6
feb
Seneste opdatering: 7/2-12 kl. 0940
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Man ser, hvordan han poserer med løftet hageparti indtil den sidste flash er fyret af. Han burde bede om provision fra pressen som den guldkalv, han har været, og på sin side takke dem for at have hævet ham fra ubetydelighed til celebritet. Han viser sine håndjern, blandt indviede – det vil sige advokat Lippestad, der på Breiviks vegne krævede ham løsladt, – åbenbart en højreekstrem hilsen. Muligvis denne:

«The military salutation of the PCCTS, Knights Templar is the clenched fist salute. The raised fist salute consists of raising the right arm with a clenched fist (preferably with a white glove). The clenched fist symbolizes strength, honour and defiance against the Marxist tyrants of Europe while the white glove symbolizes purity, duty, kinship and martyrdom. » Anders Behring Breivik

Er det ikke lidt pinagtigt for Norge, når de nu endelig skulle producere deres eget alternativ til den fanatiske, mellemøstlige skægabe, at de kommer op med dette schizoide, forfængelige operette-fuck med hans stærkt overkompenserede maskulinitet? Referat fra fengslingsmøtet for Breivik, Behring Breivik krevde løslatelse og Krigskorset, Breivik viste høyreekstrem hilsen. Kroppsspråk-ekspert om Breivik: Beskriver Breivik som «bisarr følelsesmessig», Breivik roser Vidkun Quisling i avhør.

“De udvalgte boligområder”

“Man kan ikke løse problemerne, hvis man kalder ghettoområderne noget stigmatiserende,” hedder det. Problemet er, at man ikke kan løse dem, lige meget hvad man kalder en ghetto – andet end at hælde flere penge i dem, som der er årtiers erfaring for, heller ikke hjælper. Forleden sagde et byrådsmedlem om Vollsmose, at “vi indrømmer at byrådets 29 medlemmer reelt ikke aner, hvad de skal stille op.” Bortset fra at hælde 58 mio i bydelen til ingen verdens nytte. Så er det fornuftigere at døbe dem om. Hvad er der galt med det “de sensible zoner?”

Belastede boligområder som Gellerup i Aarhus, Vollsmose i Odense og Tingbjerg i København samt 25 andre kan snart sige sig fri for at være ghettoer.
I hvert fald hvis det står til boligordførerne for de tre regeringspartier. Kristeligt Dagblad erfarer fra Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, at regeringspartierne i begyndelsen af marts vil drøfte fremtiden for landets udsatte boligområder, og her ser det stærkt omdiskuterede ghettoprædikat ud til at ryge i den politiske skraldespand – muligvis sammen med listeopgørelsen.

”De her områder har problemer nok i forvejen, så vores retorik skal tale områderne op i stedet for at stemple dem som ghettoer. Jeg har ingen stålsat holdning til, om der skal være en liste eller ej, men hvis organisationerne ikke synes det og i stedet vil stille andre kriterier op for hjælp til områderne, så fint med mig,” siger Özlem Cekic, social- og boligordfører for SF.Ghettoprædikat kan snart være fortid, Ghetto-stempel skal være fortid

Tyske politikere: Sharia bør indføres i Tyskland

Af Nicolai Sennels

Den socialdemokratiske indenrigsminister for delstaten Rheinland-Pfalz, Jochen Hartloff: “Sharialov, i en ‘moderne form’, er bestemt acceptabelt i Tyskland. … Islamisk moral er bestemt en mulighed, når det kommer til civilretten.” Den konservative parlamentsmedlem Michael Frieser tilføjer, at “Muslimske fredsdommere kan måske bruges til at forberede grundlaget for en civilretlig dom. … han ikke har noget imod indvandrere, der søger domme som passer til de juridiske systemer, de er vant til. Det kan i sidste ende tjene årsagen til integration”. Jeg vidste ikke, at de også har shariadomstole i Grækenland:

“In an interview with the Berlin tabloid BZ, Hartloff said that Sharia law, in a “modern form,” would be acceptable in Germany. In comments published on Friday in the center-left daily Süddeutsche Zeitung, he added that Islamic moral code “is certainly conceivable when it comes to questions pertaining to civil law.” …

Mayer, a legal expert, demanded Hartloff’s resignation. “It is inconceivable that a justice minister fosters such ideas,” he told Bild. “There is no room in Germany for Islamic law. The Sharia is barbarous and inhuman in all its forms.” …

If Germany were to introduce parts of Sharia law, it wouldn’t be the first European country to do so. Sharia councils have long been operational in Britain, most often focusing on issues dealing with marriage and divorce. Such courts also exist in parts of Greece, much to the chagrin of conservative politicians in Athens. …
Hartloff, a politician from the center-left Social Democrats, made clear that he was referring specifically to family law issues such as divorce settlements and alimony, but also certain instances of contract law in which devout Muslims seek to avoid paying interest. Applying Sharia rules, he said, could help avoid hostility in such cases. … Some politicians in Germany, however, are not opposed to at least considering Hartloff’s proposal. Michael Frieser, expert on integration issues for conservatives in German parliament, said that Muslim justices of the peace could perhaps be used to prepare the groundwork for a civil law judgement. He told the Süddeutsche Zeitung that he has nothing against immigrants seeking judgements according to the legal systems they are used to. “That can ultimately serve the cause of integration,” he said.“Sharia in Germany? Politician Blasted for Support of Islamic Law.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Maria Due

Posted: 6 februar 2012 - 19:11 - Svar

Kan du læse tanker, Steen? Jeg havde tænkt mig at skrive om den varetægtsfængslede celebritet, og så kom du først med at bruge det ord.

Det fortæller så meget om vores samfund, at det lader sig gøre med denne besættelse af en massemorder. Men i Danmark havde folkeskolelærere gjort et solidt forarbejde i de år, hvor de inviterede rockeren og morderen Jønke til at underholde deres elever. Hvad der rent psykologisk gemte sig bag begejstringen for den store rocker, tør jeg slet ikke tænke på, men han var populær i de hønsestrikkedes universer. Og er det muligvis stadig, hvem ved!

Ikke jeg, jeg forstår simpelthen ikke, hvordan sensationstrang i den grad kan få folk til at glemme, hvad berømmelsen beror på. Dem, der bærer ved til dette foreløbigt uudslukkelige bål, er de samme, der ynder at fremstille sig som indfølende humanister og ikke mindst, når det gælder dem i og fra “de varme lande”. Hvordan kan det dog gå til, at disse humanister allerede har glemt de mange egyptere, der blev slået ihjel på fodboldbanen forleden, deres antal svarede jo nogenlunde til antallet af Breiviks ofre? Hvorfor er deres mordere ikke blevet celebriteter, der bliver bestormet med ønsker om interviews?

  steen

  Posted: 6 februar 2012 - 19:28 - Svar

  næh, da. Kun min hunds 🙂

  Jeg burde slutte hver omtale med “iøvrigt mener jeg Breivik bør henrettes,” men så får jeg smæk af mine veninder. Derfor er det nu henvist til kommentarfeltet.

  Han har erklæret Norge krig, hans forbrydelse er hinsides al normal kriminalitet, tag ham på ordet! Han er Norges Timothy McVeigh, og han fortjener den samme behandling.

  Tankeeksperiment: Hvis de fire “svenskere” havde myrdet 100-120 medarbejdere på Politiken-Jyllands Posten – og havde overlevet – ville man ønske dem livstid i treværelseslejlighed med alle bekvemmeligheder som Breivik ?

   Maria Due

   Posted: 6 februar 2012 - 19:57 - Svar

   Det er sikkert gensidigt. 🙂

   Breiviks liv er ødelagt, det synes du og jeg, men han vil muligvis kunne finde sig godt tilrette, blot han får lov til at beholde internettet. Det ville nok være værre end dødsstraf at tage nettet fra ham.

   Jeg tror godt, at jeg kunne slå ihjel for at forsvare andre og mig selv, men det ville være allersidste udvej, og der er vi ikke med Breivik. I øjeblikket går jeg og kikker bekymret til en sommerfugl, der forsøger at overvintre. Egentlig troede jeg, at den forlængst var død i november, men 3. juledag om aftenen kom den pludselig susende ind i mit ene øje. Så anbragte den sig meget rørende over mit hjerte, og da jeg sagde til den, at der kunne den ikke blive, selv om det så meget dekorativt ud, fløj den ind i mit andet øje, så at jeg tabte et glas vand ud over tæppet. Derefter troede jeg, at den var fløjet ind i et andet rum. Men da jeg ikke kunne sove og rystede min hovedpude, lå den minsandten lige under min kind, og det var den heller ikke død af, den så bare lidt flad ud. I mange år havde jeg en flyverofficer af reserven ved min side, men en admiral under hovedpuden har jeg ikke prøvet før, og nu er jeg som sagt urolig for, om han overlever vinteren. Jeg bidrager helst til at holde i live, skønt det scenario, du opridser, vil nok kunne rokke ved min etik.

  Peter Andersen

  Posted: 7 februar 2012 - 10:03 - Svar

  I den vestlige verden har vi to poler. Den borgerlige etablerede verden og oppositionen til den. At være i opposition til den borgerlige etablerede verden, betyder at bryde med normen, og alle der gør det er i princippet i samme båd. Når ingen ønsker at være “i båd med Breivik” er det fordi han bryder med normen for det borgerlige etablerede samfunds “skyld”. Det siger han jo selv. Altså, han mener at oppositionen har tiltaget sig en magt og en størrelse, der gør et forsvar for det borgerlige etablerede samfund nødvendigt.

  Men alle andre er derimod i princippet stuerene – hvadenten de bærer rygmærke, elefanthue eller nicab/burka.

  At man, for god ordens skyld, altid skal fordømme mandens handlinger, efter man har omtalt ham, turde være indlysende og derfor også irrelevant.

  Jeg hylder det borgerlige etablerede samfund, fordi det indeholder vores børn, vores ældre, vores hårdarbejdende og vores pligtskyldige medborgere. Alle dem som blot ønsker lidt tryghed og ikke ønsker, at være part i en eller andens krig. Det samfund som kun kan slå igen med loven i hånden når éen eller anden idiot ønsker, at udfordre dets magtmonopol eller truer føromtalte borgeres generelle velfærd. Altså – er i opposition til det!

Hilmar

Posted: 6 februar 2012 - 19:11 - Svar

Er det bare mig, eller er det en smule dobbeltmoralsk, at undsige pressen generelt for at eksponere ABB, i samme moment som man selv viderebringer hans “store øjeblik”?

Morten - - -

Posted: 7 februar 2012 - 12:22 - Svar

Lad os gribe muligheden for konsensus, når det gælder afskaffelsen af et møgbegreb. Det er rigtigt, rigtigt godt, at vi kommer af med ghetto-ordet, der mere end noget antyder, at det er stedet, ikke beboerne, der er problemet.

Er store lejligheder med store tilskud, anlagt i grønne områder, i sig selv et problem ? Vi kan diskutere satellitbyernes åndløse arkitektur og åbenlyst ubegavede planlægning, men er det dem, der i sig selv skaber vanskelighederne ?

– – –

  igen

  Posted: 8 februar 2012 - 13:20 - Svar

  De plejer at elske ghetto-ordet, da det får dem til at føle sig som stakkels ofre. Ligesom stakkels ABB med håndjern på. Det er jo altid synd for dem. Gellerup var faktisk for 40 år siden et moderne, “progressivt”, nærmest mondænt sted med store grønne områder. Yngre veluddannede folk, der ikke ville være sådan nogen ligusterfascister flokkedes derud. De er forlængst flokket væk igen til Skåde, Højbjerg og Risskov (den rigtige side af Grenåvej). Men de nu ældre fruer tager sikkert ind til den spændende, eksotiske bazar ind imellem. Og får Hassan til at passe på den fine bil imens.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 7 februar 2012 - 13:01 - Svar

Rättegången är akt 2 i Utöya-dramat. Säkert är den också avsedd som huvudakten och själva målet med dåden, då “högerextremismen” ska visa sitt rätta och ondskefulla ansikte. Om jag inte hade vetat att Stieg Larsson är död och begraven sedan länge skulle han vara huvudmisstänkt som manusförfattare. Kanske är det istället “Micke” som står för diktandet?

  Maria Due

  Posted: 7 februar 2012 - 14:18 - Svar

  Ja, det er jeg helt enig i, og jeg har også tænkt på Stieg Larsson i den forbindelse så sent som i går. I efteråret så jeg den første filmatisering af hans meget omtalte bog om manden, der hadede kvinder, og jeg ville have ønsket, at jeg ikke havde gjort det. Hvad er den andet end en meget tynd og kunstig historie, der er skabt til at give anledning til at udpensle perversioner og ondskab! Jeg har gjort, hvad jeg kunne for at glemme den.

  Breivik er meget syg. Rablende gal, og han burde ikke være centrum i en retssal men under medicinsk behandling. Jo længere tid, der går med ham som journalisternes celebritet nummer et, jo dårligere chancer har han for at opnå en bedring.Jeg kan ikke lade være med at tænke sådan, fordi jeg tidligere har været vant til at fokusere snævert på patienters situation og akutte interesser. For mig er det et spørgsmål om etik at behandle selv en syg massemorder civiliseret, og det synes jeg ikke, at man gør, når man som bl.a. medierne misbruger situationen, eller som forsvareren truer med som et led i retsopgøret at udlevere islamkritiske bloggere til yderligere offentlig spot og spe og forfølgelse. Jeg forstår naturligvis, at man ønsker at være omhyggelige med rettergangen, men forløbet er meget langtrukkent og fyldt med uvedkommende politiske islæt og hævnmotiver.

  At en skizofren mand har valgt at alliere sig med og bekæmpe sine personlige dæmoner i et forsøg på at overvinde sin angst, er ikke et politisk emne. Det kan diskuteres, om valget af modstander er tilfældigt, og i så fald burde man vel først og fremmest rette skytset mod dem, der har skabt grobund for, at islamkritik overhovedet er blevet et så stort emne i den vestlige verden og da ikke mindst i Norge, hvor man har lagt sig fladt for islam og fordømt selv meget relevant kritik.

  Jeg håber meget og tror også, at dommerne vil undlade at lade sig rive med af medierne og i stedet være med til at hjælpe Norge tilbage til en mere afbalanceret tilstand. Det bliver aldrig som før, uskylden er borte, og den kunstige uskyld, mange har gemt sig bag, er ikke holdbar. Der bliver et langt efterspil, hvor man må spørge sig selv, hvorfor Norge i så høj grad tabte balancen i så lang tid.

  Document.no har flere læsværdige artikler om gårsdagens retmøde, der kun tog 12 minutter men alligevel har fået stor opmærksomhed. Det oplyses der, at den ene af de to psykiatere, der stod for den retspsykiatriske rapport, som især de store norske dagblade VG og Aftenposen har forsøgt at skyde i sænk, retspsykiateren Torgeir Husby, nu er indlagt med et sammenbrud efter måneders hetz fra medier og psykiatere i mange lande.

  Jeg har flere gange set en lille video, som JP har haft liggende i lang tid, og på mig virker Husby umiddelbart som en ordentlig og sympatisk person, der svarer godt for sig. Især lægger jeg mærke til hans måde at omtale Breivik på, for den fortæller meget, synes jeg, og jeg er ikke stødt på tilsvarende andet steds i Breivik-sagen. Husby har overskud til at omtale sin patient på en pæn måde, for han er nået frem til, at der er tale om en meget syg mand. Vorherrebevares for de psykiatere, der har ladet sig rive med og grebet lejligheden til selv at komme frem i rampelyset og udtale sig bombastisk om en person, som de aldrig har været i nærheden af.

  http://jp.dk/jptv/nyheder/udland/article2621872.ece

  Marit

  Posted: 7 februar 2012 - 21:12 - Svar

  Politiet har jo jaktet i både innenlands og utenlands for om mulig å finne Breiviks medsammensvorne og hans høyreekstreme mentorer. De har IKKE funnet noen ! Anders Behring Breivik var alene om å planlegge og å utføre udåden ! Men likevel fortsetter mediene å fokusere på “høyreekstremister og ” rasister”. Det vil si alle som er kritisk til den masseinnvandringen de rødgrønne politikerne fører. Vi har fått et klamt klima her i landet, der pressen er på stadig jakt etter syndebukker.

   Maria Due

   Posted: 7 februar 2012 - 23:42 - Svar

   Den emsige socialdemokratisk indvandrerpolitiker Yildiz Akdogan, som er muslim, tyrkisk født og ikke blev genvalgt ved sidste valg, har nu kastet sig ind i jagten på “ekstremisterne”, for en terrorist er vel en terrorist, som hun skriver om Breivik.

   http://blogs.jp.dk/vaerdikamp-tur-retur/2012/02/06/en-terrorist-er-vel -en-terrorist/

    steen

    Posted: 8 februar 2012 - 00:39 -

    “Læs bogen, se filmen, se teaterstykket” og ræk mig lige en brækspand. Skulle jeg mon vove at læse hende for første gang ?

    Hvis “en terrorist er en terrorist,” så er jihadister altså også sindssyge ? Det anede mig.

    OT: Det eneste jeg har hørt i radio i dag, er om RAF regeringens betalingsring og nye rygelov. Det er virkelig de store sagers regering, men resten bestemmer del vel i EU, så politikerne ikke bare slipper for ansvar, men også for magt. Tilsidst er der kun lønnen tilbage…………

    Maria Due

    Posted: 8 februar 2012 - 19:31 -

    Næh, det kan ikke anbefales. Man taber nemt besindelsen (især da hun pludselig fremstillede sig som grundtvigiansk inspireret, og mine oldeforældre og bedsteforældre må have græmmet sig i deres himmel). Hun var en af dem, der sad i folketingssalen og skrev på facebook.

Leave a Comment