25
mar
Seneste opdatering: 26/3-12 kl. 1929
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Av 347 voldtektstiltalte i norske tingretter fra 2009-2011 hadde 113 afrikansk eller vestasiatisk bakgrunn. 199 var etnisk norske, 33 kom fra andre europeiske land og 2 fra Sør-Amerika. Dette er voldtektdømtes bakgrunn

Her på bloggen hedder det ‘bagdomme.’ “Det har ikke noget med kvindesyn eller kultur,” mener NRK’s hjemmelspersoner. “De har psykiske problemstillinger.” De har en “problemtatik,” går jeg ud fra. “Psykisk slitage” hedder det, vi har alle oplevet det. Det trækker tænder ud, og man voldtager en eller anden. For hende der får sit liv ødelagt i ung alder, er det næppe forklaring nok. Min mors søster blev voldtaget for mange Herrens år siden. Hun forlod Danmark og boede resten af sit liv med en kvinde i Norge. Det ændrede hendes liv, hun kunne ikke have med mænd at gøre længere, det var ødelagt. Voldtægt er ikke statistik, det er en krigserklæring og det er skæbne for de ramte.

For at få pengene til at passe, opfinder advokat Hauge et stort mørketal af etnisk norske voldtægtsmænd. Konfronteret med virkeligheden – som i tilfældet med Toulouse – henfalder angiveligt voksne mennesker til ren ønsketænkning. Man tror først, det er et politisk standpunkt, indtil man ser nærmere efter og opdager, det er en psykologisk tilstand man kunne kalde: ønsket om at forblive uvidende og trangen til at indpasse virkeligheden efter idéerne i stedet for modsat. Tilstanden er tidløs og næsten ukurérbar, selvom helbredte findes. De der får penge for at bortforklare og fortie selv den mindste sandhed om voldtægt i Norden, er medforbrydere. De er intellektuelle gratister og forræddere, de efterlader et spor af ofre efter sig.

Shampoo til dit tyrkiske morgenhår

Disgusting Turkish shampoo commercial starring Hitler, Turkish Shampoo Commercial Starring Hitler Draws Contempt. Stadtteil in Mannheim sucht einen türkische Namen. Måske man bare skulle blive skaldet ?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Prudentius

Posted: 25 marts 2012 - 18:54 - Svar

Den fagre nye multikulturelle verden kværnes dagligt til grus i Vesten, men på forunderligste vis fortsætter fortielsen, tabuiseringen og bedraget.

Forestiller multikulturalisterne sig virkelig, at de kan købe fred fra nogen der har erklæret hele verden hellig krig?

Svaret er ja! Som besatte tosser løber de til for at dække over de værste forbrydere og deres forbryderreligion.

  Morten - - -

  Posted: 26 marts 2012 - 16:46 - Svar

  Jeg tror nu mange af dem prøver at redde sig selv, frem for samfundet. Den har altid været en meget forfængelig bevægelse, den postuleret “farveglade”. Det er den vel endnu. Så det gælder om at råbe højt og intimidere til tavshed, for ellers skal man stå til regnskab.

  Og hvis der er noget disse mennesker ikke vil, så er det at påtage sig et reelt ansvar. Det der engang tiltrak dem var rhumba og nydelige “holdninger” – ikke ansvar. De vil helst bare skrue op for musikken og feste videre. Og det er jo ikke så svært at forstå, rent menneskeligt.

  – – –

   JensF

   Posted: 26 marts 2012 - 23:05 - Svar

   Sært nok insisterer disse mennesker på at træffe beslutningerne for os andre. De gemmer sig ikke i mængden – eller rettere, så gemmer deres mængde sig ikke blandt de andre mængder. Der må vel være noget i deres selvbillede (eller noget i deres definition af Alfahannen/hunnen – vi er alle dyr) – der tvinger dem til at være toneangivende på netop det felt, selv om regulær, politisk ansvarspåtagelse ikke er i spil.

   Kan vi i denne vedholdenhed se et bevis for, at kultur – for det er jo deres indgroede kultur, der driver dem – ikke bare sådan er til at undslippe, uanset hvor åbenlyse dens irrationalitet, kontraproduktivitet og perspektivløshed er? Parolen går netop på, at “danskerne” ikke har nogen kultur og derfor ikke har ret til at forsvare deres livsvalg og -vilkår, hvis de er det mindste smule danske. Selv har de masser af kultur: trommedans, Buena Vista Social Club, udenlandske Facebook-venner, den tyrkiske grønthandler hvor det hele bare dufter så udenlandsk …

   For disse mennesker er “dansk” reelt et skældsord. “Dansk” er ikke bare endnu en kultur blandt alle de andre, det skal aktivt foragtes og lægges afstand til. Danmark er et lukket land, fremmedfjendtlighed er et dansk problem, og danskerne har et dårligt ry i omverdenen, sådan er det! Selvfølgelig er de selv superfede, men dem der ovre i Jylland, fy-føj da …

   Når vores uknægtelige individualister og fordomsfornægtere så står dér og tager sig i at savne en gruppetilknytning, får de bekvemt nok øje på noget ikke-dansk i praktisk afstand. Som er i opposition, solbrunt og hvidløgsspisende som dem selv, oven i købet. Bingo!

Santor

Posted: 25 marts 2012 - 19:58 - Svar

Der er et problem mere. Hvor mange af de “etniske Nordmænd” er i virkeligheden 2″ – 3″ generations indvandre ?

Hvis de Norske statistikker ligner dem vi kender fra Danmark bliver billedet lidt anderledes.

Hulda

Posted: 26 marts 2012 - 01:47 - Svar

Det er hårreisende at selskapet Hero Norge AS kan håve inn millioner på asylindustrien hvert eneste år. Iraneren Ahmed Bozgil tjener over i million NOK i året som administrerende direktør. Hvor mye får en norsk pike eller kvinne i erstatning etter å ha vært utsatt for voldtekt av for eksempel asylsøkere? 100 000 – 150 000 for et ødelagt liv?
Bare se på regneskapet til Hero AS, som driver en rekke asylmottak i Norge. Her er driftsinntektene, altså offentlige midler, for årene 2008, 2009 og 2010, alle tall i milloner kroner:
Driftsinntekter: 2008: 289, 5 – 2009: 587,5 – 2010: 604,8

Jeg er sikker på at hvis noen tok seg bryet med å gå igjennom regnskapene og eiendomsforholdene knyttet til Hero Norge og underselskapene de har opprettet, så vil det dukke opp en hel del snusk. Og dette er bare ett selskap, det finnes en rekke asylbaroner i Norge.

Til Santor: Det er omtrent 4,3 millioner nordmenn i Norge, inkl. barn som er adoptert inn i norske familier. Resten er innvandrere, med og uten norsk statsborgerskap. Totalt antall innbyggere i Norge er nå fem millioner, men SSB leverer ikke ut pålitelig statistikk over 2. og 3. generasjons innvandrere. De største ikke-vestlige og muslimske nasjonalitetene er trolig pakistanere og somaliere. Men hvem vet.

anonym

Posted: 26 marts 2012 - 05:12 - Svar

Og i Voldtægtssverige, er grunden dertil jo, at alle de indfødte vantro ludere, ikke har tilpasset sig til den nye invasionsstyrke-kyskhedsbæltemode.

Hulda

Vi skal alle være mere åbne og tolerante, for så kommer der jo mange flere bistandsclientellastemmer, som sikrer penge og politisk magt til alle de god- og renhjertede mennesker. LKCere hedder de forkortet, landsforræddere, kulturødelæggere og civilisationsødelæggere.

anonym

Posted: 26 marts 2012 - 06:03 - Svar

Glemte lige betegnelsen på deres diagnose. Den hedder Mental Burkaisme.

Frank P

Posted: 26 marts 2012 - 11:59 - Svar

Mere interessante er det at vide hvor mange overfaldsvoldtægter der finder sted – det er vist erfaringsvis 1/3 af alle voldtægter, dvs. 110-120 i Norge. Her er erfaringen at 90-95 % er mænd med afrikansk eller vestasiatisk bakgrunn. Overfaldsvoldtægter er også de psykisk mest nedbrydende, i Sverige har flere af voldtægtsofrene begået selvmord, fordi de ender med at føle sig som de skyldige, når gerningsmænd slipper for straf og siden håner deres offer. Et par nylige sager i Sverige illustrerer dette, mens den svenske elite og medier er ligeglad. Politikere og medier farer dog i stedet op op når borgere skrider i aktion ved at hænge voldtægtsmænd på nettet og via plakater.

I Norge har Louiza Louihibi også rejst sig efter at hun blev voldtaget og banket af en mørklødet mand. Hun har været i medierne et par gange og er blevet en slags kontaktperson. Siden har muslimer erfaret at hun også er kristen konvertit (fra islam) og det har afført en række voldtægtstrusler på hendes facebook-profil fra navngivne og i offentligheden som politiet absolut intet gør ved og politikerne bare fortier. Selv på direkte tv hvor hun var i studiet valgte en deltagende muslim at joke med at hun var blevet voldtaget. Det var vist efter devisen: “du har fortjent det, når du forlader islam”.

anonym

Posted: 27 marts 2012 - 04:26 - Svar

Frank P

Sidste år var der 1.027 anmeldte voldtægter i Norge. Fordelingen har jeg dog ikke undersøgt.

  Anonym

  Posted: 28 marts 2012 - 22:31 - Svar

  Ni av ti dømte voldtektsforbrytere i Norge er minoritetsmenn.

Leave a Comment