28
feb
Seneste opdatering: 1/3-12 kl. 2347
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Vi andre fører vores krig mod islam placeret sikkert bag vores computerskærme. Roger Waters (tidl. Pink Floyd) kaldte det “The bravery of being out of range” på sit helt fantastiske album Amused to Death. Selvom politisk ukorrekte skriverier selvfølgelig kan nedsætte chancerne ved jobsøgning og personlig sikkerhed ved færden shariakollonierne, er det dog intet i forhold til, hvad vores soldater vover i muslimernes hjemlande. Uanset hvor håbløs deres mission er, må vi aldrig glemme dem for deres mod og vilje til at risikere det helligste – livet – i kampen for vores allesammens og vores børn og børnebørns frihed og sikkerhed. Her sætter en særdeles dygtig helikopterpilot en gruppe soldater af på en bjergside i Afghanistan. – Af Nicolai Sennels

Jødisk fotograf chikaneret i sit hjem på Nørrebro

Vi har fået lov at bringe dette uddrag af pressefotografens anmeldelse til politiet. Hans identitet er os bekendt. Samtidigt fabler ledende socialdemokrater om “Bøsser der bliver tævet på grund af deres seksualitet, muslimer der bliver spottet på grund af deres tro og jøder med kalot advares mod at færdes bestemte steder på grund af risikoen for at blive overfaldet.” “Spottet på grund af deres tro?” Øh, avistegninger og “rondellhunde” monstro?
Den mere håndgribelige virkelighed suser forbi deres vinduer et sted derude og alle ved efterhånden, hvad den går ud på. Politiet ved det. De har skaffet disse trusselstilstande, der var ukendte for 30 år siden, og nu føjer de spot til skade ved at lyve om dem. I Malmø er jøders situation – udelukkende takket været islams tilstedeværelse – nu så slem, at lederskabet har brugt alle deres løgne op, flere ville bare udstille deres ansvar og uhæderlighed yderligere. Endnu er vi ikke der i København. Lyv videre, Bødskov og Hækkerup, det er gratis lidt endnu:

Anmeldelse om hærværk/hadforbrydelse

Lørdag 25. februar 2012 klokken cirka kl. 22.20 blev der kastet en brosten ind gennem køkkenvinduet i min lejlighed, som ligger på…..,nær Nørrebrogade. En anden brosten ramte et vindue i et rum ved siden af køkkenet. De blev kastet af en gruppe på 6-8 arabisktalende unge. En af dem stod på cykelskurets tag i gården, der har udgang til xxxgade. Et vidne på 4. sal så episoden og bekræfter, at der blev kastet fra cykelskuret. Jeg ringede til politiet ca. kl. 22.25 og fik at vide, at man tidligst kunne komme en time senere. Politiet kom aldrig.

Jeg anser det for mest sandsynligt, at hærværket er rettet personligt mod mig, da der blev råbt ‘yehud’, som betyder “jøder” eller “jødedom”. Måske også fordi jeg er pressefotograf. De så mig muligvis at jeg fotograferede dem. Jeg finder det er meget ubehageligt, at angrebet netop var rettet mod min lejlighed. Derfor vil jeg gerne indgive en anmeldelse som beskriver min frygt, da det kan ske igen.
Med venlige hilsner xxx

Fotos fra chikanen i august viser to arabisk/somalisk udseende “unge” mellem 20 og 30 år med Faxe Kondi-dåser i hånden. Vi har fået lov at bruge ét fra august 2011, der er optaget uden flash.
Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Hr. Snusk

Posted: 29 februar 2012 - 19:00 - Svar

Det er frygteligt at sige det, men han må indse, at politiet IKKE vil hjælpe ham.

Danmark 2012.

Frank P

Posted: 29 februar 2012 - 20:03 - Svar

Danmark 2012… forfærdeligt…

Ingen kan eller vil gøre noget fordi det vil være begyndelsen på et opgør med islam… politiet har nok tænkt at deres tilstedeværelse ville kunne optrappe konflikten… “så hellere lade den jøde gå til”

stophadforbrydelser og politiets ledelse vil have folk til at tro på at det er danske skinheads der gør disse ting… i malmø har man åbenbart stor succes med det, en stor del af befolkningen ved faktisk ikke hvad der foregår, medierne er effektive på det punkt.

Og det bliver ikke bedre, se bare Sverige 2012 i al almindelighed, landet er kørt ud over kanten og ville med en urbefolkning der var indstillet på at leve være i åben borgerkrig, istedet lader svenskerne sig mase/tvære ud af politikere, medier og sig selv…

Kirsten Damgaard

Posted: 29 februar 2012 - 20:37 - Svar

For mere end 30 år siden talte jeg med en indvandret jødisk mand ,hvis meste familie var blevet slagtet i Holocaust. Han havde derfor det jævnligt lurende jødehad i sin daglige bevidsthed ,og mente sig aldrig i total sikkerhed noget sted.Vi talte om det der dengang hed fremmed- eller gæstearbejdere og han sagde bl.a.: ” Når de er kommet, så bliver det dem før os.Det er heldigt for os “. Han forestillede sig nemlig, at næste bølge af jødehad vill komme fra indfødte europæere, og ikke fra tilvandrede undertrykte folk ,som var blevet modtaget i Vesten.

Med hensyn til Marlene Duus’ sagen ,synes jeg at kernepunktet er, at en ikke-dansk statsborger forsøger at slå en dansker ihjel , og vi vil/kan ikke udvise ham ! Derimod restituerer vi ham.Og han kan bo i samme by som den person han forsøgte at slå ihjel ! Det byder vi offeret !

  steen

  Posted: 29 februar 2012 - 20:56 - Svar

  “kan” ikke udvise ham, tilsyneladende:

  “Selvom der er tale om ret åbne formuleringer, er vi her inde på en kerneværdi i EU-retten, som EU-Domstolen vogter nidkært over”, understreger Hjalte Rasmussen og tilføjer med henvisning til den aktuelle sag:

  “Uanset om han havde haft det barn eller ej, ville jeg godt se, hvordan det skulle lykkes at få ham smidt ud af landet. Jeg tvivler meget, meget stærkt på, at man ville slippe godt fra det”, siger Hjalte Rasmussen til Den Korte Avis.

  HanSomLurendeJødehad...

  Posted: 1 marts 2012 - 11:57 - Svar

  Kære Kirsten,
  Det var SARKASTISK bemærkning, men du kan måske ikke huske’ det nu…. 😉
  Faktum er, at det starter næsten altid med jøder…
  kh
  HSL (Han som lurende)

Peter Andersen

Posted: 29 februar 2012 - 21:01 - Svar

Ham den ene ser sgu noget forbavset ud over, at få taget sit billede.
Hvornår er der iøvrigt nogen, der fortæller de der mere mørke afrikanere om, hvordan araberne slagtede og tvangskonverterede deres forfædre? Det ku’ jo være de ikke vidste det…

T. Snorrason

Posted: 29 februar 2012 - 22:06 - Svar

Bliver interessant at se, hvad politiet gør ved sagen!
Hold os endeligt underrettet.
At det er en hate-crime, kan man roligt sige, men det synes, at den slags må muslimer godt, som man så ved den pro-israelske demonstration på Rådhuspladsen.
Ansvaret for, hvorledes det har udviklet sig, og fortsat udvikler sig, skal man dog ikke klandre den menige politimand for. De ved godt, hvad der skal gøres og vil gerne gøre, hvad der skal gøres.
Det er politiledelsen, som udstikker reglerne, som er de skyldige, djøf-segmentet.
Det er dér, ansvaret skal placeres – og i sidste ende hos politikerne.

Og typisk, at man vill holde brain-storming for at finde løsninger på de såkaldte “hate-crimes”.
http://jp.dk/indland/indland_politik/article2708873.ece
“Sammen med chefen for Politiets Efterretningstjeneste vil to ministre (Morten Bødskov og Karen Hækkerup) forsøge at fyre op under arrangementet, der finder sted torsdag i København.”
Hvis ikke hr. Scharff allerede har fundet ud af, hvori problemet kommer fra, ja så er han ikke meget bevendt på sin post og uden megen “brain”.
Skulle hr. Scharff læse dette, hvad tjenesten sikkert gør, så vil jeg anbefale, at han læser “Trojan Horse” af Sam Solomon.
Så vil han vide, hvad der er at vente af opgaver for PET.
Hvad angår de to “socialdemokratiske” ministre – nåja, det er jo ikke ligefrem personer, som arbejder for folket, endsige det arbejdende folk.

  steen

  Posted: 29 februar 2012 - 23:13 - Svar

  Jeg er blevet lovet af fotografen, der kommer opfølgning på historien

  Frank P

  Posted: 1 marts 2012 - 00:13 - Svar

  PET følger med, det kan jeg love dig for. Kan ikke oplyse nærmere….

   steen

   Posted: 1 marts 2012 - 00:17 - Svar

   Såh? Det håber jeg virkelig ikke, de har tid til, men de er selvfølgelig velkomne

   Det kunne du måske her? snappost (snabel a) yahoo (punktum ) dk

    T. Snorrason

    Posted: 1 marts 2012 - 01:09 -

    Selvfølgelig gør PET det, vi er jo en farlig samling 🙂
    Og Scharff eller en af hans medarbejdere kan da henvende sig til mig, de har jo adresse, telefonnummer og mailadresse, såfremt man er interesseret i et gratis – ja gratis – eksemplar af Solomon. Jeg har et til overs.

    Og til Frank P. – fortæl du bare løs om det snedige PET, om hvorledes de kan kigge i computere osv.
    Intet nyt dér.

Maria Due

Posted: 29 februar 2012 - 22:55 - Svar

Nogen har ideelle arbejdsbetingelser. I dette tilfælde må der jo være tale om mange indbrud og anmeldelser.

Hvordan kan så stor en tyvebande fra Litauen bosætte sig i en landsby, uden at folk hurtigt begynder at undre sig? Det tror jeg ikke, at den kan, og jeg tror også, at politiet har fået flere henvendelser, som man har ladet passere. I hvert fald er politiet ikke blevet overanstrengt.

”Bjerg af tyvekoster afsløret i nedgravet container i landsby vest for Skive. […]

Den var fyldt med fladskærme, bærbare computere, ure og smykker, og tingene menes at være tyvekoster, lyder det fra lokalpolitiet i Skive i en pressemeddelelse.
Sagen er dukket op efter kort tids efterforskning, og ordensmagten er også blevet hjulpet på vej af tip fra offentligheden.

12 anholdt på to timer”

http://jp.dk/indland/krimi/article2709848.ece

Peter Andersen

Posted: 1 marts 2012 - 09:09 - Svar

Nogen gange må PET og det øvrige politi vente med at slå til. Selvfølgelig véd de hvad der foregår. SÅ kloge er vi vel heller ikke herinde, så vi ligefrem er de ENESTE, der kan se det…

Erling

Posted: 1 marts 2012 - 14:44 - Svar

Det er ikke PET’s opgave at opklare eller forhindre forbrydelser, deres ressort er national sikkerhed. Den varetager de ved at overvåge potentielle trusler.

Når PET afslører en terrorcelle, er det dummeste de kan gøre at arrestere medlemmerne, for så vil potentielle terrorister bare finde en anden gruppe som PET muligvis ikke har i kikkerten. Omvendt er en terrorcelle som man har styr på, en guldmine af information, og indsamling af information er PET’s hovedopgave. PET skrider kun til handling, hvis bemeldte terrorcelle er tæt på at sprænge noget værdifuldt i luften.

Denne arbejdsform er glimrende beskrevet i Øvigs bog om Blekingegadebanden, hvori det fremgår at PET havde dem under tæt observation i årevis men først gav politiet et tip, da en politimand blev skudt. PET beskyttede (med justitsministeriets hjælp) rent faktisk banden, da en kurer blev snuppet med et større kontantbeløb i Charles de Gaulle, ligesom eet af medlemmerne på mystisk vis blev sat på fri fod uden videre tiltale, efter at han blev taget på fersk gerning under et biltyveri og med tasken fuld af professionelt værktøj.

Der er ikke tvivl om, at PET logger IP-adresser m.v. fra herværende sites bidragydere, men det er jeg ret sikker på de gør med alle danske websites. Men direkte at ofre mandetimer på Snaphanen? Næppe.

Jesper J

Posted: 1 marts 2012 - 17:41 - Svar

Politiet gør ikke noget, har selv udpeget en i et forbryder album, men senere kom politiet og sagde at de ikke kunne finde vedkommende, og det er der tusinder af andre eksempler på at politiet ikke beskytter os, så vi gør det selv selv. Politiet beskytter forbryderne.

anonym

Posted: 2 marts 2012 - 06:06 - Svar

Jeg håber nu, at FET også lurer med, for det er dem der skal forestå sikkerhedsforanstaltningerne på nord- og nordøstfronten,om føje år.

Anonym

Posted: 3 marts 2012 - 22:09 - Svar

. Det er tvingende nødvendigt at se på kriminalitetsstatistikkerne og udelukke dem, der ligger på en top 5. Dvs. palæstinensere, irakere og marokkanere – blot for at begynde et sted. Dvs. de kan ikke hente ægtefæller el. få familisammenføringer, før tallene viser de har underlagt sig vore normer. Alt andet er undergravende virksomhed af vore politikere.

Leave a Comment