15
feb
Seneste opdatering: 16/2-12 kl. 0409
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

«Erna Solberg sier kast ut mulla Krekar til døden. Hun skal betale prisen for det. Hun skal betale prisen for det av eget liv. Hvem som tar livet hennes vet jeg ikke. Al-Qaida, Ansar al Islam, mine slektninger, barna mine. Jeg vet ikke hvem. Men hun skal betale prisen sin».Hvorfor er mulla Krekar tiltalt for terror?

Historien om Mullah Krekar er lang som et ondt år og den er omkranset af trusler, terrorbeskyldninger og mordforsøg, men han er stadig i Norge selvom han er ribbet for alle rettigheder og udvist siden 2007, og det er han fordi han efter eget udsagn er i fare, hvis han bliver udvist, og det går jo ikke for Norges forhold til Menneskerettighedsdomstolen. At han har været tilbage hos sin terrororganisation Ansar al Islam i Irak adskillige gange, spiller tilsyneladende ingen rolle. Aktuelt har han truet klidmosteren, den såkaldt “konservative” dhimmi, Erna Solberg på livet, og det blev hende alligevel for meget, men tag det roligt, Mullah Krekar kommer til at leve og dø i Norge som et levende billede på asyleriet og konventionsrytteriets absurditet, og han har efterladt fire børn, der kan sikre at farcen fortsætter i al evighed. Her truer Krekar Erna Solberg, Siv Jensen: God tur til Somalia, Krekar!

Med Søren Pind og Hitzb-ut-Tahrir for en “Syrien strategi”

DF er lamslået over Søren Pinds soloridt. Hizb ut-Tahrir Skandinavien inviterer til protestmarch fredag d. 17. februar 2012 kl. 14.30 mod blodsudgydelserne i Syrien. Inden vi ved af det, har danske politikere fået appetit på deltagelse i det fjerde internt muslimske opgør på 10 år. At Assads venner, Rusland, ikke har kunnet påvirke ham det fjerneste, gør ikke noget indtryk på et “bredt flertal i Folketinget.” “Vi kan ikke holde ud til at se på det,” siger Søvndal på sit særegne danske. Det er netop det, der er problemet med amatører i politik. Her er tale om en aktivisme, der tangerer ADHD. Hvis Korea-krigen havde været idag, havde vi ikke sendt Jutlandia. Livgarden var selv gået i land ved Inchon:

Al-Qaida’s leader is calling on Muslims to join in Syria’s revolution and to fight the Assad regime. But jihadists from neighboring countries may already have joined the ranks of the opposition Free Syrian Army. Their presence could be the death blow to the revolution.

The message was clear: Every Muslim must aid the uprising against the Syrian government “with everything that he has — his life, money, views and information.” The current leader of the terror network al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, called on believers to bear arms and go to Syria in an eight-minute video that was posted over the weekend on extremist websites. Rebellion against the “anti-Islamic regime” in Damascus is a religious obligation, he declared. – Spiegel Online: Islamists against Assad, Foreign Extremists a Danger to Syria’s Revolution

I Malmø kan statsmagten rende og hønse

Den har alligevel ingen sanktioner, der kan skræmme en ny-svensk mentalitet. Fra dette døgn:

En domare i Malmö fick sin bil skadad i förra veckan.Bilen stod parkerad utanför hovrättsdomarens hem. På morgonen upptäckte domaren att däcken blivit sönderskurna under natten, uppger Sveriges Domstolar i ett meddelande. Domares bil saboterad

I samband med att en polispatrull kallades till ett larm om pågående inbrott på Lindeborgsgatan utsates deras bil för skadegörelse.Någon punkterade ett däck på bilen, som måste bärgas från platsen. Punktering på polisbil


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Crass Børsting

Posted: 15 februar 2012 - 14:46 - Svar

Englænderne har en tilsvarende farce kørende år efter år med Osama bin Ladens gode ven, Abu Qatada, som hovedperson:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/law-and-order/9082723/Pressure- mounts-on-David-Cameron-to-defy-Europe-over-Abu-Qatada.html

Den jævne, betalende englænder så selvfølgelig gerne hr. Qatada sendt langt væk, med eller uden brug af eksplosiver, men det sker ikke.

Lad os se det i øjnene, drenge og piger: Moderne vestlige stater har ingen reel selvforsvarsvilje. Winston Churchill må græde i sin grav.

Prudentius

Posted: 15 februar 2012 - 17:06 - Svar

Pind har vist igen-igen sat kikkerten for det blinde øje!

Der er dem der i ham ser en kommende statsminister og en trofast forsvarer af det nationale.

Jeg ser endnu en poleret drenge-mand fra arsenalet af griske, overfladiske og middelmådige tåber, der udgør over 90% af den politiske klasse.

JensH

Posted: 15 februar 2012 - 20:04 - Svar

Før vi for set os om, så er Danmark/vesten invovlveret i endnu en krig i den Arabiske verden. Hvad er det der gør, at den nuværende vestlige elite nægter at lære af deres egne fejl??? Hvem tror de kommer til magten hvis Assad falder?? Har de INTET lært af Libyen?? Har de ikke set valgresultaterne fra Egypten og Libyen?? Eller ønsker de i virkeligheden at bane vejjen for islamistiske regimer i Mellemøsten og Nord-Afrika?? Og i så fald, hvorfor??

Peter Andersen

Posted: 16 februar 2012 - 12:50 - Svar

Sikke en lang smører Hanzi.

Konspirations-teorier kan være meget sjove, men også fuldstændig ligegyldige. Virkeligheden opfattes jo forskelligt af os alle. Og sagen er vel, at den massive indvandring, fra primært muslimske lande, har voldt os problemer. Derfor ønsker mange, at den aldrig havde været dér eller, at den ihvertfald begrænses. Hvis vi nu antager, at et eller andet broderskab har haft til hensigt, at “multi-kulturaliserer” os alle sammen, hvad gør det så nu? Intet! Problemerne er der jo!

I mine øjne har de vestlige, hvide befolkningsgrupper ligeså meget ret til at leve i fred, med deres egen overbevisning, som alle andre kulturer og folkeslag. Så hvorfor skal slaget slås hér hos os? Jøderne i Israel har også ret til at leve i fred. Så hvorfor skal slaget slås hos dem? Se, der er jo kun éen grund! Fordi vores samfund har lykkedes! Om vi kan lide det eller ej – hvad nogen af os tilsyneladende ikke kan…

Det var alt herfra…

Hanzi

Posted: 16 februar 2012 - 15:02 - Svar

Hr. Snusk

Posted: 16 februar 2012 - 16:58 - Svar

Hvad F….. laver en hilsen til Breivik på snaphanen.dk?

  steen

  Posted: 16 februar 2012 - 17:06 - Svar

  Det må du nok sige. Det hører hjemme på EB´s Nationen, ellers kommer vi i Politikens næste smædeartikel igen.

   LarsS

   Posted: 16 februar 2012 - 19:29 - Svar

   Steen, det var f………. godt du gav til genmæle og raderede den gang bullshit!

   Jeg læste idiotens indlæg på jobbet og blev så rystet over hans indlæg, at jeg måtte samle mig og udskyde min respons til efter fyraften og gudsketakoglov har du givet tossehovedet en tilbagemelding som jeg er 100% enig i. Og hatten af for Hr. Snusk, også!

   Hold da kæft, hvor er der mange IQ-elektroner i denne verden som aldrig nogensinde har fundet et hjem!

   Hanzi

   Posted: 17 februar 2012 - 00:08 - Svar

   Ja okay, nu var det ikke avantgarde-funk bandet Zapp med Roger Troutman, som han spillede i, men Zapp Zapp. Jeg syntes, at det var et noget uheldigt navnevalg, men der var vist ikke så mange, som kendte det amerikanske funk-band Zapp herhjemme.

Hanzi

Posted: 17 februar 2012 - 00:33 - Svar

Jeg har gjort min stilling op. Man kan selvfølgelig ikke ønske det dårligt for sine medmennesker. Så hvis jeg møder et indvandrer-barn eller voksen, håber jeg selvfølgelig for dem, at de altid vil have et super-godt helbred, få et dejligt hjem, job, uddannelse og familie. Er man bange for muslimsk dominans, kan det klares med nogle flere kinesere, thailændere og negre fra Afrika og Karibien. Så vidt jeg ved, er der 1,5 milliarder kinesere, der elsker grisetæer i sur/sød sauce, og 800 millioner hinduer, for hvem oksen er et helligt dyr, som ikke må spises. Så det kan godt være, at det bliver svært at få sharia indført på verdensplan, Jeg tror på voodoo, på grund af nogle personlige oplevelser, som jeg har haft. Jeg kender en, der arbejder på det internationale Reden.
De stakkels kvinder burde have asyl. De tror, at de skal være frisører i Danmark. De drømmer mest af alt om at finde sig en god mand, som de kan blive gift og få børn med.

Robin Shadowes

Posted: 17 februar 2012 - 01:54 - Svar

Syftet med hjär-chippet är flerfaldigt. Dels kan man alltid hålla reda på folk. Att bara ha ett chip i mobilen eller kreditkortet är inte lika effektiv. Det är saker man kan glömma ta med sig eller medvetet låta stanna hemma. Huvudet glömmer man däremot inte hemma, åtminstone inte bokstavligt talat. Men det kanske allra viktigaste är att man kan förändra bärarens beteende och personlighet på fjärrstyrd väg. Du verkar så pass insatt så du vet säkert redan vad en Manchurian Candidate är. Men det finns även en liten cyanid-kapsel i chippet. Om hjärntvätten skulle fallera eller något annat går fel, så kan man enkelt med fjärr.kontroll utlösa gift-kapseln och eliminera sin “robot”. Eftersom du tycks insatt i konspirations-teorierna, så vet du säkert att deras plan är att depopulera planeten med 90% ner till ca 500 miljoner. Vem som helst kan förstå att det blir ett folkmord som får Hitlers att likna ett smärre massmord i jämförelse. Just därför är dessa globalist-judar så mycket farligare än vad nazisterna är. Avlsutningsvis, det finns inte bara teknologi för att läsa tankar, utan även sådan att man kan sända in röster i folks huvud. Tänk på vad det innebär. “Hej, Ahmed! Allah här. Jag vill att du spänner på ett bomb-bälte. Sedan går du ner till Brugsen och BOOOOM! Oroa dig inte, jag har redan 72 högbröstade konkubiner som bara väntar på dig efter förrättat värv,” Kan ju modifieras efter person givetvis. För någon på vänsterkanten skulle det kunna låta så här: “Hallöj, Bent! Lennon här. Kan du föreställa dig en värld utan krig och lidande? Så här ska du göra…”. Und so weiter.

Peter Buch

Posted: 17 februar 2012 - 08:51 - Svar

De angivne antal døde jøder fra Holland og Ungarn ses hos forskningen, eksempelvis på https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust anslået til 105.000 døde jøder fra Holland og 450.000 fra Ungarn. Hvorfra Hanzis omkring tre gange så høje antal kommer er uvist.
Kommentaren til: -Hitler kom jo til magten gennem et demokratisk valg- ses på link https://de.wikipedia.org/wiki/Reichstagswahl således udtrykt:
Die Wahl am 5. März 1933, nach der Bildung der Koalitionsregierung Hitler-Hugenberg, kann nur noch eingeschränkt als freie und demokratische Wahl bezeichnet werden. Die freie politische Betätigung der Linksparteien war durch eine Vielzahl von Notverordnungen eingeschränkt, Funktionäre von KPD und SPD befanden sich schon in Schutzhaft, der Wahlkampf fand unter dem Terror der SA statt.

Se envidere følgende om Weimarforfatningens §48:
Nachdem er sich damit im Parlament nicht durchsetzen konnte, regierte er durch die mit Art. 48 der Weimarer Verfassung mögliche Notverordnung. Mit dem Ernennungsrecht nach Art. 53 der Weimarer Verfassung war in Verbindung mit dem Notverordnungsrecht nach Art. 48 WRV und dem Parlamentsauflösungsrecht nach Art. 25 ein Präsidialkabinett möglich, also eine Minderheitsregierung, die nur auf das Vertrauen des Präsidenten und dessen Notstandsvollmachten gestützt war.
Sidste fra:
https://de.wikipedia.org/wiki/Zeit_des_Nationalsozialismus

Peter Buch

Posted: 17 februar 2012 - 09:06 - Svar

Det er muligt document ikke sætter ytringer ind når der som her af Hanzi skrives -næsten alle de norske jøder blev udryddet under 2. verdenskrig- hvilket når der ses på sagen synes urigtigt, Norway var beboet af anslået 2,173 jøder før krigen, 890 døde, hvilket er omkring 41% af den anslåede jødiske befolkning. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Holocaust
Link eller henvisning til mere om: -De fortsatte da også med at gasse udviklingshæmmede og sindslidende et halvt år efter kapitulationen- udbedes venligst.

  Peter Buch

  Posted: 17 februar 2012 - 15:36 - Svar

  Tak for det!

Leave a Comment