17
feb
Seneste opdatering: 18/2-12 kl. 1220
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

När filmen ”Shoo bre”, baserad på Douglas Foleys bok med samma namn, skulle spela in scener från Rinkeby torg hamnade teamet mitt i en actionfilm. Fast på riktigt. Plötsligt misshandlades en person precis där teamet höll till, vilket följdes av en skottlossning.

Men inspelningstumulten slutade inte där. Efter dramat började invånarna medvetet att sabotera inspelningen genom att köra bil och motorcykel tvärs över torget, vilket gjorde det omöjligt att filma. I samma veva försvann även en dator och regissörens exemplar av filmmanuset. Djengo Esmer, som själv är uppvuxen i Tensta, förstår vad hatet kommer ifrån. Främst syftar han till att folk från förorten ofta framställs som kriminella, pajaser eller offer i media. Det finns ett hat mot filmare och massmedier. De tycker att vi målar upp förorten felaktigt, säger han. Besköts på inspelning

Tyrkisk journalist i Danmark/Sverige lyver for hjemmepublikummet

Emre OGUZ -Journalist Zaman korrespondent i København og Stockholm mener at vide, at den myrdede, tidligere kriminelle Cem Aydin, blev myrdet af “en bande racister.” Der ved han mere end politiet eller nogen andre. Intet tyder på et racistisk motiv, ikke engang offerets familie, har spekuleret i den årsag. Zaman-journalisten kender naturligvis den sag lige så godt eller bedre end enhver avislæser, og man må derfor konstatere, at han lyver med fuldt overlæg:

Turkish and other expatriates in Denmark held a march on Sunday to protest the murder of a Turk, Cem Aydın, killed Jan. 19 in front of his house in an armed assault in Copenhagen.Aydın, 21, was attacked by a group of racists in Copenhagen and was taken to hospital for treatment immediately following the incident. However, doctors were not able to save the young man. Marching from the municipal square to the parliament building in the Danish capital, expats demanded Danish authorities find the perpetrators of Aydın’s murder immediately.Expats in Denmark protest racially motivated murder of Turk. Fredsdemonstrationer i krigens hus…


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Nordbo

Posted: 17 februar 2012 - 16:32 - Svar

“De tycker att vi målar upp förorten felaktigt, säger han. ”

Och då gör man motstånd mot den negativa bilden genom att bekräfta att den stämmer? Är det Sveriges framtida begåvningsreserv som väntar på sin tur att visa vad de går för? Verkar hoppingivande …

Bjovulf

Posted: 17 februar 2012 - 16:35 - Svar

Skal man le eller græde? – bonbon-kammerater på nye eventyr 😀

Integrations-kroner brændt af i forlystelsespark

Ghetto-formand vild med Bonbon-Land: Staten betaler

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1710591.ece

Bonbon-Land burde overveje at opføre en hædersstatue. Mohammed Aslam, bedst kendt for sin post som formand for ghettobebyggelsen Mjølnerparken i København, har i årevis sendt busfuld efter busfuld med børnefamilier til forlystelsesparken i Holme-Olstrup. Gildet er overvejende betalt med de midler, Mohammed Aslam er blevet betroet til integrationsarbejde. [ Ha, er det ikke bare jublende naivt? Ham der modarbejder
al seriøst integrationsarbejde, så snart kommunens lalleglade integrationsmedarbejdere er gået ud af døren og kameraerne og mikrofonerne er slukket – fx. ved at modarbejde at indvandrerkvinderne kommer i arbejde ]

Berlingske har i artikler om tvivlsomme integrationsprojekter beskrevet, hvordan Mohammed Aslam har stået bag fødselsdagsfester og familieudflugter [!!!], herunder busture til Bonbon-Land, for beboerne i Mjølnerparken. På invitationen til arrangementerne ses en storsmilende Mohammed Aslam.

  steen

  Posted: 17 februar 2012 - 16:43 - Svar

  Ja, gu ved hvad han koster i drift, for mange indtægter kan der ikke være ved ham. Der har været ballade med ham allerede for år siden, for nogle måneder siden dokumenterede en artikel i Weekendavisen hvordan han aktivt mmodarbejder den berømte integration, men det er åbenbart ikke sådan at blive smidt ud af partiet. Han skal være socialkammeraterne så inderlig velundt!

  S politikere tager afstand fra Mohammed Aslam

  Familieudflugter og busturer til Bonbon-land får kritikken til at vokse mod medlem af borgerpræsentationen for socialdemokraterne, Mohammed Aslam, skriver Berlingske.
  I går kom det frem, at Muhammed Aslam har brugt integrationsmidler til fødselsdagsfester og familieudflugter i Mjølnerparken, som han også er formand for.
  Og det får nu flere af Aslams partifæller til at tage afstand fra ham.
  Eskild Dahl Pedersen, som både er projektleder for Lejerbo i Mjølnerparken og medlem af den socialdemokratiske bestyrelse i kreds 3 siger til Berlingske, at han har tabt tilliden til, at Mohammed Aslam er svaret på Mjølnerparkens udfordringer. DR

   anno

   Posted: 17 februar 2012 - 19:31 - Svar

   Karen West (S) har artiklen fra Weekendavisen på sin blog:
   ‘Tales der med to tunger af en socialdemokratisk folkevalgt?’

   En kommentar: (14. februar 2012 kl. 22:35)
   “,,, vi fortsætter arbejdet med at grave alt om ham oh vi er snart færdig,,,”

   ht tp://www.karenwest.dk/blog/?s=+Aslam+

    Bjovulf

    Posted: 17 februar 2012 - 21:56 -

    Tak – jeg mente nok, jeg havde set den artikel et eller andet sted 😉

  Prudentius

  Posted: 17 februar 2012 - 23:18 - Svar

  Mohammed Aslam og de utallige typer som ham, højt som lavt på strå, vidner hovedsagligt om to ting:

  1. Den næsten totale korruption der er på spil i islamisk kultur. Aslam er som en typisk homo-islamicus simpelthen ude af stand til ikke at misbruge den magtposition han har opnået. Det knytter an til Dar al islam i almindelighed,(og det arabiske forår i særdeleshed) hvor magthaverne på den mest groteske måde udbytter og misbruger de befolkningerne de hersker over.
  Islam fører direkte med sin amoral til dette mønster, men for de fleste muslimer forbliver mere islam det idiotisk evige svar på problemet.

  2. Multikulturens egentlige frugt. Store og stort set uduelige klientbefolkninger befinder sig nu på europæisk jord og kan ikke meget andet end lave kriminalitet og støvsuge de offentlige kasser. De administreres af indfødte multikulturalister der hersker over dem igennem et netværk af hel eller halvkriminelle Aslam-kloner.

  Alt dette sælges til de indfødte befolkninger som en absolut moralsk-religiøs nødvendighed, dikteret af guddommeligt åbenbarede universelle rettigheder.

  Kun fordømte ugudelige sætter sig op imod den hellige utopiske/teokratiske orden.

Svensson

Posted: 17 februar 2012 - 18:00 - Svar

Svenska förorter visar Sveriges framtid, det går utför, och det går fort. Men många Svenskar blundar, för dom tycker det är så otäckt.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

JensH

Posted: 17 februar 2012 - 19:07 - Svar

Endnu et mord på åben gade i Malmø. Denne gang er kvinde blev stukket ihjel på åben gade. Ifølge øjenvidner var kvinden sammen med to små børn:

http://jp.dk/udland/europa/article2698627.ece

  steen

  Posted: 17 februar 2012 - 19:24 - Svar

  nu har der heller ikke været et, siden den 31.1 (den aften jeg var i Malmø) så det måtte komme snart igen. Holder lidt øje med det, nok fra denne kilde:

  Jag såg i princip hela händelseförloppet. Återkommer senare med information. Är något traumatiserad för tillfället.

  og så skete det samtidigt med dette under parolen “Alle elsker Malmø”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1650&artikel=49695 82

  Manifestation mot våldet i Malmö

  I kväll hålls en manifestation mot brottslighet och våld i Malmö. Initiativtagare är en fyrabarnsfamilj i Malmö. Hör Tony Bengtsson.
  Manifestation mot våldet
  Idag håller riksdagen en extrainsatt debatt om den organiserade brottsligheten efter den senaste månadens våldshändelser i Malmö. Debatt mellan Socialdemokraternas rättspolitiska talesperson Morgan Johansson och Krister Hammarbergh, Moderat och ledamot i justitieutskottet.

   JensH

   Posted: 17 februar 2012 - 20:04 - Svar

   “Manifestation mot våldet”

   Hvad skal der egentlig til før de mennesker vågner op og erkender virkeligheden???

   Skåning

   Posted: 18 februar 2012 - 01:53 - Svar

   Nu är du lite tyken. Hoppet är det sista som lämnar människan. Alla vet vi väl att Malmö är “lost”, men så är alla medelklassretreats. Det tar bara lite längre. Jag föredrar att vara den sista Jomsvikingen, framför att vara en hycklande moderat som precis köpt en sexmiljonersvilla på behörigt avstånd, och röstar på moderaterna.

   Säg till när du är i Malmö nästa gång så ska jag visa dig det “riktiga Malmö”.

JensH

Posted: 17 februar 2012 - 21:04 - Svar

“Det er for sent under alle omstændigheder”

Tjah, det har du ret i. Men så må det for os Danskere, Nordmænd og Finner handle om at ‘inddæmme’ det “Svenske problem”. Lidt i stil med Foster Dulles ‘inddæmningsstrategi’ af Sovjet-kommunismen. Bevares, i en lidt mindre målestok, men dog den samme strategi.

Anonym

Posted: 17 februar 2012 - 21:32 - Svar

Øresundsregionen er død. Det vil være rent selvmord at satse på mere integration i form at metro el. flere broer till Sverigere. De ligger som de har redt, og de skal satme ikke sende deres arabiske indavl videre til os.

  Robin Shadowes

  Posted: 19 februar 2012 - 10:44 - Svar

  Dom politiskt korrekta på den här sidan jobbar hårt för att det skall bli ytterligare en bro, denna gång mellan Helsingborg-Helsingör. Jag kan inte annat än hålla med att det vore en ren katastrof, för båda sidor om denna plan förverkligas. Kanske rent av mest för er, eftersom Skåne i stort sett redan är förstört för all framtid i vilket fall som helst. Men med tanke på höjningen av pensionsålder och liknande, så kan vi i alla fall hoppas på att dessa planer kollapsar av rent ekonomiska skäl. Det finns snart inget mer att dra in på utan att landet kollapsar helt under sin egen tyngd.

morten

Posted: 17 februar 2012 - 21:34 - Svar

Nul mere integration med Skåne og Sverige; vi risikerer at deres arabiske indavl og deraf medfølgende kvindehad, æreskultur og stenalderreligion vælter ind over os. Nej tak. Svenskerne ligger som de har redt, men vi skal satme op i køjen til dem.

Bjovulf

Posted: 18 februar 2012 - 01:11 - Svar

Nogle kvalificerede bud på etniciteten? 😉

http://jp.dk/indland/krimi/article2698673.ece

Mand økseoverfaldet efter påkørsel

Offentliggjort 17.02.12 kl. 20:02

En mand blev påkørt på Nørrebro og overfaldet af en større gruppe personer, blandt andet bevæbnet med en økse.

Da en mand holdt for rødt lys i et vejkryds på Rantzausgade på Nørrebro i København, kørte en anden bilist bevidst ind i ham bagfra og skubbede hans bil ud i krydset tidligt fredag aften.

Fem til syv mand sprang ud af to-tre køretøjer og begyndte at smadre mandens bil, blandt andet med en økse. Den påkørte mand blev hevet ud og sparket, inden han tog flugten.

  Bjovulf

  Posted: 18 februar 2012 - 02:00 - Svar

  Selv Politiken kan nu åbenbart ikke længere sløre de faktiske forhold 😉

  Nå, så det var DERFOR, at al trafik på jagtvej og busserne
  gennem Rantzausgade var omdirigeret tidligere på aftenen –
  det glemte de vist lige at fortælle om i radioen. Politiet har åbenbart
  skullet sikre gerningsstedet og søge efter spor af “kulturberigerne”.

  http://politiken.dk/indland/ECE1543747/oejenvidne-til-overfald-det-lig nede-et-slags-taeskehold/

  Øjenvidne til overfald: Det lignede et slags tæskehold
  En mand er til aften blevet påkørt og forsøgt overfaldet af 6-8 mænd.

  AF Rasmus Dam og Sofie Synnøve Herschend

  På Nørrebro i København er en mand til aften blevet overfaldet af en gruppe på 6-8.

  Politiet fortæller, at den forurettede holdt for rødt, da en bil pludselig bragede op i hans sorte Golf og skubbede ham halvt ud i krydset ved Rantzausgade og Jagtvej. Herefter steg personer fra to-tre andre
  biler ud og begyndte at smadre ruderne med »en form for værktøj«.

  Ifølge et øjenvidne, som politiken.dk har talt med, tog det hele bare 30 sekunder.

  Personer af anden etnisk herkomst
  Henne ved vinduet så vidnet en person stå og prøve at hive manden i den påkørte bil ud.
  Bagefter kom flere til. [ Jungletrommerne fungerer så sandelig effektivt i de kredse ]

  »Det lignede et slags tæskehold. De var af anden etnisk herkomst«. [!!!!!]

Skåning

Posted: 18 februar 2012 - 01:34 - Svar

Jaha. Offentliggör kusinknullarnas hedersmentalitet och gör den “problematisk” när det i själva verket handlar om en intern ovilja att uppfostra söner som man med god framgång uppfostrar döttrar

Skåning

Posted: 18 februar 2012 - 01:43 - Svar

Helt apropå. Invandrargrupper som i 15-20 generationer gift sig med kusiner, hamnar inte direkt i den övre änden av IQ-skalan. Detta oavsett vilka genetiska defekter som mer uppenbart kan uppstå. Så är det mer i våra förorter bestående av arga unga män, med mindre lycka i det genetiska lotteriet, men som tycker sig vara berättigade till en cool “bimmer”.

Det är det vi har att göra med. Hur hanterar man det?

  Robin Shadowes

  Posted: 19 februar 2012 - 10:47 - Svar

  Skickar dom tillbaka där dom hör hemma vore den enda hållbara lösningen. Men det lär aldrig hända med nuvarande regering. Eller nån annan regering för den delen och det lär inte hända i min tid att SD får egen majoritet. Så hoppet är ute i vilket fall som helst.

Frank P

Posted: 18 februar 2012 - 02:26 - Svar

Malmø dermed op på 5 mord i 2012. 3 gangsterdrab og 2 familietragedier… imens gør svenske medier ALT for at bevare illusionen om det fantastiske multikulturelle samhälle…

Info

Posted: 18 februar 2012 - 09:13 - Svar

NÄTHAT OCH YTTRANDEFRIHET

Svenska Dagbladet har upplåtit sin Brännpunkt-avdelning åt en pastor och filosofie doktor i statskunskap. Hans s.k. debattartikel den 17/2 har följande inledning:

”MEDMÄNSKLIGHETEN FÅR STRYKA PÅ FOTEN
Den svenska flyktingpolitiken har blivit hårdare de senaste åren. Vi som arbetar med och träffar några av de allra mest utsatta i samhället ser hur medmänskligheten har kylts ned. Flyktingar behandlas som kriminella. Var finns barmhärtigheten? skriver pastor Stefan Swärd.”

Härefter följer en närmast rasande uppgörelse med det vedervärdiga svenska folket: ”högerextrema”, ”främlingsfientliga”, ”högerpopulismen”, ”Sverige är i dag i det närmaste ett slutet fort när det gäller att ta emot flyktingar, inhumana och främlingsfientliga krafter har vind i seglen”, ”iranska och irakiska flyktingar som utvisas på löpande band”, ”inte låta de iskalla vindarna från Sverigedemokraterna och deras väljargrupper kyla ner medmänskligheten”.

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/medmanskligheten-far-stryka-pa-fo ten_6856401.svd

Artikeln slutar:

”På grund av alltför många kommentarer som bryter mot SvD:s regler har möjligheten att kommentera stängts av. /Redaktionen Brännpunkt”

Tydligen har någon av många hundra kommentatorer råkat skriva något i stil med JAG HÅLLER INTE RIKTIGT MED DOKTOR SWÄRD.

Vilket räckte för att försätta hela Svenska Dagbladets ledarredaktion i svimningstillstånd.

Svensson

Posted: 18 februar 2012 - 09:36 - Svar
Leave a Comment