28
feb
Seneste opdatering: 28/2-12 kl. 1521
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

For et år siden indledtes “Det arabiske Forår”. Forventninger til omvæltningerne var store i Vesten: Omsider skulle de arabiske masser nyde samme frihed, demokrati, lighed mellem mænd og kvinder og lighed for loven, som vi har kendt i den vestlige verden. Trykkefrihedsselskabet har indbudt tre markante personligheder til at fremlægge deres syn på udviklingen det seneste år.Pernille Bramming, Weekendavisen, Kasper Støvring og Jakob Erle, Danish Egyptian Dialogue Institute og kandidat for Det Radikale Venstre.

Der var ikke meget Grøn er vårens hæk over at cykle gennem København i fem plusgrader og regnvejr til Forfatterforeningen, men indenfor var der varmere. Kasper Støvring har været en af de stærkeste kritikere af eksperters og journalisters revolutionsromantik, som han konfronterer dem med et år efter i artiklen Hvad de sagde om det arabiske forår. En meget livlig aften, der ikke skal anmeldes af fotografen. Videos fyldes på, som de kommer op. Se i 1080p HD.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Anonym

Posted: 28 februar 2012 - 04:07 - Svar

OT: Vil gerne opfordre alle, der har lyst, til at skrive en lille besked til København om byens mangfoldighed:

http://www.kærekbh.dk/?ny

li (islamonausea lidende)

Posted: 28 februar 2012 - 04:32 - Svar

Personligt tror jeg mere på en succes historie, hvis aberne i Zoo indleder et ABErabisk forårs oprør !
De virker mere civiliserede og er ikke hjernevaskede med idiotien islam og underkastet en Pædofil rollemodel som muhammed.

  Peter Andersen

  Posted: 28 februar 2012 - 10:19 - Svar

  Hvis man satte ti abe-stammer sammen i et bur, ville de alle, på et tidspunkt, indrette sig efter den stærkeste. Det er jo i og for sig logisk, selv for aber. Det samme gør sig jo gældende for mennesker. Vi, i vesten, har i mange år været de stærkeste og har derfor også kunne udbrede vores idéer til andre dele af verden. Men det kan vi ikke mere. Nu udmønter lokale forskelle sig i nye magtstrukturer, som logisk set får folk til, at underkaste sig disse. Det er bl.a. helt tydeligt i den muslimske del af verden, men også i lande som f.eks Kina og Rusland. Så kan vi gøre to ting. Erkende at slaget er tabt eller spille med vores muskler. Det sidste er jo netop hvad vi er gået væk fra nu – og derfor bliver vi også nød til, at droppe idealismen i den del af verden.

Info

Posted: 28 februar 2012 - 10:05 - Svar

DEN SVENSKA VÅREN

Också i Sverige ligger det vår i luften! Det våras för landets poststrukturalistiska genuselit.

Kanske blir Sverige snart det första könlösa landet i världen.

Sveriges radio, en underavdelning av RFSL, ägnade idag, 28/2, ett programblock i P1 morgon dels åt att stödja ett kommande regeringsförslag om ensamstående kvinnors rätt till skattefinansierad befruktning utan inblandning av kända fäder, dels till att propagera för pronomenet ”hen”.

Från RFSL hade inkallats en upprörd hen, VIO SZABO, som varje dag upplever det som smärtsamt och kränkande, att omgivningen betraktar henne antingen som en tjej eller som en kille:

http://www.transformering.se/transbloggen?page=1

Vio Szabo, redan en stor och viktig personlighet i svenskt kultur- och journalistliv och en auktoritet, vars ord eventuella heteromänniskor har att noga lyssna på, deklarerar bl.a.:

• ”Det började redan när jag var liten. När mina föräldrar sa åt mig att jag var tvungen att leka utan att smutsa ned mig eftersom det var så man gjorde när man var tjej, blev jag rasande. Inte för att jag inte fick leka som jag ville, utan för att de kallade mig tjej.”
(DN 2011-05-17 i propagandaartikeln ”I allt fler länder väcks nu frågan om rättigheten till ett tredje kön.”)

En Aftonbladet-bloggare, Leifslillarosa, kommenterade samma dag:

”Jag vill vara hen – inte hon eller han´ säger Vio Szabo, 26, till DN. Hon och hennes ´flickvän´ (f.d. pojkvän) kräver rätten till ett tredje kön, man ska inte tvingas vara han eller hon, man ska även kunna välja att vara en hen, ty hon känner sig varken som man eller kvinna. – – –

Nu ska HEN och HENS flickvän skaffa barn. Hens flickvän som tidigare var man har sparat lite sperma på en klinik som de nu ska använda för att få barn. Vio säger att man nog får en liberal syn på kön om man växer upp i en genusmedveten familj, så det torde inte vara några problem för barnet. Vio ser även en anann daglig fördel, hon kan rusa in på både kill och tjejtoan efter behag.”

Blir ett barn verkligen lyckligare av det sistnämnda? Eller är barn främst hippa inredningsprylar och sexualpolitiska slagträn? Också i tonårsåldern?

Ett officiellt pronomen-förbud i Sverige skulle givetvis inte bara gälla “han”, “hon”, “honom”, “henne” utan också “he”, “she”, “his”, “her”, “er”, “sie”, “il”, “elle” osv.

JensH

Posted: 28 februar 2012 - 12:22 - Svar

Gaderøverierne eksploderer i København. Nu i gennemsnit 2 gaderøverier per dag:

http://www.bt.dk/krimi/antallet-af-gaderoeverier-er-eksploderet

JensH

Posted: 28 februar 2012 - 20:03 - Svar

Iøvrigt, i sidste wekeend sad jeg og zappede, og faldt ved et uheld ind på TV2NEWS, hvor der var Elleman & Lykketoft. Jeg så ikke hele programmet, men det jeg så var om ‘det Arabiske forår’, og denne gang prøvede Journalist/ordstyrer Martin Krasnik faktisk at still et par kritiske spørgsmål om islamismens sejre i de valg der er blevet afholdt og indtroduktionen af sharia. Mogens Lykketoft begyndte (tro det eller ej), at fable om at ‘sharia var mange ting’, og den sharia de var ved at indføre i Tunesien var ‘en progressiv form for sharia’. Lykketoft beroligede også Krasnik og os seere med, at det meget ekstreme salifist-parti ikke havde fået flertal, mens de ‘moderate islamister’ (læs: det muslimske broderskab), havde fået flertal. Det var virkelig rystende at se en tidligere Dansk udenrigsminister sidde i et TV-studie og fyre den slags fordrukne vrøvl af. Og man skal huske på, at i modsætning til Elleman, så er Mogens Lykketoft stadig særdeles aktiv i politik, ja, han beklæder faktisk posten som Folketingets formand.

  steen

  Posted: 28 februar 2012 - 20:15 - Svar

  Du har set forsiden af Berlingske tidende i dag ?

  Etnisk udrensning: Libyske oprørere fordrev 30.000

  Halleluja, som det går. Jeg brugte forresten selv udtrykket for præcis år siden

  Hallelujademokraterne

   JensH

   Posted: 29 februar 2012 - 09:00 - Svar

   Ja, og snart vil vi høre de selvsamme “Hallelujademokrater” advokere voldsomt for, at Danmark skal tage imod langt flere flygtninge fra Mellemøsten og Nord-Afrika, da “disse stakler jo flygter fra islamisterne og religiøs undertrykkelse”. Ufatteligt at MSM bliver ved med at tage disse tågehorn seriøst, og bliver ved med at invitere dem ind til studie-debatter som ‘eksperter’.

Leave a Comment