13
mar
Seneste opdatering: 14/3-12 kl. 0600
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Når jeg ud af øjenkrigen betragter Sarkozys manøvrer for ikke at tabe det kommende valg – “der er for mange udlændinge i Frankrig,” “vi kan komme til at forlade Schengen,” – tænker jeg på en samtale jeg havde i oktober 2007 på en belgisk bar med den amerikansk-franske journalist Nidra Poller. Det var få måneder efter Sarkozy først var blevet valgt, det var stadig under indflydelse af de voldsomme Les émeutes des banlieues de 2005, og endnu i uvidenhed om den opstand der skulle udgå fra Clichy-sous-Bois kun en måned senere. Poller var ret optimistisk, Sarkozy ville få Frankrigs indvandringsproblemer under kontrol. Men alt skulle vise sig at fortsætte som hidtil. Europas immigrantproblemer er muligvis blevet uløselige, men de er endnu ikke nok til at top politikerne tager dem alvorligt mellem valgene. Som Jean Raspail siger i dette 2011-interview (tekstet på engelsk):

“Det er meget godt, hvad Michel Rocard siger i dette tv-klip om at begrænse indvandringen, men alle politikere har sagt det samme, Giscard, Mitterand, Chirac, og absolut intet har ændret sig. Det er valgflæsk, og imellem denne tale og i dag [2011] er strømmen af indvandrere eksploderet.”

Marine le Pen opnåede idag de 500 underskrifter, så hun kan stille op i præsidentvalget.

Salafist brænder shia-moské ned i Bryssel “som hævn for Syrien”

A mosque in Brussels was firebombed Monday night, leaving its imam dead and a second man injured. Police have said they arrested one man at the scene following the attack on the Rida Shiite mosque.The Rida Shiite mosque, one of the largest in the Belgian capital, was almost completely destroyed in the fire, which is believed to have been caused by a Molotov cocktail. Imam killed in arson attack on Brussels mosque, Police say mosque near Brussels set on fire, imam dies.

Danske og engelsksprogede medier udelader væsentlige oplysninger, som svensk TT selvfølgelig også gør. EXPO vender ansigtet den anden vej mod en helt anden moske i Charleroi i Vallonien, der er tegnet over med grafitti. (Finske nyheder på svensk har den rigtige baggrund.). Belgiske medier har selvsagt historien:

En mand angreb moskéen bevæbnet med økse og benzin “som hævn for Syrien.” Efter at have antændt den, gik han tilbage på gaden og råbte salafist-slagord om konflikten i Syrien. Forbipasserende og troende holdt ham imidlertid tilbage, indtil det lokale politi kom og anholdt ham. Manden er marokkaner og opholder sig illegalt i Belgien. “Salafist stormde moskee binnen met bijl en benzine”, ‘EXTREME SALAFIST ACHTER AANSLAG MOSKEE’, Dodelijke aanslag op moskee in Anderlecht vergelding voor Syrië.

“Tyrkiet – landet i midten”
Af Nicolai Sennels

Ingen udover kultursuicidale EUs skrivebordsdiktatorer og Tyrkiet selv ønsker, at 80 mio. muslimske tyrkere skal ind i EU. Altinget kunne forleden oplyse i artiklen Massivt nej til Tyrkiet i EU, at “70,5 procent af danskerne svarer nej til, at Danmark skal bruge EU-formandskabet til at ‘fremme forhandlingerne med Tyrkiet med det formål at gøre Tyrkiet til EU-medlem’. Kun 16,7 svarer ja.” Men tyrkerne giver ikke op, for islamiseringen af Eurabia lader ikke vente på sig, og Tyrkiet er den nødvendige rambuk. Tyrkernes invitation til konferencen “Tyrkiet – landet i midten” – pyntet med EU-stjerner……Atlantsammenslutningens propagandafolder.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Morten - - -

Posted: 13 marts 2012 - 09:56 - Svar

Tyrkiet – broen til den muslimske verden.

70,5 % af danskerne vil ikke have Den Tyrkiske Bro … Det tal er tæt på det normale i forbindelse med modstanden mod broer. Storebæltsbroen, Øresundsbroen, og senest den planlagte Sigøjnerbroen, der skal forbinde Danmark med Østeuropa.

Men som politikerne siger: “Når først I har vænnet jer til broen, vil I jo ikke af med den igen”. Ganske ligesom med heroin, ikke sandt. Så derfor behøver politikerne ikke at lytte til vores indvendinger i den slags sager.

Arne Melchior, der om nogen er kendt som brobygger i enhver henseende, sagde da også engang, at politikere måtte betragtes som typisk mere visionære og fremsynede mennesker end folk flest, og derfor er det tillige i høj grad en politikers opgave netop ikke at lytte til befolkningen. Det er en holdning, der rent faktisk har resulteret i, at Arne Melchior er en af de mest succesfulde politikere, der nogensinde har siddet i Folketinget. Han har efterladt sig store monumenter, og vores nutid er stort set et produkt af Arne Melchiors visioner. – Og det er til vort eget bedste, selv når vor kort- og snævertsynethed hindrer os i at se det.

– – –

  steen

  Posted: 13 marts 2012 - 11:20 - Svar

  hvis politikerne i stedet for visioner, ville nøjes med at være lidt mere vidende, ville jeg være tilfreds. Tyrkiet er ikke bare 74 mio temmelig fattige, uudannede tyrkere i Tyrkiet. Diasporaen over ehel verden er på mange millioner, der typisk har bevaret tyrkisk statsborgerskab, f.eks i Kazakhstan, Azerbaijan, Kirgizstan, Uzbekistan. De millioner vil blive fulde EU borgere.

  http://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_diaspora

  Morten - - -

  Posted: 13 marts 2012 - 16:22 - Svar

  Ja, jeg ved godt, at antallet af etniske tyrkere i verden er enormt. Endelig er udsigten til, at man nu kan presse sine mindretal til at rejse ud sikkert heller ikke ringe. Kurdere kan nu opfordres indstændigt til at slutte sig til kolonierne her.

  Til broerne: Det bør vel bemærkes, at lige akkurat Sigøjnerbroen (i politiker-jargon kaldet “Fehmern-forbindelsen”) er Arne Melchior rent faktisk modstander af. Og han argumenterer – ret skal være ret – helt godt for at droppe braset:

  http://www.b.dk/kommentarer/drop-femernforbindelsen

  – – –

   Morten - - -

   Posted: 13 marts 2012 - 16:29 - Svar

   “Heller ikke en ringe fristelse”, skulle der have stået.

   – – –

   Bjovulf

   Posted: 13 marts 2012 - 17:07 - Svar

   Haha @ “Sigøjnerbroen” 😀

   Her gik jeg rundt og troede, at det folkelige navn for Fehmern-forbindelsen
   var “Der Untergang” – der kan man bare se.

    Morten - - -

    Posted: 13 marts 2012 - 20:37 -

    @ Bjovulf

    Så vidt jeg ved, har man definitivt opgivet en tunnel – men ellers ville udtrykket have været yderst passende.

    Broen vil tiltrække østeuropæere. Om det er det, der er formålet kan vi ikke vide. For vi kan ikke vide, hvorfor politikerne vil have broen. Det eneste, jeg mindes at have hørt en storsmilende politiker sige er, at så kan folk også komme hurtigere ned sydpå, når de skal på ferie, men om det virkelig primært er meningen, at den skal tjene som en service til de, der kører i egen bil til Spanien kan man som sagt naturligvis ikke komme efter. – Under alle omstændigheder er det jo sandt, som Melchior påpeger, at af alle danskere, er det kun sjællænderne, der for alvor kan bruge broen til noget. Som helst.

    Og ellers svenskere, tyskere, og østeuropæere. Og det bliver dyrt på alle måder. For hæver man bropengene m. h. p. at dække omkostningerne til slitage og langsommere trafikafvikling – giver man færgerne let spil i konkurrencen. Undtagen i forhold til dem, for hvem færger udgør en, psykologisk, barierre. Såsom østeuropæere og sigøjnere.

    Men altså … broen er vel dybest set kulturpolitisk ?

    – – –

    Bjovulf

    Posted: 14 marts 2012 - 00:34 -

    Nå, jeg troede ellers, det var tunnelløsningen, man havde besluttet sig til at gå efter?
    Det var bla. derfor, Politiken havde en konkurrence sidste år, hvor “Der Untergang” NATURLIGVIS
    vandt stort, og så skulle vi sjovt nok lige pludselig ikke høre mere om den i Politiken 😀
    En typisk dansk trodsreaktion / plat humor – gad vide om de autoritetstro svenskere ville have gjort det samme? 😉 Det var nok snarere blevet til “Fridsförbindelsen”, “Gotiska Broderbron”
    eller “Inklusionstunnellen”.

    Tja, hvem ved, hvad meningen er? – tyskerne og svenskerne vil vel næsten have mere
    gavn af den end vi. Men de kommer jo så også til at betale den, kan man sige Så vidt jeg ved,
    så har Sverige været meget fremme i skoen med at presse på for at få den på plads til ære for
    den svenske storindustri, som nu desværre snart er en saga blot. Det vidste man så bare ikke
    på det tidspunkt, men den kraftigt ændrede virkelighed får dem altså ikke til at stoppe op og
    tænke om.
    Tyskerne har vist nærmest været ligeglade, men sagde så langt om længe OK, da danskerne tilbød at financiere hele forbindelsen i første omgang, bortset fra lidt tysk motorvej og nogle tyske landanlæg ( vist nok ).

    Morten - - -

    Posted: 14 marts 2012 - 08:01 -

    @ Bjovulf

    Jeg kan ikke følge med 🙂 Det ser rent faktisk ud til, at en tunnel atter er på tapetet … “Højst sandsynligt” bliver det en tunnel, skriver Fehmern A/S. Så “Der Untergang” holder i den grad vand(!)

    Dilemmaet er og forbliver, at det kan blive svært alene at leve af bompengene (hvis det er en delvis afløser for Øresundstolden, man ønsker sig) fordi de kræver en øget – og kostbar – trafik igennem hovedstadsområdet og Sjælland, idet den sjællandske trafik i den retning, næppe vil kunne finansiere en tunnel. Hvis bompengene bliver for høje, på grund af for ringe trafik, kan færgerne konkurrere med den (lastbilchaufførerne kan nemlig raste undervejs). Og hvis det lykkes at tiltrække stor svensk og tysk trafik, vil bompengene kun kunne finasiere Undergangen, men ikke slitagen på vejnettet og den forlængede transporttid på bl. a. hovedstadens vigtigste færdselsårer.

    Og så er vi ikke begyndt at tale om de ikke-kun-økonomiske gener ved den evt. øgede trafik endnu. Og vi kommer aldrig til at diskutere den ulempe, at broen med sikkerhed vil lede østeuropæere denne vej – i hvertfald offentligt.

    – – –

Prudentius

Posted: 13 marts 2012 - 10:53 - Svar

Multikulturen kan næppe længere afvikles i flere af de europæiske stater, men er er simpelthen igang med at koste staterne livet.

Der er vel heller ikke rigtig nogen der gider forsvare den multikulturelle stat i sidste ende, for ligemeget hvilken gruppe du tilhører kan du være sikker på at den multikulturelle stat betyder problemer for dig og dine. Om end den selvfølgelig først og fremmest er et kæmpe minus for de indfødte befolkninger.

Netop de indfødte europæiske befolkninger bør nok efterhånden forstå at deres gamle nationalstater ikke findes længere, men er afløst af den universelle stat, der ikke er loyal over dem som grupper, men overfor pakken af menneskerettigheder og en række utopiske idealer.

Det er noget af en kamel at sluge, fordi tilliden til staten er opbygget med stor succes over mange generationer.

Og det paradoksale er at multikuturalisterne er fuldstændige afhængige af denne tillid for at kunne fortsætte deres vilde rejse ned i afgrunden. Når de således udbeder sig “rummelighed” og “tolerance”, (med andre ord mere tid og flere penge til at fortsætte lidt endnu) er det alene til deres egen indfødte gruppe, som de ved er de eneste der betragter staten som deres egen, de henvender sig.

  steen

  Posted: 13 marts 2012 - 11:07 - Svar

  Det lader engelske myndigheder til at have forstået:

  Gainsborough man jailed one year over anti-Islam images in his flat window

  A GAINSBOROUGH man who plastered his front window with vile anti-Islamic hate literature has been jailed for a year.

  En så voldsom en straf for islam-fornærmelse, burde næsten kræve dokumentation, så man ved hvad man har at rette sig efter. Den har jeg ikke kunnet finde. Sæt en i fængsel, skræm resten.

  JensH

  Posted: 13 marts 2012 - 11:44 - Svar

  Ja, det er vel kun i de vestlige samfund du kan få dig en vellønnet karriere på at advokere for at det selvsamme vestlige samfund bør afskaffes og erstattes med et ‘multikulturelt samfund’.

  Morten - - -

  Posted: 13 marts 2012 - 20:46 - Svar

  @ Prudentius

  Dér ramte du plet! Den udlægning vækker genkendelse hos enhver – det er sådan, det er. Det er lige den slags genkendelige beskrivelser, der er brug for.

  – – –

Søren Kyster Hvelplund

Posted: 13 marts 2012 - 11:06 - Svar

Bare lige for at gøre tingene helt klart, så er det Atlantsammenslutningen der arrangerer konferencen og har udgivet publikationen. De indgår begge i et projekt, hvor vi ønsker at skabe fokus på Tyrkiet. Hvis du, Nicolai Sennels, havde læst plakaten og publikationen, ville du sikkert også opdage, at begge dele ligger op debat om de udfordringer Tyrkiet står overfor, både internt og eksternt, og i den debat kommer vi ikke uden om et muligt EU medlemskab.

Du (og resten af snaphanens læsere) er velkomne til at deltage i arrangementet den 22. marts. Husk blot at tilmelding er nødvendig og kan foregå på atlant@atlant.dk eller på telefon 39271944.

  JensH

  Posted: 13 marts 2012 - 11:51 - Svar

  Undskyld mig, Søren Kyster Hvelplund, men du skriver at de i skal debatere de “udfordringer Tyrkiet står overfor, både internt og eksternt, og i den debat kommer vi ikke uden om et muligt EU medlemskab”. Du må have mig meget undskyldt, men uanset hvilke ‘udfordringer’ Tyrkiet eventuelt må stå overfor, så vil jeg stadig være lodret modstander af deres EU-medlemskab. Hvad kommer Tykiets problemer os Danskere/Europæere ved?? Dem må de da virkelig selv ligge og rode med. Ligesom Arabernes borgerkrige i Libyen og Syrien heller ikke kommer os ved, og vi derfor skal blande os udenom. Der findes rigeligt med problemer internt i de Europæiske lande som vore politkere bør beskæftige sig med.

   Maria Due

   Posted: 13 marts 2012 - 14:20 - Svar

   Hvor er jeg dog enig med dig.

   Og så en lille lækkerbisken, værsgo’ og spis, og der er homovielser som dagens dessert.

   http://jp.dk/indland/indland_politik/article2721698.ece

   http://jp.dk/opinion/ordeterdit/article2721601.ece

    JensH

    Posted: 13 marts 2012 - 15:05 -

    Hvorfor kun homo-vielser i Folkekirken?? Hvad med alle de andre trossamfund i Danmark?? Eller har dette i virkeligheden intet at gøre med Radikal tolerance overfor minoritetsgrupper. Er det virkeligheden endnu et angreb på en af de institutioner, som kunne give Danskerne en fornemmelse af at være en nation med egen historie og kultur?? Lidt ligesom deres infantile angreb på kongehuset?? Vi ved jo fra en tidligere Radikal kulturminister, at det at køre forbi et kolonihave-kvarter med alle dets vajende Dannebrogsflag giver dem kvalme.

    Maria Due

    Posted: 13 marts 2012 - 16:10 -

    Ja, det må du nok sige! Jeg har brugt lidt tid på den debat på JP, for det er mig i den grad imod at se, hvordan regeringen tromler hen over Folkekirken, der på sin side optræder skvattet og holdningløs udadtil. Inadtil er det nok anderledes.

    Folk himler op om demokrati, skønt et flertal i et folkestyre dog ikke burde misbruge situationen som for nærværende. Men Helle Thorning behøver nogle vindersager, og her er det nemt at feje modstanden til side, fordi biskopperne ikke kan blive enige. De kvindelige biskopper er i hvert fald imod men ønsker åbenbart ikke at gå i åben konflikt med dukkebarnet Sareen.

  T. Snorrason

  Posted: 13 marts 2012 - 20:37 - Svar

  Søren Kyster Hvelplund,
  NATO er en forsvarsalliance, hvor Tyrkiet er medlem.
  Hvorfor arbejder NATO for evt. tyrkisk medlemskab af EU?
  Europa bestemmer om de vil have Tyrkiet som medlem, NATO har intet med den sag at gøre og skal ikke beskæftige sig med europæisk indenrigspolitik.
  Hvad Fogh Rasmussen mener om den sag, er totalt ligegyldig og har i øvrigt min fulde foragt generelt.
  En gang troede og stemte jeg på ham, var endog medlem af Venstre af samme årsag.

Tim Pallis

Posted: 13 marts 2012 - 14:19 - Svar

Tyrkiet blev medlem af Atlantpagten under den kolde krig, fordi det var et bolværk mod Soviet. Det er ikke relevant mere. Vesten troede også, at Tyrkiet var en bro til det muslimske Mellemøsten, men Tyrkiet idag er ikke det kemalistiske Tyrkiet, som vi kendte tidligere. I dag er Tyrkiet et stærkt islamisk land. Erdogans kendte ord er faretruende for Europa: “Moskéerne er vores kaserner, minareterne er vores spyd/harpun, kuplerne er vores skjold, troende muslimer er vores soldater… koranen er vore grundlov, tørklæde er vores fane…”. Husk det Søren Kyster Hvelplund. Tyrkiet er ikke længere venner med Israel, de har fundet deres nye venner i den arabiske verden, som ser op til dem. De er nu rollemodeller for den arabiske revolution, som også snart bemægtiger sig Syrien. Det er Det muslimske Broderskab, Salafisterne og Wahabitternes forår. Tyrkiske tilflyttere til Europa bliver aldrig europæere, de vil for alt i verden bevare deres tyrkiske identitet, kultur og tro, således som de hidtil har fået lov til af vore multikulturalister. Hvis Tyrkiet kommer ind i EU bliver det en pind til vor civilisations ligkiste. Vi er allerede godt på vej til at afskaffe vor sammenhængskraft. Vestens himmelråbende naivitet og uvidenhed er utilgivelig. Det projekt og den debat som denne konference lægger op til skjuler Tyrkiets internationale interesse i at islamisere Europa. Det vil med andre ord sige at tvære demokratiets næse ud i sharia islam.

bowlaren

Posted: 13 marts 2012 - 15:05 - Svar

SOS Danmark. Svenska regeringen forsätter pumpa in flyktingbarn och invandrare i Sverige. Trots att vi har den högsta arbetslöshet vi har haft. Vi ska försörja dessa flyktingbarn och invandrare med bidrag, som vi skattebetalare får betala. Sverige är snart slut, det är bara en tidsfråga.

  Morten - - -

  Posted: 13 marts 2012 - 21:13 - Svar

  Forslag: Stem nogle andre til regeringsmagten.

  – – –

Bjovulf

Posted: 13 marts 2012 - 15:32 - Svar

Kan denne seneste lægevidenskabelige landvinding måske bruges til at stoppe bandekrigen? 😉

http://jp.dk/nyviden/article2720512.ece

Bacon-tampon stopper næseblod
Af NIELS EBDRUP, Videnskab.dk

Offentliggjort 12.03.12 kl. 17:16

Bacon har en opsigtsvækkende evne til at standse blødninger, viser ny forskning.

Bacon var redningen
Lægen skar nogle aflange bacontern. Han bad den fireårige om at lægge hovedet tilbage, og det lækre kød blev proppet op i de små næsebor. Det var et mirakel: Allerede efter 48 timer var blødningerne så godt som forsvundet.

»En af mine kolleger kunne fra sin tid i militæret huske, at de dér brugte svinekød til at standse næseblod. Så vi kontaktede en læge i blodsygdomme, der før havde anvendt den teknik.«

[ Mon ikke bare tanken om eventuelt at blive lappet sammen med bacontern i tilfælde af skyderi skulle kunne få selv
den mest forhærdede muslimske “kulturberiger” / gangsta fra ghettoen til at tænke sig om en ekstra gang? 😀 ]

Skåning

Posted: 13 marts 2012 - 20:17 - Svar

Jag är en aning besviken på Douglas Murray som annars brukar vara vältalig och sansad. Här visar han verkligen sin fån-liberala sida då han tror att man kan ha hur mycket invandrare som helst om man bara gör sig av med den mångkulturella statsideologin. Det är natrurligtvis dumheter. De två frågorna hänger ihop. Staten kan propagera hur mycket nationell kultur som helst. Med en massinvandring kommer det ändå att välla in människor som verkligen inte vill bli en del av värdsamhället och blir de tillräckligt många så är det kört i alla fall.

Sedan är jag trött på all den pajkastning “högerut” som vissa islamkritiker envisas med att ägna sig åt. Jag ska erkänna att jag inte superinsatt i Front Nationals politik, men enligt vad jag har sett så verkar Marine Le Pen seriös medan Zarkozy är en desperat populistisk pajas som aldrig kommer att göra allvar av det han säger.

Ole Burde

Posted: 13 marts 2012 - 20:58 - Svar

Marine Le Penn har det helt specielle problem at hun på en gang er nødt til at gære helt klart op med fortidens højreideologi og på samme tid er nødt til at blive set som den der viderefører sin fars livsværk . En måde at komme videre på var måske at lægge sig tættere op mod Gert Wilders ideologiske linje , hvilket betyder et klart brud med den klassiske antisemitisme .

Skåning

Posted: 13 marts 2012 - 21:54 - Svar

Jean-Marie Le Pen uppfattade jag som en klassisk fransk kolonialist, med rötter i 60-talets OAS m fl. Storfransk chauvinism kanske, men någon antisemit vete fasen. Såvitt jag har hört så har de länge haft judar i partiet. Jag vet att han en gång sade att “förintelsen är en historisk parentes”, men är inte det klassisk ordmärkning av vänstermänniskor? Ville han inte bara säga att förintelsen har för stort inflytande på dagens politik, vilket jag kan hålla med om. Det kommer med all sannolikhet aldrig mer uppstå en rasideologisk fascism med dominerande inflytande i något europeiskt land. Dagens problem är helt annorlunda.

Alltså, jag tycker att dagens islam-/invandringskritiker gör sig själva en björntjänst genom att ständigt ta avstånd högerut, och det är faktiskt dags att fundera på om Stalin inte var värre än Hitler, och stå för det öppet.

Victor

Posted: 13 marts 2012 - 22:47 - Svar

Det er muligt, at briterne dømmer Darren Conway fordi han ikke kan lide islam. Men, åbenbart, ved politiet mere end de siger. Offentligt.

Velkommen til UK i det olympiske år 2012:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2114485/Armed-police-arrest-wo man-40-fearing-bomb-hour-stand-off.html

Ördög

Posted: 17 januar 2015 - 07:18 - Svar

test
[B]test[/B]

Leave a Comment