10
mar
Seneste opdatering: 11/3-12 kl. 0905
19 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

8 Israelis hurt, 1 seriously as terrorists continue attacks after IAF strike kills PRC chief; Iron Dome intercepts 25 rockets; Palestinians: 12 killed, 20 injured in Gaza.Palestinians fire 92 rockets at southern Israel

DR-Ritzau: Israelske luftangreb dræber 12 i Gaza.

Bomb (er) i Gøteborg

En meget kraftig bombe sprang i det centrale Gøteborg natten til i går kl 4 i hvad der ligner en hævnopgørelse mod en restaturant blandt mafiosoer eller forsikringssvindel. Stort område af byen var spærret af hele fredagen: Polisen misstänker brott bakom explosion Kl. 2:34 i nat – natten til lørdag – hører i dusinvis af Gøteborgere endnu to store brag og sirener, men her kl 7:25 morgen er der ikke en lyd i svenske elektroniske medier, ikke på den lokale avis, ikke på den lokale radio. Hvad skete der i Gøteborg denne nat? Vi gengiver lidt fra berettelserne i nat på nettet. Kl. 02:37:

Lyssnade på musik med mina hörlurar och har på relativt högt när jag plötsligt hör en smäll från centrala Göteborg (riktning mot vasaplatsen från avenyn). Någon som hörde det? 02.34 stod klockan på!

Jag hörde det bra oxå ifrån Kungshöjd. Konstigt att det inte finns nån info alls, första smällen va ju för nästan en timma sedan.

Vad fan är detta för skit egentligen!? Jag bor vid hållplatsen, och det small så in i helvete. Fick ducka så rädd jag blev. Tjejen är livrädd. Kan fan inte heller somna efter detta. Det finns inget “target” här i området så det är väl bara en tidsfråga innan någon lyckas ha ihjäl människor med allt bombande.

Japp, två smällar till har det varit, hörde också de båda knallarna tydligt i natt, bor vid heden och lät som de kom norrifrån

Bor borta vid Sahlgrenska och även jag hörde en jävla smäll! Jag hör sirener nu. Bor i vasa åt hagahållet. Rätt mycket sirener.

Israel-Iran: Temperaturen stiger

Et par læsværdige artikler fra i dag: Michael Ledeen: It’s the War, Stupid, Not the Nukes hvor Ledeen skriver at Iran muligvis allerede har foretaget en prøvesprængning, og iøvrigt hæfter sig ved styrets 30 år lange terrorvirksomhed. Man tænker: Hvorfor ikke benytte denne lejlighed, til at befri iranerne og alle os andre for deres plageånder? – og ANNE BAYEFSKY Obama Seeks to Delegitimize Israeli Concerns over Iran. Her Daniel Pipes hos Michael Coren:


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


hansL

Posted: 10 marts 2012 - 07:39 - Svar

Jamen, hvad er der sker i Sverige, sagerne bliver mere og mere groteske.. Man kan jo snart forestille sig hvis krigen bryder ud i det sydlige Sverige, så er der ingen der for noget af vide i resten af Sverige.

  Jernhesten

  Posted: 10 marts 2012 - 10:21 - Svar

  Jo, de skal nok få det at vide – det bliver bare af andre kanaler!

   steen

   Posted: 10 marts 2012 - 11:01 - Svar

   holder øje, men ser ikke andet end at flere og flere har hørt det samme i nat

Frank P

Posted: 10 marts 2012 - 11:53 - Svar

Til gengæld kan svenskerne høre og læse om:

Polisman utreds för hets mot folkgrupp

Den kører overalt og hele tiden… det er vigtigt

  steen

  Posted: 10 marts 2012 - 11:57 - Svar

  nogen der kan finde, hvad han/hun rent faktisk har skrevet ?

Hr. Snusk

Posted: 10 marts 2012 - 12:18 - Svar

Der er faktisk blevet skrevet om eksplosionen her:
http://www.goteborgdaily.se/news/strong-explosion-at-gamle-port

Man kan også læse denne ikke-relaterede historie:
http://www.goteborgdaily.se/news/man-stabbed-to-death
“The police declined to release more details about the case…”
Vi må endelig ikke vide for meget.

Prudentius

Posted: 10 marts 2012 - 12:59 - Svar

Apropos Israel.

Jeg har siden jeg var en lille dreng set nyheder om “Israel-Palæstina konflikten” på de to licensfinancierede kanaler og som alle andre hørt om den ene kuldsejlede fredsplan efter den anden i de forgangne årtier.

Aldrig blev islams forpligtende kald til hellig krig nævnt med bare et ord!

Denne islamiske doktrin der tydeligvis udgør kernen i de vedvarende stridigheder, kom først op til overfladen efter 9/11, da dens eksistens ikke kunne skjules længere. Og selv herefter forbliver dens afgørende betydning helst ignoreret af msm.

Det er da, i bedste fald, en underlødighed af enorme proportioner.

  Hilmar

  Posted: 11 marts 2012 - 21:57 - Svar

  Hvad med de israelske højrepartier, såsom shas der offentligt proklamerer ønsket om at alle palæstinensere rammes af pest?

  Eller deres ambitioner om at alt land mellem Middelhavet og Eufrat skal tilhøre “Stor-israel”?

  Er det aspekter af konflikten du har hørt om for nylig i tv-avisen?

  Der er ekstremister på begge sider, også i Israel. Flere af dem har faktisk ministerposter i Netanyahus regering.

Santor

Posted: 10 marts 2012 - 15:44 - Svar

Ang : Bomb (er) i Gøteborg

Man burde vel ikke længere byde Svenskerne velkommen til virkeligheden ?

Alligevel, Velkommen til virkeligheden Sverige.

falkeøje

Posted: 10 marts 2012 - 16:27 - Svar

Israel bør bombe igen med en sodavandsflaske fyldt med muteret fugleinfluenzavirus.
Så har de udryddet hele Gasaz muslimske befolkning, men de gør klogt i at vaccinere
deres egne, for den virus kan udrydde et helt kontinent.

falkeøje

  Hilmar

  Posted: 11 marts 2012 - 22:14 - Svar

  Det er kommentarer som din, “falkeøje”, der understreger hvor overfladisk og ensidig en læserskare snaphanen har.

  Israel er altid uskyldig, ligegyldigt hvor mange bomber og hvidt fosfor de smider i hovederne på civile kvinder og børn.

  Man har lagt sig fast på at Islam er evigt slem, og Israel evigt ejegod. Og så rykker man sig ellers ikke ud af
  stedet.

  Jeg håber virkelig du mente bemærkningen med den muterede fugleinfluenza ironisk.

  Hvis ikke, så undrer det mig, at den ikke er blevet kritiseret af administrator eller fjernet som den direkte opfordring til vold og, ret beset, folkemord som den jo er.

Ole Burde

Posted: 10 marts 2012 - 18:30 - Svar

Civilbefolkningen i det sydlige Israel har efterhånden vendet sig til de periodiske raketangreb . Op og ned , lissom vejret , nogen gange regner det og nogen gange gør det ikke . Stemningen har forandret sig meget siden “sidste omgang” , ikke flere hysteriske anklager mod regeringen for ikke at gøre noget ved det . Foer eller siden bliver regeringen nødt til at beslute sig til hvordan den vil angribe problemet Gaza , men foreløbibg stoler folk på at regeringen bag ved kulisserne arbejder med at blive grundigt og effektivt forberedt til “næste omgang” . Måske vil det være nødvendigt at udskyde en specifik Gaza-opration i lang tid , indtil den muligvis vil blive udført som et træk i et langt større skakspil . I mellemtiden er det en virkelig god øvelse for de unge soldater som sidder ved skærmene hos Iron Dome systemet . Heldigvis er systemet alt for dyrt til at kunne være en permenent løsning…

Hans Und

Posted: 10 marts 2012 - 18:44 - Svar

Og her kan vi så for gang nummer 1.000.000 se hvordan 1 “militant” + 11 andre leveres som, at de 11 er tilfældige civile. Man må formode, at når livvagter, chauffører og andet er trukket fra så er der måske 1 – 2 civile iblandt.

Frank P

Posted: 11 marts 2012 - 13:58 - Svar

Helt usandsynligt skingert toneleje i Sverige. Forfærdelig shaming-artikel af SD: http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1614279/Polisen-SD-har-inte-kol l-pa-laget.html

SD får skylden for alt.

“Sverigedemokraterna är rasister. De har inte blivit mer demokratiska för att de sitter i riksdagen och vi vill inte ha dom på Malmös gator, sa hon.”

Malmøs politi benægter igen at udviklingen i Malmø har noget med den voldsomme indvandring at gøre: “Vi har ju nästan inga dömda. Det enda vi kan säga är att det finns ett antal häktade med olika bakgrund, säger polisinspektör Lars Mahler, som bevakar demonstrationen på Stortorget. ”

Nærmest jublende proklameres det at der jo ikke er nogen dømte, så SD lyver jo og straks snakker han om politimanden om en svensk morder: “ Inte mycket. En av de häktade är ju till exempel den så kallade serieskytten. Och hans bakgrund är ju känd via media.”

SVERIGE ER FUCKING SINDSYGT

Alt imens en lille runde i lokale tidninger vidner om forfærdelige overfald, voldtægter, drab og drabsforsøg, bomber…

http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1614262/Polis-overfolls-pa-Slag thuset.html
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1614272/Svart-skadad-man-hittad -i-park.html
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1614140/Fonster-krossades-av-ex plosion.html

http://www.unt.se/uppsala/polis-soker-tredje-garningsman-1691770.aspx
http://www.unt.se/uppsala/man-ranades-av-fyra-personer-1691684.aspx
http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/25-aring-misshandlades-av-gang-utanfor -mack%283185470%29.gm

Johansen

Posted: 11 marts 2012 - 17:13 - Svar

Over 130 terrorraketter er affyret af islamisterne i Gaza mod civile israelere i en stor radius rundt om Gaza det seneste halvandet døgn.
1.000.000 israelere bor i området indenfor raketternes rækkevidde.

http://honestreporting.com/israel-under-fire-missile-barrage-hits-sout h/

Helt i DRs ånd melder den røde støjsender ikke noget om islamisternes omfattende terrorbeskydning mod civile israelere.
Skønt, at Israel fik ram på nok en muslimsk terrorleder i fredags.

  Frank P

  Posted: 11 marts 2012 - 17:39 - Svar

  Den står jo i den store mediehåndbog:

  1. Ignorér al terror mod Israel
  2. Rapportér alle forsvarsgreb mod det opdigtede folk
  3. Blæs det op i særlig grad når kvinder eller børn dør

Arvid Falk

Posted: 12 marts 2012 - 13:21 - Svar

“What exactly is a ‘targeted killing’? A relatively new addition to the lexicon of international security, it has no precise definition in international law and did not come into popular usage until used by Israel in 2000. It has wrongly been equated with the terms ‘ extra-judicial execution’ or ‘assassination’, both of which are, by definition, illegal, whereas targeted killings can, in extraordinary circumstances, be legal. According to the report of the Special Rapporteur to the UNHRC on targeted killings, a targeted killing is:

…the intentional, premeditated and deliberate use of lethal force, by States or their agents acting under colour of law, or by an organized armed group in armed conflict, against a specific individual who is not in the physical custody of the perpetrator.’

Föga förvånande, så föredrar Israel att tala om en “targeted killing” medan talesmännen för Gazas administration talar om en “extra-judicial execution” eller en “assassination”. Det senare är alltså per definition olagligt medan “targeted killing” tydligen kan vara legalt under extrema omständigheter.

“Trying to ascertain which body of law is applicable to any given targeted killing is very difficult. ..in extraordinary circumstances targeted killing can be legal. This would usually hold during an international or non-international armed conflict, in an instance in which one was faced with a kill-or-be-killed type situation or in a situation of self-defence in which the threat from the target is known to be imminent.”

Någon allmän diskussion betr. vad som utgör “extraordinary circumstances” eller ett “imminent threat” förs ej.

Ej heller ställs frågan, om 92 raketer är ett proportionellt svar på en targeted killing, som dräper den, som Israel avsåg att dräpa (Zohair al-Qaisi, der var generalsekretær for Popular Resistance Commitees) plus ff.a. hans entourage. Proportionalitet är annars något, som vänstern verkligen brukar vilja fokusera på…

Ole Burde

Posted: 12 marts 2012 - 17:01 - Svar

Arvid Falck
““What exactly is a ‘targeted killing’? A relatively new addition to the lexicon of international security, it has no precise definition in international law ..”
Det er ellers ikke så svært at forstå , en “targeted killing” er når man gør sit bedtste for at ramme så få civile som muligt , uden at lade dette hensyn forhindre operationens sucses . Hvis DET ikke er lovligt , så er det loven som er ulovlig.

  Arvid Falk

  Posted: 12 marts 2012 - 17:23 - Svar

  Tack för svar, Ola Burde.

  Jag har inte några egna, bestämda synpunkter i denna fråga, utan ville peka på 1. avsaknaden av någon diskussion, om vad en stat (legalt) kan göra utanför sitt eget territorium och utan någon formell krigsförklaring och 2. avsaknaden av några ifrågasättanden av, om 92 raketer är ett proportionerligt svar.

Leave a Comment