26
mar
Seneste opdatering: 27/3-12 kl. 0132
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!
Del...

Jeg har sunget denne sang for mig selv i to uger, mens jeg overvejede, om den var egnet til at dele med andre. Lad gå. Jimi Hendrix møder dansktoppen, Furtwängler og Emmylou Harris får en pause. Borgerkroen i Borgergade beskrives som “Lokalt og temmelig sumpet,” i efterhånden temmelig stærk kontrast til Frederiksstadens advokatkontorer og højere mellemklasse børnefamilier i svindedyre ejerlejligheder. En Andys Bar med stinkende stive stamkunder – men med lidt kortere åbningstid, lige noget for mig, man må ryge sin pibe der. Det er Sveriges skyld, jeg ryger pibe. Bare vent. De to tilstedeværende Danske Folkepartister klapper pligtskyldigt på 1 og 3, og minder mig om Sigbjørn Obstfelder: “Jeg ser, jeg ser…Jeg er vist kommet paa en feil klode! Her er saa underligt…” Det er ikke særlig underligt, kun for litterater og politikere.“Borgerkroen overgiver sig aldrig.” “Vi kan da godt tænke selv” er et godt omkvæd. Jeg skal forsøge.

“Sharia har ingen plads i Norge”

Ikke det? Halalkød er sharia. Tørklæder er sharia. Kønsadskilt svømning er sharia. Sharia er i Norge, men kun delvist. Endnu. Og det er ikke spor underligt, at Mullah Krekar ikke “respekterer norske love.” Han er statsinviteret 5 kolonne, og han har aldrig lagt skjul på det. Hvor overraskede kan vi forblive?

Statsadvokat Marit Bakkevig frykter at Krekar kan gjenta sine trusler allerede i kveld.Da Krekar i dag ble dømt til fem års fengsel for draps- og terrortrusler anket han dommen på stedet. Etter det VG Nett får opplyst vurderer nå Politiets Sikkerhetstjeneste likevel å sette mullahen bak lås og slå allerede nå. Bakgrunnen er at mullah Krekar gjennom rettssaken skal ha uttalt seg på nettstedet Paltak, der han har gjentatt et hatsk budskap om de tre kurderne han nå er dømt for å ha drapstruet.Derfor kan Krekar bli fengslet – Underlig at Krekar ikke respekterer norske lover.

Et minuts stilhed for Toulouse-ofrene?

Türkische Gegendemonstranten priesen Allah, riefen “Türkiye Türkiye”, unterbrachen eine Schweigeminute für die jüdischen Opfer in Toulouse und skandierten antisemitische Parolen. Soviel zu “Remscheid (in)Tolerant”

“Den yndefulde tone” – på tyrkisk.Remscheid zeigt sich tolerant.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Bjovulf

Posted: 26 marts 2012 - 20:21 - Svar

ENDELIG en god nyhed fra Norge 😉

Fik fem års fængsel for dødstrusler mod partileder

http://www.bt.dk/udland/fik-fem-aars-faengsel-for-doedstrusler-mod-par tileder

Af – Mandag den 26. marts 2012, 17:58

Najmuddin Faraj Ahmad, bedre kendt som Mullah Krekar, blev mandag idømt fem års fængsel i Oslo for dødstrusler mod partiet Høyres leder Erna Solberg.

Dommeren konkluderede, at der var »ingen formildende omstændigheder« og fulgte dermed anklagerens forventning om de fem års fængsel. [!!!!!]
[ Har man mon så også tænkt sig at iværksætte den udvisning, der normalt følger af så lang en fængselsdom?
Nå, nej, han er jo allerede udvist 😉 – men stadig i Norge takket være håbløst naive politikere, der ikke fatter en brik af, hvad de & vi har med at gøre i hans og hans ligesindedes tilfælde ].

mb

Posted: 27 marts 2012 - 11:15 - Svar

Marie

Posted: 27 marts 2012 - 14:51 - Svar

Obstfelders digt passer perfekt, skønt jeg til hver en tid – kom regn kom storm og endeløse haglbyger – foretrækker hans ”Dag”.

Under min opvækst blev jeg belært om, at jeg var nødt til at tage hensyn til, at blandt postbude er der er en afgrundsdyb forskel på et under- og et overpostbud, men jeg havde nu altid svært ved kapere det med klasser, selv i de år hvor dem med de rigtige meninger ikke talte om andet. Havnearbejderne var også ligeglade, når de studerende med påhæng mødte op i islænder og jesussandaler for at vise ”solidaritet”. Mærkeligt, at de studerende aldrig fandt ud af, at ”det arbejdende folk” grinede ad dem.

Og nu er der minsandten nogen, der forsøger at sætte den kværn om klasser i gang igen; vokser de da aldrig fra det? Spørger man mig, handlede det i 68 om, at en masse bambi’er havde det svært med deres mægtige og/eller umulige fædre, og den problematik, har jeg efterhånden indset, er hverken mit eller andre kvinders bord og i øvrigt tabu. Forsøger vi at bringe den på bane i klar tekst, ryger vi i så at sige alle tilfælde mod en isnende mur af tavshed. Det er en urkamp, hvor vi kun kan se til og undertiden må kæmpe for ikke at ryge med i dragsuget.

Ja, vi kan godt tænke selv, og vil vi ryge pibe eller tage en drink eller øl, vedkommer det ikke andre. Med risiko for at blive misforstået igen er her et lille filmklip om at have fået nok og have overskud til at blæse på pænheden. Det er fra den tid, hvor feminismen stadig var feminin og ikke lagde alt øde omkring sig. Det begynder ved ca. 7:50.

http://www.youtube.com/watch?v=nJjag4tQNJ8&feature=related

Leave a Comment