8
mar
Seneste opdatering: 9/3-12 kl. 0244
42 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Europe is headed for widespread civil war, and the politicians responsible should be tried for treason, declared Paul Weston, chair, British Freedom Party. He warned of a coming violent clash between those who embrace Western values and those who reject them. Islamic extremists are the biggest component of the latter group, he said.“We are going to have a continental-size civil war that nobody can stop,” Weston said. “When Yugoslavia broke up, the UN and America could stop it. If the whole continent of 500 million people kicks off, how is anybody going to stop it? [..]

He added that his party would also hold politicians responsible for policies of mass immigration, which have resulted in a diminishment of native European populations and cultures, and which he predicted will cause as many deaths as occurred in World War II.

“All of the European politicians who’ve actually brought this about should be tried…like at the Nuremburg trials…because what they’ve done is the most wicked act of treason in the history of mankind. “What these people have done in our country today will murder millions and millions of people before the next few decades are out.” Jewish Tribune: Europe headed for civil war, UK Freedom Party head says.

Politikere er ikke ligefrem kendte for at tage sorgerne på forskud, men en stor engelsk statsmand sagde: The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. In seeking to do so, it encounters obstacles which are deeply rooted in human nature. Det er når næsen, tæften og fantasien kombineres med viden og frygtløshed, at en statsmand opstår. Det er de samme egenskaber, der kan begrave ham i parlamentarismens kviksand.

Paul Weston spytter lige ud af posen, hvad han tænker. Spørgmålet er, han vil ikke få andet end utak og tilsvining, som enhver overbringer af dårlige budskaber. Man vil kalde ham “opvigler, alarmist og medansvarlig”, som man gjorde med Churchill. Churchill der på fire et halvt års afstand ikke kunne råbe verden op om en katastrofe, der kunne være forebygget og inddæmmet til en mindre europæisk krig, så selvfølgelig kan Weston ikke råbe nogen op på tyve års afstand. Churchill var undtagelsen, Chamberlain var prototypen på en vesteuropæisk politiker, næsten alle er støbt i hans form. De installerer ulykker og bebrejder dem, der peger på dem. Anden verdenskrigs første ulykke var Versailles-traktaten, som USA var klog nok til ikke at ratificere.

Det bør ikke forhindre en i at lytte til Weston og tage ham alvorligt, for England er kanariefuglen i Europas guldmine, og Westons frygt er erfaringsbaseret, ikke opfundet til lejligheden. Han er belæst og berejst, han har slebne manerer, han er ikke nogen Nick Griffin eller Tommy Robinson. Jeg hælder til, at han får ret, det gør jeg ved at betragte Europa, ikke så specielt Danmark, men Holland, Belgien, Sverige og Frankrig. Selvom han ikke skulle få ret, kan jeg ikke se hvilken skade hans advarsler gør, bortset fra dem han bebrejder. Også jeg ville ønske, at de hovedansvarlige ikke som flest var døde til den tid, og jeg vil naturligvis inderligt ønske, at Westons frygt ikke bliver til virkelighed. Men jeg kan ikke overlade Europas fremtid til min ønsketænkning. Om 20 år har Weston omtrent samme alder, som Churchill havde den 3 september 1939, hvor det britiske admiralitet signalede til alle Royal Navy’s skibe: “Winston is back.”

SIR ANDREW GREEN, Migrationwatch skriver i dag i The Mail om bla. forsætligheden fra Blair og Browns side. Der bliver en soleklar skyld at fordele, skulle den dag komme:

There can be no doubt that all this is the result of deliberate Labour policy. It is impossible to admit 3.5 million people in twelve years just by mistake. This was confirmed in an article in the Evening Standard in October 2009 by a former speech writer for Blair, Straw and Blunkett. He revealed that mass immigration ‘didn’t just happen; the deliberate policy of Ministers from late 2000 until February 2008 was to open up the UK to mass immigration’. He added that there was ‘a driving political purpose; that mass immigration was the way that the government was going to make the UK multicultural’. Lastly, the scale of this immigration will bite everywhere – on maternity services, primary schools, housing and the health service. We are only just beginning to see those effects. Immigration to Britain is greater than at any time in history. We must pull up the drawbridge before it is too late.

Genusforskning på universiteten

– vetenskap eller vansinne?

Tryckfrihetssällskapet hälsar välkommen till möte. Torsdagen 29 mars kl 18.30 i Limhamns Folkets hus, Linnégatan 61 i Limhamn (i Malmös södra utkanter).

I Norge skakades genusforskningen våren 2010 av dokumentärserien Hjernevask som sändes på NRK. Komikern och sociologen Harald Eia visade i sex program att skillnaderna mellan kvinnor och män har ytterst lite med uppfostran att göra, utan nästan helt och hållet beror på medfödda egenskaper. Efter programserien har norska staten i princip dragit in alla bidrag till genusforskning. Serien kan ses här.

Lösenordet är: hjernevask

Sveriges Television visar inga tecken på att vilja sända Hjernevask eller själva göra en granskning av genusforskningen. Men på Tryckfrihetssällskapet får du höra den kritik som finns mot att universiteten lägger hundratals miljoner kronor på en ”vetenskap” som enligt många mest påminner om marxism.

Medverkande:

Tanja Bergkvist, matematiker, bloggare och krönikör i Axess. Tanja Bergkvist debuterade i samhällsdebatten 2008 med debattartikeln ”Vetenskap eller galenskap” i Svenska Dagbladet. Hon avslöjade då att Vetenskapsrådet beviljat en halv miljon kronor till ett treårigt forskningsprojekt inom musikvetenskap med titeln ”Trumpeten som genussymbol” …

Pär Ström, debattör, författare, föreläsare som driver bloggen GenusNytt vars syfte är att ”belysa den obelysta halvan av jämställdhetsfrågan”. Har gett ut böckerna Mansförtryck och kvinnovälde samt Sex feministiska myter. Är mycket kritisk till feminismen och kallar sig jämställdist.

Roland Poirier Martinsson, journalist, författare, filosof och konservativ debattör. Chef för Timbro medieinstitut och krönikör på Svenska Dagbladet.Har i ett flertal artiklar kritiserat såväl feminismen som genusvetenskapen och utmanat Gudrun Schyman på debatt. Har efter det kallats misogyn, häxbrännare, Adolf Hitler, zombie och … bajskorv.

Genusvetaren. Vi jobbar intensivt på att få med en genusvetare! Hittills har ingen svarat, men vi ger inte upp hoppet …

OBLIGATORISK ANMÄLAN TILL

info@tryckfrihet.com senast måndag 26 mars 2012. Entré: 100 kr för icke medlemmar 75 kr för medlemmar

Erbjudande: Lös medlemskap för 200 kr så är entrén gratis!

OBS! Ta med kontanter om du inte betalat avgiften i förväg. Dörrarna öppnas kl 18.

Så tar du dig till Linnégatan: Buss 4 från Malmö C till Limhamns centrum, tar 20 min. Tåg till Hyllie station och därefter buss 33 till Limhamns centrum, tar 10 min.

GENUSFORSKNING PÅ UNIVERSITETEN – VETENSKAP ELLER VANSINNE?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


JensH

Posted: 8 marts 2012 - 19:55 - Svar

OT

Det ser ud til der idag har været et militærkup i USA mens jeg var på arbejde. USA’s forsvarsminister, Leon Panetta, har i en kongreshøring idag informeret Senatet om, at han vil søge om tilladelse i FN om at gribe militært ind i Syrien, og så vil han bagefter (eventuelt) informere kongressen om krigsførelsen i Syrien:

http://noisyroom.net/blog/2012/03/07/cnn-on-syria-intervention-session s-presses-admin-on-favoring-intl-over-congressional-approval/

  steen

  Posted: 8 marts 2012 - 20:58 - Svar

  sonderinger, kan ikke tro, det bliver til noget : 5 gange større operation end Libyen, meget mere sofistikeret luftforsvar, 100 forrskelllige oppositionsgrupper, våben kan havne hos Hamas og Hizbollah osv – jeg kan ikke tro det

  http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=7401301n

  med mindre de Syrien det som ouverturen til Iran……..?

   JensH

   Posted: 8 marts 2012 - 21:11 - Svar

   Jeg håber du har ret. Det ville være fuldstændigt vanvittigt at blande sig i den Syriske borgerkrig. Men omvendt, det var også vanvittigt at blande sig i den Libyiske, og det gjorde de tåbelige vestlige politkere som bekendt.

Info

Posted: 8 marts 2012 - 21:26 - Svar

NORSK GENUSFORSKNING I SVERIGE

Den norska serien Hjernevask är, såvitt jag kunnat finna, tyvärr ännu inte befunnen lämplig att sända i någon svensk TV-kanal. Desto mer uppskattade i Sverige har två andra, norska genusprodukter varit – dels Berit Åhs´ upptäckt av de fem manliga härskarteknikerna, dels den i Norge avskedade teologen Eva Lundgren, som under Margareta Winbergs beskydd på underliga vägar blev genusprofessor i Uppsala.

Eva Lundgrens et al:s magnum opus, Slagen dam, är naturligtvis bekant för alla genusintresserade. Vad Åhs beträffar, är det kanske mindre bekant, att en svensk lärarinna vid polishögskolan snabbt utvidgade och ytterligare förfinade dennas forskning. Socialdemokratiska kvinnoförbundets tidning Morgonbris meddelade i en artikel i nr 3 2009:

”Maria Knutsson, psykolog och lärare i beteendevetenskap på polishögskolan, samlar på härskartekniker och har hittills hittat 33 stycken. Hon har alltså observerat många fler än de fem som Berit Åhs lanserade, och som s-kvinnor använder i Makthandboken. – Det är som att plocka svamp. När man väl har fått på sig svampglasögonen ser man kantareller överallt, säger hon och jämför Berit Åhs med Linné.”

http://data.s-info.se/data_association/354/documents/Morgonbris203-09. pdf

Nå, sedermera gick det inte lika bra på den akademiska banan för Eva Lundgren som för Tiina Rosenberg; några länkar för att friska upp minnet:

http://www.expressen.se/nyheter/1.212281/professorn-har-redan-sparkats -en-gang

http://www.ergo.nu/nyheter/20110226-eva-lundgren-slutar

Nordbo

Posted: 8 marts 2012 - 22:00 - Svar

“All of the European politicians who’ve actually brought this about should be tried…like at the Nuremburg trials…because what they’ve done is the most wicked act of treason in the history of mankind.”

Musik för öronen.

falkeøje

Posted: 8 marts 2012 - 22:21 - Svar

Weston får ret – helt sikkert.
Det er vi flere, der har skrevet på bloggene.
Kun politikerne stikker hovedet i busken ligesom strudsen.
Vi er i Danmark en nation, der har en fond af viden om, hvordan
man fører underjordisk modstandskamp, den skal vi udnytte,
for den bliver stærkt nødvendig en dag.
Det bedste våben i en sådan situation er at skabe frygt i
fjendens rækker.

falkeøje

  Jens Hansen

  Posted: 9 marts 2012 - 15:06 - Svar

  Kære Falkeøje.
  Du skriver: “Det bedste våben i en sådan situation er at skabe frygt i
  fjendens rækker.”
  Er det ikke det, vi andre kalder “terror” og “terrorisme” ?

   falkeøje

   Posted: 9 marts 2012 - 20:54 - Svar

   Kalder du Modstandsbevægelsen under krigen en terrororganisation?
   De kæmpede for Danmark med de midler de havde.

   falkeøje

    Jens Hansen

    Posted: 10 marts 2012 - 08:21 -

    Kære Falkeøje.
    Jeg har tidligere på denne blog skrevet noget i denne retning :
    “En del danske landsforrædere blev likvideret under den tyske besættelse af Danmark. Efter besættelsen blev ingen af de modstandsfolk, der udførte disse likvideringer stillet til ansvar for ders handlinger, fordi de blev betragtet som legitime , den tyske besættelse af Danmark taget i betragtning. Når Lars Hedegaard og andre nu påstår, at vi i vesten allerede er i krig med islam og at der vil komme et retsopgør med landsforræderne, når denne krig er vundet, kan det da ikke undre, at folk som Anders Breivik ikke vil vente på dette retsopgør, men udfører den ultimative straf over de mennesker, som af de monokulturelle, islamofobiske ideologer udpeges som landsforrædere.”
    Jeg mener at det er forkert at kalde Anders Breivik “paranoid skizofren”, når hans modbydelige handlinger i den grad er i overensstemmelse med hvad der opfattes som rationelt og retfærdigt inden for det monokulturelle, islamofobiske miljø. Fanatisme er modbydelig, men det er ikke nogen sygdom.

Bjovulf

Posted: 9 marts 2012 - 01:03 - Svar

Ildelugtende lort afbrød svenske tv-nyheder

http://ekstrabladet.dk/vrangen/article1722681.ece

[ Tja, så burde de vel næsten være afbrudt permanent, ikke? 😀 ]

Bjovulf

Posted: 9 marts 2012 - 03:44 - Svar

Vetenskap eller galenskap? 😉

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/vetenskap-eller-galenskap_2531501 .svd

Vetenskapsrådet har beviljat över en halv miljon kronor till ett treårigt projekt i musikvetenskap, ”Trumpeten som genussymbol”, som ska söka misstänkt genusspecifika klanger hos instrumentet. Genusvansinnet har nått nya höjder, skriver Tanja Bergkvist.

….

“Jag utgår ifrån att jag skulle få stöd på liknande sätt om jag gör en projektbeskrivning i matematik där jag kan ägna tre år åt att studera flerdimensionell analys ur ett genusperspektiv [!!!!!], till exempel hur matematiken som vetenskap omedvetet genom sitt bruk av variabler och normer befäster stereotyper [!!!]
och förstärker den i samhället rådande könsmaktsordningen. [!!!]

Så här skulle en ansökan kunna se ut:

Jag tänkte börja med att ur ett genusperspektiv problematisera [!!!] klassen av ekvationer i två variabler x
och y, där x utgör den kvinnliga komponenten och y den manliga. [ 😀 ] Hur ofta förekommer y i förhållande till x, och vilken av dessa variabler tilldelas genomgående den högsta exponenten [!!!!!] i såväl forskningsartiklar som studentlitteratur? ” [ hehe 😉 ]

[ Hun burde nok også have tilføjet noget her om “mantisser” og “potens” – så ville støtten være helt sikker 😉 ]

Peter Andersen

Posted: 9 marts 2012 - 06:58 - Svar

Paul Weston bygger sine antagelser om borgerkrig, på den demografiske udvikling. Det er ligesom lidt svært, at argumenterer imod, da næsten en hvilkensomhelst politik, fra nu af, ikke vil kunne ændre ret meget på den. I England er den faktisk begyndt. EDL nedlægger jo ikke sig selv nu. Så kan Politiken glæde sig over, at vi ikke taler islam længere… nej nu begynder folk, lige så stille og roligt, at handle. Snart har de ingen penge mere, og når alle har haft deres berigende aha-oplevelse, skal der kun en gnist til. Sådan er det faktisk på Nørrebro nu. De proggresive, som befolkede bydelen i 90’erne og 00’erne, hænger fast i et verdensbillede, der langsom er begyndt at krakelerer. Nu har de nemlig ikke længere råd til hverken at flytte eller finde en god skole til deres børn. Og gaderøverierne er eksploderet helt enormt. To om dagen, hvor kun en brøkdel anmeldes, da det jo alligevel ikke kan betale sig.

Jo, de skulle stilles til ansvar. Men der kommer nok ikke orden på det mere, så hvem skulle gøre det. I 2. verdenskrig endte det, trods alt, med en sejrherre. Gør det også det hér???

Michael Laudahn

Posted: 9 marts 2012 - 07:50 - Svar

Jewish Tribune? Er det ikke lidt pinligt, fordi mange, ja alt for mage indflydelsesrige diaspora-jøder har bidraget med at fremme denne udvikling med tredjeverdensinvasionen, som de nu græder krokodilstårer over, for disse Nobel-genier åbenbart endelig har begrebet hvad jeg har sagt i årevis: Hvis den hvide verden (eller bare dens vestlige del) går under som følge deraf, så vil det ikke være i hverken deres eller Israels interesse. At konstatere dette er lige så meget eller lidt ‘antisemitisme’ som kritik mod muhammedanske adfærdsmønstre er ‘islamofobi’.

steen

Posted: 9 marts 2012 - 08:37 - Svar

Har du nogen føling med det jødiske samfund her, – hvis man kan tale om et sådant, for det er et lille mindretal, der er medlemmer af Mosaisk Trossamfund – hvis vi nu skal til den diskussion igen? Hvis det drejer sig om Canada, hvor denne artikel er trykt, så har jeg ikke fingeren på pulsen der. Det nærmeste jeg kommer er Jon Hausman, og han hører i al fald ikke hjemme i din beskrivelse.

  Michael Laudahn

  Posted: 9 marts 2012 - 09:31 - Svar

  Den diskussion bør føres – hvis det hele har noget med fornuft at gøre, ikke med sentimentalitet -, sålænge der er grund for den. Alt andet ville være censur. Din tydeligt til udtryk bragte modvilje ændrer ikke det.

  Og den ved mig citerede slags jøder findes nu engang alle vigtige steder, det er dem vi hører om hele tiden. Vi oplever heller ikke (eller meget sjældent, ligesom hos muhammedanerne), at ‘gode’ jøder udtaler sig mod de ‘dårlige’, noget der ikke taler i deres (de ‘gode’ jøders) favør. Parallelerne mellem disse 2 orientalske grupperinger – jøder og muhammedanere – er simpelthen forfærdelige. Jeg foreslår at *fortsætte at tænke* langs denne vej…

  Og for at kunne fortsætte det her – ‘gode’ vs ‘dårlige’ jøder – på meningsfuld måde, måtte vi have pålidelige tal, for at kunne regne. Og så skal der lige gøres opmærksom på, at en passiv ‘god’ jøde ikke har samme værdi som en ‘dårlig’ jøde i en høj position, da den første ingen indflydelse har. Et matematisk model, der kunne føre os videre, er altså formodentlig ikke så let at formulere.

  Måske kunne nogen jødiske genier hjælpe os dumme ariere. Men vil de? .)

   steen

   Posted: 9 marts 2012 - 11:26 - Svar

   Jeg fatter mig i korthed. Siden de ortodokse jøder, der boede i gaderne omkring Sølvtorvet, flyttede til Israel i 70 erne, har der ikke været andre i Danmark end dem, der har været her i mange tilfælde i århundreder, og som er danske længe, længe inden de er jøder. (Ja, der kom nogle fra Polen omkring 1970, dem kender jeg også, de er helt danske nu.)

   Og de er alle lige så forskellige som alle andre danskere, kan jeg fortælle. Jeg er vokset op med dem og kender stadig en hel del.

   Jonny

   Posted: 9 marts 2012 - 14:36 - Svar

   Michael Laudahn: “Og for at kunne fortsætte det her – ‘gode’ vs ‘dårlige’ jøder – på meningsfuld måde, måtte vi have pålidelige tal, for at kunne regne. Og så skal der lige gøres opmærksom på, at en passiv ‘god’ jøde ikke har samme værdi som en ‘dårlig’ jøde i en høj position, da den første ingen indflydelse har. Et matematisk model, der kunne føre os videre, er altså formodentlig ikke så let at formulere.”

   Pålitliga tal för att kunna räkna? Nja, sist och slutligen är det likgiltigt vad en privatperson tycker och tänker.
   Det enda du behöver koncentrera dig på är makt och inflytande. Det vill säga vad stora organisationer och ledande personer står för och vad de propagerar för.

   Jag tycker mig se en skillnad mellan Sverige och Danmark här. I Sverige ställer sig, vad man kan kalla för, det judiska etablissemang samfällt bakom “mångkultur/mångfald/pluralism” och “en generös invandringspolitik”, och angriper varje tendens till motstånd från medlemmar ur “majoritetssamhället”. I Danmark ser situationen, Melchior och andra till trots, annorlunda ut (synes det mig, i alla fall).

   Det är också intressant att det i Danmark fortfarande heter “Det Mosaiske Troessamfund”. Övergången till användningen av “judisk” i Sverige har en betydelse som Lars Dencik beskriver:

   Ett förnämt undantag hade varit tidskriften Judisk Krönika. Grundad av bröderna Brick som just Judisk (med versaler) Krönika för 75 år sedan, då nuvarande judiska församlingar i Sverige fortfarande betecknade sig som mosaiska trossamfund. Tidningens namn innebar mycket mer än bara att markera att man hade en annan religion än majoritetssamhällets kristna.

   Att i det läget framhäva, som redan namnet på den då nystartade tidskriften gjorde, att man var judisk innebar att acceptera en kulturell och etnisk särprägel hos sig själv. Det var något som både tongivande kretsar i de egna leden och välmenande och – skulle vi idag säga “politiskt korrekta” medmänniskor ur majoritetssamhället – inte ville kännas vid.

   [Detta] innebär – och det är den linje som nu blivit grundfäst i Judisk Krönika – att judar inte bara, eller ens i första hand, bör betraktas som en religiös gruppering bland andra. Utan att den judiska gruppen i Sverige utgör en etnisk (kulturell/nationell) minoritet med rätt till mer än att bara få utöva sin religion (för dem som önskar det). Det är en minoritet som också har rätt till ett civilt liv centrerat runt sin egen etniska och kulturella identitet.

   “Från mosaiskt majoritetskramande till judiskt minoritetsmedvetande”
   Lars Dencik (professor i socialpsykologi vid Roskilde Universitet och medlem i Judisk Krönikas redaktionskommitté)
   Judisk Krönika nr 5-6, 2007

    Michael Laudahn

    Posted: 10 marts 2012 - 03:39 -

    Replik slettet: Michael Laudahn, du vågner kun op til dåd, når du ser ordet jøde, ellers er man dig aldrig.

    Jeg bad dig om et konkret svar, det ignorerer du. Jeg har en meget kort lunte med antisemitter, det kan ikke være nogen nyhed, og du er ganske tæt på blive spam-markeret. Ganske vist går jeg ind for det udstrakt frie ord, på den anden side, er der ingen der tvinger mig til at lægge kommentarplads til noget som helst, jeg ikke gider læse. Og nu er jeg træt af dig. Du kan holde dig væk frivilligt, eller du kan forsøge igen næste gang du ser ordet “jøde”, og se om det bliver da, at du bliver til spam.

   Jannik Thorsen

   Posted: 10 marts 2012 - 22:40 - Svar

   Det er et vigtigt emne du rejser. Jødisk inflydelse på medierne, kulturlivet, erhvervslivet og uddannelsessektoren bliver ofte forbigået i almindelighed. Og på Snaphanen er der er ingen diskussion om jødernes centrale rolle i fremmelsen af multikulturalisme og masseindvandring.
   Faktum er at jøderne sidder massivt på magten og intelligentsian i vesteuropa og i særdeleshed i USA. Kulturmarxismen(Frankfurt skolen/Freudomarxismen) er alene udviklet af sekulære jøder.

   Holocaust religionen står som det helt centrale og uantastelige dogme i multikulturalismen. Det er denne der skal afmonteres og skrottes hvis politikken skal vendes, og europas lande skal have en chance for at være de indfødtes hjemlande i fremtiden.

   Frem for en masse diskussion om islam og muslimernes negative indflydelse på vesteuropas kultur og samfund, er det bedre at fokusere på dem der forårsager dette indvandrings helvede. Og her er de magtfulde jøder og deres organisationer ikke til at komme uden om. Fokuser på årsagerne og ikke blot de islamiske symptomer!

   Tak for at bringe dette vigtige emne på banen.

Info

Posted: 9 marts 2012 - 09:05 - Svar

EN TSUNAMI AV HJERNEVASK I SVERIGE

Inte bara RFSL:s helt könlösa genusförskola Egalia på Söder i Stockholm: en tsunami av barn-hjernevask drar fram över Sverige:

http://www.unt.se/barnochforaldrar/forskolan-som-utmanar-konsroller-16 86999.aspx

Förskolorna börjar äntligen fylla sina egentliga uppgifter: att UTMANA. Föräldrar och andra släktingar. Gamla unkna, biologiska mönster. Börjar utmana den förlegade föreställningen, att barn inte är Statens egen deg, som Staten kan knåda efter behag.

”– En kille och en kille kan faktiskt gifta sig, säger Noa Brikell, 4 år.”

(Nästa lärdom? ”Det är fel att rösta på något annat parti än det som Staten bestämmer, säger Eva-Urban, 3 år.”)

PK

Posted: 9 marts 2012 - 09:13 - Svar

Borgerkrig.
Måske bedre at kalde det Den Europæiske Forsvarskrig.

Der vil jo være tale om europæere, som kæmper for deres land og demokrati.
Håber jeg.

PK

Posted: 9 marts 2012 - 09:18 - Svar

Mon denne krig allerede er i gang.
I København angreb en muslimsk “Hær” en poltistation.
Over 100 mand, financeret af den danske stat, angreb.

Varmt Konservativ (kr)

Posted: 9 marts 2012 - 13:07 - Svar

När det gäller Labour kan man inte bortse från den trotskistiska “entryismen”. Inte så att jag beskyller Blair och Brown för att vara trotskister, men genom entrismen har de kommit att vistas i en miljö som har blivit alltmer radikal och tillåtande. De har säkert inte själva förstått trotskisternas syfte, nämligen att uppnå just inbördeskrig och kaos, utan har trott att det handlade om allmänt humana och godhjärtade handlingar som att ta emot verkliga flyktingar.

Den globaliserade extremvänstern ser alla västerlänningar som “borgarsvin” och islam som den slutliga lösningen på borgarfrågan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Entryism

http://en.wikipedia.org/wiki/George_Galloway

Ole Burde

Posted: 9 marts 2012 - 13:27 - Svar

Hvis Paul Weston nogensinde får ret i sin forudsigelse , bliver det MEGET senere end de 20-30 år han taler om . Først når overlevesesinstinktet hos den tiloversblevne etnisk-europæiske MINORITET til sidst fejer ALT andet af bordet , vil der være en chance for , at organisationer som den EDL måske vil udvikle sig til , vil kunne få de millioner af målbevidste og frygtløse tilhængere som er nødvendige for at blokere for islaams fremgang i Europa.
Dette er en tragisk realitet , men IKKE i sig selv nogen grund til at pessismist . Selv en forholdsvis lille minoritet af anti-muslimer vil om 50 eller 100 år fuldtud være istand til at begynde en tilbage-eropring af kontinentet . På det tidspunkt vil enhver snak om demokrati være muslimsk propaganda . Det kan muligvis, som Weston forudsiger, blive historiens mest brutale konflikt .

  falkeøje

  Posted: 9 marts 2012 - 13:42 - Svar

  Så lang vil der ikke gå.
  Nu taler Socialdemokratiet om, at velfærdsstaten ikke længere kan eksistere.
  Men mon ikke de glemmer, at høje skatter og velfærdsstat hører sammen, medens ingen velfærdsstat og en skatteprocent på 30 også hører sammen.
  Borgerne kan ikke både betale høje skatter og selv financiere, hvad velfærdsstaten financierer.
  Vi vil opleve et brødnid, der vil skabe en masse spændinger, som meget vel kan udløse den væbnede konflikt længe før, vi selv aner.

  falkeøje

   falkeøje

   Posted: 9 marts 2012 - 15:48 - Svar

   Een ting skal regering og politikere huske:
   Når det gælder fædrelandet, så må alle hensyn til regering, politi, anklagemyndighed og dommerstand vige.
   Når det kommer dertil, så er det ganske enkelt dit, mit og andres liv, der spilles om.

   falkeøje

    Jannik Thorsen

    Posted: 10 marts 2012 - 22:49 -

    Jeg mener personligt at det er meget svært at sætte en tidsgrænse på den slags begivenheder i fremtiden. men et er sikkert, bliver man ved med at føre den samme kurs i fremtiden, vil det resultere i borgerkrig før eller senere.
    Alle symptomer peger i den retning, og der bliver med tiden mindre og mindre der kan gøres for at undgå denne tragiske udvikling.

    Jeg er fuldt ud enig med dig, når du påstår at den økonomiske udvikling kan fungere som en accelerator der kan fremtvinge en kaotisk udvikling langt tid før end man havde regnet med. Hvis først lande begynder at gå bankerot og folk i stort antal begynder at indse at den økonomiske model baseret på socialliberalisme/socialdemokratisme ikke er bæredygtig i længden, kan det få særligt unge mennesker i stort tal til at gribe til handling.

Jens Hansen

Posted: 9 marts 2012 - 14:46 - Svar

Undskyld, men hvad er der blevet af min kommentar. Den kan da vist ikke på nogen måde siges at overskride normerne for god tone på blogs. Det er nok ikke så nemt det der med ytrings- og trykkefrihed ?

  steen

  Posted: 9 marts 2012 - 15:17 - Svar

  1) Det gjorde du skam heller ikke. Din var en kommentar til en anonym kommentar, hvis voldfantasier jeg spammarkerede. Dermed blev den uforståelig, hvis den stod alene tilbage

  2) Du behøver ikke bebrejde andre, de er anonyme, når du selv poster uden IP adresse og næppe hedder Jens Hansen. Vel ?

  3) Jeg kan jo ikke være over kommentarfeltet alle døgnets timer. Der vil uvægerligt slippe ting igennem i en del timer, der ikke skal stå her. Det er nu heldigvis meget sjældent. Ligeledes er der kommentarer, der står og venter nogle timer inden de bliver godkendt og kan læses.

anonym

Posted: 10 marts 2012 - 05:56 - Svar

Fint nok at du sletter ting, som du mener er belastende for din blog. For så ved jeg selv og andre også hvad hvor detaljerede/eksplicitte vi kan tiilade os at være i vores sprogbrug.
Men voldsfantasier er det desværre ikke, for det er vel ikke så forskilligartet fra hvad venstreorienterede grupper har gjort i en små 40 år nu, men især i 70erne og begyndelsen af 80erne.
Og hvad angår selvtægtselementet heri, så består det jo i, at samfundskontraktens essentielle og samfundsgrundlæggende og
-bærende element, afgivelsen af den enkelte borgers ret til at forsvare sig selv og sine, til en statslig (over)myndighed, -her i første række politiet, derefter det juridiske system og så politikerne der lovgiver, jo er blevet misligholdt i en helt ekstrem grad, for ikke at sige opsagt i visse områder over for de oprindelige beboere dér, her i Europa/Vesten gennem de sidste par årtier.

Og som jeg også skrev, har de fleste regeringer/partier/politikere her i Vesten ført en genosuicidal politik igennem et lille halvt århundrede. Så alle der har været en del af de styrende statsorganer og embedsværket, må jo formodes, at være i varierende grad medskyldige deri, og som en selvfølge deraf har en egeninteresse i, at mindst muligt bliver undersøgt i den sammenhæng.

Så derfor kan jeg ikke se en stort set anden mulighed end, at der er nogle der uundgåeligt, vil gøre, måske endda ophøje sig/dem selv til dommer, jury og bøddel når staterne/retsystemerne ingen interesse har i at få dømt de skyldige, eller dem de og deres egne befolkninger anser for at være skyldige.
Og jeg tror ikke at (døds)straffene vil blive milde, men mere á la den slags vi havde for et par århundreder siden her i Vesten.
For det (menneske)dyriske behov for hævn skal man aldrig nogensinde undervurdere, især ikke i en tid, hvor alle samfundsnormer og -strukturer falder mere og mere fra hinanden og her i Europa i særdeleshed.
Så sandsynligheden for, at grupperinger primært bestående af militærfolk, som jo må formodes, at have de nødvendige evner og ressourcer til at udføre sådanne ting, er jo den mest sandsynlige for nuværende. Desuden har du jo også selv været lidt inde på, at der utvivlsomt vil komme sådanne og lignende grupperinger.
Og så vidt jeg ved, endte en del af dommene i Nürnbergretssagerne med dødsdomme. Så hvis jeg er ekstremistisk med mine illusionsløse voldsfantasier, så kan det jo godt opfattes som slet skjulte hentydninger, når Paul Weston fremdrager Nürnbergretssagerne, som eksempel i denne sammenhæng, for som du selv har omtalt ham, er han en englænder af den gamle klassiske engelske, måske endda ligefrem britiske skole, som jo så også må formodes, at vide at der jo blev afsagt og eksekveret døddsdomme under Nürnbergretssagerne.

Jeg håber, at du læser dette her, så jeg i det mindste får lov til, at forklare mine bevæggrunde for at skrive hvad jeg skriver.

Jens Hansen

Posted: 10 marts 2012 - 08:48 - Svar

Undskyld, men hvad blev der af min kommentar.
Og hvad blev der af monokulturalisternes kamp for ytrings- og trykkefrihed.

  steen

  Posted: 10 marts 2012 - 08:58 - Svar

  Jeg slettede en igår, som forklaret. Der hænger intet i spamfiltret, så jeg er ikke helt med…….?

Nordbo

Posted: 10 marts 2012 - 13:00 - Svar

Det finns ett enhetligt etablissemang i Sverige som är ense om det mesta. Jag blev postitivt förvånad när jag såg att Roland Poirer Martinson skulle vara med på nästa tillställning av tryckfrihetssällskapet, eftersom jag uppfattade honom som en del av det etablissemanget. Men nu har han dragit sig ur, efter påtryckningar från resten av skojarna. Karriären över allt är ordningen för dagen, antar jag.

  steen

  Posted: 10 marts 2012 - 14:21 - Svar

  @ Nordbo: Roland Poirier Martinsson , jeg hæftede mig mest ved den frenetiske panik, der er udbrudt i konsensus-journalistikken: Nemlig over at de nu risikerer at skulle debattere indvandring med scholars, historikere, forfattere, akademikere af alle slags, som de får sværere ved at klare end de sædvanlige kvasi-nazister og antisemitter, de har så læet spil med. Ren panik. Jeg morede mig faktisk.

  Også over Martinsson, der lader sig dirigere rundt i manegen af “den offentlige mening” HA, et ynkeligt skvat! Lad ham bare diskutere de gamle trygge mener, katolicisme, hemmafruer og feminisme. Npår svenske intelælektuelle bliver bange for omdømmet og karrieren, så taler de solen sort om -ismer som røgslør. Han kunne vel lige undersøge, hvad Trykkefrihedsselskabet er, inden han lod sig kyse af sladderjournalister. Det har som bekendt en lang og fornem talerrække af folk af alle mulige observanser, men nu må den altså undvære Martinsson. Det går vel an.


  Timbro smädar Tryckfrihets­sällskapet efter vänsterkrav

  In this country intellectual cowardice is the worst enemy a writer or journalist has to face, and that fact does not seem to me to have had the discussion it deserves.

  The Freedom of the Press, Orwell’s Proposed Preface to ‘Animal Farm’

   Jonny

   Posted: 10 marts 2012 - 17:48 - Svar

   Markus Uvell, VD på Timbro, kritiserar andras “orimliga åsikter” och brist på argumentationsteknik, medan han själv avfärdar Tryckfrihetssällskapet som “rättshaveristiska rasistorganisationer”.

   Kan det blir dummare? Ja, det kan det…

   Inte alls. Däremot deltar vi inte i arrangemang ordnade av rättshaveristiska rasistorganisationer.
   h t tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178371817503858688

   Jag säger som det är: vi vill inte legitimera orimliga organisationer/åsikter.
   h t tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178374175537364992

   Yttrandefrihet är bra. Men t ex är åsikten att Sverige håller på att bli en diktatur pga “muslimska invandrargäng” grotesk.
   ht tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178376540424388608

   Nej, men det är groteskt hävda Sverige “övergår till diktatur” pga media inte skriver om “muslimska invandrargäng”.
   h ttp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178415309483544576

   Nå, tror du också Sverige håller på att bli (eller kanske redan är, som TFS skriver) en diktatur?
   h ttp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178419795404922881

   Att hävda att Sverige inte är demokrati är detsamma som att hävda att vi är diktatur. “Denokratur” meningslöst begrepp.
   htt p://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178429514370650112

   Efter att i några timmar blivit utskälld av Tryckfrihetssällskapets vänner förstår jag varför deras opbildn inte är så framgångsrik
   htt p://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178472318098616320

   Problemet med deras opbild: 1. Ett svårbegripligt behov av att understryka att de är marginaliserade, att alla är emot dem.
   ht tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178475092437762052

   2. Föreställningen att upprepande av samma påstående 20 ggr innebär att man “debatterar”
   htt p://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178475259803078657

   3. En tendens att mycket snabbt övergå till personangrepp, av nåt skäl ofta med fokus på analsex
   h ttp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178475670161211392

   4. Ett genuint ointresse för motståndarens bevekelsegrunder, istället antagandet att “alla är som AFA”
   ht tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178478157333135360

   Markus Uvell hänvisar till följande för att “belägga” att Tryckfrihetssällskapet hävdar att Sverige är en diktatur:
   h t t p://www.tryckfrihet.com/darfor-behover-sverige-ett-tryckfrihetssallska p

   Hans argumentation hänger här på att man godtar en svart-vit världsbild där det endast finns två poler, sannolikt bestående av “perfekt demokrati” (t.ex. Sverige 😉 ) kontra “fullständig diktatur” (t.ex. Libyen under Khadaffi), samt att begreppet “demokratur” inte kan tillämpas (eftersom det är ett “meningslöst begrepp”) – vilket inte är den starkaste grund att stå på. Det är faktiskt lite svårbegripligt hur Markus Uvell utan argument kan avfärda “demokratur” som ett icke-begrepp.

   Att Markus Uvell och andra sedan associerar Tryckfrihetssällskapet med t.ex. kommentarer skrivna på Facebook är helt naturligt. Det är så en slipsten skall dras. Om Facebook-sidan inte funnes, hade han nöjt sig med kommentarer skickade till honom via e-post, twitter, etc. (“efter att i några timmar blivit utskälld av Tryckfrihetssällskapets vänner”). Och om dessa uteblivit hade han hänvisat till något annat, någon annanstans. Självklart.

   Det riktigt sorgliga är att Markus Uvell alls inte tillhör de allra oärligaste “debattörerna” i Sverige…

  Jonny

  Posted: 10 marts 2012 - 14:39 - Svar

  Roland P. Martinsson råkade ut för en s.k. Twitter-storm – initierad av bl.a. Andreas Ekström (journalist, Sydsvenskan – twitter.com/andreasekstrom) och Johannes Forssberg (ledarskribent, Expressen – twitter.com/johannesf).

  Som en god, feg liten svenne backade Roland P Martinsson inte bara ur, utan började själv yla med i kören. Karriären über alles!

  @motbilder Hon tar inte avstånd från dåliga saker, deltar i dåliga saker. Mer än så? Vet ej. Men det är illa nog.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178245458345476098

  @jakobssonj Har kollat upp Tryckfrihetssällsk. Har hoppat av. Utgick från att det var OK, eftersom Ingrid C är OK. Hade fel. Feel free to RT
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178197485947326464

  @CamillaRagfors Som sagt, TSF är en nyhet för mig. Bottnar man inte i medmänsklighet kommer det att märkas.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178173151044308993

  @CamillaRagfors Det går inte att vara en acceptabel förening och tillåta en sådan Facebookdiskussion. Dessutom: dansken helt rubbad.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178172654996566017

  @CamillaRagfors TFS disk. på Facebook står för allt jag är emot i fråga om islam och invandring. Dessutom åsikter som jag finner omoraliska.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178172453900652544

  @ahamrud Aldrig hört talas om TFS. Följer inte den delen av debatten. Är ointresserad: tomt på argument, förutsägbart, obehagligt.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178169894129504256

  @Sakine @johannesf @andreasekstrom Hennes förening står för motsatsen till det jag står för. Att Ingrid står för detta: obegripligt.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178164348634660864

  @johannesf @andreasekstrom Har kollat upp Tryckfrihetssällsk. Har hoppat av. Utgick från att det var OK, eftersom Ingrid C är OK. Hade fel.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178161438391668736

  @johannesf @andreasekstrom Är det så? Jag tackade ja till Ingrid, som är ok. Känner inte till TS. Vad är rasistiskt?
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178111283504234496

   Jonny

   Posted: 10 marts 2012 - 16:32 - Svar

   Jag älskar den här kommentaren:
   “Följer inte den delen av debatten. Är ointresserad: tomt på argument, förutsägbart, obehagligt.”

   Roland Poirier Martinsson kastar inte bara sten i glashus, utan jämnar det med marken med en stridsvagn.

Jonny

Posted: 10 marts 2012 - 16:27 - Svar

Pär Ström hoppar också av föreläsningen hos Tryckfrihetssällskapet:

Utan att veta särskilt mycket om Tryckfrihetssällskapet tackade jag ja till att föreläsa – jag kände ju till Ingrid från hennes föredömliga bloggande och skrivande för jämställdhet och pappors rätt till sina barn. Och jag brinner, som du kanske vet, för genus- och jämställdhetsfrågor och såg en chans att föra ut mitt budskap.

Nu har det kommit till min kännedom att Roland Poirier Martinsson hoppat av föreläsningen, efter att han gjort research. Det har fått mig att också läsa på om Tryckfrihetssällskapet, och vad jag fick fram får mig att också ställa in min föreläsning. Det förekommer främlingsfientliga värderingar som jag inte delar och inte vill förknippas med.

h t t p://genusnytt.wordpress.com/2012/03/10/jag-hoppar-av-forelasningen-hos -tryckfrihetssallskapet/

Ja, Pär, Roland Poirier Martinsson gjorde verkligen en grundlig “research”. Precis som du. 😉

Nordbo

Posted: 10 marts 2012 - 18:31 - Svar

Jaha, både Martinson och Ström drar sig ur. “Främlingsfientliga åsikter” är den värsta floskeln av dem alla. Alla kritiska åsikter mot Sveriges invandringspolitik kallas “främlingsfientliga” även om kritiken grundar sig på vetenskapliga fakta. Och det här mötet skulle ju överhuvudtaget inte handla om invandring …

Det är så här åsiktsmaffian har jobbat hela tiden i det här förljugna och löjliga landet (alltså det nya Sverige, inte det gamla). De demoniserar och isolerar folk som vågar sticka ut. Då kan man ha yttrandefrihet och demokratur. Folk vågar inte säga vad de tycker av rädsla för åsiktsmaffians trakasserier.

Nordbo

Posted: 10 marts 2012 - 18:39 - Svar

Usch vad ynkligt sagt: “Däremot deltar vi inte i arrangemang ordnade av rättshaveristiska rasistorganisationer.”

Nu förlorade jag helt respekten för Timbro.

h t tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178371817503858688

Jonny

Posted: 10 marts 2012 - 22:02 - Svar

Jag måste bara ännu en gång återge Markus Uvells imponerande argumentation. Detta är alltså Timbros VD!

“Yttrandefrihet är bra.” [ En till intet förpliktigande floskel, som dessutom genast förses med brasklapp. ]
“Men t ex är åsikten att Sverige håller på att bli [ “(eller kanske redan är, som TFS skriver)” ] en diktatur pga” att “media inte skriver om ‘muslimska invandrargäng'” “grotesk.”

Det groteska är snarast Markus Uvells oerhörda (och propagandamässiga) “förenkling” av vad som faktiskt står i den artikel som han hänvisar till**, samt hans därmed sammanhängande “kreativa” pseudo-citerande.
Först och främst står det ju faktiskt inte någonstans i artikeln att Sverige skulle vara en diktatur, utan det står: “Vårt land är farligt nära att övergå från demokrati till demokratur. Om vi inte redan har passerat gränsen…”.
Därefter definieras vad “demokratur” innebär, nämligen
“ett samhälle som på ytan innehåller allt det som en demokrati gör men i praktiken inte låter avvikande politiska grupper föra sin talan på lika villkor. Ett land där avvikare riskerar att bli av med jobbet för sina åsikters skull och även utsättas för våld av sina politiska motståndare – alltmedan staten ser mellan fingrarna.”

Detta kan knappast sägas vara en definition av en prototypisk diktatur, utan det rör sig om ett försök att definiera en, åtminstone på ytan, demokratisk statsbildning där totalitära tendenser (i Sverige i “godhetens” tjänst) gör sig gällande; där media censurerar obekväma fakta (väl att märka, inte endast vad gäller “invandringsproblematiken”) och där alla inte kan ge uttryck för sina åsikter utan att riskera någon form av repressalier. Diskussionen om “demokratur” begränsas alltså inte till att handla endast om att “media inte skriver om ‘muslimska invandrargäng'”, vilket Markus Uvell på ett intellektuellt ohederligt och pinsamt sätt gör gällande.

Att medvetet tillskriva andra en åsikt som icke har framförts är dock inget problem för Markus Uvell, eftersom
1) “att hävda att Sverige inte är [en] demokrati är detsamma som att hävda att vi är [en] diktatur”;
2) “‘De[m]okratur’ [är ett] meningslöst begrepp.”

Efter att ha läst Markus Uvells tunga argumentation är det svårt att förstå hur och varför Timbros opinionsbildning kan vara framgångsrik… 😉


**
“Skickar länken igen då: j.mp/AiiYDC” [ Tryckfrihetssällskapets programförklaring ]
h t tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178421939633799169

Tillägg:
Ett tag såg det ut som att Markus Uvell för tillfället hade tröttnat på sin “meditation” [h t t p://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178507581524938752]:
“Nä nu är det färdigbråkat med allehanda troll för ikväll – dags för ribs och bourbon!”
h t t p://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178538915215585280

Men, suget efter twitter och annat tjafs blev som väntat för starkt, vilket bl.a. resulterade i klassiskt glaskrossande:
“@Swedensfuture @sdkarlsson Nu debatterar du mot nåt jag inte sagt… Klart kultur spelar roll.”
h t tp://twitter.com/#!/markus_uvell/status/178562726904340480

Skål, Magnus!

Leave a Comment