28
feb
Seneste opdatering: 29/2-12 kl. 1558
50 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når alle uheldige omstændigheder beslutter sig for at svinge til den samme side på nogenlunde samme tidspunkt, så sker det: pengene slipper op og vi må bede om en skærv for at fortsætte. I det forløbne år har mængden af faste og løbende udgifter samt de uventede udgifter, oversteget smertegrænsen.

Domænet koster 2500 kroner, det er et af de dyrere. Løbende udgifter har været adskillige rejser mellem Sverige og Danmark, benzin, færge- og togbilletter, et enkelt hotel eller to, entreudgifter, indkvartering af bloggens venner, – ingen nævnt, ingen glemt – af og til af deres husdyr, opgradering af hardware, mobilt bredbånd, kaffe i laptoppen og Fanden og hans pumpestok.

Endelig er der force majeure udgifter. Eksempler: Sætter mig ind i passagersiden af en bil i Malmø for at køre 600 meter til et sted, jeg skal fotografere. Bang ! Polisen knalder mig for 1500 kroner med en super-telelinse, og Kronofogden vil forfølge mig til min dødsdag, for at få mine penge i den umættelige statskasse. Det er da glimrende at se, at Malmø Politi gør noget for at holde “personopklaringsprocenten” oppe, på de forbrydelser de nu kan opklare, det er bare ikke så glimrende at skulle hjælpe dem med det. Eller:Lånt bil parkeret i København – holder 9 meter fra vejkryds, ikke ti. Påstår kommunens “kleptomaner,” som Jalving med al ret kaldte dem. Bang igen! Næsten alt hvad der kunne gå galt økonomisk, gik galt, og så har jeg ikke nævnt langt den værste katastrofe, som tilhører privatlivets fred.

Derfor starter vi for første og formentlig sidste gang en indsamling, der gerne skal dække det opståede hul i pengekassen. Når vi siger “sidste”, er det fordi at bloggen gerne skulle have annoncer på i løbet af dette år, så den kan hvile i sig selv. Når den i næsten ni år har ligget på mellem 3- og 4000 unikke hits, hvilket er meget i Danmark når man ikke skriver om modetøj, parfume og tjekkede caféer, så ligger der x antal kroner i annonceindtægter, som det er vældig dumt, ikke at samle op. Viser der sig at ligge flere end vi tror, så vil det opfylde en længe næret drøm, at kunne betale vores tekniker og eksterne skribenter for at skrive, først og fremmest vores højt skattede svenske kronikør. Vi er meget taknemmelige for enhver, der hjælper bloggen over dennne hurdle, så den måske også kommer til at fylde ti år og også føles umagen værd til den tid. Der er tekster, der kun kommer frem, fordi de kommer her, og fotos og videos der kun bliver optaget, fordi jeg gør det. Alt over 7-8000 kroner kan sikre, at vi er tilbage i business. Vi tre møder på bedding med spændende personligheder i marts, som vil kunne ses her og ingen andre steder. Bidrag via Pay Pal ude til højre. På forhånd tak!

(Denne post vil ligge øverst i nogle døgn, eller indtil vi skammer os.)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


LarsS

Posted: 28 februar 2012 - 21:07 - Svar

Du/I gør et fremragende job og jeg har overført et beskedent beløb, men håber det vil bidrage til at snaphanen.dk vedbliver med at være her – snaphanen (jer) og skribenter og kommentatorer er helt uundværlig for at kunne drive udviklingen i samfundet fra politisk korrekt attitude til faktuel objektiv observans.

Gunnar Biering

Posted: 28 februar 2012 - 22:20 - Svar

Jeg har med fornøjelse givet et overkommeligt beløb, tænk hvad en avis koster. I giver et udsyn, som de etablerede ikke ønsker at give.

Men jeg rynkede brynene, da beløbet skulle angives i Euro!

MIKE

Posted: 28 februar 2012 - 22:58 - Svar

Jeg måtte også lige forbi en valuta kalkulator, da jeg heller ikke snakker Euro …

VH

MIKE

  steen

  Posted: 29 februar 2012 - 01:04 - Svar

  Tak, det er bare teknikken, der skal stille den om til danske kroner – senest i morgen. *S

Iz

Posted: 29 februar 2012 - 00:13 - Svar

Et beskedent beløb er indsat, hvis der ikke er nok til at det kan blive til noget, så tag en runde til. Så giver vi igen. Tak for indsatsen!

Børge

Posted: 29 februar 2012 - 00:27 - Svar

Et lille bidrag fra undertegnede (jeg støtter en del forskellige sager – derfor et lille bidrag). Al modstand mod galskaben er vigtig, så tak for at I holder ud.

PK

Posted: 29 februar 2012 - 07:35 - Svar

Hej Steen.
Nu er det måske lidt “farligt”, at skrive, at Snaphanen er guld værd,
men min støtte har I og får I.
Takker meget for jeres fine indsats..
Sendte gerne en guldbarre, hvis een havde råd..

Johansen

Posted: 29 februar 2012 - 10:25 - Svar

Så er der lagt en skærv i Muhammedgrisen til de dygtige snaphaner fra undertegnede.
Fortsæt den gode stil – det er vi mange, som er jer dybt taknemmelige for.

Peter Jensen

Posted: 29 februar 2012 - 11:01 - Svar

Det bliver rigtigt rigtigt dyrt at være dansker de kommende år under en rød regering der afgift hetzer arbejderne i dette land men på trods af dette fortjener Snaphanen alligevel et tilskud for det fantiske arbejde der udføres.
Jeg giver gerne et tilskud !

Teknikken

Posted: 29 februar 2012 - 11:10 - Svar

Jeg har lavet det om til danske kroner fremfor euros.

broholm (ordblind)

Posted: 29 februar 2012 - 14:25 - Svar

så var der også lidt fra mig, selvom det er i småtingsafdelingen så er det da bedre end at give penge til røde kors

Vania

Posted: 29 februar 2012 - 15:45 - Svar

Jag har läst er förträffliga blogg sedan 2006 och jag kan inte vara utan den så jag har satt in ett litet belopp. Tack för att ni orkar hålla på och att ni också bevakar Sverige där jag bor.

Sune

Posted: 29 februar 2012 - 16:05 - Svar

En ‘erkendtlighed’ er sendt. Vi kan jo ikke undvære Snaphanen.

Og Steen, One.com har nogle meget billige og stabile hosting løsninger.

  Teknikken

  Posted: 29 februar 2012 - 16:13 - Svar

  Vi brugte tidligere one.com. Men stabiliteten var helt a h-til. Vi har nogle høje krav på pga. den store mængde trafik, en god stabilitet(oppetid) og en god sikkerhed med hensyn til backup(sider som snaphanen er jo et oplagt mål for udenlandske hackere), som kun et erhvervsabb. hos en anden udbyder kunne levere.

   Sune

   Posted: 29 februar 2012 - 16:25 - Svar

   Ok. Jeg er jo heller ikke klar over hvor voldsom trafikken på domænet er.
   Men mht. hackeraktivitet kan jeg forstille mig, den kunne være ret betydelig.
   Så tak til dig – ‘Teknikken’ for at holde valpladsen for det frie ord tilgængelig
   for os alle.

bowlaren

Posted: 29 februar 2012 - 17:12 - Svar

Har ni också märkt, hur det ska sparas in på allt. Men invandringen den får kosta hur mycket som helst. Vilka agerar Reinfeldt för ? Det är ju inte för svenskarna i alla fall.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

JensH

Posted: 29 februar 2012 - 18:20 - Svar

Så har jeg også fået donoret et beløb til Snaphanen. Det vill sgu blive svært at undvære Snaphanen i en tid hvor MSM totalt svigter deres opgave.

Hans Erling Jensen

Posted: 29 februar 2012 - 22:07 - Svar

Jo, det der kender jeg godt. Ingen penge har vi nok af. Jeg har på trods af Etichas egen dødssyge tilstand doneret et småagtigt beløb, bare for at vise , hvor vigtige “vi” er! 🙂

Niels-Erik Beyer

Posted: 1 marts 2012 - 04:43 - Svar

Jeg vil gerne bidrage, men oplys en konto jeg kan overføre det til. Når man både angiver egen konto og udløbsdato samt 3 cifre, så er det ikke en sikker overførsel.

Jacob Cete

Posted: 1 marts 2012 - 08:21 - Svar

Jeg har før opfordret jer til at det blev muligt at donere til Snaphanen, så jeg hilser det velkommen
og takker samtidig for kæmpe indsats !

Maria Due

Posted: 1 marts 2012 - 08:51 - Svar

Under normale omstændigheder vil jeg hellere bide tungen af end bede andre om hjælp, og derfor forstår jeg jeres tilbageholdenhed. Men det her er ikke normale omstændigheder, og der er ikke grund til at skamme sig.

Uriasposten har i flere år haft et kontonummer liggende på bloggen, og det synes jeg også, at Snaphanen med den aller bedste samvittighed kan have. Så kan I lade os andre afgøre, om vi stoler på, at I bruger pengene fornuftigt. Indtil nu har I givet os en masse gratis, og det er jo ikke holdbart i længden.

Desuden håber jeg, at nogen får øje på de gode reklamemuligheder. Fra i dag skal alle jyder for eksempel i biografen og se en film om civil courage, der har premiere i aften. Det er næppe tilfældigt, at den er blevet produceret på dette tidspunkt. Vi har hårdt brug for dem, der tør gå mod strømmen.

  Gunnar Biering

  Posted: 1 marts 2012 - 12:07 - Svar

  Maria,
  en lille korrektion:

  Hvidsten-gruppen filmen handler ikke blot om civil courage. Den handler om liv og død-courage, i bogstaveligste forstand. Om at følge sin overbevisning, koste hvad det vil. Også livet.

  Den film er monumental. Som Berlingskes anmelder skriver i dag, kan den blive vores generations film om Besættelsen.

   Maria Due

   Posted: 1 marts 2012 - 12:48 - Svar

   Gunnar, jeg ved det. Jeg var ikke ret gammel, da jeg første gang blev taget med til Hvidsten kro og fik fortalt historien, og sønnike har også været der.

   Producenten håber på at sælge en kvart million billetter, men nogen mener, at det kan blive det dobbelte og især med stort billetsalg i Jylland. Det tror jeg ikke holder, det bliver flere. Anmeldelserne er forrygende, selv om filmen ikke som sådan får topkarakter. Johs. H. Christensen skriver i dag i JP om et nationalt epos. Filmens styrke er åbenbart, at den betoner, at den handler om ganske almindelige mennesker, og jeg spørger mig selv, hvorfor den kunstneriske miljø har sans for fortidens almindelige mennesker og deres problemer med at føle sig undertrykte, når det er så dygtigt til at lukke øjnene for nutidens, hvis det da ikke ligefrem håner dem.

   Der må være store eksportmuligheder. Læs fx på Amazon, hvor hele 46 personer har skrevet personlige minianmeldelser af “Flammen og Citronen”, og den stadig sælges til fuld pris og dermed langt over, hvad jeg kan købe den for i mine lokale supermarkeder.

   http://www.amazon.co.uk/Flame-Citron-DVD-Thure-Lindhardt/dp/B0023TZ3IA  /ref=sr_1_1?s=dvd&ie=UTF8&qid=1330601534&sr=1-1

    J.Schiermacher

    Posted: 1 marts 2012 - 20:19 -

    Bare ikke den også bliver lige så uduligt portræteret og med samme “kunstneriske” frihed mht handling og hvem der var hvor og gjorde hvad som Flammen og Citronen var, for den film var en skændsel for alle der bare kender perifært til historien om Holger Danske og Flamme og citron , men forhåbentlig skal historien om Hvidsten gruppen ikke lide samme skæbne, for er det tilfældet som med Flammen og Citronen , ja så var vi nok bedre tjent uden den film , laver man historiske film så har man fanden gale mig at holde sig til fakta meget langt hen af vejen, ikke producere en speciel vinkel og lave det om til en ren røverhistorie, virkeligheden om den var portræteret ordentligt var langt mere spændende end det makværk som Flammen og Citronen endte med at blive til, men igen så havde de næppe kunne nøjes med lidt over halvanden times semi fiktion .
    Det er bare min mening om den sag .

    Ang donation må jeg se om jeg kan hitte ud af det pay pal halløj, for Snaphanen og sites som dette er i disse tider vigtigere end nogensinde før, de er denne tids “bladgrupper” et alternativt værn til den etablerede propaganda !

    Maria Due

    Posted: 1 marts 2012 - 23:11 -

    J. .Schiermacher.

    Du har ret, der var alt for mange historiske unøjagtigheder i “Flammen og Citronen”, fx kørte de jo ikke rundt i biler under krigen. Der var flere billige effekter, hvor jeg syntes, at den sande historie var langt mere dramatisk og gribende end den opdramatiserede. Men sådan er det tit. Filmfolk gør historien banal. Fordi de selv er det, eller fordi de tror, at vi andre vil have det sådan. Det irriterer mig ofte, fordi jeg synes, at de burde have allieret sig med kompetente historikere, det ville have kostet meget lidt ift. hvad produktionerne ellers står i.

    Men med “Flammen og Citronen” var jeg nu langt ovre i propagandaafdelingen, og jeg kan forstå at filmen om Hvidsten gruppen også har svagheder, hvor man går planken ud. Trods alt hilser jeg alt, der trækker den modsatte vej af det nuværende og samfundsopløsende elite had overfor nationale tilkendegivelser velkommen.

   Bjovulf

   Posted: 2 marts 2012 - 01:00 - Svar

   Tænk, at det skulle overgå den hysteriske PK-tosse Anne Grethe Bjarup Riis
   at opnå den ære og så endda få succes med projektet, hvor man nærmest
   på forhånd nok havde forventet, at hun ville blande alle sine venstreekstreme
   meninger og sine åh-så-frelste holdninger (naturligvis altid på andres bekostning)
   ind i filmen i et af sine utallige et forsøg på at opdrage og indoktrinere danskerne
   til multikulturens endeløse velsignelser 😉

   Ja, man skal sgu høre meget, før ørerne falder af, men nu er det vist lige inden …

    Gunnar Biering

    Posted: 2 marts 2012 - 10:50 -

    I kan være ganske rolige: Filmen om Hvidsten-gruppen er af en helt anden art end “Flammen og Citronen”. Den holder sig, så vidt jeg kan se, så nøje til den historiske sandhed som muligt, replikkerne er dagligdags og ikke smarte. Og vigtigst: Den er loyal mod personernes nationale holdninger.

    Desuden er castingen genial, omgivelserne er autentiske (en anmelder-tosse kaldte det Morten Korch-agtigt! Sådan ser play station-generationen på den historiske virkelighed). Og skuespillet er gribende. Bjarup Riis har gjort et godt stykke arbejde. Hendes egne holdninger mærkes ikke – nu er det jo heller ikke hende, der har skrevet manuskriptet eller styret hele projektet.

    Hvis Flammen og Citronen-filmen fik succes som en slags action-film med afsæt i virkelige hændelser, er filmen om Hvidsten-gruppen et historisk vidnesbyrd, der henvender sig til alle. Ingen, der kan tænke og føle, vil være uberørte af den.

    PBr

    Posted: 2 marts 2012 - 11:54 -

    Gunnar Biering, det var en overbevisende anmeldelse, den gjorde at jeg alligevel seriøst vil overveje at se filmen, på trods af Bjarup Riis.

Peter Andersen

Posted: 1 marts 2012 - 09:18 - Svar

Jeg er glad og stolt over nu at kunne sige, at jeg er blevet en del af donations-klubben.
Få ting i livet er vigtige, såsom kaffe, cigaretter og Snaphanen!…

  PBr

  Posted: 2 marts 2012 - 14:58 - Svar

  Enig, Cigarer og øl er nu heller ikke at foragte.

erik

Posted: 1 marts 2012 - 10:59 - Svar

Velkommen til Afrika midt i Sverige.

Pastoren er afrikaner, og det er selvfølgelig vanskelig å la sine vaner være igjen i afrika

se pixelleringen…

http://www.expressen.se/kvp/annu-en-pastor-atalad-for-haxtortyr-av-fli cka/

  Bjovulf

  Posted: 1 marts 2012 - 11:37 - Svar

  Det er efterhånden bare fantasien, som sætter grænser for, hvad vore tåbenaive og uansvarlige politikere & PK-“eliten” mener, at vi skal finde os i fra vore “kulturberigende” gæster, og hvor langt ud det sociale fuldskala multi-kulti-vanvidseksperiment skal køres. Det næste bliver sikkert, at hovedjægere og kannibaler på flugt da naturligvis har en menneskeret til at udleve
  deres ædle hjemlige kulturer fuldt ud heroppe i vore fremmedfjendske lande. Eller hvad med folk fra lande, hvor man kører i venstre side? Er det da ikke også en umistelig del af deres ældgamle kultur og deres menneskeret at være alternative? Har vi virkelig moralsk ret til at dømme deres kultur med vore
  etnocentrerede fordomme og bare sådan at påtvinge dem vores ekstremt højreorienterede trafikkultur, uden at vi har haft en dialog med dem først? 😀

  Snart må EU, Europarådet, ECHR og FN på banen, så vi kan få ryddet op disse meget udbredte vrangforestillinger om ejerskab til et land, som – på trods af årtiers PK-bearbejdning og holdningsdannelse – desværre stadig florerer blandt mange nationalister og fremmedfjendske populister over hele Europa. Alle har da sandelig lige ret til at være her, og alle kulturer og religioner er præcis lige gode – uanset hvad de står for og indeholder. Det må da stå helt klart.

Victor

Posted: 1 marts 2012 - 13:40 - Svar

Midt i diskussionen om Hvidsten-gruppen vil jeg lige referere til bødlernes sprog.

En ny undersøgelse, foretaget af det tyske indenrigsministerium, viser, at de har – lad mig nu sige det pænt – visse samlivsproblemer med tilhængerne af en bestemt religion.

1/4 af de unge fra denne gruppe kan ikke skrive under på tesen om, at kendskab giver venskab…

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/0,1518,818548,00.html

JensH

Posted: 1 marts 2012 - 13:52 - Svar

Ingen tvivl om, at frihedskæmperne i Hvidsten-gruppen var sande helte og patrioter, men for at vende tilbage til trådens egentlige emne, nemlig donationer til Snaphanen.dk’s videreøfrelese, så håber jeg da at Snaphanerne løbende vil give os en update på om hvovidt vi nærmer os målet på 7-8.000 kr, således vi kan se om der bliver behov for yderligere donation???

  steen

  Posted: 1 marts 2012 - 19:31 - Svar

  Kære allesammen: De 8000 er passereret. Jeg skal, når teknikken sender mig en opgørelse, sende hver af jer en takkemail. Støtten er overvældende og meget, meget glædende. Det er en stor opmuntring, som forpligter. *Steen

Anonym

Posted: 1 marts 2012 - 15:18 - Svar

100 DKK från en fattig student som egentligen ville ge vad ni förtjänar, 1000000 DKK.

bowlaren

Posted: 1 marts 2012 - 16:47 - Svar

EU kraschade för länderna tappade förståndet, man började tycka synd om människor, och öser skattebetarnas pengar över dom. Invandrare ska hjälpas i deras egna länder, hur svårt är det att förstå det.
http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

Ola Skarp

Posted: 1 marts 2012 - 19:29 - Svar

Jeg betaler DKK 60 pr .dk-domene pr år. Måske .dk-domener er rimeligere i Norge?

  Teknikken

  Posted: 1 marts 2012 - 20:42 - Svar

  Ola:
  Selve domænet koster også omkring de 60 kr om året. Det er hostingen af selve siden som er dyr.

Johannes Brahe

Posted: 2 marts 2012 - 02:36 - Svar

Jag hade aldrig betalt för en dagstidning och jag bojkottar svensk tv-licens för att jag inte vill vara med och finansiera antipropaganda mot mitt eget land – Men till Snaphanen bidrar jag gärna med några hundralappar.

Victor

Posted: 2 marts 2012 - 09:19 - Svar

Så er de nye karaktergennemsnit for folkeskolerne kommet. Interessant at kigge på –

http://multimedia.jp.dk/archive/00322/skoleskala_skaleret_322115a.htm

Jeg ville ønske, at jeg havde gemt de tidligere års resultater. Lur mig om ikke Ellekærskolen er raslet ned i bunden af listen.

Faktisk har jeg en idé til et projekt for de DFere, som læser denne side:

Regn ud, hvor meget hver elev koster på f.eks. Rådmandsgades Skole og sammenlign det med elevprisen på f.eks. Christianshavns Skole – den ligger lige i midten – eller med Virum Skole, der ligger helt i toppen.

Jeg har på fornemmelsen, at Rådmandsgades Skole er skidemeget dyrere per elev end Christianshavn eller Virum og at et krav om at sende flere penge er direkte hjernelamt. Men jeg ved det ikke.

Tommy

Posted: 2 marts 2012 - 16:58 - Svar

hej Steen

her er 150 dkk fra en fattig dansk folkepensionist. Hver søndag morgen læser jeg med stor fryd og glæde Julias indlæg. Du godeste – hun har en skarp pen – men mon ikke også mange fjender. Tak for et fint og modigt arbejde.

Peter Buch

Posted: 3 marts 2012 - 09:27 - Svar

Rettidig omhu.
Det aktuelt oftest hørte begrebet relateret i dagligdagen, er med min 70% offentlige ansættelse in mente-Til Tiden- om togs ankomsttid til en station.

Følg eventuelt op på opfordring/råd om at have en fast konto støtte kan sættes ind på.

Værdier kan være svære at beskrive og omfanget af udført indsats, oplysnings vinkling, kvalitet og meget meget mere selv ved fuldstændig bortseen fra brugernes synspunkter kunne medføre at der blev fremlagt overvejelser eller et projekt der skildrer hvordan Snaphanen forudses fortsætte, hvis noget sådan var af interesse, såfremt de nu drivende kræfter står af. Med mindre stedet allede er placeret i gruppen rubriceret som kommende -mindeside- et eksempel på en af de mest sete hjemmesider i Danmark i starten af det andet årtusind…

monse

Posted: 3 marts 2012 - 15:56 - Svar

Jeg giver også gerne en skærv til et værdigt trængende formål. Der er næppe noget mere værdigt end denne sagligt dokumenterende blog, skrevet (og skrevet godt) af nogle folk, der ser tingene, som de er. Dette er i sig selv værdigt til enhver tid, men det er i særdeleshed værdigt i vores tid, informationssamfundets tid, hvor informationsstrømmen aldrig har været større og formentlig aldrig har været mere fyldt med løgn og fortielser mod bedre vidende end nu. (Det er muligt at tidligere tiders informationsstrøm også har været løgnagtig og fortiende, men næppe i den grad mod bedre vidende). Tak fordi I gider!

Victor

Posted: 3 marts 2012 - 17:13 - Svar

Amerikansk dommer forsvarer en rasende muslims ret til at pande en ateist under halloween, fordi ateisten er klædt ud som pædofeten:

http://www.youtube.com/watch?v=dmPJaY3N4aQ&feature=watch_response

LarsS

Posted: 3 marts 2012 - 18:28 - Svar

En engelsk gentleman, med de samme tanker som mange her på Snaphanen..

4½ minutter af æstetisk nydelse i ord og billeder, overtrukket af den blide og fantastiske lyd af Elgar´s nimrod.

“Of Roses Rape & Revolution” – Gribende smukt formuleret og visualiseret..

http://www.youtube.com/watch?v=bvblZAS0oPM

  Maria Due

  Posted: 3 marts 2012 - 21:11 - Svar

  Ja, det skal jeg love for. Jeg har i årevis lyttet til Elgars Enigma variationer, når jeg trængte til at falde til ro og har også en udgave liggende på min pc med en særlig vellykket indspilning af Nimrod, som jeg tænkte, at jeg skulle poste ved lejlighed.

Claus Petersen

Posted: 5 marts 2012 - 12:02 - Svar

Mangler i stadig midler? Jeg spørger fordi posten ikke ligger øverst i artiklerne.

Ihab

Posted: 24 april 2012 - 12:08 - Svar

Jeg tror, ​​at denne handling er en foragtelig handling, at sætte navn på Mohammed på sparegris i form af en gris.
Jeg husker, at i gang tidligere, avisen Jyllands-Posten sæt af tegningerne af Muhammed – Profeten af muslimer – er blevet tvunget til at undskylde over for alle muslimer en officiel undskyldning, samt danske statsminister og den svenske regering, da en svansk avis offentliggjorde samme emne.

I dag og du gentage den fejl, som andre har gjoret det i et par år siden.
Jeg tror ikke, at fornærme de andre er demokratiske.
Rådgivning. Af menneskeheden at opretholde værdighed af de andre, og værdighed selv, ikke vakle andre, så for ikke at tvinge dem til at ydmygende dig.

Hvis du er en demokratisk person, udgiver hermed mit budskab at lad de andre se det, og tage deres synspunkter.

  steen

  Posted: 24 april 2012 - 12:29 - Svar

  Naturligvis er jeg demokrat. Du må spørge isenkræmmeren i Jyllland om, hvem der har produceret sparegrisen og brokke dig der. Men du tager fejl, vi undskyldte ikke for at tegne frit i vores aviser, som vi har gjort i mange, mange år, og vi underlægger os ikke islams eller nogen anden religions tabuer. Forget it!

  Det står enhver frit for i Danmark, at håne enhver religion eller profet, så det agter vi at fortætte med, det kan du lige så godt vænne dig til. Da det åbenbart ikke er sket endnu efter seks år, vil jeg råde dig til at finde andre græsgange. Dit liv i et frit samfund bliver et Helvede. Din tilstedeværelse i Danmark må bero på en fejltagelse. Farvel og tak for besøget.

Leave a Comment