kriminelle blev identificeret, men det er en politisk og økonomisk problematik der næppe har megen interesse, og slet ikke når finansloven netop er aftalt…

ThorG

Posted: 24 november 2011 - 11:42 - Svar

I et mediebillede, som er fuldstændig skævvredet, og hvor en borgerlig/højreorienteret/republikansk vinkling i den grad savnes (bare en time om dagen på P1 eller 24syv, please…..lidt ytringsfrihed, lidt for alvor-demokrati), er det tragikomisk at læse følgende i Politiken:

“Ny undersøgelse påviser, at folk, der ser Fox News, ved mindre om verden end folk, der slet ikke læser eller ser nyheder.”

http://politiken.dk/kultur/tvogradio/ECE1458397/ny-undersoegelse-fox-n ews-er-ikke-bedre-end-ingenting/

“Det er en rigtig dårlig ide at se Fox News. I hvert fald hvis du ser amerikanernes foretrukne nyhedskanal for at blive velinformeret om verdens gang (……) Et af spørgsmålene lød: ‘Efter din bedste overbevisning, er det lykkes oppositionsgrupper at vælte Hosni Mubaraks styre i Egypten?’ 49 procent af Fox News’ seere svarede rigtigt mod eksempelvis 68 procent af folk, der lytter til radiokanalen NPR. Og det rigtig sjove – Fox News-seere var 18 procentpoint mindre tilbøjelige til at svare rigtigt end dem, der slet ikke så eller læste nyheder”

Læses i selve rapporten (http://publicmind.fdu.edu/2011/knowless/), som mest af alt minder om en rodebutik af statistiske type I-fejl i en ikke-repræsentativ stikprøve på kun 612 personer (med kun 34% republikanere mod hele 43% demokrater?), ses formuleringen at være følgende:

“These days, there is more going on in politics and the world than anyone can keep track of. We’d like to ask about a few things that have been in the news recently, to see how well the news media has been doing its job. To the best of your knowledge, have the opposition groups protesting in Egypt been successful in bringing down the regime there?”

1) Har de væltet regimet, eller er det bare kransekagen, som er væk? Kunne der blandt “de dumme” FOX-seere være nogle, som havde reflekteret en ekstra gang?

“New Jerseyans are not necessarily more likely to be knowledgeable about domestic politics than international events. Just 47% are able to identify the Occupy Wall Street protesters as predominantly Democratic: 11 % think they are Republicans. Viewers of cable news on MSNBC are the most likely to think the protestors are Republicans. Watching the left-leaning MSNBC news channel is associated with a 10-point increase in the likelihood of misidentifying the protesters.”

2) Øhh…. MSNBC bliver man også dummere af, eller?

Politiken slutter af:

“En af forskerne bag undersøgelsen, professor i politisk videnskab Dan Cassino, forsikrer i pressematerialet om, at der er taget højde for bias såsom uddannelse og politiske tilhørsforhold i undersøgelsen, der kort fortalt viser, at det bedre kan betale sig at glo ind i en væg end at se Fox News. (….) Fox News bliver af mange betragtet som USA’s konservative højborg. Den redaktionelle linje på kanalen er højreorienteret og republikansk, og i Fox News’ øjne er amerikanerne i udgangspunktet altid ‘The Good Guys’.”

…….bare rolig, kære (Politiken-)læser – lad dig ikke narre til at forfalde til andre medier end DR og Politiken eller alternative vinklinger. Du er ikke bare god – du er også med i klogeklubben! Og det eneste, du skal gøre for at blive i klubben, er at lade være med at tænke dig om – det skal vi nok gøre for dig…….

falkeøje

Posted: 24 november 2011 - 12:56 - Svar

I Danmark begynder selvtægtsgrupperne så småt at tage form.
Lad os smide alle politikere ud, på røv og albuer, og lade
selvtægtsgrupperne råde, til landet er rent.

falkeøje

  PBr

  Posted: 24 november 2011 - 13:40 - Svar

  klaphat

Peter Buch

Posted: 24 november 2011 - 14:55 - Svar

Ja, hvorfor politikere skal drages ind i hvordan mennesker indretter sig på lovens grund fatter jeg ikke.
Der er ikke noget, der tyder på netop politikere skulle være kapable til at løse en masse problemer.
Drop venligst ensidig fiksering på politikere respektivt opgør med sådanne, til fordel for reelt praktiske forslag almindelige mennesker skulle være i stand til at få etableret.
Tak.

Nils

Posted: 24 november 2011 - 17:12 - Svar

Faner vajer. Sporhunde vejrer. Vægte vejer. 😉

Johansen

Posted: 24 november 2011 - 17:19 - Svar

Stor respekt for Hege Storhaug som indvilgede i at træde ind i løvens hule til “debatmøde” hos islamnet.no.

Det er nærmest tragikomisk, at de kvinder, hvis rettigheder Storhaug forsvarer og kæmper for, sidder og buher ad hende. De muslimske kvinder, som sidder tilsløret som kloner af hinanden i en kønssegregeret Oslo højskole, synes fuldstændig indoktrinerede til at hylde de selvsamme lænker, som de er bundet til.
Fængslingen af disse kvinder er både åndelig via den ideologiske indoktrinering og fysisk i form af klonende maskerings-kostumer. Uha, det er slemt.

Vivi Andersen

Posted: 24 november 2011 - 18:29 - Svar

JOHANSEN

Islams kvinder er omvandrende eksempler på det der benævnes som ” Stockholm Syndromet “.

Leave a Comment