17
feb
Seneste opdatering: 17/2-12 kl. 1357
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Af Nicolai Sennels

“Vi blev omringet af omkring 15 mennesker, der fortalte os, at vi ikke er på tysk territorium. … interview med en politimand i Berlin-Wedding, der af sikkerhedsgrunde ikke bærer sin uniform”.

Selvfølgelig fuldstændigt afetnificeret, men det er da altid noget, at de nævner den voldelige, men tolerante, men militante, men åbensindede, men stenkastende og ildspåsættende, men multikulturelle, men politisk racistiske venstrefløj:

 

Olle Svenning i Malmø – en ideolog i den omvendte verden

Aftonbladets lederskribent er en troende, uflyttelig sosse. Han var ven af Svend Auken og nu tilsyneladende også af Carsten Jensen, der må være mere kendt i den svenske mediepolitiske elite, end i den danske. Hans Malmø er en by der mister tillid og falder fra hinanden på grund af “främlingsfientlighet och rasism,” hvad der tør siges at være at bytte om på årsagssammenhængen. Højeskoleforstander Thue Kjærhus sagde i P 1 idag, at “samfund uden fællesskabsfølelse og almen dannelse bliver ideologiske,” (bare se Mellemøsten, der bliver mere muslimsk jo mere det bryder sammen socialt), og ideologier spiller uvægerligt fallit før eller senere. Når man holder Olle Svenning og virkelighedens Malmø op imod hinanden, så er det ideologiske fallitbo til at få øje på. Jeg ser, at Svenning læser Julia Caesars kronikker (henvisningen til “The Wire”). Bliv endelig ved med det, måske det resulterer i en aha-oplevelse en skønne dag, eller i det mindste “En omvändelse under galgen.”

Möllevångstorget på Söder pumpade blod och liv i tillresta bönder, i ­arbetare och deras organisationer och ­demonstrationer. Numera är torget ­öppet för ­handlare, frisörer och hantverkare från Mellanöstern. De ­driver ­organisationer och håller väldiga fester med folk ur ­kulturvänstern. Möllevången har blivit frizon för hotade minoriteter och kan ­utvecklas till ett öppet, ­tolerant och mångkulturellt folkhem. ”När någon ­fyller år sjunger vi sånger på svenska,­ engelska, hebreiska, arabiska och ­spanska”, berättar två av mina barnbarn. De går i en idyllisk skola vid Möllevången. Jag stannar vid statyn Arbetets ära, samlingsplats på mitt barndomstorg. Några asiater framför ett slags No-teater. De presenterar sig. Malmö har varit en öppen stad, tillgänglig för dem som förnekats medborger­liga rättigheter i Danmark.[..]

I Malmö finns kriminella gäng; de är små men de mördar varandra och sprider skräck bland medborgarna. Malmöbors uttalade­ skräck över morden i stan blandas med mummel: Det är deras fel – invandrarnas, muslimernas. Kombinationen brottslighet, socialt sönderfall, växande klassklyftor och främlingsskräck har fått europeisk högerextremism att frodas. Undertryckt rasism skrivs ut till samlande valparoller.
”När främlingsfientlighet och rasism ­gnager sig in i varje skrymsle av offentlighet och samhälle urholkas förtroendet mellan medborgare”, sa den danske författaren Carsten Jensen när vi ­talades vid. Förtroende också mellan medborgare och institutioner är demokratins ­förutsättning. Försvinner det hotar ­parallell, okontrollerbar makt – maffia. Mordet i Per Albins hemtrakt sätter stora värden på spel. Malmö – på väg från Per Albin till Marseille.

Det nye lavtillidssverige, som Svenning og hans lige nu prøver at frasige sig anvsaret for ved hjælp af ovenstående humbug, er så langt fra kun Malmø. Her er nogle meget illustrative fotos fra Gøteborg og Stockholm. I dag har der været Riksdagsdebat om “volden i Malmø.” Justitisministerens virkelighedsbeskrivelse er kun brøkdele mere dristig end Svennings: Socialt utanförskap och dåliga skolresultat lyftes fram som bakgrund till den grova brottsligheten. Malmø vil fortsætte sin nedadgående spiral. Svenning og Ask er lige medskyldige.

Arabisk kaos

Kasper Støvring påviser i Berlingske Tidende, at Vestens politikere og journalister er urealistiske m.h.t. det aktuelle kaos i Libyen, Iraq, Syrien og Ægypten.

Den politiske kultur i den arabiske verden er fuldstændig uforenelig med Vestens normer og autoritetsbegreber. Spørgsmålet om, hvem der skal herske er altid og overalt: Ingen eller én! I øvrigt mener et stort flertal – over 80 procent – af ægypterne, at den der forlader islam, skal dø. Det fremgik af en opinionsundersøgelse fra Pew for snart et år siden.

Alligevel har Støvring udtrykt respekt for islam, fordi denne ideologi nogle steder har gjort folk glade og trygge. Men den illusion er måske faldet! Torben Snarup Hansen.

Wikipedia sletter ‘islamonausea’

Af Nicolai Sennels

Angst for islam, islamofobi, er det, islamisterne forsøger at sprede med trusler og terror. Men hvem er bange for islam? Vi føler os syger over al den had, vold og kvindeundertrykkelse. Islamonausea, kvalme ved islam, er derfor passende.

Ord som islamofobi, xenofobi ord racisme er andres gæt på, hvordan vi har det. Vi har brug for et ord der beskriver, hvordan vi selv føler det – og islamonausea er noget, mange af os kan skrive under på at have. Bare ikke, hvis det står til Wikipedia:
IslamoNauseating! Wikipedia Deletes ‘IslamoNausea’ Entry


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


PK

Posted: 17 februar 2012 - 11:30 - Svar

Ang Sverige.
Det sker jeg læser internationale undersøgelser om landenes økonomi.
Og her bliver Sverige omtalt, som et land med en stærk økonomi.
Godt nok, men jeg læser jo også om kommuner, pga indvandring , som
er økonomisk klemme.
Er kommuners Økonomi måske adskilt fra statens?
I Sverige.

  Nils

  Posted: 17 februar 2012 - 16:23 - Svar

  Svenske kommuners økonomi er absolut ikke adskilt fra statens, tværtimod er der en massiv strøm af penge fra statskassen til kommunekasserne. I mange kommuner har man set det som en økonomisk fidus at tage imod asylsøgere særligt de såkaldte “ensamkommande flyktingbarn”, da de blev fulgt af fede checks fra staten. Dog har man glemt at indregne alle de udgifter, der følger med udover selve indhusningen i starten af opholdet.

  Sverige har uden tvivl en stærk økonomi i sammenligning med så mange andre EU-lande, men har også en valuta, der flyder frit. Under finanskrisen dykkede SEKken ned til ca. 66 DKøre og er nu oppe på ca. 84, hvilket på papiret kan ligne et fantastisk tigerspring, hvis man udvælger ret periode. Udv. i beskæftigelsen er ikke helt så imponerende med en ungdomsarbejdsløshedsprocent på ca. 25 procent trods alle foranstaltninger.

JensH

Posted: 17 februar 2012 - 12:53 - Svar

“Bliv endelig ved med det, måske det resulterer i en uideologisk aha-oplevelse en skønne dag”

Don’t hold your breath. Olle Svenning vil ligesom sin Danske bon-kammerat, Svend Auken, gå i graven med den faste overbevisning, at han stod for ‘det gode’ i en ellers ond omverden. Havde den gemene hob bare kunnet se lyset, og blindt fulgt Svenning/Aukens linje, så ville paradis på jord have indfundet sig i Sverige/Damark.

Det værste er, at alle Skandinaviens Olle Svenning’er og Svend Auken’er aldrig selv vil opleve det fulde omfang af den katastrofe deres politik har påført de Skandinaviske lande. Jeg tror ikke typer som dem vil blive hyldet som helte af kommende generationer of Skandinavere, og ej heller set som ‘gode og anstændige mennesker’.

  steen

  Posted: 17 februar 2012 - 13:55 - Svar

  @Jens: Det tror jeg heller ikke, men da han nu læser med her om søndagen – det er denne kronik, han har læst – ville jeg anlægge en for mig ikke helt typisk optimisme.

   JensH

   Posted: 17 februar 2012 - 19:09 - Svar

   Virkelig. Drikker Olle Svenning af de vantro’s kar herinde på Snaphanen. Det er da vel ikke ligefrem karriere-fremmende i Sverisgestan, eller hur??

Frank P

Posted: 17 februar 2012 - 16:02 - Svar

Har prøvet gang på gang at ændre på Sveriges mordrate på wiki. Søg: Wiki homicide intentional. Der er altid en svensker der lynhurtigt ændrer det tilbage. Selvom jeg prøver at gøre opmærksom på at 220-230 mord burde give en højere mordrate…. men forgæves… sveriges lakajer er alle steder…. de skal i bedste DDR-stil forsvare landet

anonym

Posted: 18 februar 2012 - 06:12 - Svar

TIL ALLE LÆSERE!
Se TV2 Nyhederne kl.19.00 fra i går, hvor Steffen Jensen interwiewer Omar Bakri. Der kalder han en spade for en spade og smækker hans egen så godt som uforbeholdne mening om islams og muslimernes virkelige intentioner lige i ansigtet på alle de sagesløse, uvidende og intetanende seere.
Og for et par uger brugte Jette Plesner, DRs kvinde i Kairo, den korrekte betegnelse Det såkaldte Arabiske Forår.
Så der er måske nogle journalister og andre for den sags skyld, det er ved at dæmre lidt for.
Og få så set det!

Da Capo

Posted: 18 februar 2012 - 06:46 - Svar

Ett försök gjordes för tre veckor sedan att introducera det
självdefinierande ordet ISLAMONAUSEA i Nya Sverige –
någon respons har ännu inte detekterats.
– – – – –

http://thoralfalfsson.webblogg.se/2012/january/rivstart-istallet-for-m jukstart.html

Postat av: Da Capo
Nicolai Sennels föreslår ett nytt ord för ‘islam-aversion’.
…från Jihad Watch:
“Vi borde sluta använda det av muslimerna själva påhittade ordet “islamofobi” –
med vars hjälp de målar in sig i ett hörn av att framstå som något att vara rädd
för. På detta sätt spolieras all möjlighet till kommunikation. Istället för detta
åtskiljande ord borde vi använda ett mer verklighetsförankrat och sakligt ord,
som skulle möjliggöra “brobyggande och lärande”, ett ord som ISLAMO-NAUSEA.

Detta ord omintetgör inte kommunikation, men gör det möjligt för mohammadanska
besökare i vår västerländska kultur att uppmärksamma att det finns särdrag i deras
beteende som helt enkelt gör oss illamående.

Det är inte konstigt att muslimer så ofta använder ordet “islamofobi”. I brist på
övertygande argument, charm eller förmåga att tillföra något till sin omgivning,
är att vara ‘fruktad’ det enda sättet att få åtminstone någon form av respekt.

Termen islamofobi, ‘icke rationell rädsla för Islam’, pekar på vad muslimer vill,
inte vad icke-muslimer känner. Vem är egentligen rädd för Islam?”
[…]

http://www.jihadwatch.org/2012/01/islamonausea-not-islamophobia.html

2012-01-29 @ 22:50:08
– – – – –

Ord är viktiga – de styr våra tankar.

Marit

Posted: 20 februar 2012 - 22:18 - Svar

Begrepet “islamofobi” ble vel introdusert av Khomeini ? I alle fall en god grunn til at vi skal slutte å anvende det.

Leave a Comment