10
feb
Seneste opdatering: 14/2-12 kl. 1539
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Kyrkbacken på Hven set fra Rungsted Havn, C.F. Hansens Hørsholm Kirke og kapel, Karen Blixens Rungstedlund, Øresundsbroen set fra Skodsborg, J.F. Willumsens hus på Strandagervej, med maleren selv som arkitekt. (klik. f. helskærm)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Robin Shadowes

Posted: 10 februar 2012 - 21:54 - Svar

Att ta naturbilder och lägga upp på bloggen som omväxling till allt det politiska eländet, är något du har gemensamt med Thoralf Alfsson. Han brukar lägga upp bilder från Kalmar och Öland emellanåt. Mycket trevligt att få se lite vackra bilder som omväxling.

    steen

    Posted: 10 februar 2012 - 22:17 - Svar

    Robin: Tak. Jeg kalder det mine åndehuller, også når jeg fotograferer mennesker, hvad jeg gør mest. Efter 8 års blogging har jeg nok lov, jeg skal også kunne holde ud at omgås bloggen selv. Jeg tager”weblog” bogstaveligt – “log = dagbog”, dvs. hvad der nu falder for den dag. Jeg er bagud med musikken, men den kolde luft rev i mine lunger, og denne gamle schlager kørte i mit hoved. Derfor “luften”

Maria Due

Posted: 10 februar 2012 - 22:55 - Svar

Jeg ved ikke, hvor og hvornår sangen blev skrevet, men det kan have været en kold vinterdag i perioden 1598-1606, da John Dowland var hentet til Danmark af Chr. 4. Videoens billeder passer dårligt til musikken og Emma Kirkby’s stemme.

Johansen

Posted: 11 februar 2012 - 19:10 - Svar

Ganske enkelt pragtfulde landskabsbilleder. Det klare viinterlys og motiverne er i særklasse.

EAM

Posted: 11 februar 2012 - 20:08 - Svar

Jeg er bosat i udlandet, og det jeg savner mest er Det Nordiske Lys, som Steen kalder det. Smukke billeder.

Leave a Comment