21
dec
Seneste opdatering: 22/12-11 kl. 2017
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

70.000 svenskere arbejder i Norge. 20-30.000 arbejder i Danmark. Begge dele holder den svenske arbejdsløshedstatistik nede. Sverige har oven i købet arbejdskraftindvandring. Den svenske ungdomsarbejdsløshed var i november 20.4 procent til trods for at Reinfeldt-regeringen har sendt 100.000 unge svenskere i udlændighed, og det er bare dem i nabolandene.

Sverige nærmer sig 9.5 mio indbyggere

“Indvandringen fortsætter med at mindske” skriver Statistika Centrabyrån. Den er nemlig faldet fra 98.000 i 2010 til 95.000 i år. Man ser, at temmelig mange også forlader landet. Sweden’s population nearing 9.5 million

EU bruger Grækenland som brækjern for masseindvandring

Britain has been stripped of its power to return asylum seekers to Greece – after a ruling by European judges.

The decision by the Luxembourg court risks plunging the entire European asylum system into chaos – and leaving border controls in this country hamstrung.

An immigration watchdog warned the ruling would open a ‘perfect back door into Britain’. Under EU rules British officials can return asylum seekers to the first European country they set foot in.

But today the European Court of Justice said no-one should be returned to a country if it did not uphold their ‘fundamental rights’.

This means Britain cannot send asylum seekers back to Greece because its asylum system is such a mess. The ruling also opens the door for claims against other countries on the grounds their asylum systems are not up to scratch. […] EU orders Britain not to send asylum seekers back to Greece because its immigration system is such a mess

»Viochdom«

Den svenske integrationsminsiter Erik Ulllenhag har lanceret en hjemmeside, der skal bekæmpe “nethad, racisme og 13 myter om indvandringen,” der jo i Sverige er større end i noget andet Europæisk land. Det mest interessante ved Ullenhags kiksede hjemmeside, er at han overhovedet har følt sig presset til at lave den. Det er en mand på retræte.

Når man har en god sag, kan man normalt argumentere godt for den alene ved at citere fakta. Den svenske minister har ikke nogen god sag, og hans argumenter er alle betydeligt under middel i kvalitet. Det havde altså være bedre, om han havde forholdt sig fuldstændigt tavs. Om han er bevidst løgnagtig eller bare uvidende, kan man af gode grunde ikke vide, men hvis vi udgår fra det sædvanlige, er han bare uvidende. Han er så ung, at man ikke kan forvente han ved alt selvom han er minister “for en krudttønde” i en svensk regering. Derfor må han også ty til en maksimal floskelfaktor, skyde enhver genvej og file på enhver sandhed. Masser har taget til genmæle mod ham, her først journalisten og socionomen Gunnar Sandelin:

När integrationsministern påstår att det är en myt att de flesta så kallade flyktingar saknar flyktingskäl och att 91 procent av de närmare 10.000 asylsökande som beviljades permanent uppehållstillstånd (PUT) 2010 antingen har skydds- eller asylskäl, så är det inte hela sanningen. Endast åtta procent av de närmare 400.000 permanenta tillstånd som beviljats de senaste 30 åren har gällt asylsökande som i hemlandet hotats till livet av staten. De skyddsbehövande, som främst flyr från inre väpnade konflikter eller riskerar tortyr, utgör 21 procent. Tillsammans utgör de endast något mer än en fjärdedel av vårt totala flyktingmottagande, vilket är en viss skillnad mot Ullenhags 91 procent.”Saklig diskussion bästa motgiftet mot rasism”

Det er juletid, og hvis jeg skal være helt ærlig, så gider jeg ikke gå ind i Ullenhags 13 punkts propaganda, jeg nøjes med at henvise til nogen af alle dem, der gider. De gør det aldeles glimrende, og så sparer de os for arbejdet: Myter om invandring kan inte bemötas med skönmålning. Ullenhags “nätmyter” är obekväma sanningar, Sveriges regering genom sin integrationsminister: ”Sverige är ju – och det ska vi vara glada för – tolerantare än andra länder i Europa. ”. Regeringen fortsätter att dribbla med sanningen om invandringen. MYT NR 8.Myterna om myterna måste också ifrågasättas, En migga anser att ”myterna” från s.k. ansvarigt håll måste ifrågasättas, Regeringens myter och RKP:s verklighet Så kan vi gå til julefrokost og drikke os i hegnet med god samvittighed.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Viking

Posted: 22 december 2011 - 04:31 - Svar

Hvor er det taveligt og ydmygende at kalde vores Svenske broderfolk for Norges polakistaner.
Vi er alle skandinaver, lige meget hvor vi arbejder!

Viking

Posted: 22 december 2011 - 05:17 - Svar

Det er i øvrigt grotesk at Sverige modtager så mange ikke-arbejdsduelige positivsærbehandlingskrævende kriminelt-overrepræsenteret indvandrere, når ungdomsarbejdsløsheden er så høj.

  Marit

  Posted: 22 december 2011 - 06:41 - Svar

  Svenske arbeidstakere, overveiende unge, er meget populære i Norge. De er høflige, arbeidssomme og pliktoppfyllende. Og, det beste ev alt : De er integrerede ved ankomst, har så og si ingen brottslighet, og de ligger ikke sosialvesenet til byrde.
  Og de er ikke kommet hit for å voldta og rane oss ! En vinn-vinn- situasjon. Uten svenske arbeidere stopper Norge !

   Viking

   Posted: 22 december 2011 - 07:08 - Svar

   Jeg er helt enig! 🙂

   steen

   Posted: 22 december 2011 - 18:04 - Svar

   Det samme i København – Helsingør. Det “kryller” med unge svenskere. Der er dage, hvor jeg ikke møder andre, og de taler endda meget godt dansk.

   Jeg mener, her er omkring 20.000.

    Viking

    Posted: 23 december 2011 - 05:01 -

    Jeg tror det begyndte for omkring 10 år siden i København.
    Jeg har kun haft positive erfaringer med Svenskerne.

Maria Due

Posted: 22 december 2011 - 11:04 - Svar

Det gjorde mig ondt at se og høre, hvordan unge svenskere er nødt til at tage underbetalt arbejde, som andre ikke regner for noget. Nordmænd vil sikkert ikke arbejde for så lav en løn.

168 kr. i timen for pigerne, der pakkede medicin og hver dag udfører de samme bevægelser et nedslidende antal gange! Jeg giver 385 kr. i timen for at få slået mit græs, og det er også ufaglært arbejdskraft, der tit tager en times betaling for fx 40 minutters arbejde.

I øvrigt er det befriende, at psykiatrirapporten vedr. den norske massemorder nu er godkendt, og at der kun var uenighed om petitesser. Det er uden sammenligning, hvad vi skulle ønske både for de personligt berørte og for os, der deltager i den islamkritiske debat. Hvor ville det dog have været godt, om retssagen derefter kunne være blevet overstået.

Johansen

Posted: 22 december 2011 - 12:34 - Svar

Snaphanen har velskrevne og fornuftige synspunkter vedrørende de arabiske palæstinensere og de 1700 danske statsborgerskaber, som på ødelæggende vis rundhåndet er uddelt for et par dage siden.

Man må beklageligvis konstatere, at en stor majoritet af vore politikere handler direkte imod Danmarks og danskernes tarv. Man lader groteske, overnationale konventioner overtrumfe grundloven til uoprettelig skade for vore efterkommere.
Hvordan kan man dog være så ignorant og ligeglad med sit eget folk, nære så stort et kulturelt selvhad og have så ringe forsvarsvilje? Forstå det, hvo som kan.

Johansen

Posted: 22 december 2011 - 13:56 - Svar

Ups, mine ord landede i den forkerte tråd. 🙂

JensH

Posted: 22 december 2011 - 15:40 - Svar

@Johansen

“Man lader groteske, overnationale konventioner overtrumfe grundloven til uoprettelig skade for vore efterkommere.
Hvordan kan man dog være så ignorant og ligeglad med sit eget folk”

Godt spørgsmål som jeg ikke kan svare på. Men jeg tror det var LFPC der på et tidspunkt kaldte disse politkeres tankegang/handlemåde for en “afstumpet ligegyldighed” overfor de lidelser man påfører den befolkning hvis interesser man egentligt er valgt til at skulle varetage Jeg tror det var i.f.m. ‘Labour-gate’ han brugte udtrykket “afstumpet ligegyldighed”, og jeg mener det beskriver disse politkeres handlemåde perfekt.

Anonym

Posted: 24 december 2011 - 15:49 - Svar

Og så brokker I jer i Danmark – i sammenligning med Sverige så er Danmark nærmest ett Paradis – uden islamister.
Dette land, hvortil jeg, da jeg var en dum dansker, blev deporteret i 1978 ( lol) er i de mange år jeg har boet her, blevet mishandlet, først af social”demokraterne” – sidenhen af en kortvarig borgerlig regering – så af socialisterne igen og nu af noget man ikke ærligt kan kalde en regering – det er et regime, hvor den etniske befolkning gennem et antal ulovlige og/eller hemmeligt gennemførte ændringer af grundloven, mere eller mindre er blevet frataget alle medborgerlige rettigheder. Man kan for eksempel ikke diskrimineres, hvis man er etnisk svensker – det er helt forbeholdt den regelrette folkevandring af analfabeter, militante islamister, såkaldte flygtninge och ensomkommende “börn” (med en sansynlig gennemsnitsalder på ca 25-30 år).

Den store fare med denne, af det svenske regime arrangerede, folkevandring er selvfølgelig at de kriminelle elementer, som ubehindret kommer in i Sverige, bl.a. ved helt enkelt at smide alle identifikationspapirer væk, også spreder sig til det øvrige Norden, hvilket må være højst uønsket, da de øvrige nordiske lande har sine egne forbrydere og ikke behøver flere. Det har jo også vist sig ved et antal tilfælde at bl.a. terrorister er kommet til Danmark fra Sverige – disse har jo gudskelov vist sig at være vældigt klodsede, men hvis “trenden” fortsætter, så lykkes nogen af dem på ét eller andet tidspunkt.

Den svenske regime gør alt hvad det kan for att skjule fakta for det svenske folk, ivrigt hjulpet af en medie-branche, der af hævd og gammel vane er mindst sagt venstrevreden. Svensk media er af så lav kvalitet og anses af flere og flere – deriblandt et stigende antal journalister, der skammer sig over aviser og tv – at denne branche må siges at være under lavmål.

Sverige har en “statsminister”, der for at forsvare at han kalder sine egne landsmænd for “barbarer” og påstår at al kultur kommer “udefra”, nærmest praler med at han er efterkommer til en amerikansk sort cirkusartist og en lettisk “tjenestepige”. Onde tunger!! har derefter regnet ud at han er 1/32-del sort og dermed har han fået yderligere et “kælenavn” 32eren! Den type kælenavne er jo ikke et udtryk for beundring – snarere for avsky, hvilket både hans person, hans indstilling til det egne folk og hans politik er medårsager til.

I et fortvivlet forsøg på at retfærdiggøre den førte svenske indvandrings”politik” og i et latterligt forsøg på at argumentere mod de mange såkaldte “fremmedfjentlige” (altså regimekritiske) argumenter som spreder sig mere og mere i Sverige, så gik en af regimets små skødehunde, Erik Ullenhag, en vatnisse som ikke er i nærheden af at være tør bag ørene i ugen ud med en hjemmeside, der “forklarer og modbeviser de 13 myter om invandring”. Hvis Ullenhag havde været i besiddelse af en i det mindste elementær intelligens, så have han nok nægtet at udføre en ordre, som bare kan have kommet fra Fredrik ( ibn Aswad ) Reinfeldt.
Hjemmesiden som så er også blevet totalt nedsablet af eksperter (altså rigtige sådanne).

De svenske tilstande, som de er nu, kan ikke fortsætte – og en opposition bestående af ét eneste parti, der kæmper mod den nuværende invandringspolitik – ikke mod invandrigen som så, selv om regimet påstår det – vokser sig stærkere for hver dag. Det problematiske i det valg der kommer i 2014 er, at med regimets totale brist på respekt for demokratien, så bliver det nødvendigt med internationel valgkontrol, da faren for valgsvindel fra regimets side eller er overhængende.

Leave a Comment