20
feb
Seneste opdatering: 21/2-12 kl. 1742
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Hærværk på kirkegårde og kirker og overfald på præster er langt mere almindeligt i England, Tyskland og Frankrig, end man bryder sig om at tænke på, og langt mere almindeligt end MSM medier bryder sig om at rapportere, men det er dog endnu sjældent, at en kirke brænder ned til grunden som det er sket med 16. tals kirken i Épiais. I ugerne inden var kirken udsat for grove tyverier. Politiet har fire “unge” anholdt, tyvekoster fandtes hjemme hos dem, vi ved ikke hvem de er, men i tilfældet med hærværk på L’église Saint-Martin i Escaudain, er der ikke megen tvivl: “Fuck Frankrig”, “Fuck FN” [Front National], “Sarko, vi knepper dig”, “Død over svinene”, “Marokkansk magt!”.Incendie d’une église en Loir-et-Cher : des suspects en garde à vue. Nord : une église taguée, « Nike la France, Maroc en force, à mort les porcs » Kristne i den muslimske verden, er udsat for et folkemord. Kristne i Europa er kun nået til hors d’oeuvren og de sover trygt, den ene kind er vendt mod deres voldsmænd, den anden klasket solidt ned i skylleskålen.

For 48 milliarder kroner varm luft

De sidste 30 år er der investeret et svimlende milliardbeløb i de belastede boligområder. Men indsatsen har været en fiasko.Regningen til det danske samfund for den fejlslagne politik er nu oppe i størrelsesordenen 48 milliarder kroner. Det fremgår af tal, som DEN KORTE AVIS har indhentet i Socialministeriet og i Landsbyggefonden, samt af materiale, der er offentliggjort i Programbestyrelsens rapport fra november 2008, ”Fra udsat boligområde til hel bydel.”

Tallene dækker udgifter til renovering, boligsocialt arbejde, beboerrådgiver med mere.Der er uundgåeligt en vis usikkerhed i tallene. For eksempel er der boligrenoveringer, som ikke hænger sammen med, at områderne er belastede. Omvendt kan der være særlige udgifter til blandt andet folkeskolen, som hænger sammen med ghettoproblemer, men som ikke er talt med her.Men de 48 milliarder kr. giver en god strømpil for, hvor store udgifterne har været. Ghetto-fiasko for 48 milliarder kroner, Ghetto bag den pæne facade

48 mia kroner er selvfølgelig kun en brøkdel af, hvad multikultureksperimentet har kostet og løbende koster. For at sætte det i relief: Øresundsforbindelsen kostede 30.1 mia kroner, og den har tjent sig hjem om 20 år. Efterlønnen, vi ikke havde råd til, kostede 37 mia kroner. Disse udgifter synes ikke at bekymre den danske befolkning det mindste, og det til trods for at multikulturen er gennemført imod et dokumenteret befolkningsflertal i årene 1983 til 2001. Otte Gallupper i perioden viser, at befolkningen er blevet kuppet af et bedrevidende, demokratiforagtende mindretal. Ens demokratiske sindelag får nogle alvorlige ridser i lakken, når man overvejer dette.

Grundtvig var ikke nogen begejstret demokrat, men han indså, at hvis styreformen skulle have nogen fremtid, måtte den bygge på en maksimalt oplyst og engageret befolkning, hvorefter han igangsatte sin epokegørende bedrift. Er det virkelig en sådan befolkning, vi er vidne til? Er det det, danske elektroniske medier uddanner os til? Eller resterne af det, der engang var aviser? Hvis det var, ville den stille de drivende kræfter bag denne gigantiske udgift med dens uvægerligt afledte etniske stridigheder til ansvar for en domstol, inden de uddør. Men det var Ninn Hansen, der kom for en rigsret, så det får vi næppe at se. Vi smiler og betaler bortset fra undertegnede, der ikke føler det ringeste medejerskab til multikulturen, andet end det jeg under protest pålægges at betale i skat. Når det går rigtig galt og koster menneskeliv, som det tit gør i Sverige, hører man altid politiker-omkvædet: “Nu må vi stå sammen, lad os mødes i kirken og være inderlige.” Svaret skal naturligvis ikke være solidariske fakkeltog. Read my lips: Vi stod ikke sammen, da I besluttede det, og vi står overhovedet ikke sammen, nu det går galt. Indryk en kontaktannonce, hvis I føler jer ensomme!

BBC i Luton: The stiff upper lip krakellerer

Hele dokumentaren sendes i morgen.

Stacey comes across a group of Muslim Extremists in Luton who are protesting against the arrest of local woman and wife of the Stokholm bomber, Mona Thwany. Whilst following the protest Stacey is confronted by a Muslim woman and experiences first-hand the views held by these extremist groups.Stacey Dooley visits Protest in Luton. My Hometown Fanatics – Stacey Dooley Investigates.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 20 februar 2012 - 22:59 - Svar

Ifølge DDR/Kristeligt Dagblad, sp er disse 48 mia kr. givet særdeles godt ud. De “såkaldte ghettoer” er faktisk langt bedre end deres ry. Ihverfald ifølge beboerformændene for boligområderne Tingbjerg i København, Vollsmose i Odense og Gellerupparken i Aarhus, og der er “stort sammenhold mellem danskere og nydanskere”. Den største udfordring er faktisk den måde medierne beskriver disse “boligområder” på: Ifølge Seniorforsker Tina Gudrun Jensen (ph.d. i antropologi, red) skyldes det, at der siden 11. september 2001 har været “fokuseret meget på, at kulturforskelle mellem etniske minoriteter og danskere kan skabe konflikter.”

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/02/20/220654.htm

MSM bliver tilsyneladende aldrig trætte af at blæse de store fanfarer hvergang de kan finde nogen som vil bekræfte dem i deres egne visioner om det harmoniske multikulturelle samfund, og der er som sædvanlig nul kildekritik når det kommer til budbringerne af dette glade budskab.

Erling

Posted: 21 februar 2012 - 00:03 - Svar

God BBC-video, modig pige. Nogen der kan høre hvad hun siger 0:50-1:00?

  Bjovulf

  Posted: 21 februar 2012 - 00:30 - Svar

  “I cannot believe this is happening”

  “I have never seen anything on this scale before”

  “And it breaks my heart to think (?) that someone (?) … “

   Anonym

   Posted: 21 februar 2012 - 02:07 - Svar

   That someone in my town…

    Bjovulf

    Posted: 21 februar 2012 - 04:40 -

    Mange tak – det kneb af åbenlyse grunde lidt med det sidste par ord 😀

    Godt hørt 😉

    Anonym

    Posted: 21 februar 2012 - 06:32 -

    Skulle det være en anden gang, ridder Bjovulf! 😉
    Hvordan går det i øvrigt hjemme i København? Jeg er stadig lidt ærgerlig over, at du aldrig fik set den bælteplade.

    Knuzz E/M

    Bjovulf

    Posted: 21 februar 2012 - 15:34 -

    Ahaaa, godt at se dig igen E/M 😉

    Ja, det ærger også mig – så du er måske stukket af fra DK “for good”? ;-(
    Jeg undrede mig godt nok en del over, hvor du pludselig blev af, men
    glemte så desværre at få sat en større efterlysning i gang.

    Tja, du kan jo altid sende mig et billede af bronzepladen – gerne med “vedhæng” 😀

    Jeg håber, at det går godt, hvor end du nu har valgt at slå dig ned.
    Alle de bedste ønsker herfra.

    H.

   Erling

   Posted: 21 februar 2012 - 08:45 - Svar

   Tnx. Fik fat i det sidste. Hun siger: It breaks my heart that this is happening in my town.

    Bjovulf

    Posted: 21 februar 2012 - 16:08 -

    Ah, ja – det giver nok mere mening. Så tror jeg, vi i fællesskab nåede frem til det endelig resultat 😉

    Jeg har nu set det meste af programmet – og det er da rart at se, at BBC omsider er ved at
    miste noget af berøringsangsten mht. til at konfrontere og igangsætte debat om disse grupper.
    Hun er meget modig og vover at sige mange ting om, hvor galt det står til, og hvor chokeret hun er
    over deres opførsel. påstande og vanvittige særkrav, men hun virker på den anden side også
    noget naiv, godtroende og stadig meget hæmmet af politisk korrekthed, så hun ikke rigtigt helt
    kan bringe sig selv til helt at fatte omfanget ( Eller også er det bare der BBCs grænser går pt. –
    måske har hun faktisk fattet det? ).

    Hun forstår tilsyneladende ikke, at nogle af de “moderate” muslimer, som hun tilsyneladende taler
    så godt med, i virkeligheden bare snakker hende efter munden, er åh-så-imødekommende
    og griner af hendes naivitet, så snart hun er gået ud af døren, hvorefter de siger præcis det
    modsatte internt. ( Det er bare at se Channel 4s Dispatches “Mosques Under Cover” (1 & 2 ),
    hvis man vil se, hvordan det i virkeligheden foregår ). Langt hen ad vejen sympatiserer disse
    “moderate” med de samme ting som de mere ekstreme og truende muslimer ude på gaden.
    De tager heller aldrig afstand fra dem for alvor – snakker bare udenom altid og kunne fx. aldrig
    nogensinde drømme om at gå i demonstration imod de “ekstreme” og det meget dårlige ry,
    disse ekstremister og terrorsympatisører giver alle muslimer.

    Men der er også gode nyheder trods alt:

    Nogle kredse i de konservative i England er åbenbart – LANGT OM LÆNGE – ved at have fået nok
    af multikultur-flippet. Nu skal der for alvor (?) stilles krav og sættes grænser – kun 30-40-50 år for sent ;D

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2104049/Eric-Pickles-signals-e nd-multiculturalism-says-Tories-stand-majority.html [ nogen her der ved, hvad “stand majority” helt præcist dækker over? ]

    The English language and Christian faith will be restored to the centre of public life, ministers are to pledge today.

    Eric Pickles will praise the traditions and heritage of ‘the majority’ and describe multiculturalism as the politics of division. [!!!!!]

    Public bodies should no longer ‘bend over backwards’ [!!!!!] to translate documents into dozens of languages and migrants must be asked to learn English [!!!!!] and understand the British way of life [!!!!!], the Communities Secretary will say.

    Children should be educated in a ‘common culture’, promoting a British identity that crosses class, colour and creed.

    anno

    Posted: 27 februar 2012 - 05:53 -

    Stacey Dooley BBC Hometown Fanatics – kan ses her:

    An idiot called Stacey Dooley
    ht tp://www.youtube.com/watch?v=ZU1jp7MoE5A

li (islamonausea lidende)

Posted: 21 februar 2012 - 01:23 - Svar

Jamen, at brænde en kirke af efter den er tømt for værdier, er vel bare drengestreger???
Jeg er sikker på, at de bange dhimmie præster straks “vender vrangen ud af pengepungen” eller hedder det på politisk korrekt nysprog “de vender dialog SKINpungen…øh, kinden til” og “betaler” sig til den mest “kvalificerede” muhammed “vagt” ordning.

anonym

Posted: 21 februar 2012 - 05:44 - Svar

Jahilliya- og ildjihadsamfundets gløder begynder langsomt, at blusse endnu mere op.
Først er det kvinderne, de unge kvinder/piger og de mindreårige piger der bliver voldtaget og isærdeleshed gruppevoldtaget.
Så er det “Dø bøssesvin! Dø!” bøssesvinene der bliver slagtet.
Så er der aberne svinene der bliver slagtet.
Og første da kommer kommer turen til de usle,urene vantro kristne svine- og hundekneppere og deres bunkepulstilbedelsessteder.
Der var også lige noget med nogle børn der legede med en lighter ved en kirke i Stavanger og vist ved et “uheld ” kom til at futte den af. Men det kan jo også bare være at de er børn af nogle af de satanistiske Black Metal etc. tilhængere, der så vidt jeg ved var ganske foretagsomme med sådanne i de tidlige halvfemsere. Men det er deer nok nogle af de norske læsere herinde der ved noget om
Hvad angår journaliststanden så ved jeg ikke om det bare er mig den er helt galt med. For når Steffen Jensen efter at have interwiewet Omar Bakri, siger at Herrefolket vil eobre hele verden. Og nu i går på DR i 18.30 TVAvisen, var der fra et Hisbollahmøde (med s og ikke med z) i Libanon og der interwiewede DRs journalist en lille dreng i en militæruniform, som sagde:”Når jeg bliver stor, vil jeg sprænge mig selv i luften foran israelere”. Den slags er jo ikke lige frem hverdagskost for os stakkelse sagesløse, at vi bleve udsat for ting der elleres kun er tilgængelige på nettet.
Eller er det bare nogle få /fjernsyns)journalister der er blevet lidt forårskåde i det.
Til Steen: Foregår der opdatering her om morgenen, siden cursoren forsvinder en gang imellem, så det næsten er umuligt at flytte den og rette noget?

  Marit

  Posted: 21 februar 2012 - 22:38 - Svar

  Hei anonym ! Her kommer en lille hilsen fra fjellabelandet. Kirkebrannen var ikke i Stavanger, men i den lille bye Rørvik i Midt-Norge.Gjerningsmennene, 2 unge gutter, ble svært lite omtalt av politiet. De har vel munnkurv her også, som i Sverige. Saken ble meget godt dysset ned av pressen, som har pålagt seg selv taushetsplikt, ser det ut til. Uken tidligere, ble 2 unge menn knivstukket meget alvorlig, den ene livstruende, av en av disse mange berikerne som flommer inn over oss. Dette var i den lille byen Steinkjer, også her i Midt-Norge. I sommer ble en 14-årig pike gjengvoldtatt av 3 asylsøkere. Piken tok deretter sitt eget liv, ved å hoppe ut fra et høyhus. Så hører vi IKKE mer om den saken i mediene. Er gjerningsmennene, som ble anholdt, dømt, straffet, utvist fra landet ? Vi får ikke vite noe. Om vi får vite sanhet og fakta, kan det skape rasisme, fremmedfiendtlighet, samt det som verre er, om det finnes…Og sannelig, i kveld får vi høre at voldtekten og drapet på en 98-årig dame (ja, du leste riktig ! ) i Bergen 1. nyttårsdag, har anholdt en mistenkt gjerningsmann på 18 år, BOSATT på samme sted. Alle tenker sitt, men det er ikke lov å si det man tenker i dete landet med ” mere åpenhet og mere demokrati”. som Jens Stoltenberg lovte oss etter 22/7-11.
  Det er meget merkbart, at det er det stikk motsatte som er skjedd med “den store samtalen”.Det begynner faktisk å ligne på en totalitær stat.

Nicolai Sennels

Posted: 21 februar 2012 - 07:47 - Svar

48 mia. til at forskønne primært muslimers omgivelser. Det er godt nok mangel på menneskekundskab, hvis man tror, at flottere omgivelser vil få mennesker til at opføre sig bedre.

De 48 mia. kr.’s eneste reelle funktion er at være kickstart af dansk økonomi – af samme slags som S på baggrund af tvivlsomme økonomiske teorier vil trække dansk økonomi opad med – godt hjulpet på vej af et smart ord.

Bent Larsen

Posted: 21 februar 2012 - 10:43 - Svar

Spred disse nyheder. Det er den eneste måde at vække opinionen og forsvarsviljen på. Nogle af dine venner som får denne link vil måske synes at du er islamofob. Så lad dem synes det – de er alligevel ikke værd at samle på.

Nils

Posted: 21 februar 2012 - 11:39 - Svar

48 milliarder! Plus det løse. Fremover kalder vi ghettoerne særligt velhavende boligområder eller de dyre adresser. Så er det problem løst.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 21 februar 2012 - 17:14 - Svar

Inte bara islam: Islam är extremvänsterns slutliga lösning på borgarfrågan.

Jernhesten

Posted: 21 februar 2012 - 18:13 - Svar

Så lige en kort video om noget tilsvarende kirke-hærværk i Jerusalem:

http://www.youtube.com/watch?v=MJe9zDkTUi0&feature=channel_video_title

anonym

Posted: 22 februar 2012 - 05:43 - Svar

Den kvinde har sgu’ nosser.
Og her er en lille gåde:
Hvorfor ligger der maddikker på jorden?
Fordi der lige er gået/vraltet en affalds-/ligsæk forbi.

Leave a Comment