12
jan
Seneste opdatering: 13/1-12 kl. 1652
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Demonstrationen i går samlede op imod 10.000 kinesere. For et halvt år siden demonstrerede kinesere mod det samme i Paris: 20.000 kinesere demonstrerer mod racistisk vold. Bertel Haarder har sagt: »Hvis alle etniske grupper var som kineserne, havde vi ingen problemer,« og det havde han fuldstændigt ret i. De interviewede i videoen taler hvad der lyder som flydende italiensk. Også i Rom er kineserne ofre for mellemøstlige røverier og vold, senest et mord på to, hvor to marokkanere er efterlyst for drabene: Historien er her: Kinesere offer for lovløshet i Roma. (Italiensk-læsende kan finde den samlede rapportering her.)

Sverige: 1.4 mio forbrydelser til 9.4 mio indbyggere

Det er hvad der i alt er anmeldt til politiet i 2011. (Danmark har sammenlignet ca. 450.000 anmeldte forbrydelser.) Det er en anmeldt forbrydelse for hver knap 7. svensker. Siden år 2000 er tallet øget med 16 %. Tallene for særligt grove, kulturpåvirkede forbrydelser som mord og voldtægt, foreligger ikke endnu, men den almindelige voldelighed – kælent kaldet “hverdagsvolden” – er med. Man ser en voldsom øgning i vold mod smøbørn. BRÅ glæder sig over færre stjålne biler. De er rigtignok blevet en del sværere at stjæle, det er næppe viljen, der mangler. (Kurve over befolkningsudviklingen og voldsudviklingen 1975-2011 her.)

Drygt 1,4 miljoner brott anmäldes under 2011, vilket är en ökning med 3 procent jämfört med året innan. Stöldbrott, brott mot person, skadegörelsebrott och narkotikabrott ökade jämfört med 2010. Det visar den preliminära statistiken över anmälda brott som Brå publicerar i dag.Under 2011 anmäldes 1 410 000 brott till polis, tull och åklagare. Det är en ökning med cirka 46 000 brott eller 3 procent jämfört med 2010 [..]

Fler anmälda våldsbrott: De anmälda våldsbrotten, som framför allt utgörs av misshandelsbrott, ökade med 3 procent till cirka 116 000 brott. De anmälda misshandelsbrotten ökade i samtliga åldersgrupper förutom mot barn 15–17 år där de minskade med 10 procent jämfört med 2010. Antalsmässigt ökade misshandeln mot män över 18 år mest med 1 100 fler anmälda brott till sammanlagt cirka 42 400 brott. Relativt sett ökade däremot misshandel mot barn 0-6 år mest med en ökning på 13 procent till 2 880 anmälda brott.Fler anmälda brott under 2011


Bent Jensen: Derfor går Europa under

De dominerende politiske og ideologiske kræfter i nutidens europæiske lande har mistet troen – både på Gud og på retten til at hævde sig selv. Derfor går Europa under, skriver Bent Jensen med afsæt i en iskold analyse, som den frygtløse russiske journalist Julija Latynina har udsat fem grundlæggende europæiske værdier for.[..]

En af de vigtigste nye europæiske værdier er Europas forening, grænsernes udviskning og euroembedsmænds dekreter om alt muligt mellem himmel og jord. Men da Europa ikke har været forenet siden sammenbruddet af Karl den Stores imperium, er det ikke en klassisk europæisk værdi. Tværtimod har Europas historie været kendetegnet ved staternes indbyrdes, hårde rivalisering, som i øvrigt bidrog til fremskridtet. På højdepunktet af sin berømmelse var Europa ikke forenet. De europæiske lande genrejste sig i øvrigt efter Anden Verdenskrig uden nogen overformynder som det senere EU.

Demokrati baseret på almindelig valgret hævdes af euroeliten og dens eftersnakkere at være en europæisk værdi og en europæisk bedrift. Men der var de mest forskellige styreformer i Vestens blomstringstid – parlamentarisk monarki i England, hvor vælgerne var begrænset til skatteyderne; republik som i USA, hvor også kun skatteydere havde valgret; absolut monarki som i Prøjsen, Spanien og Rusland. Almindelig valgret var altså ikke afgørende og blev først almindelig i Europa efter Anden Verdenskrig og har derfor intet med europæiske værdier at skaffe. Almindelig valgret fandtes ikke, da Vesten var ledende i verden. Da almindelig valgret kom til Vesten, mistede Vesten sit herredømme på rekordtid.[..]

Multikulturalisme hævdes med stor kraft at være en europæisk værdi. Den går ud på, at alle kulturer er beundringsværdige; at enhver immigrant, der ankommer til et europæisk land, har ret til at bevare sine beundringsværdige traditioner. Og hvis man ikke kan forstå, at det er en lykke for en arabisk kvinde, at hendes bror har ret til at slå hende ihjel for hor, eller at det er en lykke for en seksårig somalisk pige at få skamlæberne skåret af med en køkkenkniv på spisebordet uden anæstesi – så er vedkommende en idiot, reaktionær eller fascist.

Latynina gør her opmærksom på, at Europa også havde sine grumme traditioner med f. eks. barbariske offentlige henrettelser – traditioner som de europæiske lande selv har gjort op med. Men multikulturalisme er ikke nogen europæisk værdi. De europæiske værdier i kolonialismens epoke var en forestilling om den europæiske civilisations og fremskridtets ubetingede forrang. Europæerne mente, at den sorte og gule race genetisk ikke var ligeværdige. Der var ingen, som mente, at kannibalisme, flerkoneri eller enkebrænding var et beundringsværdigt alternativ, som man skulle pleje og pusle om. Det faldt ingen ind at kæmpe for den slags vrøvl.

Den russiske journalist konkluderer: På kun 20 år – efter de ”almenmenneskelige værdiers” triumf og Europas forening – har den nu dominerende euroelite sat alt det over styr, som gjorde Europa til en mægtig kraft i 500 år. Jeg vil føje til: De dominerende politiske og ideologiske kræfter i nutidens europæiske lande har mistet troen – både på Gud og på retten til at hævde sig selv. Derfor går Europa under. Kronik: En russisk opsang til Europa af Bent Jensen, professor, dr.phil. Frørup


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Aisha

Posted: 12 januar 2012 - 13:09 - Svar

“Sverige: 1.4 mio forbrydelser til 9.4 mio indbyggere

Det er hvad der i alt er anmeldt til politiet i 2011. (Danmark har sammenlignet ca. 450.000 anmeldte forbrydelser.)”

Tallet er ikke så meget højere end i Danmark (som man kunne have forventet på baggrund af de mange drab i Sverige), når man tager i betragtning, at der bor næsten dobbelt så mange mennesker i Sverige.

Det danske tal er for øvrigt også alt for højt! Det kan ikke være rimeligt med så mange forbrydelser i Danmark.

JensH

Posted: 12 januar 2012 - 13:52 - Svar

“Vor tids jøder er…jøderne og kineserne”. Men Araberne kan altså heller ikke lide Kinesere. Hvem kan de i det hele taget tolerere??

Angående Bent Jensens kronik, så må jeg sige, at det er en af de bedste kronikker jeg har læst i meget lang tid. Denne russiske journalist, Julija Latynina, er knivskarp i sin analyse af de seneste årtiers katastrofale politiske udvikling i Europa.

  Jonny

  Posted: 12 januar 2012 - 15:15 - Svar

  Me against my brother.
  Me and my brother against our cousin.
  Me, my brother and my cousin against our neighbour.
  Me, my brother, my cousin and our neighbour against the stranger.

En Mand

Posted: 12 januar 2012 - 14:04 - Svar

@Aisha

Befolknings tal DK = 5.544.000 (kilde verdendbanken, søg på google)
så i DK er der 5.544.000 / 450.000 = 12,3 indbygger pr. anmeldelse

I SE er tallet 9.400.000 / 1.400.000 = 6,7 indbygger pr. anmeldelse

12,3 / 6,7 = 1,84, SE har altså næsten 2 gange så mange forbrydelser som i DK

  steen

  Posted: 12 januar 2012 - 15:17 - Svar

  @ En mand: Tak,det var lige den udregning jeg ventede på. – Når jeg skriver ca. 450.000 for Danmark, så er det beregenet på tal fra de tre første kvartaler plus et middeltal af det lagt til for 4 kvartal 2011, som endnu ikke er på Danmakrks Statistik.

Frank P

Posted: 12 januar 2012 - 17:48 - Svar

Så er 3. mord begået!

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/malmo-kvinna-skjuten-till-dods_67637 45.svd

I øvrigt: Faktatjek giver grønt lys til Ullenhas påstånad om at det er en myte, at indvandringen koster mia.

http://www.svd.se/nyheter/inrikes/gront-ljus-till-ullenhag-om-invandri ngsmyt_6739593.svd

Men det er da virkelig sjovt at man i DK kan konstatere, at indvandringen fra den 3. verden koster, men det gør den ikke i Sverige.

Er det bare et totalitært og politisk korrekt medie der har talt igen?

Hvorfor accepterer man det fortsat i Sverige?

  Frank P

  Posted: 12 januar 2012 - 18:21 - Svar

  Og så er det i øvrigt meget svært at finde noget om det nye mord i Malmø.

  Bemærk overskriften: “Kvinde skudt – ingen mistanke om kriminalitet.”

  Lad os hellere hurtigt få den rubriceret som ulykke eller selvmord. Det er bedre for statistikken. Kriteriet er åbenbart nu, at der skal have været et vidne tilstede før der er tale om mord. Men hey, så bliver folk i det mindste ikke så urolige, som de egentlig burde være.

  Velkommen til Nordens Juaréz!

Maria Due

Posted: 12 januar 2012 - 18:21 - Svar

Det er en mørk tid, hvor det er nemt at forfalde til mørke tanker, især når man har en retssag hængende over hovedet, som Bent Jensen (og jeg) har. Den slags er udmattende, papirbunkerne bliver monstrøse, man kan næsten ikke tæske sig til at gå i gang med dem igen og igen og igen, og nye advokater bliver indkaldt. Man føler sig urimeligt og usselt behandlet.

Min modparts advokat holdt sig ikke tilbage i sine breve, og når jeg bruger datid i den forbindelse, er det fordi det er slut nu. Vi har nemlig omsider mødt hinanden, og det endte med, at vi gik i to timer og talte sammen i en have, hvor der var blomstrende lavendler, selv om Lillejuleaften stod for døren. “Hvor er her stille”, sagde han pludselig, og det var netop, hvad der var, og som er hele humlen i den sag. Jeg vil have fred og behandles ordentligt. Men der var lagt op til et bråvallaslag, for før vi traf hinanden, havde han kun sin klients ord at gå ud fra, og derfor blev der hæftet et nyt skældsord på mig i brevene: “Eksorbitant”. 🙂

Men nu har freden som sagt sænket sig, og selv om sagen stadig fylder meget på alle måder, er der kommet en mere enkel og fornuftig kommunikation ind i billedet. Advokaten blev i hvert fald tydeligt forbløffet og meget venlig, da vi mødtes, og hvorfor skriver jeg nu det. Fordi min historie er meget dansk og handler om ressourcespild pga. ansvarsforfladigelse og byggesjusk i den helt store stil, og den slags er der meget af. For går den, så går den, og hvad blev der af de dygtige håndværkere, der kunne deres fag til bunds og for hvem et ord var et ord og en garanti til at stole på?

Jeg har netop læst om de 2.335 medarbejdere, der skal fyres hos Vestas, og som blot er en af mange meddelser, der dagligt fortæller os, at der kæmpes hårdt for at holde den overfyldte og larmende luksusliner Danmark oven vande. Skal det lykkes, skal der tænkes nyt, og ressourcerne udnyttes meget bedre. Junior har længe sagt det og er blevet citeret i de store aviser, i Børsen og hos djøfferne, mange synes at være med på idéen. Vi har brug for langt mere effektivitet, og det kræver mod til at se den manglende duelighed i øjnene og vilje til udvise ordholdenhed, orden og enkelhed samt respekt for andres menneskers tid og kræfter. Det sidste ser ud til at være en stor mangelvarer hos Justitsministeriet og hos PET i Bent Jensens sag. Også han ved noget om urimelig behandling, som undergraver tilliden og tærer på ressourcerne.

Hvis I ellers kan holde ud at se på hans underlige halsklud, skulle I prøve at lytte til manden på denne tankevækkende video, der er inde på samme spor. Han fortæller om, hvordan en usund forretningskultur med alt for meget ansvarsflytning, alt for mange mennesker og alt for meget snak og mangel på effektivitet, kan slankes, så at den bliver mere effektiv, når 75 pct. af medarbejderne er lukket ud i kulden. Virksomheder er jo ikke sociale sysselsætningsprojekter, de skal give overskud, for ellers lukker de, og så er der ikke noget at betale skat af til velfærdssamfundet. De samme forenklinger må nødvendigvis til i vor bugnende offentlige sektor.

Dette er ikke en eksorbitant udmelding, det er overlevelsesstrategi, og den kan sagtens druknes i humanistisk jammer. Det er ikke spor svært, for det er jo på ingen måde irrelevant at have ondt af dem, der mister deres arbejde og ikke har udsigt til et nyt. Dette er også en type undergang, og den venter med stor sandsynlighed også på dem, der kommer til landet uden at have noget overbevisende at byde ind med og vel at mærke noget, der er brug for. Der er allerede for mange i redningsbådene, og når de så oven i købet ikke er tilfredse med selskabet, bør de finde andre jagtmarker.

Det gør de bare ikke, de vil blive hængende og brokker os til døde, hvis vi tillader det. Som et medlem af en stor irakisk familie forleden blev citeret for på forsiden af JP, kan de ikke se, hvordan vi skal kunne smide dem ud af landet, selv om de har fået nej til at opholde sig her og har været uønskede gæster i så mange år, at man svimler ved tanken om, hvor mange danske arbejdspladser der skal til for at underholde dem.

http://jp.dk/jptv/nyheder_erhverv/karriere/article2596639.ece

  Maria Due

  Posted: 13 januar 2012 - 11:00 - Svar

  Apropos i går. Her er et overrraskende eksempel på den nødvendige nytænkning, som må sættes ind mod “undergangen”. Lidt har jo også ret, og der foreligger intet om eksotiske citronplukkere. 🙂

  http://jp.dk/indland/article2662555.ece

Svensson

Posted: 12 januar 2012 - 18:50 - Svar

Varken Sverige eller Danmark har haft såna här problem förrut, helt klart är det en bieffekt av all invandring, det vi nu ser.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

JensH

Posted: 12 januar 2012 - 19:23 - Svar

Så tager SydSvenskan yderligere et skridt ud i det multikulturelle vanvid:

“På det store dagblad Sydsvenskan i Malmø har man efter en fokuseret mangfoldighedsindsats gennem to år nu indført kvoter for, hvor mange indvandrere samt mænd vs. kvinder, der skal optræde på avisens billeder.”

http://mediearbejdsgiverne.dk/nyhed/sverige-sydsvenskan-indfoerer-kvot er-indvandrere-paa-billeder-i-avisen

  steen

  Posted: 12 januar 2012 - 22:01 - Svar

  18,8 procent……….tæller de hvidpixellerede mon med ?

Aisha

Posted: 12 januar 2012 - 21:43 - Svar

@ En Mand

Tak for udredning/udregning. Magtede det ikke selv. Konstaterer, at forskellen mellem Danmark og Sverige er endnu højere, hvad den alvorligste forbrydelse – mord – angår. Måske kan nogen regne ud, hvad forskellen er?

Jernhesten

Posted: 12 januar 2012 - 23:26 - Svar

Omkring omtalen af antallet af forbrydelser i Sverige:

For fuldstændighedens skyld, så jeg syntes jeg ikke at det er nok at vide at antallet er forbrydelser er steget med 16%. Hvis fx befolkningstallet var steget med mere end 16%, så ville der jo reelt være tale om et fald.

Det er naturligvis under forudsætning af, at antallet af ikke-anmeldte forbrydelser er konstant. Dette mørketal er der ingen som kender, men befolkningens tillid til retssystemet giver nok en god indikator. Herudover kan der være tale om reginale forskelle, og en forskydning mellem antallet af forbrydelser begået i små og og større byer.

Endelig syntes jeg også at man i denne sammenhæng må kende “fængselsbefolkningen”. Indsatte i fængsler begår jo normalt ikke forbrydelser – er den fx steget, med mere end befolkningstilvæksten?

Josefina Bergfast

Posted: 13 januar 2012 - 01:42 - Svar

Angående de olika orsakerna till de Europeiska 500-åren av framgång för Europa, som Julija Latynina tydligen beskriver, så kanske man inte skall glömma 100-års-kriget mellan fransmän och engelsmän, eller heller inte 30-åriga kriget mellan katolicism och protestantism, samt alla de olika förföljelser och kätterianklagelser, med medföljande bålbränningar, samt olika bannbullor och skampålar, och också regelrätta blodbad, ”på politiskt oliktänkande”, som t ex i Stockholms blodbad 1520, och Linköpings blodbad, 1600, som också är en del i den Europeiska historien…..

Och naturligtvis och självklart bör man inte att glömma de brutala, vulgära, råa och mördande revolutionerna, både den franska och den ryska. Samt naturligtvis också de båda fruktansvärda och förödande, inte minst för européerna själva, världskrigen. Både det första och det andra, med vidrigheter i rationella, effektiva och industriella proportioner, och så spanska sjukan i anslutning till det första kriget. Revolutionerna kring 1948 skall väl heller inte förglömmas, samt Napoleons blodiga härjningar, samt naturligtvis all den nöd, den svält och den stora fattigdom som stora delar av befolkningarna levde under…..

Så, så särskilt stillsam, fridsam, lugn, civiliserad, storslagen, kultiverad och sansad har det kanske inte varit, hela tiden, i den Europeiska historien, under de senaste 500 åren….

Att nu framdrivningen av krigen mot Irak, Afghanistan m.fl. länder som har pågått sedan 80-talet, och nu på 10-talet, som i sin tur har skapat så många flyktingar och invandrare av olika slag till särskilt de europeiska länderna, och inte minst till de nordeuropeiska länderna, det kanske Europa skall tacka USA för? Samt kanske också Israel?

Samt kanske också tacka alla de politiker som svärmar för USA och kanske är övertygade om och tror att det går att förvandla Europa till ett slags ”Lillebrors-usa”, med namnet EU, och som, tillsammans med det multinationella näringslivet, samt den multinationella bankindustrin, och också den multinationella massmediala industrin, lyckades övertyga de europeiska medborgarna att rösta för?

Det är väl alla dessa politiker, och också alla de medborgare som röstat på dem, som de olika Europeiska nationalstaternas medborgare skall tacka för den alltför kontrasterande, alltför stora, alltför omfattande och alltför hastiga, och därmed alltför motsättningsskapande invandringspolitiken?

USA -svärmeriet tog väl fart redan efter kriget, och på 50-talet, i stor skala med Marshall-hjälpen, men att inte allt är gott och väl ens för USAs befolkningar, framstår ju ändå alltmer klart?

Med en sådan statsskuld, som den amerikanska regeringen har försatt sina medborgare i, så kan man verkligen undra om det är en regering som är ”by the people and for the people”?

Snarare verkar det väl som att det amerikanska folket är försatt i ”slaveri”, genom att de är ”skyldiga” till att betala räntor på denna statsskuld i många, många generationer framöver?

”Den som är satt i skuld, är inte fri”?

  Josefina Bergfast

  Posted: 13 januar 2012 - 10:57 - Svar

  Rättelse: Menade revolutionsåret 1848, (och inte 1948 som felaktigt angivits i min text.)

Leave a Comment