28
mar
Seneste opdatering: 28/3-12 kl. 0838
1 kommentar - Tryk for at kommentere!
Del...

Personalen lämnade asylboendet Gärdshyttan förra veckan efter att de känt sig hotade av de boende. Något som de har polisanmält.

Fup-studerende

In its first year, up to 50,000 migrants may have used flaws in the student visa system to come to the UK for work, the public spending watchdog says. MPs have called for the troubled UK Border Agency (UKBA) to “get a grip and fix the way it deals with student visas” after saying the report exposed one of the most shocking examples of poor management leading to abuse. The points-based system was set up without key controls, potentially leading to tens of thousands of migrants entering the UK without any checks as to whether they were attending a college, the National Audit Office (NAO) said.

The critical report added that the under-fire UKBA also does little to ensure that foreign students leave the UK when requests to extend their stay are refused. Addresses for almost one-fifth of more than 800 migrants wanted by the agency were found in just one week at a cost of £3,000 by a contractor hired by the watchdog. 50,000 immigrants used student visas ‘to live and work in UK illegally’, Channel Four.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Michael Laudahn

Posted: 28 marts 2012 - 07:29 - Svar

Bliver det ikke tid for bloggene til at offentligt igen och igen kræve det som vi alle ved er uundgåeligt – bl a muhammedanernes masse-repatriering?

Vi ved at muhammedanerne er kulturelt uforenlige. Men det samme gælder naturligtvis også andre, fx zigøjnere (> Indien!), og også ikke så få jøder, mm (ingen panik, Steen – dagens politik beror på ideologier udviklede af jøder, så de kan ikke være helt uskyldige; du burde faktisk udvikle en lidt mere nuancerede holdning overfor dette emne). Don’t give me the ‘antisemitism’ bullshit – det er samme sag som ‘islamofobi’: Man vil tyste ned kritikeren, vinde terræn på hans bekostning samt spare sig at behøve bekymre sig om sine egne deficitter (de som kritiseredes).

Hvordan masserepatrierer man milliontals kulturfremmede? Vi behøver en kæmpestor lejr (ikke særlig komfortabel) på Grønland, som bruges ved samtlige pågældende lande. Maden skal bestå af den eskimoerne spiser – levertran, helst ikke halal.

Hvordan får man dem derhen? De samles sammen ved forsvaret. Så færdes de derhen ved amerikanernes kæmpestore flåde af udrangerede krigsskibe – titusindetals mennesker passer på et sådan fartøj.

Når de er kommet derhen, har vi al tid i verden til at behandle deres repatrieringssager i ro och mag. Skal vi vædde at dette kommer at fungere?

Leave a Comment