17
jan
Seneste opdatering: 18/1-12 kl. 1700
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Holland: Ytringsfrihed, men……………..

Vi formodes at skulle være glade, når muslimer engagerer sig i parlamentarisk politik. Jeg har svært ved at se, hvad der er at glæde sig over. Skal man også glæde sig over at NSDAP deltog i det demokratiske valg i Tyskland i 1932 og var demokrater indtil januar 1933? De var gode nok på bunden, deres lære blev bare forvrænget af et lille, rabiat mindretal – som kommunisternes? Horas non numero nisi serenas, og det gør vi lydigt og artigt, for det gør vores politikere.

The Dutch Muslim Party has announced plans to seek seats in the Dutch Parliament. The party already has a hold in regional governments in Amsterdam, Rotterdam, and other Dutch cities.The Partij Voor Moslim Nederland (Party for Muslim Netherlands), as it calls itself when it is not referring to itself as The Dutch Muslim Party, campaigns on an anti-abortion, anti-gay marriage, and anti-discrimination platform. It hopes to take part in Parliamentary elections in 2015. Among its principles:

Criminalization of blasphemy
Free speech within limitations: speech that can be seen as insulting or offensive on religious grounds will be prosecuted.
Damage or destruction of holy texts for any religion to be criminalized by law.
Members of the party can also be non-Muslims.
Women and men are to be seen as equal under the law.
The party is to be based on the Islamic principle of Shura
All troops must be withdrawn from Iraq and Afghanistan
Turkey must immediately be made a member of the EU
Support to Israel must be stopped
Zero-tolerance for all drugs, including marijuana (currently tolerated under Dutch law)
No bans shall be set against the current practice of importing poorly-educated women as brides for Dutch Muslim men.Muslim Party Seeks Power In Dutch Parliament.


One law for all truet til tavshed på University of London

Mødet skulle have været i går, nu et døgn efter ses intet i engelsk presse. Update: Nu halvandet døgn efter er det stadig kun en bloghistorie.

One Law for All Co-Spokesperson Anne Marie Waters was to speak at a meeting on Sharia Law and Human Rights at the University of London last night. It was cancelled by the atheist group organisers after police had to be called in due to Islamist threats

This week I was due to give a talk to students at Queen Mary College, London on sharia law and human rights. Rather fittingly – and as if to prove my point – my human rights were quashed by a person demonstrating one of the effects of sharia law; the threat of violence for criticising religion.

Just before I was due to start, a young man entered the lecture theatre, stood at the front of the room with a camera and proceeded to film everyone in the audience. That done, he informed us that he knew who we were, where we lived and if he heard a single negative word about the Prophet, he would track us down. (I am told he made further threats as he left the building).The organisers of the event, the National Federation of Atheist, Humanist and Secular Student Societies called the police and the event was unfortunately cancelled.Freedom of expression under threat by violent extremists, You can expect threats if you discuss Sharia


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Frank P

Posted: 17 januar 2012 - 21:25 - Svar

Man nægter at tro, at det kan foregå i Churchill’s fødeland. Pinligt, men der er sikkert mere og værre i vente.

Jeg husker en arbejdskollega, der oven på karikatur-krisen – efter urolighederne var begyndt at tage til – havde set sig vred på JP: “Hvorfor blander de sig også i det? Det har de slet ikke forstand på. De skal holde deres kæft.”

Frank P

Posted: 18 januar 2012 - 01:16 - Svar

Nyeste fænomen er, at islamofascisterne optræder i kommentarfelterne og truer løs – direkte og indirekte. Ret skræmmende, man kan vel forvente, at myndighederne intet gør.

#21 http://freethoughtblogs.com/maryamnamazie/2012/01/17/you-can-expect-th reats-if-you-discuss-sharia/?replytocom=17278#respond

Bjovulf

Posted: 18 januar 2012 - 03:03 - Svar

Mere her: øjenvidneskildringer + reaktioner

http://blog.newhumanist.org.uk/2012/01/student-organised-talk-on-shari a-law-at.html

Selv “humanisterne” er måske langsomt ved at begynde at erkende virkeligheden? 😉

JensF

Posted: 18 januar 2012 - 11:13 - Svar

Så én enkelt hvalp kan nu tyrannisere en hel sal fuld af mennesker, uden at de gør noget som helst ved det? Hvad forhindrede dem i at foretage en civil anholdelse og konfiskere kameraet? Jeg kunne godt tænke mig en forklaring fra de tilstedeværende.

Hr. Snusk

Posted: 18 januar 2012 - 12:39 - Svar

Jens F,

“On leaving the building, he joined a large group of men, apparently there to support him.”

Han var ikke alene. Og de studerende ved udemærket godt at de både er lette at finde igen pga. deres (formodentlig de flestes) tilknytning til universitetet, og at de ikke kan forvente beskyttelse eller opbakning fra myndighedernes side.

  JensF

  Posted: 19 januar 2012 - 13:31 - Svar

  Hr. Snusk, det forstås, men jeg ville da anbefale de folk i salen at gøre et eller andet i stedet for bare at sidde og finde sig i tossens opførsel. Desuden har de vel også været i overtal i forhold til flokken udenfor. Konferencen blev øjeblikkeligt aflyst, da de forblommede trusler kom. Det er en katastrofe.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 18 januar 2012 - 12:42 - Svar

Ta en titt på detta:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/italy/9022349/Costa-C oncordia-Titanic-theme-tune-played-as-cruise-ship-hit-rocks.html

Redan innan detta avslöjande är turerna kring “olyckan” i Medelhavet minst sagt märkliga. Det krävs, som alla förstår, en oerhörd precision i navigeringen för att slita upp hela sidan på ett sådant jättefartyg. Det var ju inte direkt en flock med isberg som man styrde in i. Att dessutom, som kaptenen gjorde, fördröja evakueringen i det längsta är ytterligare ett indicium på medvetet sabotage. Titanic-melodin tycks frikänna maffian…

Finns det kopplingar mellan “kryssningsolyckan” och Breivik? Är det en med jihadisterna allierad anarko-leninistisk terrororganisation som medvetet spelar på att någonting annat än en olycka inte kan bevisas, liksom att de verkliga motiven bakom dåden i Norge inte heller kan bevisas (så här långt)? Effekten av terrorn blir ju desto starkare om motiv och orsaker är vaga och om samhället varken tycks kunna eller ens vilja försvara sig och de medborgare som stöder det.

Scarlet P

Posted: 18 januar 2012 - 17:33 - Svar

Tak Morten Messerschmidt – det kræver rygrad og hjerte at stille sig op og sige sandheden lige op i ansigtet på dem mens EU-Barbie blinker til sine rygklappere og sender sms’er. Hun er falsk og hul og bedøvende ligeglad med os. Jeg bliver så vred når jeg ser hende sidde der i al sin arrogance og smile hånligt ved tanken om at det lykkedes hende at narre os og der er intet vi kan gøre ved det. Jeg håber inderligt at hun bliver indhentet af sine gerninger en dag.

Maria Due

Posted: 18 januar 2012 - 17:57 - Svar

Bravo, Morten Messerschmidt, det var modigt, konkret og lige tilpas.

Maria Due

Posted: 18 januar 2012 - 19:19 - Svar

http://www.document.no/2012/01/bakvendtland/

Apropos Helle Thorning presses hun i øjeblikket af Barroso, der vil have hende til at være mere udfarende i spørgsmålet om EU’s reaktion overfor Ungarn. Vi er mange, der husker, hvordan det chokerede her i landet, da en ophidset og forarget Poul Nyrup på EU’s vegne hidsede til isolation af Østrig, fordi EU ikke brød sig om et valgresultat. Jeg er sikker på, at Helle Thorning også har det meget præsent i disse dage.

Ovenfor har jeg linket til en kommentar af Christian Skaug fra Document.no, der spørger, hvorfor man farer så hårdt frem mod Ungarn og er så overbærende overfor palæstinenserne.

Ja, hvorfor egentlig, det er da et godt spørgsmål?

  Morten - - -

  Posted: 19 januar 2012 - 09:45 - Svar

  @ Maria Due

  Jeg forstår din betænkelighed. Den er der grund til at nære i alle forhold, der involverer Helle og “EU”, det turde stå klart. Det bliver i øvrigt næsten lige så interessant at høre, hvilken retorik, hun vil vælge, når hun skal ud og agere for Barroso. En dansk ? Eller en europæisk ? For eksempel kendetegnet ved, at man “fordømmer”, o. s. v.

  Ja, Helle presses nemlig på sin vis af Barroso, men hovedsagligt i det omfang, hun er svag over for ham. Forholdet mellem de to forekommer meget usundt og uværdigt. Han sender den blussende Helle anerkendende blikke i anledning af, at hun, een af deres, nu pavestolt “vender tilbage” til “EU” som statsminister for landet, der er kendt for “de danske piger”. Og Helle griner fjollet og mister helt sin værdighed, når Barroso, billedligt talt, klapper hende opmuntrende bagi med gestikulationer og kropssprog, mens han med hånden fører(!) damestatsministeren (han havde jo nok ikke gjort det med en mand, det fornemmer man, og næppe heller med en skrap finsk moster) derhen, hvor hun efter hans mening skal. Sådan som TV-billederne viste det for en rødmende nation. Skolepigen Helle vil gerne gøre sig fortjent i den lille fikse italieners øjne!

  En overfortolkning af kropssproget på TV-billederne ? Det skal vi se … Jeg tror, “vi”, med vores nuværende repræsentation, kommer til at gå langt for at finde “løsninger” – ikke på vore, måske tværtom, men på de af “EU” definerede problemer.

  Jeg er bange for, at der er noget uroligt inde i Helle, der er ivrigt efter, at hun skal fremstå fortjenstfuldt i “europæiske” øjne – om det så skal betyde, at hun kun får én valgperiode. Og det er formentlig også prisen, når hun f. eks. om lidt forærer “EU” milliarder, som vi så selv skal ud at låne og betale dyre renter af, “fordi det også er i vores interesse at investere i euroen” 😉

  Jaså. – Det er vist kun mennesker som Barroso og Helle, der i ramme alvor mener det. Hvis det da er i ramme alvor, de mener det …

  – – –

Peter Andersen

Posted: 18 januar 2012 - 19:43 - Svar

Hvis der er noget eurokraterne er bange for, så er det situationen i Ungarn. Den kunne jo risikerer, at gribe om sig. Problemet er bare, at løbet er véd at være kørt allerede. Modstanden mod mere EU er så småt begyndt at tage til flere steder og vinder Marine Le Pen præsidentvalget i Frankrig, så begynder de for alvor at være på den. Nu kan den nye danske regering så sidde dér og agerer nikkedukke, mens lortet braser sammen om ørerne på dem i såvel Ungarn som Holland, Storbritanien, Spanien og Tyskland etc. Men deres timing har da også på alle måder været elendig. Tænk at sidde og vente i 10 år på, at få lov til at føre en politik som kun EL og det yderste SF tror på, kun for at konstaterer at det løb er kørt. Det korthus vi nu har blogget om i et årti kan ikke stå meget længere. Troen på dem røg for mange år siden og nu har de også snart brugt alle pengene. Pinligt!

Maria Due

Posted: 18 januar 2012 - 19:54 - Svar

Se her, JP var hurtig til at følge efter. Fyldigt referat af Messerschmidts tale.

http://jp.dk/udland/europa/article2667978.ece

Jernhesten

Posted: 19 januar 2012 - 00:22 - Svar

Tak til Morten for endelig at have tilsluttet sig Nigel Farages enmandshær i Mickey Mouse parlamentet.

Jeg håber at der sidder nogle IT-kyndige folk derude, som kan finde ud af at oversætte den her video til engelsk, og gerne også tysk. Så skal der helt sikkert nok være en masse udenlandske blogs som også gerne bringer denne video.

Frank P

Posted: 19 januar 2012 - 02:24 - Svar

Rotten Jens Rohde kalder Morten M. en tåbe.

Santor

Posted: 19 januar 2012 - 12:56 - Svar

Ang . Morten Messerschmidt.

Narrehatten Jens Rohde gir den gas i bedste venstrefløjsstil.

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2012/01/19/120639.htm?rss=true

Leave a Comment