12
dec
Seneste opdatering: 13/12-11 kl. 0017
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

I mange vesttyske byer er der områder med en høj andel af udlændinge. Tyske unge er i disse allerede er i mindretal og er nu udsat for en daglig aggression af en ​​intensitet og brutalitet, der forlængst har overskredet det tålelige niveau. Det drejer sig altså ikke om en integrationsproblem, der hurtigt ville kunne løses. Tyskere kommer i mindretal i deres eget land og bliver af et agressivt, dynamisk flertal stillet over for valget mellem at tilpasse sig eller forlade bydelen, eller løbe den daglige spidsrod mellem forulempelser som “lorte-tysker” eller “tyske luderkælling.”

Vold imod tyskere er et problem alle kender, men som næsten ingen taler offentligt om. Derved bliver ofrene ubeskyttede i deres eget land. Tyske ofre har ingen lobby blandt deres landmænd, som er aktive i politik. Fortielsen og bagatelliseringen af problemet forværrer og forvrider billedet af situationen. Selv statsorganer som politiet har delvis opgivet deres magtmonopol eller opretholder det kun ved opbydelsen af deres yderste kræfter.

“Tyske ofre, fremmede gerningsmænd” viser baggrunden for og omfanget af en katastrofal udvikling. Forfatterene tilbageviser, at udlændinges vold mod tyskere er et socialt problem. Tyskland står langt snarere over for etnisk-kulturelle problemer af et hidtil uerkendt omfang. Hvor langt fremskreden denne ikke længere stille “for-borgerkrig” er kommet, viser en fortegnelse over flere hundrede dokumenterede voldssager fra årene 2006-2010. Udover bogen har forfatterne opbygget internetprojektet www.deutscheopfer.de, der bliver opdateret løbende.

Forfatterne Götz Kubitschek og Michael Paulwitz fremsætter tilsidst 15 debat-teser som minimumskrav i et for Tyskland eksistentielt spørgsmål.Deutsche Opfer, fremde Täter, Ausländergewalt in Deutschland, Hintergrund – Chronik – Prognose, 2011, indeholder kapitelfortegnelse og et kapitel uddag. Kan også købens via Amazon. (Snaphanens oversættelse ©)

Forfatterne er begge akademikere og tilhører Neue Recht, der af forskere både kaldes “nationalkonservative” og “højreekstremister.” “Antifascisterne” kalder dem selv sagt “fascister,” men de er heller ikke kendt for at erodere deres eget kundeunderlag. At volden eksisterer, har vi dokumenteret talrige gange gennem årene, f.eks.via ARD dokumentaren fra 2010: Kampf im Klassenzimmer Deutsche Schüler in der Minderheit.

Sverigedemokraterne slår opinionsrekord – medierne fortiet det

SD får rekordsiffror i en ny väljarundersökning, media tystar ned.

Sverigedemokraterna får idag 8,9% i en opinionsundersökning utförd av Yougov under november och december. Detta är det bästa resultat partiet någonsin har erhållit i en undersökning och är en ökning med 0,5-procentenheter sedan förra mätningen. Trots detta är det inga medier som redovisar SD:s resultat. Mätningen hittar du här, 8,9% – rekord i opinionen

Jakob Skovgaard-Petersen har ondt i rumpetten over Snaphanen

Måske man skulle starte med at slå nogle banale, men indiskutable sandheder fast: Islamdebatten handler om vores og andre almindelige danskeres liv. Det er ikke en akademisk diskussion, og Danmark har i øvrigt heller ikke teknokratstyre. Når professor Skovgaard-Petersen bryster sig af at repræsentere viden kontra modpartens ikke-viden, er dette i sig selv betydningsløst i et samfund der hylder den demokratiske debat.

Vinklen er dertil også falsk: For hvor de islamdebattører han ikke bryder sig om formaster sig til at drage konklusioner han finder usofistikerede, er det formentlig indiskutabelt at vores viden om emnet overstiger 97% af den danske befolknings faktuelle grundlag. Har Skovgaard-Petersen så endnu mere ondt over dem der absolut ingen viden har, og som ikke opponerer mod sagkundskaben – end han har af os der bruger timer hver dag på at lære om emnet? Nej da, selvfølgelig ikke. Man fornemmer hykleriet.

Vores vinkel er da for det meste heller ikke det han manipulerende betegner “dedikeret til at lave case-building imod muslimer samt bekæmpe forskernes forkerte sindelag”, men at være et korrektiv til det vi igen og igen kan konstatere at forskere som Skovgaard-Petersen udelader – forhold der er relevante for os som menige borgere i et demokratisk samfund.

Se f. eks. denne post jeg lavede på baggrund af en pludrende artikel i Dagbladet Information. En masse buzzwords om unge muslimer og Facebook, men intet om hvordan Skovgaard-Petersens “moderate krammedyr” Ahmed al-Shuqayri stiller sig mht. islams overhøjhed og krav på verdensherredømmet iflg. gældende dogmatik ved al-Azhar; intet om hvorvidt hans publikum er demokrater vi sagtens kan lukke ind i Danmark, og som kan acceptere kritik og spot af Muhammed. Hosstående billede viser al-Shuqayri i en video med en kæmpestor skulptur forestillende et sværd som baggrund. Hvad laver det sværd lige der? Hvorfor kommer Information og Skovgaard-Petersen ikke med relevante oplysninger der gør at menige danskere kan placere hans Wunderkind i en demokratisk sammenhæng?

Det er at vende tingene på hovedet at tale om at vi laver “case-building imod muslimer”. Islam laver som udgangspunkt en massiv case imod sig selv, bl. a. gennem daglige myrderier og voldshandlinger begået i dens navn. Ethvert rationelt menneske frygter islams tilstedeværelse i Danmark, med dens blodige og samfundsødelæggende historie in mente. Der påhviler ikke os et ansvar for at være akademisk distancerede over for hvad der er sket i lande som Tyrkiet, Irak, Iran, Egypten, Indien, Malaysia, Pakistan osv. osv.

Derfor er der brug for medier som Snaphanen, og uanset hvor meget Jakob Skovgaard-Petersen jamrer vil vi fortsætte med at stille ubekvemme spørgsmål. Det handler kort sagt om hvornår islam er godt nok i et fredeligt, harmonisk og demokratisk samfund som det danske (LFPC).

[…] Jeg har kort sagt aldrig skrevet en positiv linie om Saudi-Arabien, og mangen en kritisk linie om Egypten, herunder Det Muslimske Broderskab. Efter det seneste parlamentsvalg kan Weekendavisens læsere sikkert snart få endnu flere. Det føles bare lidt omsonst, når avisens egen journalist selv ser bort fra mine artikler og i stedet henter de citater, han anvender imod mig, på anti-muslimske hjemmesider med så patetisk selv-heroiserende navne som Urias-posten og Snaphanen .

Det er websites, der er dedikeret til at lave case-building imod muslimer samt bekæmpe forskernes forkerte sindelag. […] Jakob Skovgaard-Petersen: Kronik: Prinsen, den saudiske Casanova og bigotteriet [Weekendavisen 9.12.2011, ikke online]

Forår i mainstreammedierne? WA går Snaphanen i bedene

Når man nu dagligt rakker godt og grundigt ned på mainstreammediernes udeladelser mht. islam, her under omtale af det grotesk apologetiske billede der dyrkes som en afgud på universiteterne, vil ens integritet afhænge af at man også anerkender de undtagelser der forekommer. Derfor skal den artikel af Klaus Wivel som Jakob Skovgaard-Petersen harcelerer over også trækkes frem som lige netop det vi plejer at efterlyse. Man glædes over at pointer og pinlige kendsgerninger der ellers ikke når langt ud over blogverdenens kendskab her eksponeres i en avis som vistnok ikke affærdiges som højreekstremistisk og folkedrabsopviglende. Meget vil være kendt for Snaphanens læsere, ikke mindst den rolle som rigmanden og edderkoppen Prins Alwaleed bin Talal fra Saudi Arabien spiller i den akademiske verden og i medierne, ligesom Wivel holder Jørgen Bæk Simonsen frem i spotlyset for hans velkendte fortielser. Find artiklen på biblioteket eller i Infomedia: Klaus Wivel: Saudi-Arabiens vestlige ansigt, WA 2.12.2011 (LFPC).

Det nye Egypten: Turisme uden alkohol og bikinier

Islamists are dominating Egypt’s elections and some of them have a new message for tourists: welcome, but no booze, bikinis or mixed bathing at beaches, please.

That vision of turning Egypt into a sin-free vacation spot could spell doom for a key pillar of the economy that has already been badly battered by this year’s political unrest.

“Tourists don’t need to drink alcohol when they come to Egypt; they have plenty at home,” a veiled Muslim Brotherhood candidate, Azza al-Jarf, told a cheering crowd of supporters on Sunday across the street from the Pyramids.

“They came to see the ancient civilization, not to drink alcohol,” she said, her voice booming through a set of loudspeakers at a campaign event dubbed “Let’s encourage tourism.” The crowd chanted, “Tourism will be at its best under Freedom and Justice,” the Brotherhood’s party and the most influential political group to emerge from the fall of Hosni Mubarak. […] Egypt Islamists offer vision for sin-free tourism 

Ett lågintensivt inbördeskrig. Vi börjar bli härdade

Jag har just kommit hem från en inköpsrunda i lågprisbutiken: grönsaker, frukt, lite nödvändiga matvaror.På vägen förbi Österänggymnasiet ser jag att det står sex polisbilar parkerade utanför entrén. Jag säger skämtsamt till A: du ska se att några av eleverna idag berikat varandra med knivhugg. Vi börjar bli härdade.Väl hemkommen slår jag upp DN och läser. Exakt det har hänt.

En 19-årig elev hittas knivskuren när polisen anländer: “Den skadade 19-åringen föll ihop på golvet men sprang sedan ut från skolan för att åter falla vid parkeringsplatsen. Marie Persson, informatör på Skånepolisen säger till DN.se att mannen är förd till Centralsjukhuset i Kristianstad med allvarliga skador men att han har kunnat höras kort av polisen.”

Sydsvenskan uppger att den skyldige gripits. Bilden på interiören kommer från Sydsvenskans artikel.

Kristianstad är min stad. En stad man skulle ha kunnat vara stolt över. För varje dag som går tar den nya steg ner i det urbana träsk där redan Malmö och Landskrona puttrar i en gemenskap bildad och framvuxen av getton, parallellsamhällen, etnifiering, våldtäkter, rån och de allvarliga “bråken” på stan eller i skolorna. Hans Magnus Enzensberger kallade det redan på 1990-talet för ett lågintensivt inbördeskrig. Knivhugg igen. C4 aspirerar på titeln som årets skånska stad, klik for at se foto.

Af Thomas Nydahl

19-årig man knivskars på Österänggymnasiet.Senare kunde en jämnårig man gripas för mordförsök.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 12 december 2011 - 11:41 - Svar

Man kan sammenligne venstrefløjen stupide retorik med islams retorik – udgangspunktet er grundlæggende at alle der ikke er venstrefløj/islamtilhænger pr. definition er “vantro” i den ene eller den anden forstand. Stemplingen af anderledes tænkningen fra venstrefløjen/islam side er en propagandamaskine der kører dag og nat. I forbindelse med denne i grunden venstrefløjens socialt diskriminerende hadmaskine høres dagligt fra bl.a. Danmarks Radio (som skulle være en public service kanal, hvilket kun er sandt i den forstand at DR indriver tvangslicens for at bruge pengene til at propagandere for – aldrig imod – multikulturalismen, det venstreorienterede verdensbillede, homoseksualitet osv.) der aldrig har en skandale eller problematiserer holdninger fra venstreføjen eller stempler venstrefløjens holdninger eller aktiviteter som ekstreme.

Den opløsning af den sociale orden der i Vesteuropa pågår i disse tider bliver støttet af uansvarlige og dovne journalister, og medier og institutioner. Volden vokser med eksplosiv hast – i 2006 følte 40% af franskmændene sig utrygge alle steder, i dag er tallet 56% og personvolden er fordoblet på 15 år!

Det uhyggelig bagvedliggende mønster i alt dette er at venstrefløjen tror at den har et legitimt voldsmonopol – i modsætning til alle andre. Derfor bagatelliseres venstrefløjens vold i offentlige medier så som DR. En venstreekstremist blev således for nylig i et debatprogram i DR præsenteret med ordene at han havde en fortid ” i den mere sprælske del af venstrefløjen”.

Ole Sohn kommunistiske fortid lægges død i DR – ligesom Helle Thorning Smiths, at Johanne Smith-Nielsen vil have et kommunistisk samfund er ikke et udsagn DR gider beskæftige sig med……..

Venstrefløjens og islams tilhængere lider af den vrangforestilling at målet helliger midlet.

  PBr

  Posted: 12 december 2011 - 21:05 - Svar

  Jeg har nogen gange overvejet om det forhold at DR indriver tvangslicens, ville kunne bære en sag ved domstolene, i yderste konsekvens ved venstrefløjens elskede menneskerettigheds domstol.

  Problemet er vel, bla. at de færreste har overskud og kapacitet til et sådan projekt.

  MaS

  Posted: 12 december 2011 - 23:29 - Svar

  Siden du nevner venstrefløjen benyttes anledningen til å anbefale Jørgen Sandemoses Venstrefløyen og Islam, 2011.

steen

Posted: 12 december 2011 - 18:26 - Svar

“patetisk selv-heroiserende navne som Urias-posten og Snaphanen .”

Det bliver min ven – der iøvrigt er religionshistoriker – som for år tilbage fandt på navnet i stedet for det tidligere noget uhandy navn, ikke glad for. En blog skal hedde nogenlunde det samme som en hund: Få stavelser, helst med konsonanter, så man kan råbe efter den og den lystrer pronto. Og så skal navnet eller have et eller andet med dyret at gøre.

Denne blog er blevet brugt til en del, men det er vist første gang det ene ordentlige menneske bruger den til at slå det andet ordentlige menneske oven i hovedet med. Fornemmelsen af at være et baseball-bat er ny. En kilde er altså suspekt, alene fordi vi har brugt den. Jeg kender logikken fra de mennsker, der har mailet os og bedt os om at fjerne deres navne, så de ikke kom op og figurerede her på dette misliebige sted ved en søgning. “Forfængelighed,forfængelighed. vindfløj, vejrhane.”

Desværre har jeg ikke læst Wiwels anmeldelse, så jeg kan dårligt udlede andet af Skovgaard Petersens kronik, end at han i al fald ikke kan lide kritik.

Sidst jeg hørte Skovgaard Petersen i plenum, og det er ikke særlig længe siden, skrev jeg ikke et (ondt) ord om ham, selvom jeg nok kunne have fundet på noget, uden at bukke mig så dybt som han. Det skal ikke gentage sig. Mener han f.eks stadig, som han engang skrev, ” at broderskabet med tiden og inddraget i den politiske proces kan udvikle sig til noget, der “ligner de kristeligt demokratiske partier i Europa” ?

  JensA

  Posted: 13 december 2011 - 01:22 - Svar

  Ha, ha. Nu giver en søgning på Skovgaard Petersen endnu et link til Snaphanen.
  I øvrigt er det godt at vide, at Skovgaard Petersen læser Snaphane. Her kan han få en masse viden om hverdagsliv i Norden. En viden han garanteret ikke kan opnå ved dialog med ægyptiske imamer. Men det er selvfølgelig beklageligt at Skovgaard Petersen foragter den slags viden, ved at betegne det som case-buildings.
  Men jeg ville ønske at Skovgaard Petersen – med den store viden han bryster sig af – kunne forklare mig uvidende stodder, hvorfor alle troende muslimer tilsyneladende mener at islam er noget ganske andet end det Skovgaard Petersen siger det er.

Info

Posted: 12 december 2011 - 19:05 - Svar

LUCIAFIRANDE I SVERIGE (12–13/12)

Vad är förbjudet, vad är tillåtet?

Det svenska luciafirandet har berikats betydligt under senare år. Framförallt med tre nya traditioner:

1) Vissa saker skall numera vara FÖRBJUDNA.

2) Det bör markeras, att såväl Lucias som tärnors och stjärngossars kön bara är sociala konstruktioner och att ingen roll därför skall anses vara mer passande för ett visst kön än ett annat. En mörkskäggig Lucia med basröst är dock alltid att föredra framför en ljushårig, ung flicka.

3) Välkänt är, att olika etniciteter i allmänhet inte existerar, i varje fall inte bland dem som någon gång sätter sin fot på svensk jord. Den som visar sig där är automatiskt svensk, vare sig han vill eller inte. (Trots att det är bevisat, bl.a. av Reinfeldt, att det inte finns några etniska svenskar, så är ändå svenskar finare än alla andra; vilka senare alltså inte får förmenas denna finhet, som inte existerar.)

Men undantag finns. Bl.a. just under luciafirandet. Då är det nämligen viktigt, att luciatågen avspeglar landets demografiska sammansättning. Eftersom världen befolkas av flera afrikaner och asiater än svenskar, är det önskvärt, att den Lucia som utses kommer från t.ex. Somalia, Nigeria, Elfenbenskusten eller möjligen Östasien.

– – – – – – – – – – – – –

• EXEMPEL punkt 1:

”FÖRÄLDRAR FÅR INTE FOTA LUCIA
De små luciatågen på Linköpings förskolor kommer inte att förevigas för eftervärlden. Anledningen är kommunens fotoförbud på förskolor, som infördes i somras för att skydda barn till asylsökande som lever gömda och som har skyddad identitet, rapporterar Östgöta Correspondenten.” (Sv.D. 2/12 2011.)

Bakom förbudet står bl.a. förskolechefen ZOIA FABRES (en svenska från Ryssland eller möjligen Ukraina). – I Dalarna likadant:

http://www.dt.se/nyheter/falun/1.4188941-inga-bilder-pa-luciataget-pa- forskolan

Översättning: Med ”barn som lever gömda” menas barn till utländska föräldrar, som efter långa och kostsamma utredningar befunnits sakna asylskäl och därför inte erhållit PUT och garanterad, livstids gratisförsörjning på skälig svensk levnadsnivå. Flertalet har då ”gömt” sig, varefter de olagligt i egenskap av ”papperslösa” har rätt att starta företag, har rätt till fri tandvård, fri akutsjukvård, fri förskola för barnen, på vissa håll fria aborter m.m. (Normalpriset för en abort är ca 20.000 kronor.) Antalet utländska lycksökare, som år efter år skenanonymt uppehåller sig i Sverige (eller inte ”kan” avvisas) uppgår f.n. till minst 18.000 personer.

• EXEMPEL punkt 2:

”Loke Båtshake i klass 5A på Flygelskolan tycker att skolan könsdiskriminerar för att han inte får bli Lucia.”

http://www.sydsvenskan.se/lund/article1588695/Luciatraditionen-diskrim inerar.html

http://www.alltforforaldrar.se/ladydahmer/2010/november/utkast-nov-25- 2010.html

• EXEMPEL punkt 3:

http://norran.se/2009/12/idagihistorien/forstafargadelucianece372052/

Två flugor i en smäll:

”Årets Lucia på Östratornskolan i Lund heter SEPEHR GHARANFOLI. Ingen konstigt med det – om det inte vore för att han är kille.”

http://www.dn.se/nyheter/sverige/ifragasatt-for-sitt-kon–men-far-bli-l ucia

  Nils

  Posted: 14 december 2011 - 12:13 - Svar

  Hvorfor ikke bare slå Lucia sammen med Pride?

Bjovulf

Posted: 12 december 2011 - 19:39 - Svar

Hvad siger de egentlig undskyld for?
Hunden har jo en god “smag” 😀

Politiet undskylder fejl
Politihund jagtede og bed imam

http://www.bt.dk/krimi/politihund-jagtede-og-bed-imam

Af Rikke Struck Westersø
Mandag den 12. december 2011, 14:10

Lørdag aften i Helsingør forvekslede en politihund uheldigvis en imam med en gerningsmand
og satte tænderne i ham. Politiet beklager hændelsen.

Episoden fandt sted, da en hundepatrulje eftersatte en mistænkelig bil. Bilen forsvandt ud
af syne og blev senere fundet på en parkeringsplads ved Egevænget i Helsingør, hvor der
også ligger en moske. [ tja, gerningsmændene var vel stedkendte … ]

  li

  Posted: 12 december 2011 - 22:43 - Svar

  Rart at vide at politihunden ikke var muslim, for så havde den ikke sat tænderne i imam-svinet!

  Som kvinde er det en fornøjelse hvergang en kvindeundertrykkelses imam bogstaveligt får bidt sig mærke i, at hunde ikke skelner imellem rent og urent kød!
  Hunde er ikke racister og opdeler ikke menneskene i rene muhammed underkastede og urene vantro, den har et instinkt indbygget,ja, den kan ligefrem lugte sig til halal dyremishandlings slagtere, som de bogstavstro imamer!!

  Hunden er menneskets bedste ven, imamer er kvindernes værste fjender, husk det.

JensH

Posted: 12 december 2011 - 20:42 - Svar

Giv den politihund en Elefant-orden 🙂

  Bjovulf

  Posted: 13 december 2011 - 05:26 - Svar

  Det var nok en “vantro hund” 😉

Menig 442

Posted: 12 december 2011 - 22:54 - Svar

Tyske ofre og fremmede gerningsmænd. Kik i de fremmedes drejebog og bliv vis.
I Vesten og ikke mindst i Sverige er “Den barmhjertige Samaritaner” blevet moderniseret, så den stemmer overens med den politisk korrekte tidsånd. Røverne er nu de sande ofre, i stedet for ham der faldt for røvere.

Victor

Posted: 13 december 2011 - 00:01 - Svar

Nu begynder det da at blive sjovt….

I er godt klare over – håber jeg – at Henning Eichberg er en af de ledende høveder i de dersens Neue Rechte.

Samme Eichberg slår nu sine folder på SDU….

http://www.sdu.dk/ansat/heichberg

Og manden er skam også politisk aktiv i Danmark:

http://parti.sf.dk/default.aspx?func=article.view&id=43060

  Frank P

  Posted: 13 december 2011 - 00:46 - Svar

  Mærkelig fisk ham Eichberg…

  Neue Rechte er en højreorienteret bevægelse som han var med til at starte… og nu er han SF’er?

  Imponerende wiki-opslag om ham: http://en.wikipedia.org/wiki/Henning_Eichberg

  Hans Und

  Posted: 13 december 2011 - 01:13 - Svar

  Et par artikler om ham i Information:

  http://www.information.dk/find/artikler/Henning%20Eichberg

  fra en af dem: “For nylig ’afslørede’ dagbladet Politiken (senere udfoldet i Information, red.), at SF-medlemmet Henning Eichberg var en tysk ’højreekstremist’. For os, der har truffet Eichberg og læst, hvad han har skrevet, var det næppe en sensation. Den ’nationalrevolutionære’ Eichberg står til venstre i socio-økonomiske spørgsmål, men til højre, når det gælder den filosofiske dimension.”

Tim

Posted: 13 december 2011 - 04:30 - Svar

Angående Jacob Skovgaard og andre anti-eksperter

http://cesem.ku.dk
Niels Holtug har udgivet en bog som INGEN danskere læser, som ingen gider at sætte sig ind i, som kun få folk diskuterer, som ikke har afsæt i den danske praktiske dagligdag, som ikke tager højde for at humanistisk og samfundsvidenskabligt forskning MEGET OFTE tager fejl.

Alligevel har disse folk af anti-eksperter retten og magten på den gode mening og på den politik der føres.

Er der ikke noget der er ravruskende galt her?

Bjovulf

Posted: 13 december 2011 - 05:18 - Svar

Er Canada mon så småt ved at vågne op til de barske realiteter ang. de multikulturelle
vanvidseksperimenter i fuld skala og den deraf følgende “kulturberigelse”?

http://www.guardian.co.uk/world/2011/dec/12/burqa-wearing-banned-canad a

Burqa wearing banned in Canada for those taking citizenship oathBan on face and full body veils
during immigration ceremony is ‘matter of deep principle’, says citizenship minister

Muslim women will no longer be able to cover their faces as they take Canadian citizenship
after the country’s immigration minister announced a ban on anyone wearing the niqab –
the face veil – or burqa – full body and face covering – while taking the oath of citizenship.

Aisha

Posted: 14 december 2011 - 12:53 - Svar

@ LFPC

Fin replik til kollaboratøren Skovgaard-Petersen.

Leave a Comment