14
mar
Seneste opdatering: 15/3-12 kl. 0010
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Can actors at the National Theatre quote Christopher Hitchens’ destruction of Shirley Williams for her failure to defend freedom of speech against suicide murderers on Question Time, while all the time contorting themselves in athletic dance moves? My somewhat surprising answer is ‘yes they can’.

The DV8 dance company’s Can We Talk About This? is almost a compendium of stories I have covered. The opening section moves from Salman Rushie to Ayaan Hirsi Ali to the Danish cartoon ‘crisis’. It maps the opening section of myYou Can’t Read This Book: Censorship in an Age of Freedom, where I look at the power of religion to provoke censorship and self-censorship. Inevitably, I focus on radical Islam, which in Europe causes more writers to bite their tongues and throw down their pens than any other clerical force. Lloyd Newson, the director, knows it too, and feels the same outrage that the hypocritical pieties of multiculturalism allow ‘liberals’ to go along with anti-liberal restrictions on free speech and women’s rights.[..]

I thought the press night was a triumph, and so did the audience at the National. It applauded the actor/dancers to the rafters. But what of those who believe that multiculturalism has not degenerated into a corrupt movement that allows reactionary men to impose their will on their communities? Nick Cohen: Can we talk about this? 13.03.2012.

Vi omtalte forestillingen sidste år også ved premieren i Australien. Til maj opføres den i Oslo. Hvem bringer den til København? Svaret i Sverige her nedenfor er “nej, det kan vi ikke,” uanset at Svenska Dagbladets højrøvede, ikke særlig sanddru eller velskrivende kulturredaktør påstår, at “det kan vi skam godt.”(Bloggen er på rejse i det nære udland. À tout à l’heure)

Mobbokratiet

Man har sikkert set, at det svenske Trykkefrihedsselskab har måttet indstille et arrangement fordi først den ene og så den anden deltager i panelet hoppede af. Den såkaldt konservative filosof Roland Poirer Martinsson blev udsat for en sand Twitterstorm fra medieetablissementet – Twitter er de pludrende klassers foretrukne sladderspalte – og skrev derefter, at nu han havde undersøgt hvad Trykkefrihedsselskabet var for noget, agtede han ikke at deltage. Han meddelte ikke, hvad han havde undersøgt, som i den grad kunne skræmme ham. Formentlig ingenting. Derefter meddelte en anden, genusseren Pär Ström, at nu hvor “Martinsson havde undersøgt Trykkefrihedsselskabet,” ville han heller ikke stille op. En rigtig helt m/k.

Det er en effektiv taktik i et samfund med en meget stærk social kontrol, man behøver ikke argumentere imod Trykkefrihedsselskabet eller forholde sig til fakta, man mobber bare medlemmer af etablissementet fra at deltage og truer dem med udelukkelse af det gode selskab, så falder de til patten. Episoden er talende og den viser i koncentrat den svenske elites fejghed og provinsialisme. Bloggen Guddommelig Komedi har i det store hele skrevet, hvad jeg ville have skrevet, hvis jeg havde haft tid. “Var der en der pludselig fik ryggrad?” Næh, det var der naturligvis ikke. Karriere og social anseelse er til enhver tid vigtigere end intellektuel integritet og mod:

När jag såg att Roland Poirer Martinsson skulle vara med i nästa tillställning som anordnas av Tryckfrihetssällskapet blev jag positivt förvånad eftersom jag uppfattar honom som en del av etablissemanget i Sverige. Vad nu då? Har en av dem plötsligt fått en ryggrad? tänkte jag.
Tryckfrihetssällskapet har låtit kritiker av invandringspolitiken komma till tals och då är det förvånande att en person från etablissemanget medverkar hos dem. Enligt propagandan är ju all kritik mot invandringspolitiken ett uttryck för ”främlingsfientlighet” och ”hat”, som vi alla vet. Den här gången skulle mötet dock handla om något helt annat. Men eftersom sällskapet har haft en kritisk diskussion om invandringspolitiken tidigare drog sig herr Martinsson ur igen. Så här skrev en av hans kollegor på twitter: ”Däremot deltar vi inte i arrangemang ordnade av rättshaveristiska rasistorganisationer.” Det var Markus Uvell som svarade så på en fråga om Timbro tar avstånd från yttrandefriheten. Så fungerar en demokratur: formellt kan yttrandefriheten finnas kvar, men den som vågar ifrågasätta heliga kor blir utfryst och mobbad utan att argumenten som förs fram tas på allvar. Den heligaste kon är invandringspolitiken. Och den skulle aldrig överleva en fri debatt. Det här visar återigen att Tryckfrihetssällskapet verkligen behövs.
Den som undrar hur kulturvänstern har kunnat bli så dominerande i den svenska ”debatten” fick nu saken illustrerad för sig. Den borgerliga högern har backat för vänstern sedan 60-talet, på samma sätt som Roland Poirer Martinson genast backade när han utsattes för påtryckningar. Den ständiga reträtten inför vänsterns anstormning är en del av förklaringen till att vi har en moderat statsminister som har samma åsikter som Gudrun Schyman i många frågor…….Vänster+Höger=Etablissemanget

Har nogen set denne mand?
Af Nicolai Sennels

Svensk politi og svenske medier farver kriminelles hudfarve lyserer og pixelerer deres ansigt. Har nogen set denne mand…?:

Swedish specialty: Pink pixellation of dark-skinned criminals and pixellated anonymization of wanted criminals


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Info

Posted: 14 marts 2012 - 07:28 - Svar

VI VILL MEN KAN INTE TALA OM DET

Tryckfrihetssällskapet kallas nu nazister. Citat från artikel av mångåriga DN-medarbeterskan Annika Hamrud i Dagens Juridik:

”Men det nystartade sällskapet Tryckfrihetssällskapet är inget av detta. Istället är det konstigt nog ett sällskap där rättshaverister diskuterar med nazister. – – –

I helgen fick den konservative debattören Roland Poirier Martinsson klart för sig vad sällskapet står för och drog sig ur en debatt han tackat ja till. Sedan gjorde den kontroversielle ´jämställdisten´ Pär Ström detsamma. Ingrid Carlqvist snickrade då ihop en konspiration om att dessa personer skulle ha stoppats av någon slags vänstermaffia och hon uttalade: ´En dag kommer sanningen att segra. En dag kommer de fega att få stå till svars för att de förvandlade Sverige till ett DDR´. Carlqvists tal om tryck- och yttrandefrihet gäller helt enkelt bara henne och de som stödjer henne. Andra som uttrycker sina åsikter ska ställas till svar [= svars] för sitt svek mot sanningen. – – –

För Ingrid Carlqvist släpper in personer från de allra mest våldsamma, antidemokratiska och hatiska organisationer som finns i Sverige. Om det är ´politiskt korrekt´ att inte delta i samma sammanhang som människor som såväl i teorin som praktiken hyllar våldet är det lätt att inse att politisk korrekthet är att föredra.”

http://www.dagensjuridik.se/2012/03/tryckfrihetssallskapet-har-passera t-rattshaveristadiet

Anm.: Annika Hamrud är, utöver att tillsammans med sin registrerade partner Elisabet Qvarford ha skrivit den oikofoba “Svensk, svenskare – ett reportage om Sverigedemokraterna”, särskilt berömd för sin bok Queerkids:

http://www.svd.se/nyheter/idagsidan/manligt-och-kvinnligt/queerkids-ba rn-av-var-tid_444259.svd

  steen

  Posted: 14 marts 2012 - 08:45 - Svar

  Tak for tip. De modtages altid gerne. Mine kilder er tørret lidt ud, bla er Motvärnet jo forsvundet

   Info

   Posted: 14 marts 2012 - 09:35 - Svar

   Ja, det var förargligt – Bloggtoppen är borta och Motvärnet försvann (som förvarnat) i förrgår. Kanske kan det energiska och IT-kunniga gänget bakom Avpixlat skaka fram något liknande?

   Att den sista Exilen-versionen har försvunnit betyder mindre. Roligare var det ca 2002-04 , då på dåvarande Exilen-forum den då okända Newsmill-redaktören Sakine Madon hörde av sig ibland och där också du, Steen, och jag utbytte några synpunkter (utan att bli osams).

    Bjovulf

    Posted: 14 marts 2012 - 15:36 -

    Vedrørende bloggtoppen:

    Nogle som ved mere om dette?
    Hvis det er sandt, så kommer den vel op at køre igen?

    http://www.bloggtoppen.se/

    “Bloggtoppen är avstängd tills vidare för systemunderhåll p g a förmodat dataintrång.

    Okända förövare har kommit över användardatabasen med användarnamn, mailadresser samt hashade lösenord, vilket betyder att om du som användare har använt samma inloggningsuppgifter för andra tjänster på nätet så riskerar dessa konton att bli kapade. Vi rekommenderar alla användare att omedelbart byta lösenord på alla konton som använder samma inloggningsuppgifter som här.

    Vidare information kommer när vi har hunnit utreda och åtgärda intrånget. “

bowlaren

Posted: 14 marts 2012 - 08:05 - Svar

Det största problemet med invandringen är att man inte får prata om den. Väga fördelar med nackdelar. Politikerna har lagt locket på, invandringen är bra den ska inte diskuteras. Att göra så, straffar sig i längden. Här är ett bra inlägg om invandringen, som beskriver hur PK påverkar hela debatten, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/03/13/invandringen-drar -fram-som-en-sjukdom-inom-eu-landerna/

Jørgen Duus

Posted: 14 marts 2012 - 11:46 - Svar

Jeg kan forstå på kulturredaktør Kaj Schueler, at den organiserede kriminalitet og sorte økonomi, der plager Malmö, er kommet fra Danmark. Frø af ugræs er føget over sundet. At misèren måske skyldes indvandring og multikultur, som tilfældet var det i forbudstidens Chicago og New York, falder ham ikke ind. Men sandt er det altså. Chigago og New Yorks gangstere var indvandrede italienere (primært fra Sicilien), irere og jøder fra Østeuropa og Sovjet. Malmös gangstere er indvandrere fra Balkan og Mellemøsten. Mangfoldigheden er også et problem. Kun godt 50 pct af byens indbyggere er ursvenskere. Derfor er der ikke enighed om selv de mest grundlæggende ting. F.eks. opfattelsen af stat og kommune. Blandt ursvenskerne er staten og kommunen venner, der er til for at hjælpe. I de fleste indvandrergrupper er de offentlige myndigheder derimod fjender, der skal bekæmpes. Ikke mindst skattevæsenet. Ingen betaler sin skat med glæde, men Svensson ved trods alt, hvad han får for pengene. De fleste indvandrer-kioskejere opfatter nærmest et besøg fra skattekontrollen, evt. med politieskorte, som et væbnet røveri. Desværre er indvandring og mangfold defineret som ikke-problemer i Sverige, og da det skånske mareridt således ikke skyldes disse to forhold, så må det jo skyldes noget andet. Men hvad? De svenske politikere, journalister og meningsdannere i øvrigt leder stadig efter svaret.

Thomas Nydahl

Posted: 14 marts 2012 - 11:48 - Svar

Idag ställer författaren Kristian Lundberg in sig i ledet. Via ett angrepp på Fredrik Ekelund, som valt att berätta om Malmö-katastrofen, kommer han alldeles självklart fram till slutsatsen om “rasisterna” som försvarar tryckfriheten. Det är ingen tillfällighet att han publicerar sig i Helsingborgs Dagblad, Skånes främsta PK-avis: http://hd.se/kultur/2012/03/14/beklammande-ekelund/

  Magnus A

  Posted: 15 marts 2012 - 01:03 - Svar

  Pinsamt dåligt av Lundberg! Kom mig för att rafsa ihop en kommentar… som inte lär publiceras:


  Lundberg börjar ödesmättat, men där känslan pådyvlas den han simpelt polemiserar mot.

  Sen nämns som lämpliga att beskriva Malmö Amanda Svensson, Jaques Werup och Lukas Moodysson, utan att inse att han exkluderar invandrare. Och varför ska Lundberg i en demokrati styra vilka som talar?

  Lundberg lever väl i sina kretsar, när han skriver att Ekelund ger en bild av staden han inte känner igen.

  Att ta upp att någon bör skriva om stadens människor är bra, då gemensam berättelse behövs, men tror att Lundberg är ute efter något som döljer verkligheten och är verktyg att ge en annan (följugen) verklighetsbild som enligt postmodern konstruktivism ska forma den. Ekelund söker istället autentiska bilder där verkligheten ges ord skapande ett offentligt samtal som adresserar problemen med potential att åstadkomma positiv förändring.

  Per Svensson och Jan Sigurd, som också nämns, inte heller invandrare. Invandrare förresten? Det ordet generaliserar kraftigt, men ett problem är att samhällen utan sammanhållning mellan divergerande kulturer ger otrygghet. Det menar invandrare tillhörande medelklass jag mött i och mångkulturell miljö. Tänk att de “anlägger ett rent rasistiskt perspektiv”!

  Lundberg häcklar Ekelunds notiser — såsom kommunikation mellan polis och unga — poänglöst som rasism och Tryckfrihetssällskapet avslutar hans pärlband av invektiv och halmgubbar.

  Gäsp.

Frank P

Posted: 14 marts 2012 - 12:06 - Svar

Endnu engang bevidnes rigtigheden af svenskerne som det mest usle, forfærdelige og selvretfærdige folkefærd i den vestlige verden. I overgår briterne med flere alen. I fortjener ikke den rest af frihed I trods alt nyder.

Må Sverige gå under, og må de få fornuftige flygte i tide! Sverige kan brænde i helvede, føj.

Med hadefuld hilsen

JensF

Posted: 14 marts 2012 - 12:18 - Svar

Vi må ikke tale om disse emner, men vi må gerne omtale dem. Forudsat vi gør det i positive vendinger.

Forøvrigt ser teaterstykket ud som lidt af et gennembrud, især fordi det tør citere de tunge drenge og piger. Lad det dog komme til en by nær Malmø!

Arvid Falk

Posted: 14 marts 2012 - 12:51 - Svar

Idag uppmärksammade bl.a. BBC:

“Scientists are warning that a new campaign by animal rights activists – aimed at the companies involved in the transport of laboratory animals – threatens to undermine research into new cures and treatments for disease.

One by one airlines, ports, ferry companies and handling agents have been targeted on social media sites and bombarded with letters complaining about their involvement in the trade. … “When only a few companies were affected that wasn’t a game changer” says Professor Dominic Wells from the Royal Veterinary College, “but it’s now getting to the point where enough companies have been intimidated that we can see a potentially massive impact on the collaborative nature of research, and which will slow research progress”.

http://www.bbc.co.uk/news/science-environment-17366253

De företag, som får dessa aggressiva brev, SMS, tweets m.m. backar från att transportera försöksdjur eftersom det är enklare och innebär mindre potentiella problem för dem, än att stå på sig och inte falla undan för hotfulla påtryckningar. På samma sätt (och av samma skäl) backar Roland Poirer Martinsson och Per Ström från att delta i den debatt hos Tryckfrihetssällskapet, som de skulle medverka i. Det är enklare och innebär mindre potentiella problem för dem, än att stå på sig och inte falla undan för hotfulla påtryckningar.

Bloggaren gudomligkomedi.motpol.nu skriver: “De borgerligt konservativa är för ängsliga över sina karriärer, sina pengar och vad journalister tycker om dem..” Är ängligheten befogad? Alla vet, vilka groteska handlingar som animal rights activists är kapabla till – våld mot person, brevbomber, vandalisering, gravskändning m.m. Finns det reella avskräckande exempel som någon med Roland Poirer Martinssons profil har råkat ut för? Ingrid Carlqvist fick sparken…

Som Snaphanen, Info och Thomas Nydahl uppmärksammar, så har lynchmobben nu mobiliserats mot Tryckfrihetssällskapet.

Kommer Tryckfrihetssällskapet månne att gå samma öder till mötes som tidningen SALT gjorde efter motsvarande häxjakt?
—–

En fråga – Steen skriver: “Roland Poirer Martinsson blev udsat for en sand Twitterstorm fra medieetablissementet”. Blev han det? Vad är en twitterstorm? Hur många tweets krävs det för att det kallas för en storm? Jag är uppriktigt nyfiken.

Hur många tweets fick Poirer Martinsson innan han anpassligt rättade in sig i det politiskt korrekta ledet?

  Jonny

  Posted: 14 marts 2012 - 15:11 - Svar

  Skrev kommentar om Roland Poirier Martinsson och twitter här (med länkar till diverse):
  http://snaphanen.dk/2012/03/08/genusforskning-pa-universiteten-vetensk ap-eller-vansinne/

  Jag tror att det mer handlar om att saken kom i rullning och att “rätt” personer (the usual suspects) engagerade sig (plus rundgång med retweets) än antalet meddelanden riktade direkt till Roland Poirier Martinsson.

  Antar att det är Lars Hedegaard som Roland Poirier Martinsson avser, eller? Det här visar väl också att det inte bara var diverse inlägg på den famösa Facebook-sidan som fick honom att “inse sitt misstag”…

  @CamillaRagfors Det går inte att vara en acceptabel förening och tillåta en sådan Facebookdiskussion. Dessutom: dansken helt rubbad.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178172654996566017

  @Bjornhassel @markus_uvell Nej, svenska TFS och danska tycks vara samma sörja.
  h t t p://twitter.com/#!/RolandPMSweden/status/178544057356783619

   Arvid Falk

   Posted: 14 marts 2012 - 16:00 - Svar

   Stort tack för svar, Jonny!

   Var det alltså Andreas Ekström (journalist, Sydsvenskan) och Johannes Forssberg (ledarskribent, Expressen), som initierade attacken mot Poirer Martinsson? Fanns det fler av de “rätta” personerna, som var aktiva?

   Du citerade många tweets av Markus Uvell. Hur snabbt anslöt han sig? Är han Poirer Martinssons chef?

   “Att sprida eller vidarebefordra någon annans tweet kallas för skicka en “re-tweet”

   Twitter framstår – inte minst genom retweets – som mobb-verktyget par excellence.

    Thomas Nydahl

    Posted: 14 marts 2012 - 16:36 -

    Arvid, viktigast tror jag faktiskt att Kaj Schuelers angrepp i Svenska Dagbladet den 12 mars var. Hittar det inte nu, men det låg på deras kultursida och var ett snaskigt frontalangrepp enligt gammalt recept.

    Jonny

    Posted: 14 marts 2012 - 23:23 -

    Exempelvis näthataren Annika Hamrud – som också skrivit en liten artikel i ämnet:
    “[D]et nystartade sällskapet Tryckfrihetssällskapet är … ett sällskap där rättshaverister diskuterar med nazister.”
    h t t p://www.dagensjuridik.se/2012/03/tryckfrihetssallskapet-har-passerat-r attshaveristadiet

    Markus Uvell är VD för Timbro,
    h t t p://www.timbro.se/medarbetare/?medarbetare=39

    där Roland Poirier Martinsson är chef för det s.k. Timbro medieinstitut.
    h t t p://www.timbro.se/medarbetare/?medarbetare=8

    Arvid Falk

    Posted: 15 marts 2012 - 00:24 -

    Jonny och Thomas Nydahl, Tack för svar!

    Jag undrade, om du/ni visste, om chefen för Timbros medieinstitut (i praktiken) är tvungen att instämma med Tibros VD? Det är nog inte så vanligt att offentligt frondera mot sin chef..

    Thomas Nydahl har säkert helt rätt i, att Kaj Schueler är den, som (in)ledde försöket att krossa Tryckfrihetssällskapet med sin hätska, vitrioldrypande text i SvD den 12:e mars.

    Jag kände inte till Kaj Schueler – google gav denna biografi.

    http://www.swedishenglishtranslation.com/jwriting/schueler-b.htm

JensH

Posted: 14 marts 2012 - 14:48 - Svar

Jeg formoder det her er Mettock-dommen ‘in action’. En Polsk kvinde med officel bopæl i England indgik et fup-ægteskab med en Pakistansk mand mod en betaling på 2.500 pund. Desværre for dem blev de snuppet af det Britsike politi netop som de stod på Rådhuset i Northampton for at indgå deres fup-ægteskab. Den Pakistanske mands motiv var naturligvis at få permanent opholdstilladelse i UK via et ægteskab med en EU-borger:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2114819/Sham-marriage-Polish-w oman-arrested-wedding-dress-said-vows-Pakistani-man.html

Gad vide hvor mange af den slags ‘ægteskaber’ der bliver indgået for at en ikke-vestlig borgere kan få ophold i Danmark.

  Morten - - -

  Posted: 15 marts 2012 - 10:53 - Svar

  @ JensH

  Du vil vide, i hvilket omfang noget lignende sker i Danmark. I et vist! Og navnlig førhen, da de radikales og socialdemokraternes kamp for “den fri, grænseløse kærlighed” indebar, at tre års ægteskab med en herboende udløste permanent opholdstilladelse.

  I en tidligere tid var der vejledende priser på disse ægteskaber i Danmark. Der var et marked. I midten af 90’erne kunne en dansk mand oppebære en skattefri “løn” på 3500,00 kr. om måneden for et ægteskab med en thailandsk kvinde i de tre år, det tog hende at erhverve opholdstilladelse, uden at skulle have reelt samliv med hende. Man kan sige sig selv, at kvinden måtte være prostitueret, for at kunne betale den sum.

  En kvinde med opholdstilladelse i Danmark, fik for et ægteskab med en kineser som udgangspunkt 150.000 kr., typisk udbetalt i rater over tre år.

  Alt det må have ændret sig, efter at “ventetiden” på permanent opholdstilladelse blev forlænget til syv år.

  I England er situationen, som den var her tilforn, men på grund af det større marked er der også en højere organisationsgrad. Dér er der ligefrem professionelle mæglere, der skaffer boliger og papirer til f. eks. tvangsgifte muslimske kvinder fra Danmark. Disse mæglere er eksperter i at udnytte reglerne og lovgivningen effektivt. Man kan sige til dem: “Jeg vil gerne have min datter gift med hendes fætter i Pakistan og bosat her, men de danske myndigheder gør knuder. Jeg ønsker derfor at bestille en opholdspakke hos dig.” Så får man en pris (jeg kender den ikke, men den er fastsat på almindelige konkurrencevilkår). Og så bliver alt ordnet. Man afleverer bare pige og fætter, så bliver de installeret et sted i England, pr. rutine.

  Jeg beklager min omfattende viden. Den skyldes til dels min beskæftigelse i vagtbranchen, hvor man kommer tæt på f. eks. den thailandske rengøringsarmé og dens utrættelige handlen og formidling. Samt min opvækst og ungdom i et multietnisk miljø, og derfor unikke kendskab til procedurerne i kraft af den tillid, jeg har nydt. Og netop på grund af den tilllid, må mit ord stå til troende. Jeg kan ikke udlevere nogen, for at bevise mine påstande. – Jeg har heller ikke længere nogen forbindelser, der kan opdatere mine oplysninger, men jeg kan jo se af “flugten til Malmø”, at der er et stærkt ønske om at omgå lovens intention. Og det taler vel for sig selv.

  1. En mand blev udvist af Danmark. Hans advokat kunne ikke gøre mere, men sagde: “Lad være med at foretage dig noget. Lad være med at kontakte myndighederne, og hold lav profil. Så sker der ikke noget.” Det er 15 år siden. Han har fortsat folkeregisteradresse i Danmark og hvert år får han tilsendt et skattekort og betaler skat i Danmark. Manden ligger ikke den danske stat til byrde, arbejder hårdt, er fredelig buddhist, og har ingen børn, så han er vel kun en økonomisk gevinst. Men det siger noget om at vores “kontrol” og datamæssige “samkørsel” er illusorisk (sig det for Guds skyld ikke til nogen!)

  2. I P1 var der for nogle måneder siden et interessant program om tvangsægteskaber. Her var et par blevet tvunget til at gifte sig, selvom kvinden kom fra Pakistan og begge var under 24 år. Forklaring: Udlændingestyrelsen får over 100.000(!) henvendelser om året, så de kan reelt ikke kontrollere folks alder. Det er der ikke tid til. Så de tvangsgifte må selv henvende sig til politiet efterfølgende – hvis de da tør … For vi husker vel endnu betydningen af ordet “tvang” i sammenstillingen tvangsægteskab. Ikke ?

  Vi har en hemmelighed, som vi er helt afhængige af, ikke slipper ud: Vi er ude af stand til at påse, at vores påbud overholdes. Lad det ikke blive kendt ud over denne kreds …

  Der er kun eet land, det’ værr’i
  – det er Svæ-æ-ærri’

  (Simon Rosenbaum)

  – – –

Magnus Andersson

Posted: 14 marts 2012 - 15:34 - Svar

Otrevligt att alla oskyldiga människor *inte* pixlas i medieklippet. Den ende som tas hänsyn till är den kriminelle. Upp å ner-vända världen! 🙁

  Per

  Posted: 14 marts 2012 - 20:20 - Svar

  Ja, du sier noe. Hva kan det komme av mon tro? Det virker nesten som om det legges opp til at vi skal skremmes. Jeg er ikke noen konspiasjonsfreak, men jeg begynner å lure. Hadde vi fått sett han kunne vi skygget unna når eventuelt møtte han. Nå kommer jeg til å holde meg unna alle som spør meg om klokka når jeg besøker Stockholm.

   Magnus A

   Posted: 15 marts 2012 - 01:12 - Svar

   Hör väl till kutym, eller nåt sånt, att vara lite återhållsam med bilder på de som kan identifieras. Någon kan av personliga skäl inte vilja avslöja var denne befann sig då. Den ende som inte borde pixlats var den pixlade.

Thomas Nydahl

Posted: 14 marts 2012 - 16:43 - Svar

Bjovulf

Posted: 14 marts 2012 - 17:12 - Svar

Ha, gad vide hvor mange danske teaterdirektører og skuespillere, der overhovedet
er klar over, at man faktisk kan spille relevant og politisk U-korrekt teater – at de
faktisk ikke er ansat til at opdrage den danske befolkning og dressere os til multi-
kulturens påståede glæder, uanset hvad de så ellers går rundt og bilder hinanden ind
i de kredse.

Det skal blive spændende at se, om nogen blandt dem vover at sætte dette stykke op
og deltage i det – og i så fald hvem – og om deres fortsatte karrierer i så fald vil ligge
i ruiner. Folk i branchen er igennem tiderne faldet i unåde for langt mindre synder
og afvigelser fra konsensus og PK-hed end dette.

Jonny

Posted: 14 marts 2012 - 23:32 - Svar

Jag fick lustigt nog följande kommentar till Kaj Schuelers “Ord är inte oskyldiga” censurerad av SvD:

Ja, i Sverige kan man ifrågasätta alla “heliga kor”, men man får – i enlighet med “mytkrossaren” Ullenhags och regeringens beskrivning – vara beredd på “starka, berättigade motreaktioner”.
Faktum är att jag inte har en aning om hur det skulle kunna tänkas gå till att ifrågasätta just invandringspolitiken (förutom att kräva att den blir “generösare” förstås) utan att avfärdas som spridare av “rasistiska och främlingsfientliga myter” av det s.k. twitter-segmentet – där politiker, journalister, frilansare av olika inriktning, “kulturarbetare” och “akademiker” är starkt företrädda.

Myt 12: Om man ifrågasätter invandrings- och integrationspolitiken så blir man stämplad som rasist.

Få frågor debatteras så ofta och så livligt som integrations- och migrationspolitik. Politiska debatter kan ibland hetta till rejält. Den som argumenterar med hjälp av rasistiska och främlingsfientliga myter möter ofta starka, berättigade motreaktioner.
h t t p://www.regeringen.se/sb/d/2279/a/181576

Kanske var det min användning av “mytkrossaren”? Eller “twitter-segmentet”?

Leave a Comment