24
feb
Seneste opdatering: 25/2-12 kl. 1501
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Af Nicolai Sennels

Mens vi venter på Dansk Forening for Kvinderet, Kvinfo, Manu Sareen (ligestillingsminister og minister for afvikling af dansk kultur), Kvinderådet og alle de andre politisk korrekte platugler, som tjener skattekroner på at støtte alle andre end de mest udsatte kvinder:

(08:00) “Hendes fingernegle blev trukket af, hendes hår blev revet af. Hun blev brændt med cigaretter. Kød blev fjernet fra hendes krop med knive og andre ting. Hun fik tæsk flere gange hver dag. Hun blev sultet. … Jeg husker min bedstefar havde to piske på hans væg, en til hans hund og en til hans kone.” (Dokumentaren sendt 21.02.2012.)

Dalrymple: EU er et gigantisk post-Tito Jugoslavien

Når man ser på Thornings indtil videre fuldstændigt mislykkede regeringsdannelse, hvis mest positive effekt er at svenske smædeartikler mod Danmark er ophørt – kan man ikke lade være med at tænke på, at den for hende bare er et springbrædt til “The EU gravy train”, ligesom den var for hendes uhørt gridske svigerforældre. En komissær-løn begynder ved 1.3 mio og slutter med små 30 mio i pension. Hvis da EU endnu findes, nu hun er færdig i statsministeriet:

Greeks aren’t Germans:
A Belgian journalist who interviewed me recently about the European debt crisis asked me whether I believed in the European Project. I replied that I would answer her question—if she would tell me what the European Project actually was. By revealing my doubts, I proved to her that I suffered from the strange kind of mental debility known as Euroskepticism, a condition supposedly compounded of low intelligence and aggressive xenophobia. The low intelligence manifests itself in the patient’s view of European institutions as a gravy train for a transnational nomenklatura, rather than as the beginning of a new, generous, and free-spirited type of postnational identity. The xenophobia manifests itself as a secret desire for conflict and war, the European Union and its predecessors supposedly having been responsible for the avoidance of war on the Continent over the last 65 years.

Who’s the boss?The journalist then asked whether I thought that nationalism was dangerous. The question implied that the choice before Europe was between the European Union and fascism: that all that stood between us and the ascension to power of new Mussolinis, Francos, and Hitlers were the free lunches of senior Eurocrats. I replied that dangerous forms of nationalism existed, of course, but that in the present circumstances, supranationalism represented by far the greater danger. Not only was such supranationalism undemocratic, for it reflected no widespread demand or sentiment among the population; it also risked provoking the very kind of nationalism against which it was to stand as the bulwark. Further, the breakup of supranational polities in Europe tends to be messy, as history demonstrates.[..]

In short, the incontinent spending of many European governments, which awarded whole populations unearned benefits at the expense of generations to come, has—along with a megalomaniacal currency union—produced a crisis not merely economic but social, political, and even civilizational. The European Union that was supposed to put an end to war on the continent has resuscitated antagonisms that might end in bellicosity, if not in outright war. And the European Project stands revealed as what any sensible person could have seen it always was: something akin to the construction of a massive, post-Tito Yugoslavia.THEODORE DALRYMPLEThe European Crack-Up.

70.5 % af danskerne: Nej til Tyrkiet i EU

Et kæmpemæssigt flertal af danskerne siger nej til, at Danmark skal fremme forhandlingerne om Tyrkiets optagelse i EU. Frygt for øget indvandring og de dårlige erfaringer med Grækenland nævnes som forklaringer. Massivt nej til Tyrkiet i EU

Paul Weston in Toronto

On Feb. 19, 2012, Robert Vaughan interviewed the Chairman of the British Freedom Party, Paul Weston in Toronto, Ontario, Canada.Robert Vaughan is co-host along with Robert Metz of the radio program Just Right which broadcasts from CHRW 94.9 FM in London, Ontario, Canada.

Der er også British Freedom Party Chairman – Paul Weston – IFPS Dinner Speech – Toronto – Feb 19. Første halvdel af talen er i store træk lig, med den vi gengav forleden, men mere elaboreret og i bedre lydkvalitet. Den anden halvdel er anderledes:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Limewoody

Posted: 25 februar 2012 - 12:12 - Svar

Apropos Tyrkiet via Gallia Watch:

Turkey Walks Out

From Yves Daoudal we learn that Turkey is in a snit, fortunately for Europe:

According to Die Welt, the Turkish government announced to European authorities that it would suspend all official relations with the EU during the rotating presidency of Cyprus (during the second semester).

It had already warned that it would not negotiate its candidacy with a country it does not recognize.

The admissions process will therefore remain a dead issue this year. Last year, for the first time since the start of the process, in 2005, no new chapter of negotiations was opened.

At Le Salon Beige this was welcome news. One commenter expressed what everybody was thinking:

– In this case, couldn’t we grant a permanent honorary presidency to Cyprus?
Labels: Cyprus, EU, Turkey

  Peter Andersen

  Posted: 25 februar 2012 - 18:48 - Svar

  Jeg bliver faktisk mere og mere tilhænger af Tyrkiet i EU. Hvis ikke det er nok for de venstreliberale, at økonomien er kørt totalt i sænk og der er en begyndende social uro i alle europæiske lande, så lad dem dog få alt den ballade de vil ha’..

  Der vil hurtigt blive flertal for Danmarks udmeldelse af dødssejleren og så kan tyskerne, og alle de andre EU-liderlige tosser, jo prøve, om de kan kaperer den massive indvandring og samtidig redde Tyrkiets økonomi.

  Så derfor – Tyrkiet ind i EU – og lad det gerne ske lidt tjep!!!

bowlaren

Posted: 25 februar 2012 - 12:50 - Svar

Nu måste England välja, låta Muslimerna sprida ut sig mer, eller minska ner det med hjälp av lagar.

Hunter59

Posted: 26 februar 2012 - 02:49 - Svar

Hvorfor lar vi ikke disse stakkars kvinnene fra Afganistan komme til Norden. De må jo per definisjon oppfylle alle internasjonale konvensjoner som flykning. La dem brenne burkaen på flyplassen ved ankomst. Så la disse vakre kvinnene få et liv i frihet her oss oss. Istedenfor importerer vi deres torturende menn, som, når de har fått oppholdstillatelse importere sine kvinner, låser dem inne og kaster nøkkelen. Det er ikke noen forskjell på å være mishandlet og fengslet i Afganistan eller Norden, så lenge dine fangevoktere er de samme. Hvor er våre feminister i dette spørsmålet. Slipp kvinnene fri, det er vår !!

anonym

Posted: 26 februar 2012 - 05:53 - Svar

Her er lidt mere om Tyrkiet i EU.
I det Radigale propagandaorgan, Nordvestnyt har de gennem et par par måneder kørt en artikelserie om tyrkerne i Holbæk. Hvor de sluttede af med at skrive om en ingeniør (altså ikke en lavintelligent, indavlet gedeknepper fra den anatolske højslette) der var blevet gift med sin kusine her i Danmark. Og hans søster var gift med hendes bror. Så det lover jo godt for fremtiden.
Og hvad beskæftigede de sig så hovedsageligt med? Jo de var som så mange andre kolonisatorer ansat ved integrationsprojekter. Noget som deres kolloboratører, her i landet uden tvivl har været yderst behjælpelige med.
Nå ja! Og så er der jo også lige den sædvanlige lille hage derved, at han som alle andre af Herrefolksracen jo selvfølgelig mener, at hans døtre ikke kan gifte sig med en ikke-muslim, for derved vil hun jo blive til en vantro (luder).
Og hvad angår flygtningedrenge der kommer alene her til landet, er der en gang imellem artikler fra den luksusvilla i Holbæk, som de er blevet installeret i. Og hvor gode, veluddannede og humanistisk indstillede Radigale kvinder opvarter dem i hoved og røv.

Jens Hansen

Posted: 26 februar 2012 - 10:29 - Svar

Snaphanen og Sappho/trykkefrihedsselskabet har et medansvar for Breiviks massemord.
Et pluralistisk demokrati kræver respekt for personer, der mener noget andet end en selv. Ellers umuliggøres enhver demokratisk debat. Når man på Snaphanen og Sappho/Trykkefrihedsselskabet bruger ordet “Quisling” eller “landsforræder”, som udtrykket Quisling jo i virkeligheden betyder,lukker man af for enhver demokratisk debat. Landsforræderi kan de fleste steder i verden straffes med døden, også i lande, hvor man ellers ikke praktiserer dødsstraf. Ved at kalde sine politiske modstandere landsforrædere, er man derfor med til at legitimere drab på disse, og dermed også med til at legitimere mord , som dem Breivik udførte. Det er derfor utroligt hult, når man i ytringsfrihedens navn erklærer, at man til enhver tid vil forsvare sine modstanderes ret til at udtrykke sig, og så samtidig karakteriserer de selvsamme modstandere som landforrædere, som ifølge ordets logik er hjemle til dødsstraf, og derfor legitime mål.
En del landsforrædere blev likvideret under den tyske besættelse af Danmark, og de modstandsfolk, som udførte likvideringerne blev ikke efter besættelsen stillet til ansvar for deres handlinger, fordi likvideringerne blev opfattet som legitime, besættelsen af Danmark taget i betragtning. Når Lars Hedegaard og andre erklærer, at vi, dvs. den vestlige verden, allerede de facto er i krig med muslimerne, og at der vil blive tale om et retsopgør med landsforræderne, når krigen er vundet, kan det da ikke undre, at der er folk som Breivik, der ikke kan vente på dette kommende retsopgør med landsforræderne, men udfører, hvad de, ifølge antiislamisternes verdensbillede, må opfatte som disse menneskers retfærdige straf.

  steen

  Posted: 26 februar 2012 - 14:33 - Svar

  Øh, hvem bruger ordet Quisling? Jeg gør ikke, Trykkefrihedsselskabet gør ikke, Sappho gør ikke. Den seneste jeg har hørt, er Bruce Bawer, men forholdene i Norge, som jeg stadig har meget nært inde på livet, er også ganske ekstreme i denne tid. Ordet er endnu hårdere i Norge, og jeg ville ikke vælge at bruge det. Der kan komme en dag, men den er ikke kommet for min del.

  Snaphanen og Sappho/trykkefrihedsselskabet har et medansvar for Breiviks massemord.

  Store ord i februar. Jeg betragter dem som grundigt uddebatteret sidste år, i det mindste i Danmark.

  Et pluralistisk demokrati kræver respekt for personer, der mener noget andet end en selv.

  Helt enig. Men hvor var den respekt i årene 1983-2001, hvor Folketinget og interesseorganisationer gennemførte en masseindvandring, der på intet tidspunkt var et demokratisk flertal for i befolkningen – man undlod bare at spørge folk, så var den ged barberet, ikke?

  Hedegaard har sagt, at en del muslimer opfatter sig som i krig med os, men vi opfatter os ikke i krig med dem. Det bliver påvist heletiden. London angrebet, Fort Hood, Frankfurt morderene osv. Sevideo ex fra idag nedenfor

  Man kan selvfølgelig diskutere det betimelige i, overhovedet at lave invasioner af muslimske lande for at forbedre deres forhold, når det nu bare giver endnu flere muslimer grund til at tro på imamerne, når de siger at Vesten erklærer islam krig. Nej, vestlige ledere styrter hen i en moské, så snart muslimer har udført terrormord på vestlige civile eller et par IFOR soldater har brændt nogle koraner.

  Min fornemmelse er, at disse muslimer opfatter sig som i krig med os, ligegyldigt hvad vi gør. Hjælper vi ikke Libyen, Egypten og Syrien, er det galt, gør vi det, er det også galt. Jeg stemmer for, at vi holder os langt væk fra at indgribe i den endeløse strøm af konflikter, den muslimske verden producerer. Vi holder i forvejen hånden under dem med milliarder af Euros og dollars, for at det ikke skal gå endnu værre.

  Kun i særtilfælde – Iran og A våben kan være et sådant – bør vi aktivt indgribe i elendigheden. Jeg mener ikke Irak var nødvendig, og jeg mener Afhanistan aldrig burde have været en okkupation.

   Jens Hansen

   Posted: 2 marts 2012 - 10:30 - Svar

   Citat Steen :
   Hedegaard har sagt, at en del muslimer opfatter sig som i krig med os, men vi opfatter os ikke i krig med dem.

   Citat Nicolaj Sennels Snaphanen :

   Vi andre fører vores krig mod islam placeret sikkert bag vores computerskærme.

Progressiv Idiot

Posted: 26 februar 2012 - 11:01 - Svar

Højstærede Jens Hansen,

Een tillod sig, at befri dem fra deres falske bevidsthed (anstændigheden), hvorfor een oversatte deres ord til hvad de virkeligt udtrykker:

Et pluralistisk demokrati kræver respekt for personer, der mener noget andet end en selv. Ellers umuliggøres enhver demokratisk debat. Når man som Jens Hansen bruger ordene “medansvarlig for Breiviks massemord” eller skyldig, som ordene i virkeligheden betyder, lukker man af for enhver demokratisk debat. Medansvar for massemord kan de fleste steder i verden straffes med døden, også i lande, hvor man ellers ikke praktiserer dødsstraf. Ved at kalde sine politiske modstandere medansvarlige for massemord, er man derfor med til at legitimere drab på disse, og dermed også med til at legitimere mord , som dem Breivik udførte. Det er derfor utroligt hult, når man i ytringsfrihedens navn erklærer, at man til enhver tid vil forsvare sine modstanderes ret til at udtrykke sig, og så samtidig karakteriserer de selvsamme modstandere som medskyldige i massemord, som ifølge ordets logik er hjemle til dødsstraf, og derfor legitime mål.

QED

Med største hengivenhed,

Stirner, Indehaver af Ph.D. (I exorcisme og uddrivelsen af falske bevidstheder, samt dekonstruktion af progressive idioters selvbillede, som performativ aktivitet og delmål mod anstændighedens hegemoni )

  Jens Hansen

  Posted: 26 februar 2012 - 12:38 - Svar

  Kære Stirner, Phd,
  Hvorfor har De ikke også oversat sidste halvdel af mit indlæg.
  Med venlig hilsen
  “Den Prgressive Idiot.”

  Jens Hansen

  Posted: 27 februar 2012 - 13:07 - Svar

  Kære Dr. Stirner.
  Jeg beklager meget, men jeg bliver faktisk ikke spor fornærmet over at blive beskyldt for at være “anstændig”.
  Det er måske lidt anderledes med ordet “idiot”, som jeg egentlig slet ikke mener hører hjemme i en diskussion mellem voksne mennesker.
  PS. Hvad er det for en GED der henvises til ?

  Jens Hansen

  Posted: 28 februar 2012 - 22:41 - Svar

  Ang. “Anstændigheden”.
  Citat fra Den Danske Forenings hjemmeside:

  “HVAD BØR DU GØRE?
  DEN, DER TIER, SAMTYKKER
  Det er så nemt bare at følge strømmen og den tankeløse snak om “nazisme”, “racisme”, “fremmedhad” o.s.v. Men man bliver nu engang ikke ekstremist af at lade sig lede af anstændigheden og sin sunde fornuft.”

  Er der lidt forvirring omkring sprogbrugen inden for miljøet ?

Jens Hansen

Posted: 26 februar 2012 - 13:50 - Svar

Kære Stirner, Phd.
Hvorfor har De ikke også oversat sidste halvdel af min kommentar :

En del landsforrædere blev likvideret under den tyske besættelse af Danmark, og de modstandsfolk, som udførte likvideringerne blev ikke efter besættelsen stillet til ansvar for deres handlinger, fordi likvideringerne blev opfattet som legitime, besættelsen af Danmark taget i betragtning. Når Lars Hedegaard og andre erklærer, at vi, dvs. den vestlige verden, allerede de facto er i krig med muslimerne, og at der vil blive tale om et retsopgør med landsforræderne, når krigen er vundet, kan det da ikke undre, at der er folk som Breivik, der ikke kan vente på dette kommende retsopgør med landsforræderne, men udfører, hvad de, ifølge antiislamisternes verdensbillede, må opfatte som disse menneskers retfærdige straf.
Med venlig hilsen
Den Progressive idiot.

Leave a Comment