8
mar
Seneste opdatering: 10/3-12 kl. 1815
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Mordet på den 23 årige jøde Ilan Halimi i 2006, var et af de mest modbydeligt sadistiske, racistiske mord Frankrig har oplevet i nyere tid. Halimi blev holdt fanget og blev torteret i tre uger, inden han blev slået ihjel.

80% of Halimis body had been burned with acid, as well as gasoline (possibly to destroy evidence of his captors’ DNA), to the point that he was difficult to recognize. He had severe contusions, blood blisters, and hematomas covering most of his body, to the point that he was more blue than flesh-colored, multiple broken bones, one ear and one big toe missing, and his testicles looked like “blackened oranges.

Hovedmanden blandt de tyve dømte er Youssouf Fofana, født i Paris af indvandrere fra Elfenbenskysten, poster nu antisemitiske videos, som hylder Al Qaeda fra fængslet.(fransk utekstet, der er flere her i alt 15 stykker. Update: You Tube har taget dem ned, men vi sparede ovenstående.) “I sine udtalelser, er Mr. Fofana helt lig med den person, der havde den triste privilegium at arbejde sammen med under retssagen,” siger familien Halimis advokat. “Det ryster mig endnu mere er, at dette kan udsendes af YouTube uden nogen kontrol, “sagde advokat Szpiner. “Forestil jer virkningen af disse videoer på familien Halimi,” tilføjer han. Politiet forstår ikke hvordan de er lavet, de har ikke fundet noget elektronik at lave dem med. Myndighederne vil undersøge om Fofanas udtalelser rækker til en anklage om opfordring til vold, og om You Tube har pådraget sig et strafansvar.

Youssouf Fofana, the leader of a gang known as the Barbarians is suspected of posting anti-Semitic videos online. Fofana was jailed in 2009 for torturing and killing a Jewish man in the Paris suburbs. “I am Fofana, Youssouf, a young Muslim who has flaws and who has made mistakes,” says the man on the videos posted on YouTube. The man insists he is a “war trophy” taken by New York zionists, le daily L’Est-Eclair reveals. Anti-Jewish killer posts videos from jail (Vidéos de Fofana: faut-il autoriser les détenus à utiliser Internet?, Vidéos de Fofana : la famille Halimi sous le choc.)

En saudisk våbenfabrik for en..moské?

Der er ikke noget nyt i, at Vesten sælger saudierne gode våben, der f.eks. kan beskytte oljen fra f.eks. iransk aggression, der er heller ikke noget nyt i, at saudierne kræver gengæld, ej heller i, at det “neutrale” Sverige deltager i forretningerne. Englænderne har blandt andet skulle lukke munden på dissidenter. Hvad kan de tænkes at bede Sveriges Riksdag om? Der er 17 større moskéer i Sverige, hvoraf to kun benævnes wahabbi. Dertil kan man lægge den nyeste stormoské i Gøteborg, hvis opførsel saudierne helt og holdent har betalt. De samlede saudiske interesser i svenske moskéer og friskoler kendes ikke, for Sverige interesserer sig i modsætning til Norge og nu også delvis Danmark, ikke for hvor pengene kommer fra, og svenske politikere er sig slet ikke bevidst, at de kan udgøre nogen trussel mod landet, selvom de røde lamper blinker med jævne mellemrum.

Det er let at forestille sig, at Lars Vilks vil blive tiet om muligt endnu grundigere ihjel, hvis han går hen og udløser endnu en større profetfornærmelse. Mellem ham og 4 saudiske milliarder står bare to Säpo-mænd. – Firmaet Grontmij, der skal opføre fabrikken, findes i mange lande og det har også mange kontorer i Danmark.- Det hed indtil 2004 Carl Bro Gruppen, og opførte DR Byen.Alla riksdagspartier visste om plan på vapenfabrik, Partierna informerade om vapenfabrikDOKUMENT: Läs den hemligstämplade promemorian (pdf), Per Bauhn: Det saudiska samarbetet stinker.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


hansL

Posted: 8 marts 2012 - 05:04 - Svar

Lyder som en spændende fyr, i Danmark havde han fået læreplads hos Meyer, og en hoved rolle i Paradis hotel. Og selvfølgelig skal fyren have kontanthjælp i fængslet, da man i de højere lag er enige om, at fængsel er i modstrid med mandens religion og ædle kultur.

  Jørgen Duus

  Posted: 8 marts 2012 - 17:16 - Svar

  Hej HansL.

  Hvorfor dog nøjes med kontanthjælp. Han ville naturlig vis få tilkendt førtidspension ligesom FisFis.

Malene

Posted: 8 marts 2012 - 10:08 - Svar

Nu skriver du “søn af indvandrere fra Elfenbenskysten”. Du synes ikke lige, du skal have med, at de også er indvandret til det kristne land Elfenbenskysten? Familien stammer angiveligt fra Burkino Faso og er muslimer. Elfenbenskysten har store, store problemer med muslimske indvandrere, og de har reelt afsat landets kristne præsident. Kom ind i kampen, skribent.

  steen

  Posted: 8 marts 2012 - 19:23 - Svar

  når jeg slår ham op, står der Côte d’Ivoire, men dertil kan d godt være kommet før. Der var også for nylig muslimsk-kristne myrderier, som pressen nedtonede. Se fra april: Elfenbenskysten – et afrikansk Kosovo?

  At han er muslim, hører man i al fald tydeligt

  PK

  Posted: 8 marts 2012 - 20:56 - Svar

  hvad er det med dig Steen??

  har du ikke check på afrikanske stammers bevægelser.
  Hvad bliver det næste?
  Malene, forventer du at steen rejser rundt eller læser om alt ?
  Nu har jeg læst snaphanen i mange år og fået megen viden. Om næsten mere end man kunne forlange.
  Så jeg har lyst til at spørge, hvor har du den hovne tone fra?

Bjovulf

Posted: 8 marts 2012 - 10:48 - Svar

Efter anklager om magtmisbrug
Socialdemokrater vrager omstridt beboerformand (Aslam)

http://www.bt.dk/politik/socialdemokrater-vrager-omstridt-beboerforman d ( via Urias tip )

Bestyrelsen i Socialdemokraternes kreds 3 ønsker ikke længere, at Muhammed Aslam repræsenterer partiet. Det sker efter anklager mod Aslam om magtmisbrug som beboerformand i Mjølnerparken.

Stolen vakler under Muhammed Aslam, som er omstridt S-politiker i København og formand for afdelingsbestyrelsen i boligkvarteret Mjølnerparken. Det skriver Berlingske.

Bestyrelsen i Socialdemokraternes 3. kreds, hvor Aslam er opstillet, besluttede tirsdag aften, at han ikke længere bør repræsentere partiet i Københavns Borgerrepræsentation.

http://www.b.dk/politiko/socialdemokrater-vrager-omstridt-beboerforman d

Robin Shadowes

Posted: 8 marts 2012 - 12:41 - Svar

Dags att damma av era gamla giljotiner och låta huvudena rulla eller vad säger du Sarkozy? För det är vad den Islamska Republiken Frankistan kommer göra och då blir det ditt huvud som är bland dom rullande istället.

  ytto

  Posted: 8 marts 2012 - 19:07 - Svar

  Sarcozys oppotunisme,hul tale,an accomplice,umulig å stole på.Vive Marine!

Emeritus

Posted: 8 marts 2012 - 17:17 - Svar

‘…Sverige interesserer sig i modsætning til Norge og nu også delvis Danmark, ikke for hvor pengene kommer fra…’
Ja, Verden er af lave. Men man må bukke sig efter, hvor pengene ligger. Det gør Sverige så på sin måde. Jeg erfarer for mit eget vedkommende, at danske politikere i høj grad også interesserer sig for, hvor pengene skal komme fra til gavn for deres store fremtidsprojekter. Regeringen vil til gengæld til lommerne. Selvklart ikke sine egne, men danskernes. Regeringen har nemlig tænkt sig utilsløret at spare store summer på Statens udgifter med en stribe gennemgribende reformer i år. Det har vækstpotentiale, får det går jo solidarisk ud over os alle – undtagen Mette Frederiksen, der ikke vil gamble politisk med sit barns fremtid, mens hun hjertens gerne vil indignere danskerne til at gøre alt det, hun ikke selv kunne drømme om. Derfor er hun villig til at tage de politiske tæsk for at sende også sit næste barn i privatskole fremfor at gøre det politisk korrekte: integrere barnet i en indvandrertung folkeskole, som hun selvfølgelig har generel tillid til, men alligevel ikke speciel tillid til.
Forringelserne gælder med andre ord alle os andre – også på børne- og ungeområdet, dog afgjort ikke den på andres vegne socialt indignerede Mette Frederiksen med samt hendes hendes familie, som er fritaget – i kraft af ‘lex M.F.’.

Regeringen som sådan vil kompensere for sine besparelser, som den åbenbart ikke har råd til, ved at sætte gang i væksten, så det hele ikke går helt i stå. Hvordan? Ja, den har ikke tænkt sig at ødsle selv, men forventer, at alle andre vil. Men det vil de ikke. Alle andre er mod forventning temmeligt usikre på fremtiden for tiden. Derfor skal vælgerne skal lokkes til at bruge flere penge. For de kan jo godt forbruge noget mere, så længe de ikke har bugt deres opsparinger, men har penge stående i banken. De politiske Lokkemadder er udelukkende fra Omvendtslev. Eksempel: De forgældede boligejerne viftes derfor om næsen med et særligt incitament til at gå ud og bruge penge, så de ingen penge har til alderdommen – eller de bliver tvunget af omstændighederne til at låne til forbrug.

Et af midlerne er det særlige Skræmmeskud, Grundskylden, som sættes op med en tocifret procentsats for rigtigt at sætte fut i tingene, samtidig med at huspriserne notorisk bliver ved at falde og falde. Altsammen logik for agerhøns og regnorme. Det er nok vækst, men megavækst i frygt for fremtiden. Renterne på boliglån er dog megabillige. Køb! Men hvem vil købe, når Staten signalerer, at den har i sinde at flå dem, der køber. ‘Dumme Dänen’.

Med venlig hilsen

Emeritus

Posted: 8 marts 2012 - 17:27 - Svar

‘…Sverige interesserer sig i modsætning til Norge og nu også delvis Danmark, ikke for hvor pengene kommer fra…’
Ja, Verden er af lave. Men man må bukke sig efter, hvor pengene ligger. Det gør Sverige så på sin måde. Jeg erfarer for mit eget vedkommende, at danske politikere i høj grad også interesserer sig for, hvor pengene skal komme fra til gavn for deres store fremtidsprojekter. Regeringen vil til gengæld til lommerne. Selvklart ikke sine egne, men danskernes. Regeringen har nemlig tænkt sig utilsløret at spare store summer på Statens udgifter med en stribe gennemgribende reformer i år. Det har vækstpotentiale, for det går jo solidarisk ud over os alle – undtagen Mette Frederiksen, der ikke vil gamble politisk med sit barns fremtid, mens hun hjertens gerne vil indignere danskerne til at gøre alt det, hun ikke selv kunne drømme om. Derfor er hun villig til at tage de politiske tæsk for at sende også sit næste barn i privatskole fremfor at gøre det politisk korrekte: integrere barnet i en indvandrertung folkeskole, som hun selvfølgelig har generel tillid til, men alligevel ikke speciel tillid til.
Forringelserne gælder med andre ord alle os andre – også på børne- og ungeområdet, dog afgjort ikke den på andres vegne socialt indignerede Mette Frederiksen med samt hendes familie, som er fritaget – i kraft af ‘lex M.F.’.

Regeringen som sådan vil kompensere for sine besparelser – besparelser, som den åbenbart ikke har råd til, derfor sætter den gang i væksten, så det hele ikke går helt i stå. Hvordan? Ja, den har sådan set ikke tænkt sig at ødsle selv, men forventer nok, at alle andre vil. Men det vil de ikke. Alle andre er mod forventning temmeligt usikre på fremtiden for tiden. Derfor skal vælgerne skal lokkes til at bruge flere penge. For de kan jo godt forbruge noget mere, så længe de ikke har bugt deres opsparinger, men har penge stående i banken. De politiske Lokkemadder er udelukkende fra Omvendtslev. Eksempel: De forgældede boligejere viftes derfor om næsen med et særligt incitament til at gå ud og bruge penge, så de ingen penge har til alderdommen – eller de bliver tvunget af omstændighederne til at låne til forbrug.

Et af midlerne er det særlige Skræmmeskud, Grundskylden, som sættes op med en tocifret procentsats for rigtigt at sætte fut i tingene, samtidig med at huspriserne notorisk bliver ved at falde og falde. Altsammen logik for agerhøns og regnorme. Det er nok vækst, men megavækst i frygt for fremtiden. Renterne på boliglån er dog megabillige. Køb! Men hvem vil købe, når Staten signalerer, at den har i sinde at flå dem, der køber. ‘Dumme Dänen’.

Med venlig hilsen

anonym

Posted: 9 marts 2012 - 06:17 - Svar

Til Steen:

En sublim og yderst subtil lille stave-/tastefejl? i opførsel, når det jo rettelig staves opførelse. Det er jo et de sjældne tilfælde, hvor det at stave noget forkert, eller at bruge et forkert ord/begreb, er det helt rigtige og passende, lige i denne specifikke sammenhæng.

anonym

Posted: 10 marts 2012 - 04:56 - Svar

Til Steen:

Jeg skylder dig en lille undskyldning, for det jeg skrev i går. For upförsel? på svensk er jo opførelse på dansk, i betydningen, at bygge. Mens opførsel på dansk, er beteende på svensk. Men det er jo også helt logisk, at oversætte ord- og bogstavret mellem dansk, norsk og svensk, da de i skriftsproget, jo er meget tæt forbundne. Så jeg må hellere se, at få fat i Politikens Svensk/Dansk ordbog næste gang jeg kommer i nærheden af en nogenlunde velassorteret boghandel.

Leave a Comment