17
mar
Seneste opdatering: 17/3-12 kl. 1513
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

One man was killed and another seriously injured on Friday when a man with a baseball bat attacked worshippers in a mosque in the town of Arras in northern France, a police source said.The attacker, who was identified as a 32-year-old French man of Moroccan origin, was suffering from mental health problems and had been treated in a psychiatric hospital several times, the source said.

“The first indications I have is that it is the act of a person who had a psychiatric history,” Interior Minister Claude Gueant told AFP, describing the attack as an act of “incredible brutality.” Baseball bat attacker kills one person, injures 3 others, at French mosque. Muslim man who attacked worshippers at a French mosque is under psychiatric observation. Baseball bat attack in mosque: One killed, one seriously hurt

Vores journalistuniversiteter har ikke rigtig udviklet noget sprog for det, derfor underbeskrives indvandreres forbrydelser mod andre indvandrere i sært uforståelige og akavede artikler, hvis de da overhovedet beskrives. Når kristne “syrianer” i Södertälje forfølger muslimske tilvandrere, når arabere i Danmark optræder racistisk overfor sorte eller kinesere, når en sunnimuslim forleden dræber en shia-imam i Bryssel. Og hvem har dræbt fire franske soldater – hvoraf de tre har nordafrikanske navne – på en uge? Vores nuværende sprog tager kun højde for de ædle vilde og så os andre, de mindre ædle og mindre vilde. Når de ædle går løs på hinanden, eller på andre hidtil anerkendte offergrupper som jøder, homoseksuelle eller handikappede, foreligger der en sprogligt og akademisk set ny, uventet situation.

Nordmænd kommer i mindretal i deres land i 2060 –

et årti efter at svenskerne bliver et mindretal i Sverige

Igjen presenterer SSB befolkningsfremskrivning, denne gangen med fokus på byer og regioner. Igjen underkommuniserer SSB utviklingen, når det sies at Oslo kan ha 50 prosent innvandrere i 2040, mens tallet for Norge er 24 prosent samme år.

Fakta er: I Groruddalen og Søndre Nordstrand blir nordmenn i minoritet i 2015 hvis dagens flytte- og innvandringsmønster fortsetter (HRS-notat 1-2010). I Oslo blir nordmenn i minoritet i ca 2025 under samme forutsetninger (HRS-notat 1-2008). I sistnevnte fremkommer det at nordmenn blir i minoritet i Norge i ca 2060, igjen under forutsetningen at innvandringen fortsetter som i dag. SSB kom frem til det samme i sin fremskrivning i 2011 i høyalternativet. Her sies det at i 2060 vil 48 prosent ha norsk bakgrunn, mens innvandrere og deres etterkommere vil utgjøre 52 prosent……SSBs politiske valg. Innlegg av Hege Storhaug i Aftenposten i dag 15.mars.

Siv Jensen er “svært foruroliget”, men Oslos borgmester ser frem til det store integrationsarbejde. En socialistisk venstrepolitiker frygter at byens bliver delt i en hvid og en farvet. Det er allerede lykkedes ganske godt.

Lone Nørgaard: Islam-debatten lever

Islam-debatten er bestemt ikke – som hævdet i flere medier – død. Den foregår bare ikke så meget i de trykte medier og derfor heller ikke på nationalt TV, som ‘ lever af’ avisjournalistikken/ debatsiderne.
En væsentlig grund til den lavere profil er, at aviser som Information, Politiken og Berlingske meget nødigt optager islam-og indvandrerkritiske indlæg, og at Jyllands-Posten er blevet spagere i mælet efter Muhammed-krisen. Debatten foregår imidlertid på fuld kraft på en række blogs, undertiden på Facebook – og i det hele taget på nettet.
En vigtig pointe er, at en stor del af den danske befolkning ( journalister og den ‘ kulturradikale’ elite, der abonnerer på ‘ systemet Politiken’, undtaget) har taget stilling i spørgsmålet: Indvandrerne bliver kun accepteret, hvis de følger danske spilleregler, og muslimske særkrav skal afvises.
Endelig har debatten fornuftigvis rykket sig fra en kritik af islam til en besindelse på egne værdier. Islam ( muslimske indvandrere) ville nemlig ikke være et problem i Danmark – og Europa – hvis vi fra første færd havde stået fast på egne ( kultur)-kristne værdier og i øvrigt kun havde lukket indvandrere ind, som kan forsørge sig selv.Berlingske Tidende,16.03.2012 (ikke online)

Værste gruppevoldtægt i svensk retshistorie?

Jeg tillader mig at tvivle, men det er det mest kvalmende udslag af svenske politikeres krigsførsel mod deres egne borgere, jeg har læst længe, og jeg orker ikke at kommentere dette ræselskabinet. Læs selv.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Skåning

Posted: 17 marts 2012 - 03:47 - Svar

@ Lone Nørgaard

Muslimske invandrare är ALLTID ett problem i för stora mängder, och när vi snackar om hanterliga mängder så är det promilleantal som gäller.

  steen

  Posted: 17 marts 2012 - 03:58 - Svar

  @ Skåning: Det kan man ikke skrive i den Berlingske Avertissements Tidende. Redaktricens mand er socialkammerat.

   Skåning

   Posted: 18 marts 2012 - 01:26 - Svar

   Men tidningens politiska färg är väl staedigvek borgerlig?

Limewoody

Posted: 17 marts 2012 - 04:32 - Svar

Det er ganske vist, at debatten om islam er aftaget. I hvert fald i de statsstøttede medier. Det Mediale Venstreparti har er simpelthen blevet enig med sig selv om at hvis man ikke taler om islam – ja så eksisterer problemet – undskyld – udfordringen slet ikke. Det ville nok også være en udfordring af de helt store for standen at gentænke emnet og erkende egen skyld og medansvar for den katastrofekurs politikerne har lagt. Så er det unægtelig noget mere væsentlig at diskutere kønsneutral opdragelse i vuggestuen og kirkens modstand mod homovielser og x-faktor.

Jo, jo dagens statsstøttede medier ligner på en prik en perverteret vulgærmarxistisk udgave af sig selv.

hansL

Posted: 17 marts 2012 - 06:23 - Svar

Mon ikke man i Danmark har skævet over sundet til Sverige, og set hvor godt det går når alt debat standses, og de feminine værdier gives mere plads.

Det er de smukke værdier som kvinder besidder, hvor alt behandles som en familie. dvs kvindelige statsministre behandler landet som en familie, og kvindelige erhvervsledere behandler virksomhedens som en familie.

Når så familien har fået et udenlandsk pleje barn, så er det i kvinders optik naturligvis familiens egne medlemmer der skal ændres og tilpasses til gæsten, med alle midler. Fordi mor ekskluderer jo ingen i familien.

I mors familie kan familiens medlemmer jo naturligvis ikke håndtere virkeligheden så mor opfinder en alternativ virkelighed som familiens medlemmer bliver stopfodret med fra morgen til aften, og hvis nogen af familiens oprindelige medlemmer stiller spørgsmål til mors virkelighed, så bliver mor gal og sur og i den sidste ende skuffet.

Hvis mor bare bliver bakket op and andre mødre, så vil selv en voldtægt af mor, eller vold mod en af mors egne børn, fra en hendes plejebørn side, mødes med forståelse og imødekommenhed. Fordi vi som gode mødre ikke tror på konfrontation, og tror at nu må vi i stedet virkeligt stramme os an. Så mor arrangerer et fakkeltog igennem huset, som ligesom skal gøre familiens oprindelige medlemmer opmærksom på deres manglende sensibilitet og ækle konfrontationskurs, baseret på individets ansvar for egne handlinger. Den præmis køber mor naturligvis ikke, eftersom alt ansvar er mors.

Kvinder behandler mænd som børn, børn som voksne, og dyr som mennesker !

Info

Posted: 17 marts 2012 - 07:28 - Svar

SVERIGES RIKSDAG = SJUPARTIETS SVERIGEUTPLÅNINGS-CAMORRA?

Jag har under min livstid upplevt alla Sveriges statsministrar från och med Per-Albin Hansson. Men aldrig någonsin har jag upplevt något liknande: att en ”riksdag” – ett enhälligt Sjuparti, hindrar och förbjuder ett åttonde riksdagsparti att ens lägga fram angelägna motioner till behandling.

Är detta vad svenska folket har fått ta ställning till före ett val och sedan röstat fram?

”Denna vecka la Sverigedemokraterna fram den tidigare utannonserade motionen ´Särskilda åtgärder mot organiserad brottslighet´ innehållande konkreta åtgärder för att bekämpa den växande organiserade kriminaliteten i Sverige. Motionen las fram genom den motionsrätt, efter den ordinarie motionsperioden, som finns med anledning av händelser av större vikt. Den händelse som enligt partiet aktualiserade detta är den extrema situation som idag råder i Malmö och som inte var känd i oktober när motionstiden för allmänna motioner upphörde.

Vidare har Rikspolisstyrelsen bedömt att dagens situation i Malmö är en särskild nationell angelägenhet samt att den polisinsats som pågått saknar motstycke i svensk historia.

Igår beslutade riksdagen med stöd av samtliga partier förutom SD att motionen inte ska tillåtas behandlas under detta riksmöte.”

http://avpixlat.info/2012/03/16/sd-forvagrades-lagga-motion-om-bekampn ing-mot-organiserad-brottslighet/

Igår inträffade ännu ett skottmordförsök i Skåne – som kan komma att bli ett mord:

”Klockan 20.59 larmades polisen om att en man hittats skottskadad i en port i området Vilan i Kristianstad. Mannen fördes till sjukhus. – – – Vid midnatt uppgav akuten i Kristianstad att mannens skador är livshotande.”

Bara ökad ”anmälningsbenägenhet” enligt Sjupartiet. Skåne har blivit ett mer spännande och färgrikt landskap, enligt Reinfeldt. 


PK

Posted: 17 marts 2012 - 09:28 - Svar

Volden mod skandinaverne forklares med ordet fattigdom. begået af berigerne.
Især venstrefløjen og humanister bruger denne ide.
Helt ærligt, er BMW og Mercedes virkelig et tegn på fattigdom?

Hanzi

Posted: 17 marts 2012 - 12:06 - Svar

Et plejebarn er vel også ens barn. Jeg vil ikke kompensere for tidligere hvide generationers overgreb foretaget for 50-100-200 år siden, ved at behandle mine hvide søstre og brødre dårligt, for så vil det jo naturligt nok også gå ud over de svageste af dem. (Nu var vi jo rent faktisk også sorte tidligere) Hvis man føler skam og har dårlig samvittighed står det en frit for at tage rygsækken på og begive sig afsted til Congo eller Haiti, og der arbejde for kost og logi med at gøre rent, passe syge børn og gamle, rydde op o.s.v. o.s.v. Det vil jeg respektere 100%.
Men når jeg nu er bevidst om dette konpensations-fænomen, som de fleste af Snaphanens kommentatorer vel også er, så vil jeg saftsuseme mig heller ikke kompensere for kompensationen, og støde et sødt plejebarn fra mig.
De små somaliske negerpiger er så søde at se på, at jeg næsten har lyst til at tage en af dem op og stikke af med hende, og så forkæle hende med kys på kinden og give hende en is og en sodavand, men så vil folk jo nok tro, at jeg er en eller anden pædofil. Hvad ved jeg.

bowlaren

Posted: 17 marts 2012 - 14:33 - Svar

Reinfeldt tar in invandring, men sen när dom väl är i Sverige, så tar han inget ansvar för dom.

Leave a Comment